Gerai, iskart perspeju, net pries pradedamas ziureti WrestleMania 25 as buvau labai nusiviles visa sudetim ir mane domino tik Undertaker vs. Michaels matchas. Pristatomasis video buvo idomus, bet iskart po jo pamaciau arena... Galite sakyti, kad as priekabiauju, bet mane istikruju labai nuvile dekoracijos is isejimo ramp'a, nors gal as ir tikejausi WMXXIV originalumo ligio. Tradiciskai gauname JAV himna - dabar noriu pasakyti, kad neturiu nieko pries siandien muzikos pasaulyje aktualias, grazius atlikejus kaip Nicole Scherzinger, bet pakartosiu tai, kas einant i show buvo pasakyta daug kartu - dainuoti turejo Cyndi Lauper, kad pabrezti, jog praejo ketvirtis amziaus nuo pirmos WrestleMania. Beje, mane uzkniso tas "The 25th Anniversary of WrestleMania", nes tai ne 25-tos metines! Kitais metais bus dvidesmt penktos metines, o dabar tiesiog jubilejinis renginis. Toliau matome komentatoriu staleli, kuri geriau nerodytu, nes sis vakaras be Matt "Wrestling Nerd" Striker praranda kruva smagiu faktu.
MONEY IN THE BANK LADDER MATCH - taigi del nutekejusio matchu sekos saraso i interneta (nors nezinia koks jis buvo patikimas), Vince nusprende perstatyti ju eile ir mes pradedams su $ITB
a la WrestleMania 23. Jau kai Punk buvo vienintelis kas praejo po visomis kopeciomis, man buvo WMX flashback ir kilo itarimai. Beje, nelabai surpatau kam Finlay uzsidejau savo WCW svarka, bet tai buvo malonus elementas mums smarkams:) Kas liecia matcho, tai labai stiprus openeris, skirtingai nuo antiklimatiskos praeitu metu pradzios su Layfield/Finlay. Be menkiausios abejones, dvi riskios matcho zvaigzdes buvo Kofi ir Shelton, kur reikia pagirti abu. Is Kingston tikejausi labiausiai klaidu matche, bet realiai jis turejo tik viena menka pradzioje, kur neapskaiciavo atstumo iki kopeciu su
dropkick ir prasove truputi - kitaip, jis suzibejo. Shelton gi paeme ant savo peciu matcho centrini
high spot ir porai sekundziu priverte mane nerimtauti del jo kaklo. Duodu matchui
***1/2, kadangi buvo du stambus botch'ai su powerbomb ir unprettier nuo kopeciu + labai nuo matcho itikinamumo ateme pora minuciu
dive'u pradzioje, kai vienas po kito dalyviai skrido nuo/pro ringo virves i oponentus, o ypac kvailai atrode kai visi atsistojo ratu gaudant Hornswoggle. Su CM Punk pergale sveikinu Lix, o The Pepsi Man tampa pirmu wrestleriu iskotojusiu lagamineli du kartus ir net is eiles. Aisku, visi zinojome apie Vince poziuri i Christian, bet galvojau jis mus nores nustebint ir be to, Chriastian nesiojant lagamineli, visada butu atvira duris E&C feudui ateityje, taigi gaila.
KID ROCK - dabar as busiu vienisoje mazumoje, bet man sis pasirodimas LABAI patiko. Visu pirma, as gerai suvirskinau visas dainas... bet kai jis netiketai man (ziurejau tiesiogiai) pradejo dainuoti "All Summer Long" - as negalejau sustabdyti po mano veida besipleciancia sypsena;) Walleris zino, kad "All Summer Long" yra mano №2 megstamiausia daina is visko, ka esu girdejes. Zodziu, as megavausi kiekviena is tu 10+ minuciu. Kita vertus, nekelsiu jo iki dangu, kadangi nors pasirodimas buvo mano nuomone labiau nei geras, cia ne ta energija kokia Limp Bizkit atnese i arena per WrestleMania XIX ir sutiksiu, kad jei grotu AC/DC, butu kurkas geriau. Duodu
***.
\m/ ROCK
\m/
MISS WRESTLEMANIA BATTLE ROYAL - Aisku, kaip ir visiems, man pritruko divu isejimo su pristatimais. Suprantama, kiekvienai nepadarisi unikalaus del laiko, bet galejo neintegroti isejimo i Kid Rock psirodima - t.y. isleistu jas visas viena uz kitos bet bent duotu po 2-3 sekundes vardo pristatimo ir atskira
camera shot. WWE jau yra taip dare anksciau, taigi cia kazkokia neapgalvota klaida atimanti is reginio. Kas liecia pati matcha, as galvojau, kad jie bent truputi rimciau ziures i nauja "Ms. Wrestlemania" titula ir vsigi karunos moteri, neziurint i tai, kad Santino akivaizdziai ten trinesi build'e. Duodu matchui
-1/4* uz tai, kad Jim Ross, Michael Cole ir Jerry Lawler vis vaidino (be juntamo sarkazmo, o rimtai), kad nezino paslaptingos divos tapatybes...
Don't insult my intelligence! man ir taip tenka kenteti su PG televizijos reitingu, "astriais" John Cena balandzio 1 dienos juokeliais per WWE.com (nescia Vickie), kurie izeistu ir 2 metu simpanze intelekta, bet dabar jus pjaunate komentatoriu
credibility? As netikiu, kad Striker, net su McMahon savo ausyse, rimtai apsimestu kvailiu, jei komentuotu si matcha. Mano nuomone Santino padare viska normaliai ir jam pritenziju kaip ir neturiu, nes si pergale = garantuotas komedijinis TV laikas jam, o reiskia ir man. Prie ko dar prikibsiu, tai kad jau PPV pradzioje jie is eiles atsikrate dveju
filler'iu (mini-koncertas ir merginos), kurios galima buvo iterpti veliau sudetyje tarp rimtu matchu.
CHRIS JERICHO vs. THE LEGENDS - gauname build-up video... kuriame matome ta auksini Rolex laikrodi! Dabar nuostabus dalykas tas, kad per Hall of Fame ceremonija, Ric Flair isejo pristatyti Ricky Steamboat. Jis pakele savo ranka, parode pirstu i auksini laikrodi (kuri praeitais metais jam padovajono HBK) ir Shawn parode savo. Ant kameros. Tai tas pats laikrodis, kuri Chris sutraiske per RAW. Gerai, jei jie pilnai atsisakytu kayfabe per ceremonija, as tai suprasciau, bet iskart po to momento, iseina The Dragon ir padaro
promo rytojau WM25 matchui. Toks techninis nesklandumas. Per isejimus, buvo idomu pasiziureti, kaip Ric Flair pasisveikino su Mickey Rourke, o Roddy Pipper, kaip zmogus besisukantis MMA pasaulyje, pasisveikino su Frank Shamrock:) Beje, prisipazinsiu, kai pamaciau ten Franka, manyje nuo netiketumo atsirado mazute viltis, kad jis gaus bent koki menkiausia vaidmeni po matcho, bet deja.
War Shamrock! Kas liecia pacia kova, tai as nesuvokiu:
1. Kam reikejo gedinti pacias legendas kaip Piper ir Superfly idedant jas i ta matcha;
2. Kam reikejo gedinti Chris, kuriam teko siems du sell'inti;
3. Kam reikejo versti ziurovus jausis nejaukiai ziurint i sias prastos formos legendas ir jiems sell'inanti Jericho (nes tai tai buvo liudnas reginis ir as jauciausi nejaukiai).
Vistiek jie pasistenge greiciau eliminuoti tos du, taigi is esmes nereikejo ju ten ir deti. Nu jei norejote jus, kad jie dalivautu, tai pasodinkite Roddy komentuoti matcha, butu smagiu "perlu"; padarykite Ric referee, o Mickey manau sutiktu paimti enforcer vaidmeni, o kaip oponenta paliktumet tik Ricky (Snuka isvis nereikalingas). Nes 56 metu Steamboat tikrai nepadare sau gedos - fiziskai jis atrode gal geriau uz John Layfield, jo in-ring darbas atrode "gerai" (cia panaudojau si kuklesni zodi vietoj "nuostabiai", nes nenoriu atsizvelgi i amziu, o emu bendrai Ricky kuri teko matyti jo WCW matchuose) - aisku, jis jau taip nebeskraido kaip anksciau, ir tai suprantama, bet jo catch-as-catch-can igudziai liko ir uzdejo man sypsena, ypac tie gilus arm drag'ai. Pasikartosiu, tai turejo buti
singles matchas, nes net ziurint i kelia, kuris atvede mus i si matcha, tai Steamboat padare fantastiska promo, kur turejo galimybe pabrezti kaip jis VISA karjera praejo budamas babyface ir nera vaidmainis kaip Jericho. Be to, tai metai kai jis prisidejo prie HoF, taigi butu visaj vietoje sis matchas. Atitrukstant nuo fantaziju, kaip ir spejau, WWE nedriso isjob'inti Jericho, nes tai butu kvaila - legendos atejo ir isejo, o Chris laukia nauji feudai ir kontraktas su kompanija tesiasi. Babyface'ams uzteks paprastos "moralines" pergales po matcho. Subjektiviai ivertinu matcha
**1/2. Segmentas su Mickey man asmeniskai nepatiko.
MATT HARDY vs. JEFF HARDY - visu pirma, sis matchas yra Extreme Rules. That is stupid. The Hardy Boyz pagarsejo TLC matchais ir butu daugiau nei logiskas tokiame rengenyje kaip WrestleMania tureti sio tipo matcha - man net nesvarbu, kad Extreme Rules apima visus ginklus iskaitant TLC matcho, bet siame feude principingai turejo figuruoti tos trys magiskos raides. Toliau, as nezinau kas cia tikejosi Hart broliu WMX savotiska ekvivalenta, nes Bret ir Owen yra nepaliginamai kito kalibro wrestleriai ir i ta matcha vede kurkas daugiau emociju, o is sio feudo nesitikejau nieko kaip ir kiti kas turejo "malonuma" matyti 2001 metu Hardy vs. Hardy feuda. Gerai, griztam i sios laikus. Matt apranga man labai patiko ir net dalinai primine Edge apranga. Pati matcha is esmes galima padalinti i dvi puses: imtyniu ir spot'u. Ispradziu gavome normalaus matcho uzuomazgas, kur Matt bande apdirbineti Jeff nugara su kede ir ringo virvemis (beje, veliau Jeff tai nurasis i nuli kai ramiai atliks superplex ant Matt is turnbuckle), o matchui ipusejus,
wrestling matcho dalis buvo suvesta i smugius alkunem ir kede, kad Matt guletu, kol Jeff sustato visa reikiama "iranga" artejanciam high spot'ui. Vertinciau
**3/4. Cia irgi teisingai numaciau nugaletoja, kadangi feudas sukasi apie tai kaip Matt yra nuvertintas ir Jeff keliamas iki dangaus - o tai ne siaip kayfabe, o reali siu dveju broliu situacija ir speju, kad Jeff pats jaustusi nejaukiai, jei ir cia paimtu pergale - o taip, Matt bent tures pergale WrestleMania ringe. Feudas, aisku, vistiek tesis ir Jeff dar gaus "W". Beje, nors Jeff ir atliko abu centrinius matcho spot'us, reikia pagirti ir Matt, kadangi jis isejo is matcho su "pagrazintu" desinioju bicepsu (rodos nuo stalu luzimo) ir prapjauta galva nuo ringo laipteliu.
JOHN LAYFIELD © vs. REY MYSTERIO - taigi musu komiksu manjakas papilde savo repertuara. Reiskia jis jau buvo The Phantom, Captain America, Iron Man, Spider Man, Silver Surfer, Flash (WresleMania XX), Daredevil (WrestleMania XIX) ir dabar The Joker... tikriausiai silpniausias jo kostiumas. Nors pati ideja man patinka nes originali ir butu malonu, kad jis kiekviena WrestleMania (kai be traumu;) palaikytu sia tradicija, nes WM 21 ir 22 jis be to apsiejo. Taigi per keleta sekundziu WWE igavo naujuteli Triple Crown Championa. Matchui paskirsiu
1/5*. Istikruju malonu, kad jie padare si matchu
short and sweet, nes Layfield mane maziausiai domina ringe. General Manager? Taip. Komentatorius? Dar geriau. Bet ne wrestleris.
THE MAIN EVENT - kaip nuostabu, kad turime tokius matchus kaip Undertaker vs. Shawn Michaels, kurie irodo, jog nebutinai reikia buti vakaro
headliner, kad buti main-event'u. Kai rasiau, kad mane domina vienintelis matchas sioje sudetyje, kalbejau apie si. Visu pirma, turiu pasakyti, kad man patiko absoliuciai visas build'as, pradedant Royal Rumble susitikimu, kur gavome pirma uzuomina, veliau Kozlov pergale pries Taker per SmackDown!, kad priverstu mus, smarkus, suabejoti, ar matchas nevirs Triple Threat, ir bendrai visas "Sviesa pries Tamsa" storyline. HBK isejimas buvo nuostabus, bet nuo jo ateme tai, kad per SD! jau mateme panasu dalyka (galima buvo tai pakaupyti WrestleManijai). Pats matchas buvo nuostabus - pasakiau tai sau pamates ji tiesiogiai ir galiu drasiai pakartoti tai issimegojes, blaivo proto pasiziurejes irasa. Tvirtos ****1/2, bet trapesnes
****3/4, kurias vistiek duosiu:) Jautesi stipri matcho psichologija, kur nuo pat pradzios 'Taker pradejo apdirbineti kaire Shawn ranka (beje, ja jis sellino is esmes iki matcho pabaigos), o Michaels kaip taikini pasirinko Undertaker kelia, kas yra labai logiska atsizvelgiant i tai, jog Phenomo finisheriai yra Hell's Gate ir Tombstone Piledriver. Buvo pora maloniu perliuku kaip HBK "trauma" (a la Batista feudas) arba DX chop'as nuo virviu. Penkias zvaigzdes sis matchas gaus kai Mr. WrestleMania ismoks taisiklingai surakinti
figure-four ir
crossface lauzimus + buvo smulkus botch, kur Shawn atliko DDT, bet Taker galva labai akivaizdziai nepaliete ringo; taip pat buvo per plauka per daug near fall'u. Galiu tik nusilenkti pries sios du savo amato meistrus. Kas liecia Undertaker 17-0 ir tolimesne (tikekimes)
streak, tai butu malonu, kad ji liktu nenutraukta, nes tai butu neitiketinas pasiekimas jei viena diena, stovedamas Hall of Fame podiume, Mark Callaway gales pasakyti, jog jis visiems laikams liks nenugaletas WrestleMania ringe ir man absoliuciai duztu sirdis jei viena nelemta WM vakara vienas John Cena paimtu
the forbidden pinfall. Beje, prisimenant Ricky Steamboat kalba, manau ta vakara Shawn ir Taker galejo drasiai guleti ringe ir istarti zodzius "We got them".
EDGE © vs. JOHN CENA vs. THE BIG SHOW - as nekenciau Cena praeitu metu instrumentalini WrestleMania isejima, bet siais metais WWE tai perspjove. Kolkas, is paskutiniu keturiu Johno WM isejimu, visi isskirus WM23 buvo
fail. Kas liecia pati matcha, tai noriu viesai pasakyti, jog mano subjektivia nuomone, WrestleMania main-event tai turi buti one-on-one konfliktai ir singles matchai. Man nepatiko nei Angle/Mysterio/Orton, nei Triple H/Cena/Orton matchai is praeitu metu, o fenomenas kaip WMXX yra isimtinis atvejis, kuriam reikia tinkamai parinkti isskirtinus wrestlerius. Man truksta Chris Benoit.
There, I said it. Gavome paprasciausia vidutini PPV matcha su pora spot'u - bet man labiausiai isirezes momentas buvo kai The Big Show pabande atlikti Vader Bomb:) Jau senokai nemaciau to jo arsenale. Pabaiga buvo daugiau nei nuspejama - keleta kartu mateme kaip Cena negalejo per SmackDown! ir RAW atlikti
F-U Attitude Adjustment ant 400+ svaru milzino, taigi buvo akivaizdu, kad John visus "nustebins" didziausiame metu show. Malonu tik tai, kad Show isejo is matcho stipriai, kadangi turiu jam minksta vieta sirdyje dar nuo WCW laiku. Tvirtos
***. Istikruju, nors ziurovai arenoje ir buvo paliginamai apmire po praeitos batalijos, turiu pasakyti, kad tai buvo protingas sprendimas pereinamaja grandim, tarp technisko matcho ir vakaro headlinerio, padaryti si
fast pace brawl'a.
STONE COLD HALL OF FAME 2009 - taigi gavom malonuma pamatyti Class of 2009. Noriu pasakyti, kad Koko B. Ware nera ka veikti tame zmoniu rate ir tai spjuvis i veida sio pasaulio Funkams, Von Erichams ir Steamboatams. Gaila, kad beveik kekvienais metais asiranda koks Mr. Fuji arba William Perry, kurie nera nusipelne verslui, kad ju vardas figuruotu viename sarase su legendomis. Be to, pasinaudosiu sia proga pasakyti, kad Ricky "The Dragon" Steamboat nusipelne ir turejo gauti savo Hall of Fame ceremonija, o ne likti antrame plane uz Steve Austin. Jei Dusty gavo asmeniska - Ricky tikrai buvo vertas. Gaila kad trumpa, bet jo kalba ceremonijoje buvo nuosirdziausia ir idomiausia. Gerai, griztam i Reliant Stadium. Steve nusprende padovanuoti mums
a beer bash - matyt tam, kad mes palaikytume jo aktoriaus karjera... Siais metais tu mane nuvilei, Stone Cold. No match, no stunner. Skaudu. Duodu
* tik uz silta momenta, kur atejo isgerti su Good Ol' JR. Kita vertus, tai buvo butinas segmentas ziurovams atenoje, nes esame Texas valstijoje ir SCSA pasirodimas buvo reikalingas.
TRIPLE H © vs. RANDY ORTON - visu pirma, noriu pasakyti, kad mane sis feudas domino minimaliai, bet as pastoviai buvau patenkintas to, kad Triple H jo eigoje buvo sis rimtas no-BS vyrukas be jokeliu. Bet atejo spaudos konferencija. Kas mate ta reikala, supras mano nusivilima, kai as pamaciau ~10 minuciu komedijinio show apie Big Show sikna ir Jericho plaukus is Paul Levesque. Gerai, cia as gal vel priekabiauju. Gauname hype video ir... "WWE Championship Match" logo ekrane. Cia gal ne vieta tiems skundams, bet as iki siol negaliu suvokti, kokio velnio WWE titulas yra Cenos
spinner belt jau keleta metu - mane tai labai erzina, nes WHC dirzas atrodo kaip TITULAS, o cia turime si
pop kulturos aksesuara. Vaziojam toliau - pries matcha Lilian paskelbia, jog Triple H pagal
Vickie Guerrero nurodima negali nauduotis savo plaktuku arba buti diskvalifikuotas/isskaiciotas. Nu marazmas privalo tureti ribas. Sis feudas sukasi apie ta fakta, kad Levesque priklauso McMahon seimai ir mums aiskina, jog esant Vince McMahon uzkulisiuose, Vickie duoda nurodimus nepalankius jo zentui?
Oh come on... HHH isejimas buvo i tema sioje valstijoje, bet kad visiems ziurovams butu aiskesni jo ideja, reikejo nupaisyti 3:16 ant veidrodzio. Matchas buvo geras
***1/2 brawlas ir Triple H su Ortonu padare geresni matcha nei pries 4 metus su Batista - problema buvo ne matchas, o publika, kuri mire. Ir mire ne del to, kad perdege, arba kad matchas buvo prastas, o del to, kad, vel gi, del man nesuvokiamu priezasciu, Vinnie & Co. nusprende pazeisti verslo
tabu. Kalti yra bookeriai, nes babyface (Triple H) ejo i matcha su titulu pries heela (Randy Orton), o buildinami jie buvo apiligiai storuline eigoje - t.y. is esmes niekas neturejo pranasumo. Kur problema? Publikai matchas nerupejo, nes paskutinis machas WrestleMania vakara turi energija ir publika laiko uz kiausu, jei:
1. Babyface pretendentas vejasi championo heelo (a la WrestleMania 21: Triple H © vs. Batista): matchas buvo net prastesnis uz si, bet publika ji suvalge ir dar sprogo su Batista pergale.
2. Jei abu oponentai yra face'ai, bet titula laiko tas, kuris turi mazesni palaikima is publikos arenoje (a la WrestleMania 22: John Cena © vs. Triple H): ziurovai vel gi buvo pasinere i matcha, bet pabaiga buvo antiklimatiskai tili, kadangi Cena laimejo.
3. Jei visgi championas yra babyface (kaip turejome sioje WM), tai pretendentas heelas turi buti statomas kaip riskus favoritas einant i matcha, o championas aisku
underdog (a la WrestleMania III: Hulk Hogan © vs. Andre The Giant): "ant poperio" Andre ejo i matcha nenugaletas ir dominojancio pretendento vaidmenyje.
O i si matcha mus vede situacija, kai publikai nerupejo kovos rezultatas, o kai nerupi kovos rezultatas, tai nerupi ir matcho kokybe ir near fall'ai. Maza to kad storyline atitruko nuo tu treju punktu, tai matchas turi buti nenuvalkiotas, o Trps/Orton mateme DAUG kartu, iskaitant dar tik praeitais metais. As tegaliu mesti akmeni i
creative team.
BENDRAI - WrestleMania buvo silpna. Visu pirma, McMahon uzknisa su savo paranoja - anksciau, mes zinojome beveik visus pagrindinius WM matchus uz geru treju arba keturiu menesiu iki show ar net ju paskelbimo, nes build-up prasidedavo labai anksti ir tu spedavai po laipsniu prisiristi prie storyline emocijomis. As jau nekalbu apie
old school laikus, kai tu uz metu zinojai kitu metu WrestleMania main-eventa - pavyzdziui kaip WrestleManijoje IV kai Hulk isejo pasveikinti Savage, tu jau is kazkokiu ju zvilgsniu jautei, kad WrestleMania V tu turesi The Mega Powers vienas pries kita. Dabar Vince viska keicia, pasineria i konspiracijas, kad internetas nieko neatspetu ir butu kazkokie siuprizai, nors dazniausiai tai virsta chaosu uzkulisiuose ir neproduktiviu writing'u. Atsiprasau, bet as nespeju per 1+ menesi ipirkti rimto WM headlinerio! Antras dalykas, tai WrestleMania
25 o musu sociume taip jau susikloste, kad tai geriausias jubilejinis skaicius iki pat WrestleMania 50 (ne 30, ne 35, ne 40, o 25!) Tai turejo buti stambiausios WrestleMania metai kai ringe turejo susikrizioti legendoos ir siandienos zvaigzdes ir padaryti tai ne tokiame ligyje kaip Jericho/Legends. Metu pradzioje as vos nepalikdavau seiliu upeliu ant stalo kai girdejau planojama: Cena vs. Hogan; Jericho vs. Austin; Michaels vs. Undertaker sudeti + AC/DC pasirodimas. Toliau mes gauname, kad Steve nepasirodo net referee vaidmenyje SAVO Texas valstijos WrestleMania rengenyje kai buvo itrauktas i Hall of Fame. Hogan gauna nugaros operacija ir nepasirodo net istarti elementaraus promo (bent tau man jau pakeltu sito WM verte), o Cena lieka kaip kazkoks naslaitis ikistas i ji neliecianti feuda. Pagrazina vaizda tai, jog AC/DC ture ir neatvyks. Prie viso to dameskim, kad Rourke dalivavimas siame show susivede iki absoliutaus nuobodaus minimumo, taigi faktiskai negavome
celebrity pasirodimo kaip Trump & Mayweather. Man gal vien Frank Shamrock pasirodimas kameroje buvo 10x vertesnis uz toki Mickey dalivavima. Tesiam... nes manyje prisikaupe nuodu nuo sio reginio. Cia TEXAS ir vakaro sudetuje mes turime The Undertaker (Texas) vs. Shawn Michaels (Texas) - geriausiai hype'intas matchas su dvejomis legendomis, su 16-0 pergaliu serija gulincia po kirviu ir su 100% garantija, kad matchas bus ****+. Kodel tai ne main-eventas? KODEL!? Nu gi ne kvaili zmones vadovauja kompanijai - 100x protingesni uz mane, tave, ji ir kitus, BET kazkodel titulas turi buti svarbesnis. Juk galima buvo pasimokyti is WrestleMania X8, kur po Hogan vs. Rock niekam arenoje nerupejo Jericho titulo ginimas pries Triple H. Niekam. Gerai, jei jie turetu griezta politika, kur titulas visada paskutinis WrestleMania matchas - gal as suprasciau, bet jie to neturi. Yra keleta precidentu su WrestleMania XI (Lawrence Taylor vs. Bam Bam Bigelow) arba WrestleMania VIII (Hulk Hogan vs. Sid Justice). Zodziu,
FUCK YOU VINCE! Reikia suprasti, kad tai ne situacija kai "better luck next year" - tai buvo 25-ta WWE organizacijos SuperBowl ir ja nepakartosi. Jei norite pamatyti kaip istikruju reikia elgtis su "ypatingais renginio skaiciais", tai liepos menesi pasiziurekit UFC 100, kuris nunes stoga nuo arenos (o jie gi net nesvenciu ketvirtdali amziaus, o tiesiog iprasta rengini, turinti №100 eilini numeri).
The 25th
Anniversary of WrestleMania vertinu:
Citata
| A+ | A | A- | B+ | B | B- | C+ | C | C- | D+ | D | D- | F |