Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Batista vs. Umaga & Kennedy

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 46

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-06-10, 17:06, pasakė:

Matai DZT cia yra WWE,ne ROH ir ne dar kazkas cia WWE.Todel yra skaiciuojama visuma ir bus paliekamas tas,kuris duos naudos bizniui,o ne tas,kuris patiks smarkams.
...
"HBK prie mico taip pat nuostabus. Bet kadangi jie nera tokie over kaip cena, neturi tokiu dideliu merchandise pardavimu ir cena yra turejes **** matcha...."
Kodel tu manai,kad HBK yra maziau over negu CENA???Su tuo teiginiu absoliuciai nesutinku!Paziurek fanu reakcijas ieinant Johnui ir pazirek reakcijas ,kai ieina HBK.Del Merch nesu tikras,bet manau ,kad HBK stipriai nenusileidzia Johnui,o gal net ir yra tokiame pat lygmenije.
Cia klysti - Cena sulauze kazkoki Hagan merchandise pardavimo rekorda. Na ziurint show HBK gauna mazesnius popus uz cena.
P.S Tai jeigu cia WWE wrestleriai turi buti vertinami kitaip nei kitose kompanijose?

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-10, 16:31, pasakė:

Ok tai pagal ka tu krepsininka tarkim vertini? Kaip jis elgiasi uzkulsiuose ar ka parodo aikstelej? Pagal ka dainininka vertini? Kaip jis rengiasi ar kaip dainuoja?
P.S Apsiribojau in ring ir mic skillais.
Prie ko cia krepsininkai ar dainininkai? Esme tokia, Lix konstatavo fakta, kad Batista yra geresnis wrestleris negu Kennedy. Jis tai padare pagal wwe kriterijus, kai tuo tarpu tu pasidarei priesinga isvada pagal savo kriterijus "Koks man skirtumas kokie RAW reitingai ir kas yra labiau megstamas backstage? As matau tik kovas ir promo per show ir Kennedy cia yra geresnis uz Batista." Esme yra tokia, kad abu wrestleriai buvo wwe, todel abu ir turetu buti vertinami pagal wwe kriterijus, ne pagal krepsininko, ne pagal dainininko, ne pagal TNA ir tuo labiau ne pagal tavo.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąKakashin, 2009-06-10, 17:52, pasakė:

Prie ko cia krepsininkai ar dainininkai? Esme tokia, Lix konstatavo fakta, kad Batista yra geresnis wrestleris negu Kennedy. Jis tai padare pagal wwe kriterijus, kai tuo tarpu tu pasidarei priesinga isvada pagal savo kriterijus "Koks man skirtumas kokie RAW reitingai ir kas yra labiau megstamas backstage? As matau tik kovas ir promo per show ir Kennedy cia yra geresnis uz Batista." Esme yra tokia, kad abu wrestleriai buvo wwe, todel abu ir turetu buti vertinami pagal wwe kriterijus, ne pagal krepsininko, ne pagal dainininko, ne pagal TNA ir tuo labiau ne pagal tavo.
Ok tada taip iseina pagal wwe kriterijus raw geresnis show nei SD, nes jo didesni reitingai. Prie ko cia WWE kriterijai? Jais vadovaujasi vadovybe siekdama uzsidirbti daugiau pinigu. Mums tie kriterijai neturi buti svarbus ir turime isrinkti geresni wrestleri, o ne naudingesni kompanijai ar geresni darbuotja.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-10, 17:14

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-10, 16:25, pasakė:

As suprantu, kad pagal tavo terminus Batista yra geresnis uz wrestleris, bet tai tu lygindamas indy wrestlerius irgi remiesi tais pacias kriterijais?

Ne, skirtingos aplinkybes, skirtingi kriterijai. Batistos ir Kennedy aplinkybes beveik identikos, todel lyginti lengva.

Mano nuomone apie wrestleri galima spresti, tik is jo pasirodymo. O apie WWE Superstar, pagal tavo kriterijus. Koks man skirtumas kokie RAW reitingai ir kas yra labiau megstamas backstage? As matau tik kovas ir promo per show ir Kennedy cia yra geresnis uz Batista.
Pagal mane Superstar - overness, markebility, reitingai.
WWE darbuotojas - elgesys backstage, welness, traumos.
Wrestleris - in ring ir mic skillai.

Na jeigu tave "gero wrestlerio" suvokimas apsiriboja vien in-ring skillais ir mic skillais, tada Kennedys yra siek tiek geresnis. Wrestlina jie tam paciam lygyje, bet ant mikrofono Kennedis geresnis. Beje, charizmos cia nereikia pagal tave? Isvis tokiais dviem siauriais kriterijais gal indy wrestlerius ir galetum vertinti, bet kai kalbame apie WWE, musu akiratis yra daug platesnis ir galima suprast push'o, depush'o priezastis ir kitus dalykelius.

Ok, tarkim sutinku Batista yra naudingesnis kompanijai ( sita jau nekart sakiau) pagal visus kriterijus ir yra geresnis wrestleris. Bet Kenedis talentingesnis.
Pvz:. Tarkim mokykloj yra kalikas kuris mokosi 9 valandas po pamoku ir gauna is kontro 10, patinka mokytojam, yra padlaizys. Bet yra kitas mokinys, kuris nepadlaiziuoja yra atviras ir visiskai nesimoko, bet yra gabus ir is kontro gauna 9 arba 10. Kuris is ju geresnis mokinys? Pirmasis. Kuris is ju protingesnis? Antrasis. Kuris daugiau pasieks gyvenime neaisku. Tas pats ir cia. Visi supranta, kad Kennedy yra talentingesnis as nesuprantu tikslo irodyt, kad Batista geresnis. Juk mums turi rupet ne kiek jis naudingas kompanijai, o kiek entertainina mus.

As nezinau ar galima sakyti, kad Kennedis talentingesnis, is kur tu cia taip jau tiksliai zinai? Galbut Kennedis sunkiai dirbo, kad pasiektu tokius mic'o igudzius ir in-ring skill'us? Is kur tu zinai, kad jam tai buvo dievo dovana? Ir siaip nesuprantu esmes. Kaip tai isipaiso i diskusija? Tai pagal tave turime vertinti tik wrestlerio talenta, bet ne jo nora sunkiai dirbti? Kazkur nuklydai.

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-10, 18:14, pasakė:

Ok tada taip iseina pagal wwe kriterijus raw geresnis show nei SD, nes jo didesni reitingai. Prie ko cia WWE kriterijai? Jais vadovaujasi vadovybe siekdama uzsidirbti daugiau pinigu. Mums tie kriterijai neturi buti svarbus ir turime isrinkti geresni wrestleri, o ne naudingesni kompanijai ar geresni darbuotja.

Geras wrestleris yra naudingas savo kompanijai. Geras wrestleris pagal mane neina i TV laida ir nesako, kad visiskai nevartoja steroidu, o po to yra pagaunamas uz ju pirkima ir naudojima ir taip susprogdina idomu TV storyline'a, kuris man butu buves entertaining. Dar karta kartoju, jei apsiriboji savo siaurais in-ring ir promo gabumais, gali issiklijuoti plakata kambaryje, kad Kennedys yra geresnis, bet jei zvelgi i visuma, tai Batista yra daug auksciau.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nuo bet kokiu filosofiju as jau atsiriboju, nes pateikiau aiskiai, kad nesugebate apsibrezti ka prase padaryti dar Lix - kas yra savoka "geresnis wrestleris".

Man sioje vietoje wrestleris gali buti nors ir 10*Benoit+10*HBK skilsu, bet jei jis nebus over, man jo matchus bus nuobodu ziureti. Nes tai butu tas pats, kas ziureti wrestlinga be garso, kas yra tas pats kas buciuotis per stikla: procesas yra, bet malonumo - jokio.

As galiu dar leistis i diskusijas vien tik apie IN-RING skilsus:

dar karta pasikartosiu, paskutinis, koki matem Kennedis pagal in-ring skillus buvo artimas Batistai.
TAIP, kazkada, KK buvo zmogus, kuris TEMPE Batista savo tarpusavio matche. Ir buvo ZYMIAI geresnis pagal in-ring skilus uz Batista. Tada visi pamate jo perspektyvas, ir nora tobuleti, jam pradejo patarineti, o tai buvo pirma jo beda.
Zmogus nesugebejo:
1. Atsirinkti kas gerai ir kas ne tarp tu visu patarimu (ta pastebejo netgi KK laikinas mentorius, pats Steve Austin), ir likti prie vieningo stiliaus.
2. Islikti sveikas pakankama laiko tarpa.
Ir vienu ir kitu atveju kaltinti gi, galima tik save.

+Zmogus turejo per ilga liezuvi. Smarkiai :D

Reziumuojant: KK in-ring work'as buvo artimas Batistos, jei ziuresime vien paskutini KK run'a. Kitaip tariant, Batista nuolatos, nors ir sraiges greiciu, bet tobulejo ir tobuleja. KK, gi, nuo savo matcho su Batista laiku, ka pavadinciau jo in-ring karjeros kulminacija WWE, tik stovejo vietoje/degradavo.

Visu pirma vien wrestlerio stovejimas vietoje (o tuo labiau degradavimas) ji is karto palyginime nustumia i blogesniojo pozicija..

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
"Nuo bet kokiu filosofiju as jau atsiriboju, nes pateikiau aiskiai, kad nesugebate apsibrezti ka prase padaryti dar Lix - kas yra savoka "geresnis wrestleris". - as jo savoka pvz:. suprantu kaip zmogus naudingesnis kompanijai. Apie wrestleri sprendziu tik is jo pasirodymu. I ta savoka galima dar iskaityt gimicka ir charizma.
"+Zmogus turejo per ilga liezuvi. Smarkiai smile.gif" - jega, priezastis ji dar labiau megti. Tuo tarpu batista tik skustis Backstage ir sugeba.
"2. Islikti sveikas pakankama laiko tarpa. " - Batista tikrai sugeba islikti sveikas......net 2 menesius.
"Kitaip tariant, Batista nuolatos, nors ir sraiges greiciu, bet tobulejo ir tobuleja." - noriu saltinio/irodymu.

"Visu pirma vien wrestlerio stovejimas vietoje (o tuo labiau degradavimas) ji is karto palyginime nustumia i blogesniojo pozicija.." - na tada dabar laisvai galiu teigti, kad Morrisonas geresnis uz HHH ar Ortona.

"Man sioje vietoje wrestleris gali buti nors ir 10*Benoit+10*HBK skilsu, bet jei jis nebus over, man jo matchus bus nuobodu ziureti. Nes tai butu tas pats, kas ziureti wrestlinga be garso, kas yra tas pats kas buciuotis per stikla: procesas yra, bet malonumo - jokio." - kas tau leidzia teigti, kad procesas yra bet malonumo jokio? Jeigu zmogus kurcias? Siaip man atrodo buciuojanti per stikla, buciuoji stikla, o ne mergina.

"As nezinau ar galima sakyti, kad Kennedis talentingesnis, is kur tu cia taip jau tiksliai zinai? Galbut Kennedis sunkiai dirbo, kad pasiektu tokius mic'o igudzius ir in-ring skill'us?" - ok tada Kennedy tada dar ir darbstesnis ir sugebejo daugiau patobulet nei Batista.

"Geras wrestleris pagal mane neina i TV laida ir nesako, kad visiskai nevartoja steroidu, o po to yra pagaunamas uz ju pirkima ir naudojima ir taip susprogdina idomu TV storyline'a, kuris man butu buves entertaining" - tai jam reikejo eit i tv show ir sakyt, kad vartoja steroidus? Batista taip pat buvo pagautas su steroidais, gavo daug traumu ir kazkam sugadino idomu storyline.

Taigi as DAR KARTA sakau - Batista yra geresnis Superstar.
Superstar - wwe wrestleris pagal Lix apibrezima, iskaiciuojant overness, markebility, welness, in ring, mic,backstage,isvaizda ir visa kita.
Geresnis wrestleris Kennedy.
Wrestleris - vertinamas pagal gryna darba, atsiribojant nuo komercijos ir liekant pre pagrindiniu daliu sudaranciu wrestleri - tik in ring ir mic skillais, charizma, gimicko jutimas.
T.y pagal Lix apibrezima sutinku, kad batista yra geresnis wrestleris. Happy face.

Na ka as ismokau sitoje temoje:

1. Batista geresnis uz Kennedy.
2. Cia yra WWE.
3.As esu baltadirzis.
4.As niekada neturejau pakilti iki oranzinio dirzo.
3. As esu marku markas.
4. Lix yra ADMINAS.
5. Fortas atsiriboja nuo bet kokiu filosofiju.

P.S Rimtai nuzeminkit mane iki balto dirzo, atimkit visus postus, taskus ir pridekit +20% warno uz offtopica.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-06-10, 21:30
Kaip pageidauji.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na čia manau paprasčiausiai reiktų išskirti vertinimą į dvi kategorijas 1 - entertainment pusė, į kurią reiktų įtraukti mic skillus, overness, back stage santykiai, traumos t.t. ir 2 - pure wrestlling pusė, t.y. atmest visus storyline, promo, kas "už ringo" vyksta ir t.t. ; imt mačus atskirai ir žiūrėt vien iš techninės pusės kaip kuris wrestleris "veikia" ringe - ar jis mačą traukia, ar jį traukia, ar daug klaidų daro, ar psichologiją mačo sugeba norm palaikyt(nors šitą taip imant galbūt ir dar specifiškiau apibrėžt reiktų). Ir kai turime šias dvi kategorijas jau iš esmės galime šiek tiek "darniau" lyginti. Bizniui ir markams be jokių ginčų aišku, kad svarbiausia Nr. 1, smarkams - realiai kiekvieno subjektyvus reikalas - kiek kuri kategorija jam yra svarbi ir kaip jis žiūri į wrestlingą - ar kaip į šou, ar kaip į sportą. Trumpiau, kiek % kurios dalies atitinkamas asmuo priskiria sąvokai "pro-wrestleris" .

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
DZT, o kur tavo irodymai, kad KK geresnis In_ring work'u, kad tai teigi? :) Kalbant apie paskutini aktyvu abieju wrestleriu laikotarpi.

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-10, 19:48, pasakė:

Na ka as ismokau sitoje temoje:

2. Cia yra WWE.
3.As esu baltadirzis.
3. As esu marku markas.
4. Lix yra ADMINAS.
Pamirsai paminet, kad nemoki skaiciuot :)

Nuotrauka
Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2009-06-10, 19:55, pasakė:

DZT, o kur tavo irodymai, kad KK geresnis In_ring work'u, kad tai teigi? :) Kalbant apie paskutini aktyvu abieju wrestleriu laikotarpi.

Pamirsai paminet, kad nemoki skaiciuot :)
As gi sutikau su Lix nuomone, kad jie lygus in-ring. Aisku pats taip asmeniskai nemanau.
Taigi Fortai laukiu irodymu.
P.S Gali primint kur as ten kazka blogai suskaiciavau?

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-10, 19:04

Lix

• Administratoriai
36
Na reikia kazkada sitose nesamonese padeti taska. Tu NESKAITAI ka as rasau, atsakineji aklai, i kazkokias smulkmenas, nesupranti visiskai ka mes tau rasom. Nenoriu as atrodyti pasikeles ar "begti nuo ginco", bet man atrodo kiekvienas protingesnis zmogus aiskiai mato, kas cia yra teisesnis. As tau kartoju ta pati per ta pati ir jei tu pasiskaitytum ankstesnius mano postus, galetum pats sau atsakyti i tai ka tu rasai paskutiniam poste.
Ir zinai ka, as tau linkiu, kad ismoktum skaityti tai ka tau kiti raso ir tai suprasti. Jei tai ismoksi bus saunu. Postu as neatimineju, warn'o nematau uz ka deti, bet Fortaz ar `MK` turi pilna teise tai padaryti jei uzsinores :)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąLix, 2009-06-10, 20:07, pasakė:

Na reikia kazkada sitose nesamonese padeti taska. Tu NESKAITAI ka as rasau, atsakineji aklai, i kazkokias smulkmenas, nesupranti visiskai ka mes tau rasom. Nenoriu as atrodyti pasikeles ar "begti nuo ginco", bet man atrodo kiekvienas protingesnis zmogus aiskiai mato, kas cia yra teisesnis. As tau kartoju ta pati per ta pati ir jei tu pasiskaitytum ankstesnius mano postus, galetum pats sau atsakyti i tai ka tu rasai paskutiniam poste.
Ir zinai ka, as tau linkiu, kad ismoktum skaityti tai ka tau kiti raso ir tai suprasti. Jei tai ismoksi bus saunu. Postu as neatimineju, warn'o nematau uz ka deti, bet Fortaz ar `MK` turi pilna teise tai padaryti jei uzsinores :)
Taigi as sutikau su tavo nuomone ir suprantu pagal ka tu vertini wrestlerius. As pagal tavo vadovaujamus kriterijus ziuriu i wrestleriu pusha.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-06-10, 19:52, pasakė:

Na čia manau paprasčiausiai reiktų išskirti vertinimą į dvi kategorijas 1 - entertainment pusė, į kurią reiktų įtraukti mic skillus, overness, back stage santykiai, traumos t.t. ir 2 - pure wrestlling pusė, t.y. atmest visus storyline, promo, kas "už ringo" vyksta ir t.t. ; imt mačus atskirai ir žiūrėt vien iš techninės pusės kaip kuris wrestleris "veikia" ringe - ar jis mačą traukia, ar jį traukia, ar daug klaidų daro, ar psichologiją mačo sugeba norm palaikyt(nors šitą taip imant galbūt ir dar specifiškiau apibrėžt reiktų). Ir kai turime šias dvi kategorijas jau iš esmės galime šiek tiek "darniau" lyginti. Bizniui ir markams be jokių ginčų aišku, kad svarbiausia Nr. 1, smarkams - realiai kiekvieno subjektyvus reikalas - kiek kuri kategorija jam yra svarbi ir kaip jis žiūri į wrestlingą - ar kaip į šou, ar kaip į sportą. Trumpiau, kiek % kurios dalies atitinkamas asmuo priskiria sąvokai "pro-wrestleris" .

Is esmes tu teisus, bet tarkim WWE sios 2 kategorijos yra neatsiejamos. Pvz pasako zmogus "WWE nesamones daro, atleidzia gerus wrestlerius.". Tai tarkim Kennedy yra geras pagal ta pure wrestling, bet turime ir kita medalio puse ir viskas susiveda i tai, kad as tarkim palaikau Vince'a, kad jis atleido Kennedy, o ne ji pushino. Aisku cia yra subjektyvumo, bet juokingiausia ir graudziausia, kai zmogus susidaro kategoriska nuomone be jokiu argumentu ir bando tuo itikinti kitus.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-10, 20:10, pasakė:

Taigi as sutikau su tavo nuomone ir suprantu pagal ka tu vertini wrestlerius. As pagal tavo vadovaujamus kriterijus ziuriu i wrestleriu pusha.

Ne, nesupranti.

"Nuo bet kokiu filosofiju as jau atsiriboju, nes pateikiau aiskiai, kad nesugebate apsibrezti ka prase padaryti dar Lix - kas yra savoka "geresnis wrestleris". - as jo savoka pvz:. suprantu kaip zmogus naudingesnis kompanijai. Apie wrestleri sprendziu tik is jo pasirodymu. I ta savoka galima dar iskaityt gimicka ir charizma.

-Nesupranti.

"As nezinau ar galima sakyti, kad Kennedis talentingesnis, is kur tu cia taip jau tiksliai zinai? Galbut Kennedis sunkiai dirbo, kad pasiektu tokius mic'o igudzius ir in-ring skill'us?" - ok tada Kennedy tada dar ir darbstesnis ir sugebejo daugiau patobulet nei Batista.

-Nesupranti.

"Geras wrestleris pagal mane neina i TV laida ir nesako, kad visiskai nevartoja steroidu, o po to yra pagaunamas uz ju pirkima ir naudojima ir taip susprogdina idomu TV storyline'a, kuris man butu buves entertaining" - tai jam reikejo eit i tv show ir sakyt, kad vartoja steroidus? Batista taip pat buvo pagautas su steroidais, gavo daug traumu ir kazkam sugadino idomu storyline.

-Nesupranti.

Taigi... :)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Na visos citatos ne is pacio rimciausio posto.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-10, 20:02, pasakė:

As gi sutikau su Lix nuomone, kad jie lygus in-ring. Aisku pats taip asmeniskai nemanau.
Perfrazuojant: As sutinku su tavo nuomone, kad KK geresnis kovotojas, bet pats taip nemanau.
Tau nuo tokio pasakymo lengviau?

Taigi Fortai laukiu irodymu.
Sulauksi, kai pats ju pateiksi cia: http://www.nmo.lt/in...amp;#entry76703

P.S Gali primint kur as ten kazka blogai suskaiciavau?
Stai cia:

2. Cia yra WWE.
3.As esu baltadirzis.
3. As esu marku markas.
4. Lix yra ADMINAS.

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Ne į temą
Cia ne mano reikals, bet ar ne per daug nubaudet DZT? Suprantu kad jis prase nuimti postus, uzdeti ispejima ir atimti dirza, bet gal tai snekejo su ironija ar tiesiog supykes? Kam patiems adminams rodyti savo principus ir daryti tokias nesamones. Zmogus isreiske savo nuomone, na o forumas ir yra skirtas pareiksti savo nuomone, padiskutuoti. Nemanau kad zmogus, kuris bando diskutuoti turi sulaukti tokios bausmes
.

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
*Na va prisizaidziau su copy paste :)

*Na as tiesiog sutinku su Lix nuomone del Batistos ir jo vertinimu pagal visus kriterijus ir t.t pats suprantu, kad jis naudingesnis kompanijai ir t.t Man tiesiog Kenedis ASMENISKAI geresnis, nes as renkuos megstamus wrestlerius truputi pagal kitus kriterijus( in- ring, mic skillai, gimicko ivaldymas) ir tiek.

* Nuo tokio pasakymo man nei silta, nei salta.

* Posts count raised.
Ne į temą
Primusai, viskas ok, taigi as marku markas. Nellabai man tai trukdo :)

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-10, 22:45

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-06-10, 23:36, pasakė:

Ne į temą
Cia ne mano reikals, bet ar ne per daug nubaudet DZT? Suprantu kad jis prase nuimti postus, uzdeti ispejima ir atimti dirza, bet gal tai snekejo su ironija ar tiesiog supykes? Kam patiems adminams rodyti savo principus ir daryti tokias nesamones. Zmogus isreiske savo nuomone, na o forumas ir yra skirtas pareiksti savo nuomone, padiskutuoti. Nemanau kad zmogus, kuris bando diskutuoti turi sulaukti tokios bausmes
Jei jau sakai "gal", tai matyt bereikalo ausini burna (tiksliau barskini klaviatura).
T.y. teisingai sakai - ne tavo cia reikalas :)
p.s. kodel "bausmes"? Nuo kada zmogaus prasymo ispildymas yra bausme?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-06-10, 23:36, pasakė:

NUBAUDEM? Visu pirma, cia ne bausmem o DZT prasymas, kuri ivykdziau. Antras dalykas, ivykdem ne MES, o AS. Per ~4 metus man nusibodo zmones kurie raso "galite mane uzbaninti", "galite atimti is manes pranesimus" ir pns. Jie mano kad tai prideda kazka prie ju aukos imidzo. Todel jau kelius menesius vikdau zmoniu prasymas - pries puse menesio Future Boyz paprase numinusuoti jam atsiradusius pranesimus po forumo backupo - numinusavau. Paprase ji uzbaninti - uzbaninau (net neklausiau kodel, nes man NEIDOMU). Dabar administracijos paprase nuimti postus ir uzdeti 20% ispejimo - PRASOM :)
AR KAS NORS DAR TURI MAN PANASIU PRASYMU? Man bendrai labai gaila, kad as negaliu dalivauti sioje diskusijoje, nes rankos kasasi, kai matau ginca, kur, kaip Lix teisignai pabreze, wannabe smarks bando kisti savo nesamoens pridengdami savo ziniu tustuma "jus adminai, visada teisus" frazemis ir aukos imidzo kisimu kitiems nariams i gerkle. Enough! Ar jus bent suvokiate kiek cia prikalbejote nesamone, kuriu Fortaz ir Lix net nesivargino liesti? Ir as kalbu apie beveik visus cia pasisakiusius, iskaitant tave, Primusai:

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-06-10, 00:16, pasakė:

Bendravimas su wellness. Oficialiai hulkas nevalge steroidu, neitiketina :) lygiosios
Terry Bollea yra oficialiai pripazines steroidu vartojima GARSIOJE teismo byloje, kuria vede FTB agentai pries Vince McMahon. Ir cia tik Primusas, vos ikises pirsta i kledesiu pilna ginca - jau del sesijos ir laiko nenoriu net su 5 metru pagaliu liesti mano megiamo DZT kuryba. Tik noriu pasakyti, kad pilnai palaikau Lix, ir pasakisiu net tviciau nei tai sake Lix, minkstai liesdamas darba matche. As tvirtai teigiu, kad Kennedy yra nei per lasa geresnis in-ring darbuotojas nei Batista. Ir jei as tureciau laika tarp Laivo Valdymo, Terminalu Darbo, Uosto Infrastrukturos ir Zmogaus Saugos, tai DAR KARTA su malonumu parodiciau DZT jo vieta forume ir, duos Dievas, kita savaite diskusija nebus pamirsta ir galesiu atsiputes suliginti kai kurias nesamones su zeme.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
Kam jus apie tuos postus kalbat? Tagi fortas aiskiai pasake, kas as tureciau but baltadirzis. Dabar esu. Man tai visiskai tinka. Dirzo spalva, postu skaicius, warno kiekis man gyvenimo nekeicia. As tiesa sakant net neziuriu i juos nei savo profilyje, nei kitu zmoniu.Cia turbut dalykas apie kuri negaletu rupet maziau. Taskas.
Edit: Oi pamirsau - posts count raised :)

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-11, 10:56

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-11, 11:49, pasakė:

Ne į temą
Kam jus apie tuos postus kalbat? Tagi fortas aiskiai pasake, kas as tureciau but baltadirzis. Dabar esu. Man tai visiskai tinka. Dirzo spalva, postu skaicius, warno kiekis man gyvenimo nekeicia. As tiesa sakant net neziuriu i juos nei savo profilyje, nei kitu zmoniu.Cia turbut dalykas apie kuri negaletu rupet maziau. Taskas.
Edit: Oi pamirsau - posts count raised :)

Ne į temą
Tai tu čia tam ir "zyzei" ,kad paskui galėtum kikviename savo poste įronija pridėti. God help us. Tu pasakei. Jis padarė. Kam čia tų posts count raised. Manau greitai gausi rašyti.

Warning procent raised. IM BANNED!

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2009-06-11, 12:27, pasakė:

Ne į temą
Tai tu čia tam ir "zyzei" ,kad paskui galėtum kikviename savo poste įronija pridėti. God help us. Tu pasakei. Jis padarė. Kam čia tų posts count raised. Manau greitai gausi rašyti.

Warning procent raised. IM BANNED!
Ne į temą
Taip paprasiau, kad viska nuimtu, tam kad galeciau rasyt posts count raised :)
Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-06-11, 11:30

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0