Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Sausio 16 protestas prie seimo.

Temoje atsakymų: 68

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąSmS, 2009-01-17, 18:14, pasakė:

Na tu irgi neteisus, jei sakai,kad turtingesni nejaučia padarinių. Dar ir kaip jaučiu.
zinoma, kad jauti. bet pavalgyt nusipirkti, uz interneta sumoket gali. o kiti zmones to padaryt jau negales.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-17, 16:11, pasakė:

Padariau isvada kad beveik visi sitoj temoj rasantys zmones yra vien tik is turtinguju seimu, kurie net nejaucia krizes padaryniu ir ziuri i tai is pasalies, nes ju beveik tas nepaliete. Paskambinkit savo mociutem, ir paklauskit ar jos turi is ko pavalgyt nusipirkti, idomu ka atsakys. O ka daryti tiem, kurie neteko darbo, kuriem padidino mokescius ir kurie neturi ne skatiko kisene ir net valgyt negali sau ir savo seimai nusipirkti. Bukit geri - nustokit manyti, kad viskas yra gerai ir kad tai ka valdzia daro skurdziausio sluoksnio zmonems yra gerai, vien delto, kad JUSU seimos tarpe situacija nera kritiska.
gal nebepezek :D tiesiog nepuolu/ame kaltinti visu aplinkui :D dabar yra daroma tai kas turi buti, bandoma stabilizuoti biudzeta :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-17, 18:27, pasakė:

gal nebepezek :D tiesiog nepuolu/ame kaltinti visu aplinkui :D dabar yra daroma tai kas turi buti, bandoma stabilizuoti biudzeta :D
ir to pasekoje zmones neturi uz ka nusipirkt pavalgyt.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-17, 16:34, pasakė:

ir to pasekoje zmones neturi uz ka nusipirkt pavalgyt.
god damn it nustok verkslenes, man juokinga kai skundziamasi ir nieko nedaroma, norint susirasti darba ji visada galima susirasti. Tiesiog labai jau daug lietuviu yra tinginiai, jeigu taip blogai tau viskas, prasau eik dirbt i macdonalda po pamoku, eik vidaus apdailas daryt, kokios problemos? (isskiriame is cia pensininkus)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Pusbrolio kursiokas dirba McDonald (Tiesa dabar jis uzsidares , nes pertvarko ten viska.. Fabuose) Tai ka galiu pasakyti , gauna 500 ar 600lt tai nori pasakyti uz tiek galima pragyventi? Kai seimunai gauna ~10k..Tai manau aisku kada lengviau galima pragyventi.. Siaip cia dar pas mus visai gerai nusibaige , nes latvijoj ziauriau buvo.. + Mentai levai atliko darba kai kur , as ejau su draugu , lukiskese is niekur atskrido duju ta bomba ar kas ir man aciu dievui neteko paragaut duju (dekui zalgirio salikui) , o draugui teko ir sake , kad burnoj neskanus skonis kazkoks lb ir net galva svaigsta.. Nors mes tiesiog ejome pro sali..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Citata

god damn it nustok verkslenes, man juokinga kai skundziamasi ir nieko nedaroma, norint susirasti darba ji visada galima susirasti. Tiesiog labai jau daug lietuviu yra tinginiai, jeigu taip blogai tau viskas, prasau eik dirbt i macdonalda po pamoku, eik vidaus apdailas daryt, kokios problemos? (isskiriame is cia pensininkus)
Tik pasakysiu, jog tu manes visiskai neitikinai, o tik dar labiau sustiprinai mano nuomone, jog pats esi zmogus kuris ramiai sau gyvena kaip ir gyvenes ir netgi saiposi is kencianciu zmoniu. Labai lengva pasakyt: "norint susirasti darba ji visada galima susirasti." vat man idomu, jei tau butu 50 metu, ar tu dabartineje situacijoje moraliskai palauztas eitum ir susirastum ta darba? Grynas plepio pozymis, vertinti kitu poelgius, teisti, kad jie patys kalti, nors pats net nezinai ka tai reiskia.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

vat man idomu, jei tau butu 50 metu, ar tu dabartineje situacijoje moraliskai palauztas eitum ir susirastum ta darba?

Taip, kažkiek mokslų baigęs. O tie kurie išvis nesimokė tai jiems ir reikia skursti.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-01-17, 18:52, pasakė:

Pusbrolio kursiokas dirba McDonald (Tiesa dabar jis uzsidares , nes pertvarko ten viska.. Fabuose) Tai ka galiu pasakyti , gauna 500 ar 600lt tai nori pasakyti uz tiek galima pragyventi?

Tarkim jei studijuočiau, man už studijas nereikėtų mokėt ir gyvenčiau bendrabutyje neturėdamas mokėt ten už nuomą kokią, tai taip 500-600 litų užtektų.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Cia kaip kiti palaiko riausiu pusia.
Na ir kokia nauda, kad isdauze ten seimo langus? Kad musu teveliai tures uz tuos langus sumoketi.
Gerai ubilius irdaro, sakydamas, kad kalbesis tik su padoriais zmonemis, o ne riausiu kelejais.
Apmete Zuoka, kas is to?
Ims ir pamazins mokescius? Seimas net neatkreips demesio i sias riausias.
Galit nors ir smust tuos seimunus, rinksti kita seima, bus tas pats slamstas.
Taip yra visur su tuo brangejimu ir panasiai. O kad cia Anglija ciuju vienintele pamazino PVM, nereikia skelbti kad tai padare visa Europa.Nebent as nezinau, kur dar pamazino PVM.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2009-01-17, 19:52, pasakė:

Tarkim jei studijuočiau, man už studijas nereikėtų mokėt ir gyvenčiau bendrabutyje neturėdamas mokėt ten už nuomą kokią, tai taip 500-600 litų užtektų.
Ne į temą
You've got to be freakin-kidding me...

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Mano sesei pavyzdziui i menesi uztenka sociais 700litu. Uz nuoma ir valgiui. Aisku, jei esi vyras, tai valgai dukart daugiau :D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-17, 20:10, pasakė:

Ne į temą
You've got to be freakin-kidding me...

Ne. Rimtai. Aišku, jei reiktų ten kokius telefonus pirkt,tai neužtektų, bet studijų metais - pakaktų :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
vat sunkiai laikais ir pasimato kas yra patriotai, o kas tik siaip litu nori ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-01-17, 17:19, pasakė:

Tik pasakysiu, jog tu manes visiskai neitikinai, o tik dar labiau sustiprinai mano nuomone, jog pats esi zmogus kuris ramiai sau gyvena kaip ir gyvenes ir netgi saiposi is kencianciu zmoniu. Labai lengva pasakyt: "norint susirasti darba ji visada galima susirasti." vat man idomu, jei tau butu 50 metu, ar tu dabartineje situacijoje moraliskai palauztas eitum ir susirastum ta darba? Grynas plepio pozymis, vertinti kitu poelgius, teisti, kad jie patys kalti, nors pats net nezinai ka tai reiskia.
atsiprasau??? as pats dirbu pavasari-vasara ir dali rudenio, mano mama dirba per du darbus, ir aiskini kad nezinau ka tai reiskia ? as tiesiog nesiruosiu pasakoti visiems savo seimos situacijos. O tu man taip pat panasus i statistini tinginy kuris tiesiog sedi prie kompo ir aiskina kaip jam ir jo seimai nesiseka gyvenime, jau sakiau eik dirbk, klijuok lapukus laiptinese pakankamai moka kad galetum pats sau pietus mokykloje galu gale nusipirkt. Jeigu jau esi toks nelaimingas kodel sedi namie ir nieko neveiki ? Jeigu as neverkslenu ir nesiskundziu visam forumui koks as nelaimingas tai as jau plepys? As nesu patenkintas Lietuvos politine situacija, bet yra kaip yra, pats bandysiu kazka pakeisti baiges mokslus. O dabar reikia suktis, o verkti koks blogas gyvenimas ir nieko nedaryti. Sakyciau nevyriska :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Visu 100% sutinku su Skorpio nuomone!Visu pirma turbut niekas neziuri is musu i tokias salis kaip baltarusija,ukraina ar ta pati rusija,as ant situ saliu nevarau,bet reikia sutikti,kad paprasti zmones ten gyvena dar sudiniau nei mes!Kodel visi ziuri i Didziaja Britanija,Ispanija,Vokietija ar kita sali kurioje gyventi tos salies pileciams legviau?Jus pagyvenkite Baltarusijoje ir grizkite po metu i Lietuva ir dekosit Dievui ,kad gimete Lietuvoje!Reikia isgyventi si laikotarpi ir viskas!Jei nepatinka,kad negalite saves pasilepinti tada darykite kaip sako Skorpio-Eikite dirbti!Yra daug vietu kur galima dirbti,kad ir tas pats EASTCON.Sudo nemalant ten galima uzsidirbti tikrai pakankamai.Jei tu "Moraliskai palauztas" tai nereiskia ,kad negali dirbti.Dabar as sakau as moraliskai palauztas nafik dejau an visko einu gert,taip galvodamas tikrai nepasidarysi Atlauztas!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-17, 20:43, pasakė:

atsiprasau??? as pats dirbu pavasari-vasara ir dali rudenio, mano mama dirba per du darbus, ir aiskini kad nezinau ka tai reiskia ? as tiesiog nesiruosiu pasakoti visiems savo seimos situacijos. O tu man taip pat panasus i statistini tinginy kuris tiesiog sedi prie kompo ir aiskina kaip jam ir jo seimai nesiseka gyvenime, jau sakiau eik dirbk, klijuok lapukus laiptinese pakankamai moka kad galetum pats sau pietus mokykloje galu gale nusipirkt. Jeigu jau esi toks nelaimingas kodel sedi namie ir nieko neveiki ? Jeigu as neverkslenu ir nesiskundziu visam forumui koks as nelaimingas tai as jau plepys? As nesu patenkintas Lietuvos politine situacija, bet yra kaip yra, pats bandysiu kazka pakeisti baiges mokslus. O dabar reikia suktis, o verkti koks blogas gyvenimas ir nieko nedaryti. Sakyciau nevyriska :?
Leisk paklaust kaip Tu tuos mokslus baigsi jei jie kainuos nežmoniškus pinigus?

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Tu toks protingas, tad turetum zinot kad didziule galia eina isvien su didziule atsakomybe. O kai jie uz musu pinigus sunkiu metu vis dar svaisto juos savo naudai ( kalbu apie visokias premijas, valdovu rumus, seimo sales remontus) tada tai jau yra negerai.
Zinai, saunu, kai tavo gyvenimas toks puikus, kad gali i viska ziuret is auksto ir sakyt: Lengva kaltint auksciau esancius, reikia patiem dirbti. Bet is tikruju tu nieko nedirbi, tave turbut islaiko artimieji. O ka daryt kad ir mano tevui? jis turejo firma, bankrutavo. Dabar moka didziulius mokescius, atleido darbininkus ( ka po velniu jiem reikia dabar daryt, kai jie visiskai neteko pajamu ir darbo!!!??).. Filosofe tu, is pradziu isijausk i kito zmogaus kaili, o tik poto pamokslauk!

1. Kaip ir sakiau - žmonės "ten" ne super-menai, o atsakomybė gali kiekvienas savaip suprasti, kad ir kaip atsakomybę savo ir savo artimųjų asmeninei gerovei, "jie" vėl gi yra "mes" išrinkta, nubalsuota paskirstyta - kaltinti kaip ir nėra ką, tik patiems save :D
2. Nieko neminėjau apie kažkokius darbus, tik norėjau atkreipti dėmesį į kaltinimų dviprasmiškumą ir situacijos ironiškumą.
3. Nematau prie ko čia aš ir prie ko čia tavo tėvas - instant šokimas prie asmeniškumų - požymis, kad tau trūksta objektyvių argumentų :D Tu, kaip ir kiti čia esantys, praktiškai nieko apie mane nežino ir nei tu, nei kas nors kitas neturi teisės teigti, kad aš į kažką žiūriu iš aukšto ir mano gyvenimas nepriekaištingas, patikėk, you don't even want to go there...
4. Dabar pasakyk man ar valdžia surengė sąmokslą prieš tavo tėvą ir vien dėl jos jo firma bankrutavo, ar tu, kaip minėjau prieš tai, statai ją tik kaip atpirkimo ožį, nes realesnio reason neturi? Ar čia apskritai buvo tas comment ne į tema su idėja "poor me" ?
5. Arba pateik nors kiek vertus dėmesio faktus/įrodymus/kad ir hipotezes kodėl bent vienas iš mano minėtų teiginių yra nesvarus ar neteisingas arba negaišink mano laiko, nes drastiškai neobjektyvi diskusija niekada niekurs neveda ir jokios naudos iš jos nėra. :?

:D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-17, 23:15, pasakė:

paskola :?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-01-18, 11:48, pasakė:

paskola :D
ir paskui nemiegot naktim?
nes tokiu atveju turi mokytis labai gerai ir užtikrintai iki pat baigimo, nes afdrug, nebaigsi? iš ko tada gražint? :?

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Tada stumdyk zole! :? Vistiek gi yra budu,nejau nera budu gauti pinigu?Aisku ,studentu laikai ne rojus pinigu atzvilgiu,nebent tavo tevai parlamentarai,bet isgyvent imanoma.

Nuotrauka

Angelica

Baltas diržas

• Naujokai
0

Citata

Kas ten tam mitinge buvo? Rusai, bobutės ir jaunuoliai susirinke pagerti.
Buvo ateja labai daug valstybes tarnautoju sukviestu Profesiniu sajungu lyderiu,ne vien bobutes, jaunimas ar rusai,juolab Lietuvos krize paliecia visus zmones,neziurint ar tai lenkas,baltarusas ar rusas,jeigu jie gyvena Lt juos irgi paliecia krize.

Citata

Angelica tu irgi nesekei politinės scenos, todėl siūlau paskaityti ką parašiau aukščiau.
Seku as ta politine scena kiekviena vakara ir galiu pasakyti,kad "uzkulsines veiklos" zinau daugiau negu dauguma is jusu ;]

Citata

Mentai levai atliko darba kai kur
Ko ka daryti paprastam metui kurio atlyginima irgi sumazino milziniskai?JIe irgi visiskai neturi noro ginti valdzia kuri atsiprasau, "sika jiem ant galvos"

koltasXxX

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-17, 23:15, pasakė:

kokie nezmoniski pinigai? Baigi gerai, gerai islaikai egzus ir gauni studento krepsely, nematau bedos.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2009-01-18, 13:35, pasakė:

kokie nezmoniski pinigai? Baigi gerai, gerai islaikai egzus ir gauni studento krepsely, nematau bedos.
Ne į temą
no comment... :?

Nuotrauka

koltasXxX

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-18, 12:02, pasakė:

Ne į temą
no comment... ;)

gal su tvarka nauja nesusipazinai ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2009-01-18, 14:29, pasakė:

gal su tvarka nauja nesusipazinai ?
Manau ne tvarkoje suo pakastas ,o gerame baigime mokyklos ! ;)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0