Peršokti prie turinio

First PPV

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 27

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Uzgroja IR-SNAKE PIT ir E-BRING ramiai ieina i ringa ir patauntina.

-Sveiki BWE žiūrovai.Kaip žinote praeitą savaitę vėl laimėjau ir patekau į "DOUBLE TROUBLE" žmogus kurį nugalėjau buvo RONNIE,tačiau ronnie..hm kas jis po velniais veikia "DROUBLE TROUBLE" ?(prie e-bring priena darbuotojas ir kažka pasako) Aaaa..aišku ,tai sakai Bull išėjo iš BWE?tiesiai prieš savo kovą?a tada viskas suprantama,tiesiog nebuvo ką imti,nes šitas žmogus yra nugalėtas 2kartus iš eilės,o taip tiesa,tuos abu kartus jis pralaimėjo man todėl nesuprantu ką jis arba GM nori įrodyti patalpindami jį į vieną mača su manimi,nežinau ar norite ,kad dar karta išdraskyčiau šį atsiprašant wrestlerį ar tik šiaip neturėjote ko daugiau dėti,todėl kolkas čia bus paskutinis kartas kai praleisiu tokias patyčias pro akis.Taigi Einame Toliau California rose,dar vienas kovotojas kuris man višiskai nekelia grėsmės,nustebote?nemanau,kiek žinau visi suprantate ,kad california rose čia užsibuvo per ilgai ir jis niekam neįdomus,ROSE TU esi krentanti žvaigždė ,tu pakilai kiek galėjai,kiek leido jėgos tačiau pakilti labiau arba bent išsilaikyti kur esi reikia šiek tiek daugiau nei turi tu,todėl ką tau belieka daryti?ogi kristi,kristi žemyn ir nežiūrėti atgal į geras dienas,gali džiaugtis ,kad kolkas turi merginas,bet tu rose,kiekviena valanda,kiekvieną minutę ,kiekvieną sekundę,tu krenti vis žemiau ir žemiau,pastebėjai kaip tu praite kartą išplėšei pergale prieš Bull komandą?Nepavadinčiau tai pergale ,paprastai nugalėjai dar vieną wrestlerio nevertą vardą,bet pastebejai ,kad po tos pergalės kaip ir po daugelio tavo šiuo metu ,tu nekyli o leidės,apsižiurėk rose,tu patekai taip tokios greitai kylančios žvaigždės kaip aš-E-BRING..Tada tarp sprogusios žvaigždės RONNIE,ji galėjo pakilti,bet deja ją susprogdino i ją atsitrenkes meteoritas vardu E-BRING ir aišku The Contra,žvaigždės kuri dar gali kaiko pasiekti ir tikrai nekrenta kaip tu rose,bent tikrai ne taip greitai.Taigi taip po truputį ir perėjome prie paskutinio ir man grėsmingiausio varžovo THE CONTRA,hmm abejoju ar nugalėsiu jį lengvai ,to pačio nepasakyčiau apie rose ir ronnie (E-BRING šypteli)Taigi,The Contra,tu dar vieną kliutis mano gyvenima ir didžiausias tavo pranašumas ,kad aš ničnieko nežinau apie tave,nemačiau nei vieno tavo mačo ,negirdėjau apie tave višiškai nieko ir tas mane šiek tiek gąsdina..Bet Contra,duosiu tau patarimą kurį daviau visiem menkystom kurias nugalėjau "Nenuvertink Manęs" AŠ galiu labai greitai prisitaikyti..

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Ne į temą
Rose krenta? WTF? nusišneki tai tolka tak :rolleyes:

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-02-25, 16:36, pasakė:

Ne į temą
Rose krenta? WTF? nusišneki tai tolka tak :lol:

Ne į temą
Shus! Siaip manau krenta ;D nes jis tikrai pagal viska geresnis E-FEDERIS nei visi sitam mace,bet ko ji cia ikiso tada :rolleyes:?

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Užkala 2Pac - California Love ir į ringą įlipa California Rose. Rosy prakalba:

- Ė, tu, apsispresk gal? Tai tu kometa,tai tu kylanti žvaigždė. Kylančios žvaigždės šviečia aukštai ir ryškiai,o kometos labai greitai krenta žemėn. Būtent tai tau ir atsitiks. Kogero net tu žinai,kad yra sakoma "aukštai kylęs žemai krisi". Kas keisčiausia,tai tu net nespėjai aukštai pakilti, o jau krenti. Tu mane kritikuoji,kad aš nugaliu wrestlerio vardo nevertus kovotojus, bet tu gal pažiūrėk į save. Ne tai,kad nugali TIK tokius, bet dar ir pats toks esi. Tu manai, kad nugalėjai du kartus ir dabar jau būsi visų pripažintas ir garbinamas? Nusileisk ant žemės. Būtum kovojęs prieš mane abu tuos matchus dabar čia nestovėtum. Dabar, kogero, arba gydytumeis žaizdas namie, arba užkulsiuose pilstytum sultis Answeriui ar Refreshui. Be to, tu kokiam pasaulyje gyveni? Aš per ilgai užsibuvau? Kad esu už tave šimtą kartų geriau vertinamas ir gerbiamas, tai nereiškia,kad esu čia per ilgai. BWE lyga apskritai dar yra labai jauna, tai kokios dar gali būti kalbos apie per ilgą užsibuvimą? Žmogau, mažiau gerk kefyro ir nebefantazuok. Ir vėlgi, pažvelkime į tavo kovų istoriją. Laimėjai prieš Hedge ir Ronnie Tag-Team kovoje. Na tarkim. Poto įrodei savo kvailumą ir iškart išnaudojai savo titleshot'ą į titulus. Aišku pralaimėjai. Ir paskutinė single kova prieš Ronnie. Laimėjai prieš tą nevykusį vežlį. Apibendrinkim. Jei laimi, tai tik tada,kai tavo priešininkas yra Ronnie. Dabar tavo priešininkas vėlgi bus Ronnie, bet netik. Dar bus Contra. Aš irgi būsiu, svajokli. Tu jokiomis super pergalėmis ar geromis kovomis negali pasigirti, todėl vis dar nesuprantu kodėl tu man gali būti rimtas varžovas (Rosy pakelia antakį).

- O dabar paklausykit visi. Tai bus ne šiaip kova. Ne šiaip Single dvikova. Ne šiaip Tag-Team mūšis. Tai bus karas. Tai bus karas ant kopėčių. Vėjas papūs ir vienas iš jūsų kris. Kas gali žinot, gal vienas iš jūsų šį šeštadienį ir mirs. Anyway. Aš už jus visus esu patyręs daug daugiau. Man įdomu, ar jūs neišsigąsit? Ar nepabūgsit kovoti šioje, krauju ne kartą aplaistytoje kovoje? Ar nepabėgsit namo,kai išgirsite skambant savo dainoms prasidedant šou? Ir galiausiai, ar neapsisisiosit įėję į areną ir pamatę mano veidą? Veidą, kuris bus iškreiptas padūkusios šypsenos, nes aš dar galvosiu apie mano praeitos nakties nuotykius. Veidą, kuris dvelks jus žlugdančia ramybe. Veidą, kurio savininkas šypsosis ir po matcho iškels rankas į viršų, parodydamas kur yra nugalėtojas. Veidą, kuris priklauso MAN!

(Rosy padaro pertraukėlę)

- Well, dabar belieka jums pasirodyti ir atsakyti į mano klausimus, viščiukai (pamerkia akį)
.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
O,vis dėlto išėjai,na ką kol stovi čia ir kalbi gali šypsoti kaip nori ir kiek nori padūkusiai šypsotis ar suprasti kur tu patekai ir verkti.Na taip aš nugalėjai tą apgailėtiną tag teamą ir kaip pats sakei tą vėžly ronnie,bet prisimink AŠ katik čia atejau ,negali GM juk man duoti iškart stipresniu ir labiau patyrusių opponentų ,tai būtų neprotingą niekieno atžvilgiu,o tu ,tu juk ŽVAIGŽDĖ tu juk milijoną kartų labiau gerbiamas nei aš ,taip tikrai,tai kodėl tau GM liepa nugalėti tokius kvailius kokius nugalėjai praeitą savaitę,a?nežinai?o priežasti ta pati kaip ir aš sakiau,tu krenti rose,krenti greitai ir negailestingai,savo kelyje žemyn manau dar sugebėsi pagriebti porą pergalių tačiau tikrai ne šitą,čia bus mano pirmas PPV ir tikrai nepraleisiu tokios progos iškaršti kolkas dar gerbiamam california rose kailį,jai viskas klostysis gerai tai turėtu atrody taip.

Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas

Hmm tikrai norėčiau to ir jai pasistengsiu tai įvyks,ir patikėk aš pasistengsiu.Kadangi pats minėjai mano kovų istoriją žinai ,kad prieš tave dar nekovojau ir sakau tiesiai šviesiai jai mes kovotume single mače baigtis būtų ne taip kaip tavo iš fantazijos ištraukta mintis..Taigi rose man jau gana atsibodo su tavimi šnekėti taigi belieka laukti the contra ir paklausyt kuo gi jis dar nustebins,tikrove ar dar vienu fantazijos vaisiumi ,kurį parodei tu rose?

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-26, 21:28

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-26, 18:22, pasakė:

Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas

lADLadder kovoje pinas???WTF???Pataisyk

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąemouTe, 2009-02-26, 19:04, pasakė:

lADLadder kovoje pinas???WTF???Pataisyk

Ne į temą
As pataisyciau ,bet koks ladder match jai nera ko nukabinti :)?ka as rasysiu uzlipu ant kopeciu ir paimu TA ,gal kas paaiskintu ka man nuimti reikia?

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0

Citata

As pataisyciau ,bet koks ladder match jai nera ko nukabinti laugh.gif?ka as rasysiu uzlipu ant kopeciu ir paimu TA ,gal kas paaiskintu ka man nuimti reikia?
Ne į temą
Jei neklystu tikriausiai ten buna lagaminelis

Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-02-26, 21:11

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
bus ka nukabinti.. ten bus lagaminelis kuriame title shot kontraktas i action arba continent titula.

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
Uzgroja "Pain" ir pasirodo Contra. Nueina link ringo pasiema mikrofona ir isiridena i ji.

Taigi taigi kagi mes cia turim. O turim Double Trouble PPV, man asmeniskai tai antrasis jau PPV. Pirmas buvo kiek nenusisekes, bet kaip sako pirmas blynas prisvyla. Double Trouble arba Quadro Trouble musu atveju ziurint, keturi kovotojai ir tik vienas lagaminelis pakabintas aukstai virs ringo. Kaip ji pasiekti? Pasiimti kopecias ir uzsilipti. Lengva pasakyt sunku padaryt kai kiti trys tau bando visaip sutrukdyti. Neslepsiu tikrai nesu visiskai uztikrintas, nes tai bus pirmoji mano Ladder kova. Taciau gyveni ir mokais. O kad kovoje butu lengviau reikia pirma pazinti savo varzova. Pradekime gal nuo to kuri per paskutini Friday Fight Zone suplexinau tiesiai i komentatoriu stala. California Rose praita karta kalbejai kad net nezinai kas as toks. Noreciau paklausti ar bent savo varda pameni dabar po skrydzio i stala? Klausi ar neissigasim tave pamate. Zinok as jau daba kruptelejau, senai tokio bjauraus snukelio nebuvau mates. Nezinau ka tos kekses tavyje mato, nors kai galvoj ne kruopos smegenu ir zali pries akis mojuojami tai ir matyt nereikia. Taciau esi visiskai teisus, taip tai bus karas o kas jau kas o as puikiai zinau ka ta reiskia ir jai as cia vis dar stoviu tai reiskia tie karai pries tai man pasibaige laimingai. Toliau du kovotojai su kuriais dar neteko susidurt - E-Bring ir Ronnie. Neteko kovot bet teko matyt kaip jie patys kovoja ir dazniausiai tarpusavy. Is to ka maciau tai dziaugiuosi kad si kova negali baigtis pinu, nes tokiu atveju kol as metyciau Rose E-Bring vel pinnintu Ronnie. Ka tai pasako apie Ronnie? O gi kad jam cia ne vieta. Toliau taip ir nukentet galima stipriai o Ladder macas tam ir sukurtas kad butu traumu. Taigi jaigu neivyks stebuklas del Ronnie galima bus nesijaudint, svarbiausiai kad nesimaisytu po kojom. Taigi lieka vienas ir vienintelis dar kazkiek smegenu turintis varzovas E-Bring. Ivardijai mane kaip didziausia konkurenta - nezinau cia laikyt kaip komplimenta ar ne taciau tai man naudos nenesa, nes zinau kad jau ne vienas o du zmones kurie i mane taikysis. Taciau yra ir kita medalio puse. Tu nieko nezinai apie mane skirtingai nei tu tavo kovas esu mates visas ir ka as galiu pasakyt? Ronnie tau nesa pergales ir nieko daugiau. Nenuvertint taves? Gerai pasistengsim bent kelias pirmas sio maco minutes (Pasitaiko akinius ir sypteli) Juokauju, nesijaudink akiu nenuleisiu ir neleisiu lipt tom kopetaitem, bandysi - skaudziai krisi ir tai galioja visiem!

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
Uzgroja Nelly-Steel The Show ir letu zingsniu pasirodo Ronnie,iskart juda i ringa,ilipa i ji ir kalba:
- Kagi Kagi ka mes cia matome,zmogu kuris vadina save kometa ar kuo ten tokiu(juokiasi),E-Bring,dabar imsiesi ir gyrsiesi kad esi nugalejas mane du kartus,dabar neimsiu ir nesiaiskinsiu tau,nes manau visiem cia tai neidomu,kaip pats sakau nesvarbu praeitis o svarbu ateitis!O mano ateitis "Double Trouble",kuriame ivyks fatal 4-way dvikova,kurioje esu ir as pats.Susitiksiu su kazkokiu meteoritu ar kometa,zodziu kaip pavadinsi nepagadinsi.Ar meteoritas ar kometa pakilusi turi nusileisti,tas pats ir su tavimi atsitiks,o apie California Rose tavo nuomone yra pati prasciausia girdeta,nes Rosy tikrai nera jau greitai krentantis,ir apie tai ka kalbejai kad jis nusileis iki mano lygio, galejai kitaip pasakyti,nes ne jis leisis, o as kilsiu iki jo lygio,o tu atsidursi duobeje,is kurios tikrai lengvai negalesi iseiti,ir liksi joje ilgoje,nebent ateis tavo senasis biciulis your end ir galbut istrauks,bet jo cia nera!Tu turesi stoveti ringe su kitais trejais vyrais,dabar apie Contra.Apie ji taip daug nezinau kaip apie krentanciaja Kometa,Girdejau turejas kelias kovas,gal ir daugiau uz mane,bet tai nesvarbu,svarbiau bus kas is musu keturiu iseis kaip laimetojas,nesdamasis savo rankoje lagamineli,kuri gales panaudoti gauti kova pries action arba contintent champion'a,taigi mes busim 4,As,E-Bring, Rosy ir Contra,musu tikslas bus nusikabinti lagamineli ir iseiti is ringo kaip no.1 contender i titula.Ir tai busiu as!Baigesi mano pripratimo prie sios lygos laikas,pradesiu rimtai kovoti,pradesiu pakelti savo karjeros karti i aukstesne stadija,irodysiu e-bring kad as tikrai esu geresnis uz ji,taip pasiimdamas lagamineli ir parodydamas jiems vidurini pirsta.Beje Rosy ruoskis lygia kovai,o gal ir per stipria tavo kunui,nes as tikrai nesiruosiu isleisti sio title shot'o is mano ranku,manau sis lagaminelis tikrai pakels mano karjera aukstyn,kurio stengtausi iskovoti viena is dvieju titulu.O dabar pabukim optimistai(nusisypso),Visi iseisime i ringa,susikausime,ir as iseisiu su lagamineliu,o tai bus naujos eros pradzia,optimizmo uzteks.(sypsosi)O dabar Rosy,patarciau nesokti virs savo bambos,nes tikrai tau tai nepades,tikrai greitai leisesi,kaip pats
"krentanti kometa" sake kad tavo laikas baigesi,tai tikrai atsitiks jeigu soksi auksciau negu pats gali,taip pat gali buti ir sokant per griovi,kaip patarle sako,nepersokes griovio nesakyk. Op!Ir Rosy nenuvertink manes,nes tikrai kovoje per daug nuspresi ir negalesi naudotis savo protu.Bet pala pala,visgi reikia nepamirsi ir pacio COntra,visgi ir jis yra dalyvis.Kaip ir pats Rosy sake,tai bus ne kova,tai bus karas,tik karo laimetojas gales iseiti iskelta galva,o Rosy kaip tu sugebi taip iseiti ir kokio paukscio varda pasakyti,ka tu gal zoofilas?(juokiasi),jei tiap,patarciau eik i Zoologijos soda ir linksminkis,o ne sau ringe sedek,ir kiekvienoje minti tai isreisk,nes nuo to mum jau bloga,ir dar norejau pasakyti E-Bring,atskleisiu tau siokia tokia paslapti(vos nesijuokia),ladder kovose,negalima uzpin'inti varzovo,tu turi uzlipti ant kopeciu virsaus ir pasiimti lagamineli,kuris ves tave i kita raunda,raunda kuriame tu iskviesi champion'a i dvikova,kad galetum laimeti jo auksa.
-What'yaa say suckers?!

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Ronnie ,ronnie ,ronnie matau vis dar nepasimokei,klausyk gal nelankei mokyklos ,kad toks kvailas,visata ronnie yra begaline,nesibaigianti ,bet kokiu atveju visata neturi ribų ,todėl aš kaip sakiau esu meteoritas ,ir aš nesitaikau į planetas ,kad i jas atsidaužčiau ir tupėčiau skylėje,aš tam ,kad lėkdamas per begaline visatą lėkčiau ir tikrają to žodžio prasme naikinčiau žvaigždės arba kosmoso išmatas kaip tu ronnie,ha contra kaip ir galvojau tu man patinki,aš irgi ne kartą galvojau KĄ PO VELNIAIS ČIA VEIKIA RONNIE,ogi nieko jis tiktai užpildo tuščia vieta kurios niekas kitas negalėjo užpildyti,ronnie tu gali nešokinėti čia,tavo pripratimas nesibaigė ,kaip tu po velnių galėjai priprasti ,kad kad ir kur kišai savo nosį visur kas nors ją pritrenkdavo,tu turi bent vieną pergalę savo sąskaitoje?kiek žinau NE.Jis negalėjo baigtis ,po velniais tu net negali priprasti prie to paprasto mažo ringo kuriame esi,nespėji ne mirktelti ir jau guli "negyvas" nuo spyrio į tavo JAU bedantę burną ir esi užpininamas ,man įdomu kuria vieta tu pripratai?tikriausiai pripratai gulėti ant sofos ir valgyti kiauliena savo persirengimo kambarį.Na ką kaip apie ronnie ir viskas aišku eilini kartą ,tu kalbi kalbi ,bet ringe savo žodžiu niekada nepagrįsi ,todėl visi tavo grasinimai šuniui ant uodegos.Taigo contra atejai ir tu,heh,kol tu mėtytum rosy aš užpininčiau ronnie?na joa būtu gana paprasta,bet tada būtu neidomu ,man jau atsibodo pininti tą kanalizacijos žiurkę,taigi kaip ir sakiau contra ,tu jau man patinki,bet kadangi tu keli man didžiausią grėsmę nes apie tave nieko nežinau ir kol kas manau esi geriausias kovotojas šitam mače,aš eisiu ne mušti ronnie,o tavęs ,o tegu mūsų gestanti žvaigždė rosy pradeda priprasti prie wrestlingo žemumų kiek ronnie,beje aš gal ir sakiau ,kad rosy krenta ,bet niekad neturėjau omenį ,kad jis kris iki tavo lygio ronnie,iki tavo lyge vaike kristi neįmanoma nes tu eini į minusą kolega,o jai tu galvoji ,kad tu pakilsi iki rosy aukštumų tai gali baigti svajoti ,nes kol tai įvyks,rosy jau bus senas smirdantis diedas,ir gyvens savo viloje su žmona ir švaistys milijonus į kaire į dešne,gal jis ir krenta ,bet šviesi ateitis jam garantuota jau seniai,hahahahaha(Raitosi iš juoko)naujos eros pradžia ronnie??Jai į ringą įbėgtu kokie 5answerai,5fnt ,5refreshai ir jie muštu mus ir padėtu tau laimėti ,kas yra logiškai mastant neimanoma ne tik dėl to ,kad negali būti 5tokiu pačiu žmoniu,bet joks sveikas žmogus tau nepadėtu ,na žodžiu pafantazuosiu toliau,jai taip įvyktu,aš esu 100% tikras ,kad tu nežinotum ką su tuo lagaminėliu veikti,tikriausiai parduotum už pieno butelį ir kumpio kilogramą ir galėtum grįžti prie savo mėgstamo pomėgio ėsti ir drybsoti ant sofos.Na žodžiu ,atsiprašau nusimušiau nuo temos,beroc kalbėjau su kontra taip ?ak taip.Ak taip ,aš eisiu tavęs contra,nieko asmeniško tik pagal mane tu stipriausias ir vienintelis keli grėsme kuria reikia kuo greičiau atsikratyti,aišku neesu įsitikines ,kad man pavyks tavęs atsikratyti,bet juk nepabandes nesužinosi,gal klausyk mes dviese išgelbėsim šį mačą ir jis gaus didesni reitingą nei gautų be mūsų na ir žinoma be rose,taigi jai man kažkokiu budu pavyktu tave atjungti bent 5nelemtom minutem ,per tą laiką spėčiau išdraskyti rose ,o ronnie nereikėtu ,nes pagal visą situacija jis jau gulėtu atsijungęs nuo rosy puncho.Na ką žiurėsim kaip ten bus,aš žinomą tikiuosi savo pergalės ,bet per daug nenūliusių jai ją išplėši tu contra,bent žinosiu kas nors vertas turės titleshotą,o jum rosy ir ronnie teturiu 3žodžius:Atsarga gėdos nedaro (nusijuokia,meta mikrofoną ir išeiną iš ringo)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
-Wait, wait, wait. Ką tu čia blevyzgoji kometa? Ką reiškia atsarga gėdos nedaro? Ir vėl klausiu, kokiam pasauly tu gyveni? Čia wrestlingas, žmogau! Čia wrestlingas, kur žmonės aukoja kūnus ir sielas. Kokios dar atsargos čia gali būti? Jei vis dar nesupranti kur esi,tai gali toliau eiti žiūrėt Yo-Gi-Yo. Be to apskritai ką čia sakei buvo visiškai nereikalinga. Contrai į šikną galėsi palindinėt užkulsiuose, čia to nereikia, bent kol žmonės mato. Ir vėlgi... Mano fantazijų? Išlįsk iš interneto, žiurke tu. Tau galiu pasakyt tik vieną - mažiau gerk kefyro ir gal grįšk prie mamos papo.

- Toliau, tu kary. Contra. Tu manai,kad jau antrajame PPV tau seksis? Come down, nigga. Jei manai,kad atėjęs čia ir prisistatęs kaip elitinis karys pelnysi titulus, tai tu klysti. Aš irgi galiu įsiveržti į BWE GM kabinetą ir pasakyti,kad aš esu daktaras House'as, bet ar tai kąnors pakeis? Ne. Tu negausi nei titulų, nei šlovės, nei sušikto skatiko. Taip, tavo suplex'as buvo neblogas, BET! Jis nebuvo toks geras, kad sutrukdytų mūsų pergalę. Kaip ir pranašavau mes laimėjom, todėl per Double Trouble tau reikės daug labiau pasistengt, nei tu tai darei per aną show. Be to, su kekšėm, kaip tu, nebendrauju. Visos merginos matomos su manimi yra mano draugės. O jei jau kalbi apie šlykščius snukius, tai siūlau pasitraukti nuo veidrodžio ir ant savęs daugiau nebevaryti, nes tai yra labai neprofesionalu iš wrestlerio pusės.

- Na ir vėlgi paskutinis, kalinys Ronnie. Tu sakai, kad kilsi iki mano lygio. What?! Tu iki bobutės Bronės iš Kaziemierų kaimo pakilk. Apskritai pirma įrodyk, kad esi ne visiškas nevykėlis ir laimėk bent kartą, o poto mėtyk tokias skambingas frazes. Ir dar vienas dalykas. Nešokt virš bambos? Ką?? Dar tarp jūsų galima virš bambos šokt? Nejuokauk. Šokinėk kiek nori, bet prieš jus neišsišoksi, nes ir taip esu už jus daug daugiau patyręs ir laimėjęs.

- Kągi, man jau laikas eiti, kaip ir jum, nes jau perdaug fantazuojat. Truputis fantazijos visada yra gerai, mėgstu meniškus žmones, bet jūs... Nusileidę iš Marso, o gal net iš Twix'o... Siūlau daugiau neaušinti savo purvinų liežuvių, o pabandyt išsimiegot, nors nemanau,kad tai jums pavyks. Jau žinau, kad sapnuosit košmarus. Kas įdomiausia,tai tie košmarai visi bus tokie patys. Rosy visus nukautuoja ir pasiima lagaminėlį. Mmm...

Užgroja 2Pac - California Love ir Rosy besišypsodamasis išeina iš ringo.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
Tai as nieko kito ir nesitikiu. Tik sunkios ilgos kovos. Bandysi mane atjungt mane pirma ziurek kad nebutum pats atjungtas pirmas. Sioje kovoje nesvarbiausia kas padarys daugiausiai zalos kitiems wrestleriams svarbiausiai but laiku ir vietoj o tai yra ant kopeciu virsaus ranka laikant lagamineli. Tai sansas pakeisti savo karjera 180 laipsniu kampu ir as neketinu jo paleisti is ranku. Nesvarbu ar tai busi tu E-Bring ar Rosy ar tas pats cia visu nuskriaustas Ronney - perspeju iskart as einu kovot tik del pergales ir joks kitas variantas manes netenkina o tai reiskia kad nesimaisot po kojom nes galit buti sutraiskyti. Pasimatysim per Double Trouble o po jo nusiusiu geliu i palatas su uzuojauta.

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
-Bravo Contra,pirmieji protingi zodziai is tavo lupu,apie tai kad nesvarbu kiek zalos padarysi kitiem oponentams,bet svarbiausiai tai,kad sugebesi gerai pasinaudoti savo protu ir tinkamu momentu uzlipti kopeciomis ir pasiimti lagamineli kuris jo karjera apsuks 180 laipsniu.Ir siaip paprastai kontra,pastebejau jus visi mane per daug nuvertinate,jus galbut tai to dabar nesuprantat.Visgi kaip patarle sako,nekask kitam duobes nes pats ikrisi.Tai galima jum visiem trim pritaikyti,nenuvertinkit manes iki kovos galo,nes kitaip jum bus blogai.
-E-Bring ka cia nusisneki zmogau?Jeig taves,Contros ir Rosy nebutu kovoje,match;as neivyktyu,nes nebutu man su kuo kovoti,nes as nesu toks kvailas kaip tu kad kovotau pries save,ir patariu tau atsikvoseti,kol neisirai zemes ozono sluoksnyje,ir pradek atgailauti(juokiasi),nes kitaip ateis tau galas..
-Rosy,Rosy visgi nepasimoke,galiu pasakyti tu mane nuvylei,is taves tikejausi daug daugiau,negu is kitu dvieju,nori rezultatu?Gerai palauk double trouble,pamatysi,ateis laikas ateis ir prizas(sypsosi),ir zmogau,geriau zmones kuo pagal jus esu nuskriaustasis,durni ar kas jum?Rosy keliauk ilsetis,nes manau tu sios kovos lygio jau nebepasieksi,nebeistengsi uzlipti kopeciomis ir pasiimti titula,nes tavo karjera,jau krenta ir krenta,del tavo zioplisko elgesio...
-O E-Bring,vel su tavimi pakalbesiu,dziaukis kol gali,nes to laiko tau tuoj ir pritruks,nes double trouble ne uz kalnu,kaip ir pats sakei tai tau ir man pirmasis PPV,bet tai nesvarbu,ir nesidziauk kad esi nugalejas mane du kartus,dabar vel neimsiu ir nesiteisinsiu kodel pralaimejau,tiesiog kas buvo nesvarbu,svarbu kas bus,taigi ruoskites pralaimejimui nes vienintelis kuris gali buti sios kavos laimetojas,tai gali buti tik as!Jusu nepasivysite mano greicio ir gaudysit kvapa kaip koki sunys iskise liezuvius,dar pradekit brukt su savo uodega ir galesime pradeti jus laikyti kaip augintinius,bet tada jau ne jum reiks paso,o jusu savininkam gyvuno paso(juokiasi).
-Na kagi laikas ir man eiti ruostis mano kovai,kuri jums irodis kad as daug ka galiu,ne tik pralaimineti,pirmieji kartai kaip zinote man nepasiseke,bet didziausia problema buvo tas pats pirdzius,visgi sakoma trecias kartas nemeluoja,taip taip sis kartas man bus sekmingas,ipac sekmingas kad laimesiu title shot'a i action arba continent titula.So See you later Suckers!

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
(kol ronnie nespėja išeiti iš ringo,titantrone pasirodo E-BRING veidas)

-Ronnie kvaily tu,tu supranti kaip beviltiškai tavo žodžiai skamba?Tu manęs nesugėbėjai nugalėti ir kaip is sakei neisteisinsi ,nes negali,nėra jokios priežasties kodėl tu pralaimėjai ir panašiai tu tiesiog neturi tam talento,tu esi visiškas ,tiksliau tu ne nulis,kaip ir minėjau ronnie tu eini minusą ,kiek kartų galima kartoti,ką čia kartoti kiek kartu jau ir rodyti galima,aš vienas tave lengvai patvarkau ,tai kodėl tau kyla mintis ,kad tu nugalėtum 3už tave BEGALYBĘ kartų stipresnisu ir talentingesnius kovotojus mane,rose ir contra,ypač tau nepasiseks jai mačas prasidės taip ,kad mes visi trys tiesiog išmesime tave iš ringo ir leisime tau bėgti ką tu manau ir padarysi,o jai ne tai tikrai esi toks kvailas kaip atrodai,vos tik grįši į ringą aš manau vienas iš mūsu tikrai tau padarys K.O iš taiklaus smūgio iš rankos,prisimink čia tau ne vaikų darželis ,čia wrestlinga todėl lįsk iš savo persirengimo kambario,užbaik pieno butelį,mesk lauk nepabaigtą kumpio gabalą ir mankštink kojas ,kad per mačą spėtum pabėgti nuo mūsų žudančių akių,beje ronnie,pastebėjau mėgsti juoktis,nes kas antrą tavo sakinį sudaro ta bedante supuvusi ,šiukšlėm aplipusi šypsena,na šį kartą aš ne vienas trenksiu tau taip ,kad tavo bjaurus veido raumenys daugiau neįsitemptu. Tikiuos viską aiškiai pasakiau,nemanau ,kad 3wrestleriai galėtu klysti dėl tokios šiukšlės kaip tu ,ypač kai pritaria net tokie wrestleriai kaip rose kurie išbuvo ilgiau už ,bet ką šioje kovoje.
Taigi Rose,rose,rose ir vėl tavo menkaverčiai įžeidinėjimai "grįžk prie mamos papo" "įšlysk iš interneto žiurkė" matau reikia arba būtu arba labai originaliam žmogus ar kalbėti iš patirties,nes viskas ką apie mane pasakei yra "nepričiom" .Rose,mes visi puikiai žinome ,kad tu esi už mus tūkstantį kartų daugiau patyręs ,bet tai nedaro taves geriausiu mače,na ir ką ,kad tu jau buvai tokioje kovoje?Kas iš to?Gal tu jau pamiršai ką čia išvis reikia daryti..Nesuprantu kur ta tavo patirtis,ką be patirties nežinotum kaip kopėčių pastatyti,ar nežinotum,kaip paimti lagaminėli?O gal nepavyktu stumtelti kopėčiu kai priešininkas jomis liptu? nematau jokio reikalo kalbėti apie savo patirtį nes tai tikrai tavęs neišgelbės ir situacijos nepakeis.Cha,košmarai kaip tu visus nokautuoji?Košmarus galėčiau nebent sapnuoti pats išsigandęs ką aš jum padarysiu šiam mače todėl nereikia lialialia,pone nokautuotojau.
Hunter,matau tu nusiteikęs rimtai,na tau galioja tas pats kas ir visiem,kalbėk nekalbėjąs pergalės tau niekas neatiduos..kaip ten sakei " o tai reiskia kad nesimaisot po kojom nes galit buti sutraiskyti" Įdomu kuo tu mus traiškysi?Jau pradedi kalbėti apie mus visus kaip vieną esybę?Patariu keisti požiūri ,nes jai taip būtų tai ta visą esybe istaškytų tave į gabalus šiame ringe,nespėjus tau prikišti mikrofono prie lupų.
Taigi paskutinis perspėjimas visiems,rose gerai sakė čia karas,ir šitame mače niekas nėra silpnesnis arba stipresnis už kitą kovotoją,na nebent iškyrus ronnie ,jis čia kaip ir papuošalas grindų bus,aišku toks gana šlykštus papuošalas ,bet vis šis tas,oi nusimušiau vėl nuo temos,tai va aš,contra ir rosy,ŠIAME mače yra lygus,o jai rose galvoji ,kad tu visdar stipresnis už visus nes jau esi gavęs daugiau kartų į kaulus ir pats kitiem davęs į kaulus daugiau nei mes,tai užteks vieno kopėčių stumtelėjimo ir tu jau gulėdamas ant tvirto ringo gaudysi orą kaip žuvis išmesta ant kranto,ir tai gailioja lygiai taip pat ir man ir contrai,ronnie man jau gėda tave išvis minėti todėl su tavo vardu susilaikysiu..Na kaip ir viskas(E-bring pakelia ranką,ir titantroas išsijungia)

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Ne į temą
NevermanO_O kam tu tiek kalbu rasai? 1-2 dazniausiai rasomos, o tu cia jau romanus rasai.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-02-27, 22:25, pasakė:

Ne į temą
NevermanO_O kam tu tiek kalbu rasai? 1-2 dazniausiai rasomos, o tu cia jau romanus rasai.

Ne į temą
jai neatsikirsciau db nieko butu be sansu,o db manau sansai siek tiek isaugo..nu buna uzeina,blogiausia buna kai isvis nezinai ka rasyti kaip savo 1 ir 2kalboi ,o kai uzeina kaip va db tai as gana patenkintas tuo.

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
Ne į temą
pala pala,norejau paklaust ar cia nera taisykliu pazeidimas,rasymas uz kita wrestleri?nes siaip negalima uz kitus rasyti :)
ir siaip rimtai neverman O.O tikrai nekurk tu cia jau tu romanu,kiekvienam show po kokia 4-5 kalbas parasai?

Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-02-27, 23:27

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Ne į temą
pirma manau offtopic tagas,o antra kur as uz kita wrestleri rasiau?

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-27, 22:18, pasakė:

(kol ronnie nespėja išeiti iš ringo,titantrone pasirodo E-BRING veidas)
Ne į temą
Cia nera nusizengimas taisyklems?

Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-02-27, 23:27

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Ne į temą
Vel neuzdejai offtopic tagu,nes siaip cia rasom kalbas..Na zodziu siaip neturetu buti,nes as uz tave nekalbejau tu tiesiog pasakei ,kad tu iseini,o mano kalba eina iskart po tavosios,kad nereiketu su siena kalbeti :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Ne į temą
Užknisi tu totaliai. Rašai,kad rašyt, rašai nesąmones ir mums reikia skaityti. Be to tai išeini,tai vėl kalbi. Balta varna.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-02-27, 23:43, pasakė:

Ne į temą
Užknisi tu totaliai. Rašai,kad rašyt, rašai nesąmones ir mums reikia skaityti. Be to tai išeini,tai vėl kalbi. Balta varna.

Ne į temą
titantrone pasirodo E-BRING veidas,is esmes negriztu,o taves skaityti niekas nevercia,nenori ir neskaityk.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-28, 12:27, pasakė:

Ne į temą
titantrone pasirodo E-BRING veidas,is esmes negriztu,o taves skaityti niekas nevercia,nenori ir neskaityk.

Ne į temą
Laukini, aš prieš tave kovoju,kaip man neskaityt kalbų tavo? Nėra skirtumo ar tu arenoje pasakai, ar titirone, vistiek jau buvai išėjęs.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0