Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-03-05, 11:14
Nezinau...nezinau...paprastas labai, nieko ypatingo, bet nesubjaurotas, nera nieko bjauraus, o tai gerai
2006-04-17, 21:58
Šiaip labai zjbs, turbūt geriausias ir zjbiškiausias tavo GFX ever. Šitam forume jis tiesiog dega, kas yra gerai. Tikrai puikus darbas. , **** 1/3
2006-04-30, 15:52
http://img148.images...wallpsd40qx.jpg
pasidariau sau wallpaperį
jei kam patiks, galės naudot, a nepyksiu
pasidariau sau wallpaperį
2006-04-30, 20:32
Kazkaip truksta uzraso, nors visai nieko, tik manau juoda spalva dantei labiau tinka
2006-05-01, 10:35
Nu gal, bet uzraso tikrai reik, tiesiog Devil May Cry 3 or smth ju oficialiu sriftu
2006-06-16, 09:42
nu ką, reikia kieknors papildyti didiausią gfx galeriją 
eip galėjau daug pildyti savo dabartiniais sigais, bet nedėjau, nes man nereikalinga kad juos ipizdavotų
taigi, eip vakar vakare kadangi be neto sedėjau, nebuvo ką veikt tai kakokią nesąmonę padariau (man patiko kad geraj įsiblendino pic'as
) :
eip galėjau daug pildyti savo dabartiniais sigais, bet nedėjau, nes man nereikalinga kad juos ipizdavotų
taigi, eip vakar vakare kadangi be neto sedėjau, nebuvo ką veikt tai kakokią nesąmonę padariau (man patiko kad geraj įsiblendino pic'as
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų