Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
Guest_spyxter_*
2005-10-07, 22:04
Guest_spyxter_*
Skorpio pasakė:
pasistengsiu surast ta knyga kad suprast jus sveikuoliai
Apie simuliavima as net neuzsiminiau. Klausyk, as tikrai nesu pries tave nusiteikes, ok? Juk nebusi del ko nors isizeides?
Guest_spyxter_*
2005-10-08, 10:31
Guest_spyxter_*
Mano megstamas valgis nera pernelyg sveikas, bet as juo ir ne piktnaudziauju. Netgi toj knygij kur minejau yra parasyta, kad kartais galima ir nelabai sveiko maisto, bet po jo geriau nieko ta diena nevalgyti, kad normalizuotusi virskinimas.
O mano megstamas valgis - Hortex Meksikietiskas patiekalas. Toks pusfabrikatis, kuri gali isigyt prekybos centruose. Ten yra sladytas darzoviu misinys su prieskoniais ir vistiena. Suberi viska i keptuve, pasildai 10 minuciu, uzsidedi kecupo ir liuks valgis
2005-10-18, 16:01
Guest_aMiGoo_*
2005-10-28, 18:08
Guest_aMiGoo_*
koltasXxX pasakė:
aciu koltas , neveltuj tave tarp normaliu irashaiu kurie nepuola nepazindami zmoguas
BAIGIAMK OFFTOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guest_spyxter_*
2005-10-29, 10:41
Guest_spyxter_*
aMiGoo pasakė:
spyxter pasakė:
Kodel man atrodo kad pusia sio forumo zmoniu tik ir bando prisikabinti prie manes iskirus su tais su kuriais nekalbejau ir Truballer,Winston,Raziel,koltasXxX... jie nors normalaii sutiko nauja nari o ne du__ isvadino ir vsio
Klausyk, as taves du__ nevadinau ir neketinu vadint, kol to neuzsitarnausi
Tad linkiu gerai praleist laika musu forume ir nespamyti
Guest_aMiGoo_*
2005-10-29, 13:06
Guest_aMiGoo_*
spyxter pasakė:
aMiGoo pasakė:
spyxter pasakė:
Kodel man atrodo kad pusia sio forumo zmoniu tik ir bando prisikabinti prie manes iskirus su tais su kuriais nekalbejau ir Truballer,Winston,Raziel,koltasXxX... jie nors normalaii sutiko nauja nari o ne du__ isvadino ir vsio
Klausyk, as taves du__ nevadinau ir neketinu vadint, kol to neuzsitarnausi
Tad linkiu gerai praleist laika musu forume ir nespamyti
nu geraj supratau bet db baigiam offtopic nes chia tema apie valgi , o atsakaiu nes norejau savo nuomone pasakyti mataj kur neiko neismanau taj nieko ir nesaakiau nu ok baigiam visa sita offtopicinima !
Guest_spyxter_*
2005-11-03, 17:29
Guest_spyxter_*
spyxter pasakė:
Mano megstamas valgis nera pernelyg sveikas, bet as juo ir ne piktnaudziauju. Netgi toj knygij kur minejau yra parasyta, kad kartais galima ir nelabai sveiko maisto, bet po jo geriau nieko ta diena nevalgyti, kad normalizuotusi virskinimas.
O mano megstamas valgis - Hortex Meksikietiskas patiekalas. Toks pusfabrikatis, kuri gali isigyt prekybos centruose. Ten yra sladytas darzoviu misinys su prieskoniais ir vistiena. Suberi viska i keptuve, pasildai 10 minuciu, uzsidedi kecupo ir liuks valgis
[/img]
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų