Temoje atsakymų: 484
2005-12-11, 09:44
nu dabar be linijos per galva geriau, bet sakau, reikia RYSKUMO! nes visas bg atrodo kaip iskalbtas popierius, nublukes visas, bet cia turbut pats renderis toks yra, jei butu toks geras, ryskesniu spalvu renderis ir tokios ryskesnes raudonos spalvos bg tikrai butu geriau. O del CWU irgi reiktu, kad geriau matytus...
2005-12-11, 14:50
2005-12-16, 22:18
aaam...TIKRAI nereikejo pico, per visa darba det
levaj atrodo, spalvos nesiderina... O kad tau graziai atrodo tai dar nereiskia, kad tai tikrai yra grazu, nes dazniausia sulauki daug kritikos, reiskia visiskai neturi skonio
2005-12-16, 22:26
2005-12-16, 22:32

"""""""ismintingojo""""""" bamo patarimus sekant..
beje , jei tau negrazu , nereiskia kad ir visiems negrazu , nes daugiausia kritikos susilaukiu butent is taves , taigi man idomu kas neturi visiskai skonio , ir kai zmones sako kad darbas grazus , ateina tox bamas , kuriam viskas negrazu ir pradeda aiskint
ir dar beje trumpas pasisakymas : vertinkit mano darbus pagal mano ankstesniuosius , o ne pagal kitu -________-
2005-12-16, 22:41
dabar dar leviau padarei
ka tau DeSerT sake? NESIDERINA SPALVOS! o kai sumazinai, cia to 350z net nesimato, ir uzrasas susilieja su bg ir neimanoma iskaityt. ok, ziurek, bg geras, picas geras, tik pats gfx`as per didelis, biski sumazink, ir ant 350z uzmesk visokiu efektu, pvz motion blur, ir maldauju, pakeisk fonta. manau is sito bg ir sito 350z pico tikrai padaryciau geresni darba 
edit:
del vertinimo, tai ne as vienas kritikuoju tavo darbus. Visu darbus vertinu taip pat.
edit:
del vertinimo, tai ne as vienas kritikuoju tavo darbus. Visu darbus vertinu taip pat.
2005-12-16, 22:49
AHA BLET CITUOJU LIX : TIK NEDARYK DAUG VERSIJU , o kai padarau nauja darba , is naujo uzsipuola , del kitu klaidu -__- OH YEAH BAMAI , padarysiu visiskai permatoma 350z ir tada bus zymiai geriau , kai matysis tik linija , apvedanti nissan'a .. KAS SUMAZINT SAKE PIC'A?!?!?! TU , KAS SAKE KAD FONTO SPALVA CIA NETINKA?!?! DESERT , KA AS PADARIAU?!?! "ISTAISIAU" JUSU PASAKYTAS KLAIDAS , TAI KAS BLET BLOGAI?!?!?!
krc supratau , kad gfxinimas ne man..
krc supratau , kad gfxinimas ne man..
2005-12-16, 22:51
Tai, gal tu turbut nesupranti arba nemoki atlikt musu pasakytu klaidu. Dw duok man 350z pica ir pati bg, pabandysiu geresni padaryt
(rytoj)
2005-12-17, 10:22
TruBaller, Dec 16 2005, 10:43 PM, pasakė:
Raziel... Tai tu ta kritika imk kaip gera dalyka. Jie juk pasako kas blogai ir kita karta zinosi, kad taip nereikia daryti. Normali kritika visada yra gerai, tik reikia ja isgirsti 
Tai kad jis to nemoka daryt, o iskart susinervina ir pradeda nesamones aiskint
2005-12-17, 10:32
Lix, Dec 17 2005, 10:22 AM, pasakė:
Tai kad jis to nemoka daryt, o iskart susinervina ir pradeda nesamones aiskint
Versiju daug tai tikrai neapsimoka kurti, geriausia padaryt gfx'a priimt kritika, o kita kart remiantis patarimais kazka geresnio sukurti. Tikiuosi biski apsiraminai...
Kodel nedaryt keliu versiju? Daznai buna taip, kad kai ka pakeitus, viskas atrodo daug geriau
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų