Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Guest_Muzonas_*
2005-09-12, 19:41
Guest_Muzonas_*
dogmas pasakė:
tik man dabar parasius ,iskart pulkas paraso,ko cia as lankausi,cia nevarymas pagal tave?poto Mirce ten loguose kur idejau ,kodel visi pradejot tokias nesamones apie mane rasyt?dar daug logu neturiu,bet jauciu dar graziau mane isvarte
1 ka as padariau blogo ir pripazistu ,tai tai ,kad tada kai jusu servas neveike ,pareklamavau to forumo e-feda,gal 6-7 nariams,tada gal ir nepaglvojes parasiau,bet manau jei zmones yra tikri sio forumo nariai ,jie nepaliks sio forumo del to,nebent bijojot ,kad ten forumas geresnis,as manau jusu forumas wrestlingo sritimi,tikrai geresnis,tikrai sunku net lygint,bet e-fedo srityje,tai manau nenusiledzia,man net labiau e-fedas ten patiko
Guest_Muzonas_*
2005-09-12, 19:46
Guest_Muzonas_*
Skorpio pasakė:
Insect pasakė:
Skorpio pasakė:
man malonu ,kad nors 1 zmogus neapvaro manes,ir postina,ne tam,kad itiktu kitiems
2005-09-12, 19:51
Muzonas pasakė:
O ka pats darai ? Kodel pats pradejai tokias nesamones apie mane varyti ? Oi koks as blogas, as tave apvariau, bet kazkaip negali pasakyti kur taip padariau
O jei jau kalbant apie varyma ant kitu, tai tu turbut visai nieko nedarai. Tu nevarai dabar visai ant nieko. Tu visus tik giri. Tai cia turbut visi ir patinka.
Sakai, kad tave iskarto uzsipuola ? O ka mes tau turim daryti ? Duoti admina uz tai, kad pareklamavai ta foruma, variai ant kitu ir panasiai ? Mes tipo turim, taip kaip niekur nieko nutyleti ir sakyti, o labas... gal gali apie mus ir toliau savo nuomone parasyti o mes tau plosim ranko ? Tu net nesugebi pateikti tinkamos priezasties ko cia parejai, tai kaip tu nori kad ant taves niekas nevarytu ? Pridariai visokiu nesamoniu, o dabar ateini ir galima sakyti, kad verti kalte ant kitu. Jie yra blogi, tik tu vienas geras. Tau neatrodo, kad cia atejes ir pradejes reiksti savo nuomones apie kitus neigausi pagarbos, o tik dar labiau save sumenkinsi kitu akimis ?
2005-09-12, 19:55
Muzonas pasakė:
O kodel tuo negalejai pradeti tik atejes i foruma ? Nemanai, kad tada butu buve isvengta situ gincu ? Beje... Denisas juk irgi buvo tikras forumo narys, bet jis ten pabego visam. Tai kaip cia tada su juo ?
Beje, juk tu sakiai, kad tu nerasiai, kad ten yra geresnis e-fed. Tu sakiai, kad ten geras forumas ir geras e-fed. Tai taip iseina kad tu meelavai arba dabar meluoji
2005-09-12, 20:03
Muzonas pasakė:
Zinau as jo du nickus, bet jei jis uzsiregines dar su 5, tai cia tik parodo tokiu lygi, kurie pabega pas tuos kurie tu pabegai (nebeleidai vadinti BTV'istais, tai tada taip nebevadinsiu, nes pasirodo tau tada galiu neitikti). Ir beje, tas tavo uzsiregistraves draugas denisas, kiek suprantu tai padare del to, kad galetu pareklamuoti savo foruma, nes jis kolkas tik tai ir tedare.
Guest_Muzonas_*
2005-09-12, 20:44
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
Muzonas pasakė:
Zinau as jo du nickus, bet jei jis uzsiregines dar su 5, tai cia tik parodo tokiu lygi, kurie pabega pas tuos kurie tu pabegai (nebeleidai vadinti BTV'istais, tai tada taip nebevadinsiu, nes pasirodo tau tada galiu neitikti). Ir beje, tas tavo uzsiregistraves draugas denisas, kiek suprantu tai padare del to, kad galetu pareklamuoti savo foruma, nes jis kolkas tik tai ir tedare.
is pradziu sakai,kad is Deniso imciau pavyzdi,kad neeciau i jusu foruma,kaip jis iseiciau visam ,o poto jau sakai ,kad zinai jo 2 nickus ,kazka jau pradedi maisytis
Guest_Muzonas_*
2005-09-12, 20:46
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
is pradziu buvo e-fed vienodai,bet poto ten ziauriai patiko ir dabar sakau ,kad ten e-fed geresnis buvo,bet cia tik mano asmenine nuomone,kiekvienam savaip
2005-09-12, 20:51
Muzonas pasakė:
Kazka cia suveliai, nes Denisas cia buvo uzsiregines Kazlov atrodo nicku, o visai neseniai jis uzsiregino kitu ir su juo reklamavo savo foruma. Tai kas cia pradeda maisytis ?
Guest_Muzonas_*
2005-09-12, 20:54
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
Sakai, kad tave iskarto uzsipuola ? O ka mes tau turim daryti ? Duoti admina uz tai, kad pareklamavai ta foruma, variai ant kitu ir panasiai ? Mes tipo turim, taip kaip niekur nieko nutyleti ir sakyti, o labas... gal gali apie mus ir toliau savo nuomone parasyti o mes tau plosim ranko ? Tu net nesugebi pateikti tinkamos priezasties ko cia parejai, tai kaip tu nori kad ant taves niekas nevarytu ? Pridariai visokiu nesamoniu, o dabar ateini ir galima sakyti, kad verti kalte ant kitu. Jie yra blogi, tik tu vienas geras. Tau neatrodo, kad cia atejes ir pradejes reiksti savo nuomones apie kitus neigausi pagarbos, o tik dar labiau save sumenkinsi kitu akimis ?
As niekada pirmas neapvarau zmogaus,tik kai jau negaliu iskesti,pasakau viska ka apie ji manau ,cia as nevariau,o cia tik issakiau dabartine mano nuomone
Guest_Muzonas_*
2005-09-12, 20:55
Guest_Muzonas_*
TruBaller pasakė:
tu sakei is pradziu ,kad Denisas nesilanko jusu forume visai,paziuerk i ta sakini ,kur paminejai visai.O poto jau rasai,kai as paminejau ,kad jis yra,jau zinai 2 jo nickus,tai kaip cia suprast,nu bet cia tiek to
2005-09-12, 21:51
Tiesa sakant nelabai suprantu ko tu parejai
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų