Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Family are together... Now in the ring.

Temoje atsakymų: 1

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

- Taigi. Labas vakaras visiems cia susirinkusiems. As nieko nelaukdamas turbut tureciau pradeti kalba, taciau si kartas as viska pradesiu stai situo praejusios savaites HEAT pakartojimu. Prasome paleisti irasa:

Citata

Truth Orton'iškai rangosi, vaiposi (kaip Orton'as prieš atlikdamas RKO).
Perbraukia savo ilgus plaukus.
Fanai rėkia, kad Answer atsisuktų!
Bet Answer to nesupranta, nes fanai rėkia netolygiai, skirtingai, gaunasi maišalynė.
Answer sustoja.
Jis suprato.
Answer iš kart atsisuka!
Muzika nutyla.
Truth smūgiuoja atsuktuvu į Answer veidą!
Answer pasilenkia.
Ir Truth pataiko į Answer Jr. veidą!
Answer'io sūnus griūna ant žemės.
Jis laiko užsidengęs veidą.
[Answer rodo pirstu i titanrona] - Stai ka as vadinu sio verslo siukslemis. Michael Truth, kreipiuosi i tave. Tu padarei didziausia klaida savo gyvenime. Kas tu pienburni jautiesi esas? Tu suvoki ka tu padarei? Zinai, as nesu tas kuri lengva isvesti is kantrybes, taciau jeigu kam pavyksta... [Answer sunku kalbeti]. Tu net neisivaizduoji kiek pykcio dabar yra manyje, taciau as neisiu, neieskosiu dabar taves tam, kad tave uzmusti. As viska atliksiu ringe sekmadieni! Tu ir Jason Speed gausite galiausiai tai ko nusipelnet. Mano sunus? Prie ko isvis jis buvo ta vakara? Kodel butent ji reikejo liesti? O stai dabar uz tai, kad jus bent pirstu prilietet ji jums atsirugs. Praejusia savaite as kovojau, atidaviau savo visas jegas, taciau turbut butent toje kovoje man pritruko salto proto. As ejau i ringa nepasitikedamas savo komandos draugais, o pasitikedamas tik savimi, taciau uz ta nepasitikejima savais as ir pralaimejau. Mano komandoje buvo du pakankamai stiprus kovotojai ir as atsiprasau ju, kad butent per mane pralaimejome. Taciau as padarysiu vardan ju, vardan jusu, vardan NME, saves ir savo sunaus, kad sia savaite viskas butu kitaip! Jason Speed tu isivelei kur tau veltis visiskai nereikejo. Michael Truth taves laukia dusinanti pirtele tame ringe. O kai as vienas jumis pribaigsiu, mano sunus ilipes i ringa jums spjaus i veidus. Stai tada jus patirsite pazeminima! Ir jums idomu kaip man pavyks tai padaryti? Nesigilinkite, paskesit. Pavy...
Uzgroja Kanye West - All Falls Down! [WTF?] Pasirodo kazkokia figura arenoje, o tai Allen Answer Jr. [Answer sunus]. Jis greitu zingsniu ilipa i ringa jau laikydamas mikrofona rankoje ir jis prakalbsta:
Po viso to ilips i ringa ir spjaus jums i veidus? Tevai, tu gal visai pakvaisai? [Is Answer veido galime sprest, kad jis pasimetes]. Tas sumautas kvailys Michael Truth man smoge atsuktuvu i veida ir tu manai man pakaks, kad tu juos prikultum ir tada as jiems spjausiu i veida? Ir tu manai, kad as nesugebesiu kovot pries juos? Tevai, tai kam tada mane mokei visus tuos metus wrestling skill'u ir kam as baigiau Fujin Dembel Wrestlingo Akademija? Tam, kad galeciau pastovet uz ringo. Suprask! Dabar tai mano valanda! Dabar as zengsiu i ringa ir padarysiu tai ko net tu nesugebejai padaryti! Sutriuskinti Jason Speed! O po to as imsiuos ir Michael Truth.
[Tevas pertraukia savo sunu ir sneka]: - Sunau, tu esi perspektyvus, taciau dar ne sian....
[Answer Jr.]: Taip ta diena yra SIANDIEN! As kausiuos pries juos ir tu negalesi manes sustabdyti. As uzaugau! As nebesu tas, kuri reikia saugoti, kad nesusizeistu! Tu matai mano veida?! [Answer Jr. rodo i zaizda ant veido]. Manai man skaudejo?! Tas nieksas tik sukele pykti manyje ir tavyje, o mes kartu kaip vienas kumstis, kuris iveiks juos. Jie tik paprasti eiliniai kovojantys sioje NME lygoje. Jason Speed, kuris jau prarado savo tikraji veida ir is tiesu tera tik dvasios ubagas. Na o Micheal Truth. Apie tave isvis nebera ka sneketi. Tu esi padugne, kuria pastatysiu i vieta. As jaunas, vikrus, stiprus. Tu Truth tesi eilinis, kuris nera nei second nei tuo labiau third generation zvaigzde! Manyje yra mano tevo genai! Ar jus nesuprantat? Mano tevas kai buvo mano metu draske i gabalus visus Brutal Fighting Zone federacijoje, kurioje puse is cia esanciu kovotoju ten neisgvyentu! As siuo metu esu toks pat kaip tais laikais mano tevas! As po biski panaseju i ta zmogus, kuris iskovojo BFZ cempiono titula! Ir Truth tu manai galetum atsilaikyti pries tokia jega?! Kiek ta kova truks? Tris, penkias minutes? Is tikruju visiskai nesvarbu kiek ta kova truks. Reikes as kausiuos puse valandos, taciau manes jus nepalausit! Nei tu Jasonai, nei tu Truth. Sakoma patarle "Neprisisik tiek kiek nepanesi", o si karta tu prisikakojai Truth, kad trauka prie zemes tau atrodo desimteriopai didesne. Tau reikia atsipeiketi ir suprasti, kad uzsirovei ne ant to, kurio reikia. Sunaikinsit viena Answer rases atstova yra kitas. As visiskai tikiu, kad ar as vienas, ar mano tevas vienas jus sudraskytu. Jus net neisivaizduojat juk kaip as atrodau ringe. Manot, kad as toks pat kaip tevas? Galbut taip! Juk as sakiau, kad esu jo maza kopija, taciau jus negalit net numanyti, kad as galiu buti perzenges jau savo tevo galimybes ir esu galbut net geresnis! Jums reikia tik zengti su manim i ringa. Nepabijokit mergaites tiktais, nes as butinai lauksiu. O kai zengsit i ringa tada ir pamatysim who is the man! As jusu NME federacija, kovas stebiu kiekviena sekmadieni, zinau kiekviena jusu veiksma, o jus manes nepazystat. Visa publika aimanuos, kai Answer Jr. atliks savo darba siame ringe ir iskovos pergale garsindamas savo, savo tevo, bei seimos varda!

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Uzgroja "Saliva - Superstar", iskart pasigirsta zmoniu boo`inimas. Michael Truth patenkintas savimi, sustoja ties isejimu ir sako

- Jason`ai, nesutinku su tavimi, as kaltas. Tas atsuktuvas neturejo lysti i kazkokio pasalinio veida, jis buvo skirtas tau Answer. Praeita sekmadieni as suklydau, bet dabar pazadu, Answer, be mediku pagalbos tu is sio ringo neiseisi, kaip ir tavo netikes, islepintas sunus. Jason Speed, pasake visa tiesa, bet as pridursiu, kad tau Answer, po sios kovos teks palikti si versla, kaip ir tavo buvusiems draugams Fujinams. Suprask, tau 45 metai, ir tavo karjeros saulelydis tikrai ipusejes. Tikiuosi pats supranti, kad tau nieko aiskinti nebereikia ir zinai, kad dabar esi niekas ir tavo "bauginancios" kalbos, man tiesiog kelia juoka. Suprantu zmones, jus manot, kad as sneku visiskas nesamones, bet noreciau paklausti, ka jus manet praieta savate a? As irodziau, jog kalbu tiesa. Baltieji nugalejo nygerius, protas iveike "raumenu" kalnus. As tiesiog esu taip patenkintas savimi, kad jums zmones iki to, kaip man iki marso. Turbut kiekvienas is jusu noretu atsidurti visuose laikrasciuose, zurnlauose, interneto svetainese, su uzrasu sis zmogus Answer`iu zudikas? Net ne abejoju. Supraskit, as nuo gimimo esu geriausias, ir Answer ka tu vadini sio verslo siukslemis yra busimieji cempionai. Beje pamirsau pamineti, jog dziugu matyti tavo sunaus subjaurota veida. Si kvaila ziurke, nori man atsilyginti, bet kaip minejo Jason Speed, jo kareja jau baigsis kita savaite ir beto Answer si kart jusu mes nepaliksime guleti, vieno smugio is kedes ar atsukutuvo neuzteks. Jeigu prasnekom apie sunaikinima, tai sunaikinimas ir bus. O kaip as tai padarysiu.. Mastyti jums zmones, nes dabar nezadu jusu gasdinti. Galiu pazadeti tik tai, kad tai bus kazkas ziauraus ir nematyto. Nesibaiminkit Allen`ai as jau viska suplanaves, ir jusu ivairus issisokimai, manes negasdina. Taigi, po sio sekmadienio prarasime dvi legendas, ir kaltas nebusiu nei As nei Jason. Kalti bus tik patys Allenai.

Michael meta mikrofona ir iseina.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0