Peršokti prie turinio

Alkoholio vartojimas.

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 83

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimądomaz, 2009-03-24, 16:13, pasakė:

nu pagal apibrezima alkoholis tai alkoholis yra narkotine medziaga, nes turi poveiki zmogaus organizmui. As patarciau paziuret Linkomanijoje filma bbc is alcohol worse than ecstasy, tikrai apsisviesit ir geriau suprasit apie visu tu medziagu kenksminguma ir t.t

Aš norėjau pasakyti,kad nedaug yra tokių,kurie žmoniškai kalbant sakytų, jog alkoholis yra narkotikas.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Alkoholis keksminga medziaga kaip ir zole tai cia tas pats. Parukysi zoles ar isgersi alkoholiniu gerimu tas pats. Esme ir su zole ir su alkoholiu. Perrukysi - gali baigtis blogai. Pergersi - gali baigtis blogai. O del zoles ir atsijungimo as tik sakau ir tiek. O visokiu tu vaidenimusi tikrai buna. Zmones turbut pas kuriu kazkas su smegenim, silpnos psichikos yra ar pan mato tokius dalykus. Man akyse kai buvau parukes buvo pradeje vaidentis ligonines palatos, issigandau labai ir pasidare nelabai malonu, taciau kai tik pradedi galvoti apie saule, grazius dalykus, juoktis pradedi va tada ta tikraji zoles poveiki matai. Beje del Unbroken na jeigu tu taip sakai tai nieko tokio. As tikrai nesmerkiu zmoniu del to kad jie negeria, neruko. Gal ir gerai daro, as nesmerkiu ju, taciau tikrai neapsileisciau smerkiamam nuo negeriancio nes jeigu as nesikisu tai ir jis lai nesikisa, kadangi as save laikau isgerianciu alkoholio proto ribose :)

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Jau kalbėjome apie šitą ir nemažai temoje apie rūkymą... Anyways:

Citata

Vasara isgerdamas alaus as nesistengiu apsvaigti. Vasare kaime zaidziam krepsini. Suzaidziama partija ir puse buteliuko isgeriu. Suzaidziama dar viena isgeriu kita puse. Ir taipo vienas ar du buteliai buna patvarkomi. Tiesiog nekreipiu demesio kad tai alkoholis. Nesistengiu as apsvaigti nuo to. Po krepsinio saltas alutis man labai patinka vat tik todel ir geriu paprasta diena. O toliau kaip minejau jau yra progos.

Tai aš db nesuprantu, jeigu tu nenori apsvaigti tai kam tu tą alų geri? ;D Ne geriau būtų vandens ar sulčių kokią stiklinę po kiekvieno mačo? Ir atgaivina geriau, ir energiją atstato, skysčių apytaką kūne stabilizuoja. + Sportuojant gerti alkoholinius gėrimus yra blogiausias metas tam daryti, nes prakaituodamas dehidratuojiesi ir alkoholio kocentracija kūne taip gali labai greitai išaugti, po to gali kad ir nejusti svaigimo, organizmas sustos ir nulinksi patvory kur nors.

Citata

Negėriau, negeriu, negersiu. Šiaip mane jau užknisa kai kam norspasaki, kad negeri, net neragauji, tai saulaiki atsakymą "meluoji, išaugsi, dar pamatysi..."

Mane ir užknisa, jau nuo 15 metų pastoviai visi man taip sako ;/

Citata

Ir tau toks gyvenimo budas "nedariau, nedarau, nedarysiu" neatrodo kvailas? IMO is gyvenimo reikia srebt viska ka galima, tai yra pabandyt bent po karta. Pvz as niekada nebandziau vartot vadinamu "ratu", rukyt zole ar vartot steroidus, bet nesakau, kad niekada to nedarysiu, nes gyvenam tik viena karta ir bent po viena karta pabandyt reiktu beveik visko.

Aš jau apie tokius posakius kaip "viską reikia bent po kartą pabandyti" esu ištisą triadą prirašęs šioje diskusijoje:
http://www.nmo.lt/in...opic=841&st=100
jei kas netingi ir nematėt dar galit pasiskaityti ;D
Šiuo atveju norėčiau tavo pasakymą šiek tiek pataisyti: Iš gyvenimo reikia srėbt ne viską, ką galimą, o viską, kas geriausia - alkoholis/narkotikai ir t.t. manau sutiksi, kad į geriausių dalykų sąvoką neįeina :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

Citata

Tai aš db nesuprantu, jeigu tu nenori apsvaigti tai kam tu tą alų geri? ;D Ne geriau būtų vandens ar sulčių kokią stiklinę po kiekvieno mačo? Ir atgaivina geriau, ir energiją atstato, skysčių apytaką kūne stabilizuoja. + Sportuojant gerti alkoholinius gėrimus yra blogiausias metas tam daryti, nes prakaituodamas dehidratuojiesi ir alkoholio kocentracija kūne taip gali labai greitai išaugti, po to gali kad ir nejusti svaigimo, organizmas sustos ir nulinksi patvory kur nors.

Nu as jau minejau, kad alus man skanus atsigaivinimo budas, bet viska ka parasei galbut ir tiesa sakai :) galima ir susimastyti ;]

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Kas man nesuprantama ir tikrai apgailetinai atrodo,kai geria tie kurie tikrai dar to daryti neturetu.Kam girtis?Nejaugi yra malonu save taip zeminti giriantis-As geriu,rukau zole ir tt.As nenusigeriu;.WOW ,o as nenusivalgau.Kas labiausiai nervina,kad tie kurie negeria(pvz kokie astuntokai)Buna atstumti nuo kitu ir visi sako-"ai tai tu lievas,jei tu penktadieniais neisgeri".Zinau viena-Sakymas,kad tai nekenksminga,ar nieko blogo-jau itaka to dalyko,kurio tu pavartojai.Dauguma norintys mest rukyt sako-kai noresiu,tai ir mesiu.Bet jei reiketu paimt ir mest-jie nieku gyvu nemestu.Sakytu-as gal dabar nenoriu.Tai jau begimas nuo problemos!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Jo man irgi nepatinka tie girimaisi, taciau bent jau tarp mano bendraamziu 17-18 sito nebera. Anksciau budavo kai mazesni tai budavo, kad girdavosi, dabar sito nebera. Ir tai tikrai nera aukstas lygis pasigirti kaip tu keturiom vaiksciojai praejusi savaitgali. Todel man ir yra dabar ziureti graudu i 13 mecius Klaipedos centre vaiksciojancius apgirtusius ir neva labai save sauniais belaikancius. Gerai, kad bent jau as netgi kai anksti pradejau isgerineti nesirodydavau viesumoje. Ir dabar isgerus tikrai nera gerai manau apskritai vaikscioti gatvemis. Mes jeigu jau isgerinejame tai namuose ar pirteleje kokioje ir viskas.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-24, 19:07, pasakė:

Šiuo atveju norėčiau tavo pasakymą šiek tiek pataisyti: Iš gyvenimo reikia srėbt ne viską, ką galimą, o viską, kas geriausia - alkoholis/narkotikai ir t.t. manau sutiksi, kad į geriausių dalykų sąvoką neįeina :)

Alkoholis nera blogai kuomet yra vartojamas saikingai. Tarkim isgert bent 2 kartus i metus per naujaka ir gimtadieni tai tikrai galima. Taip dideles zalos organizmui tikrai nepasidarysi. Nu, o del "ratu" tai zinau, kad tai tikrai nera geras dalykas sveikatai, bet tai nereiskia, kad negali nors viena karta pabandyti. Juk mes kenkiam sau darydami beveik viska. Sedim prie PC - gadinam akis, kuprojames, gaudom radiacija. Valgai nesveika maista - kaupi cholesteroli, tada viena diena ima ir pareina infarktas... As uz tai, kad is gyvenimo reikia srebt viska ir greitai, juk nezinai kuria diena tau tiesiog einant per gatve koks nors durnelis nutrenks tave su masina. Tada taip ir liksi nei nepajutes girtumo jausmo, nei zolytes poveikio, nei mergaites pamylejas. :D Tik aisku nesakau, kad reikia pradet ragaut nuo 14-15metu...

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 371 Pranešimai:
1
Viskas ką esu gėręs su laipsniais - stiklinė alaus pirty kelis kartus, naujųjų metų proga taurė šampano ir kai buvau stovkėj Palangoj tai du ar tris vakarus butelis alaus ar du buteliukai D-Light. Daugiau negėriau ir tikrai nemanau, kad gėrimas prideda kietumo, kad gerti yra gerai. Po velniais, šiandien ėjau iš anglų mokyklos ir miesto aikštėj ant sniego voliojosi kažkoks diedas. Aišku, girtas... Žinoma, dabar kad išgersi vieną kitą butelį, tai nieko. Paskui pereisi prie butelio degtinės ir taip toliau. Todėl nelabai yra noro atsigerti tų laipsnių... + turiu patirties iš vaikystės, kai savo akim mačiau, kaip alkoholis pakeičia žmogų...
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Kad alkoholis gali pakeisti zmogu tai cia tiesa, taciau nekiekvienus keicia. Geriant alkoholi tuo paciu ir valia reikia megint ugdyti. Vat butent nuo valios daug kas priklauso. As irgi turiu gyva pavizdy savo gyvenime. Mano geras dede prarado viska, darba, seima, ir net neseniai gulejo komoje nuo alkoholio. Zinoma jis nebera laikomas musu gimines draugu, kadangi jam geresnis draugas alkoholis. Kas svarbiausiai, kad tai irodo kad zmogus yra silpnavalis.

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Bandyti teko ir žoles ,ir cigarečių ,ir gerti alkoholį ne kartą ,įskaitant nusigėrimą iki sąmonės praradimo. Ir kokia man iš to nauda? Jokios.
Žolė nepatiko - nevežė ,nors bandžiau ne kartą traukt. Esu skaitęs ,kad žolė iš pradžiu pramuša smegenų ląsteles ir tik tada atsiranda efektas. Matyt ,mano smegenys yra gan sveikos ir nenorėjo įsileist tų nuodų. + Žolė yra labai brangi ir aš labai gailiuosi dėl išleistų pinigų. Cigaretės man asocijuojasi su vėmalais - panašus kvapas ir visi parūkimai po alkoholio baigdavosi šliaukomis. Cigaretės drožia sveikatą ,trukdo sportui ,tai ne maistas ir brangiai atsieina ,TAD KAM JOS? Su alkoholiu jau kita istorija ir labai ilga ...po daug išgyvenimų ,pradėjau saugoti savo sveikatą ir tuo pačiu eiti į štanginę. Taip jis ir atkrito. Dabar pagalvoju: "kam man jo reikia?" ir jau ilgą laiką visiškai nebegeriu. + Po visų gėrimų blogi prisiminimai (pachmielas) užgoždavo gerus. Per porą mėnesių visiškai nusistačiau prieš svaigalus.
Gera tema :). Alkoholio vartojimas tarp jaunimo Lietuvoje yra didelė problema. Įdomu ,kiek procentų vaikų 13-15 metų pastoviai vartoja alkoholį?..

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

Rodyti pranešimąŠnypas, 2009-03-24, 20:37, pasakė:

Žinoma, dabar kad išgersi vieną kitą butelį, tai nieko. Paskui pereisi prie butelio degtinės ir taip toliau.
Nu priezastis kodel jisai nusigere nera tokia paprasta, kad norejo atsigerti vieno alaus, o poto dar vieno dar vieno ir dar vieno. Zmones nera tokie debilai, kaip tu galvoji, kad nesugebetu isgere viena alaus sustoti. Jeigu zmogus neturi labai rimtu priezasciu nusigerti ( plotas, buvimas su draugais, apatija, depresija, cinizmas ar dar kokia liga), tai jis ir nenusigers. Jezau, toks jausmas, kad alkoholis tai lyg koks heroinas pagal jus. Cia ne nuo jo priklauso, ar jus tapsite tokiu ar anokiu. Cia priklauso nuo jusu gyvenimo ir kokia svarba tas alkoholis jusu gyvenime atlieka.

Citata

Esu skaitęs ,kad žolė iš pradžiu pramuša smegenų ląsteles ir tik tada atsiranda efektas
butu gerai, jei pries toki gincitina fakta pateikiant, pateiktum ir saltini, kad galetum ji irodyti

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-03-24, 21:18

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Citata

Alkoholis nera blogai kuomet yra vartojamas saikingai. Tarkim isgert bent 2 kartus i metus per naujaka ir gimtadieni tai tikrai galima. Taip dideles zalos organizmui tikrai nepasidarysi. Nu, o del "ratu" tai zinau, kad tai tikrai nera geras dalykas sveikatai, bet tai nereiskia, kad negali nors viena karta pabandyti. Juk mes kenkiam sau darydami beveik viska. Sedim prie PC - gadinam akis, kuprojames, gaudom radiacija. Valgai nesveika maista - kaupi cholesteroli, tada viena diena ima ir pareina infarktas... As uz tai, kad is gyvenimo reikia srebt viska ir greitai, juk nezinai kuria diena tau tiesiog einant per gatve koks nors durnelis nutrenks tave su masina. Tada taip ir liksi nei nepajutes girtumo jausmo, nei zolytes poveikio, nei mergaites pamylejas. Tik aisku nesakau, kad reikia pradet ragaut nuo 14-15metu...

Čia:

Citata

Iš gyvenimo reikia srėbt ne viską, ką galimą, o viską, kas geriausia - alkoholis/narkotikai ir t.t. manau sutiksi, kad į geriausių dalykų sąvoką neįeina

turėjau galvoje ne gerumą sveikatai, o, kaip čia geriau išsireikšti, tarkim sielai/protui, ar tu nuo alkoholio/narkotikų/"one night stand'ų" kažkuo patobulėsi kaip asmenybė? Ir ar tikrai šitie dalykai suteiks tau tiek daug laimės, kad būtina juos įtraukti į "things I want to do, before I die" sąrašą? I mean, pasaulyje yra daugybė dalykų, kurie suteikia TIKRĄ, o ne cheminį laimės/pasitenkinimo/triumfo/ekstazės t.t. jausmą, tik nereikia bijoti jų ieškoti. Visada lengviausia rinktis tai, kas būdingiausia visuomenei, tačiau nereikia pamiršti, kad tai kas būdinga "bandai" retai kada yra ideliai pritaikoma atskiriems individams.
BTW, jeigu jau diskutuojame faktą, kad gyvenime reikia daug ką išbandyti tai logiškai pirštųsi išvada, kad daugiausia būtų galima išbandyti viską bandant po vieną kartą, tačiau ar vienu alaus bokalu ar viena surūkyta cigarete šitie dalykai pasibaigia? :)

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-03-24, 21:40

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

Citata

I mean, pasaulyje yra daugybė dalykų, kurie suteikia TIKRĄ, o ne cheminį laimės/pasitenkinimo/triumfo/ekstazės t.t. jausmą, tik nereikia bijoti jų ieškoti.

For example - Sexas ;D

Citata

Nu priezastis kodel jisai nusigere nera tokia paprasta, kad norejo atsigerti vieno alaus, o poto dar vieno dar vieno ir dar vieno. Zmones nera tokie debilai, kaip tu galvoji, kad nesugebetu isgere viena alaus sustoti. Jeigu zmogus neturi labai rimtu priezasciu nusigerti ( plotas, buvimas su draugais, apatija, depresija, cinizmas ar dar kokia liga), tai jis ir nenusigers. Jezau, toks jausmas, kad alkoholis tai lyg koks heroinas pagal jus. Cia ne nuo jo priklauso, ar jus tapsite tokiu ar anokiu. Cia priklauso nuo jusu gyvenimo ir kokia svarba tas alkoholis jusu gyvenime atlieka.

Visiskai pritariu sitai nuomonei. Kaip jau minejau anksciau priklauso nuo jusu valios ir pacio zmogaus.

Citata

Esu skaitęs ,kad žolė iš pradžiu pramuša smegenų ląsteles ir tik tada atsiranda efektas

butu gerai, jei pries toki gincitina fakta pateikiant, pateiktum ir saltini, kad galetum ji irodyti

is tikruju gal labai maza dalis tiesos cia ir yra. Po pirmu dvieju triju kartu man irgi nieko nebuvo. Arba buvo baimes jausmas rukyti daug arba tikrai kazkas buvo ne to ir atrode kad pinigai ismest i bala. O viena karta teko gerai parukyti tai tikrai pajutau kas tas yra. Keistas jausmas. Is vienos puses nemalonus is kitos malonus. Bet tokio jausmo, kad vel ir vel meginti ir tik laukti to kad vel greiciau parukyti nera visiskai. As manau tas jausmas yra labai nenupasakojamas. Zole ir Alkoholio poveikiai yra tikrai skirtingi. Galvojau, kad bus kazkas panasaus o stai cia kazkas tikrai buvo tokio ir tikrai skirtingi pojuciai. Silpnu nervu, silpno organizmo zmonems tokiu dalyku tikrai nemegint. Ir apskritai geriau sakoma gi, kad nebegint. Bet kad jau pameginau tai pameginau.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-24, 21:39, pasakė:

turėjau galvoje ne gerumą sveikatai, o, kaip čia geriau išsireikšti, tarkim sielai/protui, ar tu nuo alkoholio/narkotikų/"one night stand'ų" kažkuo patobulėsi kaip asmenybė?

O ar busi tobulesnis ju nei karto nepabandes? Visu pirma pries ta maximalu uzsikodavima "niekada" reikia nors karta gyvenime tai pabandyt, kad bent zinotum koks tai jausmas. Aisku siuo atveju turiu galvoj tik alkoholi ar zolyte, tik ne visokius narkotikus prie kuriu lengvai priprantama.

Citata

Ir ar tikrai šitie dalykai suteiks tau tiek daug laimės, kad būtina juos įtraukti į "things I want to do, before I die" sąrašą? I mean, pasaulyje yra daugybė dalykų, kurie suteikia TIKRĄ, o ne cheminį laimės/pasitenkinimo/triumfo/ekstazės t.t. jausmą, tik nereikia bijoti jų ieškoti

Pasakyk koki nors, NE CHEMINI, dalyka nuo kurio pasijustum kaip girtas, apsirukes arba nurijes kaliosa. :)

Citata

BTW, jeigu jau diskutuojame faktą, kad gyvenime reikia daug ką išbandyti tai logiškai pirštųsi išvada, kad daugiausia būtų galima išbandyti viską bandant po vieną kartą, tačiau ar vienu alaus bokalu ar viena surūkyta cigarete šitie dalykai pasibaigia? :D

Ne vienu alaus bokalu, o vienu pasigerimu, ne vienu surukytu jointu, o vienu apsirukymu. Jei kalbant apie toki straight-edge nusistatyma kaip tavo ir Unbroken tada atsakymas - TAIP, tai gali pasibaigt ir po vieno karto. :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Visi renkasi po pirmo pabandymo daryti tai dar karta ar ne. Gi mes esam apsiskaite kas yra labai pavojinga, kas maziau pavojinga. Vieni paragauja - nepatinka ir nebevartoja. Vieni paragauja - patinka ir toliau vartoja. Tik vat ir vel tas pats sakinys, kad nuo zmogaus viskas priklauso ant kiek daug jis vartos. As toliau nei zole tikrai nesiruosiu zengti. Pameginau zoles ir supratau, kad netgi sita psichotropine medziaga yra ant tiek stipri, kad mane gerokai apsvaigino. Ir ant tiek, kad daugiau man tikrai nesinorejo. Tai as isivaizduoju kas zmogui gali buti nuo visokiu kitokiu stipresniu medziagu. Vien pagalvojus siurpas nukrato. O alkoholis, skanke.. nu cia jau mano ribos. Ju perzengti nesiruosiu.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2009-03-24, 21:09, pasakė:

Alkoholio vartojimas tarp jaunimo Lietuvoje yra didelė problema. Įdomu ,kiek procentų vaikų 13-15 metų pastoviai vartoja alkoholį?..

Šiandien su klasioku kaip tik užsiminėm apie šį dalyką. Problema ta, kad reikia aiškaus apibrėžimo kas yra pastovus vartojimas. Trys kartai į savaitę? Kartas? Gėrimas kasdien?

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-03-24, 19:49, pasakė:

Kas labiausiai nervina,kad tie kurie negeria(pvz kokie astuntokai)Buna atstumti nuo kitu ir visi sako-"ai tai tu lievas,jei tu penktadieniais neisgeri".

Pas mus klasėje taip nėra. Jei kasnors ir yra atstumtas, tai ne dėl to, kad negeria. Šiaip lopas yra.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
isgeriu progom, tik va deja kai yra masina tu progu daros maziau. Padeda kazkiek atsipalaiduoti, smagus pats gerimo procesas, po kokiu 2 shot'u merginu kabinimas eina kaip per sviesta, per daug jau blogai. Zole ir kartais papuciu bet sita jau reciau, nesu toks as turtingas. Cigaretes tai tik kai pavaisina kas nors, vel gi neturiu as tiek pinigu tokiem dalykam. O siaip kartais smagu visiskai nusitasyt, po to tavim rupinasi, slaugo, tu nieko neprisimeni ;D Na nezinau kartais tiesiog to reikia, sodyboj su gerais draugais, prie kuriu negeda nieko iskrest. Oplia!
Cia kaip kazkada diskutavom, kad reik viskas isbandyt gyvenimas per trumpas, laikaus sios pozicijos ir jos niekas nepakeis ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

Rodyti pranešimąSmS, 2009-03-24, 22:19, pasakė:

Šiandien su klasioku kaip tik užsiminėm apie šį dalyką. Problema ta, kad reikia aiškaus apibrėžimo kas yra pastovus vartojimas. Trys kartai į savaitę? Kartas? Gėrimas kasdien?
Pas mus klasėje taip nėra. Jei kasnors ir yra atstumtas, tai ne dėl to, kad negeria. Šiaip lopas yra.
Ne į temą
Nes zaidzia WOW?

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-03-24, 22:42

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5

Rodyti pranešimądomaz, 2009-03-24, 21:16, pasakė:

Sakydamas "esu skaitęs" ,aš kaip tik to ir neteikiu kaip fakto.
Anyway ,to pačio šaltinio neradau. Visgi ,iš mano pažįstamų ir internete skaitytų atvejų ,dauguma bandžiusiųjų iš pirmo karto nieko gero nepajunta.
ČIA kitas šaltinis ,teigiantis ,kad marihuana neatstatomai pažeidžia centrinę nervų sistemą.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Labai idomus straipsnis. Aciu, kad paplatinot. Pirma kart skaiciau. Ir pas ta baxureli Toma ir pas ta moteri kurie kalbejo apie zole yra tiesos. Nuo zoles kaip nuo Alkoholio nebuna jokiu "pachmielu". Ir stai net pati sita moteris pasake, kad tik nuo pacio zmogaus priklauso ar jis pereis prie stipresniu narkotiku ar ne.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-24, 23:00, pasakė:

Labai idomus straipsnis. Aciu, kad paplatinot. Pirma kart skaiciau. Ir pas ta baxureli Toma ir pas ta moteri kurie kalbejo apie zole yra tiesos. Nuo zoles kaip nuo Alkoholio nebuna jokiu "pachmielu". Ir stai net pati sita moteris pasake, kad tik nuo pacio zmogaus priklauso ar jis pereis prie stipresniu narkotiku ar ne.
as ta straipsni perskaites labiau issigandau, kad mano atmintis neatstatomai suprastes, ir, kad susirgsiu kokia psichologine ar net fizine priklausomybe. o ne tai, kad nepeiresiu prie kokio heroino..

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Tai Domai esi bandes zoles? Taip tie teiginai tikrai isgazdinti galejo, taciau tai nera toks paveikimas kad puse smegenu suvalgo. Kaip matem zmogus pasakojo kad 8metus jau ruko ir kolkas matom, kad nera mires ir dar sugeba protingai kalbeti o ir vartoja sake nemazai. As pirma karta pries metus meginau ir esu rukes keleta kartu ir taip gaunas kas pora menesiu kazkur tai tos priklausomybes darant tokius tarpus taip pat nera. Tas pats kas tu gali parukyti cigareciu kas du menesius ir tikrai priklausomybes nebus. Vienitelis dalykas kad neatsistato tas pazeidimas. Bet kaip jau minejau mano manymu tas pazeidimas yra maza dalele. Betkokiu atveju nera sveika.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-24, 23:29, pasakė:

Tai Domai esi bandes zoles? Taip tie teiginai tikrai isgazdinti galejo, taciau tai nera toks paveikimas kad puse smegenu suvalgo. Kaip matem zmogus pasakojo kad 8metus jau ruko ir kolkas matom, kad nera mires ir dar sugeba protingai kalbeti o ir vartoja sake nemazai. As pirma karta pries metus meginau ir esu rukes keleta kartu ir taip gaunas kas pora menesiu kazkur tai tos priklausomybes darant tokius tarpus taip pat nera. Tas pats kas tu gali parukyti cigareciu kas du menesius ir tikrai priklausomybes nebus. Vienitelis dalykas kad neatsistato tas pazeidimas. Bet kaip jau minejau mano manymu tas pazeidimas yra maza dalele. Betkokiu atveju nera sveika.
as nerukiau. brangu, labai ilgas poveikis (o tas man nepatinka), priprantama. Ir dar sis tas. visi mano klasiokai beveik ruko. mano vienas geriausiu draugu ruko. Bet jau jis biski per daug, nes vos ne kas trecia diena ir taip du metus. Jisai dabar tapo toks ramus, draugiskas, linksmas. Su tokiu malonu bendrauti yra. Bet kita vertus jisai gali atrodyti kaip koks suniukas. Mazas, mielas, bet kvailas. Kvailas ne ta prasme, kad nesveikas. Tiesiog sunkiau sekasi su mokslais, susikaupti. Kazka sneki, sneki ir pastoviai: "blet noriu ganjos"... As per daug gerai pazystu tuos rukalius, kad pats noreciau. Jie gyvena sia diena, o as labiau rupinuosi ateitimi. Nenoriu taip imti, nustoti mokytis, lankyti savo burelius vietoj to, kad susideciau su tais rukaliais. Zinoma, iki 25 metu bus zjbs nugyventa. O kas poto? bybys o ne gyvenimas.. Nei darbo, gerai apmokamo ir tokio kuri nori dirbti. Nei mastymas toksai, su kuriuo moketum gyvenime gerai issiversti. Vienu zodziu, tai ne man.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Citata

For example - Sexas ;D
Seksas irgi realiai yra cheminis malonumas, tik kad šiuo atveju pats kūnas, praktiška be papildomų sintetinių priemonių paduoda testosteronų srautą į smegenis, kaip bebūtų šiuo atveju malonumo suvokimas yra instinktyvus, kas neprilygsta realiam laimės pojūčiui.

Citata

O ar busi tobulesnis ju nei karto nepabandes? Visu pirma pries ta maximalu uzsikodavima "niekada" reikia nors karta gyvenime tai pabandyt, kad bent zinotum koks tai jausmas. Aisku siuo atveju turiu galvoj tik alkoholi ar zolyte, tik ne visokius narkotikus prie kuriu lengvai priprantama.
Žodis "reikia" šiuo atveju tik nesąmoningas būdas save pateisinti, aš lygiai taip pat tokioje pat pozicijoje galėčiau pasakyti "nereikia" ; Į klausimą galėčiau atsakyti klausimu: ar būsi tobulesnis pabandęs? Dėl jausmo tai: yra žmonių kurie pvz pjaustosi ir badosi save ir nuo to patiria "neapsakomą" malonumą, kodėl gi nepabandžius to? Ir kodėl nepabandžius kitų narkotikų? Pvz kodėl neusileidus heroino, juk nei karto nepabandęs nežinosi koks jausmas, reikia bent žinoti koks, m? :)

Citata

Pasakyk koki nors, NE CHEMINI, dalyka nuo kurio pasijustum kaip girtas, apsirukes arba nurijes kaliosa.
Jei pasijutimą girtu/apsirūkiusi tu turi galvoje apsvaigimą/orientacijos sutrikimą/vėmimą ir t.t. tai siūlyčiau išbandyti galvos trankymą į sieną(no offence :) ), o jei turi galvoje atsipalaidavimą tai gali padėti, kad ir mėgiama muziką :) Jei nori ekstremalesnių susijaudinimo/smagumo pojūčių, tada gali išmėginti kokią nors sporto šaką arba susirasti kokį nors pozityvų hobį. Jei kalbi apie laimę(čia turiu pasakyti, kad man labai gaila tokių žmonių, kurie mano, kad CHEMIJA gali šitą dalyką suteikti) tai šioje vietoje atsimušime į subjektyvumo sieną, kur pats žmogus turi nuspręsti, kas pasaulyje jį daro laimingu ir būtent čia išlys tikrosios neigiamos CHEMIJOS pasėkmės. Alkoholis/narkotikai atima iš žmonių pretekstą ieškoti realių atsipalaidavimo/laimės šaltinių, juk taip lengva užsiversti butelį ir pasijusti "kaip devintame danguje" , iš to vėliau ir kyla, tokie kaip tavo šis klausimai: kas kitas man suteiks tokį "malonumą" ? kas kitas padės man atsipalaiduoti? kam sukti galvą, kam vargintis? Tokiu atveju žmogus paprastai tampa NEĮGALUS pajusti ar suprasti KAS iš tikrųjų yra džiaugsmas/malonumas/laimė t.t. ir sekantis žingsnis iš čia yra tik fizinė priklausomybė, dėl lygiai tų pačių priežasčių.

Citata

Ne vienu alaus bokalu, o vienu pasigerimu, ne vienu surukytu jointu, o vienu apsirukymu. Jei kalbant apie toki straight-edge nusistatyma kaip tavo ir Unbroken tada atsakymas - TAIP, tai gali pasibaigt ir po vieno karto.
Ne vienu pasigėrimu, o mėnesiu reabilitacijos klinikoje, ne vienu apsirūkymų, o plaučių vėžiu, why stop there? ;D Ir netgi jei kalbėsime apie pasigėrimą/apsirūkymą tai tada vėl galėčiau užduoti tą patį klausimą - keliais atvejais pvz iš tūkstančio ties tuo viskas pasibaigia? Kas kaip ir pirmai atima bet kokią vertę iš "pabandymo" preteksto.

Citata

isgeriu progom, tik va deja kai yra masina tu progu daros maziau. Padeda kazkiek atsipalaiduoti, smagus pats gerimo procesas, po kokiu 2 shot'u merginu kabinimas eina kaip per sviesta, per daug jau blogai. Zole ir kartais papuciu bet sita jau reciau, nesu toks as turtingas. Cigaretes tai tik kai pavaisina kas nors, vel gi neturiu as tiek pinigu tokiem dalykam. O siaip kartais smagu visiskai nusitasyt, po to tavim rupinasi, slaugo, tu nieko neprisimeni ;D Na nezinau kartais tiesiog to reikia, sodyboj su gerais draugais, prie kuriu negeda nieko iskrest. Oplia!
Cia kaip kazkada diskutavom, kad reik viskas isbandyt gyvenimas per trumpas, laikaus sios pozicijos ir jos niekas nepakeis ;]
Tai jei jau bandei tai kam tą "isgeriu progom" kartoji? Prašyčiau neteminio "visko" čia man nekaišioti, man rodos buvau jau aš šitą argumentuotai išaiškinęs. Back to the phrase, kam gaišti savo laiką ties tuo, ką jau esi bandęs? Į viską aš sakyčiau įeina pvz kad ir apsilankymas kiekvienoje iš garsių operečių/simfonijų ; slidinėjimas alpėse;pasaulio stebūklų aplankymas;jodinėjimas kupranugariu;nardymas narve su rykliais;memuarų parašymas ir išleidimas; t.t. iki pabaigos, atgal ir be galo be krašto, kodėl praleidi tas "progras" , kartodamas tai, ką jau esi patyręs daugybę kartų, kai galėtum "bandyti" visą kitą? HYPOCRISY! Taip gyvenimas trumpas, ir tu nori visas "progas" praleisti "sodelkoj" gurkšnodamas alų iš statinės, EXCUSE ME(Vickie style). Jeigu nori diskutuoti šia tema tai geriau susirask geresnių argumentų ar poziciją, kurios laikytumeis iš bet kurio angle.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

Citata

Seksas irgi realiai yra cheminis malonumas, tik kad šiuo atveju pats kūnas, praktiška be papildomų sintetinių priemonių paduoda testosteronų srautą į smegenis, kaip bebūtų šiuo atveju malonumo suvokimas yra instinktyvus, kas neprilygsta realiam laimės pojūčiui.

Jei atsisakyti alkoholio ir viso kito sito niekad neatsisakyciau ;D nes butent geriausias dalykas. Esme man tokia, kad stai si labai jau asmeniska tema... "sexas"... tas dalykas yra geriau uz visus alkoholius, zoles.. sitas labiausiai svaiginantis dalykas. Nu bet per daug asmeniska, tad geriau neishsipleskim.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0