Citata
1. Jūs ne šešiamečiai,kad kristumėt į gilią komą dėl litro alaus.
2. Kaip vieną kartą gerai prirūkęs gali gauti plaučių vėžį? Aišku, jei tu esi aplinkoje, kurioje daug rūkančių, tai irgi blogai. Bet jei tu gyveni švariame pasaulyje ir vieną kartą apsirūkai - vėžys neateis. Bent jau ne plaučių.
Ten buvo ironija, jei nesupratai
Citata
Kodel tai kartoju hmm... Nes buvo smagu? Nes kiekviena karta buna kitokiu nuotykiu? Cia tas pats kas klausti kam tu su draugais susitinki. Dazniausiai alkoholis buna kaip fonas, tokiu dalyku tai as nepakenciua, nes jai gert tai reik gert ir, kad po to vakar nezinia kur nutemptu, kad ir y vienos nakties romana. Be to tu kaip "nebandes", "svaruolis", "skaistuolis" negali pats objektyviai vertint ko nesi bandes, nes, vienas dievas tezino, gal net, pats pabandes uzsikabliuotum.
Lygiai taip pat kaip tu nesi bandęs ir tikriausiai niekada neišbandysi daugybės užsiėmimų, kuriuos aš atlieku smagumo dėlei. Šioje vietoje manau reiktų apsistoti ties tuo, kad tavo "gyvenime reikia viską išbandyti" apsiriboja kvaišalų vartojimu ir mergų .. Ir aš šioje vietoje vertinu ne tų dalykų tau teikiamą malonumą, o tavo dviveidiškumą, ką, remdamasis tavo išsakytais kredo ir tame pačiame post'e numestomis visiškomis priešpriešomis galiu vertinti netgi labai objektyviai. + Jei tau "švaruolis", "skaistuolis" yra neigiami dalykai tai logiškai peršasi išvada, kad apsileidimas ir iškrypimas įeina į tavo vertybių sistemą.
Citata
Bet as, gal skirtingai nei Valhalas ar Unbroken, visiskai neturiu nieko pries zmones, kurie geria.
Aš ir nieko prieš, jeigu žmogus savo gėrimą gali racionaliai paaiškinti, tačiau labai dažnai tas yra daroma paprasčiausiai sekant bandiniais instinktais, taip save demoralizuojant ir atkertant kelią realesniems gyvenimo malonumams, būtent šito aš ir nelinkęs ypatingai toleruoti.
Citata
Neatima ir zmogus jokiu budu netampa neigalus ka nors pajusti, jis visada turi teise rinktis, cia vel priklauso nuo pacio zmogaus, jei zmogus yra koks nors durnas kaimietis tai jis ar seip ar taip anksciau ar veliau iniks i alkoholi.
Tačiau retas kuris ta teise pasinaudoja, ypač kai alternatyva yra sekti minios pramintais/minamais takais.
Citata
Man truputi juokingai atrodo kai zmogus realiai nepatyres nei vieno nei kito jausmo juos lygina (ypac kai jie yra nepalyginami).
Aš tik pateikiau pvz, kurie, kaip jau minėjau nėra visuotinai objektyvūs, be to, apie jausmus ir potyrius manau esu pakankamai kvalifikuotas diskutuoti, nes absoliučios laimės/atsipalaidavimo ir ekstazės jausmų jokiu būdu nevengiu, tik siekiu jų SAVAIS, nesintetiniais keliais, ko, iš to, kad uždavei klausimą: ar yra nors vienas dalykas, kuris prilygtų prisigėrimui/apsirūkimui, sprendžiu, kad pats nesi gyvenime patyręs.
Citata
Prasom nedaryt is muses dramblio Cia vel galeciau pakartot ta pati ka rasiau anksciau. Viskas priklauso nuo zmogaus. Ir seip nuo alkoholio igaut priklausomybe prisigerus vos viena karta yra neimanoma. Jei esi pries ji nusistates, greiciausiai tave kaip tik nuo jo dar labiau atgrasys pagirios.
Taip, tačiau čia buvo kalbama apie "bandymo" prasmingumą