Isijungia netiketai titanronas ir cia Answer veidas:
- Sveiki.. Na matot. Pasivarginau si karta zengti i ringa ir viska nutariau issakyti budamas cia savo locker room'e. Zinot zmones, keista, kad si karta pries Battle Royal niekas nepliurpe. Keista, kad niekas nepasake nieko. Visiska tyyyla.. taciau tai yra tyyyla pries audra. Taciau as nepraleisiu progos dar karta smekstelti jusu akyse ir dar karta priminti apie save. Suprantat toji kova kuri dar ivyks pries PPV gali daug ka reiksti. Viena, kita trauma vienam ar kitam kovotojui. Viena kita skaudesni smugi. Ir galiausiai nugaletojas pasiima paskutini entry i chambery. Tai jau kazkas geriau. Kaip jau zinote pradeda kova du o kiti keturi uzrakinti kambariuose laukia savo eiles. Butu geriausiai psichologiskai kovotojui tam kuris zino kad iseis paskutinis kai tavo varzovai jau bus nuvarge. O taip.. Paskutinis iejas i chambery gaus didziausius sansus laimeti toje kovoje, kai tavo varzovai viska matys lyg sulietai. Ju vaizdas bus lyg per video zaidima kuriame charas turi vos penkis procentus life'o! Ir as jums pasakysiu Answer titulus iskovoja visokiais budais! Ir kaip tik imanoma geresniais! O si karta as uzuodziu, kad Answer bus pats gudriausias ir pasiims ta paskutini iejima i chambery ir pasinaudos galimybe! Zinot netgi pralaimejus man Chamberyje prisiminkite, kad pacio saldziausio title shot'o savininkas vis dar esu AS. Answer vis dar taupo GM suteikta sansa, kuri iskovojo nugaledamas Maniac. Beje visiems anonsuoju ir tai, kad mano antroji knyga jau pasirode!.. Beje Maniac, Jasonai, kitas Jasonai, Chain.. palaukit PPV. Palaukit ir sio show. Kai patirsit kas yra tikras atsakinejimas i klausimus. Kas yra tikras atsakymas! Kas yra Answer!.. Nes jus esat man klausimai, taciau as zmogus, zmogus i visko kas su klaustuku griovejas! Visu jusu atsakymas zmones! Kad ir koks kyla klausimas! Nesijaudinkit, as, sis zmogus pries jusu akis turiu atsakyma! Nes as pats gyvenantis atsakymas jusu gyvenimuose. Ir jus kiti keturi mano gyvenime esat tik rakstys subinej, kurias po viena lengvai istraukineju ir sugalvodamas atskirai norus nupuciu nuo savo pirstu kaip mazas skeveldras. Lygiai taip pat si sekmadieni ir kita sestadieni as jumis nupusiu nuo zemes pavirsiaus ir tapsiu jusu naujuoju undisputed federacijos cempionu!..
Titanronas issijungia.
Temoje atsakymų: 5
2009-02-22, 08:37
Dar kartą įsijungia titan-tron. Šį kart čia Jason Clue.
- Patirsime kas yra tikras atsakymas? Žinau tik vieną atsakymą. Šį mačą laimės Jason Clue. Matai aš turiu galimybę jus suluošinti dar prieš Elimination Chamber. Taigi atsikratysiu jūsų anksčiau. O tai padaręs pasiimsiu paskutinį įėjimą į Chamber. Tačiau man nesvarbu ar įeisiu pirmas, ar įieisiu paskutinis - aš išsinešiu diržą. Taigi šis mačas bus nebloga repeticija. Šis mačas bus šioks toks testelisprieš didįjį kontrolinį. Ir net neabejoju, kad iš abiejų darbų gausiu po gryną, riebų dešimtuką. Už ką? Už tai, kad jūs nebegalėsite pajudėti kai jus sukaustys tokia liga kaip paralyžius. Sėkmės, samdykitės privačius medikos, nes didžiulės eilės laukia žmonių, o jums juks reiks išsigydyti prieš PPV.
- Patirsime kas yra tikras atsakymas? Žinau tik vieną atsakymą. Šį mačą laimės Jason Clue. Matai aš turiu galimybę jus suluošinti dar prieš Elimination Chamber. Taigi atsikratysiu jūsų anksčiau. O tai padaręs pasiimsiu paskutinį įėjimą į Chamber. Tačiau man nesvarbu ar įeisiu pirmas, ar įieisiu paskutinis - aš išsinešiu diržą. Taigi šis mačas bus nebloga repeticija. Šis mačas bus šioks toks testelisprieš didįjį kontrolinį. Ir net neabejoju, kad iš abiejų darbų gausiu po gryną, riebų dešimtuką. Už ką? Už tai, kad jūs nebegalėsite pajudėti kai jus sukaustys tokia liga kaip paralyžius. Sėkmės, samdykitės privačius medikos, nes didžiulės eilės laukia žmonių, o jums juks reiks išsigydyti prieš PPV.
2009-02-22, 11:11
XxX Unbroken XxX, 2009-02-22, 08:37, pasakė:
Dar kartą įsijungia titan-tron. Šį kart čia Jason Clue.
|
Ne į temą | Out of time |
2009-02-22, 15:42
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų