Peršokti prie turinio

Inferno

Temoje atsakymų: 9

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-18, 19:13

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Na šį kartą kovų atžvilgiu Inferno vėlgi vidutinis. Kas man labai patinka tai ta idėja GM vs GM(Jų pasirinkti kovotojai) šiek tiek primena Donald Trumph vs Vince McMahon feudą. Ai dar patiko ,kad tesiamas Nacių ir Answer bei Maniac feudas. Patinka ir Action bei Continent titulų kovų buildas. Na kol kas viskas normaliai einasi ;)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-04-26, 20:51

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
na, Inferno man patiko labiau nei Brawl :) tik tas pirmas BS tai išties buvo BS... ;) Ir tas su Fnt MH ir dar kažkuo nelabai koks. o visa kita gal ir nebuvo puiku, bet buvo gerai. Patiko, kad negaišo laiko su Refresh, nors Maniac ir galėjo laisvai apsieiti be Answer pagalbos, būtų gal sugaišęs devyniom sekundėm daugiau pergalei pasiekti, nu bet nieko. Ir taip ne kasdien po dvi kovas per dieną laimiu :D
Ne į temą

Naciai, nuo likimo nepabėgsit :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Silencer išėjimas tai man nei šiaip, nei taip.
1 kova: Kas per vištos koja? Kodėl jau antrą savaitę iš eilės esu vaizduojamas kaip nevykėlis? Kad pralaimėjau tai nieko, man netgi geriau, bet šiaip..
GM Segmentas: ooo, darosi įdomu. Labai įdomu. +1 už šį feudą ;)
2 kova: Kodėl turiu rašyti kovą, jei vienas iš kovotojų negerbia writerių ir neparašo kalbos?
Rambo Segmentas: truputį netaip įgyvendinta kaip norėjau, bet visai gerai.
Answer Segmentas: skaitydamas show praleidau šį segmentą :) Na nieko visai, tik pradėjo užknist, kad amžinai tą Answerį puola.
3 kova: Čia ta kova, kurią aš buvau parašęs jau senai, bet Vilius eilinį kartą nuvylė ir sugebėjo neatiduoti kovos Aurelijui. Tada gavosi nesąmonė, o aš nenorėjau, kad kova nueitų veltui. Tai va, tiesiog įmetėm, gal buvo įdomu.
4 kova: neskaičiau visos. Labai džiugu, kad yra vystomas feudas. To anksčiau nebūdavo. Labai labai gerai!
Kambarėlio Segmentas: na jis buvo kaip ir nereikalingas, bet nemaišė.

Visumoje Inferno tikrai geras, vystomi feudai, labai gerai! 8/10.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Inferno vidutiniskas. Kazkaip vis blanksta visi show. Kalti turbut artejnatys mokslo metai i pabaiga. Geresni orai ir panasiai. Klausimas per show buvo "kodel is BWE traukiasi, kodel?" - atsakymas paprastas: Orai silteja, namuose praleidziam maziau laiko, kam mokytis, kam tusinti, kam lauke zaisti kashe ir pan. Viskas cia yra aisku. E-fedinu tris metus ir visus tris metus taip buvo tad nenuostabu. O show buvo neblogas, patiko man SmS logika. Kad zmogus neparashe kalbos tai kodel writeris turi stengtis rasyti ilga kova. Tai jis padare tokia kova kokios nusipelne tas neparases kalbos zmogus. Poto backstage'ai nevisi buvo geri. Na o main event ir turnyro dvikovos man patiko. Kazko panasaus ir tikejaus.

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Umm...Gal galiu paklaust IŠKUR ATSIRADO TREČIA KOVA??? Nebuvo jos nei anonse niekur, tai bent būčiau kalbą parašes, o dabar iš niekur atsirado.Ir beto kai talžiau Xnitro pasirodžiau kaip heel, nors aš Face..O šiaip apibendrinus be šitų dalykų show buvo neblogas.

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2009-04-27, 14:36

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Ne į temą
Gal galit dabar numesti The Great Disapointment turnyrine lentele ,nes aš jau labai maišausi į senaja žiurėdamas.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Nuotrauka

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Puiku :) Gavau FnT ir meginsim zengti toliau ;]

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-04-27, 15:28, pasakė:

Umm...Gal galiu paklaust IŠKUR ATSIRADO TREČIA KOVA??? Nebuvo jos nei anonse niekur, tai bent būčiau kalbą parašes, o dabar iš niekur atsirado.Ir beto kai talžiau Xnitro pasirodžiau kaip heel, nors aš Face...

1. Išmok skaityt -

Rodyti pranešimąSmS, 2009-04-26, 23:18, pasakė:

3 kova: Čia ta kova, kurią aš buvau parašęs jau senai, bet Vilius eilinį kartą nuvylė ir sugebėjo neatiduoti kovos Aurelijui. Tada gavosi nesąmonė, o aš nenorėjau, kad kova nueitų veltui. Tai va, tiesiog įmetėm, gal buvo įdomu.

2. Tu buvai užpykęs ant Hardcore, kad jis apgailėtinai pralaimėjo ir Refresh išsaugojo titulą. Čia nieko yra keisto, juk Cena kartais irgi būna labai įpykęs.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0