Peršokti prie turinio

Alkoholio vartojimas.

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 83

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-03-24, 22:41, pasakė:

Ne į temą
Nes zaidzia WOW?

Ne į temą
Ne, nes yra žmogus, su kuriu nepabendrausi apie bet ką. Yra tam tikri subjektai, kuriuos jie dar išmano, bet toliau gali net nebandyt lįst.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-25, 00:09, pasakė:

Ne vienu pasigėrimu, o mėnesiu reabilitacijos klinikoje, ne vienu apsirūkymų, o plaučių vėžiu, why stop there? ;D Ir netgi jei kalbėsime apie pasigėrimą/apsirūkymą tai tada vėl galėčiau užduoti tą patį klausimą - keliais atvejais pvz iš tūkstančio ties tuo viskas pasibaigia? Kas kaip ir pirmai atima bet kokią vertę iš "pabandymo" preteksto.

1. Jūs ne šešiamečiai,kad kristumėt į gilią komą dėl litro alaus.
2. Kaip vieną kartą gerai prirūkęs gali gauti plaučių vėžį? Aišku, jei tu esi aplinkoje, kurioje daug rūkančių, tai irgi blogai. Bet jei tu gyveni švariame pasaulyje ir vieną kartą apsirūkai - vėžys neateis. Bent jau ne plaučių.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-24, 22:09, pasakė:

Tai jei jau bandei tai kam tą "isgeriu progom" kartoji? Prašyčiau neteminio "visko" čia man nekaišioti, man rodos buvau jau aš šitą argumentuotai išaiškinęs. Back to the phrase, kam gaišti savo laiką ties tuo, ką jau esi bandęs? Į viską aš sakyčiau įeina pvz kad ir apsilankymas kiekvienoje iš garsių operečių/simfonijų ; slidinėjimas alpėse;pasaulio stebūklų aplankymas;jodinėjimas kupranugariu;nardymas narve su rykliais;memuarų parašymas ir išleidimas; t.t. iki pabaigos, atgal ir be galo be krašto, kodėl praleidi tas "progras" , kartodamas tai, ką jau esi patyręs daugybę kartų, kai galėtum "bandyti" visą kitą? HYPOCRISY! Taip gyvenimas trumpas, ir tu nori visas "progas" praleisti "sodelkoj" gurkšnodamas alų iš statinės, EXCUSE ME(Vickie style). Jeigu nori diskutuoti šia tema tai geriau susirask geresnių argumentų ar poziciją, kurios laikytumeis iš bet kurio angle.

Kodel tai kartoju hmm... Nes buvo smagu? Nes kiekviena karta buna kitokiu nuotykiu? Cia tas pats kas klausti kam tu su draugais susitinki. Dazniausiai alkoholis buna kaip fonas, tokiu dalyku tai as nepakenciua, nes jai gert tai reik gert ir, kad po to vakar nezinia kur nutemptu, kad ir y vienos nakties romana. Be to tu kaip "nebandes", "svaruolis", "skaistuolis" negali pats objektyviai vertint ko nesi bandes, nes, vienas dievas tezino, gal net, pats pabandes uzsikabliuotum.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Na as kadangi toks daugiau namiseda nuo pat vaiksytes, tai paauglysteje tarsi praleidau ta etapa, kai visi pradejo gert ir rukyt :) O jei paauglysteje neuzsikabliuoji, tai po to ir nebera potraukio. Tai dabar nebent jau patenku i tokia draugija, kur visi gurksnoja alkoholi, tai tada ir pats siek tiek pavartoju prie kompanijos, bet niekada nesu prisigeres iki vemimo ar didelio apsvaigimo ir tikiuosi nebusiu :) Bet niekada nebuna taip, kad "einu gerti", man reikia visada kazkokio kito tikslo, nes siaip tam gerime nelabai matau prasmes. Bet as, gal skirtingai nei Valhalas ar Unbroken, visiskai neturiu nieko pries zmones, kurie geria. Nesu didelis girtu zmoniu istoriju gerbejas, bet kai kada galiu prisijuokti ir is kitu nuotykiu. Aisku nekenciu bomzu, degradu ir t.t. ir turbut geru draugu niekad nelaikysiu zmogaus, kuris pastoviai nusigeria, taciau nematau nieko blogo savaitgali atsipalaiduoti su alkoholiu, nors pats to ir nedarau.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-25, 00:09, pasakė:

Žodis "reikia" šiuo atveju tik nesąmoningas būdas save pateisinti, aš lygiai taip pat tokioje pat pozicijoje galėčiau pasakyti "nereikia" ; Į klausimą galėčiau atsakyti klausimu: ar būsi tobulesnis pabandęs? Dėl jausmo tai: yra žmonių kurie pvz pjaustosi ir badosi save ir nuo to patiria "neapsakomą" malonumą, kodėl gi nepabandžius to? Ir kodėl nepabandžius kitų narkotikų? Pvz kodėl neusileidus heroino, juk nei karto nepabandęs nežinosi koks jausmas, reikia bent žinoti koks, m? :)

Nu jau lyg ir rasiau, kad stiprus narkotikai ir visokie iskrypimai yra isimtis, nes jie yra extremaliai pavojingi.

Citata

Jei pasijutimą girtu/apsirūkiusi tu turi galvoje apsvaigimą/orientacijos sutrikimą/vėmimą ir t.t. tai siūlyčiau išbandyti galvos trankymą į sieną(no offence :) ), o jei turi galvoje atsipalaidavimą tai gali padėti, kad ir mėgiama muziką :) Jei nori ekstremalesnių susijaudinimo/smagumo pojūčių, tada gali išmėginti kokią nors sporto šaką arba susirasti kokį nors pozityvų hobį. Jei kalbi apie laimę(čia turiu pasakyti, kad man labai gaila tokių žmonių, kurie mano, kad CHEMIJA gali šitą dalyką suteikti) tai šioje vietoje atsimušime į subjektyvumo sieną, kur pats žmogus turi nuspręsti, kas pasaulyje jį daro laimingu ir būtent čia išlys tikrosios neigiamos CHEMIJOS pasėkmės. Alkoholis/narkotikai atima iš žmonių pretekstą ieškoti realių atsipalaidavimo/laimės šaltinių, juk taip lengva užsiversti butelį ir pasijusti "kaip devintame danguje" , iš to vėliau ir kyla, tokie kaip tavo šis klausimai: kas kitas man suteiks tokį "malonumą" ? kas kitas padės man atsipalaiduoti? kam sukti galvą, kam vargintis? Tokiu atveju žmogus paprastai tampa NEĮGALUS pajusti ar suprasti KAS iš tikrųjų yra džiaugsmas/malonumas/laimė t.t. ir sekantis žingsnis iš čia yra tik fizinė priklausomybė, dėl lygiai tų pačių priežasčių.

Man truputi juokingai atrodo kai zmogus realiai nepatyres nei vieno nei kito jausmo juos lygina (ypac kai jie yra nepalyginami). Nors cia turbut juoko forma ir rasiai... Nepamirsk, kad kalbam apie zmones grieztai pries alkoholi nusistaciusius, o ne apie silpnus zmones kurie greitai pribrenda prie priklausomybes. Jei zinai, kad esi silpnavalis tai tada gali ir nebandyt, nors kazin ar per visa gyvenima pavyks to isvengt. "Alkoholis/narkotikai atima iš žmonių pretekstą ieškoti realių atsipalaidavimo/laimės šaltinių" Neatima ir zmogus jokiu budu netampa neigalus ka nors pajusti, jis visada turi teise rinktis, cia vel priklauso nuo pacio zmogaus, jei zmogus yra koks nors durnas kaimietis tai jis ar seip ar taip anksciau ar veliau iniks i alkoholi.

Citata

Ne vienu pasigėrimu, o mėnesiu reabilitacijos klinikoje, ne vienu apsirūkymų, o plaučių vėžiu, why stop there? ;D Ir netgi jei kalbėsime apie pasigėrimą/apsirūkymą tai tada vėl galėčiau užduoti tą patį klausimą - keliais atvejais pvz iš tūkstančio ties tuo viskas pasibaigia? Kas kaip ir pirmai atima bet kokią vertę iš "pabandymo" preteksto.

Prasom nedaryt is muses dramblio :) Cia vel galeciau pakartot ta pati ka rasiau anksciau. Viskas priklauso nuo zmogaus. Ir seip nuo alkoholio igaut priklausomybe prisigerus vos viena karta yra neimanoma. Jei esi pries ji nusistates, greiciausiai tave kaip tik nuo jo dar labiau atgrasys pagirios.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Citata

1. Jūs ne šešiamečiai,kad kristumėt į gilią komą dėl litro alaus.
2. Kaip vieną kartą gerai prirūkęs gali gauti plaučių vėžį? Aišku, jei tu esi aplinkoje, kurioje daug rūkančių, tai irgi blogai. Bet jei tu gyveni švariame pasaulyje ir vieną kartą apsirūkai - vėžys neateis. Bent jau ne plaučių.
Ten buvo ironija, jei nesupratai :)

Citata

Kodel tai kartoju hmm... Nes buvo smagu? Nes kiekviena karta buna kitokiu nuotykiu? Cia tas pats kas klausti kam tu su draugais susitinki. Dazniausiai alkoholis buna kaip fonas, tokiu dalyku tai as nepakenciua, nes jai gert tai reik gert ir, kad po to vakar nezinia kur nutemptu, kad ir y vienos nakties romana. Be to tu kaip "nebandes", "svaruolis", "skaistuolis" negali pats objektyviai vertint ko nesi bandes, nes, vienas dievas tezino, gal net, pats pabandes uzsikabliuotum.
Lygiai taip pat kaip tu nesi bandęs ir tikriausiai niekada neišbandysi daugybės užsiėmimų, kuriuos aš atlieku smagumo dėlei. Šioje vietoje manau reiktų apsistoti ties tuo, kad tavo "gyvenime reikia viską išbandyti" apsiriboja kvaišalų vartojimu ir mergų .. Ir aš šioje vietoje vertinu ne tų dalykų tau teikiamą malonumą, o tavo dviveidiškumą, ką, remdamasis tavo išsakytais kredo ir tame pačiame post'e numestomis visiškomis priešpriešomis galiu vertinti netgi labai objektyviai. + Jei tau "švaruolis", "skaistuolis" yra neigiami dalykai tai logiškai peršasi išvada, kad apsileidimas ir iškrypimas įeina į tavo vertybių sistemą.

Citata

Bet as, gal skirtingai nei Valhalas ar Unbroken, visiskai neturiu nieko pries zmones, kurie geria.
Aš ir nieko prieš, jeigu žmogus savo gėrimą gali racionaliai paaiškinti, tačiau labai dažnai tas yra daroma paprasčiausiai sekant bandiniais instinktais, taip save demoralizuojant ir atkertant kelią realesniems gyvenimo malonumams, būtent šito aš ir nelinkęs ypatingai toleruoti.

Citata

Neatima ir zmogus jokiu budu netampa neigalus ka nors pajusti, jis visada turi teise rinktis, cia vel priklauso nuo pacio zmogaus, jei zmogus yra koks nors durnas kaimietis tai jis ar seip ar taip anksciau ar veliau iniks i alkoholi.
Tačiau retas kuris ta teise pasinaudoja, ypač kai alternatyva yra sekti minios pramintais/minamais takais. :D

Citata

Man truputi juokingai atrodo kai zmogus realiai nepatyres nei vieno nei kito jausmo juos lygina (ypac kai jie yra nepalyginami).
Aš tik pateikiau pvz, kurie, kaip jau minėjau nėra visuotinai objektyvūs, be to, apie jausmus ir potyrius manau esu pakankamai kvalifikuotas diskutuoti, nes absoliučios laimės/atsipalaidavimo ir ekstazės jausmų jokiu būdu nevengiu, tik siekiu jų SAVAIS, nesintetiniais keliais, ko, iš to, kad uždavei klausimą: ar yra nors vienas dalykas, kuris prilygtų prisigėrimui/apsirūkimui, sprendžiu, kad pats nesi gyvenime patyręs.

Citata

Prasom nedaryt is muses dramblio Cia vel galeciau pakartot ta pati ka rasiau anksciau. Viskas priklauso nuo zmogaus. Ir seip nuo alkoholio igaut priklausomybe prisigerus vos viena karta yra neimanoma. Jei esi pries ji nusistates, greiciausiai tave kaip tik nuo jo dar labiau atgrasys pagirios.
Taip, tačiau čia buvo kalbama apie "bandymo" prasmingumą :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-25, 19:18, pasakė:

Aš tik pateikiau pvz, kurie, kaip jau minėjau nėra visuotinai objektyvūs, be to, apie jausmus ir potyrius manau esu pakankamai kvalifikuotas diskutuoti, nes absoliučios laimės/atsipalaidavimo ir ekstazės jausmų jokiu būdu nevengiu, tik siekiu jų SAVAIS, nesintetiniais keliais, ko, iš to, kad uždavei klausimą: ar yra nors vienas dalykas, kuris prilygtų prisigėrimui/apsirūkimui, sprendžiu, kad pats nesi gyvenime patyręs.

Zinau ka reiskia jaust, kaip tu sakai, "ekstaze" nuo muzikos arba laime tarkim laimejus varzybas, bet tie pojuciai LABAI skiriasi nuo girtumo pojucio. As esu patyres ir viena ir kita todel man geriau zinot. :)

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-03-25, 07:18, pasakė:

Ne į temą
Ne, nes yra žmogus, su kuriu nepabendrausi apie bet ką. Yra tam tikri subjektai, kuriuos jie dar išmano, bet toliau gali net nebandyt lįst.

Ne į temą
Jai nebandei tai ko kalbi :P?

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-03-25, 19:57, pasakė:

Ne į temą
Jai nebandei tai ko kalbi :)?

Ne į temą
Ko nebandžiau? :P

koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-25, 17:18, pasakė:

Lygiai taip pat kaip tu nesi bandęs ir tikriausiai niekada neišbandysi daugybės užsiėmimų, kuriuos aš atlieku smagumo dėlei. Šioje vietoje manau reiktų apsistoti ties tuo, kad tavo "gyvenime reikia viską išbandyti" apsiriboja kvaišalų vartojimu ir mergų .. Ir aš šioje vietoje vertinu ne tų dalykų tau teikiamą malonumą, o tavo dviveidiškumą, ką, remdamasis tavo išsakytais kredo ir tame pačiame post'e numestomis visiškomis priešpriešomis galiu vertinti netgi labai objektyviai. + Jei tau "švaruolis", "skaistuolis" yra neigiami dalykai tai logiškai peršasi išvada, kad apsileidimas ir iškrypimas įeina į tavo vertybių sistemą.

Na apsiribojimas yra del temos, kurioje mes rasome pranesimus, galima kalbeti ir placiau, bet tai jau butu nukrypimas nuo temos. Man dziaugsma kelia daug dalyku, apie kuriuos tu taipogi net nesusimastytum, ar nepagalvotum jog jie man patiktu. Visada esu pasiryzes pabandyt kazka naujo ir nesuprantu tu zmoniu kuriem gerai kaip yra jie nieko naujo nenori jie rado tai ko daug maz norejo, arba mane, kad nori ir jiem to uztenka. Mano supratimu reik siekti geriausio, aisku, turbut tokios paieskos nuves prie nieko, bet galiausiai galesi pasakyt, kad va tada pries 20 metu, ten tai buvo jega ir niekada geriau nebuvo ;]. Cia kartu veikia ir nerimas, kai praleidi proga ir mastai kas butu jaigu butu, jau geriau pabandyt ir nusivilt, nei nepabandyt ir po to krimstis.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2009-03-25, 20:51, pasakė:

Visada esu pasiryzes pabandyt kazka naujo ir nesuprantu tu zmoniu kuriem gerai kaip yra jie nieko naujo nenori jie rado tai ko daug maz norejo, arba mane, kad nori ir jiem to uztenka. Mano supratimu reik siekti geriausio, aisku, turbut tokios paieskos nuves prie nieko, bet galiausiai galesi pasakyt, kad va tada pries 20 metu, ten tai buvo jega ir niekada geriau nebuvo ;].
Na pasiryžimas ir actual darymas "prie progos" yra du skirtingi dalykai :P O, kad galėtum siekti geriausio tai kaip minimum turėtum pradžioje turėti kažkokią viziją, kad tas geriausias yra, atsitiktinis gyvenimo kelio sukiojimas atsitiktinėmis direktorijomis praktiškai neturi jokių perspektyvų pasiekti kažko daugiau negu įvairių prisiminimų bagažo, ko, bent jau aš asmeniškai visiškai nevertinu, nes praeitis nėra kažkoks realus apčiuomas dalykas ir jos egzistencija yra triviali ir kažko verta tik kaip istorija, manęs nemąsina tokie žvilgsniai į praeitį - kaip kažkada gera buvo ar pnš, aš linkęs prioritetą teikti šiandienai ir rytojui - jeigu po visų tų ieškojimo metų viskas, ką turėsi - tik apspuręs nuotraukų albumas tai why apskritai bother?

Citata

Zinau ka reiskia jaust, kaip tu sakai, "ekstaze" nuo muzikos arba laime tarkim laimejus varzybas, bet tie pojuciai LABAI skiriasi nuo girtumo pojucio. As esu patyres ir viena ir kita todel man geriau zinot.
Tai laimėjęs varžybas jautiesi, emz, tarkim: lyg sklęstum neapsakomu greičiu laiku ir erdve su tūkstančiais baltų angelų apie tave, kartkartėmis vis atsimušdamas į debesis, jausdamas jų šaltį ir mėgaudamasis juo kai tuo pačiu metu tau prieš akis per sekundę sklendžia tūkstančiai masinančių vaizdų, ir tu matai save pamažu artėjantį link TO, ko tu visada troškai, tavo veidą puošia šypseną, iš akių liejasi ašaros ir tu tą akimirką nenori nieko daugiau tik, kad tai tęstųsi amžinai ir netgi momentui pasibaigus lieki determined dar aktyviau siekti užsibrėžtos tobulos laimės vizijos bet kokia kaina, nes žinai, kad kuo toliau, tuo kelias bus tik šviesesnis. Na, maždaug taip. Dabar kaip "bandęs" pasakyk man kuris alus gali man leisti išgyventi tokio tipo jausmų vaivorykštę? :)

koltasXxX

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-25, 21:10, pasakė:

Na pasiryžimas ir actual darymas "prie progos" yra du skirtingi dalykai :P O, kad galėtum siekti geriausio tai kaip minimum turėtum pradžioje turėti kažkokią viziją, kad tas geriausias yra, atsitiktinis gyvenimo kelio sukiojimas atsitiktinėmis direktorijomis praktiškai neturi jokių perspektyvų pasiekti kažko daugiau negu įvairių prisiminimų bagažo, ko, bent jau aš asmeniškai visiškai nevertinu, nes praeitis nėra kažkoks realus apčiuomas dalykas ir jos egzistencija yra triviali ir kažko verta tik kaip istorija, manęs nemąsina tokie žvilgsniai į praeitį - kaip kažkada gera buvo ar pnš, aš linkęs prioritetą teikti šiandienai ir rytojui - jeigu po visų tų ieškojimo metų viskas, ką turėsi - tik apspuręs nuotraukų albumas tai why apskritai bother?

Na taip, cia ir taip aiskus dalykai, bet neviskas gyvenime yra skirta siekti savo tikslui. Visi esam zmones, visi turim klystkeliu. Pats retkarciais susizaviu dalykais, kuriuos keleta kart isbandes pamatau, kad tai ne man. Vel gi grauzciaus, kad nebandziau.
Ne visi dalykai yra vienodo svarbumo ir kai kuriuos yra lengviau isbandyt kai kuriuos sunkiau, kai kurie turi kazkokios isliekamosios vertes kiti tik prisiminimus, tataigi reikkia jau paciam zmogui atsirinkt kam jis pasiryzes gaisti laika ;D.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-25, 23:10, pasakė:

Tai laimėjęs varžybas jautiesi, emz, tarkim: lyg sklęstum neapsakomu greičiu laiku ir erdve su tūkstančiais baltų angelų apie tave, kartkartėmis vis atsimušdamas į debesis, jausdamas jų šaltį ir mėgaudamasis juo kai tuo pačiu metu tau prieš akis per sekundę sklendžia tūkstančiai masinančių vaizdų, ir tu matai save pamažu artėjantį link TO, ko tu visada troškai, tavo veidą puošia šypseną, iš akių liejasi ašaros ir tu tą akimirką nenori nieko daugiau tik, kad tai tęstųsi amžinai ir netgi momentui pasibaigus lieki determined dar aktyviau siekti užsibrėžtos tobulos laimės vizijos bet kokia kaina, nes žinai, kad kuo toliau, tuo kelias bus tik šviesesnis. Na, maždaug taip. Dabar kaip "bandęs" pasakyk man kuris alus gali man leisti išgyventi tokio tipo jausmų vaivorykštę? :P

Taip esu patyres tokia akimirka kuri, kaip tu sakai, nori kad testusi amzinai, tik matai, neesu tokios meniskos sielos zmogus kaip tu ir viso to taip nesureiksminu. :) Bet tas jausmas tikrai nepanasus i alkoholio poveiki. Aisku nesakau, kad alkoholis yra geriau - ne alkoholis niekada nera geriau! Bet tai nereiskia, kad gyvenime turi atsisakyt pajust ta jausma bent viena karta.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3

Citata

Tai laimėjęs varžybas jautiesi, emz, tarkim: lyg sklęstum neapsakomu greičiu laiku ir erdve su tūkstančiais baltų angelų apie tave, kartkartėmis vis atsimušdamas į debesis, jausdamas jų šaltį ir mėgaudamasis juo kai tuo pačiu metu tau prieš akis per sekundę sklendžia tūkstančiai masinančių vaizdų, ir tu matai save pamažu artėjantį link TO, ko tu visada troškai, tavo veidą puošia šypseną, iš akių liejasi ašaros ir tu tą akimirką nenori nieko daugiau tik, kad tai tęstųsi amžinai ir netgi momentui pasibaigus lieki determined dar aktyviau siekti užsibrėžtos tobulos laimės vizijos bet kokia kaina, nes žinai, kad kuo toliau, tuo kelias bus tik šviesesnis. Na, maždaug taip. Dabar kaip "bandęs" pasakyk man kuris alus gali man leisti išgyventi tokio tipo jausmų vaivorykštę?

Visi mes taip norim jaustis. Ir pagal tave as supratau, kad jeigu isgersi alaus bokaliuka tai sito tu nebepajusi gyvenime, nes ale pagal jumis alaus bokalas ir jusu sportas nueis per niek. Netgi tie patys futbolininkai krepsininkai po savo geru pergaliu islenkia alaus o kai kurie nevengia to pripazinti ir dar sako, kad po skambiausiu pergaliu nesidrovi islenkti nemazai to alaus ir pan.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-26, 13:19, pasakė:

Netgi tie patys futbolininkai krepsininkai po savo geru pergaliu islenkia alaus o kai kurie nevengia to pripazinti ir dar sako, kad po skambiausiu pergaliu nesidrovi islenkti nemazai to alaus ir pan.

Nemažai? :P Jei prisiminsime laikus, kai Sabas ir kitos Lietuvos krepšinio žvaigždės žaisdavo už SSRS... Ir niekam tai netrukdė :) Kaip amžinatilsis A.Gomelskis buvo gerai pasakęs: "Na tai ką tu tam Sabui sakysi. Iš vakaro prigeria, bet užtat kitą dieną žaidžia už du, o ardosi už tris."

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

Tai laimėjęs varžybas jautiesi, emz, tarkim: lyg sklęstum neapsakomu greičiu laiku ir erdve su tūkstančiais baltų angelų apie tave, kartkartėmis vis atsimušdamas į debesis, jausdamas jų šaltį ir mėgaudamasis juo kai tuo pačiu metu tau prieš akis per sekundę sklendžia tūkstančiai masinančių vaizdų, ir tu matai save pamažu artėjantį link TO, ko tu visada troškai, tavo veidą puošia šypseną, iš akių liejasi ašaros ir tu tą akimirką nenori nieko daugiau tik, kad tai tęstųsi amžinai ir netgi momentui pasibaigus lieki determined dar aktyviau siekti užsibrėžtos tobulos laimės vizijos bet kokia kaina, nes žinai, kad kuo toliau, tuo kelias bus tik šviesesnis. Na, maždaug taip. Dabar kaip "bandęs" pasakyk man kuris alus gali man leisti išgyventi tokio tipo jausmų vaivorykštę? :?
Turbut manai: "Koks tikslas gerti alu, jei nepatiri tokiu emociju.". O tai pasakyk man, koks tikslas yra suvalgyti ka nors skanaus, nueiti paziureti koki juokinga multika, filma ar seriala per Tv? koks tikslas nueiti susitikti su draugu, pazaisti krepsini koki, ar dar ka nors jeigu sitie isvardyti dalykai irgi nesuteikia tavo minetu pojuciu.
Sie isvardyti dalykai VISISKAI nesusije su laimes patyrimu. As neinu susitikti su draugu, vardan to, kad isgyvenciau euforija. As tiesiog einu, nes tai man patinka. As kazko daug nesitikiu, as tik noriu pabendrauti. Tas pats ir su alkoholiu. Zmones negeria tam, kad pajustu tavo tuos didinguosius jausmus. Jie tiesiog ta daro per nelyg negalvodami apie esme ( kaip ir tu turbut negalvoji, bevalgydamas ledus ). Jiem tiesiog patinka kai kurie privalumai ir viskas.
as nesakau kad tu turetum gert alkoholi. As tik sakau, kad nereikia lyginti paprastu gyvenime procesu, kaip alaus gerimas, ledu valgymas, filmu ziurejimas su tokiais dalykais, kurie duoda labai stipru emocini poveiki. Tokiu dalyku lyginti nereiketu

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-03-26, 16:45

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Citata

Turbut manai: "Koks tikslas gerti alu, jei nepatiri tokiu emociju.". O tai pasakyk man, koks tikslas yra suvalgyti ka nors skanaus, nueiti paziureti koki juokinga multika, filma ar seriala per Tv? koks tikslas nueiti susitikti su draugu, pazaisti krepsini koki, ar dar ka nors jeigu sitie isvardyti dalykai irgi nesuteikia tavo minetu pojuciu.
Sie isvardyti dalykai VISISKAI nesusije su laimes patyrimu. As neinu susitikti su draugu, vardan to, kad isgyvenciau euforija. As tiesiog einu, nes tai man patinka. As kazko daug nesitikiu, as tik noriu pabendrauti. Tas pats ir su alkoholiu. Zmones negeria tam, kad pajustu tavo tuos didinguosius jausmus. Jie tiesiog ta daro per nelyg negalvodami apie esme ( kaip ir tu turbut negalvoji, bevalgydamas ledus ). Jiem tiesiog patinka kai kurie privalumai ir viskas.
as nesakau kad tu turetum gert alkoholi. As tik sakau, kad nereikia lyginti paprastu gyvenime procesu, kaip alaus gerimas, ledu valgymas, filmu ziurejimas su tokiais dalykais, kurie duoda labai stipru emocini poveiki. Tokiu dalyku lyginti nereiketu

Tai ok db, tada paaiškinkit man ką tas alkoholis/kiti svaigalai duoda, ir kokie kiti jo "privalumai" jeigu ne kažkokios dirbtinės emocijos/atsipalaidavimas? Noras copy-cat ką daro kiti ir neišsiskirti iš minios? Žiūrėdamas komedijas ir juokdamasis suprantu, kodėl juokiuosi ir tokius pojūčius aš laikau tikrai, sintetinės svaiginimosi priemonės gi paprasčiausiai slopina ar manipuliuoja smegenų veiklą/-a, realiai čia ir yra pagrindinis dalykas dėl ko aš tokių dalykų nevartoju, o ne dėl galimo pripratimo ar neigiamo poveikio organizmui.
P.S. ledų nemėgstu :)

Citata

Visi mes taip norim jaustis. Ir pagal tave as supratau, kad jeigu isgersi alaus bokaliuka tai sito tu nebepajusi gyvenime, nes ale pagal jumis alaus bokalas ir jusu sportas nueis per niek. Netgi tie patys futbolininkai krepsininkai po savo geru pergaliu islenkia alaus o kai kurie nevengia to pripazinti ir dar sako, kad po skambiausiu pergaliu nesidrovi islenkti nemazai to alaus ir pan.

Paprasčiausiai aš nematau prasmės be reikalo švaistyti savo laiko ant potencialiai kenksmingų medžiagų vartojimo, jeigu jos man nesuteiks nieko kas man potencialiai gali būti naudinga, + kai daug malonesnius ir "didingesnius" TIKRUS jausmus(nebūtinai ekstazę, galima imti ir ką nors "žemesnio") galiu daug greičiau ir lengviau pasiekti kitais keliais.

Citata

tik matai, neesu tokios meniskos sielos zmogus kaip tu ir viso to taip nesureiksminu

Kurioje vietoje buvo over-sureikšminimas? :?

Citata

Bet tai nereiskia, kad gyvenime turi atsisakyt pajust ta jausma bent viena karta.
Lygiai kaip ir nereiškia, kad "tą jausmą" reikia būtinai patirti, jeigu jame nėra nieko didingo ar ypatingo, aš šiuo atveju iš listo geriau rinkčiausi vienkartinį slidinėjimą alpėse. ;D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Nu pozicijos suprastos. Vieni alkoholyje randa ir pliusu ir minusu, kiti jame mato vien minusus. :?

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 488 Pranešimai:
3

Citata

Tai ok db, tada paaiškinkit man ką tas alkoholis/kiti svaigalai duoda, ir kokie kiti jo "privalumai" jeigu ne kažkokios dirbtinės emocijos/atsipalaidavimas?
nu o ka zmonem duoda ledai, limonadas, cipsai, piragas, tortas? nu nieko rimto jie neduoda. taciau niekam ir nereikia kad jie kazka duotu naudingo. Jie tiesiog skanu. Alkoholiniai gerimai irgi skanu yra daugeliui. Kitiem, jie padeda patirti visokiu linksmu nuotykiu, per isgertuves. cia nera kazkokie rimti dalykai, kurie atnestu labai daug naudos. Jie tiesiog skirti malonumui, kaip kam patinka.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Prisidedant prie Domo pasakysiu, kitiems lengviau pasijausti savimi aplinkoje su alkoholiu. Taip tai dirbtinas budas, taciau tai padeda. Kitam zmogui labai sunku prieiti prie merginos, bet per kazkokius vakarelius vaikinas isgeres pora alaus isidrasina ir tai padaro. Susiburimai daug nauju pazinciu duoda. O pas mus lietuvoj zinoma negraziai sakosi, bet kaip kiti sako "vodka connection people" ;D bet aisku as pries tai. Pats tokio gerimo kaip degtine ir pan negeriu. Esu geras ne karta, taciau sito atsisakiau, nes nera man tikslo su ja prasideti ir neskan. Geriu alu nes jis man skanu, pakelia man nuotaika. Kai pagauni kabli buna neblogu emociju o kita ryta linksmu prisiminimu.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-03-26, 20:14, pasakė:

Kurioje vietoje buvo over-sureikšminimas? :?

CIA:

lyg sklęstum neapsakomu greičiu laiku ir erdve su tūkstančiais baltų angelų apie tave, kartkartėmis vis atsimušdamas į debesis, jausdamas jų šaltį ir mėgaudamasis juo kai tuo pačiu metu tau prieš akis per sekundę sklendžia tūkstančiai masinančių vaizdų, ir tu matai save pamažu artėjantį link TO, ko tu visada troškai, tavo veidą puošia šypseną, iš akių liejasi ašaros ir tu tą akimirką nenori nieko daugiau tik, kad tai tęstųsi amžinai ir netgi momentui pasibaigus lieki determined dar aktyviau siekti užsibrėžtos tobulos laimės vizijos bet kokia kaina, nes žinai, kad kuo toliau, tuo kelias bus tik šviesesnis.

Citata

Lygiai kaip ir nereiškia, kad "tą jausmą" reikia būtinai patirti, jeigu jame nėra nieko didingo ar ypatingo, aš šiuo atveju iš listo geriau rinkčiausi vienkartinį slidinėjimą alpėse. ;D

Is kur tau zinot ar yra ar nera jei niekada neesi bandes?

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2009-03-26, 21:17

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-03-26, 21:16, pasakė:

Is kur tau zinot ar yra ar nera jei niekada neesi bandes?
Iš tur, kad tavęs paklausiau ir tu man atsakei. :) + teorijoje žinau kaip visi tie dalykai veikia turbūt geriau už kiekvieną iš jūsų ir, pasikonsultavus su savo vertybėmis, man to daugiau negu užtenka, kad ne tik nevartočiau, bet ir galėčiau vesti argumentuotą diskusiją apie tai. Pats pabrėžei, kad esu meniškus sielos ( :D ) ir kadangi apkvaitimas nėra kažkoks "divine intervention" tai tą jausmą, kaip ir bet kurį kitą galiu labai lengvai interpretuoti.

Citata

CIA:
Vis tiek nesuprantu kur ;D Tik aprašiau nuosekliai kaip viskas būna, nieko nehiperbolizavau.

Citata

nu o ka zmonem duoda ledai, limonadas, cipsai, piragas, tortas? nu nieko rimto jie neduoda. taciau niekam ir nereikia kad jie kazka duotu naudingo. Jie tiesiog skanu. Alkoholiniai gerimai irgi skanu yra daugeliui. Kitiem, jie padeda patirti visokiu linksmu nuotykiu, per isgertuves. cia nera kazkokie rimti dalykai, kurie atnestu labai daug naudos. Jie tiesiog skirti malonumui, kaip kam patinka.
Jo, bet pyragas doesn't mess with your mind, nebent kokių su svoriu problemų turi ir negali jo valgymo kontroliuoti :? Alkoholis realiai nebuvo išrastas "malonumui." Ir vis tiek, nors ir galima įrodyti, kad pavieniui jis nėra kažkuo ypatingai blogas dalykas, tačiau manau yra neginčyjama, kad iš platesnių perspektyvų tai masinis jo vartojamas daugiau ar mažiau demoralizuoja kiekvieną iš tautų. + apie ledus/"čipsus" ir kitus valgius, valgomus "vien dėl skonio" ir realiai niekuo daugiau nenaudingus irgi galėčiau ne vieną moralą parašyt ;D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Esme, kad visa musu zeme su visomis savo blogybemis yra visas didelis nuodas sprendziant pagal viska :? Viskas ka mes valgome yra nuodas :) Kai as kazkada buvau pas gastro tai ten man kai pradejo ko negaliu valgyt tai kai grizau namo pradejau galvoti: hmmm.. ka as cia galiu valgyti.. atsidariau saldytuva ir pasiziurejau ka turiu.. ir kas smagiausia buvo, kad kai praziurejau kokiu produktu turiu saldytuve ir sulyginau sarasa su tuom ko negaliu valgyti tai taip isejo, kad namie neturejau nieko man galimo valgomo.. taip isejo, kad as nieko negaliu valgyti kas pas mane namuose buvo ;D

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-03-26, 22:52, pasakė:

Esme, kad visa musu zeme su visomis savo blogybemis yra visas didelis nuodas sprendziant pagal viska :)

Ne į temą
Ne žemė žmogui, o žmogus žemei realiai, anyways, čia jau kitokios diskusijos tematika :?

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
perskaciau tik pirma psulapy, kazkaip tingejosi tad jai kartosiuos tai nepykit :?

del zoles pats esu rukes gal pries kokius 5 metus berods. poto karto nekarta buvo galimybe uztraukt antra karta bet nei karto nekilo noras. kodel? o todel kad ta karta tokios prastos dave kad uzsikosejom kaip reikiant :D
del alkoholio. su draugais, buvusiais klasiokais daba zvengiam kad tie kurie klasej palyginus nedaug gere daba atgeria, tuo tarpu musu ratelis po truputi isvis baigia gert (aisku ir daba isgeriam bet zymiai maziau) vaikystej atgerem. nemeluojant siais metais gal kokius 3 kart buvau alaus islenkes. palyginus su mokykliniais laikais tas skaicius jau butu per savaite dvi pamustas. gal priezastis kad progu maziau ar kad kainos sukilo :D
del pergerimo. buta ir nekarta. ir po dvi ir po tris dienas. taciau po tokiu atrakciju yra vienas pliusas kad iseini "atostogu" nes net ziuret nebesinori i ta puse. nesupraskit klaidingai, tikrai nebuvo buve kad gerciau vienas ar siaip. tiesiog kazkaip iseidavo kad visad tu progu ar bent progeliu budavo. net su buvusiais klasiokais keleta vasaru i sventaja savaitej vaziuodavom pasvest mokslo metu pabaigtuviu.
taciau kazkaip pasikeite aplinka gal pasikeite truputi pozurius ar dar koks velnias taciau ir tie kiekiai ir kartai zymiai sumazejo. senasis as sededamas su dabartiniu manimi turbut uzjuoktu negyvai :D
del sveikatos gadinimo ir panasiai, tai cia kaip paziuresi. manau daugiau sveikatos sugadinau prie kompo ir teliko negu prie promiliu... o siaip nieko nesiskundziu.
taciau nereikia matyt vien minusus. aisku ju daugiau negu pliusu taciau svarbiausia cia yra kaip tu pats reguoji i ta alkoholi. niekad nesu iskretes kokios nesamones ar su kuo susimuses ar ka sudauzes girtas (neskaitant keletos cierku, bet cia ir blaivas leksciu dustanciu buna). taip is ryto buna pahmielas taciau tikrai nieko kad kas baisaus, kad ten raitytumeisi ant zemes ar senoves dievus matytum... bet cia jau nevisiems. pats turiu pazystamu kuriems alkoholis ir jie nera geriausias duetas. vienam ant mustyniu traukia kitiems ant nesamoniu darymo ar dar ko negatyvaus. tai vat jai jauti kad turi problemu su tuo tai ir reikia normuot alkoholi. tokiems laimingiems kaip man galima gert kol tai nesudaro kokiu kitu problemu :)
zodziu kai tai yra proto ribose viskas ok ir nereikia daryt tragedijos is to.
del rukymo. rukau kai geriu. jai ilgai negeriu ilgai ir nerukau ir jokio lompkiu (ar da ten kokio sh) ner.
del narkotiku - ne. cia geriau nezaist loterijos ar po pirmo karto nepriprasi ar priprasi. taip gal tau po pirmo karto nebesinores ir daugiau nebandysi, taciau jaigu atsitiktu priesingai perdidele jau bauda butu. tad geriau nerizikuot isvis tuo dalyku

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0