Peršokti prie turinio

Shutdown Day'09

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 33

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Ne į temą
Na nereik visko suprast pažodžiui ir tai nereiškia ,kad kiekvieno lietuvio protas vertas 10 centų ,aš turiu galvoj vidurkį. Nors ir pats vidurkis nėra 10 centų ,bet tikrai nemaža lietuvių tautos dalis turi proto tiek ,kiek JAV redneckas. Jie su didžiuliu malonumu valgo televizinį komercinį ėdalą ,yra durninami valdžios, ir yra labai naivūs ,ką atspindi visas pastarasis dešimtmetis. Kita dalis - visokie marozai ,pijokai ir gatviniai skustagalviai ,kurie niekuom kas svarbu nesidomi + didelę dalį gyventojų sudaro pensininkai ,tad išvadą pasidaryk pats ,o tie 10 centų gi yra frazė ,tad tikrai nereik suprast pažodžiui ,bet aš bet kokiu atvėju ginsiu savo žodį.

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
  • 105 Pranešimai:
0
Ne į temą

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-26, 20:34, pasakė:

Ne į temą
As asmeniskai galiu pasakyti, kad esu zenkliai pranasesnis uz statistini Lietuvos pilieti, kuris dievina tokias garsenybes kaip Radzi, kuris praleidzia savo laisvalaiki ziuredamas tokius serialus kaip nekviesta meile, kuris kaime atsisedes geria samane, kuris visiems bando pakenkti, pavydi. Tad neturiu ko prikibti prie to pasakymo.

Jautiesi kietas ir turintis teisę teisti kitus, vien tik todėl, kad tau nepatinka kitų žmonių skonis? Maldaiec. Iš kart matosi, kad tu geresnis už kitus.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9

Rodyti pranešimąlazy, 2009-04-26, 22:39, pasakė:

Ne į temą

Jautiesi kietas ir turintis teisę teisti kitus, vien tik todėl, kad tau nepatinka kitų žmonių skonis? Maldaiec. Iš kart matosi, kad tu geresnis už kitus.

Ne į temą
Kai kalbame apie LT televiziją(LNK, TV3 in particualar) ir pnš "kitoks skonis" čia niekuo dėtas, progresyviau daugeliu atveju būtų visą dieną sedėti ir spoksoti į sieną, negu žiūrėti daugumą iš per tuos kanalus rodomų "šou" ar trečiarūšių serialų, tad jei žmogus pasirenka tokį dalyką ir čia atsispindi jo "skonis" tai automatiškai labai daug negatyvaus apie žmogų tai pasako. :) Nereikia aišku būti over-confident, bet "ego" turėjimas racionalumo ribose manyčiau yra gana naudingas.

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
nu kai pasneka zmones tai atrodo kad uzsieny vyno fontanai ir aukso kopos ir ten pilna tu degradu ir zuliku ir visuomenes atmatu. O lietuvoj dar nera nieko ko noret, ner nei valdymo tradiciju nei nieko, gal musu vaikai matys kas is tevynuzes isaugs
Ne į temą

Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Uzsiregistravau ir as, nes tiesiog namie nebusiu visa sestadieni :D Bet aisku vistiek naudosiuos brolio iPhone, kad ilysti i interneta. O siaip nelabai isivaizduoju dienos be PC. Net jei iseiciau kur nors pusei dienos, tai liktu kita puse... aisku teoriskai galeciau nesijungti PC, bet tuomet naudociausi kitomis priemonemis pavaikscioti po internete ar zaisciau su X360, kas man tikrai nesutaupytu elektros.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
O man irgi įdomiai susiklostė ši diena. Aš visą šeštadienį turėsiu budėti kontoroje ir stebėti per kamerą. Tad automatiškai atkrenta man visas išbandymas (nors koks čia išbandymas ,bent man jokios problemos nebūtų 1d. be PC išgyvent).

Angelica

Baltas diržas

• Naujokai
  • 37 Pranešimai:
0
Ne į temą
Nepykit forumieciai,bet pasipiktinau jumis..Atrodot kaip nuo kompiuterio priklausomi zmones neturintys asmeninio gyvenimo..Daugelis is jusu rase,kad pc auksas ir pan..Vertetu daugiau laiko praleist lauke ;D

Gaila,kad pervelai pastebejau sita tema ;D Bet seip be kompo istveriu ne viena diena.Nematau problemos,kad ir taise man kompa dabar visa menesy tikrai neverkiau,kad neturiu ka veikt ;D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Man nenorom teko išlaikyt išbandymą, nes ilgokai buvau kaime :). Reikėjo užsiregint :).

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
  • 126 Pranešimai:
0
Gerai akd uzsiregines buwau ir nejungiau PC ba kaime darbu atsirado :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0