Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

CS tournament info

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 73

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Ne į temą
Del manes tai galim perlost 3x3, bet, kad normaliai susirinktu visi, o ne visi susirenka 1h lauki ir vistiek nepalosi.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-03-04, 15:52

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Aš išėjau dėl to, kad iki gyvo kaulo man užkniso jau visi. Jau kiek galima buvo laukt ? tai veino nėr tai kito dar tie lagai serve ir po visa valandą man visiškai užkniso laukt. Tad galit šmeišt mane kaip norit, bet esu toks koks esu.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ne į temą
Aha! :) O protingiausia servui isijungus visiem susirinkus reikia parodyti savo charakteri ir išeiti iš turnyro! Paliekant mane ir Plutonix pralaimėti! :D

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-03-04, 18:57

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ne į temą
Tai kad jau siandien visa diena negalim zaisti.. bent jau man prie to FnT.Server neina pasijungti. :)

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-04, 19:52

Nuotrauka

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
Norejau paklausti kiek jums b grupej liko suzaisti kad galetume pradeti keltis i finaline grupe,nes bent as is savo komandos laukiu nesiulaukiu finaliniu kovu :)

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
O aš laukiu nesulaukiu kada serverio ipą sužinosiu ir kada galėsim NORS vieną kovą sužaisti, nes mes kaip ir būnam, bet kitų nėra... Aš siūlau sudaryti grafiką, kas kada žaidžia ir viskas, nes čia nesąmonė su tais "patys susitarkit" matot, kad neišeina?

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tai B grupė žaisit tarp saves ten ar ne? Aš irgi iš karto sakiau, kad su grafiku geriausia būtų..

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-03-12, 11:56

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nieks nieko nesitaria B grupeje. Tai ka zinau. Organizatoriai irgi saunuoliai, rezultatus tik surasyt. O kad seniausiai galejo laikus paskelbt ir jau galejo koks finalas but, tai neesme cia ;)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Tvarkaraštis:

Team Laisvydas Vs. Team Impact(2009-03-12) 19:00. IP:88.118.69.149:27016

Team Laisvydas Vs. Team Dizzee(2009-03-14) 18:00

Šį pranešimą redagavo emouTion: 2009-03-12, 14:06

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Manau zinai, kad nera jau Impact team, likom tik as ir Jobberis_Extreme..

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
Žinau prieš jus kovosim dviese aš su Laisvydu, aš su The1AndOnly arba The1AndOnly su Laisvydu.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Galbut butu galima prisijungti i si turnyra?
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Tiesa sakant taip, tu būtum PlutoniX ir J_E teame sutinki??

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąemouTion, 2009-03-12, 14:22, pasakė:

Tiesa sakant taip, tu būtum PlutoniX ir J_E teame sutinki??
gal kas nori mane pakeist? ;) nes, turiu pripažint, labai nesužavėjo šita šaudyklė + aš dar ir prastas žaidėjas, tai manęs netekę patirtumėt nebent moralinę žalą :D

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Tiesą pasakius, dar nežinau ar galėsiu šeštadienį žaist, nes gali būt, kad važiuosiu žiūrėt LR - Žal...
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Dizze pazek PM , galetume susimetint per varzybas..

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Team Noname irasomas techninis pralaimejimas 16-0

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąemouTion, 2009-03-12, 20:28, pasakė:

Team Noname irasomas techninis pralaimejimas 16-0
Šaunu, ypač atsižvelgiant į tai, kad jie galėjo net neperskaityti šitos (svarbios) informacijos, nes ji viso labo buvo patalpinta naujame post'e, kai manau mažų mažiausiai reiktų temos, jau nekalbu apie asmeninį informavimą... Jaučiu, kad taip ir baigsis turnyras visiem techniškai pralaimint ;)

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Viską jie žinojo tiesiog pats Plutonix pasakė kad jiem įrašytume techninį.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Nu ,bet darbas tai geras atliekamas datos papostintos pries 5 valandas nuo matčo tai aš dabar negaliu žinot nieko.

P.S: Dėl tehninio kaltas aš kaškas su CS susišikio

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tai kaip suprantu CS turnyras jau kaip ir nevyks daugiau?

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Niekas zaisti nenori

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Būtų Source - žaisčiau.

Manau bėda turnyro buvo ta, kad nebuvo nustatytas tvarkaraštis. Tarkim nustatai tris dienas, per kurias turi ekipa sužaisti vieną matchą ir gerai. Jei nesužaidžia - abiem komandoms techniniai pralaimėjimai. Aišku bus tokių, kuriems užskaitys pralaimėjimus nepelnytai, bet čia jau ne organizatorių reikalas, tegul žaidėjai tariasi. Be to galėtų būtų turnyras 3+1 vs 3+1. Reiškia, kad būtų atsarginis. Nes iš tikrųjų, visiems šešiems vienu laiku susitikti gan sunkoka, o va jei bus kažkas, kas gali pakeisti - bus daug lengviau.

Šiaip žaidimas tikrai įdomus ir vis dar populiarus, tai manau atsirastų norinčių žaisti jei būtų turnyras gerai sukonfiguruotas.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-03-26, 22:19, pasakė:

Būtų Source - žaisčiau.

Manau bėda turnyro buvo ta, kad nebuvo nustatytas tvarkaraštis. Tarkim nustatai tris dienas, per kurias turi ekipa sužaisti vieną matchą ir gerai. Jei nesužaidžia - abiem komandoms techniniai pralaimėjimai. Aišku bus tokių, kuriems užskaitys pralaimėjimus nepelnytai, bet čia jau ne organizatorių reikalas, tegul žaidėjai tariasi. Be to galėtų būtų turnyras 3+1 vs 3+1. Reiškia, kad būtų atsarginis. Nes iš tikrųjų, visiems šešiems vienu laiku susitikti gan sunkoka, o va jei bus kažkas, kas gali pakeisti - bus daug lengviau.

Šiaip žaidimas tikrai įdomus ir vis dar populiarus, tai manau atsirastų norinčių žaisti jei būtų turnyras gerai sukonfiguruotas.

Geriausiai tai 2x2

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0