Peršokti prie turinio

Pirma kova, pirmas šansas...

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 6

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Suskamba Papa Roach-Blood ir visiškai ramiais žingsniais nueina Destiny link ringo, ilipa į ji, pasiima mikrofona ir pradeda kalbėt :
- Na kagi sveiki ir vėl visi jūs mieli BWE fanai kurie stebi kiekvieną kartą kaip kovoja ju favoritai. Šį kartą esu labai laimingas vien dėl to, kad aš jau gavau pirmą savo kova savo wrestlingo istorijoje. (Destiny nusišypso) Aš jau aišku dabar juk nepradėsiu čia girtis, bet tai jau sakiau ankščiau tad nesikartosiu. Dabar noriu pakalbėt apie savo tag team partneri ir oponentus. Jordan Derek, žmogus kuriam jaučiu pagarbą jis yra beabejo puikus atletas ir manau žmogus. Brutal - šio žmogus kurio nelabai pažystu tai tik noriu pasakyt, kad jum fanam po penktadienio vakaro show jum jo vardas isimins ilgam. Eric Wilson. Na dar vienas puikus wrestleris ir manau irgi žmogus. Triumpau manau, kad visi žmonės su kuriais aš susitiksiu ringe. Aš supranu, kad galiu jus nuvilt ir nieko gero neparodyt ringe ir jei taip bus žinokit, kad
P.S. Kalba bus papildyta nes rašyta per telefona.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Ne į temą
jau yra kalbom tema sukurta jeigalit kas nors ištrinkit arba ikelkit kalba i mano tema

Šį pranešimą redagavo emouTe: 2009-02-02, 15:12

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Kai aš sukūriau savo tavo nemačiau ir aš dabar negaliu kelt kalba.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
tada as atkelsiu

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Arenoje skamba Egypt Central-You make Me sick ir ekrane rodomas Jordan Derek entrance video, Derekas duoda 5 žiūrovams užlipa laipteliais ir jis jau ringe užlipa ant ringo kampo ir sukryžiuoja nykščius.
Paspaudžia ranką Destiny ir pasiima mikrafoną, tada taria:

-Hmmm......Sveikas Destiny džiugu čia tave matyti. Dabar vėl prasidėjo pakeitimai pabrežiu vėl. Bet pagaliau tie pakytimai atėjo į gerają pusę.Pirmas pakeitimas - atsirado naujas generalinis menedžeris, menedžeris kuris manau perims valdžią į savo rankas kaip reikiant ko nesugebėjo padaryti 4 praeiti GM.Antras pakeitimas, tai abiejų lygų TNE ir SNF sujungimas.Dabar rosteris yra vienas žinoma tai yra gerai bus kam duoti į kaulus. Kaip matote likimas suvedė mane ir Destiny. Tiksliau mus suvedė į vieną komandą Generalinis Menedžeris. Apie tave GM susidariau gerą nuomuonę. Taigi taip jau atsitiko, kad show vyks penktadieniais ir sekmadieniais.Esmė tame, kad vienoje iš jų kaunuosi aš...bet kaip keista nebevienas, gavau Tag Team kovą dėl titleshot.Mano partneris tai neseniai wrestlinge debiutavęs kovotojas, bet tai nėra problema. Dabar pakalbėsiu kiek aš daug nepadariau nors galėjau.Aš galėjau gauti titleshotą į pagrindinį titulą per battle royal bet nelaimėjau, visgi čia ne pasaulio pabaiga man.Žinoma buvo šansas laimėti Action titulą prieš The Chain.Tos galimybės aš irgi neišnaudojau.TNE - tai taip pat buvo lyga kurioje galėjau gauti titulą ir plius patį pagrindinį gauntlet mače, bet tada pasirodžiau labai blogai, kad net sugebėjau pralaimėti prieš visiškai pavargusį Ramiro "Ram" Cruz. Kas liko? Liko Continent titulas su šituo titulų dar susidūrs nebuvau, bet tikiuosi, kad gausiu galimybę kovoti prieš to titulo savininką kaip sakoma pagyvensim - pamatysim. TAG TEAM Titles! Tai titulai kuriems reikia pečių ant kurių jie bus pakabinti... Kolkas šie titulai yra Vacant. Suprask, Destiny, žinau, kad tu nori tų titulų tiek pat kiek aš jų noriu. Puiku būtų debiutuojant gauti titleshotą ar ne? Bet padaryti tai tereikia kelių paprastų dalykų 1 - nugalėti silpnuosius šiuo atvėju šetoną ir Erick Wilson. Jei mes juos nugalim, tai yra nugalimmes kovojam prieš penktadienio pirmosios kovos laimėtojus. Ir manau toks partneris kaip tu esi man labai tinkamas.Iki šiol aš negalvodavau į priekį, nesistengiau kovoti, buvau apsileidęs ir manydavau, kad laimėsiu betkokią kovą. Tiesiog buvau kvailas ir nemastantis wrestleris.Kol nesusimasčiau, kad reikia treniruotis treniruotis ir dar kartą treniruotis. Kovai reikia pasiruošti ne tik fiziškai, bet ir morališkai. Čia tai pat yra schema kaip ir krepšinyje tik tą schemą reikia susikurti eksprontu smegenyse kai jau stovi ringe.Todėl labai prašau tavęs, Destiny, pasisteng...Jei ir pralaimėsim aš nekaltinsiu tavęs galėsiu kaltinti tik save. Dabar net neabėjoju, kad čia pasirodys Erick ir pradės savo kalbelę apie jo stiprumą ar šiaip ateis ir įžeidinės mus. Nors aš mielai palauksiu man nėra problemų. Taigi bendras vaizdas toks, kad ši kova labai svarbi tiek man tiek tau Destiny kaip sakoma laimės geriausias o šiuo atvėju geriausi.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
suskamba Pain ir pasirodo ant rampos Contra

Visu pirma tai Jordan buvai teisus kad pasirodysiu cia, taciau klydai del kitu dvieju dalyku. Tai pirma neketinu kalbet apie save, nes jau ir taip visiems zinomas mano potencialas. Bereikalingai kartociausi. O antra jusu izeidinet man nereikia - jus ir taip smarkiai gyvenimo nubausti (veide pasirodo perkreipta sypsenele)Bet del to nereiktu pjaustytis venu, nes ne vieni jus tokie, galit pasidziaugti kad ir jusu "Fanai" ne ka geresni uz jus pacius (Juokiasi is ziurovu rodydamas i juos mikrofonu)Sikart pakalbekim apie ateiti jai jau pradejai Derekai. Matai tu vaikaisi vieno titulo po kito ir niekaip nei vieno nepasieki. Tuo tarpu mano tikslas yra vienas. Man situ tag team title shotu nereikia. Jau nekalbant kad mano partneris daba tikriausiai yra uzdeges zvakute ir meldziasi belzabubui ir tokiu zmogum pasitiket neverta o ka jau kalbet kad but kartu su juo tag team cempais? Antra as su nieko neketinu dalintis slove. Tad sitas musu "machas" si penktadieni man nieko nereiskia. Zekit kai pinninsit 666 gerbeja neapsislapintumet kelniu is dziaugsmo.... Tuo tarpu as kantriai lauksiu kitos savaites, tau palinkeciau irgi, nes gali sulaukti netiketumu

Numeta mikrafona ir palieka arena.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Kietas ane? Tik ant savo partnerio varai ir viskas.....Tiesiog tuščiakalbiauji ir neturi ką pasakyti, o jei neturi, tai ko čia rodaisi? Eik ir lauk tos savo kitos savaitės ir tiek.Supranti jau geriau kažką pasiektii negu nieko kaip tu. Net kovos laimėjas nesi tai GM turbūt tavęs į kovas nebeįleis, tik reitingą gadini.Aš sakau visišką teisybę.Ir visi čia esantys mano taip pat. Manai taip lengva???? Lengva nugalėti? Šiuo atvėju tu labai klysti. Kad laimėtum tau neužteks ateiti čia ir pašnekėti visokias blevyzgas. Ir ištikrūjų man nesvarbu ar tu stengsies ar ne kovoje gali atiduoti savęs nors ir 15%, sakau man nesvarbu kas bus mano priešininkai . Aš stengsiuos ir įrodisiu kas yra geresnis, vertesnis titulų.Jei tau titulai nerūpi tai galėsi ir toliau testi savo jobberio karjerą. Čia stovėdamas tai ir įrodai, kad tu apsileidęs nerangus, neišprusęs wrestleris jei tave taip galima vadinti.Matei kokiam soste dabar sėdi The Chain.Tik nemeluok kad to nenorėtum.Ir iki tol reikia pradėti nuo paprastesnių titulų kaip tag team, O jei galvoji, kad iškart gausi galimybę dėl kokio Undisputed titulo tai tu net nesvajok, nes tu tokių titulų tu nevertas.Kartoju nevertas.Manau pasakiau beveik viską ką norėjau ir viską ką galėjau pasakyti apie artėjančią kovą.See Ya on tag team match looser.......

Skamba Jordan Derek theminė daina ir Jordanas palieka areną.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0