"Nuo bet kokiu filosofiju as jau atsiriboju, nes pateikiau aiskiai, kad nesugebate apsibrezti ka prase padaryti dar Lix - kas yra savoka "geresnis wrestleris". - as jo savoka pvz:. suprantu kaip zmogus naudingesnis kompanijai. Apie wrestleri sprendziu tik is jo pasirodymu. I ta savoka galima dar iskaityt gimicka ir charizma.
"+Zmogus turejo per ilga liezuvi. Smarkiai smile.gif" - jega, priezastis ji dar labiau megti. Tuo tarpu batista tik skustis Backstage ir sugeba.
"2. Islikti sveikas pakankama laiko tarpa. " - Batista tikrai sugeba islikti sveikas......net 2 menesius.
"Kitaip tariant, Batista nuolatos, nors ir sraiges greiciu, bet tobulejo ir tobuleja." - noriu saltinio/irodymu.
"Visu pirma vien wrestlerio stovejimas vietoje (o tuo labiau degradavimas) ji is karto palyginime nustumia i blogesniojo pozicija.." - na tada dabar laisvai galiu teigti, kad Morrisonas geresnis uz HHH ar Ortona.
"Man sioje vietoje wrestleris gali buti nors ir 10*Benoit+10*HBK skilsu, bet jei jis nebus over, man jo matchus bus nuobodu ziureti. Nes tai butu tas pats, kas ziureti wrestlinga be garso, kas yra tas pats kas buciuotis per stikla: procesas yra, bet malonumo - jokio." - kas tau leidzia teigti, kad procesas yra bet malonumo jokio? Jeigu zmogus kurcias? Siaip man atrodo buciuojanti per stikla, buciuoji stikla, o ne mergina.
"As nezinau ar galima sakyti, kad Kennedis talentingesnis, is kur tu cia taip jau tiksliai zinai? Galbut Kennedis sunkiai dirbo, kad pasiektu tokius mic'o igudzius ir in-ring skill'us?" - ok tada Kennedy tada dar ir darbstesnis ir sugebejo daugiau patobulet nei Batista.
"Geras wrestleris pagal mane neina i TV laida ir nesako, kad visiskai nevartoja steroidu, o po to yra pagaunamas uz ju pirkima ir naudojima ir taip susprogdina idomu TV storyline'a, kuris man butu buves entertaining" - tai jam reikejo eit i tv show ir sakyt, kad vartoja steroidus? Batista taip pat buvo pagautas su steroidais, gavo daug traumu ir kazkam sugadino idomu storyline.
Taigi as DAR KARTA sakau - Batista yra geresnis Superstar.
Superstar - wwe wrestleris pagal Lix apibrezima, iskaiciuojant overness, markebility, welness, in ring, mic,backstage,isvaizda ir visa kita.
Geresnis wrestleris Kennedy.
Wrestleris - vertinamas pagal gryna darba, atsiribojant nuo komercijos ir liekant pre pagrindiniu daliu sudaranciu wrestleri - tik in ring ir mic skillais, charizma, gimicko jutimas.
T.y pagal Lix apibrezima sutinku, kad batista yra geresnis wrestleris. Happy face.
Na ka as ismokau sitoje temoje:
1. Batista geresnis uz Kennedy.
2. Cia yra WWE.
3.As esu baltadirzis.
4.As niekada neturejau pakilti iki oranzinio dirzo.
3. As esu marku markas.
4. Lix yra ADMINAS.
5. Fortas atsiriboja nuo bet kokiu filosofiju.
P.S Rimtai nuzeminkit mane iki balto dirzo, atimkit visus postus, taskus ir pridekit +20% warno uz offtopica.
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-06-10, 21:30
Kaip pageidauji.