Vertinimas: ****1/4
Nerealiai patiko mačas. Neblogai atrodė aktyvus tame mače buvęs Rey Mysterio. Man atrodo, kad jis atidavė šiam mačui daugiausia jėgų iš visų wrestlerių kuri buvo Rumble. Labai patiko tai, kad wrestleriai gana smarkiai rizikuodami vis išsilaikydavo. (Muškit mane, bet neatsimenu kaip tai vadinama) Juk viena klaidelė arba slystelėjimas rankos ir tu jau eliminuotas (anksčiau negu norėtum). Dėl to šiame mače vertinu Rey Mysterio, CM Punk, John Morrison darbą. Taip pat patiko kai Big Show vos neiškrito, bet išsilaikė. RR mače matėsi rivalry nemažai - turbūt tęsis arba bus atnaujinti feudai (Big Show - Undertaker, CM Punk - William Regal, Vladimer Kozlov - Triple H). Ir WWE priėmė nuostabų ir tikrai puikiai apgalvotą sprendimą įleisti Rob Van Dam. Juk dėl Cage kilo toks ažiotažas ir niekas net nepagalvojo apie tai. Žinoma gaila, kad buvo Rob išmestas. Aš kaip ir daugelis norėjau jo pergalės. Nebuvau patenkintas tik tuo, kad Ted ir Cody išbuvo ilgiau už daugelį tikrai vertesnių wrestlerių (Rey, Jericho).
WWE Championship Match:
Jeff Hardy vs. Edge
Vertinimas: ****
Antras pagal gerumą mačas per Royal Rumble. Labai patiko, kad buvo pakeistas į No DQ mačą. Patiko ir Edge darbas ir Jeff. Man labai netikėtai mačą laimėjo Edge. Tas Matt Hardy turnas irgi gana keistai paaiškinamas. Kai Matt atėjo galvojau padės broliui, bet kai nuėjo kitos kėdės iškarto pagalvojau, kad gali klūti Jeff. Jeigu bus feudas CC vs. Jeff, tai manau CC užnugaryje turės WWE čempą Edge, Matt ir Chavo, o Jeff nebent Triple H (žinoma jeigu nebus HHH vs. Kozlov feudo). Mačas patenkino visus mano lūkesčius - kaip ir norėjau Edge pasiėmė titulą, bet dabar norėčiau šiek tiek ramybės ir, kad Edge titulą laikytų ilgiau negu iki No Way Out.
World Heavyweight Championship Match:
John Cena vs. JBL
Vertinimas: **
Dvi žvaigždutes mačas gavo tik dėl dramatiškos pabaigos. John Cena kaip visada buvo supermenas ir kickoutino net po Clothesline From Hell. Numenkinamas JBL finisheris? Tas man labai nepatinka. Shawn Michaels atliko neblogą darbą ir mačą padarė įdomesnį - jei jo nebūtų aš mačą tikriausiai būčiau vertinęs trimis raidėmis.
ECW Championship:
Jack Swagger vs. Matt Hardy
Vertinimas: **3/4
Kaip Matt Hardy toks mačas buvo palyginus neblogas. Puiki proga suteikti Jack Swagger bent šiek tiek credibility. Jack heelino ir tai mačą darė įdomesnį. Beje Matt Hardy daro Moonsaultą labai jau žema trajektorija - kada nors nusilauš kaklą taip
Woman's Championship Match:
Beth Phoenix vs. Melina
Vertinimas: N/A
Nevertinu šio mačo. Patiko tai, kad titulas duotas Melina.
Bendras Pay-Per-View vertinimas: 8/10
Na ką kolkas šis PPV apskritai geriausias šiais metais, bet visgi norėčiau, kad būtų blogiausias PPV WWE 2009-aisiais.
Prisijungti
Registruotis

Į viršų