←  Diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

Svajonė

nuotrauka Nervas 2009-03-25

Taigi sugalvojau tokią temą. Čia rašom savo svajones - didžiausias, mažesnes kurias gal būt reliau įvygdyti. Na ką svajojate pasiekti gyvenime, gal sukurti kokią roko grupę, o gal tapti Kelio į Žvaigždes nugalėtoju :) Čia jau jūsų fantazijos. Aišku prie svajonės galime prirašyti ir kaip gal būt žadate ją įgyvendinti :)

Štai vat mano šiuo metu didžiausia svajonė yra sukurti roko grupę. Aišku reikia daug į tą svajonės įgyvendinimą įdėti ir t.t. Išmokti groti gitara, gal patobulinti balsą :) Dažnai apie tai svajoju :) Pasireiškite ir jūs :)
Cituoti

nuotrauka Impact 2009-03-25

Na mano svajonė dabartinė būtu kaip ir Nervo sukurt roko grupe pradėjau apie tai labai dažnai mastyt, mano balsas geras tad galima ir įgyvendint tik aišku reikia į tai labai daug pastangų idėt. Pats aš tai kai buvau jaunesnis labai dažnai svajojai į diena gal 3-4 valandas :) Na, o dabar ne taip dažnai svajoju, bet kartais paima noras :).
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-03-25

Mano draugas turi metalo grupe :) groja apie metus. Na o kalbant apie savas svajones ju yra daug. As kaip galima sakyti turiu ne svajones o tikslus gyvenime. Mano tikslai du kolkas yra stai vat sitie:

1) Pabuvoti Red Hot Chili Peppers koncerte. Sita zinoma zadu igyvendinti. Su seses buvusiu baxuru zadam galbut i Paryziu vaziuot, nes po vel RHCP susijungimo butent ten kiek zinau turetu jie koncertuot.

2) Pabuvoti Daft Punk'u set'e. Sita zinoma irgi zadu igyvendinti. Vienas labai realus variantas butu buves ir gal dar yra jeigu lietuvoje bus Creamfields ir atvaziuos Daft Punk i Vilniu. Tad vaziuociau turbut :)

Na o toliau jau svajones. Viena svajone yra tokia materiali o kita na tikrai svajone, kuri jau zinoma nebeishsipildys. Ta neishsipildancioji svajone tai "Sudalyvauti Olimpinese zaidynese". Dar kai buvau mazas jau sitos svajones siekiau ishsipildymo. Sportavau, bet dbr jau nieko zinoma nebebus. O kita mano svajone yra.. kadangi as labai domiuosi vandenynais, juromis, zadu buti sturmanu. Labai domiuosi laivais, ypac titaniko skendimo istorija. Apie tai labai daug papasakoti galeciau tai va mano svajone yra iskeliauti i kruiza vienam, vienam paciam su "Queen Mary 2" sis kruizinis laivas yra antras didziausias pasaulyje. Klausimas kodel ne su paciu didziausiu? Tiesiog Queen Mary 2 man yra graziausias laivas koks dbr egzistuoja pasaulyje.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-03-25

gal ir pasirodysiu durniausias, bet mano svajonė - mokėt skraidyt :) (aišku be jokių priedų t.y. parasparnių ar propelerių kaip pas Karlsoną) Nors tai savjonei išpildyt reiktų viso labo geros dozės narkotikų, bet aš labiau norėčiau tai išgyventi blaivas :)
bet likimo ironija, kad bijau aukščio :)
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2009-03-25

Mano svajonės:
1. Tapt krepšininku(igivendint neigivendinsiu ,nes tam kaime nėra salygu ,bet aš myliu šį žaidima)

2. Skraidyt irgi kaip Lyncaz ;D(Bet aš vėlgi irgi bijau aukščio, čia sutapimas?)

3. Pamatyti kas yra karas(čia jau beprotizmo viršūnė ,bet aš noriu :))

Balsa bėja žiauriai gera turiu gaila ,kad pats nelabai esu linkes savo gyvenima susieti su muzika.
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2009-03-25

Jobberis_Extreme, 2009-03-25, 16:24, pasakė:

Mano svajonės:
1. Tapt krepšininku(igivendint neigivendinsiu ,nes tam kaime nėra salygu ,bet aš myliu šį žaidima)

2. Skraidyt irgi kaip Lyncaz ;D(Bet aš vėlgi irgi bijau aukščio, čia sutapimas?)

3. Pamatyti kas yra karas(čia jau beprotizmo viršūnė ,bet aš noriu :D)

Balsa bėja žiauriai gera turiu gaila ,kad pats nelabai esu linkes savo gyvenima susieti su muzika.
na, trečia svajonė manau išsipildys, taip, kad belieka išmokt skraidyt (o savaime aišku tuo pačiu taptum geru krepšininku :)) :D
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2009-03-25

Noreciau pasirasyti 10 dienu kontrakta su wwe,padaryti Cenai joba,tada Pasirasyti kontrakta su TNA ir pakelti ju reitingus.Kai mano kontraktas eitu i pabaiga parodyt TNA spyga ir pasakyt-Kai atleisite Russo,tada gal ir pagalvosiu.Bei pereiti i WWE.Ateiti i WWE per WM 2* ir tokiu budu kaip padare EDGE per si NWO isikist i MITB match'a.Laimejus MITB match'a cashinti ji per ta pacia Wrestlemania ir Laimeti WWE championship.Tada turetu ateiti WWE hall of fameris SCSA ir padaryti man Stuneri.Wrestlemania eina i pabaiga,Stone Cold geria alu ir Nuskamba zodziai-IF YOU SMELLLLLL....Grizta The Rock Padaro Rock Walleris(Bottom) :) ir taip Buti WWE zvaigzde.Kadangi zinau ,kad taip neivyks-Noreciau bent jau nugyventi gerai gyvenima,tureti mylima zmona ir seima.Kas liecia pinigus-noreciau ju tureti,bet ne per daug.
Cituoti

nuotrauka fanatix 2009-03-25

Norėčiau būti krepšininku ( imanoma, bet labai maža tikimybė), kad ir kaip nekeista taipat norėčiau skraidyt :) Bet ir aš bijau aukščio :D Taipat dar kartais pagalvoju, jei išeitu nusikelt i praeiti, ir pažėt kaip gyveno mano tėvai, kai buvo maži ir t.t. Na, tų svajonių daug, visų čia ir nesurašysi :D
Cituoti

nuotrauka Duncan 2009-03-25

Mauglis, 2009-03-25, 17:17, pasakė:

Kas liecia pinigus-noreciau ju tureti,bet ne per daug.
Argi gali pinigu buti per daug? :)
Cituoti

nuotrauka koltasXxX 2009-03-25

Buti zinomu visame pasaulyje, ar geruoju keliu ar bloguoju, don't care
Cituoti

nuotrauka Unbroken 2009-03-25

Norėčiau pabūti mėgstamos grupės pvz. Muse koncerte (o jie tikrai gali atvykti :). Oh boy, oh boy.) būti pro-wrestleriu :D. Sounds funny :D. Norėčiau mokėt skraidyt, norėčiau mokėt padaryt back-flip'ą ir norėčiau pats mokėt kontroliuot savo sveikatą (pvz. lūžta koja, pasigydau :D žodžiu, aš Heroes'as). Norėčiau naujo telefo ir norėčiau gyventi Tampa mieste :D. Girdėjau ten paplūdimiai gražūs ir garsenybių nemažai. Beje, galėčiau į TNA nuvykt event'us :D.
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-03-25

As svajoju parasyti knyga, arba scenariju filmui :) Svajoju susirasti darba, i kuri galeciau eiti taip, kad butu vienas malonumas.
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-03-25

Stai domo labai idomi svajone :) man irgi buvo kile panasiu minciu.. scenariju filmui parasyti ir pan :D
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2009-03-25

Na o mano svajone istoti i VDU Politologijos mokslus, arba i kita universiteta. Svarbu politologijos mokslai.
Kita, jei nepasisekssu Politologija, tada stengsiuosi prasimusti i Lenkijos tinklini, nes ten pinigai tai ohoho kokie dideli. :)
Cituoti

nuotrauka Mauglis 2009-03-25

Kai reikejo parasyti ir pamirsau.Aisku nereali siems laikams svajone,bet labai noreciau pabuvoti 1950-1990 Amerikoje.Ot auksiniai laika buvo.Mano tevu jaunyste ir dar Statuose.Labai noreciau pagyventi tuo momentu.Gera muzika ir tt. :) .Bei nepaminejau-Kad RAW butu toks kaip tada kai Bishoff buvo GM. :D
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-03-25

Užbaigti bent pusę iš savo rašomų/pirminėje kūrimo stadijoje esančių romanų, daugiau praktiškai viską, ko man reikia/ką šiame pasaulyje įmanoma turėti asmeninei laimei kaip ir turiu, tad šiuo atveju trūksta tik laiko :D
Ai, dar kokį mėnesiuką pagyventi kokių nors tibetiečių vienuolyne manau būtų visai nieko. :)
Cituoti

nuotrauka Walleris 2009-03-25

Valhalas, 2009-03-25, 19:29, pasakė:

Užbaigti bent pusę iš savo rašomų/pirminėje kūrimo stadijoje esančių romanų, daugiau praktiškai viską, ko man reikia/ką šiame pasaulyje įmanoma turėti asmeninei laimei kaip ir turiu, tad šiuo atveju trūksta tik laiko :P
Apie ka tiksliau rasai, kaip sekasi tai daryti? Turbut ne man vienam yra labai idomu :)
Cituoti

nuotrauka domaz 2009-03-25

PlutoniX, 2009-03-25, 19:21, pasakė:

Na o mano svajone istoti i VDU Politologijos mokslus, arba i kita universiteta. Svarbu politologijos mokslai.
Kita, jei nepasisekssu Politologija, tada stengsiuosi prasimusti i Lenkijos tinklini, nes ten pinigai tai ohoho kokie dideli. :P
Ne į temą
O prie kokiu politiniu paziuru tu save priskirtum? Klausiu del to, jog su Silencer tu tiek saliskos komunistines propagandos parasei, kad net baisu pasidare
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-03-25

domaz, 2009-03-25, 22:12, pasakė:

Ne į temą
O prie kokiu politiniu paziuru tu save priskirtum? Klausiu del to, jog su Silencer tu tiek saliskos komunistines propagandos parasei, kad net baisu pasidare

Ne į temą
Iš tikrųjų. Gal tu geriau tinklininku būk :P
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2009-03-25

Ne į temą
:) Tai tik gimick'as, sukurtas perskaicius pora knygu apie tam tikras personas. Tai nesusija su mano paziuromis..
Kolkas prie jokiu paziuru saves nepriskirciau, stebiu padeti is salies kas vyksta ir kur vyksta, domiuosi savarankiskai dar internete, truputi skaitau knygose apie politika ir tiek. Viskas su laiku, nes tik neseniai ibridau i visa sita domejimasi, ir neapsisprendziau :P
Cituoti

nuotrauka BoXiX 2009-03-25

1. Ismokti gerai GFX, ir isidarbinti kur nors, kas susija su tuom.
2. Ismokti gerai groti su gitara.
3. Tureti normaliai pinigu, nu gal but koke 10mlrd euru uztektu :) .(:P)
4. Tureti nebloga wrestlingo matcha, su neblogu wrestleriu.

Krc, kiek galvoju, o kai parasyt reik beveik visas uzmirstu :/
Cituoti

nuotrauka Valhalas 2009-03-25

Walleris, 2009-03-25, 20:38, pasakė:

Apie ka tiksliau rasai, kaip sekasi tai daryti? Turbut ne man vienam yra labai idomu :)

Ne į temą
Jei įdomu tai "kažką" rašau maždaug nuo penkių metų, bet kažkuo vertingu pavadinčiau tik savo kūrinius paskutinių keturių-trijų metų laikotarpiu, į ką įeina keli šimtai mainly psichodelinių eilėraščių, kelios dešimtys apysakų(nuo 5 iki 60 psl ilgumo), vienas ~200 psl ilgio fantastinis romanas(kuriuo nesu labai patenkintas ir esant progai norėčiau jį visą perrašyti) ir labiausiai iš dabartinės perspektyvos pozityviai atrodantis semi-fantastinis romanas(fantastika mainly iš to, kad veiksmas vyksta ateityje, bet jokiais būdais nepriskirčiau šito Science Fiction žanrui, real fanatasy/fantastinius elementus aš paprastai linkęs palikti "maybe" lygmenyje, kur dar viską praktiškai galima paaiškinti realiais mūsų pasaulio dėsniais, tačiau jau yra noras žvelgti ir į kitokias alternatyvas), kurį rašau dabar (20 psl in ;D), dabartiniu metu, studijuojant, tik, kad nelabai kada proga išpuola rimčiau prisėsti - su specialybe susijusių projektų netrūksta(kad ir RPG game, kurį dabar kodinu kaip kursinį darbą ;D), o jei neturiu bent 2-jų - 5-ių h laisvo laiko, kad galėčiau bent 2-10 psl prirašyt paprastai net nepradedu, šiuo atveju eilėraščius labiau linkęs štampuot, nes vienam 4-5 posmų eil paprastai sugaištu 20-30 min :) Realiai rašau išimtinai vien savo malonumui, nors neatmetu galimybės kadanors go-in-public su kuriuo nors iš kūrinių, bet jokiais būdais nelaikau to kaip kažkokios paskatos ar pirminio tikslo. :P Tai tiek.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-03-25, 23:39
Cituoti

nuotrauka The1andOnly 2009-03-26

Mldc, kad kurybingas zmogus. As pats labai noreciau, kazka parasyti nedidelio bent 60-100psl, bet dar esu tam nesubrendes padorei manau ir laiko reikia ir biski per jaunas galbut :P O seip pats rasau Rhaimus siokius tokius. Rimuoju i beat'a ir pan. Turiu keleta savo kurinuku. Noreciau juos igarsinti, bet kolka tam nera geru salygu. Taip pat grodamas akusitne pats rasau dainas. Zinoma stengiuos "fufleku" nekurt.
Cituoti

nuotrauka PlutoniX 2009-03-26

Ne į temą
Kas yra suaugusio zmogaus organizmas ir atspraumas alkoholio blogybem, o kas yra paauglio atsparumas. Skirtumas yra, ir gan didelis. :P
Cituoti

nuotrauka SmS 2009-03-26

PlutoniX, 2009-03-26, 13:41, pasakė:

Ne į temą
Kas yra suaugusio zmogaus organizmas ir atspraumas alkoholio blogybem, o kas yra paauglio atsparumas. Skirtumas yra, ir gan didelis. :)

Ne į temą
:P Čia gal temas sumaišei?
Cituoti