PPV nesveikai geras, VERY NICE
SD! Elimination Chamber : visai nemaniau, kad jis bus PPV pradžioje, galvojau bus ME. Geriau galėjo pradžioje būti ECW Championship. Patiko, kad match'ą pradėjo Jeff ir Edge, o ne koks Big Show nes matchas buvo su greita pradžia. Visiškai nesitikėjau, kad Edge bus taip greitai eliminuotas. Bet taip gal ir geriau, nes maniau, kad Edge laimės ir taip atsirado intriga. Po to galvojau, kad laimes Jeff arba Taker. Pabaigoje irgi intriga: po Tombstone galvojau, kad Taker laimes, bet vėl ne. Matchas labai patiko, buvo geru spotu. Duodu ****1/2
RKO vs Shane : pradžioje badė akis Shane'o dominavimas ir Randy overseelinimas. Gražiai Orton atrodė po smūgio iš teliko
ECW Championship : paprasta, eilinė ECW lygio kova, nieko gero joje nepamačiau, galėjo būti PPV pradžioje, nes po puikių dviejų kovų ši mane labai nuvylė *1/4
JBL vs HBK : man matchas buvo vidutiniškas ir kaip kažkas minėjo galėjo geriau būti koks nors extreme rules, nes dabar eilinis single matchas, nesijautė jų neapykantos vienas kitam. Matche trūko kraujo. Smagu buvo matyti HBK vėl užsivedusį ir PAGALIAU šis storyline'as baigėsi ir baigėsi HBK pergale. Duodu ** ne daugiau.
RAW Elimination Chamber : iš pradžių nesupratau kodėl ši kova yra PPV ME, iš jos aš nieko nesitikėjau, jokių title change'ų nes Cenos priešininkai visi su ne per daugiausiai credibility. Kofi suluptas, o vietoj jo į matchą įtrauktas Edge - geriau ir būti negalėjo. Tiesą sakant aš Kofi'o šitame matche visai nenorėjau matyti ir man nuo jo bloga. gerai, kad matchą pradėjo Y2J ir Rey, pradžia nebuvo nuobodi. Kane pirmas eliminuotas? nu nors spotas ir geras, bet geriau galėjo būti Knoxxas pirmasis eliminated nes Kane per šį matchą galėjo susigražint credibility ir užbaikt savo jobbinimą. Knoxas normaliai panaudojo chamberį kaip ginklą, kas man patiko, bet gerai, kad jis antrasis eliminuotas nes daugiau ar į šį matchą vargu ar būtu įdėjęs. Pasirodo Edge, ultimate oportunist, neblogai, jau galvojau nupinins Jericho. Ir po to paskutinis EC dalyvis - Cena YOU CANT SEE ME! YES WE CANT, THANK GOD!!!
No Way Out PPV tikrai negaila duoti 9/10. jei ne ECW championship duočiau dar daugiau (HBK vs JBL per daug vaizdo negadino) kažin ar WM25 nebus nusivylimas po tokio gero PPV (joke)
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-02-16, 23:51
Prisijungti
Registruotis

Į viršų