Peršokti prie turinio

First PPV

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 27

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-02-28, 12:29, pasakė:

Ne į temą
Laukini, aš prieš tave kovoju,kaip man neskaityt kalbų tavo? Nėra skirtumo ar tu arenoje pasakai, ar titirone, vistiek jau buvai išėjęs.

Ne į temą
Kovok nekovojes,kalbu skaityti vistiek esi nepriverstas.ir beje pravariau pro tavo kalbas,va neseniai buvo.

Užkala 2Pac - California Love ir California Rose nužingsniuoja į backstage.
o va cia po priesininko kalbos iskart parasei
Titirone pasirodo Rosy.

Tai ko cia kabinejiesi?

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-28, 14:04, pasakė:

Ne į temą
Kovok nekovojes,kalbu skaityti vistiek esi nepriverstas.ir beje pravariau pro tavo kalbas,va neseniai buvo.

Užkala 2Pac - California Love ir California Rose nužingsniuoja į backstage.
o va cia po priesininko kalbos iskart parasei
Titirone pasirodo Rosy.

Tai ko cia kabinejiesi?

Ne į temą
Noriu ir kabinėjuos, o jei tu žadi normaliai e-fed'int ir sakai,kad nebūtina skaityt varžovo/ų kalbų,tai gali grįšt prie WoW.

1. Išlindau tik dėl to,kad žmogui paaiškint kaip viskas buvo, nes nugrybavo į pievas.
2. Aš tai kovai parašiau 2, o tu šiai dvigubai daugiau - 4 kalbas. And that's the Bottom line couz SmS Said So!

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-02-28, 15:26, pasakė:

Ne į temą
Noriu ir kabinėjuos, o jei tu žadi normaliai e-fed'int ir sakai,kad nebūtina skaityt varžovo/ų kalbų,tai gali grįšt prie WoW.

1. Išlindau tik dėl to,kad žmogui paaiškint kaip viskas buvo, nes nugrybavo į pievas.
2. Aš tai kovai parašiau 2, o tu šiai dvigubai daugiau - 4 kalbas. And that's the Bottom line couz SmS Said So!

Ne į temą
as katik pradejau e-fedinti todel tavo sitos nesamones tikrai nepadeda,eik kabinekis prie tu kurie profai ir daro klaidas,nes man jai nepastebejai ta pati pasake kzkas,todel baigiam sita nesamone ir viskas.PS:nesakau,kad nebutina,tesakau ,kad taves niekas nevercia ju skaityti,o kaip jau daryti cia jau tau sprest.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-28, 15:29

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0