Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 19:41
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
Nu tai as ar nepriminiau????priminiau ,tai jei gali ,tegu ir atsako,ar atsakinesi dabar uz ji?
2005-09-14, 19:45
bagux pasakė:
o siep tikrai nesitikejau kad dar ir vyresniu yra susidomeja.
o mano nuomone vyriausias yra xeus(is bazaros spredziu
Tai kas blogai ? Beje, kurioje vietoje as ant jo variau tavo manymu ? Beje, jei nezinai, kas cia isvis su juo buvo tai geriau ir nelisk ne ten kur reikia. Pats juk taip kai kam sakiai. Beje, jei dar nematei, tai juo nebuvo patenkinti ir kiti. Beje, jei nematai, kas dedasi irc tai irgi nesnekek, nes daugiau nei puses nepamatai. Taip, kad vel truputi prasoviai
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 19:47
Guest_Muzonas_*
As ramiai parasiau temoje ,kas uz Zalgiri ,kas uz Ryta,kad sergu Uz L.ryta ir tada viskas prasidejo,1 parase ,ka cia veiki ,poto kitas,taigi ne as pradejau,as paprasciausiai is pradziu normalei postinau,negalejot ramiai zmogu palikt,tai butent prisikabint,tai ir prasidejo sie gincai
2005-09-14, 19:49
Muzonas pasakė:
Nu ir koki tu cia vel suda surasiai ? Kurioj vietoj tavo manymu su juo pizdelinau ? aaa ? Ir dar karta kartoju, kad jei nezinai, kas buvo irc, tai net nekisk savo nosies, nes nezinai, kas isvis buvo. Ir jei ka tai jis manes gali nebijoti, nes banu tikrai nededu, o jei dedu, tai tik tokiems kaip rrrrrrrrrrrrr (jei netingesi, tai jo postus susirasi).
2005-09-14, 19:55
Muzonas pasakė:
As ramiai parasiau temoje ,kas uz Zalgiri ,kas uz Ryta,kad sergu Uz L.ryta ir tada viskas prasidejo,1 parase ,ka cia veiki ,poto kitas,taigi ne as pradejau,as paprasciausiai is pradziu normalei postinau,negalejot ramiai zmogu palikt,tai butent prisikabint,tai ir prasidejo sie gincai
Vel sneki i pievas, nes apie toki dalyka, kaip kas pradejo, tai net nebuvo dabar kalbama. Dabar jei dar apie tai, tai as tipo ateinu, pareklamuoju, po to pasakau, kad i foruma nebegrisiu ir turbut tenai nebesilankysiu. Po to kita diena matai, kad ten aktyviai postinu. Po to po kiek laiko matai, kad ten jau moderatorius, o po to jau cia ramiai ateina ir tipo mes tave turim glostyti ir istiesus rankas tave sutikti
Muzonas pasakė:
Muzonas pasakė:
TruBaller pasakė:
Nu tai as ar nepriminiau????priminiau ,tai jei gali ,tegu ir atsako,ar atsakinesi dabar uz ji?
^^^ o cia vel susiveliai
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 19:56
Guest_Muzonas_*
................................................................................
...............kuris cia man dave BTV :DDDD,idomu cia,tipo as 3 savaiciu senumo BTV Raw ziuriu :DDD,ar jau visi jums BTVistai yra?, pyze.......,geriau tas ,kuris man uzdejo,sau uzsidetu
2005-09-14, 20:08
O kas tau sake, kad jis is visur buna baninamas ? IRC daznai buna ban'u ir ju buna visiems. Taip, kad bano 10 minuciu per daug nesureiksminciau, o tai, kad ji "isbanino" is forumo
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 20:11
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
O kas tau sake, kad jis is visur buna baninamas ? IRC daznai buna ban'u ir ju buna visiems. Taip, kad bano 10 minuciu per daug nesureiksminciau, o tai, kad ji "isbanino" is forumo
1.is ko cia sprendi ,kad as ji turiu apsaukt?
2.o del banininmo bagux ,jis pats parase skiltyje nuotraukos,kad yra is visur isbanintas ir beliko jam sulaukt kol is forumo
3.kuris cia meistras is jusu uzdejo man BTV ir ka tai turetu reiksti,ar tipo ,kad as 3 savaiciu senumo Raw ziuriu kiekviena laida per ta kanala
2005-09-14, 20:13
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 20:15
Guest_Muzonas_*
Lix pasakė:
Moderatoriumi to forumo tapau tik E-Fed skiltyje ir kai isbanintas is cia buvau,beje man cia kazkada siule ir tapti moderatoriumi,ta cia biskuti i lankas nuejai
2005-09-14, 20:19
Lix pasakė:
Tai juk jam ir cia buvo siuloma moderu buti
Guest_Muzonas_*
2005-09-14, 20:20
Guest_Muzonas_*
Lix pasakė:
Na siaip as net neplanavau visai piktis,siaip atejau ,kaip daugelis kitu papostint,issakyt savo nuomone,bet iskart uzpuola,tai tenka tik gintis
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų