Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Muzonui

Temoje atsakymų: 60

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
bet man tai pvz px kad muzonas sedi btvistu forume jei jam ten patinka lai sedi kodel mes del to ant jo turim waryt?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Insect

Baltas diržas

• Naujokai
0

Skorpio pasakė:

bet man tai pvz px kad muzonas sedi btvistu forume jei jam ten patinka lai sedi kodel mes del to ant jo turim waryt?
Tau px tai tu shaunuolis! Bet jei tau px tai kodel postini?

Guest_Muzonas_*

• Svečiai

dogmas pasakė:

Taip. Kai buvai cia prie musu kai buvai tikrai normalus membas parodyk kada ant taves kas nors vare?

tik man dabar parasius ,iskart pulkas paraso,ko cia as lankausi,cia nevarymas pagal tave?poto Mirce ten loguose kur idejau ,kodel visi pradejot tokias nesamones apie mane rasyt?dar daug logu neturiu,bet jauciu dar graziau mane isvarte

1 ka as padariau blogo ir pripazistu ,tai tai ,kad tada kai jusu servas neveike ,pareklamavau to forumo e-feda,gal 6-7 nariams,tada gal ir nepaglvojes parasiau,bet manau jei zmones yra tikri sio forumo nariai ,jie nepaliks sio forumo del to,nebent bijojot ,kad ten forumas geresnis,as manau jusu forumas wrestlingo sritimi,tikrai geresnis,tikrai sunku net lygint,bet e-fedo srityje,tai manau nenusiledzia,man net labiau e-fedas ten patiko

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tu nelabai atsakei i mano klausima.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Insect pasakė:

Skorpio pasakė:

idomu suzinoti kitu nuomone mano postu atzvilgiu

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Muzonas_*

• Svečiai

Skorpio pasakė:

Insect pasakė:

Skorpio pasakė:

idomu suzinoti kitu nuomone mano postu atzvilgiu

man malonu ,kad nors 1 zmogus neapvaro manes,ir postina,ne tam,kad itiktu kitiems

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Krc as tau atleisciau (nes pats buvau raw moderu), bet nzn kaip kiti.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
muzonas tik nepaglwok kad as tawe ginu
GAL PERKELIAM TEMA APIE "CIAMPIONATA" Sneket uztex

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Muzonas pasakė:

poto Mirce ten loguose kur idejau ,kodel visi pradejot tokias nesamones apie mane rasyt?dar daug logu neturiu,bet jauciu dar graziau mane isvarte

O ka pats darai ? Kodel pats pradejai tokias nesamones apie mane varyti ? Oi koks as blogas, as tave apvariau, bet kazkaip negali pasakyti kur taip padariau :D

O jei jau kalbant apie varyma ant kitu, tai tu turbut visai nieko nedarai. Tu nevarai dabar visai ant nieko. Tu visus tik giri. Tai cia turbut visi ir patinka.
Sakai, kad tave iskarto uzsipuola ? O ka mes tau turim daryti ? Duoti admina uz tai, kad pareklamavai ta foruma, variai ant kitu ir panasiai ? Mes tipo turim, taip kaip niekur nieko nutyleti ir sakyti, o labas... gal gali apie mus ir toliau savo nuomone parasyti o mes tau plosim ranko ? Tu net nesugebi pateikti tinkamos priezasties ko cia parejai, tai kaip tu nori kad ant taves niekas nevarytu ? Pridariai visokiu nesamoniu, o dabar ateini ir galima sakyti, kad verti kalte ant kitu. Jie yra blogi, tik tu vienas geras. Tau neatrodo, kad cia atejes ir pradejes reiksti savo nuomones apie kitus neigausi pagarbos, o tik dar labiau save sumenkinsi kitu akimis ?

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Pala mes tuoj baigsim

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Muzonas pasakė:

1 ka as padariau blogo ir pripazistu ,tai tai ,kad tada kai jusu servas neveike ,pareklamavau to forumo e-feda,gal 6-7 nariams,tada gal ir nepaglvojes parasiau,bet manau jei zmones yra tikri sio forumo nariai ,jie nepaliks sio forumo del to,nebent bijojot ,kad ten forumas geresnis,as manau jusu forumas wrestlingo sritimi,tikrai geresnis,tikrai sunku net lygint,bet e-fedo srityje,tai manau nenusiledzia,man net labiau e-fedas ten patiko

O kodel tuo negalejai pradeti tik atejes i foruma ? Nemanai, kad tada butu buve isvengta situ gincu ? Beje... Denisas juk irgi buvo tikras forumo narys, bet jis ten pabego visam. Tai kaip cia tada su juo ?

Beje, juk tu sakiai, kad tu nerasiai, kad ten yra geresnis e-fed. Tu sakiai, kad ten geras forumas ir geras e-fed. Tai taip iseina kad tu meelavai arba dabar meluoji :D

Guest_Muzonas_*

• Svečiai
siaip denisas cia yra ,tik jo nicko tu nzn...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Muzonas pasakė:

Zinau as jo du nickus, bet jei jis uzsiregines dar su 5, tai cia tik parodo tokiu lygi, kurie pabega pas tuos kurie tu pabegai (nebeleidai vadinti BTV'istais, tai tada taip nebevadinsiu, nes pasirodo tau tada galiu neitikti). Ir beje, tas tavo uzsiregistraves draugas denisas, kiek suprantu tai padare del to, kad galetu pareklamuoti savo foruma, nes jis kolkas tik tai ir tedare.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Muzonas pasakė:

Kozlov? :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Muzonas_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Muzonas pasakė:

Zinau as jo du nickus, bet jei jis uzsiregines dar su 5, tai cia tik parodo tokiu lygi, kurie pabega pas tuos kurie tu pabegai (nebeleidai vadinti BTV'istais, tai tada taip nebevadinsiu, nes pasirodo tau tada galiu neitikti). Ir beje, tas tavo uzsiregistraves draugas denisas, kiek suprantu tai padare del to, kad galetu pareklamuoti savo foruma, nes jis kolkas tik tai ir tedare.

is pradziu sakai,kad is Deniso imciau pavyzdi,kad neeciau i jusu foruma,kaip jis iseiciau visam ,o poto jau sakai ,kad zinai jo 2 nickus ,kazka jau pradedi maisytis :),ar to irgi nepripazinsi ;)

Guest_Muzonas_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Beje, juk tu sakiai, kad tu nerasiai, kad ten yra geresnis e-fed. Tu sakiai, kad ten geras forumas ir geras e-fed. Tai taip iseina kad tu meelavai arba dabar meluoji ;)

is pradziu buvo e-fed vienodai,bet poto ten ziauriai patiko ir dabar sakau ,kad ten e-fed geresnis buvo,bet cia tik mano asmenine nuomone,kiekvienam savaip

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Muzonas pasakė:

is pradziu sakai,kad is Deniso imciau pavyzdi,kad neeciau i jusu foruma,kaip jis iseiciau visam ,o poto jau sakai ,kad zinai jo 2 nickus ,kazka jau pradedi maisytis :),ar to irgi nepripazinsi ;)

Kazka cia suveliai, nes Denisas cia buvo uzsiregines Kazlov atrodo nicku, o visai neseniai jis uzsiregino kitu ir su juo reklamavo savo foruma. Tai kas cia pradeda maisytis ?

Guest_Muzonas_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

O jei jau kalbant apie varyma ant kitu, tai tu turbut visai nieko nedarai. Tu nevarai dabar visai ant nieko. Tu visus tik giri. Tai cia turbut visi ir patinka.  
Sakai, kad tave iskarto uzsipuola ? O ka mes tau turim daryti ? Duoti admina uz tai, kad pareklamavai ta foruma, variai ant kitu ir panasiai ? Mes tipo turim, taip kaip niekur nieko nutyleti ir sakyti, o labas... gal gali apie mus ir toliau savo nuomone parasyti o mes tau plosim ranko ? Tu net nesugebi pateikti tinkamos priezasties ko cia parejai, tai kaip tu nori kad ant taves niekas nevarytu ? Pridariai visokiu nesamoniu, o dabar ateini ir galima sakyti, kad verti kalte ant kitu. Jie yra blogi, tik tu vienas geras. Tau neatrodo, kad cia atejes ir pradejes reiksti savo nuomones apie kitus neigausi pagarbos, o tik dar labiau save sumenkinsi kitu akimis ?

As niekada pirmas neapvarau zmogaus,tik kai jau negaliu iskesti,pasakau viska ka apie ji manau ,cia as nevariau,o cia tik issakiau dabartine mano nuomone

Guest_Muzonas_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Kazka cia suveliai, nes Denisas cia buvo uzsiregines Kazlov atrodo nicku, o visai neseniai jis uzsiregino kitu ir su juo reklamavo savo foruma. Tai kas cia pradeda maisytis ?

tu sakei is pradziu ,kad Denisas nesilanko jusu forume visai,paziuerk i ta sakini ,kur paminejai visai.O poto jau rasai,kai as paminejau ,kad jis yra,jau zinai 2 jo nickus,tai kaip cia suprast,nu bet cia tiek to ;)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu jei tu to nelaikai varymu, tai tada negali sakyti, kad ir ant taves kazkas varo... Argi ne ?

Beje, tu pradejai del manes kazka sneketi, kad as ant taves variau, nors to tirai nezinojai, taip kad tu pradejai pirmas.

Guest_Muzonas_*

• Svečiai
tiek to baigiam dabar,kada nors gal pratesim diskusijas ,kai bus laiko,jei dar ban nebus

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Aha... tai tada dar butu idomu suzinoti, ko cia sugrizai, o tada jau man atrodo ir bus sprendziama kaip su tuo tavo baninimu, bet tu kolkas tik kitus viskuom kaltini, tai gali buti, kad kas nors is adminu ir nesusilaikys.

Tiesa sakant nelabai suprantu ko tu parejai ;) Kad pasireikstum ir gautum ban'a, ar del kazko kito. Taip, kad galetum ir pasisakyti. Tik buk geras, nepradek kaip anksciau apie visai kitka kalbeti ir atsakyk konkreciai.

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
kur tik paminimas zalgiris ir lrytas kartu isiplieskia gincai ir varymai ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Muzone, qrva asile tu bl... Ash neturiu savo nuomones?:DDDDDDDDDDDDDD
Duok 3 pavyzdzhius ish ko taj sprendi?
Ir bl parodyk kad jau tu tox gerietis ir tu turi savo nuomone - kodel, kaip manaj, che sugrizhaj?:DDDDDD

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na del to, kad Muzonas cia postina man px, jeigu nori tai tegu. Vat jei jis media leechina tai duokit bana arba neleiskit jam ziureti video skilties ir viskas. Cia 3psl kazkokios nesamones prirasyta ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0