-Kagi Kagi,vel kita savaite,vel kitas isukis,bet turi ateiti laikas ir man susiimti,tai turetu buti sis kartas,nors nezinau ar mano komandos draugas ka nors parodys,bet as vistiek turiu kada nors laimeti,as privalau,nes kitaip as nebusiu kovotojas,kovotojas nera pralaimetojas ,jis turi laimeti,nesedejas kieno nors seseli,as turiu,as privalau laimeti sia kova,nes kitaip mano uzsispyrimas mazes,mano pasitikejimas savimi gali mazeti,bet tai dar nepabaiga,dar neviskas,as turiu laimeti,nors per Double Trouble ppv as nelaimejau,bet as vienintelis likau kuris gale priesinosi Rosy,nors tai jau buvo per velu,vistiek as irodziau savo kad nesu jau toks prastas kovotojas,as tikrai pasirodziau jau ne taip prastai,laikui einant turbut,as pradesiu kilti,laikas man priprasti prie sios federacijos ir kopti savo keliu link titulo,kurio man reikia, ar man reikes pasitelkti naujus veiksmus ar ka,man tai nesvarbu,bet as turiu butinai laimeti sia savaite,kad irodyciau tokiems kaip E-Bring kad as nesu absoliutus 0,turiu jam irodyti kad jis yra prastesnis uz mane,kad jis tikrai nera vertas kovoti pries mane,nors ir jis sako kiek kartu pries ji kovojau tiek ir pralaimejau,bet kaip ir patarle sako,3 kartas nemeluoja,bet ... tai jau yra ketvirtas kartas kaip mes susitiksime ringe,bet paskutiniji karta jis ne pats laimejo,o Rosy,bet ir yra patarles pataisymas,trecias kartas nemeluoja o ketvirtas garantuoja....
Šį pranešimą redagavo BingoLT: 2009-03-05, 19:43
Prisijungti
Registruotis
Į viršų