Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WrestleMania 25

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 93

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
nu gi paprasta,duodu pvz : Laimi pvz primo ir carlito,tai jie gauna abu titulus(Unified=susijunge) Kas neaiskus,komanda laimejusi sujungia abu titulus ,tipo gauna abu.

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
Ne į temą
Nu jau i klausima abu atsakete

O del Christian visgi manau kad jis visgi gali kilti auksciau negu Mid-Carder'io, visgi Vincas yra nenumatomas zmogus,visgi ziurekit ka jis su Christian pasielge visi nesitikejo kad jis i ECW ateis o jis jau cia.
p.s
Ne į temą
Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-03-19, 21:21

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
MITB yra trys galimi laimetojaj: CM Punk (butu pirmas 2-time, ir pirmas 2-time-back-to-back), MVP (jis dar negauna tinkamos Face'ui reakcijos kartais) ir Christian (na jau visi zinom, kad Vince neva jo nemegsta).

Man labiausiai patinka, kaip yra buildinamas siuo metu MVP, ir zinant SD spoilerius + jo galima pergale MITB paruostu mums nauja upper-midcarderi, o metu eigoje - nauja main-eventeri. Viskas priklauso nuo publikos reakciju ir overness, ir manau, kad iki siol WWE nera apsisprendusi, kas laimes MITB.

Visa ju blaskymasi tik dar labiau parodo, kad i MITB vietoj R-Truth idetas Mark Henry, kas tikrai yra auksciau absurdo.

Nuotrauka
Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Wrestlemania/SD! spoiler

Spoiler'is

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-03-19, 22:57, pasakė:

MITB yra trys galimi laimetojaj: CM Punk (butu pirmas 2-time, ir pirmas 2-time-back-to-back), MVP (jis dar negauna tinkamos Face'ui reakcijos kartais) ir Christian (na jau visi zinom, kad Vince neva jo nemegsta).

Man labiausiai patinka, kaip yra buildinamas siuo metu MVP, ir zinant SD spoilerius + jo galima pergale MITB paruostu mums nauja upper-midcarderi, o metu eigoje - nauja main-eventeri. Viskas priklauso nuo publikos reakciju ir overness, ir manau, kad iki siol WWE nera apsisprendusi, kas laimes MITB.

Visa ju blaskymasi tik dar labiau parodo, kad i MITB vietoj R-Truth idetas Mark Henry, kas tikrai yra auksciau absurdo.

MITB is sudeties turbut prasciausias ever. Labai sunkiai suprantamas Kane ir Mark Henry ikisimas i matcha. Juk jei jau tai spotfestas, kuris nutinka 1 karta i metus, tai galetu ir high-flyeriu ikisti. Bet nera nei Brian Kendrick, nei Evan Bourne, nei Rey Mysterio. Nebus nei Hardziu ar Morrisono, nors cia jau del aiskiu priezasciu. Finlay is esmes irgi nelabai pritikina, nors jis gal, kad "tvarka palaikytu".
Kas del nugaletojo, tai pritariu tavo 3 galimiems laimetojams. MVP turbut favoritas laimeti, bet kiek as jo maciau kaip face'a - visiskai nepritinka jam tokiu buti. Cia tas pats kaip Carlito pirma karta tapo face'u. Tiesiog per anksti dar tas turn'as ir man net juokingai ziurisi, kai MVP bando ipirsti kaip face'a. Zodziu, manau jei laimes bet kas is tu triju, geriausia butu heel turnas nugaletojui, man aisku noretusi CM Punk'o, nes manau jis tikrai tinkamai gali isipaisyti i main eventerius kaip heelas.

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
Wrestlemania/SD! spoiler

Spoiler'is

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
SD spoiler
Spoiler'is
Aš statyčiau už Cage, į ECW jis atėjo kaip ME'venteris ir iš čia sakyčiau jam tik trys keliai - greitas ECW belt'o paėmimas (kam jau per vėlu), draft į RAW arba SD arba draft + lagaminėlis/lagaminėlis+win+perkėlimas į kitą brand. Visgi potencialas šio wrestlerio IMO kiek per didelis ECW ir WWE norės šį brand'ą palikti naujoms žvaigždėms build'inti. Dėl Punk tai manau, kad jam būtų build'inama daug daugiau hype negu yra dabar, jeigu būtų planuojama vėl duoti lagaminėlį. Kas liečia pačią kovą, be intrigos dėl laimėtojo visiškai nedomina asmeniškai šis mačas, vien dėl jau paminėtų priežasčių(Henry, Kane).

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-03-20, 16:33

Algazar

Baltas diržas

• Naujokai
0
Perziurejau visa Wrestlemania 25! uztrukau apie 3.5h :D tiek ispudziu!! pirma karta rashau savo nuomone apie PPV,pries tai to niekad nedariau,noreciau pasidalint savo ispudziais apee WM su kitais:)
Rashysiu trumpai,bet pacia esme :D

Taigi:
1. match'as:Ladder Match - matchas tikrai neblogas,patiko,kaip 1-ai kovai tai buvo super,ypac patiko del high risk manevru!,deja nugaletojas jau ir taip buvo aiskus...:( 9/10 :)

2.Diva Battle Royal match - tiesa pasakius tikejaus ko nors daugiau is tokio matcho...aisku buvo grazu paziuret i paneles :D ,bet is "technikos puses" tai matchas tikrai prastas...nustebino ideja su "Santina" :D nesitikejau jokiu budu tokios pabaigos. 4/10

3.Jericho vs Legends - nustebau,jog legendos pralaimejo...itariau,kad taip gali baigtis,bet nesitikejau,Legendom jau tikrai galima butu leist nugalet :D 7/10

4.Hardy VS Hardy - matchas geras,galvojau jog Jeff laimes,bet dabar jau tapo aisku,kad per Backlash Jeff laimes pries Matt ir tai jau gali butu ju feudo pabaiga. 8/10

5.Rey vs JBL - :D

6.Match of the Night, Streak Vs Mr. Wrestlemania,The Undertaker vs HBK - apie si matcha negaliu siuo metu nieko parashyt nes jis man uzgniauze kvapa!!! "This match Stealed the SHOW!" nenuvyle nei kropelyte! gal tik del to, kad Shawn isvenge suicide dive,kuri Takeris daro tik karta per metus,per WM :( 11/10

7.Triple Threat match - visai nieko matchas gavos,visi vyrai tikrai pasistenge,patiko aisku segmentas,kai Cena pakele Big Slow ir Edge'a :D 7.5/10

8.Orton vs HHH - man asmeniskai matchas buvo nuobodus,manau pagrindine priezastis buvo tokia,jog jau buvau pavarges po tiek laiko ziurejimo :D,ir truputi maziau svarbi priezastis,kad matchas buvo gan tipishkas,nuspejamas,bet jau arciau galo matchas "pasitaise" ir pasidare truputi idomiau,nustebino tai,netgi buvau pasimetes,del nugaletojo...kurio tapo HHH,seniai bemaciau,kad kas nors butu gaves toki pusha kaip Ortonas...Royal Rumble winner,visus McMahonus "sumuse" nepaise jokiu taisykliu,as suprantu,kad cia dar buvo ant kortos McMahonu garbe,bet po tokio pusho... 6/10

Nu ir suprantama,kad visas show labai patiko!! :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
WrestleMania. Kaip visada, šou pradedamas įžanginiu klipuku su kalbančiais wrestler'iais, kad dar pabrėžt, kas per event'as prasideda. Žinoma jis kaip visi WM klipukai buvo gražus. Parodoma arena. Pirmom sekundėm buvau apie kažką užsisvajojęs ir prireikė dar sekundės, kad suprasčiau, kad čia jau šiemetinė arena. O ji - puiki. Iškart apsidžiaugiau pamatęs, kad visas išdėstymas tvarkingas ir nepasikeitęs. Milžiniškas "ekranas", WM žvaigždės logo ir žinoma 100 metrų rampa. Čia jau buvo ta vieta, kai pradeda bėgiot šiurpuliukai.

Money In The Bank
Kiek nustebino, kad tai buvo opener'is. Pernai, lyg ir, buvo kažkur vidury card'o, bet gal ir klystu. Atrodytų, kad matchas buvo trumpas, nors toks nebuvo. Tiesiog buvo taip įdomu žiūrėt, kad laikas labai greit prabėgo. Per įėjimus, jautėsi, kuris žmogus labiausiai over-Christian. Matcho eiga labai patiko, gražiai panaudoti monstrai-negavo per daug dėmėsio, bet paliko tą savo stiprumo vaizdą. Po šio matcho manau daug kieno, ne tik mano akyse, pakilo Kofi. Nu matėm mes jo tų šuoliukų, bet čia jau kitas lygis. Tas spot'as, kai jis per vidurį kopėčių peršoka ir padaro legdrop'ą ar kažką tokio, privertė beveik taip išsižiot, kaip Benjamin'o dive'as. Visgi laimėtoju nesu visiškai patenkintas. Jautėsi ir arenoje, kad Punk gavo mixed-reaction. Bet čia niekuo dėtas Punk-žmonės norėjo Christian. Na jei Vincas Cage'ui turi gražesnių planų, kaip rimtą feud'ą dėl titulo be jokių props'ų-be my guest, bet vistiek čemodaną reikėjo šiemet duot MVP. Dabar Punk atrodo, lyg pernai jis būtų fail'inęs, kai kayfabe atžvilgiu-to nebuvo.

Po to-Kid Rock. Nežinau... kol jis dainavo, lovą pasiklojau, tai per daug ausų nepjovė :D Iš tiesų tai dalinai nesuprantu, kam reikia tokių dalykų wrestling'e? Tam vaikui honorarą tikrai nemenką WWE paklojo, o kad tiek pinigų jo dėka bus pritraukta, tai labai suabejočiau. Nu kita pusė, tai aišku-prestižas, kad čia WM-stebuklų šalis... Šiaip "Sweet Home Alabama" visai patiko pasiklausyt. Dar ką pastebėjau-Rock'o diržo sagtis panaši į seną (THE)Rock'o.

Diva's Battle Royal
Keistoka pradžia. Aiškinamos taisyklės, o kai kurios jau skrenda lauk iš ringo. Gal ir gražiai padaryta, kad per tą Kid'o muziką suėjo, bet šiuo atveju nebuvo pristatytos Divos kaip Sunny, Molly. Pradžioj nustebau, kad nėra Santino, bet tada išvydau vieną gražuolę :D Nu tikrai linksmai prisijuokiau iš Santino's twin sister. "Yay!". Tik gaila, kad stačiau už Gail Kim, kuri net nedalyvavo(?).

Jericho vs. The Legends
Gražiai sustatytas klipas. Išspaudė max, ką galima iš ios man vis dar kiek keistos situacijos. Prajuokino Rourke nuotaika, kai jį parodė sėdintį arenoj. Toks maždaug "Ok Ok, let's just get this fuckin' thing over...". Šiaip vietą ir gražesnę galėjo jam surast, ne šiaip tarp kažkokių pacanų. kalabant apie HOF'erius ir jų būkles, tai: Superfly-siaubinga, Piper-normali, Dragon-puiki. Aš maniau skaitydamas naujeinose, kad Steamboat tik pučiasi, tačiau pasirodo jis sakė tiesą. Visi pagal galimybes atliko veiksmų ir gavo laiko ringe. Match'as ir after-match'as-viskas pasibaigė gražiai. Jericho laimėjo, legendos kažkiek pasispardė, o Rourkė gavo savo "WM momentą".

Hardy vs. Hardy
Nesitikėjau, kad teks rašant ši post'ą suvest šį žodį, bet - nepatiko. Eiga lėta, įtampos nulis, psichologijos beveik nebuvo. Gavom iš esmės tik kelis high-spot'us ir keistą iš niekur nieko finish'ą. Taigi sprendžiant iš šito match'o-kodėl po galais išvis buvo nuspręsta vystyti šį feud'ą? Jis buvo neįdomus, nuviliantis ir blogas in-ring atžvilgiu. Niekaip nesuprantu Vinco logikos "Internete nutekėjo mūsų puikus feud'as, reiškias keičiam į šūdiną bet nenuspėjamą". **1/2.

JBL vs. Rey
Kažko super nebuvo galima tikėtis. Dauguma, įskaitant mane, tiesiog laukė, ką gi tokio padarys JBL, kas bus tas siurprizas. Rey's kaukė nei šis neitas. Net komentatoriai neturėjo ką pasakyt. Gal ir originalu, bet kažkaip negražiai ta situacija vistiek atrodė. JBL quits. Na ir šaunu. Tegul grįžta prie SmackDown komentatorių stalelio vietoj Tazz. Jis su JR būtų graži komanda. Tik vėl, tokie bajeriukai atsieina titulų credibillity. Pernai sumenkino ECW titulą, šiemet InterContinental. Bent galima tikėtis, kad su Rey kaip champ'u, turėtų vykt daugiau title-match'ų.

Shawn Michaels vs. The Undertaker
Now we're talking! Įėjimai, ypač HBK, jau nuteikė kažkam epic. Tą ir gavom. Puikus, nuostabus match'as! Match'o eiga atitiko feud'o esmę-susitinka du nesustabdomi asmenys ir nežinai, kas laimės. Po HBK moonsault'o susiėmiau už galvos, tačiau Taker'io bump'as buvo nežemiškas. Tikrai pamaniau, kad viskas gali pasibaigt drastiškai, kaip per WM19. Žmogus nusileido tiesiai ant galvos! Per pusantrų metų, kiek žiūriu PW, tai turbūt didžiausias bump'as, kokį teko išvyst. Ačiū dievui, kad Mark'ui niekas nenutiko(bent dabar galima spėti taip). HBK kick-out'as iš Tombstone irgi buvo super. Gal kas pamenat, kas paskutinis tą atliko? Match'ą jei reiktų vertint, manau duočiau beveik *****. Visą laiką sirgau už Taker'į. Noriu, kad jis karjerą baigtų vis su 0 pralaimėjimų. Tai būtų lyg jo palikimas/įrašas biznyje. Visas tas streak'as dabar yra teisiog per didelis turtas, kad iššvaistytum kažkokiam kitam wrestler'ip push'ui, įtikinamumo padidinimui. Tačiau streak'o tęsimas duoda potencialą visiems kitiems Taker'io WM match'ams. Tai pagerina build'ą ir padaro WM tuo, be ko dabar jau sunku ją įsivaizduot. Mano akimis, jei streak'as ir bus užbaigtas-tai tik per paskutinįjį undertaker'io WrestleManią. Kai kurie spėjo, kad tai bus šiemet. Jei ne 25, gal 26-oje? Pagyvensim-pamatysim.

Cena vs. Big Show vs. Edge
Pirmam išėjus Edge, pagalvojau, kodėl champ'as įeina pirmas. Galvojau turbūt dėl pyro ar dar kokio inside velnio. Įeinant Cenai, viskas paaiškėjo. Čia jau ar mėgsti Ceną ar ne, bet tai buvo awesome. Linksma buvo išgirst "World life", o Cenų armija išvis nereali buvo. Match'as nebuvo kažkoks super. Tuo labiau, po Taker-HBK išvis sunku atlaikyt tempą. Match'as netruko ilgai, bet situacija nebuvo kaip Hardy-Hardy. Finish'as, nors ir norėjau kiek labiau patampyto, buvo normalus. Stebėtinai daug boo'inimo John gavo. Turbūt smark'ų iš visų pasaulio kraštų dėka čia. Bet jo pergale nematau reikalo skųstis ar ką. Gi visada herojus gale laimi. That's how this business works. Bendrai match'as buvo panašus į pernykštį WM triple-threat. Trumpokas, greitos eigos, tik kad šiemet laimėtojas labiau nuspėjamas buvo. Rašau ****1/4.

Stone Cold savo stiliuj su BeerBash, kas buvo būtina. Tai geriausias būdas pagerbt jį, jam pagerbt fanus ir čia gavom tikrą WM momentą.

THE MAIN EVENT: Triple H vs. Randy Orton
Hunter'io įėjimas irgi šiek tiek paupdate'intas-"Austin style". Viskas lyg ir gražu ir t.t., bet... na nesijautė man tos įtampos, to jaudulio match'o metu. Co-ME to irgi nejaučiau, tačiau ten ir neturėjo jaustis, nes match'as ir buvo build'inamas kaip kad svarbiausias dalykas-titulas. Šiuo atveju tikslas buvo parodyt tą pyktį ir neapykantą, ko asmeniškai nelabai pajutau. Va HBK-Taker idėja buvo puikiai įgyvendinta, o čia tik gavom kelis Hunter'io šūksnių protrūkius, reff'o stabdymus ir pan. Gal tai tiesiog aš, nes kol kas visi buvę HHH-Orton match'ai manęs nekabino. Jų abiejų toks lėtokas tempas yra, užtat kartu ir nedera. Kai kuris iš jų būdavo ringe su Edge/Cena, vaizdas kitoks gaudavosi. Užtai ne per geriausią įspūdį paliko šis match'as. Build'as nepateisino match'o :| ****.

BENDRAI:
Renginys buvo tikrai puikus. Nebuvo nė vieno "WTF" momento ar shitty-booking'o. Beveik visi match'ai pasiekė savo. Gavom du gerus, vieną labai gerą ir vieną puikų match'ą. Buvo gan daug komedijos momentų, žvaigdžių pasirodymų, kas sudaro gerą WrestleManiją. Tiesa buvo keletas kliurkų, kaip kad per anksti užleista Orton'o muzika, keli botch'ai MITB, Underio botch'as(?), bet palyginus viskas normaliai. Bent jau šviesos nedingo ir fanai neapdegė :D Gaila, kad neparodė Miz-Morrison vs. The Colons. laukiau laukiau ir nesulaukiau. Kaip suprantu, tai buvo dark-match'as? Na kaip pernai, battle-royal dėl ECW belt'o contender'io. Daugiau dėl WM, nežinau ką pasakyti. Ji tikrai buvo įdomi ir gera ir lūkesčius kaip eilinė WrestleMania pateisino, bet ar kaip jubiliejinė-čia priklaiso nuo skonio ;) Aš šį PPV vertinu 9.5/10
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Rašau žiūrėdamas...
MITB
pradžia įspūdinga, spotas po spoto, taip kaip aš mėgtu.  Bejamino savižudiška „gulbė“, Finlay smagiai nusileido ant kopėčių, Kofi gražus bandymas pasinaudoti Marko jėga ;) na paskui truputį pagadino nevisai pasisekęs Unprittier (kažin JR suklydo ar nusprendė daiktus vadinti tikrais jų vardais?). Tada spėju nepavykęs spotas Banjamino ir MVP todėl pabaiga gavos sausoka ir truputį per greit atėjo... Kane ir Henry nepasakyčiau, kad labai gadino vaizdą, už juos atidirbo „mažesni“  Laimėtoju nesidžiaugiu, bet galėjo būt ir blogiau. Bet nesu ir labai nusivylės, taigi žiūrim tolaiu 
***1/2

25 Diva Battle Royal...
Šitas mane nuvylė, visų pirma net nemačiau kas dalyvavo, dar tikėjaus pamatyt Lita ir Trish. Gerai kad nors nebuvo May Young. Aišku, kai pastebėjau gan stambią divą supratau kas „ji“ ir laukiau kažko įpatingo, bet nieko... išmetė Beth iš ringo, truputį pašnekėjo kaip Santina (šitas prajuokino), bet šiaip tikėjausis žymiai daugiau.
DUD

Y2J – Legends
Pradžia nekokia, bet kai liko Steamboat tai visai neblogai pasirodė senukas .
Labai laukiau kad Jericho besidžiaugiant atbėgs SCSA ir pavaišins jį stunneriu, bet...

Brother – Brother
Holy shit! Nors kaip ir numaniau beveik visą juodą darbą padarė Jeff‘as, but still, that was impresive. Pilnai tikiu, kda feudas tęsis abu bus vienam brande, o po kiek laiko Matt supras klydęs ir Hardy boyz bus back 
***3/4

JBL – REY
Iš pradžių koks pointas JBL kalbos taip ir nesupatau... Kova „nuostabi“ :D galėjo ir daugiau leist Rey‘ui parodyt ką moka... o „I Quit“ tai nužudė :D tikrai „historical“ :D

HBK – Deadman
WOW, epic... neturiu ką komentuot... ****1/2

Pamatau sekaintį video ir giliau nusimenu supratęs, kad nerodys Tag team chempionshipo... SHIT!

WHC Championship
Tikėjaus kiek geresnio, nieko nuostabaus nebuvo, tai net ir nevertinu...

HHH – RKO
Man tokie mačai nelabai patinka... per lėtas. Šiaip pakenčiamas, bet ne mano skonio... ME geriausiai būtų tikęs Takerio ir HBK mačas.

Apibendrinant, aišku WM nenuvylė, nors sugruzino faktas, kad nemačiau tag team mačo...

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kalbant apie match'ų įvertinimus, tai James Caldwell yra smark'ų smark'as! Kaip pagal jį Matt-Jeff galėjo būt aukščiau nei ME ir lygus Co-ME? Pasiieškojau Wade Keller vertinimų, tai man jie priimtinesni. Aš žinoma biški over-shoot'inau paskutinių match'ų įvertinimus. Čia jau WM atmosfera tokią įtaką padaro.

Jei kam įdomu, Wade Keller'io įvertinimai:
Spoiler'is

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBottom, 2009-04-06, 15:25, pasakė:

Šiaip vietą ir gražesnę galėjo jam surast, ne šiaip tarp kažkokių pacanų.

Pacanų ;) Rourke'ui is kaires sedejo ne kas kitas, o buves ilgalaikis UFC cempionas "The Legend" Frank Shamrock. As galvojau tu ziuri MMA, o tokiu dalyku nezinai :D Beje, jis Balandzio 11 diena kausis pries Nick Diaz :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąLix, 2009-04-06, 17:19, pasakė:

Pacanų ;) Rourke'ui is kaires sedejo ne kas kitas, o buves ilgalaikis UFC cempionas "The Legend" Frank Shamrock. As galvojau tu ziuri MMA, o tokiu dalyku nezinai :D Beje, jis Balandzio 11 diena kausis pries Nick Diaz :D
Ne ne ne, ne taip supratai. Šalia mačiau Shamrock'ą ir kitą MMA atstovą su Affliction maike, tačiau ne juos įvardijau kaip pacanus, o tuos, kruie aplink šūkavo, kai tik jį Rourke parodė. Jei siunteisi HDTV releas'ą, atsisuk 54:50. Šiaip ta vieta buvo gera, patogioj vietoj, šalia rampos, tačiau tą minutę rašant pasirodė, kad Mickey sėdi kažkokiam užkampy.
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na mano nuomone kitokia nei bottom. si wm buvo prasciausia kuria man teko matyti, zinoma per tuos 4 metus pasikeite mano skonis ir t.t (wm esu mates visas nuo wm 21) bet bendrai paemus ji turejo tik du gerus macus tai tradicini spotfesta money in bank ir nuostabu maca tarp undertakerio ir HBK. Pernai kiek pamenu gavome keturis: spotfesta, hbk vs rick, edge vs undertaker ir cena vs orton vs HHH.
  • Money in the bank, prastenis nei pernykstis, del nerangiu monstru, truputi nelabai pasiseke atlikti visus veiksmus. tarkime benjaminas turejo pover bomba padaryti mvp, bet kazkaip nesigavo. Na bet kaip openeris buvo geras macas, mylejau ir mylesiu spotfestus. *** 1/4 daugiau duodu uz ultimate x nes veiksmas sukosi be pauziu.
  • divos, na ziurejau tik del santino seses dvines, visa maca buvo linksma stebeti santina, bet toliau nieko gero, nera ka ir cia bepasakyti. nemanau kad verta vertinti.
  • Y2J vs Legends tikejausi blogiau, bet steambo (tas praplikes) atrode ringe ganetinai padoriai, nustebau kad laimejo jericho, galvojau bus tradicinis legendu sventimas ir tiek, bet gavosi normaliai, Jerico nejobino seniams, na ir fanai laimingi, nes isjunge jericho rurke. gavosi ir avis sveika ir vilkas sotus. vertinciau **. tiesiog gavua daugiau nei tikejausi.
  • Brolis pries broli na bandziau isjausti, nelabai gavosi, niekam nerupi tas metas ir nerupejo. Juokingiausia vieta buvo tai kai su dulkiu siurbliu per galva voze, negi po ringu negalima atrasti kokiu kedziu, Lazdu ir panasei, kam ta siurbli imti? Na bendrai paemusi padori kova ** 1/2 zinoma paslapcia tikejausi kad broliukai ispaus kazka geresnio/
  • JBL vs Misterio. Na cia praitos wrestlemanijos istorija kartojasi, kelios sekundes ir pin. Nenoreciau JBL vietoi buti, kaip suprantu jis pasitraukia, na ir pasitraukia po tokio gedingo pralaimejimo pries kazkoki maziu. Chavo bent nuo monstro gavo, na o cia truksta zodizu. Na patiko plakatas su JBL veidu ir uzrasu failed ;)
  • cena vs edge vs big slow leta neidomi kova, visas tos kovos storyline sudo vertas. toks jausmas kad ne wrestlemanijos kova del titulo ziuriu. Jau idomaiu ziurejosi broliu kova. patiko synos isejimas, tikrai buvo gerai apgalvotas, simta kartu geresnis uz pernyksti. bet baisu darosi viena syna mane uzknisa, tai ka daryti kai ju simtas :D kova vertinciau ** 1/2 galejo palikti cena vs edge, manau butu buve ne ka blogiau.
  • HHH vs orton, neverta main evento kova, nuobodi, leta ir t.t visa publika uzmigo per ju kova. pradzia buvo efektinga, na o toliau meslas. **
  • Na ir motn va cia tai kova, viskas tobula, intriga islaikyta broko isvengta tempas palaikytas, geriausia kova kokia man teko matyti, lenkiu galva pries HBK ir Undertakeri. **** 3/4 tobulu kovu nebuna, tad ir nerasau maksimumo. Jau geirua buciau antra karta paziurejas sia kova, nei kentejas wm main eventa.

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na WM apgailetina.

Ta pana is pussy cat dolls padainavo geriau nei tikejausi.

Ladder match - prastokas, ispudingu veiksmu mazokai, spotfestai nelabai idomus, itampa neislaikyta. Net shelton su coffi neisgelbejo kovos. Kane, finlay, henry isvis nieko neveike.Laimetojas is viso apgailetinas, as nesuprantu, kodel punkas taip pushinimas. Mano nuomone jis eilinis midcarteris ir nenusipelne pasiekt triple crown rekorda ir laimet 2 kartus is eiles mitb. Christian isvis nesitenge kovoj. Vincui su galva negerai, christaino role atidave mattui, (jeff v.s cage butu buves daug geresnis matchas), nukele i ecw, ten nedave svariu pergaliu, o dabar neleido laimet mitb, nors jis aiskiai buvo fanu favoritas. Kita karta, kai wwe darys punko plakatus, tegul daro skirtingus.

Apie Kid Rock tyliu. Ka WWE isprotejo? Fanai visai buvo neisijaute i jo dainas, jis ateme ziaurai daug laiko, man buvo net nuobodu ziuret. Geriau vietoj jo galejo idet tag team matcha arba pasamdyt geresni atlikeja.

Divu matchas - tragedija, veiksmai atlikti netechniskai, idomumo nebuvo. Santino iskart atpazinau vos pamates ir nugaletojas tapo aiskus. Po pergales jo pasirodymas nebuvo labai juokingas, bet viena geresniu vietu wm.

Y2J v.s Team America, Team Awsome, Justice League, The Incredibles -absoliuciai apgailetinas, net jericho, vienas techniskiausiu visu laiku wrestleriu, su legendom nieko gero neisspaude. Tiesa Steamboat nustebino, bet siaip labai prastai visa kita. Is didelio, daug zadancio feudo gavom Jericho v.s Piper, Snuka, Steamboat ,o ne y2j v.s rock, y2j v.scsa, y2j v.s hogan. Visi galvojo, kad tos 3 legendos naudojamos, tik feudo buildui. Rourkes isejimas visiskas fiasko, atejo aktorius is niekur nieko patiese wwe zvaigzde 1 smugiu ir isejo. Mickey net nesistenge. Be zodziu. Kas toliau Jericho? Musa Senukus, moteris, per kita wm isvis turesim matcha hornswogle v.s jericho.

Matt v.s Jeff - nepateisino lukesciu. Nebuvo isimintinu momentu, nes jeff yra pasirodes daug geriau, todel sioj kovoj niekas nenustebino. Jeffas SD yra padares geresniu matchu. Koks tikslas Mattui duot pergale, kuris kompanijai visiskai nenaudingas.

JBL v.s Rey - cirkas kazkoks. JBL nuobodziai pakalbejo ir nieko gero neivyko. Vienintelis geras dalykas - kova ilgai neuzsitese.

HBK v.s Taker - beabejones motn. Kova tikrai nerealiai gera, itempta, bet visus kickout'us atspejau. Galejo shawn po paskutino tomb stone issispirt, tada butu tikrai nustebine. Gaila, kad taker laimejo.
Takeris neblogai panarde ant galvutes.

Triple threat - tikrai prastokas. Matchas RAW, SD lygio. Jokiu ispudingu veiksmu ar netiketumu. Cenai pergale wm per gerai. Net cenos isejimas buvo nukopijuotas. Labai juokingai atrode kai 100 suaugusiu vyru vienu metu mojuoja su ranka pries veida.

SCSA - kaip visada. As ji tuoj su cena pradesiu lygint. Zmogus visa karjera iseidavo parodydavo f***us, atsigerdavo alaus ir iseidavo. Ta pati daro pastuoruosiu 4 metus. Nesuprantu uz ka zmones ji taip dievina.

Paskutine kova - daug kartu matyta, neidomi, atsibodus. Visa ja prasukau - o juk tai jubiliejines wm main event. O kam HHH pergale? Logikos jokios. Turbut prie to tikrai neprisidejo faktas, kad jis vinco zentas. Tikiuosi kol hhh dare pedigree ortonui, rhodes su dibias isdykavo uzkulsiuose su steph.

Visumoj vienas prasciausiu wrestlingo show koki mates. Be abejones prasciausia wm istorijoje. Perziurejus pagailo laiko. Po show jokiu atsiminimu. Jau ir taip retai ziurejau wrestlinga, bet dabar tikriausiai reikes mest, nes nieko gero nevyksta. F**k Vince, F**k HHH, F**k Cena, F**k Punk, F**k Taker, F**k WWE, F**k WM.

P.S Ir Colonai nugalejo Miza su Morrisonu, daug talentingesnius ir daugiau dirbusius zmones. Colonai, net metu neigzistuoja kaip komanda, o skina pergales wm. C'mon.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-06, 22:51
-100 pranesimu is skaicioklio uz akiplesiska 11 taisykles pazeidima.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Na WM man patiko. :D Tai trumpai pasidalinsiu ispudziais :D

MITB - Kova puse velnio tokia, bet neispudinga. Keletas nepavykusiu veiksmu ir netiketas laimetojas. Daugiau nieko. ;)

Divu Match - Nu nepasakyciau, kad labai idomus. Nu aisku kaip visi divu matchai. :D Labai jau greit issimete is to ringo. Santina atpazinau is karto ir laimetojas buvo aiskus. Na, o jo pergales sokis prajuokino :D

Y2J vs Legends - Matchas kaip matchas. Perdaug tiketis nebuvo galima, visgi amzius daro savo :D Ka butu galima pagirti tai Steambo. Jis ringe atrodo tikrai graziai. Kaip ir galvojau Rourke zengs y ringa. Na ir Y2J greit gavo malku :D

Matt vs Jeff - Kova extreem rules :D tai gerai :D Visad megstu extreem :D Nu galejo pasitengti geriau. Daug juoko buvo kai is po ringo siurbly istrauke :D Tam matche buvo tik 2 geri momentai tai suolis ant stalu ir paskutinis suolis nuo kopeciu daugiau nieko. Keista, kad Matt laimejo. Buvau beveik isitikines, kad laimes Jeff. :D Na manau taip nesibaigs. Per Backlash manau turesim dar viena Brother vs Brother kova kuria laimes Jeff :D

JBL vs Rey - Na kova... Jei ja taip galima pavadinti. :D Gerai, kad laimejo Rey. O viso geriausias dalykas tai, kad JBL Qiut :D

HBK vs Taker - Aisku geriausia kova visoj WM. :D Labai itraukianti kova. Kelis kartus net buvau patikejas HBK pergale :D O tas suolis ant operatoriaus ziauriai patiko :D Be sitos kovos WM nebutu tokia gera :D

John Cena vs Big Show vs Edge - Cenos entrance patiko. Isgirdes "Word Life" galvojau pamtysim old Cena bet deje ne. :( Pats matchas puse velnio. Cena parode savo galia pakeldamas Show ir Edge. Na manau, kad laimes Big Show, bet pasirodo Cena. Na manau irgi gerai nes po Draft viskas apsives aukstyn kojom.

SCSA - Na kaip visad savam stiliu :D Beerbash (Hell Yeah).

HHH vs Orton - Kazkaip leta kova labai. Tikejausi The Legacy ir McMahon isikisimo. Keista, kad laimejo HHH. Tikejausi Orton. :(

Tag Team - Matcho nerode :( Gaila. Labai norejau pazeti. Tik labai keista, kad Colonai laimejo.

Bendrai - Man si WM patiko nors aisku galejo buti ir geriau :D 9/10

Šį pranešimą redagavo SwedaS: 2009-04-06, 17:25

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
man tai nuvyle keletas dalykas. tai kaikuriu macu nugaletojai ir labai prastas mano nuomone ME.
labai laukiau cc pergales mitb, nes daba tai zmogus liks midcarde vos negarantuotai. jau daba noriu kad gryztu i tna. tuo tarpu punk - jauciu kad kartosis praitu metu istorija, laimi - po menesio praranda ir gryzta atgal kur ir buvo nuo praitu metu survivor series - up midcarde.
Taip pat labai norejau hbk pergales, bet cia viskas suprantama - prarasti pries kiekviena wm toki storyline kaip wm serija nenugaleto takerio yra per didele kaina del vieno maco. mano nuomone butent tos hbk pergales ir truko iki 5stars vertinimo. (nors kaip ziuriu kaikurie ir taip dave)
Bet labiausiai kas nuvyle tai ME. is whc maco as nieko nesitikejau bet tiesa sakant jis man net labiau patiko negu hhh-orton. Siam macui mano nuomone buvo butinas HIAC, nes daba gavom toki leta nelabai logiska (ypac pradzioj su tais finisheriu apsikeitimais) gan nuobodzia kova. bet kuriam kitam ppv tai butu gera kova. taciau cia WM25 ME - reikejo zymiai daugiau.
Bendrai - wm neblogas, bet galejo but zymiai geresnis.

ps. kad nerode tag team maco irgi labai nuliudau. bet ir taip jau viena kova visiskai sutrumpino tai sito imest su normalia kova buvo neimanoma turbut o gaila.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Na nezinau...turiu pasakyti tikrai jauciuosi nusivyles,isskyrus fantastiska ***** verta HBK/Taker match'a ir nebloga spotfest'a per MITB daugiau nieko idomaus ir neisvydau.Visu pirma esu pasipiktines,kad neisvydau Miz&Morrison vs Colons match'o,kuris buvo tikrai daug labiau traukiantis,nei Divas Battle Royal.Toliau-Y2J vs Legends-pakenciamas match'as,taciau nepatinka man,tai jog kiekvienais metais turima atiduoti duokle kokiai nors zvaigzdei(kaip praeitais metais Snoop Dogg'ui).JBL?Ir,tai anot jo kazkas istorisko?Galejo bent jau match'a padoresni susukti.Matt vs Jeff-pusetinas match'as,kuri dar gelbejo Jeff su savo spot'ais,bet ju fjudas visiskai neidomus,be jokios intrigos ir kazin kam reikalingas.Triple Threat del WHC-Na buvo aisku,kad kaip CO-main event'as gaus maziau laiko,taciau mano akimis,tai buvo geriau uz ME.Na gal kokiu *** ir vertas match'as tik kam reikejo vel titula numest Cenai?Titulas kiekviena PPV yra metomas kaip siuksle.Tokiu atveju jau geriau butu titula numesti Big Show,tai bent jau butu kiek netiketa.Ir galiausiai ME.Atrodytu viskas idealu-match'as turejo puiku build'a,intriga manau pries match'a tikrai buvo,taciau pats match'as buvo didziausias nusivylimas.72,000 tukst. zmoniu tyli lyg butu baznycioje,match'as letas,neidomus be jokios intrigos ir su nuvilianciu nugaletoju.Tikrai jauciausi labai nusivyles po sio match'o.Apskritai sakyciau visa WM 25 palyginus su pernykste-didziulis kontrastas.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Nu va atejo ir man metas pažiurėt Wrestlemania(išgelbėjo geras dėdė kuris leido pasinaudoti savo duper-super greitu internetu ,kad parsipusciau WM 25.)

Šiaip jau prieš tai paskaite viena akimi komentarus(ir susispoilines MITB laimetoja :D ;)) nežinau kas jums čia taip nepatiko. Man Wrestlemania XXV žiurėjosi geriau nei 21,22,23 ar netgi 24, matčai aišku nebuvo tokie geri kaip pas Wrestlemania 24 ,bet come on šitas buildo prasme buvo bent jau man nuostabus kai pernai met iš buildo man tepatiko Undertaker vs Edge. Ale kaip ir tikėjausi show stealeris buvo Undertaker vs Shawn Michaels matčas ,na o dabar apie viska nuo pradžių.

Money in the Bank V.

Kova buvo gera ,sirgau už tris: CM Punk,Christian,Shelton. Na dėl CM Punk aš nepykstu jis laimėjo ,nes jis to vertas ,bent jau man šioje MITB jis žymiai atrodė geriau nei pernai. Toliau Christian net tikėtis nesitikėjau ala dėl V.McMahon. Sheltonas irgi nemaniau ,bet labai norėjaui. Kofi gerai pasirode. Na ir ka čia dar pasakius...Nors ir susispoilines netyčia buvau laimėtoja man ta kova buvo gera ,o kai pagalvoji ,kad galėjo Big Show laimėti MITB tai širdis užkart nori šiam matčui rašyt ****.

Mano ivertinimas: ****

Batle Royal
Juokinga pabaiga ,bet nieko daugiau...Galėjo imesti Miz and Morrison vs Colons vietoj to.

Mano ivertinimas: Worst than Hulk Hogan-DUD.

Jericho vs The Legends

Patiko Steamboat visai patiko matčas(kaip Legendoms buvo gana geras) nepatiko tik pabaiga. Kaškoks aktorius tikrai nenugalėtu Jericho :D Howewer to ir reikėjo tikėtis.

Mano ivertinimas: **1/4

Jeff Hardy vs Matt Hardy

Ok...Gerai kova buvo gera ,bet šios laimetojas nepatiko. Jeff Hardy yra over ir pralaimi savo broliui upper-mid carderiui. Turbut kaškas nusamdė Russo šiam matčui :D Pati kova man pasirodė nebloga ,gal dėl to ,kad buvo panaudota pilna daiktų kurių aš taip pasilgau. Netrūko ir High-Spotu.

Mano ivertinimas:***

John Bradshaw Layfield vs Rey Mysterio:
Joo...:D JBL tikrai suwrestlino geriausia savo karieros matča. Gerai ,kad jau per ilgas nebuvo ,o tai butu užsitarnaves senas geras tris raides.

Mano ivertinimas:*1/4

Undertaker vs Shawn Michaels

Umm...Aš šoke...Kova tai tikrai verta MOTY. Kas čia dar...Amm...Be žodžiu. Ai dar vienas dalykas jeigu MITB parašiau **** tai kodėl šiam neprašyčiau *****?

Mano ivertinimas: DUD...Oh sorry i mean OMG!!! Of course this means *****!!!!!!

Big Show vs Edge vs John Cena
Hmm...Kova pateisino mano lūkesčius ,kadangi girdėjau ,kad Edge išeina atostogu. Kaip didelis Big Show anti-fanas sirgau už John Cena. Ir jėga! Uz Cenos pergale pridedu 1/2(Jo,jo žinau tai toks beprotiškas dalykas vertint kova vien dėl laimėtojo ,bet jau tiek ijungiau mark rėžima ,kad...)

Mano ivertinimas:***1/2

DZT norėjau paklausti ko tu tikėjaisi iš Stone Cold? Kad jis dalyvaus divu matče? O žiurovai jį dievina dėl jo praeities ir vien matyti jį smagu ,bent jau man...)

Randy Orton vs Triple H(1-4?)

Žinojau ,kad Main Event bus lėtas ir nuobodus migdantis ,bet vien dėl buildo kuris buvo tiesiog fantastiškas ijungiau marko rėžima ir žiurėjau į šį matča taip kaip seniau žiurėjau kai John Cena kovėsi su Great Khali ir Umaga. Na Tripliui ne laimėti 5 karta išeilės čia jau pasityčiojimas...Jus paklauskit ar HBK nusileistu iki tokio lygio? Juk Shawn Michaels nėra susižadėjas su Steph? Main Eventas jaučiu buildo dėka ,kad ir koks buvo lėtas man patiko. Žiurėjau isijautes prisimindamas visa ilga tos kovos builda. Bėja kai prisimenu Judgment Day arba One Night Stand šis matčas man atrodo iš fantastikos srities todėl be jokios sažinės graužaties duodu jam:

Mano ivertinimas: ***3/4

Apibendrinus visa Wrestlemania buvo man geresnė už praėjusias keturias(nuo 21) ,bet tikrai nepateisino lūkesčiu pralenkti X-7.(Na aišku čia buvo marko svajonės) Praeita Wrestlemania iš ivertinimu pusės atrodė gal geriau ,bet feudai labai jau banalus man ten atrode. Na ,o šia Wrestlemania žiurėjau su malonumu. Na kagi duodu šiai Wrestlemaniai 8/10. Wrestlemania galbut nuvyle ,bet manau tik dėlto ,kad buvo sutelkti dideli lūkesčiai.

P.S: Jo...Jei butu buves Tag Team matčas ši Wrestlemania butu gavus 9/10 ivertinima.
P.P.S: JBL quits? Iš dalies džiaugiuosi , iš kitos dalies ne.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-04-06, 20:38

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Tiesa pasakius ir man siu metu Wrestlemania neistrigs,kaip Jubiliejine Wrestlemania.Kodel?Supratau viena dalyka-Kad niekada taip idomu nebebus,nes mes nebe markai.Smarkai visai kitaip ziuri i match'us,nei markai.Praeitu metu Wrestlemania buvo idomensne man ,nes tai buvo pirmoji mano wrestlemania ir match'ai buvo idomesni.(Galima gincytis del Taker vs HBK)Gaila del Tag Team match'o,nes butent jo as labai laukiau.MITB tikrai geras ir kaip Bottom sake-atrode ,kad jis per trumpas,nors buvo normalaus ilgio,tik trumpas atrode del to ,kad buvo idomu.Y2J vs Legends-Nustebau del Dragon'o,Siaip match'as buvo geras(kai nieko nesitiki,tai nustebina).Hardy vs Hardy-Na tikejausi daugiau,bet nenuvyle visiskai.Tiesa pasakius tikrai rimtai vakar masciau apie Matto pergale,kai rasiau spejimuose.Taker vs HBK-......Nera ka pridurt-PERFECT.CO-ME Dziaugiuosi John'o pergale,bet match'as nebuvo idomus ir man asmeniskai praeitu metu match'as buvo zymiai geresnis,bet dar karta sakau-WM24 buvo pirmoji mano Wrestlemanija.ME-Na gal taip sakyt negalima,bet-Sudas.PPV-Geras tikrai,bet supratau,kad taip kaip buvo pries metus ir dar anksciau-nebebus.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-06, 20:01, pasakė:

Geras tikrai,bet supratau,kad taip kaip buvo pries metus ir dar anksciau-nebebus...

Ne į temą
Jo mane irgi tokie jausmai buvo užplūde praeitais metais ;) Net žadėjau nebžiurėt wrestlingo per PC ir vel pradėt žiurėt pro BTV. Bet pamatysi praeis.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą
Yra toks pereinamasis laikotarpis tarp mark'o ir smark'o, kai tu nebežiūri Pro Wrestling'o pro rožinius antikius, tau daug kas pasidaro nelogiška, kvaila, tačiau tu dar nematai to "PW vidinio grožio". Tiesiog reikia gilintis į matchą, jį žiūrint analizuoti, o ne šiaip laukti kokio Pedigree ir šaukti, kai laimi tavo favoritas ;)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Wrestlemania 25

Pristatymas labai patiko. Nežiūrintys weekly shows galėjo sužinoti kaip, kas ir dėl ko, o žiūrintys - prisiminti ir dar labiau užsivesti.

Money In The Bank Ladder match:

Man vaizdą gadino Kane ir Mark Henry. Na kam tokius dalykus kišti į tokį matchą? Paskelbus visus dalyvius nusivyliau, kad pateko ir Finlay. Na bet jis negadino labai vaizdo. Shelton, Kofi, Christian, MVP ir Punk viską atliko labai gerai. Na kai Shelton šoko nuo kopėčių, tai galvojau, kad konkrečiai ant kaklo nusileido. Pasirodo gyvas. Po to dar matėme klaidą, kai nuo kopėčių Shelton darė Suplex ar ką ten tokį. Neatsistojo jis padoriai ir sudrožė MVP nosį. Kai kurie high spotai buvo labai nuspėjami. Kad ir tas, kai visi pradėjo ant vienas kitų šokinėt. Aišku prajuokino tos Hornio kopėčios, bet šiaip galėjo jis dar ir kokį Shooting Star Press'ą padaryt :D Šiaip maniau, kad laimės CC ir jau finale, kai Cage lipo, o prišoko CM Punk supratau, kad bus tas pats kas anais metais įvyko su Punk ir Jericho. Tik šį kartą CC nelaimėjo. O taip norėjau... Na gerai, kad bent ne Kane, nes buvau baisiai persigandęs, kai jis kažkur gale lipo kopėčiom, o visi gulėjo. Kaip ir visada matchas aukščiausios klasės. ****1/2

Reportažas apie WM Axxess renginį tikrai sudomino. Labai norėčiau sudalyvauti tokiame renginyje. Po to sekė Kid Rock pasirodymas. Jėzau Buda, nesuprantu aš ką jis ten dainuoja, jei čia skaitoma dainom. Uuu, ba, I'm Kid Rock, I can't love, ba, uuu. Ir dar geras minutes jis ten stūmė. Gerai, kad pradėjo merginos eiti, nes būčiau dar prasukęs šį dainorių.

25-Diva Battle Royal match:

Che che. Čia buvo antras matchas po HBK vs Undertaker, kai intriga buvo labai didelė. Pradėjo mergos kritinėt ir pamačiau tokią "moteriškę". Tik tada man buvo įdomu ar jis vis dėlto išsiduos ar praslys. Ir turim! Santina is Miss Wrestlemania. Kaip jis sakė:" Aš pakankamai vyras, kad būčiau misis Wrestlemania." *1/2

Chris Jericho vs WWE Legends match:

Pristatymas tikrai geras, patiko. Iš karto supratau, kad kovos daugiau tik Steamboat. Snuka visai nebepaeina, o Piper negali nieko jau padaryt išvis. Tikrai buvau nustebintas drakono. Jis dar šokinėja! Jėzuli, kiek jam ten metų? Mano senelis vieną kartą ant batuto užsilipo, tai vieną kartą atsispyręs vos galvos žemėje nepaliko. Kažkodėl tikrai maniau, kad laimės pirdaliai. Kažkaip vistiek, pagarbos reikia jiems kažkiek parodyti. Po Piper ir Snuka eliminavimo tikrai galvojau, kad Dragon įveiks Y2J. Na jis irgi out. Tada jau Flair atėjo. Nu jis tai tikrai sutvarkys. Irgi ne! Na ką gi, Rourke. Jau, kad jis būtų nukirstas, tai būtų kažkas sensacingo. Neįsivaizduoju kiek reiktų WWE pinigų paklot. Na aišku Rourke prisiminė boksininko skilus ir nutrenkė Jericho. Likau patenkintas matchu. **1/2

Brother vs Brother match:

Klipas jau labai matytas. Na bet praslydo. Tik prasidėjus kovai matome, kad Extreme neliks pamirštas. Daužosi broliai, daužosi ir Matt pergalė. What?? O čia tai push'as blyn. Manau galas galėjo būti permainingesnis. Vienas, kitas near pinfall'as būtų nepakenkęs. Be to, neišvydome nei Swanton Bomb, nei Whisper in the Wind. Manau tai būtų labiau užhype'inę matchą. Vėlgi, finale galėjo būti Jeff reverse, o jau po kokios minutės, lyg iš niekur nieko, Twist of Fate. Nepatiko, kad nepamačiau kraujo. Dude, juk čia Extreme matchas. Anyway, matchas man nebuvo nuobodus, baigėsi netikėta pergalę, todėl man visai patiko. ***

Intercontinental Championship match:

Squash'as. Įdomu šiaip. Neaišku dabar, ar JBL apskritai palieka WWE, ar kokiu GM taps. Kadangi mes esame taip apšviesti, tai aišku žinojau ką jis ten gale pasakys, todėl nepradėjau ant galvos nuo stogo šokinėt. Šiaip labai sudomino Rey gimmickas/apranga. Kas čia dabar per pokštai? :D DUD

HBK vs Undertaker:

MOTN, o gal net MOTY. Buvau 100% įsitikinęs, kad laimės Undertaker. Juk kokio velnio tokį strake'ą atiduodi ir taip super žvaigždei. Po to jau pradėjau abejoti. O gal? Gal HBK išeina ir taip norima jam atsidėkoti? Per kokius keturis near pinfall'us jau galvojau, kad viskas. Ne! Man nepatinka užtempti matchai su šimtu near pinfall'ų, bet čia tai buvo kažkas įspūdingo. Didžiausios pasaulio pro-wrestlingo kompanijos didžiausios žvaigždės didžiausiame pro-wrestlingo renginyje metuose. Vienas geriausių mano žiūrėtų PW matchų. Puikiai vaidinamas šokas, kai nepavyksta laimėti. Puikiai parodoma Taker'io jėga ir Shawn'o spartumas. Tas epizodas, kai HBK darė Moonsault, o Taker jį tiesiog dar papildomai tėškė žemėn tai buvo kažkas neįprasto. Rimtai galvojau, kad kažkas su The Showstopper ranka. O po to Undertaker šoka ant HBK, bet užtaiko ant filmininko. Kas įdomiausia, tai Taker (kaip ir Shelton) krenta vos ne tiesiai ant galvos, kaip niūrka darydamas, ir dar nubloškia filmininką ant kameros, kuri lūžta. Ten tai vaizdelis, žiūrint iš atitinkamos kameros atrodo, kad lūžta ne kamera kokia, o Taker kaklas (juk kameros nesimato). Po Tombstone Piledriver'io jau praktiškai neabejojau, kad tai bus viskas. Ir... Kickout! Tada užsidegė viltelė kažkur giliai manyje, kas mano herojus gali laimėt. Po to sekė krūva veiksmų (kaip kad ir Diving Elbow Drop ar SCM), kurie, galvojau, bus reversinti. Na ir galiausiai antras Tombstone. Dabar tai jau viskas. 17-0. *****

World Heavyweight Championship match:

Cenos entrance tai topinis :D Skirtingai nei anais metais, jis labai pavykęs. Vos prasidėjus matchui matau tą, ko labiausiai matyti nenoriu. Cena su Edge šokinėja, o Big Show stovi kaip stulpas ir visus atmušinėja. Apskritai man tas Big Show niekur netinka, vos tik prasidėjus matchui reikia jį išmesti ir tada kautis. Tada jis ateina, visus išvarto, padaro vienam Choke, o kitas reversina. Vėl Show skrenda iš ringo. Na ir taip kelių kartų jis jau nebeatsikelia ir mes matome labai gerą matchą. Tai ne, reikia jį būtinai kišti. Ačiū virvėm, kad bent jos mane suprato ir sustabdė tą "kietuolį". Visą laiką stipriai tikėjau Cenos pergale. Juk jis anais metais nelaimėjo, o yra supermenas. Čia būtų per didelė pertauka, vaikai nuliūstų. Gerai, kad šis, man nuobodus, matchas greit baigėsi, o tai buvau nejuokais pasišlykštėjęs Co-Main Eventu. ***

Pertraukėlė, kurioje mums pristato WWE Hall Of Famer Class 2009. Gerai pasitaškė Austin ir jam tuo alum besišlaistant pasidarė įdomu, kokį alų jis ten geria? ;)

WWE Championship match:

Link 10 minučių žiūrėjom 10 kartų matytus klipus. Na tarkim. Tada prasidėjo matchas. Nežinau kaip kitiem, bet man matchas nepatiko. Primena gatvės muštynes tarp nemirtingųjų. Kur wrestlingas? Galėjo daryti kokį No DQ matchą, nes ką aš mačiau manęs nesužavėjo. O juk čia Wrestlemania! Galas irgi nuspėjamas kaip holivudinis filmas. Jau anais metais laimėjo Orton, šie metai - HHH. Tik Randy ištaukė plaktukėlį iš karto supratau - "HHH plaktuką, nukala Orton, pakoliojo, po to seka Pedigree ir pergalė." Manęs tikrai nesužavėjo. Ir ar pastebėjot, kad Garcia amžinai bėgiojo tai vienur tai kitur? Pasimetė kur yra :D Be to juokinga buvo, kai Orton metė Triple H per apsauginę tvorelę, o šis užkabino kameros laidą ir jau netrukus girdime kaip sako kažkas back'e: "He's on my cable" :D ***1/2

Baigiamasis klipukas - SUPER! Primena visą gerą ką aš šiandien mačiau. Be to muzika labai tinka. Kadrai super surinkti, sudėlioti.

Bendrai:

Nusivyliau, kad nerodė Tag-Team matcho. Manau jis turėjo būti gan įdomus. Be to, show metu išsigandau, kad nėra kovos dėl IC diržo. Jau galvojau kova bus paskutinė dėl to JBL pranešimo. Be to, bežiūrėdamas man nuobodų ME dar tikėjausi, kad Punk išbėgs su lagaminėliu, bet po to pats suabejojau ar gali WWE leisti būtent jam užbaigti WM... Finale, WM man patiko. Nebuvo kažkas tokio, kad dabar tris dienas laipiočiau sienom, bet tikrai neliūdžiu pamatęs Wrestlemania ir visą dieną praktiškai nieko daugiau nenuveikęs. Kaip paprastam PPV tai tikrai duočiau aukščiausią balą, bet kadangi čia Wrestlemania, tai duodu 8,5/10 :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Matt Hardy vs. Jeff Hardy.
Labai jau primena man si situacija Bret vs. Owen feuda. Tais laikais Owen irgi pavydejo Breto sekmes ir buvo subuildintas per WM, tik sitoj situacijos Matt'o pergale atrodo itikinamesne uz Owen'o roll up. God bless him. Gerai, kad buvo pasinaudota Jeff'o tragedija kai sudege jo namai, bet visgi siai istorijai truksta originalumo. Kalbant apie pati matcha, man siek tiek pritruko psichologijos is Jeff'o puses. Matt dirbo su Jeff'o nugara, bet side effect spotas ant kedes ir tas nugaros lauzymas i ringo kampa, jokios itakos kaip ir neturejo. Matcho psichologijos atzvilgiu geriau pasirode Matt'as, kadangi spotai buvo gana gerai sellinami, o kalbat apie veiksmus ir ju atlikomo technika geresnis buvo Jeff'as. Nesupratau kodel, big spota su dviem stalai Jeff'as nedare swanton bomb, manau jam tai butu geriau pavyke, nes dabar nusileido trupiti per daug i prieki ir vos nesigavo botch'as. Matt'o kickout'as (nezinau ar tai galima taip pavadint) ir pergale, bent jau mano akyse pridejo gerokai credibility Matt'ui.
Is manes ****

Y2J vs. Legends.
Nors daug tiketis ir nereikejo, bet si karta buvau naivus ir tikejausi kazko geresnio. Vienintelis dalykas yra gerai tik tas, kad bookeriai maloniai nustebino atiduodami Y2J pergale. Kiek prisimenu tai Flair per press conference buvo pasakes kazka tokio kaip "if you walk away from that match with your hand in the air, I will kiss your ass the day you’re inducted into hall of fame" Idomu kaip cia bus... ;). Rourke atrode kazkaip pasimetes lyg nesmagiai jaustusi ten sededamas. Turbut pats supranta, kad ji per daug kisa i ta feuda nors jis cia kaip ir ne prie ko... **1/2

Shawn Michaels vs. Undertaker.
Matchas su kaupu pateisino visus lukesciaus. Nera nieko graziau nei ziureti du profesionalus darancius tai kai jie sugeba geriausiai ir tai kuomet tai darydami atiduoda visa save. Bet, kad ir kaip butu gaila ***** siam matchui duoti negaleciau. Visu pirma todel, kad vienas is mano vertinimo kriteriju yra matchu storyline/buildas, nors feudas buildinamas buvo tikrai puikiai, tai yra HBK promo kapinese, promo kai apsirenges baltai pamegdziojo Takeri kas simbolizuoja tamsos ir sviesos susiremima, Kozlovo streak'o uzbaigimas, bet visdelto buildas nebuvo tobulas. Buildinant feuda Michaels'ui buvo leista dominuoti, t.y dauguma segmentu pasibaikdavo SCM ir Takeris paliekamas gulet, kas gerokai sumazina intriga artejanciam matchui. Manau matchui butu prideta gero prieskonio jei butu ne tik WM streak on the line, bet dar ir koks nors championship titulas. Dar vienas kriterijus del kurio negaleciau duoti auksciausio ivertinimo yra pergales neitikinamumas. Kai Takeris nusoko ant operatoriaus, kol HBK itempe teiseja i ringa, Takeris uz jo ribu raitesi jau apie puse minutes, o teisejas suskaiciauvo dar iki 9. Taip iseina, kad teisejas galejo countout'int Takeri 3 kartus. Na, o visa kita buvo tiesiog tobula. HBK kickout'as po tombstone buvo kazkas tokio kas privercia pasokt nuo fotelio ir plot atsistojus, o Undertakerio veido israiska buvo verta miliono. Puiki spotu isdestymo tvarka, kaip ir visada tobulas Takerio stiffinimas, sis matchas be abejones turi but vienas is kandidatu i MOTY apdovanojimus.
Is manes ****1/4

Big Show .vs. John Cena .vs. Edge.
Oj kaip man patinka, kad kiek prisimenu per visus WM Cenos entrance buna kuonors ipatinga. Si kart tikrai graziai sugalvota buvo su ta Cenu armija. Bet is kitos puses bookeriai gana kiauliskai pasielge pradzioj uzdedami "word life" ir suteikdami vilciu, kad galbut vel isvysim Cena su senu gimmicku. :D Kalbant apie pati matcha, tai kazkaip vis tikejausi, kad pamatysim kazka BIG, gal bus koks nors persilauzimas su tuo "love triangle", galbut tam itakos veliau tures tas Vickei atliktas spear, bet tikejausi, kad kazka BIG pamatysim cia ir dabar. Pats matchas wrestlingo prasme lukescius siek tiek net pranoko. Matchas buvo gana greitas, gavom pora graziu big spotu is Edge, gavom ispudinga finisha. Deja nebuvo tokiu momentu kurie priverstu gerokai suabejot ar Cena gali laimet ir laimetojas nebuvo labai jau svarbus. ***1/4

Randy Orton vs. Triple H.
Man labai keista, kad sitas matchas nebuvo kokio nors no DQ tipo, jis daug labiau tikru prie tokio personal hatred stiliau ir wrestleriu veiksmuose daug geriau atsispindetu ta neapykanta viens kitam. Visu pirma kas nepatiko, tai tas isankstinis apsikeitimas finisheriais, geriau galejo matcha pradet greitai, kuri laika pasigalinet be pauziu, o veliau apsikeist finisheriais ir suletint tempa. Gerai nors tas, kad abu puikiai susellino viens kito finisheri ir matcho eigoj tikrai jautesi ta psichologija, kad abu wrestleriai jau yra nukenteja nuo finisherio. Triple H matyt prisimine ta fraze "I will brake your neck" ir padirbejo su Ortono sprandu, o Ortonas is pradziu pasirode lyg butu nusiziurejas Triple H peti, atliko du spotus, veliau persoko prie sprando, iskart po to stiffint pradejo, taip, kad nelabai supratau jo psichologija sitoj vietoj. Nors feudas buildinamas buvo labai gerai, buciau daves auskciausia bala uz buildinima, gerai kad buvo pasinaudota tuo 4 years in a making stilium, bet kaip ir anksciau esu sakes man labai nepatiko tas, kad i feuda buvo itraukti Vince ir Shane. Manau vienos Steph butu pilnai uzteke tada sitaip nesijaustu tas DX vs McMahons feudo ignoravimas. Taip pat nepavyko isvengti siokiu tokiu bug'u kaip, neluzes stalas, Lillian ir operatoriai ne karta ne vietoj ilindo i kadra. Finisho taip pat tikejausi siek tiek isradingesnio. Laimej visi spotai buvo atlikti techniskai, gana gerai jautesi ta personal hatred atmosfera, nebuvo jokiu isikisimu.
Is manes ***3/4

Viska apibendrinat galima zemai lenkt galva organizatoriam, matosi kad zmones stengesi daryt viska kas geriausia. Gaila, kad sitiek daug idomiu planu nuejo suniuj ant uodegos, t.y Austin vs. Jericho, Hogan vs. Cena, Trish Stratus, Litos pasirodymas, AC/DC gyvas pasirodymas, nors ir kid rock nenuvyle, nu gal toj pirmoj dainoj galejo siek tiek labiau primest, kad gyvai dainuoja, nes buvo ziauru. Is to "miss wrestlemania" reikalo tikejausi kazko rimtesnio, bet matyt bookeriai nusprende tiesiog papokstaut. Kalbant apie Steve Austin atsisveikinima, man isgirdus J.R zodzius "end of Steve Austin's era" tokia nostalgija paime... Seip apsidziaugiau, kad nerode Miz & Morrison vs. Colons matcho, kadangi visiskai jo nelaukiau ir net buvau pamirses, kad ji rodys.
Pradzioj openeris labai tinkantis jubiliejinei WM, siurpuliukai ejo per kuna kaip ir turi but per didziausia metu PPV.

Show vertinu 9/10

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Money In The Bank
***1/2

Smagus spotfestas, dziugu kad gavo ~15 minuciu laiko. Kad Sheltonas eilini karta rauna stoga siame match'e, tai nieko nebestebina, taciau buvau pamalonintas Kofi pasirodymu. Anksciau jam jauciau antipatija, laikiau ji zemo lygio spot-monkey, kuris pastoviai tik botch'ina judesius. O cia jau jis tikrai atletiskuma parode, regis turi su Henry chemistry siek tiek :D O pats Mark Henry nebuvo tokia tragedija, kaip buvo galima speti. Gal ir gerai, kad jis buvo match'e, mat psichologija buvo lengviau perteikti, kai kovoje buvo 2 milzinai, kurie pradzioje pasalindavo kliutis ir kovodavo patys. CM Punk'o pergale nemaloniai nustebino, visgi yra visa eilute zmoniu is to match'o, kuriem to lagaminelio reikejo labiau. Na, bent jau aisku, kad tai bus pirmas kartas, kaip Mr. MITB titulo nelaimes. Mano ivertinima siek tiek numuse botch'ai, kuriu buvo ganetinai daug.

Kid Rock

Craptastic! Labai, labai gaila, kad negalejo cia pasirodyti AC/DC, mat visai kitas lygis. Is Kid Rock'o vienintele daina, kurios man patiko klausytis buvo "All Summer Long", nes tik ja vienintele zinojau. Tas jo mini koncertas buvo aiskiai per ilgas, va, labai gera citata is Comcast.net - "Kid Rock gets ten minutes and The Miz and Morrison don’t? Blashemy!". Nuo saves galeciau prideti tik tiek, kad is tiesu Kid Rock'as koncertavo ne 10, o 14 minuciu. O tai uzmuse visa hype'a renginiu, kuri buvo sudares MITB match'as. Vat AC/DC tai butu galeje del manes kad ir pusvalandi varyt, nebuciau ne issiziojes.

Miss Wrestlemania Battle Royal
DUD!

Absolute mess! Labai blogai, kad i ta matcha divos iejo per Kid Rock'o paskutine daina, nes koncertui pasibaigus iskart prasidejo match'as. Tai buvo blogai, nes sugrizusioms Sunny, Victoria, Torrie Wilson, Jackie Gayda bei Molly Holly nebuvo skirtas tas returno demesys, 'ya know what i'm sayin'? Gail Kim taip pat negavo WM pop'o. Santina nesamone net nebuvo juokinga. Net Santino nesugebejo manes prajuokint, tai buvo ant tiek beviltiska. Na, i guess, tureciau guostis, kad sikart nuo dalyvavimo susilaike Mae Young.

Jericho vs. Legends
**

Wow! As zinojau, kad Steaboat is visu senbezdu atrodys geriausiai, mat girdejau, kad dirbdamas road agentu jis visdar ringe atlieka veiksmus, taciau wow! Skausminga buvo ziuret i siaubingai atrodziusi ir kovojusi Snuka, siek tiek geriau, taciau vis tiek prastai atrodziusi Piperi, taciau gal taip net ir geriau, nes palyginus su jais, The Dragon tiesiog spindejo. As tiesiog mark'inausi ji stebedamas. Kai jis padare Slingshot Crossbody, pasokau nuo kedes, o kai Walls of Jericho savo stiliumi reversino i roll-up'a, buvau isitikines, jog bus viskas. Gal tikrai butu buve visai gerai tureti kokiu 8 minuciu Jericho/Steamboat match'a vietoj handicap.
Post-match'as su Rourke, buvo ir kvailas, ir per ilgas. Neturiu noro komentuoti, tik nuotaika susigadinciau.

Jeff vs. Matt

Labai stengiausi isijausti i visa storyline'a, nes tai tikrai turejo potencialo tapti labiausiai epine broliu akistata nuo Bret/Owen laiku. Taciau match'as tiesiog nuvyle. Truko isimintino storyline telling'o, arba tiesiog as tos istorijos nesupratau. Taip, tai buvo gera kova, taciau zinant kiek galimybiu buvo tai padaryti nuostabiu angle, tai buvo letdown'as. Ir kas liudniausia, tai kad kadangi mes iskart turejom gimmick'ini match'a, sis feud'as baigsis. Ko gero, kazkuris Hardis bus isdraftintas i Raw. Bent jau laimetojas mane tenkina, Matt'ui to tikrai reikejo. Beje, jo nauja apranga sucked.

JBL vs. Rey Mysterio
DUD!

Atrodo, vienas squash'as tampa WM tradicija. Gerai, kad laimejo Rey, jam to reikejo. Jei JBL istiesu palieka ringa visiems laikams, tai man jo truputi gaila. Taip jis suck'ino, taciau karjera turejo tikrai gera, visgi Grand Slam cempionas, manau nusipelne iseiti po padoraus match'o. Turbut Xnitro irgi panasiai jauciasi :D

Mr. Wrestlemania vs. The Streak
FIVE-STAR CLASSIC!

*****. Daugiau komentaru nereikia. Aciu, Shawn'ai, aciu, Takeri, sis match'as visada tures vieta mano sirdyje :D Mano akimis, tai buvo dar geriau nei pries ~12 metu ju Hell In A Cell match'as, todel zemesnio ivertinimo ir negaliu duoti.

Cena vs. Edge vs. Big Show
***1/4

Kaip teisingai pastebejo Real Deal, kiekvienas Cenos WM entrance'as buna kazkuo ypatingas. Man, asmeniskai, patiko, kad isgirdome World Life muzika, taciau nepatiko ta Cenation armija (ne, tai nebuvo Chain Gang :D), nes tai buvo Eminemo kopijavimas. Jis toki bajeri padare seniai, per kazkokius MTV apdovanojimus. Pats match'as...Na, buvo labai sunku buti sekanciam po "five-star classic" Michaels/Taker. Wrestleriai tikrai stengesi, taciau Big Show akivaizdziai nepritapo prie chemistry tarpusavyje turinciu Cenos ir Edge'o. Nepatiko ir tai, kad i viso sio angle kvailuma prisidejo ir tas faktas, kad per ta supposed "big match'a" nieko tame love triangle nepaaiskejo. Kitaip tariant - isijunk SmackDown! ir suzinosi. Cenos pergale yra logiskas sprendimas - Edge/Show/Vickie toliau tes si kvaila storyline, o naujasis cempionas kovos su nauju oponentu. Kadangi, per gerai, jog tai butu Takeris, manau, kad tai bus arba Matt Hardy, arba per draftus atsikraustysiantis naujas SmackDown'ietis. Tik liudna, kad bookeriai uzcementavo Edge kaip "transition cempiona". Zmogus paskutinius 3 ar 4 savo world titulus paeme tik tam, kad trumpam patemptu branda ir titula galiausiai numestu kitam zmogui.

Triple H vs. Randy Orton
**1/4

As nemaniau, kad tai imanoma, taciau net ir 25 minuciu trukmes Wrestlemania main eventas gali buti blogas match'as. As nesu spotfestu markas, nusistates pries letus match'us ar pan., taciau kad ir is kurio kampo paziureciau, tai jokiu budu nebuvo geriau nei "OK" lygio. Publika buvo mirusi, as irgi ziuredamas ne karto neisitraukiau i si match'a. Nu gal siek tiek isitraukiau po to, kai Tirple H netiketai Punt'ino Ortono galva, taciau vos tik pasidare idomu, match'as iskart pasibaige. Jokiu near-fall'u, jokios intrigos, nieko. Tai buvo absoliuti Taker/Michaels match'o priesingybe. Match'ui einant i pabaiga as galvojau "Vincai, Steph, Shane, Linda...kas nors! Padarykit run-in'a ir isgelbekit si match'a", bet to neivyko. Net ir ta pergalinga WM momenta Hunteris pasiliko sau, kai turejo ateiti McMahonu seima ir visi kartu apsikabinti. Jei ne visi, tai bent jau Levesque porele.

Overall:
8.5/10

Tai buvo geras show, taciau prasta Wrestlemania. Atrodo, kad 'Mania tiesiog verda savo sultyse. Negana to, kad didziaja card'o dali sudare pries tai jau ivyke match'ai, ju atomazgos irgi nebuvo originalios - Punk'as dar karta laimejo MITB, Cena laimejo dar viena titlematch'a, o Triple H dar karta suburry'ino Ortona. Ir stai kas buna, kai metai is metu nera subuildinamos jokios naujos zvaigzdes. Ko gero, tai prasciausia 'Mania nuo X8, o gal ir nuo XV. Ir nors kadangi tai buvo WM, as sypsojausi paziurejes rengini, nes bendras ispudis vis tiek buvo geras, man tikrai nesinori dziaugtis, pagalvojus apie ateiti. Ka gi mes su tokiu bookingu matysim per WM XXVI? Triple H vs. Cena? Edge vs. Cena? Cena vs. Big Show? Ir gerai, jei tai butu sarkazmas...

Ne į temą

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-04-06, 21:23, pasakė:

... nors ir kid rock nenuvyle, nu gal toj pirmoj dainoj galejo siek tiek labiau primest, kad gyvai dainuoja, nes buvo ziauru...
Kid Rock'o pasirodymas ir buvo gyvas. Jei nori tuo isitikinti, paklausyk All Summer Long studio versija ir WM pasirodyma. O isvis nematau tikslo, kazkurias dainas atlikti gyvai, o kitas ziopcioti.

Rodyti pranešimąDZT, 2009-04-06, 17:31, pasakė:

SCSA - kaip visada. As ji tuoj su cena pradesiu lygint. Zmogus visa karjera iseidavo parodydavo f***us, atsigerdavo alaus ir iseidavo. Ta pati daro pastuoruosiu 4 metus. Nesuprantu uz ka zmones ji taip dievina.
Oh, please....for once in your life...do us a favor and SHUT THE F**K UP! ;)

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-04-06, 23:08

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0