Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-10-19, 19:59
RazieL_ pasakė:
daugiausia stengiausi padaryt grazu teksta..kaip man sekesi?
Siaip tai tikrai grazus darbas, bet jis man nepatinka
- Nemanau kad reikejo tos juodos linijos
- Reikejo fontas neanimuota daryt, o toki kad jis visada gerai matytusi
- Galbut isryskinti lapina, nors siaip nzn kaip atrodytu isryskintas, gal ir blogiau...
- Per ruda
Overall - 9/10
2005-10-22, 10:01
RazieL_ pasakė:

Taip taip suprantu sux , netgi galiu iswardint klaidas : lewas fontas (nes kitokio nesigawo kad ir kaip stengiausi) , bg lewai susimaiso , lygiai tox pat kaip mano wisi kiti
NU IR MAN PX , MAN GRAZU IR WISKAS
Pasakyt klaidas ar ši karta apsieisim, be kritikos, ir išvardinimo kas gražu?
Grįžau?!
2005-10-22, 10:41
Ok, tai va man nlb patinka, kad kairiojo bicho galva taip aukštai, šeip geras kirpimas gražiai atrodo ir t.t., fontas man asmeniškai patinka tik Life biški per aukštai.. Dešinys bichas viskas normaliai, man bent gražiai arodo, spalvu keitimasis irgi saliginai neblogas, RazieL truputi per aukštai..
Overall: 7
Overall: 7
Grįžau?!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų