Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Royal Rumble 2009

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 82

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
2009 Royal Rumble Match
Vertinimas: ****1/4

Nerealiai patiko mačas. Neblogai atrodė aktyvus tame mače buvęs Rey Mysterio. Man atrodo, kad jis atidavė šiam mačui daugiausia jėgų iš visų wrestlerių kuri buvo Rumble. Labai patiko tai, kad wrestleriai gana smarkiai rizikuodami vis išsilaikydavo. (Muškit mane, bet neatsimenu kaip tai vadinama) Juk viena klaidelė arba slystelėjimas rankos ir tu jau eliminuotas (anksčiau negu norėtum). Dėl to šiame mače vertinu Rey Mysterio, CM Punk, John Morrison darbą. Taip pat patiko kai Big Show vos neiškrito, bet išsilaikė. RR mače matėsi rivalry nemažai - turbūt tęsis arba bus atnaujinti feudai (Big Show - Undertaker, CM Punk - William Regal, Vladimer Kozlov - Triple H). Ir WWE priėmė nuostabų ir tikrai puikiai apgalvotą sprendimą įleisti Rob Van Dam. Juk dėl Cage kilo toks ažiotažas ir niekas net nepagalvojo apie tai. Žinoma gaila, kad buvo Rob išmestas. Aš kaip ir daugelis norėjau jo pergalės. Nebuvau patenkintas tik tuo, kad Ted ir Cody išbuvo ilgiau už daugelį tikrai vertesnių wrestlerių (Rey, Jericho).

WWE Championship Match:
Jeff Hardy vs. Edge
Vertinimas: ****

Antras pagal gerumą mačas per Royal Rumble. Labai patiko, kad buvo pakeistas į No DQ mačą. Patiko ir Edge darbas ir Jeff. Man labai netikėtai mačą laimėjo Edge. Tas Matt Hardy turnas irgi gana keistai paaiškinamas. Kai Matt atėjo galvojau padės broliui, bet kai nuėjo kitos kėdės iškarto pagalvojau, kad gali klūti Jeff. Jeigu bus feudas CC vs. Jeff, tai manau CC užnugaryje turės WWE čempą Edge, Matt ir Chavo, o Jeff nebent Triple H (žinoma jeigu nebus HHH vs. Kozlov feudo). Mačas patenkino visus mano lūkesčius - kaip ir norėjau Edge pasiėmė titulą, bet dabar norėčiau šiek tiek ramybės ir, kad Edge titulą laikytų ilgiau negu iki No Way Out.

World Heavyweight Championship Match:
John Cena vs. JBL
Vertinimas: **

Dvi žvaigždutes mačas gavo tik dėl dramatiškos pabaigos. John Cena kaip visada buvo supermenas ir kickoutino net po Clothesline From Hell. Numenkinamas JBL finisheris? Tas man labai nepatinka. Shawn Michaels atliko neblogą darbą ir mačą padarė įdomesnį - jei jo nebūtų aš mačą tikriausiai būčiau vertinęs trimis raidėmis.

ECW Championship:
Jack Swagger vs. Matt Hardy
Vertinimas: **3/4

Kaip Matt Hardy toks mačas buvo palyginus neblogas. Puiki proga suteikti Jack Swagger bent šiek tiek credibility. Jack heelino ir tai mačą darė įdomesnį. Beje Matt Hardy daro Moonsaultą labai jau žema trajektorija - kada nors nusilauš kaklą taip :).

Woman's Championship Match:
Beth Phoenix vs. Melina
Vertinimas: N/A

Nevertinu šio mačo. Patiko tai, kad titulas duotas Melina.

Bendras Pay-Per-View vertinimas: 8/10

Na ką kolkas šis PPV apskritai geriausias šiais metais, bet visgi norėčiau, kad būtų blogiausias PPV WWE 2009-aisiais.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

John Cena kaip visada buvo supermenas ir kickoutino net po Clothesline From Hell. Numenkinamas JBL finisheris?

Nenumenkinamas jokiais būdais, Cena ir nuo daug labiau užturbintų finisherių praktiškai visada kick-outina ir jam pribaigti švarioje kovoje dažniausiai reikia minimum dviejų finisherių, (jei coverina iš kart po to) :)+ kova nebuvo ypatingai ilga tad tas kick-out'as neturėtų nieko stebinti ar menkinti.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
I can only talk about things that i have seen :) o mačiau nedaug.
Hardy - Edge
visų pirma tai patik chantas "we want Christian". pats mačas irgi neblogas buvo, gal netgi geras :) žinoma laukiau kol pasirodys Cage, bet sulaukiau Wickie... keista, tačiau, kai Matt pasiėme kėdę, man kilo mintis, kad būtent Jeff'ui jis ir smogs... nuojauta? :)
Royal Rumble
nebloga tvarka suėjo wresleriai, taip davė mums gan gražių epiodų. čia vėl (vis dar) laukiau Cage, bet... maloniai nudžiugino RVD, jis net parodė beveik visus veiksmus iš savo arsenalo :) tikiusi jis pabus ligiau WWE ringe... nes kaip kaikurie sako, kad nebuvo nieko girdėt todėl one-night-only, tai aš prisimenu penykštį rumble ir "girdėtą" Cenos returną...

ir jau kaip kažkas sakė, toks vaizdas, kad Vince vedžioja mus už nosies ir pasiskaitęs internete gandus, pakeičia planus :)
taigi manau Cage vis dėl to greit išvysime per SD :)

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Citata

Nenumenkinamas jokiais būdais, Cena ir nuo daug labiau užturbintų finisherių praktiškai visada kick-outina ir jam pribaigti švarioje kovoje dažniausiai reikia minimum dviejų finisherių, (jei coverina iš kart po to) smile.gif+ kova nebuvo ypatingai ilga tad tas kick-out'as neturėtų nieko stebinti ar menkinti.

Jo... Atsimenu kai Edge usino briefcase'a tai Cena kickoutino po pirmo Edge Spear. Ir po Superkicko kazkada "liko blaivas".

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-27, 17:10, pasakė:

Hardy - Edge
visų pirma tai patik chantas "we want Christian". pats mačas irgi neblogas buvo, gal netgi geras :) žinoma laukiau kol pasirodys Cage, bet sulaukiau Wickie... keista, tačiau, kai Matt pasiėme kėdę, man kilo mintis, kad būtent Jeff'ui jis ir smogs... nuojauta? :)
Royal Rumble
nebloga tvarka suėjo wresleriai, taip davė mums gan gražių epiodų. čia vėl (vis dar) laukiau Cage, bet... maloniai nudžiugino RVD, jis net parodė beveik visus veiksmus iš savo arsenalo :) tikiusi jis pabus ligiau WWE ringe... nes kaip kaikurie sako, kad nebuvo nieko girdėt todėl one-night-only, tai aš prisimenu penykštį rumble ir "girdėtą" Cenos returną...

ir jau kaip kažkas sakė, toks vaizdas, kad Vince vedžioja mus už nosies ir pasiskaitęs internete gandus, pakeičia planus :)

Ne į temą

Citata

Nenumenkinamas jokiais būdais, Cena ir nuo daug labiau užturbintų finisherių praktiškai visada kick-outina ir jam pribaigti švarioje kovoje dažniausiai reikia minimum dviejų finisherių, (jei coverina iš kart po to) smile.gif+ kova nebuvo ypatingai ilga tad tas kick-out'as neturėtų nieko stebinti ar menkinti.

Jo... Atsimenu kai Edge usino briefcase'a tai Cena kickoutino po pirmo Edge Spear. Ir po Superkicko kazkada "liko blaivas".

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-27, 17:10, pasakė:

Hardy - Edge
Royal Rumble

Ne į temą
Tai gal nerasyk savo minciu, kad Cage pasirodys per kuri nors SD, nes Vincas perskaitys sita posta ir isviso apsispres jo niekur neleisti :)

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-01-27, 18:29

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na Royal Rumble laukiau daugiau, nei pastaruju... 10 PPV? Nutariau parasyti ir apzvalga, ko seniai nedariau PW temose.
Matt Hardy vs. Jack Swagger - geda prisipazinti, bet tai pirmas mano matytas Swagger match'as, nes ECW neziuriu. Nors Jack isejo su jobberio muzika ir apranga, taciau paliko gera ispudi. Turi savotiska charizma, gal prie to prideda ta "kaimo jurgio" fizionomija. Pats matchas irgi buvo neblogas, kaip openeriui matcho kokybe buvo tikrai gera. Nustebino ir visiskai svari Swagger pergale. Kaiptik sitoj vietoj nesutinku su Fortaz'u del "matcho baigtis ilgalaikiais terminais bookinama labiau kaip Hardy pralaimejimas, nei Jack laimejimas" - man atrodo, kad Matt Hardy nuejo i nauja feud'a ir sitas pralaimejimas tarsi bus pamirstas, nereiksmingas kai kalbama apie Matt, o jei kalbesim apie Swagger build'inima, galima bus nemeluojant sakyti, kad jis itikinamai laimi pries auksto lygio opozicija. Zodziu, manau labai reiksminga pergale Swagger'iui, o Matt'as siuo pralaimejimu nieko neprarado.
Beth vs. Melina - neblogas matchas kaip divoms. Keista, kad nebuvo jokio Santino isikisimo. Is tikro neisivaizduoju ir abejoju ar WWE Creative turi kazkokia ilgalaike programa su Santino, nes tai ji ir Beth pushina, tai jau jie pralaimi, tai jie pykstasti, tai jie susitaiko. Na bet nesvarbu, nes vis tiek linksma matyti Santino TV eteryje :)
Cena vs. JBL - na cia aisku visas kabliukas ir buvo HBK. Kalbant apie visa si feud'a, tai man pati ideja atrodo visiskai kvaila, bet HBK ir JBL taip puikiai vaidina, kad teko pamilti si feud'a. Siaip matchas buvo pakankamai gero lygio, ypac atsizvelgiant i tai, kad vienas is dalyviu JBL. O pabaiga man nelabai patiko, manau HBK per greit turnin'o ant JBL. Na bet idomu bus pasiziureti kur toliau eis feud'as, galbut WWE sugebes kazka idomaus dar isspaust is sito story vedant iki WM tarpusavio matcho.
Jeff Hardy vs. Edge - labai geras match'as. No DQ stipuliacija manau padejo padidinti itampa ir siaip paivairinti rengini. Tas Jeff'o splash'as nuo kopeciu ant Chavo kazkoks keistas buvo, atrode lyg jis nesugalvoja ka daryti ir tiesiog kazkaip nukrito. Bet koks skirtumas, visvien tai buvo geras high spot'as. Pabaiga man NEPATIKO. Stai cia yra auto pilotinis bookinimas. Isivaizduoju bookeriai pagalvojo "O cia kazkaip Matt'as daznai padeda Jeff'ui, negali gi vienas face'as padeti kitam ir neturninti". Zodziu as tikejausi, kad jie neturnins vieno Hardzio del to, kad jie broliai ir tas pagelbejimas vienas kitam atrodo visiskai logiskas. Bet deja, matyt pamate, kad arteja WM bookeriai privalejo uzdeti titula ant Edge, o nuo Swagger'io nuimt titulo irgi nesinorejo. Tai ka, lieka 2 laisvi face'ai be feud'o, reikia sukurti EPIC broliu feud'a. Esu hardziu fanas, bet nekenciau Rey vs. Chavo feud'o ir kol kas visiskai nejauciu jokiu simpatiju sitam broliu feud'ui. Taigi atsizvelgiant, kad Smackdown'e vos ne viskas eina auto pilotu, tai ir manau, kad sis feud'as bus lygiai toks pats kaip Rey vs. Chavo ir nepades nei vienam Hardziui pakilti auksciau, nei dabar yra. Blah.
Royal Rumble - na is tikro vienas zodis - PATIKO. Nebuvo tai kazkoks super rumble, bet manau laisvai galima duoti ****. Nei vienu momentu nebuvo nuobodu ziureti, graziai isdestyti wrestleriu isejimai, spot'ai, ismetimai ir t.t. zodziu gerai bookeriai pasidarbavo. Pakele nuotaika ir RVD grizimas, nors zinojau, kad tai tiesiog vienkartinis pasirodymas. Nugaletojas aisku logiskas ir ne kiek nestebina. Kazkaip tik uzknisa, kad HHH butinai turi isipaisyti i Final Four. Manau butu buve didesne intriga, jei HHH vietoj butu buves koks CM Punk ar Rey Mysterio. Gal cia tik man. Zodziu, neziurejau dar paskutinio RAW, bet tikiuosi, kad sis title shot'as bus isnaudotas per WM, o ne per NWO, reikia grizti prie senu tradiciju.
Bendrai - labai geras PPV. Nebuvo nieko pribloskiancio, bet galima sakyti, kad visi matchai delivered. Nebuvo nieko nuobodaus, smagiai perziurejau viska. Galbut duociau 8.5/10.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, 2009-01-28, 13:38, pasakė:

Kaiptik sitoj vietoj nesutinku su Fortaz'u del "matcho baigtis ilgalaikiais terminais bookinama labiau kaip Hardy pralaimejimas, nei Jack laimejimas" - man atrodo, kad Matt Hardy nuejo i nauja feud'a ir sitas pralaimejimas tarsi bus pamirstas, nereiksmingas kai kalbama apie Matt, o jei kalbesim apie Swagger build'inima, galima bus nemeluojant sakyti, kad jis itikinamai laimi pries auksto lygio opozicija. Zodziu, manau labai reiksminga pergale Swagger'iui, o Matt'as siuo pralaimejimu nieko neprarado.
...
Mano mintis tame, kad po laimeto matcho buvo koncentruotasi labiau i Hardy pralaimejima - nusimines, paluzes ir t.t.
Tai viena is paskutinio daleliu padejusiu pagrinda turnui - nesekme, pavydas ir pan. Nenustebciau, jei toliau feude (H vs H) butu pamineta jo sis pralaimejimas. Netgi manau, kad jis bus naudojamas dazniau nei sis Swagger laimejimas - galbut netiesiogiai, o pristatomuosiuose filmukuose.
Bet cia tik mano speliones, nes po PPV svieziai atrode, kad smarkiai labiau akcentuojama Hardy pralaimejimas, taciau dabar sis atrodymas nebeatrodo toks stiprus.

Nuotrauka
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Va noreciau papasakoti ispudzius is Royal Rumble PPV,siaip man patiko tiktai 2 macai,Hardy Vs Edge Ir Zinoma patsai rumble ;) na per hardy vs edge siaip nieko ispudingo nebuvo,bet tokios baigties tikrai nesitikejau,aisku kai jau matt turejo kede rankose,manau as ne vienas pagalvojau ,kad jeffui jau nekas XD O rumble tai buvo geras,visa laika laukiau christian,deja gandai nepasiteisino,taciau vietoj jo ibego dar didesne staigmena!RVD,sitas buvo labai netiketa ;) siaip butu nuostabu jai ne one time only(nors dar turiu vilties ,kad kaip nors imaisys ji...) ,o ir christian manau imaisys i wwe greitai,nors gal ir klystu :) beje kas dar turi royal rumble kompiuteriuose,isijunkit ta vieta kur yra eliminatinamas undertaker ,na kai big show ji ten patempia :D ir stebekite ka sako undertaker,be kozlovo mokymu cia neapsiejta,aiskiai matosi ,kad takeris istare B*** XD na tai tiek,a jo ,jbl vs cena,kai isdauze teiseja buvo gera vieta :D beliko hbk tik sau sweet chin music padaryt ir butu tobula ;)

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Ne į temą
Nesikeikia jis ten rusiskai net...

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0