Citata
Seksas irgi realiai yra cheminis malonumas, tik kad šiuo atveju pats kūnas, praktiška be papildomų sintetinių priemonių paduoda testosteronų srautą į smegenis, kaip bebūtų šiuo atveju malonumo suvokimas yra instinktyvus, kas neprilygsta realiam laimės pojūčiui.
Citata
O ar busi tobulesnis ju nei karto nepabandes? Visu pirma pries ta maximalu uzsikodavima "niekada" reikia nors karta gyvenime tai pabandyt, kad bent zinotum koks tai jausmas. Aisku siuo atveju turiu galvoj tik alkoholi ar zolyte, tik ne visokius narkotikus prie kuriu lengvai priprantama.
Žodis "reikia" šiuo atveju tik nesąmoningas būdas save pateisinti, aš lygiai taip pat tokioje pat pozicijoje galėčiau pasakyti "nereikia" ; Į klausimą galėčiau atsakyti klausimu: ar būsi tobulesnis pabandęs? Dėl jausmo tai: yra žmonių kurie pvz pjaustosi ir badosi save ir nuo to patiria "neapsakomą" malonumą, kodėl gi nepabandžius to? Ir kodėl nepabandžius kitų narkotikų? Pvz kodėl neusileidus heroino, juk nei karto nepabandęs nežinosi koks jausmas, reikia bent žinoti koks, m?
Citata
Pasakyk koki nors, NE CHEMINI, dalyka nuo kurio pasijustum kaip girtas, apsirukes arba nurijes kaliosa.
Jei pasijutimą girtu/apsirūkiusi tu turi galvoje apsvaigimą/orientacijos sutrikimą/vėmimą ir t.t. tai siūlyčiau išbandyti galvos trankymą į sieną(no offence

), o jei turi galvoje atsipalaidavimą tai gali padėti, kad ir mėgiama muziką

Jei nori ekstremalesnių susijaudinimo/smagumo pojūčių, tada gali išmėginti kokią nors sporto šaką arba susirasti kokį nors pozityvų hobį. Jei kalbi apie laimę(čia turiu pasakyti, kad man labai gaila tokių žmonių, kurie mano, kad CHEMIJA gali šitą dalyką suteikti) tai šioje vietoje atsimušime į subjektyvumo sieną, kur pats žmogus turi nuspręsti, kas pasaulyje jį daro laimingu ir būtent čia išlys tikrosios neigiamos CHEMIJOS pasėkmės. Alkoholis/narkotikai atima iš žmonių pretekstą ieškoti realių atsipalaidavimo/laimės šaltinių, juk taip lengva užsiversti butelį ir pasijusti "kaip devintame danguje" , iš to vėliau ir kyla, tokie kaip tavo šis klausimai: kas kitas man suteiks tokį "malonumą" ? kas kitas padės man atsipalaiduoti? kam sukti galvą, kam vargintis? Tokiu atveju žmogus paprastai tampa NEĮGALUS pajusti ar suprasti KAS iš tikrųjų yra džiaugsmas/malonumas/laimė t.t. ir sekantis žingsnis iš čia yra tik fizinė priklausomybė, dėl lygiai tų pačių priežasčių.
Citata
Ne vienu alaus bokalu, o vienu pasigerimu, ne vienu surukytu jointu, o vienu apsirukymu. Jei kalbant apie toki straight-edge nusistatyma kaip tavo ir Unbroken tada atsakymas - TAIP, tai gali pasibaigt ir po vieno karto.
Ne vienu pasigėrimu, o mėnesiu reabilitacijos klinikoje, ne vienu apsirūkymų, o plaučių vėžiu, why stop there? ;D Ir netgi jei kalbėsime apie pasigėrimą/apsirūkymą tai tada vėl galėčiau užduoti tą patį klausimą - keliais atvejais pvz iš tūkstančio ties tuo viskas pasibaigia? Kas kaip ir pirmai atima bet kokią vertę iš "pabandymo" preteksto.
Citata
isgeriu progom, tik va deja kai yra masina tu progu daros maziau. Padeda kazkiek atsipalaiduoti, smagus pats gerimo procesas, po kokiu 2 shot'u merginu kabinimas eina kaip per sviesta, per daug jau blogai. Zole ir kartais papuciu bet sita jau reciau, nesu toks as turtingas. Cigaretes tai tik kai pavaisina kas nors, vel gi neturiu as tiek pinigu tokiem dalykam. O siaip kartais smagu visiskai nusitasyt, po to tavim rupinasi, slaugo, tu nieko neprisimeni ;D Na nezinau kartais tiesiog to reikia, sodyboj su gerais draugais, prie kuriu negeda nieko iskrest. Oplia!
Cia kaip kazkada diskutavom, kad reik viskas isbandyt gyvenimas per trumpas, laikaus sios pozicijos ir jos niekas nepakeis ;]
Tai jei jau bandei tai kam tą "isgeriu progom" kartoji? Prašyčiau neteminio "visko" čia man nekaišioti, man rodos buvau jau aš šitą argumentuotai išaiškinęs. Back to the phrase, kam gaišti savo laiką ties tuo, ką jau esi bandęs? Į viską aš sakyčiau įeina pvz kad ir apsilankymas kiekvienoje iš garsių operečių/simfonijų ; slidinėjimas alpėse;pasaulio stebūklų aplankymas;jodinėjimas kupranugariu;nardymas narve su rykliais;memuarų parašymas ir išleidimas; t.t. iki pabaigos, atgal ir be galo be krašto, kodėl praleidi tas "progras" , kartodamas tai, ką jau esi patyręs daugybę kartų, kai galėtum "bandyti" visą kitą? HYPOCRISY! Taip gyvenimas trumpas, ir tu nori visas "progas" praleisti "sodelkoj" gurkšnodamas alų iš statinės, EXCUSE ME(Vickie style). Jeigu nori diskutuoti šia tema tai geriau susirask geresnių argumentų ar poziciją, kurios laikytumeis iš bet kurio angle.