Peršokti prie turinio

Alkoholio vartojimas.

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 83

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Cia kas sako , kad tipo jai pabandai veliau nepereisi prie didesniu kiekiu tai turiu papasakoti toki ivyki is savo gyvenimo.. Buvo vakarone sulioj isgerem po buteli alaus tryse ir nuvarem.. Paskui vel vakarone po mazdaug 3 menesiu alaus jau neuzteko :D nusipirkom degtines ko pasekoje prisigerem nuejom i sule , pagavo klyfa , o tada skambino tevam , kaip is filmo ane ? :)
Realiai alchoholi vartoju tik per kokius tusus ir tai dazniausiai degtine , nes jai gerti tai reikia gerti :D Alaus vapse nepernesu , nepatinka man jis..Ir vat ko nepernesu tai rukymo , jau toks sudas , kad negaliu nekarta siule , bande isiulyt ir girtam bet vis pavyksta atsisakyti :D Nors dar labiau mane uzknisantis dalykas po rukymo yra rukancios panos , ziauriai levai atrodo kai pana ruko bent man ypac jai dar neblogai atrodo , o jai kokia baidykle tai px :D

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-03-28, 16:42
+20% ispejimo uz 11 taisykles pazeidima.

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
O as kaip minejau kaip tik degtines nebegeriu. Jos nebegeriu jau apie pusantru metu. Esu isgeres ten pidisiat, bet seip vat grynai jos nebegeriu. As nesuprantu kam toks dalykas kaip degtine reikalingas. Nusgerimui tikram. Man tai nepatinka. O as nesuprantu kaip gali alus nepatikt. Skanus, saltas alutis prie futbolo ar krepsinio. Jeigu netenka alaus gert tai jau tada mes bent jau vasara anksciau per vakarelius brendziuko islengdavom. Bet seip as turiu savo megstamiausia gerima, kuris man yra tobulas ir as jo niekad neatsisakau, taciau jo daznai gert netenka ir gerai manyciau "Sambuca". Skaniausias, geriausias, isimintiniausias gerimas. Tai yra italiskas likeris, kuris lyg kaip ir degtine, bet turinti neapsakoma skoni. Manau turetu buti zinanciu. Nepigus dalykas, taciau labai smagus, geriamas padegintas :)

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

Citata

O as nesuprantu kaip gali alus nepatikt
nu vat yra kam nepatinka..

Citata

Skanus, saltas alutis prie futbolo ar krepsinio
Nu man pavyzdzui alus ar koks kitas gerimas maisytu ziurint kasi , nes nervines ir t.t. Dar nuspirciau ta buteli is nervu (po LKF finalo teko keisti pulta :) )..
Zygi tas sambuca kiek kainuoja? Ji kada labiau patartinat gert ? Prie dafiga snukiu ar mazam draugu rate?
Permeciau aki i senesnias zinutes tai maciau kazkas sake , kad niekada negers tai galiu drasiai sakyti , kad nesekite cia pasaku :D Kazkada as ir buvau pries viska ir t.t. bet dabar pakeiciau nuomone , zinoma jai esate namyseda tai imanoma padaryti..

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-03-28, 14:45, pasakė:

kad niekada negers tai galiu drasiai sakyti , kad nesekite cia pasaku :) Kazkada as ir buvau pries viska ir t.t. bet dabar pakeiciau nuomone , zinoma jai esate namyseda tai imanoma padaryti..
Na "nesekite" pasakų galima kokiam 12-kamečiui max 16-mečiui sakyt. Ir tai, jeigu jo nuomonė nėra tvirtai argumentuota. Bandiniai instinktai yra stiprus dalykas, tačiau ne visus žmones jie veikia vienodai ir nebūtina būti "namisėda", kad būtų galima išvengti svaigalų vartojimo, jeigu geria/kitaip svaiginasi DAUGUMA, nereiškia, kad tai daro VISI, norint galima nesunkiai ir kitokių pomėgių turinčių asmenų ratą susirast :D
P.S. ten tu tikrą amžių profilyje užsirašęs? :D

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-03-28, 14:58

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

Citata

P.S. ten tu tikrą amžių profilyje užsirašęs
Per daug ? Per mazai? Siaip jo man 15

Citata

Bandiniai instinktai yra stiprus dalykas
Vat sitas dalykas tai nuo zmogaus priklauso , nes pvz pirma kart geriau (ne kai tevai dave paragaut :) ) tai ne del chebros , o siaip , kad ismegint.. O vat rukyt tai man gali ,kad ir 10 zmoniu siulyt vistiek neisiulys.. kaip yra patarle gyvenam viena karta reikia viska ismeginti , sutinku , bet kas susije su narkotikais , tai manau cia netinka.. Alchoholis sudinas dalykas yra , stengiuos per daug nevartot , dazniausiai pajauciu riba , kuo dziaugiuosi , o kas toliau eina , tai manau neverta bandyt , nes perdaug lengva uzsikabinti..

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
As tai vistek kazkiek gerbiu negeriancius zmones, nes jie atsispiria siam dalykui. Turiu klasioka/drauga viena kuris sportuoja negeria, bet jis uztat su mumis i visus tusus vaziuoja. Nevartoja bet jam linksma ir linksminasi, tad jam niekas nieko nesako. O viliau del Sambucos (Sambukos) tai jos kaina Klaipedoje anksciau buvo 42,99. Dabar jau 49,99lt kainuoja. Vilniui kainos manau panasios. O gerti siulau mazesniame rate. Sito gerimo as pats paragavau pries pusantru metu kazkur klube tai uz viena kokteili teko pakloto 10lt ;D apgailetina ar ne? :) Tai vat tai yra likeris kurio stiprumas kaip degtines (40%). As asmeniskai esu Sambuca Stock fanas. Sita pati geriausia. Taciau jos pats gerimo ritualas yra labai idomus, tad jeigu nesusipazinote su juo geriau isvis nemeginti. Galite gerti gryna, taciau pacio efekto nepajausite. Mes ja geriam ishdeginta.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-03-28, 15:27

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Citata

Per daug ? Per mazai? Siaip jo man 15
Nežinau kaip dažnai tie "tusai" vyksta, apie kuriuos kalbi, jei kas kokius tris mėnesius tai gal ir nieko per daug blogo, bet jei kas kelias sav, tai YPAČ nuo tokio amžiaus, ant degtinės galima užsikabinti ir visapusiškai sužlugti ne ką lėčiau negu nuo heroino ar kokio kito RIMTO narkotiko. + girtam/"nusitašiusiam" asmeniui, čia jau beveik be išimties galima neypatingai sunkiai įsiūlyti tiek cigarečių, tiek narkotikų, nes sutrikus smegenų veiklai jis tampa daug labiau atvirais tiek bandiniams, tiek bet kuriems kitiems instinktams.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Nu bet matome, kad dar neisiule. Girtas ar blaivas as bunu as parukes jauciu ta pati atsiprashant "fekaliska" skoni :D Tad man tas pats parukyciau blaivas ar girtas. Gerai, kad esu nerukantis, o beje kad ir kas butu as sugebu dar normaliai kontroliuotis ir mastyti. Kaip jau sakiau turiu labai dideli "STOP'a" savyje. Net kartais noredamas biski daugiau islenkti nesugebu. Organizmas atsisako, nenori ir tiek. Yra tam tikra riba, kurios niekaip neperzengiu :) ir turbut gerai. Paskutini karta pries 7 menesius buvau gerokai apkvaites nuo to laiko visiskai taip nebera. Ir anksciau dar iki to ivyko visi metai buvo kai nepergerdavau ir vat vienas tarpas dvieju metu begyje buvo kad vat pergeriau, o daugiau taip ir nebuvo ir manau artimiausiu metu bent jau tikrai nebus. Nors tu isgerinejimu buvo neretoku bet kaip jau minejau nepergeriu. Ir kai dar bunu nepergeres sugebu kitais pasirupinti tie kurie neturi saiko. Nes jie su tokiais masiskais gerimais save nuzudyt gali viena diena. Gal kiek savaundiskai skambes ar pagyruniskai, bet esu ne vieno tokio "tusovciko" subine gelbejas :)

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
As siaip sioki toki stop'a turiu irgi , deja jis nevisada suveikia :) Paskutini karta taip gan girtas buvau per gimsa , o visiskai girtas , tai jau net neatsimenu kada , ai vasara , kada kita diena varzybos buvo :) Siaip istikruju nesistengiu ten nusigert , nes pazistu zmoniu kuriem penkadienis atsosijuojasi tik su gerimu ir jie jo laukia , kad tik prisigert , man kartais geriau net ramiai su draugais pasisedet , nei ten tusavotis.. Dar pas musu sulios psichologe yra neblogas plakatas vyksta tusas ir parasyta " Alchoholis gali sugadinti netik vakareli , bet ir gyvenima" I ta plakata nelabai atkreipdavau demesi , taciau kai sulioj buvau nevisai gero stovio , pamaciau ji ir aciu dievui issipilde tik pirmoji teksto dalis.. Tevas tada kai atvare pajimti , tai sake pirma karta prisigere 16 metu (tad tevai ir nesventuoliai).. Bet per daug nepyko tikriausiai suprato , bet vat mama tai dave garo :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0