Peršokti prie turinio

No Way Out 2009

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 39

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
Nu ka, aš ir pasisakysiu :D

PPV nesveikai geras, VERY NICE :)

SD! Elimination Chamber : visai nemaniau, kad jis bus PPV pradžioje, galvojau bus ME. Geriau galėjo pradžioje būti ECW Championship. Patiko, kad match'ą pradėjo Jeff ir Edge, o ne koks Big Show nes matchas buvo su greita pradžia. Visiškai nesitikėjau, kad Edge bus taip greitai eliminuotas. Bet taip gal ir geriau, nes maniau, kad Edge laimės ir taip atsirado intriga. Po to galvojau, kad laimes Jeff arba Taker. Pabaigoje irgi intriga: po Tombstone galvojau, kad Taker laimes, bet vėl ne. Matchas labai patiko, buvo geru spotu. Duodu ****1/2

RKO vs Shane : pradžioje badė akis Shane'o dominavimas ir Randy overseelinimas. Gražiai Orton atrodė po smūgio iš teliko :D . Panaudoti Priceless tik jau labai lengvai Shane juos sutvarkė, toks vaizdas, kad jie nieko verti :) Kaip iš viso toks kaip Shane sutvarko vieną daugiausiai užpushintų RAW talentų ir jo grupuotės narius? Na spotų ir ginklų panaudojimų buvo pakankamai, matchas patiko tik jau biškį diorgina, kad Randy visą kovą mušamas, o laimi su RKO out of nowhere. ir labai trūko po matcho punt to the head of Shane McMahon, kad butu išjungtas dar vienas McMahon family member, o tada Stephanie pasikviečia savo vyriuką HHH ir vėl HHH vs Orton feudas, but who cares, duodu ****

ECW Championship : paprasta, eilinė ECW lygio kova, nieko gero joje nepamačiau, galėjo būti PPV pradžioje, nes po puikių dviejų kovų ši mane labai nuvylė *1/4

JBL vs HBK : man matchas buvo vidutiniškas ir kaip kažkas minėjo galėjo geriau būti koks nors extreme rules, nes dabar eilinis single matchas, nesijautė jų neapykantos vienas kitam. Matche trūko kraujo. Smagu buvo matyti HBK vėl užsivedusį ir PAGALIAU šis storyline'as baigėsi ir baigėsi HBK pergale. Duodu ** ne daugiau.

RAW Elimination Chamber : iš pradžių nesupratau kodėl ši kova yra PPV ME, iš jos aš nieko nesitikėjau, jokių title change'ų nes Cenos priešininkai visi su ne per daugiausiai credibility. Kofi suluptas, o vietoj jo į matchą įtrauktas Edge - geriau ir būti negalėjo. Tiesą sakant aš Kofi'o šitame matche visai nenorėjau matyti ir man nuo jo bloga. gerai, kad matchą pradėjo Y2J ir Rey, pradžia nebuvo nuobodi. Kane pirmas eliminuotas? nu nors spotas ir geras, bet geriau galėjo būti Knoxxas pirmasis eliminated nes Kane per šį matchą galėjo susigražint credibility ir užbaikt savo jobbinimą. Knoxas normaliai panaudojo chamberį kaip ginklą, kas man patiko, bet gerai, kad jis antrasis eliminuotas nes daugiau ar į šį matchą vargu ar būtu įdėjęs. Pasirodo Edge, ultimate oportunist, neblogai, jau galvojau nupinins Jericho. Ir po to paskutinis EC dalyvis - Cena YOU CANT SEE ME! YES WE CANT, THANK GOD!!! :D CENA'S ELIMINATED!!! o tada jau viskas buvo aišku kas laimės. Labai patiko Rey pasirodymas. IS HE ALIVE OR DEAD? HE'S NOT DEAD, YET! Edge laimėjo, neblogais tempais renka beltus. Žiūrėsiu kas toliau iš to išsirutulios o kovai duodu ****1/4

No Way Out PPV tikrai negaila duoti 9/10. jei ne ECW championship duočiau dar daugiau (HBK vs JBL per daug vaizdo negadino) kažin ar WM25 nebus nusivylimas po tokio gero PPV (joke) :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-02-16, 23:51

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Vienas is geresniu PPV siais metais tikrai :D

Sd Chamber:Na lyg ir viskas normaliai,visi verti kovoti del titulo,aisku nustebau kaip edge ismete pradzioi (nors spejimuose uz hardy balsavau :D) kada hardy ismete tada beliko man buti uz HHH ,nemanau ,kad kas nors dar ten galetu laikyti dirza dabar(arba todel nes man HHH patinka :)) gana juokingai atrode tas jeffo whisper in the wind kozlovai,kai vietoi to ,kad is koju padarytu,o visas uzkrito :) labai jau nuspejamas buvo macas,ypac ta vieta kai jeff dare swantona ant bigshow,siaip macas geras labai ****1/2

Orton vs Shane:Na sis macas buvo toks pusetinas,shane vel pataske ortona :D nors man kazkaip pasirode ,kad su tuo televizoriuku ortonui rimtai galva pravare ,na pabaigoje galima buvo laukti to rko ..nieko nuostabaus **1/2

Finlay vs Swagger.
Kadangi neidomus man tas ecw,o christianio ten kaip ir nebuvo (:D) tai praleidau sita maca tik paziurejau laimetoja..

HBK vs jbl.

Sio maco galima sakyt laukiau beveik labiausiai,nors deja nieko nuostabaus nepamaciau,patiko smugys nuo HBK zmonos :D ir kaip sake beggaras ,smagu buvo vel matyt HBK uzsivedusi,tik kazkoks sweet chin music ne toks grazus buvo . Na nieko ypatingo ***.

Raw chamber: kazkaip keista,raw chamber main evente o sd low carde? na ka ,kofi sumustas ,o isprotejas edges patenka ir dar atima didziausia title is raw? nesamone ..nors jauciu viskas baigsis tuo ,kad bus kaip anksciau,per raw wwe championship ,o per sd heavyweight championship,cia jau arba per draftus arba per wrestlemania jauciu :D mace nieko ypatingo nepamaciau (nebent rey pora high flying judesiu padare ) Tik pora reakciju buvo neikainojamu,pvz edge kai pamate ,kad rey i ji bega kai isleido is kambariuko to :D ir kai uzpinino cena,visi apsiziurejo taip lyg,wtf? na duodu ***1/2

Sis ppv kolkas yra vienas is siu metu geriausiu todel duosiu 9/10 ,bet wwe tikrai gali geriau.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-16, 22:09

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
  • 109 Pranešimai:
0
Nu ka pirmas matchas! Elimination Chamber for WWE championship.Gera vieta buvo kaip Edge parodijavo Big Show kaip ta ranka pakele ir suriko :D OMG Edge got owned.. Pats matchas tai man labai patiko :) Sveikinimai HHH. 13 karta tapo champu jei neklystu..
2 matchas Shane vs. Orton. Labai sito matcho laukiau  Gerai Shane su kendo sticku pavare :D Nesitikejau kad taip viskas baigsis… Na bent gerai kad spejimuose atspejau nugaletoja :D
3 matchas. Jack Swagger vs. Finlay.Neziurejau..Prasukau..Sveikiname Jack’a
4.matchas HBK vs. JBL Irgi prasukau.. :D Sveikiname HBK :)
5 MATCHAS!! Elimination Chamber for WHC championship. Heh kaip sito matcho laukiau  Pavare Edge pradzioj…Jau nuo pat pradzios galvojau kad Edgas laimes…OPA!!nauja champa turesim! Cena eliminated.CYA! :D Edge wins.. NOOO!!
PPV tai neblogas buvo mano akim ziurint :D Laukiam WM25!

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Ne į temą

Citata

pvz hedge kai pamate
E-fed įtaka ? :)

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
SD Elimination Chamber:
Geras matcas tik tas Hardy squashas buvo Boooring! Siaip netruko nei puikiu spotu viskas buvo puiku ,bet del to squash negaliu duot ***** taigi: ****1/2

Randy Orton vs Shane McMahon:
Kaip supratau Orton ten buvo busted nes blade-jobo kaip ir nedaresi ir naujienose kiek skaiciau taip buvo...Siaip matcas geras velgi buvo geru spotu vienintelis dalykas ko siame matce truko tai intrigos. ****

Finlay vs Jack Swagger: * And thats it!

Shawn Michaels vs John Bradshaw Layfield: I Rebecca daugiau spoksoti per šį matča nei i juos :) Kaip ten bebutu matčas buvo normalus duodu **3/4

Raw Elimination Chamber: Rey,Rey is incredible! Matcas buvo puikus geri spotai valde! Pabaiga isvis liux! That owned!! *****

Man patiko duodu 8/10! Na ka atrodo per Wrestlemania gausim paskutini gera PPV pries Backlash! Taigi reikia dziauktis vienais is paskutiniu normaliu WWE PPV!

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

NEWTAS

Baltas diržas

• Naujokai
  • 28 Pranešimai:
0
SD chamber

Visų pirma nustebino kad SD chamber pirmas matchas (as jo tikejausi main evente), zinoma paziurejus visa PPV paaiskejo kodel jis i pradzia nukištas, nors man pirmas matchas butu geriau atrodes ECW title. Po greito edge pin'o liko du galimi nugaletojai HHH ir Taker, Kozlov ir Big Show varzybos kuris smarkiau trinktels jeff nelabai man patiko gal vertejo Takeri leist vietoje Big Show. Po tombstone atidaviau pergale Takeriui deja ir vel klydau :D

Randy Orton vs. Shane McMahon

Pradesiu nuo to kas nepatiko. RKO overseelinimas nuo "puikios" Shane bokso technikos :), Legacy labai jau lengvas patvarkymas, tai jiems tik credibility nuima abu lygus nuliui be RKO. Zinoma siai kovai labai smarkiai padejo kad tai buvo no holds barred match kitaip net nebutu ka vertint is Shane puses. Siaip viskas graziai sudeliota Shane naudojasi viskas kas po ranka papuola kai Orton berods tik stalu pasinaudojo, beje Shane man atrodo su TV biski persistenge :) Keista kad RKO Shane i galva nepraspyrė po matcho, nors lyg ir norejo ir per promo grasino shane salia vinco i lova paguldyt, speju kad tai bus nukelta i kokia raw laida nes Randy pergale kazkokia neitikinama atrode.

ECW title . Prasukta.

Shawn Michaels vs JBL Prasukta. Shawn zmonos papai. Prasukta.

Raw chamber

Po Edge and Vickie klipuko tikejausi, kad Edge dar pamatysim. Bet tiktai ne Raw chamber, kai isbeges nukirto Kofi kaip ir daugelis iskart pergale atidaviau Edge tik visiskai neisivaizdavau kaip jis supermena nupimpins (tikejausi kad edge ir cena dviese ant galo liks), o cia viskas buvo labai graziai išspręsta codebreaker, 619, spear ir 1,2,3 (aciu bookeriams, kad cena neatsikele nes zinant jo antgamtines supermeno galias buciau nelabai ir nustebes). Mystrio antra PPV gerai pasirodo, geras momentas kai Rey atsitrenke i Kane stikla, o tas stovi su sypsenele ir mintyse galvoja -Tai ka bachuras nepasiseke? :D

Tokio gero PPV jau tikrai senai nebuvo daug netiketumu Raw ir Smackdown title change, gal kiek viska pagadino ECW title matchas ir zinoma Shawn Michaels Vs. JBL isgelbejo tik Rebeccos papai, bet pagaliau sulaukem geros intrigos nors vienam PPV. Po No Way Out man iskilo vienas svarbus klausimas kas eina i RAW EDGE ar HHH? Pagyvensim pamatysim...
IKI WRESTLEMANIA 25 LIKO 47 DIENOS :D

Šį pranešimą redagavo NEWTAS: 2009-02-17, 10:08

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
  • 164 Pranešimai:
0
Labai geras PPV, dar ir siandien su gerom emocijom.

SD EC WWE Championship

Keista buvo kaip ir daugeliui, kad pirmas matchas buvo butent tas kuris maniau bus main event.Nesitikejau kad Edge taip greit bus uzpinintas, bet vis dar buvo viltis kad kazka sugalvos, visgi nebereikalo ultimate oportunist. Buvo neblogu spotu, patiko Jeffo darbas pagyvino matcha su swantonu nuo chamberio, tik nepatiko kad taip sujobino big showui ir kozlovui, isleidus HHH , istaske visus kaip koks supermenas, tas pats ir su Takeriu, likus Takeriui ir HHH, galvojau kad laimes Takeris ir tes savo arba nutrauks 16-0 Runa Wmnijoj, bet laimejus HHH dizaugiuas, nes, nemegstu dabartinio Takerio gimmicko. Siaip labai geras matchas 4/5.

Shane O Mac VS RKO - No Holds Barred Match

Visai neblogas matchas, Shane vel pabuvo supermenu, iskapojo Dibiase ir Cody, kaip kokius jobberius, tikejausi kad Ortonas parodys ka nors idomesnio, nors tas spotas su stalu visai nieko, bet galejo ir kede ar koky kita ginkla issitraukt, tikejau padarys daugiau zalos Shanui, o pergale irgi nelabai itikinama buvo, bet siaip neblogas matchas 3/5.

ECW Championsip

Swagger VS Finalay..booring..prasukinejau, tikedamasis pamatyt Christian, bet jam cia nelabai del ko kistis butu reikeja, o siaip kiek pamaciau tai eiline ECW kova su daug glebesciavimosi:D, nevertinsiu.

JBL vs HBK - All or nothing

Kadangi HBk vienas megstamiausiu kovotoju o JBL, vienas nesvariausiu, maniau bus visai idomi kova, galvojau JBl visaip stengsis kad Hbk suklystu ir gautu DQ, bet laimetojas aiskus jau buvo is pradziu, HBk bobike patiko, galetu dazniau ateit ten pastovet per RAW;D Siaip nesupratau kai ji trenke JBl'ui, turejo duot DQ michealsui teisejas bet nedave, visgi interference,bet siaip vertinu 4/5. Ia dar patiko zodiai is tribunu JBL You Piece Of Shit! JBL u Suck! I lol'd

RAW WHC EC

Kai ikiso Rey i sita matcha galvojau nieko gero jis ten neparodys, bet labai klydau, manau jis ten ir pasirode geriausiai. Pamacius Edge labai apsidziaugiau, tik nesupratau is pradziu, ko jis ten Kofy kapoja, bet kai pradejo verztis i chambery, aisku jau buvo ir jau prakstiskai buvo laimetojas aiskus, labiausiai apsidziaugiau kai Cena OUT skrido. Daug geru spotu buvo, kazkaip visi labiausiai isimine su Rey'um, kailiko Rey ir Edge, teliko sulaukt Edgo theme song, bet Rey pagirt reik. 4/5.

Siaip paciame, PPV truko tu visu linksmu skitu uzkuliuose, bet siaip pats PPV labai geras, neskaitant ECW matcho, jaugeriau koky trple threat ideja butu del United States Champ MVP, R-truth vs Shelton. 8,5/10.

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-02-17, 12:37

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Pradžioje gana įdomus klipukas. Dar labiau užhypino. Pirmasis įspūdis - ką? SD chamber openeris?

Smackdown EC
Na prisipažįstu kelias savaites nebuvau matęs šou, taigi pradžia patiko. Mačas labai greit įsibėgėjo, bet EDGE eliminacijos jokiu būdu nesitikėjau. Tuo momentu nebemačiau galimo WWE champ'o. Kilo mintis - Undertaker?
Patiko, kad po spot'ų už virvių veiksmas greitai grįždavo į ringą, taip labiau matėme mačą su gera eiga, o ne vien spot'ų kratinį. Iš tikrųjų jau pabodo dažni title change'ai. HHH champ - nieko gero iš to nematau. ***3/4

No Holds Barred
Tiesiog juoktis ir verkt noris žiūrint kaip vienas svarbiausių ir geriausių RAW, bei visos WWE talentas sellina Shane little punches. Šeip šitas mačas irgi gana greit įsibėgėjo. Gerai atrodė kendo shot'ai. +1 Shane'ui. Legacy įsikišimo čia visai nereikėjo, kas iš to? juk Shane juos abu vistiek nukepė...
Man šita kova labiau pasirodė spotifestas, bent man buvo sunku susigaudyt, nes viskas įvyko per greit. Visumoj geras mačas. ***1/2

ECW
Mačas kaip mačas, truputį geresnis, nei dauguma per ECW. *3/4

JBL vs. HBK
Man visad patinka prieš mačus pažiūrėti tuos klipukus. Šis neišimtis. Deja, iš JBL mačų niekad nieko gero nesitikiu. Bet neslėpsiu, bent man Shawnas išvedė daugiau nei patenkinamą mačą.
Tai pat neretai pastebiu, kad JBL finisheris labai praranda įtikinamumą. Šitoj kovoj taip irgi atrodė.
Na Shawn'o žmona manau tik dar labiau pagyvino mačą. Turiu vilties, kad JBL ir HBK feud'as baigėsi. Kaip nekeista visumoj mačas patiko. ***

WHC EC
Šeip tikėjaus šitam mače išvysti kažkokį stebuklą, nes vien pažiūrėjus dalyvius geras mačas toli matės. Edge? Kaip sakoma - "ne į temą", bet gal jis tas stebuklas? (neturėjau laiko užsirašinėt kažko daug)
Tiesiai šviesiai - kažkokia nesąmonė. Bent man gavos visiška mėsmalė dabar. Titulas į SD ar Edge į RAW? Pažiūrėsim ką bookeriai išpeš iš to. ***1/2

Reziume
Žiūrėjau gan neįdėmiai, jau prieš naktį, todėl labai objektyviai negaliu vertint, tačiau dabar, viską galvoj vėl peržvelgus šis PPV ištiesų geras. Duočiau 8/10

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Va cia tai PPV. Visi tikejomes labai prasto ir gavome fantastiska (na bent jau as pasimegavau tikrai). Is pirmo nesupratau kodel wwe chamberis tas kuris ant deserto pirmas?.. Taip ir pagalvojau, kad jau cia kazkas bus ir jau ten vickie darbuosis kazkaip. Galvojau edge islaikys titula. Pirmas krito..? Wtf? Sunkiai buvo imanoma patiketi bet kazkaip apsidziaugiau. Galvoje liko trys variantai Jeff'as, HHH ir Takeris.. ir variantas tenkino tik vienas HHH. Liko HHH ir Taker.. ir jau galvojau tikrai bus viskas... bet aciu dievui WWE atsikrate tos nesamones kai po Tombstone ir to dead pin'o kazkokio taker visada laimi.. ir ta pati reverse'a kuris buvo preitais metais takeris naudojo jeigu neklystu ne karta kazkaip kvailai atrode.. lyg kartotus viskas ;D tik dbr ne ant batistos.. bet gerai kaip jau sakiau HHH laimejo.
Toliau Raw chamberyje pamaciau Edge ir kazkaip pagalvojau, kad nesamone, bet visai gi buvau pamirses kad cempionu yra cena ir tai proga prarasti titula jam.. tada pagalvojau kad labai puiku.. ir taip. Cena prarado titula ir viskas puiku. Kitas visas kovas taip pat ziurejau.. HBK ir JBL pagaliau nesamones baiges.. RKO nugalejo Shane'a - puiku. O seip dbr atrodo viskas aiskeja HHH (Su Stephanie, Mr.McMahon, Shane..) Visa seiminele ir zentas kariaus su RKO ir bus per WM HHH vs RKO... ko pasakoje manyciau HHH laimes. Kazkiek gal gaila ir vel keista kaip pries daugiau nei metus HHH uzmusinejo Vince'a o dbr turbut vel bus viena komanda kaip tais laikais kai fjudinta buvo su The Rock. Na o toliau tai Cena vs Edge.. Po to HBK vs Undertaker.. ir ko labai noreciau Streak ends :lol:

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Galiu pasakyt ,kad NWO buvo NEREALUS. Visi tikejomes nuspejamo PPV ir manem ,kad abu chamberiai pasibaigs retaininimu ,ypac RAW. Na ,ir greit ,keliais zodziais, apie matchus:
SD chamber - visumoje labai geras matchas ,daug near-fallu ,pirmas eliminuotas Edge nustebina ,o pats galas uztikrina intriga.
Shane vs Randy - geriau nei tikejaus ,aisku buvo ne viena klaida ,bet uzskaitom kaip "better than average".
ECW - grynas vienos * matchas. Bent gerai ,kad daug laiko nesuvalge.
HBK vs JBL - manes sitas feudas nedomina ,pats matchas buvo nuobodus ir nuspejamas ,daugiau ziurejau i Rebekos papus.
RAW chamber - techniskai prastesnis uz RAW EC ,bet ultimate opportunist nustebino. Labai patiko bendradarbiavimas ,eliminuojant Cena.
Royal Rumble buvo neblogas ,o NWO dar geresnis ,belieka laukt WM.

PerOdox

Baltas diržas

• Naujokai
  • 25 Pranešimai:
0
Sejp tai nebutu buve ECW matcho tai butu super labai geras patiko kai rendziui sheinas is monitorio i galva trenke dar nusivyliau EC matcais nes tipo mineta buvo brutalus matcas bet nepasakyciau kad buvo jau labai brutulu ir t. t. Pagal enterteineri tai labai nustebino Edge Zodziu Geras NWO

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
SD Chamber:
Kova buvo tikrai nebloga.Kai tik Edge buvo nupinintas, iškart buvo aišku, kad laimės arba HHH arba Taker...Bet Superman HHH laimi net po to kai gauna Tombstona...Daugiau kaip ir nėra ką pasakyt... Na, nebent, kad buvo laaabai keista, kad tai buvo kaip Openeris... Kova buvo lyg ir ME... Kovai duočiau ***3/4

Randy Orton vs Shane O'Mac
Pradžia buvo TRAGIŠKA.Tie Shaneo smūgiai taip tragiškai atrodo...Boksininkas... Tačiau vėliau viskas isibegėjo ir atrodė visai neblogai.Ortonas gerai galva sumurijo i TV. Tačiau kaip ir reikėjo tikėtis, RKO laimėjo...Na, nereikėjo Legacy isikišimo, gerai, kad bent neilgai jie buvo. Tačiau atrodo tai hmhm... Orton išliko Rumble iki pabaigos, ir vienas negali laimėti prieš Shane :lol: Kovai duočiau ***

Finlay vs Swagger
* ir viskas.Nėra čia ko komentuot.Jei būtų Christian pasirodes, gal ir būtu idomiau, tačiau dabar vėl taspats.

HBK vs JBL

Nieko ipatingo nebuvo, tik HBK toks atsigaves atrodė ;) Rebeka tai ogogo nebloga tokia ;) Na, Shawn laimėjo, Rebeka pasirodė ir dar JBL'ui užvažiavo.Kovai duočiau **1/2

Raw Chamber
Va ir saldainiukas.Šito laukiau ilgiausiai.Rey vėl labai gerai pasirodė.Juokingai atrodė kai teškesi jis ten i ta Kane'o stikla, o kane tokia roža nustates :D Gerai, kad Cena greit eliminuotas.Kai pasirodė Edge buvau labai nustebes, tačiau jau kai tik jis pasirodė buvo aišku, kad laimės, nors sirgau už Rey.Kai visi susiteamine eliminavo Cena, ir edge ten klupėjo tokia šypsenėle nustate kai maniako :D Net juokas suimė ;] Taigi, kovai duočiau ****1/2

Bendrai PPV buvo labai geras, pilnas netikėtumu.Duočiau jam tarp 8 ir 8,5.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Tiesiog idomu pasidare, kuo remdamasis SD chamberiui duodi ***3/4 - t.y. is kur toks tikslumas? :lol:

Nuotrauka
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Na, kova mano manymu nebuvo verta tiek kiek raw chamberis, nes tos "varžybos" kuris stipriau trenks jeffui, HHH supermeniškumas.Jei nebūtu HHH gaves to tombstone, po kurio atsikėle kovai būčiau daves ****, bet dabar ir nusimušė ;]

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-02-19, 23:21

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Per mazas detalumas duodant paciu **** - kur to motyvacija? :lol:
kodel tai sakau? todel, kad jei jau vertinam 1/4* tikslumu, tai turi buti atitinkamas detalumas aiskinant si vertinima - antraip tai sarlatanizmas ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0