Peršokti prie turinio

Pageidavimai/pasiulymai

Temoje atsakymų: 33

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

The1andOnly, 2009-03-30, 22:51, pasakė:

Unforgettable kalbas rasome iki penktadienio 24:00h jau buvo skelbta daug anksciau? Any problems?
Damn it, kazkaip man anksciau pasirode, kad buvo iki ketvirtadienio. Bet nieko tokio, viskas kaip ciki :?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
žiūrėkit, pagalvojau, ar ne būtų įdomiau, jei už PPV mokėtume iš tikrųjų? Pvz 50 nmo taškų? ir sumokėjęs asmuo PPV gauna PM'u, PPV rašytojai pasidalintų "uždirbtus" taškus, būtų papildoma motyvacija ir t.t. :) o paskui, praėjus kažkiek laiko, porai savaičių papostintų (arba nebūtinai) :lol: What do you think? :lol:

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
tikrai labai nebloga ideja,as uz :lol: Tik nezinau,kaip tai pavyktu realizuoti :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
As uz , ka mano kiti? Papostinti manau vistiek reiktu , bet po tam tikro laiko. Kad mazdaug Show/PPV forume atsilikinetu , o per PM eitu gerai :lol: Mazdaug kaip Raw on BTV ;]
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
O neimanoma butu padaryti ,kad jeigu neužmoki pvz: 100 taškų tiesiog negali matyti temos? Tada ir papostint ir pakomentuot galėtu. O šiaip būtų nebloga idėja. Nemokantis skaitytu kokiom 2 savaitėm atsilikinėjančius show specialiai tam sukurte forume. O mokantis galėtu pažvelkti į naujausia įškart :lol:

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-06-21, 21:58

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Lyncaz, 2009-06-21, 22:10, pasakė:

žiūrėkit, pagalvojau, ar ne būtų įdomiau, jei už PPV mokėtume iš tikrųjų? Pvz 50 nmo taškų? ir sumokėjęs asmuo PPV gauna PM'u, PPV rašytojai pasidalintų "uždirbtus" taškus, būtų papildoma motyvacija ir t.t. :) o paskui, praėjus kažkiek laiko, porai savaičių papostintų (arba nebūtinai) :lol: What do you think? :lol:

Ne į temą
Tau gerai kai tiek tasku turi :D

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

Jobberis_Extreme, 2009-06-21, 22:58, pasakė:

O neimanoma butu padaryti ,kad jeigu neužmoki pvz: 100 taškų tiesiog negali matyti temos? Tada ir papostint ir pakomentuot galėtu. O šiaip būtų nebloga idėja. Nemokantis skaitytu kokiom 2 savaitėm atsilikinėjančius show specialiai tam sukurte forume. O mokantis galėtu pažvelkti į naujausia įškart :lol:
Zinau , kad subforuma galima uzrakinti , bet kaip del temos tai nezinau , man atrodo , kad negalima..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Mano mintis tokia:
kai PPV parašytas, sukuriama tema, kad JAU galima jį "pirkti". Toje temoje galima ir komentuot, o tada praėjus kažkiek laiko papostintų šou.
Tada dar būtų papildoma motyvacija gerai subuildint PPV :lol:

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

Refresh_22#MVP, 2009-06-21, 23:00, pasakė:

Zinau , kad subforuma galima uzrakinti , bet kaip del temos tai nezinau , man atrodo , kad negalima..
Butu siunciama kiekvienam PM :lol: ,todel nieko rakineti nereiketu :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0