Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Royal Rumble 2009

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 82

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

THE 2009 ROYAL RUMBLE MATCH
WRESTLEMANIA XXV TITLE SHOT
Nuotrauka
WINNER: RANDY ORTON
RATING:

JEFF HARDY © vs. EDGE
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: EDGE ©
RATING:

JOHN CENA © vs. JOHN LAYFIELD
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN CENA ©
RATING:
**3/4

JACK SWAGGER © vs. MATT HARDY
ECW CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: JACK SWAGGER ©
RATING:
**1/2

BETH PHOENIX © vs. MELINA
WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: MELINA ©
RATING:
*1/2

- Ivertinimai pagal Wade Keller

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Siais metai tikiuosi is RR matcho labai daug. Noreciau, kad ji laimetu Y2J. Manau tai realiausias variantas, o per wm turetume triple threat cena v.s y2j v.s kazkas. Tikriausia RKO arba "netiketai" sugrizusi batista. Blogiausia butu jei sugriztu batista ir laimetu rr matcha. Dar butu visai nieko jei ji laimetu edge arba rko.
Cena v.s JBL - nukopinu nuomone apie matcha is savaites pw ivykiu apzvalgos temos, nes neturiu ka pridurt "Na kova gal pasieks 3 zvaigzdutes, nebent wwe vel pasiskolins Russo ir turesim nerealu matcha. Siaip kovos nugaletojas aiskus, nebent wwe sugalvos koki greita scenariju JBL ir cenai iki wm. Tarkim JBL kaip nors per rr laim titula, bet cena po to iskarto laimi rr, per kita raw isnaudoja savo galimybe kautis del titulo ir ji atsiema. Ar kasnors panasaus. Bet cia jau nerealus variantas. Istikruju tas matchas niekam nerupi, visi laukia rr matcho."
Noreciau naujos moteru cempiones, nes beth atrodo truputi issisemmusi, nebera aktuali publikai ir tas jos nenugalimosios ivaizdis isbleso, beto melina dabar mano megstamiausia diva.
Dar per PPV turetu but kasnors sumaitintas Jeffui, bet nesumastau kas. Kozlovas turetu beigt savo pralaimejimu serija per wm pries HHH, Takeris tikriausiai taupomas matchui su HBK per wm, Kendrick/MVP neturi pakankamai credibility, Cage savo sansa manau gaus per nwo, HHH ir Edge turetu dalyvaut RR matche. Lieka Big Show -tai geriausias variantas, matchas aisku butu prastokas, bet svarus pinas ant big show pridetu daug itikinamumo jeffui kai champui.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-12-30, 22:59

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
SmackDown spoileris
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-01-02, 20:15

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Kaip manote kas laimes Royal Rumble match? As tai galvoju kad Randy Orton :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na realus kandidatai yra Ortonas ir Jericho siai dienai. Batista - jei su juo bus padaryta taip pat kaip pernai su Cena - trecias pagal realuma kandidatas.
Smackdown spoiler:
Spoiler'is

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Žiūrėjau šį SD! ir man kilo mintis... What about Umaga? :? Žinau,kad jis ne tikras main-eventeris, bet vėlgi, gal čia prasidės jo pushas?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Umaga yra Big Show, Khali, Mark Henry ir pan, RR kovotojas - subuildina gresme visiems, ismeta 3-6 zmones, ir buna ismestas arba daugelio kovotoju, arba vieno netiketai, kas pradeda nauja feud'a. T.y. tokius zmones RR matche daug prasmingiau isnaudoti kelti kitu overness, nei ju paciu.
Nors buna ir isimciu - Yokozuna, 1993 metais. Taciau nemanau, kad Umaga - bent kiek artima siai isimtis :?

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Man tai labiau negu akivaizdu, kad tai bus Triple H. Manau WM main event`e jis bus tikrai. Patekti į ji dabar gali laimėdamas RR arba EC. Kadangi EC laimėjo praeitais metais, tai šais metais laimėras RR.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
RR laimet realiausias pretendentas zinoma Ortonas. Seip noreciau, kad Batista gryztu 30numeriu ir laimetu kaip pernai Cena, nes labai noreciau pamatyt ta "supermenu" kova per WM. Arba dar vienas gana realus variantas the ultimate opportunist strikes again! Butu panasiai kaip su Jericho per unforgiven.

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-03, 17:20, pasakė:

RR laimet realiausias pretendentas zinoma Ortonas. Seip noreciau, kad Batista gryztu 30numeriu ir laimetu kaip pernai Cena, nes labai noreciau pamatyt ta "supermenu" kova per WM. Arba dar vienas gana realus variantas the ultimate opportunist strikes again! Butu panasiai kaip su Jericho per unforgiven.

Mane jau uzkniso tai, kad kelinti metai is eiles laimi zmogus iejas paskutinis, o jeigu kalbant i tema manau laimes Ortonas, nezinau gal kaip jo didziulis fanas tiesiog ji palaikau. Kalbant apie Batista jis nera supermenas ir neisgis per menesi, jo gydymas su reabilitacija truks apie 6-8 menesius, dar manau is realesniu kandidatu laimeti RR butu Triple H arba Y2J, nes pasparasis gauna nemaza pusha paskutiniu metu.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąMastytojas, 2009-01-03, 17:45, pasakė:

Mane jau uzkniso tai, kad kelinti metai is eiles laimi zmogus iejas paskutinis, o jeigu kalbant i tema manau laimes Ortonas, nezinau gal kaip jo didziulis fanas tiesiog ji palaikau. Kalbant apie Batista jis nera supermenas ir neisgis per menesi, jo gydymas su reabilitacija truks apie 6-8 menesius, dar manau is realesniu kandidatu laimeti RR butu Triple H arba Y2J, nes pasparasis gauna nemaza pusha paskutiniu metu.

Tarkim laimi Jericho arba HHH ir ka gaunam? Dar vienas visiem nusibodes matchas Cena.vs.Y2J arba Hardy.vs.HHH per didziausia metu PPV? I don't think so...

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-01-03, 18:13, pasakė:

Tarkim laimi Jericho arba HHH ir ka gaunam? Dar vienas visiem nusibodes matchas Cena.vs.Y2J arba Hardy.vs.HHH per didziausia metu PPV? I don't think so...

Priesingai nei Cena, manau Hardy praras titula iki WM25, manau yra galimybe, kad bus Triple H pries Edge per WM.

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Nju ir bus eiline kelis metus is eiles trunkanti HHH pralaimejimu serija Wrestlemanijoje. :)

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąMastytojas, 2009-01-03, 17:45, pasakė:

Nenoriu atrodyti arogantiskas,bet pirma pasidomek o paskui rasyk!!!kelinti metai is eiles manau turetu buti maziausiai 4 ar bent 3 kartai ,o dabar yra tik 2 kartai is eiles (nuo 2000 metu nes nuo anksciau nesidomejau)tai laimejo 2007 metais undertaker ir 2008 metais cena isejes 30 numeriu. :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-01-04, 00:05, pasakė:

Nenoriu atrodyti arogantiskas,bet pirma pasidomek o paskui rasyk!!!kelinti metai is eiles manau turetu buti maziausiai 4 ar bent 3 kartai ,o dabar yra tik 2 kartai is eiles (nuo 2000 metu nes nuo anksciau nesidomejau)tai laimejo 2007 metais undertaker ir 2008 metais cena isejes 30 numeriu. :D

2006 metais Mysterio isejo antru numeriu, nepriekaistauju, bet as iskaitau 2005 metu RR kai Batista isejo 28 numeriu, o ka as noriu pasakyti yra tai, kad nera idomumo daznai leisti laimeti paskutiniesems, man buvo daug idomiau kai laimejo Benoit iejas 1 numeriu, net matesi kaip jis atsidaves kovoja.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jei neturi galvoje to ka sakai, kita karta geriau patylet.
T.y. sakai "kelinti metai is eiles laimi zmogus iejas paskutinis" - nors kol kas tai tera padares vienintelis zmogus. Plius.. Ne kelinti metai is eiles, o kas kelinti.
Taigi, pasikartojame - arba nekalbame, arba kalbame tiksliai is karto.

Nuotrauka
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
as ir prisideciau prie nuomones kad realiausi kandidatai butu HHH ir Ortonas, bei Batista jaigu wwe vel padarytu stebukla kaip kad praitais metais, bet nelabai tiketina kad pavys batistai isgyti laiku. bet bent as asmeniskai noreciau kad tuo paskutinuoju 30 ieitu cristianas ir kovotu veliau per wm su edge/jeff del titulo. su edge tai isvis butu idealu tie keleta menesiu iki wm tikrai butu linksmi. o jaigu kazkaip pavyktu jeffui laimet per rr savo maca tada cage ipaisytu kaip jeffo uzpuolika per ss. bet kuriuo atveju labai laikciau cage per rr

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
To real deal :Man daugiau, nei akivaizdu,kad del whc turesim triple threat -cena v.s y2j v.s orton/batista. Visi nori isvyst kazkokia supermenu kova per svarbiausia meu ppv. Juk ji butu apgailetina/apsurdiska/neverta demesio. WWE net pasiskolinus russo nepadaryto matcho aukstesnio nei ***. Del rr tai du pagrindiniai kandidatai - edge,y2j. blogiausia butu jei laimeu cena,batista,triple h.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-01-04, 17:27

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąDZT, 2009-01-04, 17:26, pasakė:

To real deal :Man daugiau, nei akivaizdu,kad del whc turesim triple threat -cena v.s y2j v.s orton/batista. Visi nori isvyst kazkokia supermenu kova per svarbiausia meu ppv. Juk ji butu apgailetina/apsurdiska/neverta demesio. WWE net pasiskolinus russo nepadaryto matcho aukstesnio nei ***. Del rr tai du pagrindiniai kandidatai - edge,y2j. blogiausia butu jei laimeu cena,batista,triple h.

DZT tikriausiai SD nežiurėjai kur buvo paskelbta ,kad Edge kovos su Jeff Hardy. Beto Y2J mano nuomone tikrai nelaimės, wwe nekvailiai ,kad dar karta darytu tapati matča taigi mano manimu tai Batista(kurio trauma aš ligišiolei netikiu),Orton ir HHH. Ir man atrodo ,kad per royal rumble vėl turėsim nauja WHC Čempiona.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-01-04, 17:35

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-01-04, 17:34, pasakė:

DZT tikriausiai SD nežiurėjai kur buvo paskelbta ,kad Edge kovos su Jeff Hardy. Beto Y2J mano nuomone tikrai nelaimės, wwe nekvailiai ,kad dar karta darytu tapati matča taigi mano manimu tai Batista(kurio trauma aš ligišiolei netikiu),Orton ir HHH. Ir man atrodo ,kad per royal rumble vėl turėsim nauja WHC Čempiona.
Tu skaitei ka as rasiau?
1) Jei edge kaunasi pries jeff, dar nereiskia, kad jis nedalyvaus rr matche.
2) Del whc sakiau bus triple threat, y2j laimi rr, cena retainina, kasnors kitas (batista,ortonas) uzsitarnauja sansa is steph ar pns.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Tai dar Elimination Chamber yra. Aš tai įsitikinęs, kad HHH laimės. Mano manymu realiausias variantas. 100% Isitikinęs, kad RAW EC laimės Y2J, nes Ortonas feudins su Michaels. Jų feudas buvo labai seniai.

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDZT, 2009-01-04, 17:26, pasakė:

Juk ji butu apgailetina/apsurdiska/neverta demesio. WWE net pasiskolinus russo nepadaryto matcho aukstesnio nei ***.
Yes!!! Russo, the MOTY maker FTW~!
Aisku as jau patylesiu apie tai, kad kova "cena v.s y2j v.s orton/batista" butu apgailetina.
Su tokiais pareiskimais laviruoji ant warningo ribos, remiantis 18 taisykle.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Mano manymu realiausias pretendentas laimeti RR yra HHH, Ortonas gal ir Batista jeigu jo trauma netikra arba spes ja isgyditi. Manau, kad per WM25 pamatysime Cena vs Orton vs Y2J (Triple Threat) ir Edge vs HHH.. arba Cena vs Batista ir HHH vs Edge vs Jeff Hardy (triple threat).. isvystume supermenu dvikova kuri patiko supermenu fanams ir pamatytumem pagrindinius tris SD veidus..

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-01-04, 18:48, pasakė:

Yes!!! Russo, the MOTY maker FTW~!
Aisku as jau patylesiu apie tai, kad kova "cena v.s y2j v.s orton/batista" butu apgailetina.
Su tokiais pareiskimais laviruoji ant warningo ribos, remiantis 18 taisykle.
russo cia tik siaip pavyzdys.Manau paaiskinimu nereikia, ypac po summerslam, be to svelniai pasakius jie nepatys techniskiausi wrestleriai ir wm me tikrai neistemptu ir visos likusios ppv kovos butu 10x geresnes.
P.S wm me nebutinai moty

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDZT, 2009-01-04, 20:39, pasakė:

russo cia tik siaip pavyzdys.Manau paaiskinimu nereikia, ypac po summerslam, be to svelniai pasakius jie nepatys techniskiausi wrestleriai ir wm me tikrai neistemptu ir visos likusios ppv kovos butu 10x geresnes.
P.S wm me nebutinai moty
1. jei pavyzdys, tai nevykes.
2. Jericho yra ir itin "techniskas" (nors tai nuvalkiotas ir is esmes neprasmingas zodis), o kad Cena turi galimybes su geresniu uz save oponentu padaryti gera matcha - to irodymus yra pateikes `MK`.
3. Velgi, su savo neteisingu faktu kategoriskumu, balansuoji ant ribos: - "visos likusios ppv kovos butu 10x geresnes". Esam protingi zmones, ir nereikia tu hiperbolizaciju - ar toks matchas butu bent MOTYN? Wargu. Ar tai butu blogiausias matchas, kaip tu teigi? Ziurim zemiau.
"wm me nebutinai moty" ok, pasakyk paskutini WM main-event'a, kuris buvo tavo zodziais, "apgailetinas". Palengvinsiu uzduoti - net jei ringe susirinktu nelabai talentingi zmones, bookeriai matcha sulipdo tiek gera, kad galime gaut netiketa, WM6 stiliaus rezultata.
Zodziu arba pradedi kalbeti argumentuotai (o ne tokiomis frazemis kaip "jie nepatys techniskiausi" ar "10x geresnes"), arba nediskutuoji is viso.
As tau patekiu paprastus faktus, kad Jericho vs Cena vs Orton/Batista nebutu blogas matchas, ir pagal geruma butu aukstesnej card'o pusej:
1. main event'as WM esant blogam talentuj sudeliojamas bookeriu, ir jiems net nereikia callint judesiu.
2. Jericho - darbuotojas, galintis tempti ir Cena, ir Batista ir Ortona.
3. Cena ir Orton - darbuotojai, kuriuos bet kada galima patempti.
4. Batista - jis ne tiek blogas, kad sugadintu Jericho+isankstini bookeriu darba.

Jei nesutinki, prasyciau tinkamai kontraargumentuoti, arba nedaryti sau gedos.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0