- Na kagi GM ir toliau pasitiki manimi ir Refresh ir duoda mums kovas del titulu arba kovas su tokiais vidutiniokais kaip Ramiro ar Hegde. Kodel? O gi todel, kad zino, kad mes galime padaryti net prasciausias kovas geriausiomis ir net kovose su low-midcarderiais galime uzdirbti daug pinigu. Visi fanai tiesiog dziaugiasi mus matydami. Na ir ka gali zinoti? Sedziu as sau pirmadienio vakara, ziuriu televizoriu, gurksnoju alu ir staiga suskamba mano telefonas, o ten ne kas kitas, o Refresh skambina man ir sako, kad mes turim sansa iskovoti Tag Team title shota. As tikrai apsidziaugiau, bet galvoje sukosi viena mintis kas bus musu varzovai? Iskart pagalvojau apie Mysterious Man ir The Answer jie rimti varzovai kuriu bijo net bebaimiai, taciau Refresh pasake tai Ramiro Cruz ir Hegde. Iskart prisiminiau, kad cia tas pats Kruzas kuri as jau esu sutvarkes Hardcore kovoje po kurios jis gavo trauma ir Hegde kuris kazin ar yra koviasis bent 5 kovose. Visi vakara masciau kas man dabar bus? Juk kausiuos pries du neiveikiamus kovotojus. Bet stai man i galva sove, kodel as turiu galvot kas man bus? Ne as apie tai turiu galvoti, o jie kas bus kai jie stoves priesais Mr.Hardcore ir Refresh. Yra labai mazai kovotoju kurie stovi pries mus ir ziuri akis i aki ir jiems nedreba kinkos, bet tai tikrai ne Kruzas ir Hegde. Zinot as del jusu isleisiu geru wrestlerio pradziamoksli kuriame bus parasyta ko reikia tapti tokiam geram wrestleriui kaip Refresh ar as. Norint tapti geru wrestleriu reikia ne viena ir ne du kilogramus prakaito padeti. Reikia tureti valios, ryzto ir zinoma TALENTO! Talento kuriuo apdovanotas tikrai nekiekvienas. Ir jus man pasakykit kaip mes talentingieji galim pralaimeti netalentingiesiams? No chance in hell. As jau zinau is kokio molio jus drebti, o is kokiu sudo esat drebty irodysit per musu maca, po kurio mes, o ne jus iseisim aukstai pakeltomis galvomis ir su title shotu rankose.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-02-12, 21:55
Prisijungti
Registruotis

Į viršų