Peršokti prie turinio

Saturday's Night Fight

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 27

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąSmS, 2009-01-18, 16:34, pasakė:

Ne į temą
Tai mūsų trys juk yra. Su TNE nebendradarbiaujam. Aš už komandinį darbą ir visą kitą ką tu rašei (perskaitymas, pasitarimai), bet bėda tame,kad Danis nori būti karalium ir beto dar kai amžinai kokios bėdos,tai stengiamės greičiau jum pateikti šou, nes jis ir taip dažnai vėluoja. To pasekoje nespėjame perskaityti kartu, pakeisti kąnors.Blogai, bet stengiamės tobulėti.
o tai jei anksčiau pradėtumėt kovas rašyt? galima kovą bet kada prašyt tik be pabaigos, o kai nusprendžiat laimėtoją, prirašot pabaigą. tas pats su BS. Aš pats NME iš pradžių kovas pradėdavau rašyt jau pirmadienį... nu čia aišku laiko turėjimo klausimas, bet mintį manau pagaunat. Be to nebūtina būt atsiskyrus lyg būtų du atskiri E-Fedai... galit padėt vieni kitiem, arba kaip sakiau, neturit pakankamai žmonių - dartykit vieną šou...

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-01-18, 17:02, pasakė:

Ne į temą

o tai jei anksčiau pradėtumėt kovas rašyt? galima kovą bet kada prašyt tik be pabaigos, o kai nusprendžiat laimėtoją, prirašot pabaigą. tas pats su BS. Aš pats NME iš pradžių kovas pradėdavau rašyt jau pirmadienį... nu čia aišku laiko turėjimo klausimas, bet mintį manau pagaunat. Be to nebūtina būt atsiskyrus lyg būtų du atskiri E-Fedai... galit padėt vieni kitiem, arba kaip sakiau, neturit pakankamai žmonių - dartykit vieną šou...

Ne į temą
Na nežinau, čia Danio reikalas su jais bendraut. Aišku mes nesipykstam, va wrestlerių davė. O šiaip tai aš ir pradedu rašyt anksčiau ;)

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Eee.. Nu blyn, rasynekites Skype, pm ar dar kur. Jau tikrai nervina kai pritersiama show tema, kur postai visiskai ne apie show.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0