Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Inferno

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 15

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Baltic Wrestling Empire presents:
Inferno

Skamba Rage Against The Machine - Bulls On Parade! Rodomas Inferno pristatomasis klipas! Klipe matome gražius įvairių wrestler'ių veiksmus, įsimintiniausius taunt'us, momentus. Klipas baigiasi, skambant dainai parodoma arena! Fanai šėlsta - BWE wrestling'o kompleksas pilnut pilnutėlis. Pasipila raudoni, balti ir geltoni fejerverkai iš titantron'o kraštų! Fanai tiesiog rauna pastato stogą. Muzika nutyla.

Šį vakarą ringe matysime:
Spoiler'is

Diablo vs. FnT vs. Hedge vs. Jordan Derek vs. Kyo vs. Jaged "Razzor" Dwansoon vs. The Overtaker vs. Dwight Johnson
8-Man Battle Royal

Spoiler'is

Rodomas Xnitro kabinetas:
Spoiler'is

Rodomas Highwayman:
Spoiler'is

The Painless & Sick Extreme vs. Naciai & The Highwayman
Elimination Tag-Team Match

Spoiler'is

Rodomas Iron Maiden pasirodymo pakartojimas:
Spoiler'is

Matome laimingą Kyo.
Spoiler'is

Damane vs. Refresh (w/Adolfas Germanas)
Singles Match
If Damane wins, BFZ title will be locked.

Spoiler'is

Vaizdas iš arenos:
Spoiler'is
Klipas baigiasi. Arenoje tyla. Skamba visiems puikiai pažįstama daina - Kanye West - Touch The Sky! Arenoje susirinkę žiūrovai šėlsta. Arenoje pasirodo kostiumą vilkintis The Answer! Jo veide šypsena. Jis nueina žemyn rampa pakeliui sumušdamas rankomis su fanais kurie žada daugiau gyvenime nebesiplauti rankos. Answer nueina link ringo, užlipa laipteliais. Apsižvalgo. Peržengia antrą virvę ir nueina link vieno iš turnbuckles. Užlipa ir iškelia rankas - fanai tiesiog staugia! Skanduoja "Answer! Answer!". Answer apžiūri tribūnas kuriose pilna plakatų palaikančių Answer. Answer nulipa nuo turnbuckles. Jis paima iš Xnitro mikrofoną. Pakelia link savo veido. Tačiau fanai kurie kelia kurtinantį triukšmą jam neleidžia pradėti kalbėti. Answer apsidairo, nusišypso. Ir staigiai užlipa ant turnbuckles. Fanai pradeda dar garsiau šaukti, staugti! Answer apsižvalgo ir nulipa nuo turnbuckles. Answer nueina į ringo vidurį ir taria:
- Sveiki dar karta, sveiki ziurintiems namuose, sveiki sedintys arenoje. Senokai bebuvome susitike cia. Katik prabeges sio menesio pay per view atnese daug graziu akimikru i jusu namus, i jusu sirdis ir i BWE istorija. Dar vienas uzverstas puslapis, kuriame Answer buvo irasytas, taciau irasytas ne taip kaip norejosi. Pralaimeta Tag Team dvikova, prarasta galimybe kovoti del BFZ cempiono titulo. Deja Answer zvaigzde leidziasi, o galiu pripazinti ir nusileido. Kaip bebutu gaila tenka kazka pasakyti viso gero tam ka mylejai labiausiai. Galbut dabar tapsiu kazkiek kitu zmogumi, galbut dabar tapsiu geresniu tevu savo sunui. Atejo metas kai siam sportui reikia sakyti sudiev. Daugelis metu praleista siame ringe man neprailgo. Atrodo lyg noreciau ir noreciau cia dar sugrizti, taciau mano kunas, mano sveikata neleidzia. Matete koks nebesu atsparus smugiams ringe, kad vis dazniau pavargstu ir tai atsitinka greitai. Taigi jus supratote kur link suku ir kaip daugelis puikiu kovotoju as taip pat sakau visiems "IKI". Taip tai yra mano pasitraukimas ir 99,9procento, kad i ringa jau nebegrisiu. Taciau pries iseidamas paskutini karta as noriu padekoti kai kuriems zmonems. Visu pirma noriu padekoti Fujin Dembel. Amzina poilsi jam ir aciu jam uz tai ka dabar turiu. Jis mane cia pasiunte, jis man parode kelia i wrestlinga ir as esu jam dekingas. Noriu padekoti Damanei. Pirmoji federacija kurioje kovojau buvo BFZ. Turbut geriausi laikai ivardijant ir BWE buvo toje lygoje. Damane ir Brawl man suteike daug tad didelis aciu. Noriu padekoti visiems buvusiems FTD nariams. Jie mane ismoke isgyventi siame versle. Noriu padekoti netgi tam suskiui Sheskiui, kad ir koks jis nieksas bebuvo, as pasitraukdamas bent jau padekosiu, kadangi be jo as nebuciau buves koks buvau. Noriu padekoti ICW federacijai ir ten kovojusiems kovotjams ir GM. Galiausiai noriu padekoti visiems savo priesams ringe, savo draugams ringe. Noriu padekoti NME federacijai, noriu padekoti BWE federacijai ir zinoma jums, kurie mane palaike. Nori, kad prisimintumete visa tai ka patyreme kartu. Aciu Refresh, Jasonams, Marcus Jamisonui, Maniacui, Rose, Chain, Rambo, Silencer, Impaler, Shiny Hand, Mr.Hardcore (abejiems), FnT, Kiezai, Terminatoriui, visiems tie, kurie buvote locker room'e kartu tada kai buvau ir as. Kad buvote su manim per visa mano karjera. Aciu sitam sportui, as ji myliu ir as myliu jus. Tesaugo jumis auksciausieji. IKI visiems.
- Taigi, Answer - linkiu tau sėkmės. Mes tavęs neužmiršim. Ech... Viso!
Xnitro paspaudžia Answer ranką. Į areną įeina visi BWE wrestler'iai, personalo darbuotojai ir sustoja dviem eilėm palei rampą taip sudarydami "tunelį". Skamba Kanye West - Touch The Sky. Fanai šėlsta. Answer lipa ant turnbuckles. Arenoje aukštai sproginėja daugybė fejerverkų. Answer nulipa nuo turnbuckles, peržengia per antrą virvę. Jis eina tuo žmonių "tuneliu" išskleidęs rankas ir jas sudauždamas su kitais kovotojais. Fanai ploja Answer'iui už padarytus žygdarbius. Tunelis baigiasi Answer jau ant rampos prie išėjimo. Per bortelį įšoka kažkoks fanas ir laikydamas rankoje lapelį su parkeriu pribėga prie Answer. Answer pasirašo jį, o apsauginiai nieko nelaukdami atbėga ir išsitempia tą faną. Answer tik nusijuokia. Viskas - Answer era baigiasi. Ate.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na viskas patiko ir net gi labai patiko antroji kova,tiesiog fantastika!Nors joje nebuvo mano Charo ir man tai neturejo but taip aktualu,bet tai buvo tikrai labai ausktos kokybes match'as.Pabaika gal nelabai patiko.BFZ titulas kaip supratau salinamas,Continent arba Action titulas irgi dings.Inferno tikrai geras :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Pasiziurejau tik kovu nugaletojus :lol: reikia sekti rezultatus net ir pasitraukus. Pasiziurejau backstage'us, persiskaiciau. Seip patiko :) Manau, kad ir kovos neblogos turejo buti. Skaiciau savo pasitraukima. Gerai, kad idejot klipa, kuri buvau sukures labai uzvede ant viso teksto.. Persiskaiciau dar ir dar viska :) Tikrai seip aciu, kad padaret ta isejima nors to ir nereikejo, bet dabar atrodo grazei bus pagerbtas charas. Suspaude siek tiek sirdi :) viskas buvo grazu. Geras Inferno. Lankykites toliau AFS :lol:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Jau senokai (turbūt) taip buvo, bet labai geras Inferno. vienas geriausių! BS gal ir ne auksiniai, bet VISOS kovos buvo LABAI geros. Ypač antra! Jei gerai supratau, Volerio darbas..? :) Patiko kad liko iki galo kovot SE nes kiek skaičiau kalbas, jo viena geriausių buvo (~), ir tikrai gerai kad kovojo kaip lygus su lygiu, nes šį kart man ir Wallerio kalba pasirodė silpnesnė nei įprastai :) Aš gal net būčiau ir lygiąsias davęs :lol: Whatever :)
ir nebūčiau Lyncaz, jei prie ko nors neprisikabinčiau: :D
"<...> Highwayman aiškina, kad jo lovoje buvo <...>" - nuo kada rūbinėj lovos būna? :lol: ar ten pas jį kaip MEM, tik dar geresnis locker room'as? :D
Žodžiu šou puikus, drąsiai rašau 10 :)

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-08, 01:41, pasakė:

Jau senokai (turbūt) taip buvo, bet labai geras Inferno. vienas geriausių! BS gal ir ne auksiniai, bet VISOS kovos buvo LABAI geros. Ypač antra! Jei gerai supratau, Volerio darbas..? :) Patiko kad liko iki galo kovot SE nes kiek skaičiau kalbas, jo viena geriausių buvo (~), ir tikrai gerai kad kovojo kaip lygus su lygiu, nes šį kart man ir Wallerio kalba pasirodė silpnesnė nei įprastai :) Aš gal net būčiau ir lygiąsias davęs :lol: Whatever :)
ir nebūčiau Lyncaz, jei prie ko nors neprisikabinčiau: :D
"<...> Highwayman aiškina, kad jo lovoje buvo <...>" - nuo kada rūbinėj lovos būna? :lol: ar ten pas jį kaip MEM, tik dar geresnis locker room'as? :D
Žodžiu šou puikus, drąsiai rašau 10 :)

Booker'io locker room'ą esi matęs? :D Tai va - heel'am lovos locker'iuose yra būdingos :D.

Kalbant apie šou: Labai patiko Wallerio mačas, taip pat nensuivyliau Jobberio_Extreme maču - jums abiems už tai dėkoju :D.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-08, 07:30

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Vakar vakare ikeliau show, bet skubejau eit miegot, tai perskaiciau tik siandien. Tai dabar ir komentuoju.

8 Man Battle Royal - visu pirma, kovos rasytojas (Jobberis_Extreme), atrodo, nelabai suvokia, kas per match'as yra battle royal. Battle royal yra match'as is keliu wrestleriu, kur eliminuojama ismetus zmogu is ringo, o ne su fall'u (pin ar submission). Taigi, vietoj 8 Man Battle Royal, mes gavome 8 Man Elimination match. O kas apie pacia kova, tai ji buvo labai chaotiska - "veiksmas, pin'as, kitas veiksmas, vel pin'as". Per daug fast-paced action. As suprantu, kad tas veiksmas yra labai greitas kovos pradzioje, kai ringe daug zmoniu ir tai pilnai pateisinu, taciau kai kovotoju skaicius sumazeja iki kokiu 4 tikrai deretu pristabdyti arklius ir susikoncentruoti i psichologija ir story-tellinga. O cia kaip prasidejo kova balaganu, taip juo ir uzsibaige. Taciau bendrai match'a vertinu teigiamai, nes jis buvo netrumpas ir as maciau Jobberio pastangas daryti drama. Tik va su tuo chaosu manes per daug neitrauke, taciau siaip visai nieko buvo kova.

Xnitro ir Refresh backstage - BAD, BAD, BAD. A complete nonsense ;) Visu pirma, kodel kovotojas turetu show GM isvadinti lochu ir sunsnukiu? Tai durna. Visu antra, kas per bausme PPV pagr. titulo titleshota atkelti i savaitini show, o antraeilio is savaitinio show atkelti i PPV? Tai kokia cia nuobauda? Jeigu ijungiam kayfabe, tai logiskai, cia jokia ne bauda - nes match'as yra match'as, koks skirtumas ar savaitiniame show ar per PPV kovoti, vis tiek laimeti sansai vienodi. Tas pats segmentas tik situacija su Mr. Hardcore. Pirma, per joki show negalima vartoti issireiskimo "antraeilis titulas". Per jokius show niekas taip nesako. Visi zinome, kad sis titulas antraeilis, taciau GM to sakyti neturetu, nes taip mazinamas show prestizas. Kitas dalykas, nelabai sutinku su Mr. Hardcore ikisimu i titlematch'a. Jeigu butu kovoje tiesiog Refresh ir Rosy, tai butu buve galima rimtai buildint kaip big match'a, ala "Champion vs. Champion". O dabar, taip daryti nebebus galima ir MH atrodo kaip suniui penkta koja. Nieko pries neturiu prie MH, nesakau, kad jis nevertas kovoti del titulo, tiesiog toks bookingas atrodo kreivas.

Highwayman backstage - Mane puola mano paties stiliumi? Neabejoju, kad tai Maniac. Pats segmentas, tai vidutinis. Jis kiek per trumpas ir truksta gyvumo. O gyvumo galejo prideti dialogai. Pvz vietoj "Highwayman aiskina kazka" galima buvo tikrai rasyti dialoga su tiesiogine kalba, nes dialogai visada pagyvina segmentus.

PLess & SE vs. Magiskasis penketas (trejetas) - Pats dar karta perskaiciau savo kova kartu su visu show ir neslepsiu, man ji labai patiko ir neabejoju, kad tai buvo show stealeris. Tai buvo pirmas match'as, kuri rasiau po 9 menesiu pertraukos ir labai norejau irodyt, kad galiu buti geresnis writeris uz BWE zmones, no offense. Manau, kad gerai pavaizdavau heel'u elgesi tokiuose match'uose, tiek ringe, tiek uz jo ribu. Match'e buvo ir psichologijos - atidirbinejimas ant Jason Clue kairiojo kelio, o po to, kai antra karta bande Nacis kazkuris atlikti Figure 4, Clue, zinodamas kas jo laukia, sugebejo reversinti veiksma. Buvo ir dramos (bent jau as stengiausi jos duoti), nezinau kaip jum, bet man labai patiko pabaigoje tas SE chop'inimas. Ir visi writeriai, atkreipkite demesi, kaip reikia daryti nechaotiska match'a. Match'as buvo ilgas, nors as naudojau labai nedaug veiksmu is wrestleriu moveseto. Labai daug tag'u buvo ne patys veiksmai, o pauzeles tarp ju, kovotoju elgesys ir pasiruosimas veiksmu atlikimui. Tokius dalykus yra tikrai malonu skaityti. Nes kai jus tiesiog padarot match'a, kur buna vienas veiksmas po kito, skaityt buna neidomu, nes tiesiog ismusamas demesys, o gerai aprasytos pauzes demesi pritraukia. Man tokios kokybes matcha butu negeda ir i PPV rodyt. Gal taip sakau uz tai, kad jis mano.

Iron Maiden pakartojimas - waste of time, kai kurie zmones klause pirmaji karta, tarp ju ir as, bet neabejoju, kad nieks neklause antra karta.

Xnitro ir Kyo backstage: Gerai, kad paskelbiamas match'as, taciau visai ne tuo budu, kokiu turejo buti. O pagal mane, turejo buti taip - Xnitro pasitinka ka tik is ringo isejusi antram matche isikisusi Kyo ir ji aprekia uz tai ka jis padare, bet po to prisipazista, jog yra priverstas uz laimeta 8 man battle royal jam pasiulyti match'a per ppv su pasirinktu varzovu pasiriktame matcho tipe. Kyo atsako kazka panasaus i "seni, ka tu visai durnas? Aisku noriu savo buvusio partnerio sick extreme. o matcho tipa pasakysiu kitame show" ar kazka pan. Nes tokiu budu rezultatas butu buves tas pats, bet tai butu buve logiskiau, nes ta Kyo pergale show pradzioje butu kazka lemusi.

Damane vs. Refresh - Nebloga kova, taciau lyginant su pries tai buvusiu matchu, atrodo trumpoka. Kaip tokiam show, tai neturejo buti main eventas. Blogaja prasme istrigo pora vietu. Pirma, tai ranku paspaudimas kovai jau isibegejus. Kas cia per nesamone? Rankas priesininkai spaudzia tik pries pat kova ar iskart po jos, o ne vidury kovojimo. Kitas dalykas, tai ta vieta su low blow. Labai nepatiko ta vieta "Refresh uzmirso sell'inti". Siulau nekisti i efedus PW terminu, nes show turi buti rasomi nelauzant kayfabe. Su Refresh low blow nejautimu irgi nebloga ideja, tik blogai, kad po match'o ir nebuvo atskleista, kas ten buvo - ar kiausu apsauga, ar Refresh tiesiog ju neturi :) Nors jeigu tai bus pletojama, galima kokia mini story su tuo sudaryt. Taip pat match'as, kaip ir dauguma BWE matchu buvo chaotiskas - veiksmas, veiksmas ir dar veiksmas be atokvepiu. Vienintelis deramas atokvepis, kiek pamenu, buvo ta vieta su low blow. Ir as sia pastaba kartosiu ir kartosiu, kol jus, po velniu, pagaliau nesiimsit daryt isvadu. Taip pat finish'as atrode neatidirbtas - Damane atliko DMC, nupinino ir as taip pagalvojau "huh, that's it?". Siuo atzviliu pirmoji kova buvo itin gera.

Answer's farewell - Realiai segmentas buvo grazus, taciau vienas labai didelis "BET". Kodel promo buvo tiesiog nukopijuota? As nieko pries, kad ta Answer klipa dar karta parode, taciau kalba turejo buti nauja. Toks grazus buvo Jason Speed send-off'as, kad su juo palyginus, Answer send-off'as atrodo didziulis letdown. O su visa pagarba Speed'ui, Answer gero send-off'o nusipelne labiau. Tik va, kas patiko siame segmente, tai paskutine pastraipa. Paskutinis paraso uzraitymas fanui - Super :)

Overall - Geras renginys. Nors pora Inferno show praleidau, is to ka skaiciau, sis buvo tikrai geriausias. Kovu kokybe buvo labai gera, kaip diena ir naktis skyresi nuo praeito show. Backstage buvo silpni, taciau kovos man viska atpirko. Na ir isimintinas segmentas pabaigoje. Visa tai sukure gera show :) Tik va kas neramina, kad realiai show buvo geras todel, kad mes su Jobberiu Extreme ji gelbejom. Akmuo i Unbroken darza - jau antra show is eiles jis kazko neparaso ar nepriraso todel, kad "is kazkur grizo labai pavarges". Tai jau tampa tendencija, negerai zmogau. Suprantu, kad esi uzimtas, bet jei savaitgali prarandi, tai nereikia atsidet visko paskutinei akimirkai.

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-08, 01:41, pasakė:

:) Patiko kad liko iki galo kovot SE nes kiek skaičiau kalbas, jo viena geriausių buvo (~), ir tikrai gerai kad kovojo kaip lygus su lygiu, nes šį kart man ir Wallerio kalba pasirodė silpnesnė nei įprastai :P Aš gal net būčiau ir lygiąsias davęs :) Whatever :)
Manai tavo nuomone kazka reiskia? Juk tu ir savo kalbas geromis laikai ;) O jei rimtai, tai nesutinku su tavimi visiskai del lygiuju siulymo. Visu pirma, tai buvo ne singles kova, o tag team match'as, tai reikia ziuret ne tik i finalistu kalbas, bet ir i kitu kovos dalyviu. O cia, jeigu uzskaitant siek tiek paveluota Naciu kalba, Magiskasis penketas turejo laimeti i vienus vartus, nes is priesininku tik Jobberis Extreme gerai padirbejo. Jason Clue parase kazkoki slamsta, o SmS isvis nieko neparase. Kitas dalykas, butu neteisinga buve mano atzviliu labiau push'a duoti vien todel, kad jis parase geriausia savo kalba, o mano kalbu yra buve ir geresniu praeityje uz paskutine. Ziuret reikia tik i parasytas kalbas, o ne i praeiti. Taskas. Galu gale, manau, kad esi nedurnas ir supranti, jog as pats pabaigos nesukuriau, o vykdziau Unbroken nurodymus (o jie buvo, kad paskutiniai 2 asmenys turi buti SE ir Highwayman, ir Highwayman turi laimeti po Kyo isikisimo). Ir as tikrai esu isitikines, kad Jobberis Extreme tikrai neturetu skustis, kaip as ji parodziau sioje kovoje, nes realiai, tai jis kovoje buvo vaizduojamas kaip stipriausias dalyvis. Kaip amerikieciai sako "he looked like a million bucks".

Ne į temą
Ar kadanors buvo toks ilgas efedo show komentaras? :D Reik patikrint rekordu knygoj :)

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-06-08, 16:19, pasakė:

Xnitro ir Refresh backstage - BAD, BAD, BAD. A complete nonsense ;) Visu pirma, kodel kovotojas turetu show GM isvadinti lochu ir sunsnukiu? Tai durna. Visu antra, kas per bausme PPV pagr. titulo titleshota atkelti i savaitini show, o antraeilio is savaitinio show atkelti i PPV? Tai kokia cia nuobauda? Jeigu ijungiam kayfabe, tai logiskai, cia jokia ne bauda - nes match'as yra match'as, koks skirtumas ar savaitiniame show ar per PPV kovoti, vis tiek laimeti sansai vienodi. Tas pats segmentas tik situacija su Mr. Hardcore. Pirma, per joki show negalima vartoti issireiskimo "antraeilis titulas". Per jokius show niekas taip nesako. Visi zinome, kad sis titulas antraeilis, taciau GM to sakyti neturetu, nes taip mazinamas show prestizas. Kitas dalykas, nelabai sutinku su Mr. Hardcore ikisimu i titlematch'a. Jeigu butu kovoje tiesiog Refresh ir Rosy, tai butu buve galima rimtai buildint kaip big match'a, ala "Champion vs. Champion". O dabar, taip daryti nebebus galima ir MH atrodo kaip suniui penkta koja. Nieko pries neturiu prie MH, nesakau, kad jis nevertas kovoti del titulo, tiesiog toks bookingas atrodo kreivas.

Ne į temą
As manau, kad reikejo pirma champion vs champion ir tik tada duot man kova su tos kovos nugaletoju per dar kita PPV del titulo.

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-06-08, 16:23, pasakė:

Ne į temą
As manau, kad reikejo pirma champion vs champion ir tik tada duot man kova su tos kovos nugaletoju per dar kita PPV del titulo.
Visiskai sutinku. Pats norejau taip sakyti, tik nenorejau taves izeist. Bet mastai teisingai, Champion vs. Champion buvo galimybe rimtai kovai, bet Unbroken sia proga isvaiste.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Vakar vakare ikeliau show, bet skubejau eit miegot, tai perskaiciau tik siandien. Tai dabar ir komentuoju.

8 Man Battle Royal - visu pirma, kovos rasytojas (Jobberis_Extreme), atrodo, nelabai suvokia, kas per match'as yra battle royal. Battle royal yra match'as is keliu wrestleriu, kur eliminuojama ismetus zmogu is ringo, o ne su fall'u (pin ar submission). Taigi, vietoj 8 Man Battle Royal, mes gavome 8 Man Elimination match. O kas apie pacia kova, tai ji buvo labai chaotiska - "veiksmas, pin'as, kitas veiksmas, vel pin'as". Per daug fast-paced action. As suprantu, kad tas veiksmas yra labai greitas kovos pradzioje, kai ringe daug zmoniu ir tai pilnai pateisinu, taciau kai kovotoju skaicius sumazeja iki kokiu 4 tikrai deretu pristabdyti arklius ir susikoncentruoti i psichologija ir story-tellinga. O cia kaip prasidejo kova balaganu, taip juo ir uzsibaige. Taciau bendrai match'a vertinu teigiamai, nes jis buvo netrumpas ir as maciau Jobberio pastangas daryti drama. Tik va su tuo chaosu manes per daug neitrauke, taciau siaip visai nieko buvo kova.

Nekaltink Jobber'io - cia suklydau as, nes man kazkaip pasirode, kad macas kai eliminuojami zmones taip pat gali buti vadinamas Battle Royal - as jam tai pasakiau.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-06-08, 15:52

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-06-08, 16:51, pasakė:

Nekaltink Jobber'io - cia suklydau as, nes man kazkaip pasirode, kad macas kai eliminuojami zmones taip pat gali buti vadinamas Battle Royal - as jam tai pasakiau.
Vienintele vieta, kur tu taip galejai pamanyti buvo senasis WWE Raw zaidimas, kur battle royal pavadinimas budavo uzdetas match'ui, kuris realiai yra "Fatal Four-Way Elimination match"

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-06-08, 15:59

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Na, remiantis vienu nepatikimiausiu, bet stambiausiu informacijos saltiniu pasaulyje (wikipedia), battle royal gali buti pavadinta ir paprastas elimination match. cituoju:

Citata

Template:Wrestling) In professional wrestling the battle royal is a match involving anywhere between four and sixty wrestlers that takes place entirely inside the ring - a wrestler is eliminated when a wrestler scores a pinfall or knocks out his or her opponent(s) (but rarely submissions). Some promotions allow over the top rope eliminations (notably the WWE as part of their annual Royal Rumble). Battles Royal are often used to determine the top contender for a championship, or filling vacant championships.
http://en.wikipedia....ki/Battle_royal
tad nemanau, kad reikia cia prisikabinti, kai battle royal kovos apibrezimas vienur yra vienoks (wwe) kitur yra dar kitoks.. cia smulkmena. na, bet as jau spejau suprasti, kad Walleris megsta smulkmenas

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimądomaz, 2009-06-08, 17:11, pasakė:

Na, remiantis vienu nepatikimiausiu, bet stambiausiu informacijos saltiniu pasaulyje (wikipedia), battle royal gali buti pavadinta ir paprastas elimination match. cituoju:

http://en.wikipedia....ki/Battle_royal
tad nemanau, kad reikia cia prisikabinti, kai battle royal kovos apibrezimas vienur yra vienoks (wwe) kitur yra dar kitoks.. cia smulkmena. na, bet as jau spejau suprasti, kad Walleris megsta smulkmenas
Nu o as cituoju mum kur kas artimesnia vietele - nMo rekrutu paruosima:

Citata

Tradiciniame Battle Royal matche wrestleris yra eliminojamas kai yra permestas per virsutine ringo virve ir jo abu kojos paliete zemes.

Taigi as tikiu, kad kazkur pvz lucha libre wrestlinge ar puroresu, Battle Royal gali buti eliminuojama ir pin'u. Bet esme yra ta, kad tiek WWE, tiek TNA, o tai yra labiausiai mum pazistamos kompanijos, battle royal remiasi tokiomis (t.y. tradicinemis) taisyklemis, taigi as esu 99% tikras, kad writeriai (Extreme ir Unbroken) suklydo is nezinojimo, o ne parase tycia, turedami galvoje, kad battle royal buna ir tokiu. Kas del smulkmenu, tai zinoma, as megstu smulkmenas. Smulkmenus susidejus sudaro visa show. Ir jos yra toks dalykas - kai tos smulkmenos yra teisingos, tu ju nepastebi, o kai jos neteisingos, iskart pamatai, kad kazkas negerai. Nors sito atvejo smulkmena nepavadinciau, nes vietoj vieno match'o tipo, gavome visai kita. Bet gi as labai jau nestumiu ant zmoniu, kurie suklydo, ner cia kazkoks itin svarbus match'as, bet as netylesiu, jei matau klaida.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Manai tavo nuomone kazka reiskia? Juk tu ir savo kalbas geromis laikai ;)
O Tu jas laikai blogomis? :) Ir jei mano nuomonė nieko nereiškia, tai kam čia tiek daug prirašei gindamasis?

Kitas dalykas, butu neteisinga buve mano atzviliu labiau push'a duoti vien todel, kad jis parase geriausia savo kalba, o mano kalbu yra buve ir geresniu praeityje uz paskutine. Ziuret reikia tik i parasytas kalbas, o ne i praeiti. Taskas.
Ta jo kalba man atrodė neprastesnė už tavąją, bet aš jų neskaitau taip lyg man reiktų nuspręst laimėtoją. Aš tik perskaičiau ir susidariau šiokią tokią nuomonę ir viskas. Bet panašu Tau reiktų išsiaiškint žodžio "gal" reikšmę :P nebent jis praslydo Tau pro akis ;)

O kalbant apie Battle royal pavadinimą, net neabejoju, kad rastume istorijoje WWE/WWF mačų tokiu pavadinimų kuriuose galiojo pinas. Man netgi atrodo priešingai, t.y. kad over the top rope mačas yra tas 'išskirtinis' mačas. man labai girdėtas atrodo pavadinimas "Over the top rope battle royal"...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-06-08, 21:13

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Lyncai, o tau reiktu isaiskint ";)" smailo reiksme, nes as si smaila numeciau po to, kai pasakiau, jog tavo nuomone nieko nereiskia. That means, as pajuokavau!
O del "over the top rope battle royal", tai cia tiesiog paryskina, kad vyru battle royal eliminuot galima tik permetus butent per virsutine ringo virve, o ne per kitas. Nes pvz per WM, tai Miss Wrestlemania battle royal irgi vadinosi "battle royal", tik nebuvo prideta to "over the top rope", nes kai kurios divos yra per mazos, kad jas normaliai pavyktu per trecia virve permest.
O kas del WWE/WWF praeities, tai "neabejoju" yra labai stiprus zodis sioje vietoje. Nes jei tu toks isitikines, sekmes ieskant. As dabar savo kompe susiradau WM2, kur buvo viena is ankstyvuju WWF battle royal ir ten eliminavimas buvo ismest zmogu is ringo, kaip ir dabar :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-06-08, 22:33, pasakė:

Lyncai, o tau reiktu isaiskint ":lol:" smailo reiksme, nes as si smaila numeciau po to, kai pasakiau, jog tavo nuomone nieko nereiskia. That means, as pajuokavau!
Smailą tu padėjai po sakinio apie mano kalbas ;)

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-06-08, 22:33, pasakė:

O del "over the top rope battle royal", tai cia tiesiog paryskina, kad vyru battle royal eliminuot galima tik permetus butent per virsutine ringo virve, o ne per kitas. Nes pvz per WM, tai Miss Wrestlemania battle royal irgi vadinosi "battle royal", tik nebuvo prideta to "over the top rope", nes kai kurios divos yra per mazos, kad jas normaliai pavyktu per trecia virve permest.
O kas del WWE/WWF praeities, tai "neabejoju" yra labai stiprus zodis sioje vietoje. Nes jei tu toks isitikines, sekmes ieskant. As dabar savo kompe susiradau WM2, kur buvo viena is ankstyvuju WWF battle royal ir ten eliminavimas buvo ismest zmogu is ringo, kaip ir dabar :)
su Miss WM tai nemanau, kad reiktų prasidėt nes Divų wrestlingas ne visai tas pats kas wrestlingas :lol:
Dėl pin/submission galimybės per BR manau irgi kiek per giliai knisi. Manau reiktų paieškot eilinių RAW/SD/ECW wventų ir atkapstytume kokį nors fatal 4-way elimination mačą, kuris vadinosi battle royal. Tik mano atmintis per silpna, kad atsimint kada tai galėjo įvykti, o ieškot savo "archyve" irgi nelabai turiu noro :mellow:
Bet kaip sakiau, šįkart labai tvirtai tikiu tuo ką sakau. Nors ir nebūdamas tikras išdrįsčiau lažintis šiuo klausimu (H)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-06-08, 22:51

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
1 Kova:
Kadangi rašiau aš perdaug nekomentuosiu. :lol: Na klaideliu pastebėjau ,o labiausiai nervino tie taškai kuriuos netyčia palikau kikviename tag.
Backstage:
Tiesa sakant skaičiau tris kartus kol bandžiau suprasti kokia čia bausmė. Ir visvien nesupratau. Tik tiek ,kad viena kova nukelta ,o kita paankstinta. Taip? :mellow:
The Highwayman and the bomb:
Normalus ir paprastas segmentas ,nėra ko čia labai komentuoti.
2 Kova:
Va čia tai aš tikrai atrodžiau kaip Million bucks!(Man ši frazė labai patinka (H)) Kova tai tikriausiai MOTY in Inferno. Džiugino ne vien tai ,kad kovojau kaip lygus prieš lygu su The Highwayman ,bet ir tai ,kad aš išvis kovojau tokioje kovoje. Ir išvis aš tikėjausi švaraus pralaimėjimo prieš Greitkeli ,o čia Kyo bum. Man tai tik į nauda :lol: Dabar su Kyo esame abu over ir galime plėtoti savo feuda.
Backstage:
Geras backstage ,bet linkčiau labiau prie Wallerio varianto.
3 Kova:
Na po 2 kovos buvo didelis nuriedėjimas žemyn. Kova pati gal normali ,bet neišbaigta kova ir kitokios nesamonės muša bala(kurio nėra ;)).

Answer segment:
Patiko segmentas. Tačiau Jason Speed išlydėjimas man patiko šiek tiek labiau. Na ,bet nežvelgiant į tai segmentas ir ypač jo pabaiga man labai patiko.

Show gauna: 8/10

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0