Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

UFC 102: Couture vs. Nogueira

Temoje atsakymų: 16

Apklausa: Main Card (11 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Jums labiausiai patikusia kova (pagrindineje sudetyje)?

1. Randy Couture vs. Antonio Rodrigo Nogueira (11 balsai(-ų) [100.00%])

Balso procentinis santykis: 100.00%

2. Keith Jardine vs. Thiago Silva (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balso procentinis santykis: 0.00%

3. Nate Marquardt vs. Demian Maia (0 balsai(-ų) [0.00%])

4. Chris Leben vs. Jake Rosholt (0 balsai(-ų) [0.00%])

5. Brandon Vera vs. Krzysztof Soszynski (0 balsai(-ų) [0.00%])

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

RANDY COUTURE vs. ANTONIO RODRIGO NOGUEIRA
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: ANTONIO RODRIGO NOGUEIRA
VIA: UNANIMOUS DECISION
TIME: 15:00

KEITH JARDINE vs. THIAGO SILVA
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: THIAGO SILVA
VIA: KNOCKOUT
TIME: 01:35

CHRIS LEBEN vs. JAKE ROSHOLT
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: JAKE ROSHOLT
VIA: SUBMISSION
TIME: 11:30

NATE MARQUARDT vs. DEMIAN MAIA
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: NATE MARQUARDT
TIME: 00:21

BRANDON VERA vs. KRZYSZTOF SOSZYNSKI
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: BRANDON VERA

ED HERMAN vs. AARON SIMPSON
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: AARON SIMPSON
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 05:17

GABRIEL GONZAGA vs. CHRIS TUCHSCHERER
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: GABRIEL GONZAGA
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 02:27

JUSTIN MCCULLY vs. MIKE RUSSO
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: MIKE RUSSO

TIM HAGUE vs. TODD DUFFEE
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: TODD DUFFEE
TIME: 00:07

NICK CATONE vs. MARK MUNOZ
MIDDLEWEIGHT BOUT
WINNER: MARK MUNOZ
VIA: SPLIT DECISION

MARCUS AURELIO vs. EVAN DUNHAM
LIGHTWEIGHT BOUT
WINNER: EVAN DUNHAM
VIA: SPLIT DECISION

`MalioK`

• Administratoriai
34
BRANDON VERA vs. KRZYSZTOF SOSZYNSKI - idomu, kad publika daug boo'ino sioje kovoje, bet pati kova nebuvo labai jau prasta. Tiesiog vidutine, bet tie clinch momentai (a la Sylvia/Vera) ateme is kovos, aisku. Kas mane kazkiek nustebino, tai, kad Brandon turejo nieko blogesni, jei ne geresni clinch'a nei Team Quest stovyklos narys. Is esmes Krzysztof nepadare jokios zalos su savo dirty boxing, kai turejo Brandon prispausta prie sienos, o, savo eile, The Truth nuleisdavo kelius i korpusa. Bendrai tai, kad Vera turejo geresnius Muay Thai igudzius ir gera TD ginyba, nusprende visa kova - net pradzioje kai Soszynski isbego su agresiviu puolimu stovesenoje, Brandon greitai isstume ji is "kisenes" savo spiriais, kur laike ji visa kova. Taip pat si kova parode viena svarbu dalika - Vera dabar priprato prie 205 svaru ir svorio pjovimas neitakoja jo cardio.
Mano raundu ivertinimai: R1 Brandon Vera 10-9, R2 Brandon Vera 10-9, R3 Brandon Vera 10-9.
Nugaletojas: Brandon Vera 30-27.
NATE MARQUARDT vs. DEMIAN MAIA - Wow. Cia grazus knockoutas ir dar grazesnis poelgis is Nate puses, nes istikruju jis pats nusprende ne GnP'inti Maia, kai referee nieko jam nepasake ir elementariai galejo priversti testi kova. Demian teko "sunkioju budu" susitaikyti su faktu, kad jis turi prastus striking igudzius ir MMA kova prasideda stovesenoje. Manau si kova ir tokia Nate highlight reel pergale tik pripile daugiau kuro i diskusija "Henderson vs. Marquardt/Maia kovos nugaletojas turi gauti №1 pretendento kede". Aisku, Dan nebus labai patenkintas, bet toks pretendentas butu tikrai nenugincijamas.
CHRIS LEBEN vs. JAKE ROSHOLT - labai itempta kova, nes niekas neturejo riskios persvaros matche. Pavyzdziui pirmame raunde Leben gavo pirma takedown'a, bet is esmes nepadare jokios zalos, nes Rosholt ji blokavo, bet kai veliau raunde pats Jake gavo TD - jis paeme ir pora dominojanciu poziciju ir nuleido padoriu GnP smugiu. Techniskai Jake net, mano nuostabai, atrode geriau stovesenoje - jis isvengdavo laukinius Chris puolimus/bandimus paversto kova i brawl ir ramiai apdirbdavo jo kovas su spiriais ir pats ieskojo sekmingu trumpu kombinaciju. Dar man patiko antro-trecio raundo situacija (nezinau kiek cia buvo suplanuota arba tiesiog patogiai susikloste): antrame raudne Jake padare ispudi, kad nenori grappling kovos, nes kai pats buvo ant nugaros, blokavo Leben, kad referee graizntu jos ant koju - cia gal ir nieko stebinancio, nes imtininkai nemegsta buti ant nugaros, bet net kai Rosholt turejo The Crippler ant nugaros - jis leido jam atsistoti. Taip, kaip ir buvo pabrezta tarp raundu, Leben gal pagalvojo, kad Jake nori su jo stoveti ir Rosholt be dideliu prolemu gavo sekminga suvi i kojas treciame. Submissiono is jo irgi nesitikejau, nes galvojau, kad koledzo imtiniu championui reikes daugiau laiko patogiai jaustis Jiu Jitsu pasaulyje. Reikia pagirti Marc Laimon. Viena vieta, kur Jake parode didele silnybe tai jo Jiu Jitsu nuo nugaros - jis, mano nuomone, maistas geram BJJ juodam dirzui. Manau ji butu nuostabu meisti kaip maista Maia grizimui po "L". Tai tik eiline kova rodanti, kad kartais geriau tureti titulota (trys kartus NCAA Division I Champion), sekminga megeju imtiniu pagrinda uz savo peciu, vietoj metu metu MMA patirties.
Mano raundu ivertinimai: R1 Draw 10-10, R2 Chris Leben 10-9.
KEITH JARDINE vs. THIAGO SILVA - gerai... to as nesitikejau. Ypac Silva pergales striking apsikeitimuose - va kai jis gavo takedowna, tada as susirupinau porai sekundziu, o ne ant koju. Gal as klistu, bet man pasirode, kad Jardine buvo neiprastai agresivus kovoje ir jauciu tai jam kainavo kovos, kai jis su zemai nuleistom rankom beatodairiskai puole brazila. Bent jau Keith igavo pastovumo, nors ir ne pozitivaus - du pralaimejimai is eiles vietoj "W, L, W, L". Galiu tik pasakyti, kad vistiek as neiperku Thiago hype'o ir jokiu budu nelaikau jo Top 10 light heavyweightu.
RANDY COUTURE vs. ANTONIO RODRIGO NOGUEIRA - liudnas reginelis man, nes cia ne tokia situacija, kur Couture buvo pagautas su staigiu KO arba mikliu sub'u - cia, deja, ji nugalejo talentingesnis kovotojas. Net i amziu negaliu nieko nurasyti, nes Randy atrode puikiai (matesi, kad tarp antro ir trecio raundo jis buvo labiau pavarges nei Nog, bet nemanau, kad istverme turejo itakos kovai). Antonio turejo siek tiek geresnias rankas, geresne reakcija ir net pranasuma grappling dalyje. Skaudu ziureti kaip Captain America buvo dominuotas - knockdownas ir darth choke pirmame, arm triangle antrame ir knockdownas su brutaliu GnP treciame. Bet net pralaimejime The Natural nenustoja taves stebinti, zmogus istirkuju mane suzavejo - ziurejau be spoiler'iu ir po kiekvieno, is pries tai minetu momentu, galvojau "Viskas, jis baigtas", kai Couture arba istrukdavo us dusinimo arba su narvo sienu pagalba, grizdavo ant koju. Beabejo, as esu Randy gerbejas (visuose galimuose kovuose isskirus Chuck, Brock ir gal Mirko), bet net zmones, kurie sirgo uz Big Nog turi pripazinti, kad sis main-eventas buvo toks nuostabus FOTYC tik del Couture sirdies, nes kas kart jis nepasidodavo - net Lesnar sirgo uz ji (nors cia gal nenoras susitikti su Minotauro, kas mano nuomone bus... nesmagi kova mano favoritui). Dabar bus idomu pasiziureti kas laukia Antonio ir Randy ateityje - tobulame pasaulyje, neziurint i pavoju, as noreciau pamatyti Lesnar pries Nogueira, ir pries The Natural nusileidziant i 205 svarus (o as manau tai neisvengiama, jam pasirasius nauja sesiu kovu kontrakta) noriu pamatyti ji pries Mir, nes tada, kaip as ir norejau, isvistume visas imanomas Lesnar/Nogueira/Mir/Couture kovas, aisku, neskaitant tag-team ir Fatal Four Way. Man belieka pasveikinti Lix, nes po tokio ispudingo pasirodimo, manau butu leistina nurasyti Rodrigo pasirodima per UFC 92 i sveikatos problemas. Manau neziurint i Randy ralaimejima, gerbejai vistiek mokes tos $, kad pasiziureti i si fenomena, ir as dar noreciau pamatyti tiek daug skirtingu kovu pries Liddell (IV), Cro Cop, Mir, Franklin gal net ir Anderson.
Pakankamai nesekmingas vakaras ziurovams arenoje, nes trys is keturiu "saviskiu" pralaimejo: Leben, Herman ir Couture, kai tik Dunham vos vos pasieme "W".
Mano raundu ivertinimai: R1 Antonio Rodrigo Nogueira 10-9, R2 Antonio Rodrigo Nogueira 10-9, R3 Antonio Rodrigo Nogueira 10-9.
Nugaletojas: Antonio Rodrigo Nogueira 30-27.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Vera vs. Soszynski - nelabai maloni kova. Nemegstu Veros, bet jis akivaizdziai turejo pranasuma kikbokso kovoje, o Sozinskiui nepavyko atlikti takedowno ar dominuoti clinch'e. Deja turiu pasakyti, kad Brandon siuo metu turbut vienas geriausiu strikeriu 205 svaruose, o su gera TD gynyba jis gali nugaleti didziaja dauguma varzovu. Butu idomu pamatyti ji dabar pries Thiago Silva, nors turbut turetume dar viena nuobodzia kova kaip ir si.
Marquardt vs. Maia - na siek tiek gaila, kad Maiai nepavyko net sauti takedownui kovoje. Bet Nate ir toliau stebina ir manau, jog jis realiai turi sansa pries Silva. Dabar su dideliu malonumu paziureciau Marquardt vs. Henderson, nes butu tikrai labai sunku nuspeti nugaletoja, o #1 contenderis butu negincijamas (na aisku mes smagiai pamirstame Okami :) ). Siaip net ir po sio pralaimejimo bus idomu sekti Maia karjera bent jau man, tikekimes jis nepraras to agresyvumo sekanciose kovose ir padovanos mums dar daugiau submission pergaliu. Beje, BEJE, ka gydytojai padare su Wanderlei... as jau maciau video interviu su juo, maciau jo nuotraukas, maciau ji cornerinant Maia per sia kova ir negaliu atsistebeti jo veidu. Wanderlei veidas yra KITOKS, jis PAKEISTAS. Siek tiek islygintos rauksles, bet nosis atrodo dabar didele kaip zydo ir visai nepanasus i jaunesni save. Kazkoks baugus Silva pasidare, nesavas... Brr...
Leben vs. Rosholt - Leben sux <_< Dabar jau aisku, kad jis tikrai neturi jokios ateities MMA, jei kazkoks naujokelis ir zalias wrestleris lygiai stovejo su juo, o ant grindu vaiksciojo po pozicijas kaip pries vaika. Na Rosholt turi nemazai potencialo, veliavele jam i rankas, bet iki kazkokio contenderio jam dar labai toli.
Jardine vs. Silva - viskas ka atsimenu apie sia kova yra labai geras/blogas komentatoriu darbas. Visa kova, nuo pat Jardine entrance jie kalbejo TIK apie Keith, apie jo unorthodox stiliu ir t.t. ir pan. ir as taip isijauciau i ju pasakojima, kad rimtai galvojau apie Keith stiliu ir PAMIRSAU kad vyksta kova. Kai Thiago droppino Jardine, as tarsi pabudau, galvoju "WTF? Kas cia vyksta? Ka tas Thiago cia veikia?" Tagi as kazkiek net nusivyliau, kad nebuvau pasiruoses tam KO. Na Silva dabar vel pakyla i LHW diviziono viduri ir butu idomu ji pamatyti pires Vera, arba Forrest. Jardine vel kencia del savo silpno chin ir jau darosi aisku, kad auksciau gatekeeperio jis niekada nepakils.
Couture vs. Nogueira - na kova, taip sakoma, tikrai "lived up to its hype". Is tikro strikingas cia buvo mazdaug vidutinio lygio, abu kovotojai buvo linke daugiau pulti nei gintis, todel kova ir buvo idomi ir tapo savotiska "battle of chins". Big Nog irode, kad jo legendinis chin vis dar gyvas, nes Randy smugiai jam nepadare beveik jokios zalos. O Couture so chin'u ryskios problemos... Seniai zinoma, jog Nog strikingas yra techniskas, bet jis neturi jokios KO jegos savo smugiuose ir jos tikrai negalejo staigiai atsirasti. Randy dabar butu nugaletas bet kurio kovotojo su gera KO jega ir padoria TD gynyba. Net siurpu butu isivaizduoti ji pries ta titana Todd Duffee. Bet kalbant apie Nogueira, ne veltui turiu uzrasa po avataru "The comeback of Nogueira", nes brazilas grizo i forma, kuria jis vaizdavo PRIDE. Outstrikinti Couture nera taip lengva, bet Nog tai padare, o jo ground game buvo ispudingas. Ir ne veltui sis zmogus yra vadinamas "Submission Magician". Nors ir nebaige kovos, bet bande ivairius submissionus, o jo reversas is full guard tiesiai i mount buvo a thing of beauty. Va cia, zmones, yra tikras BJJ meistras, toks kuris sugebetu Lesnariui kelti rimtas problemas ant grindu, nepaisant Lesnario svorio pranasumo. Labai dziugus Nogueiros sugrizimas ir tikekimes pamatyti ji greitai dar vienoje svarbioje kovoje.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Vera vs Soszynski: Soszynski akivaizdžiai turėjo planą prispausti Vera prie cage, įtraukti į brawl, išvarginti jį, galbūt parversti ant žemės – geras planas, deja, nei vieno iš jo punktų įgyvendinti nepavyko, Vera out-classed savo oponentą ir realiai pasiėmė dominuojančią pergalę.
Mano raundų įvertinimai: 1. 10:9 Vera 2. 10:9 Vera 3. 10:9 Vera
Leben vs Rosholt: Leben geriau stovėsenoje atrodė, bet pralošė wrestling department. Kumštis vietos nerado ir Rosholt parsimetė pavargusį Chris ant žemės ir pasiėmė submission. Teisėjas kovą galėjo stabdyti anksčiau, nes Leben aiškiai tap‘ino – to going-out buvo galima išvengti.
Mano raundų įvertinimai: 1. 9:10 Rosholt 2. 10:9 Leben 3. 9:10 Rosholt
Couture vs. Nogueira: Na Couture +- buvo nudominuotas tiek stovėsenoje, tiek ant grindinio. Iš judesių ir technikos galima buvo matyti, kad senasis Couture vis dar gyvas kažkur viduje, bet kaip ir daugelis šis mūsų fenomenas irgi pagaliau pradeda „byrėti.“ Nematau jo jau kada nors laikant diržą, geriausiu atveju – sukovojant dar keletą ME, na, čia mano nuomonė. Nog irgi nesuteikčiau per didelio hype. Nors prieš Couture dominavo, tačiau aš visgi senojo Pride Nog, kaip daug kas sako nepastebėjau :) Man reiktų išvysti jį dar prieš kokį nors tikrai gerą striker‘į su KO power rankose ir neblogu TD defence, kad galėčiau daryti kažkokias išvadas. Dėl Nog vs Brock – nžn... Iš to ką mačiau – IMO vaizdas būtų liūdnas.
Mano raundų įvertinimas: 1. 9:10 Nogueira 2. 9:10 Nogueira 3. 9:10 Nogueira

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-08-30, 21:41, pasakė:

Nors prieš Couture dominavo, tačiau aš visgi senojo Pride Nog, kaip daug kas sako nepastebėjau :)

O tu PRIDE esi ziurejes? :D Ko tu nepastebejai? Big Nog niekada nebuvo superinis strikeris, bet jo strikingas budavo pakankamai geras, kad sugebetu stoveti su visais, kol pagaliau pervestu kova i "savo pasauli" ir tuom jis smarkiai skiriasi nuo tarkim Mark Coleman, kuris tik shootina takedownui. Taigi sioje kovoje Nog buvo visiskai toks koks PRIDE, o outstrikinti Couture tikrai nera lengva uzduotis, paklausk Tim Sylvia.

Man reiktų išvysti jį dar prieš kokį nors tikrai gerą striker‘į su KO power rankose ir neblogu TD defence, kad galėčiau daryti kažkokias išvadas.

Zr. Nogueira vs. Cro Cop, Nogueira vs. Sylvia.

Dėl Nog vs Brock – nžn... Iš to ką mačiau – IMO vaizdas būtų liūdnas.

Na siulau nepamirsti, kad Randy BJJ Defense yra daug geresne nei Brock'o. O Nogueirai uztenka tos vienos klaidos... be to Big Nog atlaiko 10 kartu daugiau punishment nei Frank Mir ir turetu gera sansa submittinti Lesnari, nors visvien pagristai eitu i kova underdog'u. Jei Brock praeis pro Carwin'a, tai Nog be abejo tures geriausia sansa nugaleti Lesnari visame HW divizione.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLix, 2009-08-30, 22:59, pasakė:

O tu PRIDE esi ziurejes? :D Ko tu nepastebejai? Big Nog niekada nebuvo superinis strikeris, bet jo strikingas budavo pakankamai geras, kad sugebetu stoveti su visais, kol pagaliau pervestu kova i "savo pasauli" ir tuom jis smarkiai skiriasi nuo tarkim Mark Coleman, kuris tik shootina takedownui. Taigi sioje kovoje Nog buvo visiskai toks koks PRIDE, o outstrikinti Couture tikrai nera lengva uzduotis, paklausk Tim Sylvia.
Taip, PRIDE peržiūrėjau visus šou nuo pirmo iki paskutinio ir TAIP aš nemačiau Nog tokio, koks jis buvo ten. Aišku, galbūt čia UFC kontekstas viską man nudažo kitokiomis spalvomis, bet man jis pasirodė, nžn net kaip apibūdinti - "netvirtas" :D Lyg kažko jame nebebūtų ir atkaklus, dominuojantis kovotojas galėtų jį lengvai palaužti.

Citata

Zr. Nogueira vs. Cro Cop, Nogueira vs. Sylvia.
Žiūrėjau ir norėčiau pamatyti dar kartą :)

Citata

Na siulau nepamirsti, kad Randy BJJ Defense yra daug geresne nei Brock'o. O Nogueirai uztenka tos vienos klaidos... be to Big Nog atlaiko 10 kartu daugiau punishment nei Frank Mir ir turetu gera sansa submittinti Lesnari, nors visvien pagristai eitu i kova underdog'u. Jei Brock praeis pro Carwin'a, tai Nog be abejo tures geriausia sansa nugaleti Lesnari visame HW divizione.
Na, siūlau nepamiršti, kad Brock už Randy sunkesnis kiek? 60 pounds? :D Parsiversti jį ant žemės Nog šansai imo prastesni nei minimalūs. Jeigu Brock nepuls kaip akis išdegęs jį submittinti imo galimybės panašios. Punishment gali pakelti daugiau nei Mir, bet nereikėtų manau to per daug pervertinti. Prieš Nog kovą su Mir ir Brock remach galbūt būčiau sutikęs, kad jis turi daugiausiai galimybių nukauti Lesnar, tačiau dabar mano nuomonė pasikeitė ir aš Nog laimėti kovos atveju beveik nematau jokių šansų.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-08-30, 23:26, pasakė:

Taip, PRIDE peržiūrėjau visus šou nuo pirmo iki paskutinio ir TAIP aš nemačiau Nog tokio, koks jis buvo ten. Aišku, galbūt čia UFC kontekstas viską man nudažo kitokiomis spalvomis, bet man jis pasirodė, nžn net kaip apibūdinti - "netvirtas" :D Lyg kažko jame nebebūtų ir atkaklus, dominuojantis kovotojas galėtų jį lengvai palaužti.
Iliuzijos ir isankstinis nusistatymas :)

Na, siūlau nepamiršti, kad Brock už Randy sunkesnis kiek? 60 pounds? :D Parsiversti jį ant žemės Nog šansai imo prastesni nei minimalūs. Jeigu Brock nepuls kaip akis išdegęs jį submittinti imo galimybės panašios. Punishment gali pakelti daugiau nei Mir, bet nereikėtų manau to per daug pervertinti. Prieš Nog kovą su Mir ir Brock remach galbūt būčiau sutikęs, kad jis turi daugiausiai galimybių nukauti Lesnar, tačiau dabar mano nuomonė pasikeitė ir aš Nog laimėti kovos atveju beveik nematau jokių šansų.

Kodel visi mano jog Lesnar turi gera strikinga? Aišku, Nog Brock'o netakedownintu, bet ir Randy jis netakedownino. Nog outstrikintu Brock arba bent priverstų ji mąstyti apie clinch, pull guard ir pan. Bet realiai manau Brock pats takedownins Nog ir bandys dominuoti ala antroje kovoje pries Mir.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Taip, PRIDE peržiūrėjau visus šou nuo pirmo iki paskutinio ir TAIP aš nemačiau Nog tokio, koks jis buvo ten. Aišku, galbūt čia UFC kontekstas viską man nudažo kitokiomis spalvomis, bet man jis pasirodė, nžn net kaip apibūdinti - "netvirtas" :) Lyg kažko jame nebebūtų ir atkaklus, dominuojantis kovotojas galėtų jį lengvai palaužti.
Yra skirtumas tarp "ziureti" kovas ir ZIURETI kovas. As galiu prasedeti pro 46 valandas kvantines fizikos analizavimo filmotos medziagos ir iseiti is kambario su "WTF?!" raidem galvoje. Antonio Rodrigo Nogueira yra praktiskai zodzio "palauztas" antonimas sporte - kalbam apie zmogu, kuriam Mirko Cro Cop pateike jo sikna ant padeklo pirmame raunde, bet antrame Antonio sub'ino kroata arba zmogu, su kurio Bob Sapp zaide kaip su lele (kai Bob Sapp buvo agresivus monstras, o ne siandienos "Bob Sapp Light" versija) ir veliau Minotauro ji armbar'ino. Niekas, isskirus Mir (su zinomom aplinkibem), nera baiges Big Nog, net mitais apipintas rusas. Taigi tavo paskutinis sakinis man atrodo absurdiskas.

As esu didziausias Brock markas siame forume - as tas zmogus, kuris pranasavo jam UFC auksa dar po UFC 81 nesekmingo debiuta su Frank, bet cia net as negaliu su tavim sutikti. Nogueira yra realiai didziausia gresme Brockui organizacijos sunkiasvoriu divizione. Beabejo as sirgciau uz Lesnar potencialioje kovoje, bet Nogueira yra keliais laiptais aukstesnio lygio BJJ meistras nei Mir (kaip pries UFC 92 jus bebanditu tikinti organizacija, kad jie vos ne viename ligyje grapplinge). Koks dominojantis imtinininkas Lesnar bebutu ir kaip greitai jis besimokitu, jis vistiek yra rookie sporte ir gali betkokia akimirka padaryti klaida ant zemes. Bob/Antonio kova nera patogi pavyzdziui, nes vien imtiniu igudziai yra absoliuciai nepaliginami, bet Sapp kova parode viena svarbu dalika, tai kad Minotauro gali mikliai reaguoti i submission "langa" akimirksniu, neziurint i kruva isiurbtos zalos kovos eigoje. Man butu malonu pasakyti, kad dabar Big Nog kilometrazas yra toks, kad jis jau neturi to legendinio sugebejimo atsigauti, bet atsigaviams po Herring knockdowno (UFC 73), sako kitka. T.y. metais patikrinta "trenk BJJ juodam dirzui ir jis taps rudu dirzu, trenk rudam dirzui antra karta - jis tampa violetiniu dirzu" negalioja Nogueirai ir tai milziniskas jo pliusas. As tikrai nesirosiu dabar aistringai jusu tikinti, kad Antonio nugaletu Brock, nes jei kova artes - as musiu kumsciu i stala ir reksiu "Nog neturi sansu", bet kol kova oficialiai nepaskelbta, turiu blaiviai pasakyti, kad Rodrigo yra didziausias Lesnar kliutis tarp sunkiasvoriu.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Iliuzijos ir isankstinis nusistatymas
Na nesupraskit neteisingai - I love Nog, bet netgi žiūrėdamas jo Pride ir dabartines kovas viena po kitos nesugebu atsikratyti "to" jausmo. Panašiai man viskas atrodė per paskutines Chuck kovas - lyg ir technika vietoje, lyg ir power ir visa kita yra, bet kažko lygtais trūksta visame tame paveiksle(na čia atmetus jo problemas su chin) ir kadangi šita diskusija statoma ant nuomonių ir "gal" tai manau galiu pateikti tą jausmą kaip argumentą :)

Citata

Kodel visi mano jog Lesnar turi gera strikinga? Aišku, Nog Brock'o netakedownintu, bet ir Randy jis netakedownino. Nog outstrikintu Brock arba bent priverstų ji mąstyti apie clinch, pull guard ir pan. Bet realiai manau Brock pats takedownins Nog ir bandys dominuoti ala antroje kovoje pries Mir.
Brock gero strike'ingo neturi. Bet Nog iš kitos pusės manyčiau nėra toks pavojingas ant kojų kaip Mir.

Citata

Yra skirtumas tarp "ziureti" kovas ir ZIURETI kovas. As galiu prasedeti pro 46 valandas kvatines fizikos analizavimo filmotos medziagos ir iseiti is kambario su "WTF?!" raidem galvoje.
Na nereikia manęs ir mano MMA žinių taip smarkiai nuvertinti :D

Citata

Antonio Rodrigo Nogueira yra praktiskai zodzio "palauztas" antonimas sporte - kalbam apie zmogu, kuriam Mirko Cro Cop pateike jo sikna ant padeklo pirmame raunde, bet antrame Antonio sub'ino kroata arba zmogu, su kurio Bob Sapp zaide kaip su lele (kai Bob Sapp buvo agresivus monstras, o ne siandienos "Bob Sapp Light" versija) ir veliau Minotauro ji armbar'ino. Niekas, isskirus Mir (su zinomom aplinkibem), nera baiges Big Nog, net mitais apipintas rusas. Taigi tavo paskutinis sakinis man atrodo absurdiskas.
Aš nesakau, kad jis dabar yra palaužtas, aš sakau, kad jis man atrodo "netvirtas" ir aš potencialia laikau galimybę, kad out-there yra ne vienas(na galima šią frazę keisti į "keletas" , kad neatrodytų over-drama ;D ) kovotojas, kuris galėtų pakartoti Mir pasirodymą.

Citata

T.y. metais patikrinta "trenk BJJ juodam dirzui ir jis taps rudu dirzu, trenk rudam dirzui antra karta - jis tampa violetiniu dirzu" negalioja Nogueirai ir tai milziniskas jo pliusas.
Pliusas tai pliusas, bet aš dar kartą pasikartosiu ir pasakysiu, kad manau, kad dabartinėje stadijoje jo sugebėjimas gerti smūgius yra overrated. Gal jam reikėtų daugiau kumščių iš viršaus nei Mir, bet netgi Nog galiausiai yra tik žmogus ir turi savo limitacijas. Taip, galimybė pagauti Brock į submission visada yra, tačiau aš linkęs laikyti tai tik galimybe, o ne potencialiu faktoriumi. Aišku, Brock irgi neverta per daug išaukštinti, tačiau imo jis ateityje tik tobulės ir kol Nog gaus tą shot(jei gaus išvis) bus visa galva pranašesnis už savo priešininką.

Lix

• Administratoriai
36
Na kai vienintelis argumentas tampa "as JAUCIU, kad Lesnar sudauzytu Nog" - that's, THAT'S weak :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-08-31, 00:49, pasakė:

Na nereikia manęs ir mano MMA žinių taip smarkiai nuvertinti :)
As ne "nuvertinu", o "ivertinu" tavo zinias is to, ka tu rasai. Nesakau, kad as toks proto bokstas, kad galiu dalinti zmones i sporta suprantancius ir nesuprantancius, nes pats niekad neuzsiminejau jokiu kovos menu ir butu kvaila sedint uz klaviaturos vaidinti eksperta. Tiesiog, mano asmenine nuomone, tu turi labai ribotas zinias apie sporta ir megsti rasyti tomis temomis, kurias blogai supranti. Teisingumo labui, as esu tikras, kad yra tiesiogiai su sportu susijusiu zmoniu, kurie apsilanko forume, ziuri i mano nuomones apie kovas/show ir juokiasi is mano "analizavimo".

Aš nesakau, kad jis dabar yra palaužtas, aš sakau, kad jis man atrodo "netvirtas" ir aš potencialia laikau galimybę, kad out-there yra ne vienas(na galima šią frazę keisti į "keletas" , kad neatrodytų over-drama ;D ) kovotojas, kuris galėtų pakartoti Mir pasirodymą.
Butent ta diena ir pries ta Nogueira - taip, manau yra gera sauja sunkiasvoriu, kurie galetu pakarototi Frank'o pasirodima pries Minotauro su plisusiu menisku kelyje ir paveikta rimtos staph infekcijos. Tiesiog mes turime du skirtingus pagrindus ant kuriu darome savo isvadas. Tu arba paemei savo spejima is dangaus arba naudoji kaip pagrinda Antonio UFC 92 pasirodima (t.y. 1 jo karjeros kova), o as naudojos visa jo likusia karjera (t.y. 37 jo karjeros kovomis). Dabar tu man pasakik ar yra racionalu daryti tokius skambius pareiskimus kaip "matau, kad yra keletas kovotoju, kurie gali ji palauzti" ant vieno nesekmingo pasirodimo, kai gerai zinomos jo sveikatos problemos ta vakara ir kai visas MMA sportas mums kisa tuzinus pavyzdziu, kaip netiketas upset'as gali trenkti betkokia nakti, bet nieko nereiskia ir belieka upset'u (Sokoudjou/Minotoro, Filipovic/Randleman ir kiti) - to tarpu kai likusios 37 kovos mums sako, kad tai nesamone.

Pliusas tai pliusas, bet aš dar kartą pasikartosiu ir pasakysiu, kad manau, kad dabartinėje stadijoje jo sugebėjimas gerti smūgius yra overrated. Gal jam reikėtų daugiau kumščių iš viršaus nei Mir, bet netgi Nog galiausiai yra tik žmogus ir turi savo limitacijas. Taip, galimybė pagauti Brock į submission visada yra, tačiau aš linkęs laikyti tai tik galimybe, o ne potencialiu faktoriumi. Aišku, Brock irgi neverta per daug išaukštinti, tačiau imo jis ateityje tik tobulės ir kol Nog gaus tą shot(jei gaus išvis) bus visa galva pranašesnis už savo priešininką.
Tas pirmas sakinis man taip primena SherDog forumo narius po kokio nors kovotojo pralaimejimo. Kai tik pralaimi kazkas talentingas, forumas sprogsta su temomis "He was always overrated and I knew it". Nesamone, vel gi tu naudojes viena kova kaip pagrindu labai skambiam pareiskimui. Tai jei Serra knockoutavo St. Pierre, tai Georges stovesena iskart yra overrated? Overrated del vienos kovos su pralaimejimu strikinge, kai visa likusi kanadiecio karjera rodo kitka? Jo, very f'n smart. Kas liecia "netgi Nog galiausiai yra tik žmogus ir turi savo limitacijas" - BEABEJO, tarsi mes cia kalbam, kad jei ji musti metaliniu plaktuku per galva, jis vistiek galetu losti pokeri. Tiesiog butent tas "reikėtų daugiau kumščių iš viršaus nei Mir" smugiu skirtumas tarp Antonio ir Frank daro ji tokiu unikaliu. Ir Henderson galima KOinti jei musti ji per galva ilga laiko tarpa, tiesiog ji unikaliu padaro tai, kad tas kumsciu skaiciu skirtumas, tarp jo ir kito kovotojo, daro jo chin geresniu.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Na kai vienintelis argumentas tampa "as JAUCIU, kad Lesnar sudauzytu Nog" - that's, THAT'S weak
Ne vienintelis juk :) O ant pojūčių žmonės ne taip jau retai pastato ir daug didesnius dalykus :D

Citata

Tiesiog, mano asmenine nuomone, tu turi labai ribotas zinias apie sporta ir megsti rasyti tomis temomis, kurias blogai supranti.

Pašalinkime "labai" ir blogai pakeiskime į "ne visai" ir dalinai sutiksiu su šiuo teiginiu ;D

Na aišku čia įmanoma spekuliuoti, kad Nog ėjo į tą kovą su Mir visiškai nepasiruošęs ir išvargintas ligos, bet tai nekeičia fakto, kad jis tenai praktiškai buvo sunaikintas ir ne šiaip su lucky kumščiu, o su vienas po kito sekančiais KD iki kol referee pagailo Nog ir jis paskelbė TKO. Aišku, palyginti galima būtų tik per remach'ą su Mir, bet aš nelinkęs visko užkrauti ant to staph infection, kad ir kaip man jį grūstų į akis per visus komentarus.

Citata

Tu arba paemei savo spejima is dangaus arba naudoji kaip pagrinda Antonio UFC 92 pasirodima (t.y. 1 jo karjeros kova), o as naudojos visa jo likusia karjera (t.y. 37 jo karjeros kovomis). Dabar tu man pasakik ar yra racionalu daryti tokius skambius pareiskimus kaip "matau, kad yra keletas kovotoju, kurie gali ji palauzti"

Manau, ne matau, man tas pareiškimas atrodo racionalus, nes "Nog yra blogoje formoje" lygiai tokia pat spekuliacija kaip "Nog yra geroje formoje" tokia yra mano nuomonė ir kadangi nepateikiu jos kaip neginčijamo fakto manau turiu teisę ją reikšti :D O spręsti viską pagal paskutines kovas nebūtinai yra blogas sprendimas. Galima pvz žvelgti į visą Chuck karjerą ir sakyti, kad jis "out" tik laikinai ir jis dar nešios diržą ant savo peties(aišku čia gana big stretch, but anyways).

Citata

Tiesiog butent tas "reikėtų daugiau kumščių iš viršaus nei Mir" smugiu skirtumas tarp Antonio ir Frank daro ji tokiu unikaliu.
Aš ir nesakau, kad jis nėra unikalus, aš tik sakau, kad šioje stadijoje imo jam to potencialiai gali nebeužtekti.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-08-31, 12:46, pasakė:

Na aišku čia įmanoma spekuliuoti, kad Nog ėjo į tą kovą su Mir visiškai nepasiruošęs ir išvargintas ligos, bet tai nekeičia fakto, kad jis tenai praktiškai buvo sunaikintas ir ne šiaip su lucky kumščiu, o su vienas po kito sekančiais KD iki kol referee pagailo Nog ir jis paskelbė TKO. Aišku, palyginti galima būtų tik per remach'ą su Mir, bet aš nelinkęs visko užkrauti ant to staph infection, kad ir kaip man jį grūstų į akis per visus komentarus.
Tu nelinkes, vel gi, nes kisies i tema, kuria "ne visai" supranti ir kur turi labai ribotas zinias. Jei mes kalbetume, kad Nogueira pries kova turetu luzusi suonkauli - taip, cia dar galima butu uzmerkti akys, nes tokio tipo pralaimejimui tai nelabai turetu itakos (nebent jam apdibtu korpusa prie suonkaulio arba kova pereitu i grappling matcha, kur tai labai maisitu). Mes gi kalbam apie plisusi meniska ir staph infekcija - plises meniskas atima tavo footwork, o net paskutineje Inside MMA laidoje, Rutten, Sylvia ir Ortiz sutiko, kad footwork yra vertingesnis stovesenoje, nei ranku greitis. Kur Frank nugalejo Antonio? Striking. Einam prie staph infekcijos, kur turime viena labai rimta suduka - tik paklausk Randleman. Jos rezultatai tai silpnumas, galvos skausmas ir kvepavimo sutrikimas. Dabar, kaip manai kovos stovesenoje kovotojas su blogu footwork, galvos skausmu, silpnumu ir atvira burna (o atvira oponento burna, tai trumpas kelias i KO). Taigi tavo polinkis "neuzkrauti tai ant staph infection" yra tas pats kaip neuzkrauti zmogaus nesugebejimo delnuose pernesti vandens kai jam skersai persautos rankos.

Manau, ne matau, man tas pareiškimas atrodo racionalus, nes "Nog yra blogoje formoje" lygiai tokia pat spekuliacija kaip "Nog yra geroje formoje" tokia yra mano nuomonė ir kadangi nepateikiu jos kaip neginčijamo fakto manau turiu teisę ją reikšti :)
Ne, absoliuciai ne lygiai tokia pat spekuliacija. Nes blogoje formoje matem ji tik viena vieninteli karta per UFC 92 ir tam turime puokste simptomu. Paskutineje savo kovoje pries Couture jis praejo trys raundus, taigi turejome 15 minuciu isitikinti, kad jis atrode taip, kaip atrode pries pakirsta pasirodima pries Mir. Taigi tavo nuomone yra nieko nepagrista.

O spręsti viską pagal paskutines kovas nebūtinai yra blogas sprendimas. Galima pvz žvelgti į visą Chuck karjerą ir sakyti, kad jis "out" tik laikinai ir jis dar nešios diržą ant savo peties(aišku čia gana big stretch, but anyways).
Gerai, gal laikas tau nusileisti ant Zemes. Ligini viena Antonio pralaimejima, iki kurio jis atrode gerai ir po kurio jis atrode gerai (t.y. pasirodima-isimti) su Chuck Liddell keturiais pralaimejimais is paskutiniu 5 kovu. Wow. Chuck buvo sveikas visuose 4 savo pralaimejimuose, ir kaip skausmingai man bebuvo, net as pripazinau, kad tie trys (T)KO is keturiu jo "L" parode, kad jis prarado savo smakra, nes jo smegenis gali istverti tik tiek sutrikimu. Zodziu, sie paliginimai yra spjuvis net i tas zinias, kurias tu manai tu turi.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Zodziu, sie paliginimai yra spjuvis net i tas zinias, kurias tu manai tu turi.

Vėl su tais sąmojais/įžeidimais ;D Parašiau juk, kad gana big stretch. Vietoje apie spekuliaciją turėjau galvoje, kad tie pasakymai lygūs tuo, kad abu savo pobūdžiu gali būti laikomi spekuliacijomis, apie jų svarumo skirtumą nieko nesakiau. Na OK, I'll give it to you, bet aš vis tiek lieku prie savo nuomonės, kad su Nog kažkas negerai ir jos nepakeisiu tikriausiai iki tol, kol ant jo peties nesipuikuos čempiono diržas arba jis nepaims split-decision "L" prieš Brock :)

P.S. Be tų visokių netiesioginių "you suck" galima būtų ir apseiti tokio pobūdžio diskusijose.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-08-31, 13:57, pasakė:

P.S. Be tų visokių netiesioginių "you suck" galima būtų ir apseiti tokio pobūdžio diskusijose.
Na gerai, bent del tu ikandimu galiu atsiprasyti, nes tu pagarbiau atsakinejai man nei as tau, bet taip norejau pabrezti, kad mane erzina tavo nepagrista kritika Big Nog adresu. Skirtumas tarp manes ir taves yra tas, kad as pamisusiai sirgsiu uz Brock galimoje kovoje, bet jei jis laimes dominojanciai (ir as neatmetu sios galimybes), tai mano galvoje tai bus ne todel, kad Minotauro yra nebetas, o todel, kad Lesnar yra ANT TIEK geresnis.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Pasirode kovotoju uzdarbiu skaiciai.
    - Antonio Rodrigo Nogueira ($400,000) nugalejo Randy Couture ($250,000)
    - Thiago Silva ($58,000) nugalejo Keith Jardine ($55,000)
    - Jake Rosholt ($26,000) nugalejo Chris Leben ($30,000)
    - Nate Marquardt ($80,000) nugalejo Demian Maia ($28,000)
    - Brandon Vera ($70,000) nugalejo Krzystzof Soszynski ($8,000)
    - Aaron Simpson ($18,000) nugalejo Ed Herman ($24,000)
    - Gabriel Gonzaga ($120,000) nugalejo Chris Tuchscherer ($10,000)
    - Mike Russow ($20,000) nugalejo Justin McCully ($15,000)
    - Todd Duffee ($10,000) nugalejo Tim Hague ($7,000)
    - Mark Munoz ($24,000) nugalejo Nick Catone ($5,000)
    - Evan Dunham ($14,000) nugalejo Marcus Aurelio ($13,000)
Visos nugaletoju sumos yra 50% uz pasirodima ir 50% uz pergales, su viena isimtim: Nogueira gavo $250,000 uz pasirodima ir $150,000 uz pergale. Ir, aisku, cia neminimi Couture procentai nuo PPV pirkimu.
Priminsiu, i sios skaicius neieina minusavimus uz draudima, licencijas ir mokescius. Taip pat cia nepriskaicioti UFC papildomi bonusai, kurie mokomi uz geriausia vakaro kova, knockouta ir submissiona. Ir dar - cia taip pat nepriskaiciotos sumos nuo sponsoriu, kurie daznai sudaro pakankamai didele dali kovotojo uzdarbio.
Tradiciniu bonusu savininkai - kiekvienas po $60,000: Nate Marquardt (KOTN), Jake Rosholt (SOTN), Antonio Rodrigo Nogueira ir Randy Couture (FOTN).

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Pirmasis mano UFC Review.

Brandon Vera vs Krzysztof Soszynski.
Iskart nusiteikiau palaikyti lenka. Pirmam raunde jautesi, Brandon pranasumas. Jis nuleido daugiau spyriu, paleido krauja lenkui, ir mano manymu jam atitenka ir raundas. Antras raundas lygus buvo. Nesijaute nei vieno kovotojo pranasumas. Trecias round beabejo eina pas Brandon. Gaila, kad lenkas pralaimejo.

Nate Marquardt vs Demian Maia
Palaikiau brazila, pirmam rounde uzsisapnaves buvau, net nesuregavau, kaip Maia knockouta gavo :D. Visas Brazilo streak`as nuejo su ziopla klaida.

Chris Leben vs Jake Rosholt
Sios kovos nelaukiau, ir nepalaikiau nei vieno kovotojo. Pirma raundas lygus, abu padare po takedown, panasiai zalos. Antras raundas butu gal labiau Chris`o, bet vel abu padare po takedown, tik Jake prieme daugiau zalos. Treciam raunde tas submissionas neblogai atrode. Chris kazkaip keistai pradejo drebet ir beto wtf? Chris yra nusidazes juodai nagus?

Tim Hague vs Todd Duffee
:lol:, vel net nesuregavau. Cia tragiskai kanadietis pralose. Man tai pavyzdziu geda butu :D.

Keith Jardine vs Thiago Silva
Palaikiau Jardine, nezinau kodel. Dar vienas greitas K.O. Seip patiko, kad Jardine buvo kazkaip super aktyvus. Gaila siektiek.

Ed Herman vs AAron Simpson
Kova grynai ikista is oro. Aaron, tiesiog dominavo visa raunda, grazu buvo ziuret. Dvejose vietose manau, kad bus knockoutas. Antram raunde jau buvau isitikines, kad Simpsonas pasiims pergale. Taip ir atsitiko. Kaip suprantu kova imesta grynai prastumt laikui?

Randy Couture vs Minotauro
Stai ka as vadinu kova! Iki submission`o turbut vos vos truko, poto labai daug smugiu. Net neisivaizduoju kam duot pirmo raundo. Bet duodu Minotauro, nes jam nedaug truko iki pergales. Antras raundas taip pat nuostabus. Velgi, persvara manau buvo Minotauro puseje. Nes jam vel nedaug truko iki submission, ir nuleido daug smugiu i Randy, mount`e. Treciam round`e, Minotauro puolimas primine Lesnar-Couture atveji, ir tie hammerfist`ai. Ten jau buvo Antonio dominavimas. Bet siaip visa kova buvo awesome! Kol kas geriausia mano matyta. Dziugu kad Minotauro laimejo.

Paskutines kovos nesupratau, neziurejau nes nenorejau susigadinti geros nuomones apie si UFC. Bendrai patiko, nes buvo net 4 knockoutai, ir 1 submission. Tikrai siusiuosi UFC 103. O siaip esu mates UFC 91,99,100.

Nesmerkit per daug, pirmasis review.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0