Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WrestleMania 25

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 93

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
TRIPLE H vs. RANDY ORTON
WWE CHAMPIONSHIP MATCH

RATING: **

Huh? Juk tai buvo WrestleMania main-event'as. Jis vyko apie 25 minutes ir... Tai buvo prasčiausias vakaro mačas. Žiūrėdamas vos neužmigau ir aš kalbu rimtai. Jau būtų buvę geriau, kad būtų nurėžę nuo šio mačo 10 minučių ir davę Unified Tag-team mačui. Žodžiu lėtas mačas, o tokie man neptainka. Feud'as buvo buildinamas normaliai, tiksliau netgi labai gerai. Buvo labai gerų segmentų. Tačiau šis mačas kuris turėjo tapti aukščiausiu feud'o tašku, tik sugadino visą susidomėjimą feud'u. Nežinau net gi ar jis vertas dviejų suknistų žvaigždučių.

EDGE © vs. JOHN CENA vs. THE BIG SHOW
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH

RATING: **1/4

Vėl gi. Į mačą beveik neįsijaučiau. Jautėsi, kad Edge ir Cena gali dirbti kartu. Big Show čia manau buvo tik dėl to, kad jį reikėjo kur nors įkišti. Šiaip mačas toks neįtraukiantis. O man visai Cena'os entrance patiko, toks liksmas gana.

JOHN LAYFIELD © vs. REY MYSTERIO
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH

RATING: NEVERTINU

100% pritariu Walleriui. JBL wrestling'ui atidavė tikrai nemaažai, o paskutinis jo mačas buvo trumpiau nei trumpas. Tačiau, net neabejoju, jei JBL būtų buvęs face'as jis būtų išėjęs tikrai netaip. Na, o nugalėtoju aš likau patenkintas. Tik va man ta jo kaukė keista atrodė ir tos (nepamenu kaip vadinasi) petnešos labai gadino vaizdą.

SHAWN MICHAELS vs. THE UNDERTAKER
MR. WRESTLEMANIA VS. THE PHENOM

RATING: ****1/2

Mačas tikrai neblogas, netgi geras ir manau buvo vertas main-event'o, bet kažko jam trūko. Patiko tie near-fall'ai, bet manau dar iki 5 žvaigždučių kažko jam reikėjo. Na, nugalėtoju nesu patenkintas. Maniau Michaels laimės, bet yra kaip yra.

MONEY IN THE BANK LADDER MATCH V
WORLD TITLE SHOT AT ANY TIME AND PLACE

RATING: ***3/4

Šis mačas mane turbūt labiausiai domino ;). Ptys žinot kodėl. Nugalėtoju likau patenkintas, bet va dabar tokia kvaila situacija - WWE Champ'as HHH, o WHC - Cena, taigi Punk'ui vėl lagaminą teks laikyti tikrai ilgą laiką. Šiaip buvo gražių spot'ų ir labiausiai į mačą įsipaišė Shelton'as. Ir abu big-men neblogai atrodė palyginus, ir Kofi. Na, gal kiek trūko Punk'o, Christian ir MVP pasirodymų, nes ne jie dominavo mače.

MATT HARDY vs. JEFF HARDY
EXTREME RULES MATCH

RATING: ***

Mačui įsibėgėjus pradėjo kirbėti mintis, kad Matt'as laimės. Taip ir nutiko. Šiaip mačas man visai patiko ir naujoji Matt'o apranga paliko eblogą įspūdį. Na Jeff'as atliko keletą neblogų spot'ų, bet iš Matt'o pusės darbo buvo atlikta mažiau.

CHRIS JERICHO VS. PIPER, STEAMBOAT & SNUKA
THREE ON ONE HANDICAP ELIMINATION MATCH

RATING: **1/2

Labai gerai įsijaučiau į šį mačą. Palaikiau legendas. Steamboat tikrai atrodė neblogai ir buvo vertas nupinninti Y2J. Rourke įsikišimo gal būt ir nereikėjo.

BENDRAS: 7.5/10
Labai gaila, bet mano lūkesčiu WrestleMania neišpildė. Jei tai nebūyų WM vertinčiau geriau, bet čia buvo metų renginys. Žinoma jau vien dėl to,kad čia WM nekyla ranka vertinti mažiau 7.5, bet daugiau WM25 nėra verta.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Pradžiai: intro nelabai patiko, tikėjaus kažko įdomesnio/išradingesnio, but oh well.
Money in the bank ladder match: iš dalies geras sprendimas pradėti šituo maču, - dar neįėjus visiems contenderiams jau buvau hyped up, deja – neilgam. Pati kovos eiga buvo lėtoka, netrūko skylių/botchų, pabaiga nepakankamai užbuildinta, iš dalies gal dėl to, kad pats Punk nepakankamai užhype‘intas buvo, jo laimėjimu nusivyliau ir realiai pačiu maču – TURĖJO būti ilgesnis. 6.75/10
Diva battle royal: mačas neužbuildintas ir „negyvas“, faktas, kad jos visos įėjo kartu iškart parodė, kad WWE doesn‘t care apie šią kovą, tiesa sakant – so do I, bet klausimas tokiu atveju vis tiek išlieka – kam dėti ją į card‘ą? Na nors laimėtojas appropriate, bet vėl gi – momentum neišbaigtas... 2/10
Jericho vs Old men: tikėjaus daugiau iš šito mačo build-up‘o prasme ir nors „the dragon“ stebėtinai gerai atrodė, kovos psichologija buvo nekokia. Epizotas su Rourke daugiau negu bukas. 4.25/10
Fight for a dog: atmosfera nepasakyčiau, kad „epic“ , vienas high-spot‘as (su dviem stalais), galėjo būti daugiau. IMO kovą sugadino tai, kad labai ilgai truko „paruošiamieji darbai“ prieš kiekvieną veiksmą. 5.25/10
JBL vs Mysterio: LAME.
Undertaker vs HBK: pagaliau kova, kuri pateisino lūkesčius, IR DAUGIAU. Pabaiga gal buvo kiek ištempta, bet visa kita – tiesiog nuostabu. 8.25/10
Toliau: bunch of Cenas, LOL, tikriausiai geriausias Cenos enterance ever;D
Triple threat: pusėtina kova, norėjosi įdomesnės jos eigos, storyline matomai +- išmestas į balą šiame mače. 6.25/10
HHH vs Orton: no MCmahons? no Legacy? Kokia prasmė referee bump‘o tada buvo? Viso storyline? Kova nebuvo prasta, tačiau TIKRAI neverta Wrestlemanijos ME. (P.S. I told you so - Orton negarantuoja gero mačo, netgi jei tai wrestlemania ME ;)) 7/10
7/10

Bendrai: tikrai ne per geriausia Wrestlemanija, realiai tik vienas jos vertas mačas, pirmoji PPV pusė visiškai apleista, vienas iš prasčiausių MITB, pažiūrėjęs ją likau nusivylęs.
Bendras asmeninis PPV įvertinimas: 6/10

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-04-07, 14:16

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Mano eilė :D

Money In The Bank ladder match: labai laukiau šito mačo. Milžinai vaizdo negadino ko nesitikėjau. Patiko vieta kai keli buvo už ringo ribų, o visi an jų iš eilės šokinejo. Po Benjamino dive'o pagalvojau..... SICK :D . kažkas awesome. Atrodė, kad jis nusileido tiesiai ant galvos. Aišku, klaidų tokiam spotfeste turbūt neišvengsi, bet bent jau man jos per daug negadino vaizdo. Labai norėjau, kad laimėtų arba Benjamin arba CC. Netgi buvo atėjus tokia kvaila mintis, kad jei Benjaminas prarado US title tai gal laimės MITB. Kai ant dvejų kopečių lipo CC ir Benjamin ir Benjamin'as nukrito, o CC išsilaikė galvojau viskas ir Chritian laimės, bet čia išlindo Punk'as. Kai jo koja įstrigo iškart atėjo mintis kad jis laimės, Kane su Cage nukris, o CM pasims lagaminą. Kova gera, man patiko, tik nesu patenkintas nugalėtoju. Tą CM Punk tiek pushina, o po to duoda kautis prieš kokį Regal'į ir vėl gražina į midcardą ir vėl viskas iš naujo :D . Mačui duočiau ****

Kid Rock pasirodymas: na, nežinau ko jūs tiek pasipiktinę, man visai patiko, vaizdo per daug negadino, nors ten daug dainų nežinojau. Tik sutinku, galėjo visa tai trukt trumpiau nes po kelių dainų pasijaučiau, kad žiūriu ne Wrestlemania, o Kid Rock koncertą. Nu, aišku, visą tą užsivedimą po smagaus MITB numušė.

25 Divas Battle Royal: Man visai patiko, kad jos pradėjo eit per Kid Rock dainą nes tas jų įėjimas po vieną būtų labai jau ilgas. Tik aišku liko nepristatytos vienam vakarui sugrįžusios tokios divos kaip Sunny, Victoria, Torrie Wilson, Jackie, Molly Holly. Pats mačas nebuvo geras, bet bent jau buvo kur akis paganyt :D . Gerai ten pradžioj, dar tik sako "tge following is 25 diva battle royal.." o jau divos skrenda iš ringo :D Jau kai pamačiau Santino viskas tapo kaip ir aišku. Kai jau jis laimėjo labai nepaiko kai ir kometatoriai, ir visi kiti apsimetinėjo, kad Santino neatpažįsta. O kai Santina šoko tai iš vis :D . Vertinu *

Chris Jericho vs Piper, Steamboat, Snuka: iš šito mačo visiškai nieko nesitikėjau ir likau maloniai nustebintas. Tiksliau nustebino Steamboat. Pasirodo jis dar ir skraido :D . Toks jausmas, kad laisvai dar galėtų grįžti ir toliau wrestlinti, beje, geriau už daugelį dabartinių wrestlerių. Visiškai negalvojau kad Jericho laimės, bet norėjau, kad laimėtų. Po pergalės įbėgo Flair'as, galvojau dabar tikrai Jericho gaus į kaulus, bet ne! O tą Rourke aš visai užmiršęs buvau, galėjo jis geriau sėdėt kur sėdėjo, tas jo atėjimas į ringą ir Jericho pakirtimas iš vieno smūgio viską sugadino ;) . Šiaip iš kovos tiek nesitikėjau, todėl vertinu **2/4

Jeff Hardy vs Matt Hardy: Mačas buvo neblogai subuildintas, gerai, kad extreme rules. Ginklai pradėti naudoti jau kovos pradžioje. Spotų tikrai buvo, na čia jau iš Jeff'o pusės. Ginklai naudoti įvairūs. Juokingai atrodė kai Jeff'as ant Matt'o užmovė šiukšlių konteinerį :D . Gal Matt'as kiek per anksti padarė pirmąjį Twist Of Fate. Kai buvo spotas kai Matt gulėjo tarp dviejų stalų, O Jeff šoko ant jo maniau Matt pasitrauks ir Jeff galėjo Swanton padaryti. Paskutinis Jeff'o šuolis buvo tikrai įspūdingas. O Twist Of Fate kėdėje taip pat šauniai atrodė :D . Šiaip norėjau, kad Jeff laimėtų. Iš Matt'o pusės galėjo būti daugiau. Vertinu ***2/4

JBL vs Rey Mysterio: ta JBL kalba buvo visiškas š... Kaip supratau tai ten ir buvo jo tas siurprizas, kad tipo jis padovanos labiausiai triuškinamą pergalę prieš Rey. O Rey apranga buvo tiesiog tragiška. Gerai, kad bent jau tuos plaukus nusiėmė. Kovai neprasidėjus JBL atakavo Rey, kad tipo jis eina prie to savo plano dėl labiausiai triuškinamos pergalės. Kova nemaniau, kad bus tokia trumpa. Džiaugiuosi tik dėl to, kad atspėjau nugalėtoją spėjimuose :D . Na ką, JBL quits. Žmogelis grįžo po 2007 metų Armageddon, pabuvo daugiau negu metus, kiek atsimenu, laimėjo tik vieną feudą (prieš Finlay per WM24) ir gėdingai pasitraukė. Išsityčiojimas. Mano įvertinimas DUD

HBK vs Undertaker: gražus HBK įėjimas, Taker kaip visada. Mačas buvo tikrai puikus! Abu wrestleriai tikrai labai stengėsi, wrestlino pasiaukojančiai. Kai Taker atliko Hellsgate jau pagalvojau, kad viskas, Shawn tap'ins, bet argi toks match'as būtų taip greit pasibaigęs? Gražus Shawn Moonsault buvo, gaila nepataikė, o Taker dive'as iš ringo tiesiai sau ant galvos kažkas unreal :D . Jis tikrai yra deadman, gyvas žmogus to nesugebėtų (nu dar Benjaminas panaįiai nusileido) :D !!! Man šitame match'e nieko netrūko, netgi priešingai, visko buvo per daug. WTF Shawn kickout'ino iš visų Taker finisherių???? Išvengė Hellsgate, kickout'ino iš Chokeslam, Last Ride (man jis pasirodė tobulas), TOMBSTONE :D ???? Turim naują supermeną. Taker irgi panašiai. Atsimenu, kaip daugelis piktinosi, kai per 2009 NWO EC HHH išvengė pino po Taker Tombstone padėdamas koją ant ringo virvių ir vadino visi HHH supermenu. Tai ką manyt šitoj situacijoj? Žinau, norim gero match'o, bet jau kiek per daug. Jau aišku, jeigu HBK nenutraukė streak'o tai jis ir liks nenutrauktas. Vertinu ****3/4

Edge vs John Cena vs Big Show: Pirmas įeina Edge :D Galėjo Bug Show, bet whatever match'o tai nekeičia. Cenos išėjimas tai geras. Net atsistojau išgirdęs "Word Life" :D . Įėjo Cenų armija, ten geras buvo, o kai visi pradėjo rankom mojuot sau prieš veidą tai išvis lūžau :D . Match'as man patiko, skirtingai negu jum, man Big Show labai netrugdė. Cenos legdropas iš ringo an Show buvo geras. Kai Show įstrigo, jau galvojau, kad match'as ten ir baigsis arba Edge arba Cenos pergale, bet taipigi jis būtų per trumpas. Show išsilaisvino ir pradėjo dominuoti. Cena parodė savo jėgą. Finišas irgi buvo geras. Vertinu ***2/4

HHH vs RKO: feudas buvo puikiai subuildintas. Jau match'o pradžioje panaudoti finisheriai. Keistai kažkaip skambėjo kai Orton'as sake "wait" :D . Man match'as nepasirodė toks blogas kaip jums. Nu aišku, galėjo būti No DQ ar kažkas panašaus, gal netgi TLC, taip būtų labiau išryškėjus jų neapykanta vienas kitam, o dabar eilinis matchas, tačiau man jis patiko, tik, aišku, norėjau kito nugalėtojo. Kai teisėjas "susižeidė", o Orton'as išsitraukė sledgehammer'į viskas tapo aišku, pabaiga labai jau nuspėjama. Galėjo būti kaip nors, kad teisėjas pamato tą HHH smūgį iš sledgehammer'io, būna DQ, HHH praranda beltą, o po kovos išlieja visą pyktį an Orton'o, tada grįžta Batista, jis nori atkeršyti Orton'ui, kuris pasiuntė jį į traumą, taip atkuriama dalis Evolution ir feudina prieš Legacy. Match'e pasigedau įsikišimų, nors gal ir gerai, nes jei būtų įsikišę Legacy būtų vėl situacija, kad Ortonas nieko negali padaryti vienas. Kas šiame match'e naptiko tai teisėjas. Vertinu ***3/4

Visą Wrestlemania 25 vertinu 9/10 - labai geras PPV. Įdomu kaip toliau viskas tęsis, gal Jericho girsis, kad pamokė legendas, o Stone Cold neapsikentęs pakvies jį į kovą :D . Įdomu ar tęsis HHH vs RKO feudas, koks bus Cenos priešininkas, Edge vs Big Show toliau bylinėsis dėl Vickie, kaip tęsis brolių istorija. Po Wrestlemania 25 nuotaikos geros :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2009-04-07, 19:23

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Atėjo ir mano eilė trumpai pasireikšti. Apie kiekvieną matchą atskirai nerašysiu ,bet galiu pasakyt ,kad mane nuvylė ši WM. Net openeris sušiko nuotaiką su blogiausiu laimėtoju ever. Jei ne nuostabi HBK vs. Taker kova ,tai iš vis nelabai būtų ką žiūrėt. Aišku buvo tų spotų ,intrigos ,bet tikėjaus žymiai geresnio šou. Asmeniškai ,man net geriau žiūrėjosi NWO ir RR. Labiausiai nuvylė main-eventas. Tiek daug bookinimo ,o viskas pasibaigė labai nuobodžiu ,lėtu ir neprogresuojančiu matchu ,kuriame net interface'ų nebuvo. Nesakau ,kad PPV buvo labai prastas ,bet čia gi Wrestlemania ,didžiausias metų PPV ,o čia net du DUD'o verti matchai buvo ,su nuobodžiu kaip nežinau kas Kid Rocko performance ir TV lygio main-eventu. Vertinu 6,75/10.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Siaip WM nekele didelio susidomejimo is anksto, taciau hype'ino vien tai, kad cia Wrestlemania. Iskart nustebino miliziniska sale su daugybe zmoniu, nors ir per visas WM tiek buna, taciau kasmet tokia minia atrodo ispudingai.
MONEY IN THE BANK - Labai geras matchas, nors ir kiek per trumpas. Originaliu ir idomiu high spotu buvo daugybe, jokiu nuobodziu pauziu, vien veiksmas. Sheltonas ir Kofi kompensavo monstrus. ****. Nugaletojas mane maloniai nustebino, nesitikejau, kad leis antra karta Punk'ui laimeti, taciau kai pagalvoji, jis yra tikrai logiskas sprendimas, nes jau yra stiprus upper midcarderis, laukiantis savo sanso iskilti i main eventa. Tik gaila kazkiek Christian'o, nes visiskai nepushinamas po savo sugrizimo. Walleri, tau tikrai yra aisku, kad Punk'as nelaimes titulo, bet prisiminkime pernai metus - niekas netikejo, jog Punk laimes MITB, niekas netikejo, kad jis laimes titula. Siemet - ta pati istorija ir tikrai nematau priezastis kodel Punk'as nelaimetu dirzo. Tik aisku butu labai saunu, jei jis butu turninamas i heel'a, vien del geru promo, nauju svieziu feudu ir del to, kad bent jau Teksasas ryskiai jo nemego.
KID ROCK & DIVA CRAP - na koncertas buvo neblogas, nesu Kid Rock gerbejas, bet normaliai viska atliko ir nepersukinedamas paziurejau. Manau viskas buvo vietoj ir tai inese i rengini sioki toki specialu pojuti. DIVA CRAP buvo CRAP. Megstu Santino, bet nemegstu transvestitu ir man sis story nera juokingas. Gaila, jog sugrizusios Torrie, Joy, Sunny, Jackie negavo jokio pristatymo. Labai jau nezymus pasirodymas. DUD.
JERICHO vs. LEGENDS - na aisku sis matchas buvo didelis nusivylimas kai tik buvo paskelbtas, juk sklande gandai apie Jericho vs. Austin ar Hogan. Zinojau, jog Piper ir Snuka jau nebegali wrestlinti ir maloniai nustebino Steamboat'o forma. Tikrai nesitikejau, kad jis darys crossbodies lyg pries 20 metu. Man jis geriau atrode ir uz Flair'a paskutiniais savo metais. Zodziu, Ricky isgelbejo si matcha, o nugaletojas logiskas. **. Po matcho buvo mano Wrestlemania WOW! momentas kai pamaciau Frank Shamrock'a salia Rourke. Gal visgi Frank'as pasiziurejes WM nuspres "pamaloninti MMA ziurovus show" o ne nokautuoti Diaz'a pirmame raunde :D Anyways, tas Rourke isejimas kiek per ilgas buvo, taciau viskas pakankamai normaliai buvo padaryta, kad patenkinti ziurovus.
JEFF HARDY vs. MATT HARDY - daug nesitikejau is sio matcho ir daug negavau. Nebuvo nei jokios matcho izangos, nei juntamos psichologijos, tiesiog high spotai sumesti ir rematche (kuris be abejo bus) tikiuosi isvysti ir kazka daugiau is ju. Tas Jeff'o bumpas nuo kopeciu, beje, buvo nesveikas, man jo net rimtai pagailo. *** uz visa ziauruma. O Matt'as atrodo pagaliau panoro igyvendinti savo "Dark Angel" gimmick'a, kuri jis norejo tureti pries griztant i WWE. Atsimenu buvo paplite foto Hardzio su tuo gimmicku ir ten jis irgi buvo su panasiu svarku. Na bet kokiu atveju, nemanau, kad jis pakils i main eventa kada nors.
JBL vs. REY MYSTERIO - kvaila ir neoriginalu, kadangi pernai mateme Chavo vs. Kane. Tikekimes bent jau JBL pamatysime prie komentatoriu stalelio. 1/2* t.y. geras squashas.
THE UNDERTAKER vs. SHAWN MICHAELS - nuostabus matchas, ko ir tikejausi is siu dvieju. Turbut todel laukiamiausias mano matchas ir buvo. Visiems buvo aisku, kad Takeris laimes, taciau feudo builde ir matcho metu vis atrode, kad HBK is tikro turi sansu nugaleti Takeri. Vertinu ****1/2, man truko to matcho viduriuko, nes cia atrodo 10min buvo "first gear", o po to jau staigiai pereinama prie finisheriu darymo. Be to tie ilgi gulejimai kartais primine HBK vs. HHH HIAC matcha, gal tik man. Vienu zodziu, vistiek cia yra paziba sios WM.
CENA vs. EDGE vs. BIG SHOW - nerupejo man nei build'as, nei feud'as, nei matchas. Smagu buvo isgirsti sena Cena'os theme ir siaip tie klonai graziai atrode. Zinojau, kad Cena laimes, bet siaip matchas buvo pakankamai geras, nors ir liks uzmirstas. Graziai viskas atlikta, suplanuoti spotai, bet deja nelabai kam rupejo. ***1/2.
HHH vs. ORTON - BAUDA. Prasedejus daugiau nei 3 valandas ir po tokiu itemptu matchu kaip Taker/HBK labiausiai nesinorejo matyti nuobodaus, metodisko, ilgo matcho su bent jau manes nedominanciais wrestleriais. Buildas buvo geras, bet kovos eigoje visiskai neatsispindejo tas HHH noras uzmusti Ortona, nors lyg tai ir buvo bandyta pavaizduoti, bet nevykusiai. Stengtasi, bet jie isvis neturi tarpusavio chemistry ir man visi ju tarpusavio matchai yra labai nuobodus, neisskirtiniai. **1/2. Kaip main eventas labai nevykes ir vos istveriau nepersukinedamas.
BENDRAI - kaip Walleris ir sake, geras show, bet prastokas WM. Buvo ispudingu, idomiu momentu, taciau main eventai failino ir nusmugde si show. Ziuriu WM ir bendrai PW nuo WM21 ir nuo to laiko, perziurejus visus WM likdavo ispudis, kad tai buvo nuostabus show. Perziurejus si pagalvojau, jog tai buvo geras show, o to nelabai pakanka... Na bet nesijauciu lyg prarades 4 valandas, o tai reiskia, kad ziureti buvo verta :D

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Walleriui ir Jobberiu Extreme - man tiesiog atisibodo matyti ta pati vaizda over and over again. Kiek galima? Jeigu pries tai jis butu susquashines koki heela, pasakes nors trumpa kalba, tegul daro ka nori. Bet per wm vietoj jo ir kid rock atimto laiko nebuvo miz and morrison. Kokia nauda is SCSA? Nepamatem nieko nauo, o su jo kareros baigimu visi jau seniai susitaike.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Oh, please....for once in your life...do us a favor and SHUT THE F**K UP!

Zmogus visiska tiesa pasake. Nematau reikalo. (H)

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Gerai, iskart perspeju, net pries pradedamas ziureti WrestleMania 25 as buvau labai nusiviles visa sudetim ir mane domino tik Undertaker vs. Michaels matchas. Pristatomasis video buvo idomus, bet iskart po jo pamaciau arena... Galite sakyti, kad as priekabiauju, bet mane istikruju labai nuvile dekoracijos is isejimo ramp'a, nors gal as ir tikejausi WMXXIV originalumo ligio. Tradiciskai gauname JAV himna - dabar noriu pasakyti, kad neturiu nieko pries siandien muzikos pasaulyje aktualias, grazius atlikejus kaip Nicole Scherzinger, bet pakartosiu tai, kas einant i show buvo pasakyta daug kartu - dainuoti turejo Cyndi Lauper, kad pabrezti, jog praejo ketvirtis amziaus nuo pirmos WrestleMania. Beje, mane uzkniso tas "The 25th Anniversary of WrestleMania", nes tai ne 25-tos metines! Kitais metais bus dvidesmt penktos metines, o dabar tiesiog jubilejinis renginis. Toliau matome komentatoriu staleli, kuri geriau nerodytu, nes sis vakaras be Matt "Wrestling Nerd" Striker praranda kruva smagiu faktu.
MONEY IN THE BANK LADDER MATCH
- taigi del nutekejusio matchu sekos saraso i interneta (nors nezinia koks jis buvo patikimas), Vince nusprende perstatyti ju eile ir mes pradedams su $ITB a la WrestleMania 23. Jau kai Punk buvo vienintelis kas praejo po visomis kopeciomis, man buvo WMX flashback ir kilo itarimai. Beje, nelabai surpatau kam Finlay uzsidejau savo WCW svarka, bet tai buvo malonus elementas mums smarkams:) Kas liecia matcho, tai labai stiprus openeris, skirtingai nuo antiklimatiskos praeitu metu pradzios su Layfield/Finlay. Be menkiausios abejones, dvi riskios matcho zvaigzdes buvo Kofi ir Shelton, kur reikia pagirti abu. Is Kingston tikejausi labiausiai klaidu matche, bet realiai jis turejo tik viena menka pradzioje, kur neapskaiciavo atstumo iki kopeciu su dropkick ir prasove truputi - kitaip, jis suzibejo. Shelton gi paeme ant savo peciu matcho centrini high spot ir porai sekundziu priverte mane nerimtauti del jo kaklo. Duodu matchui ***1/2, kadangi buvo du stambus botch'ai su powerbomb ir unprettier nuo kopeciu + labai nuo matcho itikinamumo ateme pora minuciu dive'u pradzioje, kai vienas po kito dalyviai skrido nuo/pro ringo virves i oponentus, o ypac kvailai atrode kai visi atsistojo ratu gaudant Hornswoggle. Su CM Punk pergale sveikinu Lix, o The Pepsi Man tampa pirmu wrestleriu iskotojusiu lagamineli du kartus ir net is eiles. Aisku, visi zinojome apie Vince poziuri i Christian, bet galvojau jis mus nores nustebint ir be to, Chriastian nesiojant lagamineli, visada butu atvira duris E&C feudui ateityje, taigi gaila.
KID ROCK - dabar as busiu vienisoje mazumoje, bet man sis pasirodimas LABAI patiko. Visu pirma, as gerai suvirskinau visas dainas... bet kai jis netiketai man (ziurejau tiesiogiai) pradejo dainuoti "All Summer Long" - as negalejau sustabdyti po mano veida besipleciancia sypsena;) Walleris zino, kad "All Summer Long" yra mano №2 megstamiausia daina is visko, ka esu girdejes. Zodziu, as megavausi kiekviena is tu 10+ minuciu. Kita vertus, nekelsiu jo iki dangu, kadangi nors pasirodimas buvo mano nuomone labiau nei geras, cia ne ta energija kokia Limp Bizkit atnese i arena per WrestleMania XIX ir sutiksiu, kad jei grotu AC/DC, butu kurkas geriau. Duodu ***. \m/ ROCK \m/
MISS WRESTLEMANIA BATTLE ROYAL - Aisku, kaip ir visiems, man pritruko divu isejimo su pristatimais. Suprantama, kiekvienai nepadarisi unikalaus del laiko, bet galejo neintegroti isejimo i Kid Rock psirodima - t.y. isleistu jas visas viena uz kitos bet bent duotu po 2-3 sekundes vardo pristatimo ir atskira camera shot. WWE jau yra taip dare anksciau, taigi cia kazkokia neapgalvota klaida atimanti is reginio. Kas liecia pati matcha, as galvojau, kad jie bent truputi rimciau ziures i nauja "Ms. Wrestlemania" titula ir vsigi karunos moteri, neziurint i tai, kad Santino akivaizdziai ten trinesi build'e. Duodu matchui -1/4* uz tai, kad Jim Ross, Michael Cole ir Jerry Lawler vis vaidino (be juntamo sarkazmo, o rimtai), kad nezino paslaptingos divos tapatybes... Don't insult my intelligence! man ir taip tenka kenteti su PG televizijos reitingu, "astriais" John Cena balandzio 1 dienos juokeliais per WWE.com (nescia Vickie), kurie izeistu ir 2 metu simpanze intelekta, bet dabar jus pjaunate komentatoriu credibility? As netikiu, kad Striker, net su McMahon savo ausyse, rimtai apsimestu kvailiu, jei komentuotu si matcha. Mano nuomone Santino padare viska normaliai ir jam pritenziju kaip ir neturiu, nes si pergale = garantuotas komedijinis TV laikas jam, o reiskia ir man. Prie ko dar prikibsiu, tai kad jau PPV pradzioje jie is eiles atsikrate dveju filler'iu (mini-koncertas ir merginos), kurios galima buvo iterpti veliau sudetyje tarp rimtu matchu.
CHRIS JERICHO vs. THE LEGENDS - gauname build-up video... kuriame matome ta auksini Rolex laikrodi! Dabar nuostabus dalykas tas, kad per Hall of Fame ceremonija, Ric Flair isejo pristatyti Ricky Steamboat. Jis pakele savo ranka, parode pirstu i auksini laikrodi (kuri praeitais metais jam padovajono HBK) ir Shawn parode savo. Ant kameros. Tai tas pats laikrodis, kuri Chris sutraiske per RAW. Gerai, jei jie pilnai atsisakytu kayfabe per ceremonija, as tai suprasciau, bet iskart po to momento, iseina The Dragon ir padaro promo rytojau WM25 matchui. Toks techninis nesklandumas. Per isejimus, buvo idomu pasiziureti, kaip Ric Flair pasisveikino su Mickey Rourke, o Roddy Pipper, kaip zmogus besisukantis MMA pasaulyje, pasisveikino su Frank Shamrock:) Beje, prisipazinsiu, kai pamaciau ten Franka, manyje nuo netiketumo atsirado mazute viltis, kad jis gaus bent koki menkiausia vaidmeni po matcho, bet deja. War Shamrock! Kas liecia pacia kova, tai as nesuvokiu:
1. Kam reikejo gedinti pacias legendas kaip Piper ir Superfly idedant jas i ta matcha;
2. Kam reikejo gedinti Chris, kuriam teko siems du sell'inti;
3. Kam reikejo versti ziurovus jausis nejaukiai ziurint i sias prastos formos legendas ir jiems sell'inanti Jericho (nes tai tai buvo liudnas reginis ir as jauciausi nejaukiai).
Vistiek jie pasistenge greiciau eliminuoti tos du, taigi is esmes nereikejo ju ten ir deti. Nu jei norejote jus, kad jie dalivautu, tai pasodinkite Roddy komentuoti matcha, butu smagiu "perlu"; padarykite Ric referee, o Mickey manau sutiktu paimti enforcer vaidmeni, o kaip oponenta paliktumet tik Ricky (Snuka isvis nereikalingas). Nes 56 metu Steamboat tikrai nepadare sau gedos - fiziskai jis atrode gal geriau uz John Layfield, jo in-ring darbas atrode "gerai" (cia panaudojau si kuklesni zodi vietoj "nuostabiai", nes nenoriu atsizvelgi i amziu, o emu bendrai Ricky kuri teko matyti jo WCW matchuose) - aisku, jis jau taip nebeskraido kaip anksciau, ir tai suprantama, bet jo catch-as-catch-can igudziai liko ir uzdejo man sypsena, ypac tie gilus arm drag'ai. Pasikartosiu, tai turejo buti singles matchas, nes net ziurint i kelia, kuris atvede mus i si matcha, tai Steamboat padare fantastiska promo, kur turejo galimybe pabrezti kaip jis VISA karjera praejo budamas babyface ir nera vaidmainis kaip Jericho. Be to, tai metai kai jis prisidejo prie HoF, taigi butu visaj vietoje sis matchas. Atitrukstant nuo fantaziju, kaip ir spejau, WWE nedriso isjob'inti Jericho, nes tai butu kvaila - legendos atejo ir isejo, o Chris laukia nauji feudai ir kontraktas su kompanija tesiasi. Babyface'ams uzteks paprastos "moralines" pergales po matcho. Subjektiviai ivertinu matcha **1/2. Segmentas su Mickey man asmeniskai nepatiko.
MATT HARDY vs. JEFF HARDY - visu pirma, sis matchas yra Extreme Rules. That is stupid. The Hardy Boyz pagarsejo TLC matchais ir butu daugiau nei logiskas tokiame rengenyje kaip WrestleMania tureti sio tipo matcha - man net nesvarbu, kad Extreme Rules apima visus ginklus iskaitant TLC matcho, bet siame feude principingai turejo figuruoti tos trys magiskos raides. Toliau, as nezinau kas cia tikejosi Hart broliu WMX savotiska ekvivalenta, nes Bret ir Owen yra nepaliginamai kito kalibro wrestleriai ir i ta matcha vede kurkas daugiau emociju, o is sio feudo nesitikejau nieko kaip ir kiti kas turejo "malonuma" matyti 2001 metu Hardy vs. Hardy feuda. Gerai, griztam i sios laikus. Matt apranga man labai patiko ir net dalinai primine Edge apranga. Pati matcha is esmes galima padalinti i dvi puses: imtyniu ir spot'u. Ispradziu gavome normalaus matcho uzuomazgas, kur Matt bande apdirbineti Jeff nugara su kede ir ringo virvemis (beje, veliau Jeff tai nurasis i nuli kai ramiai atliks superplex ant Matt is turnbuckle), o matchui ipusejus, wrestling matcho dalis buvo suvesta i smugius alkunem ir kede, kad Matt guletu, kol Jeff sustato visa reikiama "iranga" artejanciam high spot'ui. Vertinciau **3/4. Cia irgi teisingai numaciau nugaletoja, kadangi feudas sukasi apie tai kaip Matt yra nuvertintas ir Jeff keliamas iki dangaus - o tai ne siaip kayfabe, o reali siu dveju broliu situacija ir speju, kad Jeff pats jaustusi nejaukiai, jei ir cia paimtu pergale - o taip, Matt bent tures pergale WrestleMania ringe. Feudas, aisku, vistiek tesis ir Jeff dar gaus "W". Beje, nors Jeff ir atliko abu centrinius matcho spot'us, reikia pagirti ir Matt, kadangi jis isejo is matcho su "pagrazintu" desinioju bicepsu (rodos nuo stalu luzimo) ir prapjauta galva nuo ringo laipteliu.
JOHN LAYFIELD © vs. REY MYSTERIO - taigi musu komiksu manjakas papilde savo repertuara. Reiskia jis jau buvo The Phantom, Captain America, Iron Man, Spider Man, Silver Surfer, Flash (WresleMania XX), Daredevil (WrestleMania XIX) ir dabar The Joker... tikriausiai silpniausias jo kostiumas. Nors pati ideja man patinka nes originali ir butu malonu, kad jis kiekviena WrestleMania (kai be traumu;) palaikytu sia tradicija, nes WM 21 ir 22 jis be to apsiejo. Taigi per keleta sekundziu WWE igavo naujuteli Triple Crown Championa. Matchui paskirsiu 1/5*. Istikruju malonu, kad jie padare si matchu short and sweet, nes Layfield mane maziausiai domina ringe. General Manager? Taip. Komentatorius? Dar geriau. Bet ne wrestleris.
THE MAIN EVENT - kaip nuostabu, kad turime tokius matchus kaip Undertaker vs. Shawn Michaels, kurie irodo, jog nebutinai reikia buti vakaro headliner, kad buti main-event'u. Kai rasiau, kad mane domina vienintelis matchas sioje sudetyje, kalbejau apie si. Visu pirma, turiu pasakyti, kad man patiko absoliuciai visas build'as, pradedant Royal Rumble susitikimu, kur gavome pirma uzuomina, veliau Kozlov pergale pries Taker per SmackDown!, kad priverstu mus, smarkus, suabejoti, ar matchas nevirs Triple Threat, ir bendrai visas "Sviesa pries Tamsa" storyline. HBK isejimas buvo nuostabus, bet nuo jo ateme tai, kad per SD! jau mateme panasu dalyka (galima buvo tai pakaupyti WrestleManijai). Pats matchas buvo nuostabus - pasakiau tai sau pamates ji tiesiogiai ir galiu drasiai pakartoti tai issimegojes, blaivo proto pasiziurejes irasa. Tvirtos ****1/2, bet trapesnes ****3/4, kurias vistiek duosiu:) Jautesi stipri matcho psichologija, kur nuo pat pradzios 'Taker pradejo apdirbineti kaire Shawn ranka (beje, ja jis sellino is esmes iki matcho pabaigos), o Michaels kaip taikini pasirinko Undertaker kelia, kas yra labai logiska atsizvelgiant i tai, jog Phenomo finisheriai yra Hell's Gate ir Tombstone Piledriver. Buvo pora maloniu perliuku kaip HBK "trauma" (a la Batista feudas) arba DX chop'as nuo virviu. Penkias zvaigzdes sis matchas gaus kai Mr. WrestleMania ismoks taisiklingai surakinti figure-four ir crossface lauzimus + buvo smulkus botch, kur Shawn atliko DDT, bet Taker galva labai akivaizdziai nepaliete ringo; taip pat buvo per plauka per daug near fall'u. Galiu tik nusilenkti pries sios du savo amato meistrus. Kas liecia Undertaker 17-0 ir tolimesne (tikekimes) streak, tai butu malonu, kad ji liktu nenutraukta, nes tai butu neitiketinas pasiekimas jei viena diena, stovedamas Hall of Fame podiume, Mark Callaway gales pasakyti, jog jis visiems laikams liks nenugaletas WrestleMania ringe ir man absoliuciai duztu sirdis jei viena nelemta WM vakara vienas John Cena paimtu the forbidden pinfall. Beje, prisimenant Ricky Steamboat kalba, manau ta vakara Shawn ir Taker galejo drasiai guleti ringe ir istarti zodzius "We got them".
EDGE © vs. JOHN CENA vs. THE BIG SHOW - as nekenciau Cena praeitu metu instrumentalini WrestleMania isejima, bet siais metais WWE tai perspjove. Kolkas, is paskutiniu keturiu Johno WM isejimu, visi isskirus WM23 buvo fail. Kas liecia pati matcha, tai noriu viesai pasakyti, jog mano subjektivia nuomone, WrestleMania main-event tai turi buti one-on-one konfliktai ir singles matchai. Man nepatiko nei Angle/Mysterio/Orton, nei Triple H/Cena/Orton matchai is praeitu metu, o fenomenas kaip WMXX yra isimtinis atvejis, kuriam reikia tinkamai parinkti isskirtinus wrestlerius. Man truksta Chris Benoit. There, I said it. Gavome paprasciausia vidutini PPV matcha su pora spot'u - bet man labiausiai isirezes momentas buvo kai The Big Show pabande atlikti Vader Bomb:) Jau senokai nemaciau to jo arsenale. Pabaiga buvo daugiau nei nuspejama - keleta kartu mateme kaip Cena negalejo per SmackDown! ir RAW atlikti F-U Attitude Adjustment ant 400+ svaru milzino, taigi buvo akivaizdu, kad John visus "nustebins" didziausiame metu show. Malonu tik tai, kad Show isejo is matcho stipriai, kadangi turiu jam minksta vieta sirdyje dar nuo WCW laiku. Tvirtos ***. Istikruju, nors ziurovai arenoje ir buvo paliginamai apmire po praeitos batalijos, turiu pasakyti, kad tai buvo protingas sprendimas pereinamaja grandim, tarp technisko matcho ir vakaro headlinerio, padaryti si fast pace brawl'a.
STONE COLD HALL OF FAME 2009 - taigi gavom malonuma pamatyti Class of 2009. Noriu pasakyti, kad Koko B. Ware nera ka veikti tame zmoniu rate ir tai spjuvis i veida sio pasaulio Funkams, Von Erichams ir Steamboatams. Gaila, kad beveik kekvienais metais asiranda koks Mr. Fuji arba William Perry, kurie nera nusipelne verslui, kad ju vardas figuruotu viename sarase su legendomis. Be to, pasinaudosiu sia proga pasakyti, kad Ricky "The Dragon" Steamboat nusipelne ir turejo gauti savo Hall of Fame ceremonija, o ne likti antrame plane uz Steve Austin. Jei Dusty gavo asmeniska - Ricky tikrai buvo vertas. Gaila kad trumpa, bet jo kalba ceremonijoje buvo nuosirdziausia ir idomiausia. Gerai, griztam i Reliant Stadium. Steve nusprende padovanuoti mums a beer bash - matyt tam, kad mes palaikytume jo aktoriaus karjera... Siais metais tu mane nuvilei, Stone Cold. No match, no stunner. Skaudu. Duodu * tik uz silta momenta, kur atejo isgerti su Good Ol' JR. Kita vertus, tai buvo butinas segmentas ziurovams atenoje, nes esame Texas valstijoje ir SCSA pasirodimas buvo reikalingas.
TRIPLE H © vs. RANDY ORTON - visu pirma, noriu pasakyti, kad mane sis feudas domino minimaliai, bet as pastoviai buvau patenkintas to, kad Triple H jo eigoje buvo sis rimtas no-BS vyrukas be jokeliu. Bet atejo spaudos konferencija. Kas mate ta reikala, supras mano nusivilima, kai as pamaciau ~10 minuciu komedijinio show apie Big Show sikna ir Jericho plaukus is Paul Levesque. Gerai, cia as gal vel priekabiauju. Gauname hype video ir... "WWE Championship Match" logo ekrane. Cia gal ne vieta tiems skundams, bet as iki siol negaliu suvokti, kokio velnio WWE titulas yra Cenos spinner belt jau keleta metu - mane tai labai erzina, nes WHC dirzas atrodo kaip TITULAS, o cia turime si pop kulturos aksesuara. Vaziojam toliau - pries matcha Lilian paskelbia, jog Triple H pagal Vickie Guerrero nurodima negali nauduotis savo plaktuku arba buti diskvalifikuotas/isskaiciotas. Nu marazmas privalo tureti ribas. Sis feudas sukasi apie ta fakta, kad Levesque priklauso McMahon seimai ir mums aiskina, jog esant Vince McMahon uzkulisiuose, Vickie duoda nurodimus nepalankius jo zentui? Oh come on... HHH isejimas buvo i tema sioje valstijoje, bet kad visiems ziurovams butu aiskesni jo ideja, reikejo nupaisyti 3:16 ant veidrodzio. Matchas buvo geras ***1/2 brawlas ir Triple H su Ortonu padare geresni matcha nei pries 4 metus su Batista - problema buvo ne matchas, o publika, kuri mire. Ir mire ne del to, kad perdege, arba kad matchas buvo prastas, o del to, kad, vel gi, del man nesuvokiamu priezasciu, Vinnie & Co. nusprende pazeisti verslo tabu. Kalti yra bookeriai, nes babyface (Triple H) ejo i matcha su titulu pries heela (Randy Orton), o buildinami jie buvo apiligiai storuline eigoje - t.y. is esmes niekas neturejo pranasumo. Kur problema? Publikai matchas nerupejo, nes paskutinis machas WrestleMania vakara turi energija ir publika laiko uz kiausu, jei:
1. Babyface pretendentas vejasi championo heelo (a la WrestleMania 21: Triple H © vs. Batista): matchas buvo net prastesnis uz si, bet publika ji suvalge ir dar sprogo su Batista pergale.
2. Jei abu oponentai yra face'ai, bet titula laiko tas, kuris turi mazesni palaikima is publikos arenoje (a la WrestleMania 22: John Cena © vs. Triple H): ziurovai vel gi buvo pasinere i matcha, bet pabaiga buvo antiklimatiskai tili, kadangi Cena laimejo.
3. Jei visgi championas yra babyface (kaip turejome sioje WM), tai pretendentas heelas turi buti statomas kaip riskus favoritas einant i matcha, o championas aisku underdog (a la WrestleMania III: Hulk Hogan © vs. Andre The Giant): "ant poperio" Andre ejo i matcha nenugaletas ir dominojancio pretendento vaidmenyje.
O i si matcha mus vede situacija, kai publikai nerupejo kovos rezultatas, o kai nerupi kovos rezultatas, tai nerupi ir matcho kokybe ir near fall'ai. Maza to kad storyline atitruko nuo tu treju punktu, tai matchas turi buti nenuvalkiotas, o Trps/Orton mateme DAUG kartu, iskaitant dar tik praeitais metais. As tegaliu mesti akmeni i creative team.
BENDRAI - WrestleMania buvo silpna. Visu pirma, McMahon uzknisa su savo paranoja - anksciau, mes zinojome beveik visus pagrindinius WM matchus uz geru treju arba keturiu menesiu iki show ar net ju paskelbimo, nes build-up prasidedavo labai anksti ir tu spedavai po laipsniu prisiristi prie storyline emocijomis. As jau nekalbu apie old school laikus, kai tu uz metu zinojai kitu metu WrestleMania main-eventa - pavyzdziui kaip WrestleManijoje IV kai Hulk isejo pasveikinti Savage, tu jau is kazkokiu ju zvilgsniu jautei, kad WrestleMania V tu turesi The Mega Powers vienas pries kita. Dabar Vince viska keicia, pasineria i konspiracijas, kad internetas nieko neatspetu ir butu kazkokie siuprizai, nors dazniausiai tai virsta chaosu uzkulisiuose ir neproduktiviu writing'u. Atsiprasau, bet as nespeju per 1+ menesi ipirkti rimto WM headlinerio! Antras dalykas, tai WrestleMania 25 o musu sociume taip jau susikloste, kad tai geriausias jubilejinis skaicius iki pat WrestleMania 50 (ne 30, ne 35, ne 40, o 25!) Tai turejo buti stambiausios WrestleMania metai kai ringe turejo susikrizioti legendoos ir siandienos zvaigzdes ir padaryti tai ne tokiame ligyje kaip Jericho/Legends. Metu pradzioje as vos nepalikdavau seiliu upeliu ant stalo kai girdejau planojama: Cena vs. Hogan; Jericho vs. Austin; Michaels vs. Undertaker sudeti + AC/DC pasirodimas. Toliau mes gauname, kad Steve nepasirodo net referee vaidmenyje SAVO Texas valstijos WrestleMania rengenyje kai buvo itrauktas i Hall of Fame. Hogan gauna nugaros operacija ir nepasirodo net istarti elementaraus promo (bent tau man jau pakeltu sito WM verte), o Cena lieka kaip kazkoks naslaitis ikistas i ji neliecianti feuda. Pagrazina vaizda tai, jog AC/DC ture ir neatvyks. Prie viso to dameskim, kad Rourke dalivavimas siame show susivede iki absoliutaus nuobodaus minimumo, taigi faktiskai negavome celebrity pasirodimo kaip Trump & Mayweather. Man gal vien Frank Shamrock pasirodimas kameroje buvo 10x vertesnis uz toki Mickey dalivavima. Tesiam... nes manyje prisikaupe nuodu nuo sio reginio. Cia TEXAS ir vakaro sudetuje mes turime The Undertaker (Texas) vs. Shawn Michaels (Texas) - geriausiai hype'intas matchas su dvejomis legendomis, su 16-0 pergaliu serija gulincia po kirviu ir su 100% garantija, kad matchas bus ****+. Kodel tai ne main-eventas? KODEL!? Nu gi ne kvaili zmones vadovauja kompanijai - 100x protingesni uz mane, tave, ji ir kitus, BET kazkodel titulas turi buti svarbesnis. Juk galima buvo pasimokyti is WrestleMania X8, kur po Hogan vs. Rock niekam arenoje nerupejo Jericho titulo ginimas pries Triple H. Niekam. Gerai, jei jie turetu griezta politika, kur titulas visada paskutinis WrestleMania matchas - gal as suprasciau, bet jie to neturi. Yra keleta precidentu su WrestleMania XI (Lawrence Taylor vs. Bam Bam Bigelow) arba WrestleMania VIII (Hulk Hogan vs. Sid Justice). Zodziu, FUCK YOU VINCE! Reikia suprasti, kad tai ne situacija kai "better luck next year" - tai buvo 25-ta WWE organizacijos SuperBowl ir ja nepakartosi. Jei norite pamatyti kaip istikruju reikia elgtis su "ypatingais renginio skaiciais", tai liepos menesi pasiziurekit UFC 100, kuris nunes stoga nuo arenos (o jie gi net nesvenciu ketvirtdali amziaus, o tiesiog iprasta rengini, turinti №100 eilini numeri).
The 25th Anniversary of WrestleMania vertinu:

Citata

| A+ | A | A- | B+ | B | B- | C+ | C | C- | D+ | D | D- | F |

Algazar

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nuostabi apzvalga nuo "`MalioK`",labai objektyvi ir teisinga (H) beveik viskam pritariu,bet dar noreciau nuo saves pridet tokiu pasiulymu WWE,gal minciu netgi,taigi:

1.Dar vienas title run Shawn'ui ir Takeriui,jie tikrai jo NUSIPELNO,HBK atveju,kiek teko skaityt, tai jo kontraktas po WM26 baigiasi,ir jis jau nebedirbs "full time"...taigi manau dabar pats laikas bent kazkaip jam atsilygint uz tiek metu darbo...o Takeriui dar 2007 Vince'as zadejo ilga title reign,bet taip ir nesulaukem...
2.Maziau title reign HHH ir Cena,Cena tai isvis,kai tik pasirodo po traumos,pirma PPV jam title garantuotas...ir siaip man rodos Cena laiko titula 300 is 365 dienu
3.Pusho tokiem kaip:MVP,Mysterio,CM Punk,nors punkas jau per WM gavo...,gal Jeffui irgi(bet jeffo atveju suprantama,"narkomanas") ir dar keliem...
4.Noretusi,kad title nebutu keiciamas taip daznai,nes visgi WWE ir WHC title'ai yra pats didziausias apdovanojimas wrestleriam uz ju darba,pastangas,o ne siaip is ranku i rankas perdavinet...del to jie tik praranda savo "verte"...

Šį pranešimą redagavo Algazar: 2009-04-08, 15:07

Resilient

Baltas diržas

• Nariai
0
OK, na, zinau sita Wm apzvalgele gerokai paveluota, bet senas laiudies posakis sako kad geriau jau veliau nei niekad, juolab kad faktiskai pacia WM ir paziurejau tik vakar del darbu gausos... siaip iskart noriu pazymeti, kad, skirtingai nei daugelis forumo nariu, is tikruju is sitos WM tikejausi nezmoniskai daug. ne vien todel, kad tai buvo grazus sio globalaus fenomeno jubiliejus, bet ir todel, kad atskiri matchu buildai, IMO, buvo neblogi. nepatiko tik dvieju matchu buildinimas - broliu dvikova - del epicness faktoriaus absoliutaus nebuvimo, ir WWE title buildas - del man asmeniskai per daug cheesy pacios feudo istorijos ir tokio akivaizdaus Big SHow ikisimo cia todel, kad neturejo zmogus ka daugiau veikti. kaip pastebesite, vertinau sita WM itin negatyviai, labiausiai del to, kad, kaip jau minejau, tikejausi is sio show nezmoniskai daug, o didziosios lukesciu dalies nepateisino, taciau ir siaip manau visuotinis forumo nariu konsensusas yra jog sita wm buvo gerokai zemesnio lygio nei iprastine average WWE Wrestlemania. Pradedam:

Money in the Bank Ladder Match - nesutiksiu su daugelio sio forumo lankytoju nuomone jog matchas pateisino lukescius. IMO, jis buvo gana didelis nusivylimas. visu pirma i akis krito akivaizdus botchai, kuriu net ir siame spotfest tipo matche buvo gerokai per daug. SHeltono suolis, taip, buvo grazus vizualiai, taciau velnias zino, kokios bukles Sheltono kaklas yra dabar. na taip, neatrode kad jam butu kazkas rimto atsitike, taciau pripazinkime, Sheltono suolis buvo ko gero kitoks nei jis pats norejo ir atrode itin pavojingai jo pacio sveikatai. kiti du istabesni matcho spotai - unprettier nuo kopeciu ir sunset flip powerbomb velgi sugadinti. pripazinkime - tiek daug techninio broko nebuvo ko gero nei viename MITB ladder matche iki siol. plius vertinciau gana kritiskai ir monstru pasirodyma matche. taip, bendro vaizdo jie lyg ir negadino, bet kodel gi pavyzdziui neleidus jau geriau tame matche dalyvauti R-Truth, kuris ne tik kad nebutu gadines to vaizdo, bet dar gi butu ir ji pagerines. on top of that, juokingai atrode Henry kai keleta kartu per matcha likdavo vienas ringe, pasimetes zmogelis, nezino ka daryti su kopeciomis ir instinktyviai dairosi i ringo krastus, kuris wrestleris pirmas islis ir actually prides vertes tame matche :) vienintelis henry uztikrintas veiksmas - World's Strongest Slam Kingstonui. gal mano akis ir neislavinta, bet kazkaip labai jau itartinai stiffiskai atrode sitas veiksmas man. gerokai per daug stiffiskai... pati matcho eiga ir spot'u mezgimas, ruosimas ir atlikimas ir nejo taip nepriekaistingai nuodugniai kaip praeitais metais. galiausiai - laimetojas... na, jei teisingai pamenu, iki siol MITB matchas padedavo is mid cardo daryti main event lygio zvaigzdes (Edge, RVD. Kennedy ne, bet prisiminkim, kad jo karjera pristabdyta traumu, nezinia kokia pozicija Kennedy uzimtu WWE dabar jei ne nuolat kamuojancios traumos). praeitais metais to padaryti nepavyko. bandom darkart??? sure... nesupratau vat butent sito sprendimo. tai juk puiki proga iskelti nauja puiku main event wrestleri, kad ir MVP siame matche. bet ne, nuspresta sita sansa iskelti nauja puiku wrestleri paleisti vejais ir vel meginti iskelti kol kas akivaizdziai ne main event kalibro CM Punk. keista... matchui *** ir ivertinimas kaip "siaip sau" nuo manes. tuo paciu, IMHO, worst MITB match ever...

Kid Rock mini koncertas - velgi nesuprantamas dalykas. Kid Rock juk netgi nera pirmo ryskumo zvaigzde, o juolab nenusipelne pavogti 15 minuciu is wrestlingo fanu svarbiausio metu renginio JUBILIEJUJE. neatleistina. vienas 3-4 minuciu gabaliukas nebutu pagadines reikalo, o stai dabar as asmeniskai tikrai jauciausi, kad is manes vogiamas brangus laikas, per kuri galbut buvo galima ikisti tag team unification matcha, kuris is ivertinimo matosi, galejo buti 3rd o gal net 2nd best match of the night. nesupraskit klaidingai, sitas gyvas pasirodymas buvo labai aukstos kokybes, bet ne vietoj. velniai griebtu, gi cia PW show, o Kid Rock koncerta as labai panorejes galeciau atskirai atsisiusti...

Divas Battle Royal - ziauri netvarka del pacio isejimo, bet tai jau buvo mineta daugelio sio forumo nariu. kas labiausiai liudina - tai WWE attitude darant stai tokius matchus. kokia jo esme? zino matyt tik pats Vince. matcho rezultatas? zinokit, net nejuokinga, asmeniskai. galima dabar butu pafantazuoti, kad paaiskes, jog Santino turi double personality disorder ir pasivercia i savo alter ego dabar, something like Goldust ir Black Reign. aisku, fantazija cia kol kas, bent, jei preliminariai vertinti, manau Santino paversdami moterimi WWE creative'as gerokai persistenge ir net nejuokinga, o vulgaru ir banalu, tik tiek... DUD

Y2J vs The Legends - daug kas sio matcho atzvilgiu jau issakyta buvo. sutinku, kad buildinti gal ir reikejo kitaip, nes Y2J vs Steamboat 1 0n 1 matchas butu kur kas geriau ziurejesis (nors, jei pastebejote, Steamboat ir per gana trumpa gauta laika ringe pavargo gan greitai, tad galbut nebutu istempes ilgesnio 1 on 1 matcho). visgi nereikia pamirsti vieno dalyko. nieko tiksliai pasakyta lyg ir nebuvo, bet visas sitas storyline buvo buildinamas kaip turintis kulminacija Jericho vs someone REALLY legendary, maybe Hogan or Austin. isvis visas buildinimas - tokia ideologine netvarka. pradeta nuo Rourkes bashinimo, tada pereita prie legendu bashinimo, tada lyg ir tempiama prie to, kad kazkas "dids ir garsus" pamokys Y2J pagarbos, bet visas nuleidziama iki one on trio handicap matcho pries visas bashintas legendas, kas yra pernelyg silpna kulminacija visam siam feudui, kuri puikiai buildino Y2J savo puikiais sugebejimais buti bjauriam heelui prie mikrofono. matcho pabaiga - velgi suckino. Rourke, kaip Bottom jau minejo, nerode absoliuciai jokio entuziazmo palikti pedsaka visoje sioje istorijoje. o pati pabaiga - antiklimaktine, istempta, neidomi, neemocionali. nesupratau, kodel Rourke atliko bokso veiksma. after all, jis gi buvo wrestlingo, ne bokso ringe!!! o ir boksininkas koks is jo? jei teisingai pamenu, pralaimejo visus savo matchus profesionaliojoje bokso karjeroje. juk cia - ne Tyson'as per Wm 14, ir tas jo smugis Y2J nebuvo vertas auksinio wrestlemanijos momento. manau, kur kas geriau butu buve jei Rourk butu atlikes kelis elementarius wrestlingo judesius (treniravosi gi!!) ir uzbaiges sita spektakli Ram Jam'u. ideali tokio matcho pabaiga - Rourkes isvis nera ringside, o laimejusi Jericho "pasveikina" Stone Cold savo stunneriu, ateina Hoganas ir numeta koja, o galu gale Jericho surakinamas i Flairo figure four. zinau, idealizuota, nereali pabaiga, bet uztat koks wrestlemanijos momentas butu buves!!! pats Y2J vs Steamboat (isimtinai) matchas mano manymu apie **1/2, bet siaubinga klimakse uzmususi pabaiga numusa 1/2* ir nuo manes siam segmentui (nesinori sakyti matchui) **

Hardy vs Hardy - blogiau nei tikejausi. siaip is sito matcho tikejausi nemazai, net ir atsizvelgiant i siaubinga, ignoruojanti fanu norus sito feudo buildinima. visgi broliai, wrestlino kartu daugybe metu, chemistry pas juos istabi. gal ir naivus as, bet tikejausi bent kazko primenancio wm 10 ir Hart'u kara, taip, KARA, per ta show. taip, wrestleriai, ne tokio pat kalibro, bet visgi, kaip minejau, svarbiausia, jog turi chemistry ir galejo is matcho ispausti labai daug...deja, neisspaude... pats matchas buvo a mess, jokios psichologijos, jokio tikslo, jokio intrigos kurimo jame nebuvo. blogiausia buvo tai, kad i matcha nebuvo imanoma isijausti. buildinamas sis feudas, kaip jau minejau, buvo blogai, is Matt'o heel'as yra siaubingas, heat'o paciame matche jis nesugebejo gauti, o ir Jeff'as, budamas vienas is labiausiai pop'inamu superstaru WWE nesugebejo to normaliai panaudoti matche sukurdamas bent kazkoki emocini rysis tarp ziurovu ir dvieju broliu ringe. du pagrindiniai matcho spotai buvo grazus, bet ne juose gi esme, mes tikejomes pamatyti istabu matcha, o ne ant keliu spotu paremta pusetina, netvarkinga matcha. finishas, bent jau man, pasirode grazus ir gan originalus, nors ir buvo lyg is niekur, uzmuse visa intriga ir veikiau poakenke matchui, nei jam pridejo vertes. tik pats budas finishui gan idomus. zinau, kad numusu per daug, bet visgi matchas, IMO vertas tik *3/4, nes buvo antras didziausias nusivylimas sioje wrestlemanijoje...

JBL vs Rey Mysterio - jeigu tai ir tampa tradicija tureti bent viena squasha per WM, tai yra bloga tradicija ir jos reiktu atsisakyti. aisku, geriau kartais jau toks squashas nei matchas kuris potencialiai butu gaves netgi maziau nei sio renginio average (IMO) ivertinimas **. bet visgi - geriau jau tada daryti koki tai segmenta be wrestlingo ngu kad sitaip pazeminti ir zmogu (nors neaisku kokie ateities JBL planai), ir siaip sitaip numushineti belto, kuris turi nepaprastai gilia istorija, prestiza. Mysterio kostiumas, be abejo, siaubingas, kur Rey eis su titulo dabar - pagyvensim, pamatysim, nors esu isitikines kad Rey sio titulo buvo vertas, visgi bustino savo subine neblogai ir per Royal RUmble, ir per No Way Out, o ir siaip yra neblogoje formoje pastaruoju metu. matchas sis, be abejo, DUD...

HBK vs Taker - EPIC!!! stai atsakymas i klausima, ko truko visose kitose wm 25 kovose. EPICNESS... siame matche to buvo apstu. pasakyti apie ji butu galima tiek daug, taciau tuo pat metu to ir nereikia, nes tiek ivertinimai, tiek pats matchas kalba patys uz save. mano manymu, geriausias WM matchas nuo WM 21 HBK vs Kurt Angle. nuostabiai kurstyta itampa, near fall'ai, protingas, matematiskas ir preciziskas wrestlingas... ir nieko keisto - matche juk dalyvauja didziausi sio desimtmecio PW zvaigzdes. net ir smulkus techninis brokas matche, kuri minejo 'MK', yra nesunkiai atleistinas, nors ir keista, jog taip neprofesionaliai patyres HBK surakina populiarus ir techniskai ne pacius sudeingiausius submission veiksmus. beje, nezinau, gal del nepatyrimo cia, bet visgi - pirma karta HBK matchiau surakinant crossface savo priesininkui. aliuzija i Benoit galbut??? visa kita matche - kone idealu, nuo manes *****, show svaeris ir show stealeris, potencialus MOTY ir geriausias matytas WWE matchas per labai ilga laika

Cena vs Edge vs Big Show - visai smagus, greitas, ne itin techniskai gilus, bet tvirtas matchas.aisku, carde jam teko nepavydetina vieta iskart po show stealerio, bet ka padarysi. asmeniskai as nekenciau sito feudo buildinimo visa laika, ir taip yra del keleto priezasciu. visu pirma- subjektyvu, bet esu nuozmus Edge ir Vickie poros wrestlinge priesininkas. mano nuomone, kartu jie yra per ilgai, demesys jiems skiriamas per didelis (nesuskaiciuojama galybe Edge iskovotu world titulu vien per pastaruosisu metus), o ir siaip, kad ir prie mic'o, jie jau erokai pabode. visu antra - nemanau kad muilo operos apie meiles trikampius - tinkama tema jubiliejinio WM co main eventui. gal skonio reikalas, bet man visas sitas storyline - pernelyg cheesy, paprastas, nuspejamas ir nuvalkiotas. galu gale - Cena, didziausia siu dienu ir ateities WWE zvaigzde, visiskai nelimpa siame storyline, yra akivaizdziai outside ir titula pasiima tiesiog taip - be jokiu heated rivalry ar pan, kaip daznai yra iprasta WM. na taip, buvo comic reliefas siame visame storyline, bet jau esu minejes, Cenos humoras man nera prie sirdies. niekas niekada neitikins manes, kad Cena yra puikus mic'o darbuotojas, nes ne vien iskalbingumas ir retorika svarbu, bet ir labai elementarus dalykas - tai, ka tu sneki. o Cenos humoro jausmas - labai jau banalus ir vulgarus. ne visada, reciau nei seniau, bet vis dar yra nuvalkiotas, kas man asmeniskai visa sita smagu comic reliefa paverte nesmagia proga raudonuoti kai, buildinant matcha, Cena paleisdavo savo vulgaru liezuvi i darba. bet, apart buildinimo, matchas pasieke mano lukescius. taip, tai nebuvo praeitu metu WM lygio triple threatas, bet visa eiga buvo greita, net ir Big Show tempo nestabde, o Cena su Edge tikrai neblogai atrodo wrestlindami kartu. finishas irgi geras, nenumushe praktiskai nei vieno wrestleiro credibility. Cena laimejo, Edge liko nenupinintas, o Big Show turejo gauti FU (vaje, atsiprasau, attitude adjustment ;)) ir dar gauti Edge FU'inta ant saves, kad butu nupinitas. grazu, galbut ne WM kalibro, bet tvirta ir idomu ***1/2

Stone Cold HOF celebration - tenka sutikti su daugelio nuomone, visgi Stone Coldo visas tas atsisveikinimas neatrode nei nuosirdziai, nei labai jau ispudingai. tiesiog eilinis beer bashas, kuri mes matem tukstanti kartu po jo oficialaus retire'nimo. truko kazko daugiau. kaip jau minejau anksciau, idealiausias dalykas butu jo vieta matche pries Y2J, bet deja to neivyko. pritariu ir 'MK' del to, kad Steamboatas negraziai liko sesleyje viso sito. after all, vienas geriausiu visu laiku wrestleriu, savo saskaitoj turintis du legendinius matchus pries Flair'a del WCW titulo devintojo desimtmecio pabaigoje, virna geriausiu WM matchu per visa istorija pries Randy Savage ir siaip budamas tikrai ryskia, itakinga asmenybe ne vien paciame wrestlinge bet ir uz jo ribu (talentu ieskojimas ir t.t.). Vien ka pasako jo pasirodymas per pacia WM 25!!! ir del Koko B. Ware tenka pritarti. velniai griebtu, HOF'e dar nera tokiu iskiliu asmenybiu kaip Bruno Sammartino ir Randy Savage, o ten kisamas antrarusis pusiau comic tipo wrestleris. aisku, ka tame paciame HOF'e veikia toks kaip Pete Rose isvis neaisku, bet cia jau kita tema.

Randy Orton vs HHH - didziausias nakties nusivylimas. kiek as daug tikejausi is sio matcho ir kiek mazai gavau! atvirkstinis efektas siuo atveju lyginant su WHC matchu - buildas ten, mano manymu, buvo prastas, bet matchas istemptas geras, o stai cia, atvirksciai, buildas man ziauriai imponavo, bet pats matchas suckino. baisiausia, lad jame nebuvo absoliuciai jokios intrigos, jokios energijos, svarbiausia - nebuvo sirdies. na taip, tai buvo apysmagis brawl'as, bet atsiminkime, kad cia turejo vykti emocinis karas, HHH turejo meginti sunaikinti Ortona, o Ortonas turejo to isvengti ir atkersyti savo didziausiam priesui pasiimdamas jo titula. bet to karo neivyko. nezinau kodel nuspresta sitaip numalsinti main event'a, nes cia butent emocinis uztaisas buvo pagrindinis faktorius lemiantis matcho kokybiskuma, technikos atzvilgiu abu wrestleriai neblizgantys. matcho eiga irgi apgailetina - kuriu galu reikejo apsikeisti finisheriais nepraejus ne penkioms matchi minutems, neaisku. velniai griebtu, apie matcha pasako vienas paprastas faktas - as pirma karta per savo gyvenima gedinga uzmigau beziuredamas wrestlingo matcha :D :D :D juokas pro asaras cia, aisku. **, ir ne daugiau...

apibendrinant - absoliutus nusivylimas. ir man si WM nebuvi bloga vien kaip WM, ji man nepatiko ir kaip paprastas PPV. taip, turejome viena super matcha, taip, turejome WM prabanga ir blizgucius. bet ar to uztenka? man neuzteko, ir siaip drasiai teigiu kad netgi siu metu No Way Out ir Royal Rumble ziurejau su didesniu malonumu nei si rengini...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

pirma karta HBK matchiau surakinant crossface savo priesininkui
Ne į temą
Per mažai savaitinių šou matomai žiūri, HBK crossface jau senokai naudoja.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąResilient, 2009-04-12, 01:42, pasakė:

nesupratau vat butent sito sprendimo. tai juk puiki proga iskelti nauja puiku main event wrestleri, kad ir MVP siame matche. bet ne, nuspresta sita sansa iskelti nauja puiku wrestleri paleisti vejais ir vel meginti iskelti kol kas akivaizdziai ne main event kalibro CM Punk. keista...

CM Punk akivaizdziai ne main event kalibro - cia turi omeny jo gabumus ar jo dabartini pusha? Abiem atvejais ir dar pridedam overness, Punk'as pranoksta MVP arba bent jau ne nusileidzia, taigi nesupratau kodel MVP galima iskelti i main eventerius pagal tave, o CM Punk - ne.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąLix, 2009-04-12, 13:30, pasakė:

CM Punk akivaizdziai ne main event kalibro - cia turi omeny jo gabumus ar jo dabartini pusha? Abiem atvejais ir dar pridedam overness, Punk'as pranoksta MVP arba bent jau ne nusileidzia, taigi nesupratau kodel MVP galima iskelti i main eventerius pagal tave, o CM Punk - ne.
Matai Punk'as jau gavo sansa,o MVP tokio didelio pusho dar neregejo.Taip jis ilgai laike US dirza,bet World Championu nebuvo.Tuo tarpu CM Punk'as per metus kaip ir jau sakiau gavo:2 Cemodanus,WHC,IC dirza ir TAG TEAM dirza.Tai mano manymu tikrai daug.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-12, 17:29, pasakė:

Matai Punk'as jau gavo sansa,o MVP tokio didelio pusho dar neregejo.Taip jis ilgai laike US dirza,bet World Championu nebuvo.Tuo tarpu CM Punk'as per metus kaip ir jau sakiau gavo:2 Cemodanus,WHC,IC dirza ir TAG TEAM dirza.Tai mano manymu tikrai daug.

Bet tai niekaip nepaaiskina sio mano sakinio:

Citata

taigi nesupratau kodel MVP galima iskelti i main eventerius pagal tave, o CM Punk - ne.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąLix, 2009-04-12, 21:05, pasakė:

Bet tai niekaip nepaaiskina sio mano sakinio:
Nes pagal Resilient CM Punk'as savo sansa gavo,o MVP negavo.Todel MVP galima iskelti,o CM Punk'o ne.Nors as supratau ne tai ,kad galima ar negalima iskelt,o tiesiog CM Punk'o jau NEBEREIKEJO kelt iki MEventeriu.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąResilient, 2009-04-12, 01:42, pasakė:

<...> o ir boksininkas koks is jo? jei teisingai pamenu, pralaimejo visus savo matchus profesionaliojoje bokso karjeroje. <...>
Cia mazas patikslinimas, Mickey kaip tik nera pralaimejes nei vieno profesionalaus bokso matcho, kadangi jo record'as yra 6-0-2 (CIA). Nors, aisku, jo opozicija nebuvo verta ypatingo demesio bokso pasaulyje - tai vistiek pagarbos vertas pasiekimas vyrui :)

P.S. Tai bus precidentas, kadangi niekad "dirbtinai" nekeliau dirzo (tik zeminau), bet jau kuri laika norejau pakeisti Resilient jo Balta Dirza, taigi papiktnaudziausiu savo igaliojimais ir uzdesiu jam bent Geltona Dirza.

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kaip rimtai visi cia isreiskia savo nepasitenkinima lygtais tai kazka reikstu :)

Siaip as ziurejau show dvejopai: Girtas ir blaivas ir galiu pasakyti, jog daugelio nuostabai ziureti girtam 25 WM yra zymiai nuobodziau nei blaivam :)
Nepatiko viskas nuo pacios sudeties iki Kid Rocko koncerto.Pradesiu nuo to jog, ziuredamas WM 19 buvau pasipijktines kaip WWE gali pasamdyti toki banda, kaip Limp bizkit dainuoti daina su daugiau nei 10 pakartotinu keiksmazodziu,tokiame seimyniskame rengynime,juk cia ateina vaikai,nescios moterys, WM jau senai ne koks sustras renginys,o eventas seimoms nezinancioms kaip praleisti sekmadienio vakara.Pamates Kid Rocka as vel nesupratau kokio bybio reikejo samdyti moksliuka apsirengusi kaip idiota ir bandanti plagijuoti netik sesis,o gal astuonis muzikos stilius iskarto ir kuris neturi jokios muzikines fantazijos ir idejos.Matot kolegos, as matau muzika kaip jausmu ir politines opinijos iskraiska bent jau tai vieninteliai dalykai kuriais buvo isreisksta tikra muzika.Klausant Kid Rocko as jauciuosi lyg klausyciau Britnes.Sudo Simfonijos ir atsiprasau tu kuriem patiko jo pasirodymas,bet as neesu nusiteikes klausyti zmogaus nesukurusio nei vieno gabalo tiktais isdulkinisio Pamela Anderson, Pro-Wrestlingo evente, sorry.Tie kas rase,jog butu malonu isgirsti AC/DC ir pan. ciulpkit patys zinot ka...Kas nx nori klausyt AC/DC? pedikai kurie klause ju 80-tais?Prasigerusio ir ant kokso prastumto Rocko desimtmetyje?Vnz rasau girtas,todel pradesiu sunkia sio evento analize.
Money in the Bank
Neesu kritikas ir nerasysiu kazko lb sustro...uzvede publika to uzteko.Matchas galejo but ir geresnis,juolab kai galima sulyginti su pernai metais.
Apie koncerta jau rasiua,tiesa pasakius tai buvo vienintelis dalykas kuris mane domino ir kuriam skyriau demesi visam shitam show...
Beje neredaguosiu teksto,tiesiog norejau pasakyt,kad show atidarymo ceremonija buvo leva,kai reikejo giedot himna pakviesta kekshe is PCD buvo pristatyta kaip is Pussy Cat Dolls.Koks idiotas tai sugalvojo???Jofana,cia tas pats kas as atejes vaikui pasakyciau: "zinai kas yra pyzokas?nueik kas pas savo mama ir suzinosi"...Nx to reikejo?Nx isvis reikejo kviest tokia kekse?
Legends match
Zinot,as turiu susidares nuomone,kad wrestlingas degraduoja.Nebera ideju.Yra tik vizija,kad rinka tobuleja ir yra kur plestis,bet istiesu tai ideju nebera.Kiek kartu teko matyti per paprasta weekly show,kai legendos lieka squashintos kaikuriu kompanijos zvaigdziu ir stai cia mes matome scenariju, kuri buvo galima subuildinti per 5 to pacio show minutes ir rezultatas butu buves toks pats...Shitas scenarijus neturejo jokio tikslo, jame nebuvo jokio idomumo ir juolabiau liko sugedinti netik diedukai ir flairas, bet ir greiciau Mickey Rourke'as nes toki apgailetina finisha galejo sugalvoti tik vincas Russo,gal ji pasamde WWE??? kas zino...Pats matchas dar buvo puse velnio, bet pati ideja,ant kurios buvo pagrista kova buvo absurdiska,kas gali kovoti su senukais ir dar bandyti vaidinti kieta?Jei noreta pazeminti Krisa,tai buvo pasiekta...Kas Liecia zvaigzde Miki Rourke'a tikiuosi kompanija liko patenkinta pazemindama ir ji, nes tai mano nuoziura buvo pajuoka.Zmogus stengesi tapti boksininku,jam nepavyko,nx reikejo tai priminti per toki grandiozini show?Lygtais butu lb juokinga....
Matt Hardy vs Jeff Hardy.
Kalbesiu trumpai apie sia kova....Zinot as susidariau vaizda,kad wwe niekad nepajegs isspausti visko is sio scenarijaus.O toks geras storyline'as tie kas turi broli zino,kaip kartais norisi vost jam i galva ir pasakyt "ka tu sau galvojai".Bet Kompanijai ant to nusisikt jinai turi Paul'a su mazu pimpalu apie kuri snekesiu veliau...Taigi mes turime grazu klipuka,bet jokio scenarijaus uznugaryje,nes jam nebuvo skirta demesio,visi turejo susikoncentruoti i tai,kaip Triple H buvo nekarta nusimtas televizijos ekrane...Pabaiga buvo netiketa,tikras shockeris Matt'as laimejo - "Kur teisybe?" tai buvo vienintelis normalus vakaro matchas.
Sirdziu edikas vs. Duobkasys
Zinot as niekad nesutiksiu su maliok,cituoju: "kad turime tokius matchus kaip Undertaker vs. Shawn Michaels, kurie irodo, jog nebutinai reikia buti vakaro headliner, kad buti main-event'u.", ir ka jau michaelsas padare tokio superinio siais metais? Jis tipo pavoge visa show.Is ko jis ji pavoge? To show sudetis buvo lievybiu levybe.WWE Bande prasireklamuot su 12 Rounds ,bet Variety lb graziai iskarto parase,kad viskas ka jie turi tai Shawn vs. Undertaker ir tai wrestlingo fanatams skirtas matchas kuris paziurejus is salies yra juokingas.Na kam atrodytu idomu ziureti i tokia persona kaip taker, nezinant kas jis toks?Atrodo net juokinga...Pats matchas buvo grazus ir tikrai idomus,po thombstone atrode net suabejojau kas laimes.Bet velgi,sekanti karta kai Cena ateis pas Kimmeli i show bus issipyzdavota is "Duobkasio" ir "Sirdziu ediko" kuriu istorija tik wrestlingo fanam suprantama.
Cena vs. Big Dick vs. Adam Coupland
Cia daug nekomentuosiu nes ir taip viskas aisku: zmogus atsidure ne laiku ir ne vietoj. Bet labiau idomu paklausti,kas per idiotas kasmet sugalvoja cenos entrance?nes jie yra visiskai be rysio,pernai armijos musamieji,siemet klonu paradas.Kodel neapsiriboti tiesiog pirotechnika,nes man atrodo,kad visa tai sumasto idiotas,kuris nenusismouke tris paras ir nusprende i zeme paleist nors kokia reprodukcija....matchas beje buvo levas.
Orton vs. Dickhead
O dabar priejom prie idomiausios vakaro kovos.As nesu lb didelis wrestlingo fanatas,bet kai jau ziuriu,tai ziuriu rimtai.Ir kaip kaikurie zmones yra lb isrankus mergom as esu lb lb lb isrankus PW kovom.As turiu savita skoni ir vadinkit mane idiotu,as tuo skoniu pasikliauju.Pvz. As stebejau viena idomu scenariju Orton vs. McMahns.Ir stebejau ji ilgai,buvo idomu.Zmogus spiria savo bosui i sikna,pagrasina teismais jei ji atleis,visai realu.Tada sumusa jo sunu ir grasinimai teismais dingsta,nors to jau uztektu atleisti zmogu.Tada viskas pereina prie mergos.Zmogus sumusa motery.Vo cia jau mano kantrybe truko.Is pradziu zmogus atrodes esas nesustabdomas lieka sudo vietoje sumusdamas motery.Cia jau ne logikos trukumas,cia jau kureju debiliskumo pasireiskimas.As visad buvau Ortono fanas,bet buvau dar didesnis Triple H fanatas.Net Triple H marskinelius uzsisakiau,jofana kaip man jis patiko,nes jis pirmasis WWE produktas,kurio matcha as maciau.Oj kaip as jo gailejau,kai jam ir sanarys is vietos isejo ir kai pimpalas i sikna sulindo,visada gailejau,bet ne si karta.Matot susitinka dvi zvaigzdes,kuriu susitikima norejau pamatyt nuo pat pradzios kai pradejau ziuret wrestlinga.Niekad jos nesusibego.O dbr yra sansas,dbr stogas nuo arenos rausis,vat ka as pagalvojau...Ir zinot,kas is to isejo?Rendis Ortonas kaip nekurie ji pervadintu, televizijos ziurovu akiratyje tapo 60-ties metu senuku museika,cheateriu,moteru dubasintoju ir slabaku,nes gal kai 10 kartu ivyko jo susitikimas su Triple H jis niekad negalejo pastoveti vienas,jam prireike pagalbos ne betko,o triju zmoniu.Net kai vyko show saint-luise.Man kilo klausimas-ne tas kodel pas ortona atidarytas viesbutis-o kaip jam pavyko pabegti nuo terminatoriaus Triple H ir dar smogti paskutiniam?Tai jum neimanoma....Paziurejus viena toki epizoda,kaip manot,jei as buciau JAV pilietis ir tureciau PPV provideriu telefono numeri,ar as uzsisakineciau toki supista show? NE! Nes tik idiotas galetu isleisti 59.99$On-Demande bandydamas gauti tiketasi produkta,nors jau daresi aisku keturias savaites pries,kad net neverta ziureti.Vienintele verte turejo sitas show,tai pavadinimas "Wrestlemania" tartum koks brandas parduoti reklamai arenoje.Nes visi kas tikejosi daugiau nieko negavo,o visi kas yra loxai ir nieko nesitikejo vaziuodami i kita valstija paziureti shito shudo gavo tai,ko nusipelne....Atsiprasau uz mano rasysena,dabar yra pirma valanda nakties,man sukasi galva,as esu nevalges,o ryt manes laukia pavasario darbai sodyboje,todel jei administracijai nepatiks mano paistalai prasau istrinti sita pranesima,kad as saves negedinciau ir nepakenkciau forumui :) Dar karta atsiprasau uz keiksmazodzius ir tikiuosi jums neatsibos skaityti :D

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-13, 10:01
+80% ispejimo, -100 pranesimu is skaiciuokles, -1,000 tasku.

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-04-12, 23:49, pasakė:

Cia mazas patikslinimas, Mickey kaip tik nera pralaimejes nei vieno profesionalaus bokso matcho, kadangi jo record'as yra 6-0-2 (CIA). Nors, aisku, jo opozicija nebuvo verta ypatingo demesio bokso pasaulyje - tai vistiek pagarbos vertas pasiekimas vyrui :)

P.S. Tai bus precidentas, kadangi niekad "dirbtinai" nekeliau dirzo (tik zeminau), bet jau kuri laika norejau pakeisti Resilient jo Balta Dirza, taigi papiktnaudziausiu savo igaliojimais ir uzdesiu jam bent Geltona Dirza.

Bet deja jis neturejo kovos nei pries viena rimtu pasiekimu turinti boksininka,jo vienintelis pasiekimas buvo kaip celebrity izenges i profesionalu ringa,bet nieko daugiau....

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-12, 21:33, pasakė:

Nes pagal Resilient CM Punk'as savo sansa gavo,o MVP negavo.Todel MVP galima iskelti,o CM Punk'o ne.Nors as supratau ne tai ,kad galima ar negalima iskelt,o tiesiog CM Punk'o jau NEBEREIKEJO kelt iki MEventeriu.

Visu pirma, kad gincas igautu kazkokia aiskesne prasme, as ir klausiau Resilient:

Citata

CM Punk akivaizdziai ne main event kalibro - cia turi omeny jo gabumus ar jo dabartini pusha?

Atsakymo i sita klausima mes kol kas negavome ir tu negali zinoti kokia prasme jis kalba, nebent pazisti ji ne is forumo. Taigi tavo "nors as supratau" sioje vietoje yra nieko vertas. Gal visi dabar parasome kaip supratome ta vieta Ressilient poste ir issirinksime nugaletoja? :)
Jeigu zodziai CM Punk "ne main event kalibro" reiskia jo dabartini pusha, tai as su tuo sutinku - CM Punk dabar yra upper midcarderis, o gal net zemiau. Taigi ji GALIMA iskelti i main eventerius, nes jis toks dabar nera, o kas mano kitaip tai turi uzsidejes rozinius akinius. Jeigu Resilient turejo omenyje tai kad CM Punk jau viena karta laimejo MITB ir neiskilo i main eventerius, todel dabar verta pameginti su kitu kandidatu - cia viskas ok, bet as jo poste sios minties neizvelgiau, todel ir paprasiau daugiau paaiskinti savo minti. Taigi TU MAN NEPAAISKINSI tikrosios Resilient minties, nes tu nesi jis ir as suprantu, kad cia galima ivairiai interpretuot ta jo posto istrauka, bet niekada nesuzinosime ar mes esame teisus neisgirde is pacio autoriaus.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0