Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

megstamiausias valgis

Temoje atsakymų: 78

Guest_spyxter_*

• Svečiai
Skorpio, isigyk ta knyga, kad nebenusisneketum, ok?
As pries tave neturiu nieko pries, manau kad esi geras zmogus, bet nereikia sneket apie tai ko neismanai.

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
sveikos mitybos neismanau? TAIP! kaip simuliuot neismanau CIA TU SUKLYDAI! del salietru tai cia metafora buvo
pasistengsiu surast ta knyga kad suprast jus sveikuoliai

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_spyxter_*

• Svečiai

Skorpio pasakė:

sveikos mitybos neismanau? TAIP! kaip simuliuot neismanau CIA TU SUKLYDAI! del salietru tai cia metafora buvo  
pasistengsiu surast ta knyga kad suprast jus sveikuoliai

Apie simuliavima as net neuzsiminiau. Klausyk, as tikrai nesu pries tave nusiteikes, ok? Juk nebusi del ko nors isizeides? :D

Guest_Raiden_*

• Svečiai
By the way,labai megstu vistienos file (supjaustyta) su kariu ir morku bei svogunu sutarkuotui misiniu,pabandykit!(labai tinka ir sojos padazas)

Guest_spyxter_*

• Svečiai
Va, apie sveika mityba as uzsiminiau tik seip :).
Mano megstamas valgis nera pernelyg sveikas, bet as juo ir ne piktnaudziauju. Netgi toj knygij kur minejau yra parasyta, kad kartais galima ir nelabai sveiko maisto, bet po jo geriau nieko ta diena nevalgyti, kad normalizuotusi virskinimas.
O mano megstamas valgis - Hortex Meksikietiskas patiekalas. Toks pusfabrikatis, kuri gali isigyt prekybos centruose. Ten yra sladytas darzoviu misinys su prieskoniais ir vistiena. Suberi viska i keptuve, pasildai 10 minuciu, uzsidedi kecupo ir liuks valgis :D

Guest_Raiden_*

• Svečiai
As tai ir darzoviu/vaisiu bei mesos ir "junk" food megejas,taigi man jokio skirtumo,pabandysiu tavo recepta.

Guest_spyxter_*

• Svečiai
butinai pamegink jie rasi, man skaniausias valgis, nors ir neypatingai sveikas, bet as jo niekada neatsisakyciau :?.
Taip, Skorpio, net ir sveikuoliai (iki kuriu man dar toloka) kartais paistvirkauja su maistu :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Galit patikėt? Nusipirkau knygą Kaip Sveikai Gyventi 150 metų? :) aišku ne sau, tėvam vestuvių metinių proga :) Tik bijau, kad perskaitę knygą, jie dar sveikiau tuo pačiu neskaniau pradės mane maitint :)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
ot protas. Kam tada pirkt reikėjo? ;DDDD
Aš daug ką mėgstu, bet ne viską valgyt galiu.
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
ash italisku patiekalu megejas :lol: makaronai,lazanija ir t.t.

Guest_spyxter_*

• Svečiai
aMiGoo, kodel man atrodo, kad Tamsta tiesiog renka postus, kad gautu priejima prie media skilties?

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

spyxter pasakė:

aMiGoo, kodel man atrodo, kad Tamsta tiesiog renka postus, kad gautu priejima prie media skilties?

Kodel man atrodo kad pusia sio forumo zmoniu tik ir bando prisikabinti prie manes iskirus su tais su kuriais nekalbejau ir Truballer,Winston,Raziel,koltasXxX... jie nors normalaii sutiko nauja nari o ne du__ isvadino ir vsio

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
y back off spykey , nepagautas nevagis ir seip amigoo atrodo normalus zmogus. Seip reiktu gal is tirkuju padaryti koky poll "metu naujokas"
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

koltasXxX pasakė:

y back off spykey , nepagautas nevagis ir seip amigoo atrodo normalus zmogus. Seip reiktu gal is tirkuju padaryti koky poll "metu naujokas"

aciu koltas , neveltuj tave tarp normaliu irashaiu kurie nepuola nepazindami zmoguas

BAIGIAMK OFFTOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu as dar pratesiu ta off topic, bet manes tarp ju gali nerasyti, nes juk Muzonas pastoviai atvirksciai klykdavo ;)

Del metu naujoko :cry: Juokinga mintis turint galvoje, kad cia nera nei vieno zmogaus, kuris siame forume yra daugiau nei metus :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
supranti ka norejau pasakyt tru , neishsipisinek ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_spyxter_*

• Svečiai

aMiGoo pasakė:

spyxter pasakė:

Kodel man atrodo kad pusia sio forumo zmoniu tik ir bando prisikabinti prie manes iskirus su tais su kuriais nekalbejau ir Truballer,Winston,Raziel,koltasXxX... jie nors normalaii sutiko nauja nari o ne du__ isvadino ir vsio

Klausyk, as taves du__ nevadinau ir neketinu vadint, kol to neuzsitarnausi ;). As neturiu nieko pries tave, man tiesiog pasidare itartina kai karta pamaciau jog tu paskutinis atsakei i 5-6 virsutines temas skiltyje "apie viska".
Tad linkiu gerai praleist laika musu forume ir nespamyti ;)

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

spyxter pasakė:

aMiGoo pasakė:

spyxter pasakė:

Klausyk, as taves du__ nevadinau ir neketinu vadint, kol to neuzsitarnausi ;). As neturiu nieko pries tave, man tiesiog pasidare itartina kai karta pamaciau jog tu paskutinis atsakei i 5-6 virsutines temas skiltyje "apie viska".
Tad linkiu gerai praleist laika musu forume ir nespamyti ;)

nu geraj supratau bet db baigiam offtopic nes chia tema apie valgi , o atsakaiu nes norejau savo nuomone pasakyti mataj kur neiko neismanau taj nieko ir nesaakiau nu ok baigiam visa sita offtopicinima !

Guest_spyxter_*

• Svečiai

spyxter pasakė:

Va, apie sveika mityba as uzsiminiau tik seip :).
Mano megstamas valgis nera pernelyg sveikas, bet as juo ir ne piktnaudziauju. Netgi toj knygij kur minejau yra parasyta, kad kartais galima ir nelabai sveiko maisto, bet po jo geriau nieko ta diena nevalgyti, kad normalizuotusi virskinimas.
O mano megstamas valgis - Hortex Meksikietiskas patiekalas. Toks pusfabrikatis, kuri gali isigyt prekybos centruose. Ten yra sladytas darzoviu misinys su prieskoniais ir vistiena. Suberi viska i keptuve, pasildai 10 minuciu, uzsidedi kecupo ir liuks valgis :)

Nuotrauka[/img]

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Klausimas-Daug ten pacio maisto spy?

Guest_spyxter_*

• Svečiai
nu pagal ideja vienas pakelis dviem zmonem. As vienas visa pakeli suryju ir jauciuosi sotus ;). Viduje dar yra vienas pakelis liuksisku prieskoniu ;)

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Atrodo tai fuj. Parduotuvese i tokius pakelius net nesidairau.. Japu maistas -.-
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
POLSKI viskas aisku net nebandysiu

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Pabandysiu,kiek kainuoja?~5 lt?

Guest_spyxter_*

• Svečiai
6,99 kiek prisimenu. Bet jus biski durni esat. Tai gi ble jau geriau polski nei deutch. Esat girdeje apie ekologiska zemdirbyste?
Seip geras daiktas, pabandykit!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0