Citata
Truth Orton'iškai rangosi, vaiposi (kaip Orton'as prieš atlikdamas RKO).
Perbraukia savo ilgus plaukus.
Fanai rėkia, kad Answer atsisuktų!
Bet Answer to nesupranta, nes fanai rėkia netolygiai, skirtingai, gaunasi maišalynė.
Answer sustoja.
Jis suprato.
Answer iš kart atsisuka!
Muzika nutyla.
Truth smūgiuoja atsuktuvu į Answer veidą!
Answer pasilenkia.
Ir Truth pataiko į Answer Jr. veidą!
Answer'io sūnus griūna ant žemės.
Jis laiko užsidengęs veidą.
Perbraukia savo ilgus plaukus.
Fanai rėkia, kad Answer atsisuktų!
Bet Answer to nesupranta, nes fanai rėkia netolygiai, skirtingai, gaunasi maišalynė.
Answer sustoja.
Jis suprato.
Answer iš kart atsisuka!
Muzika nutyla.
Truth smūgiuoja atsuktuvu į Answer veidą!
Answer pasilenkia.
Ir Truth pataiko į Answer Jr. veidą!
Answer'io sūnus griūna ant žemės.
Jis laiko užsidengęs veidą.
Uzgroja Kanye West - All Falls Down! [WTF?] Pasirodo kazkokia figura arenoje, o tai Allen Answer Jr. [Answer sunus]. Jis greitu zingsniu ilipa i ringa jau laikydamas mikrofona rankoje ir jis prakalbsta:
Po viso to ilips i ringa ir spjaus jums i veidus? Tevai, tu gal visai pakvaisai? [Is Answer veido galime sprest, kad jis pasimetes]. Tas sumautas kvailys Michael Truth man smoge atsuktuvu i veida ir tu manai man pakaks, kad tu juos prikultum ir tada as jiems spjausiu i veida? Ir tu manai, kad as nesugebesiu kovot pries juos? Tevai, tai kam tada mane mokei visus tuos metus wrestling skill'u ir kam as baigiau Fujin Dembel Wrestlingo Akademija? Tam, kad galeciau pastovet uz ringo. Suprask! Dabar tai mano valanda! Dabar as zengsiu i ringa ir padarysiu tai ko net tu nesugebejai padaryti! Sutriuskinti Jason Speed! O po to as imsiuos ir Michael Truth.
[Tevas pertraukia savo sunu ir sneka]: - Sunau, tu esi perspektyvus, taciau dar ne sian....
[Answer Jr.]: Taip ta diena yra SIANDIEN! As kausiuos pries juos ir tu negalesi manes sustabdyti. As uzaugau! As nebesu tas, kuri reikia saugoti, kad nesusizeistu! Tu matai mano veida?! [Answer Jr. rodo i zaizda ant veido]. Manai man skaudejo?! Tas nieksas tik sukele pykti manyje ir tavyje, o mes kartu kaip vienas kumstis, kuris iveiks juos. Jie tik paprasti eiliniai kovojantys sioje NME lygoje. Jason Speed, kuris jau prarado savo tikraji veida ir is tiesu tera tik dvasios ubagas. Na o Micheal Truth. Apie tave isvis nebera ka sneketi. Tu esi padugne, kuria pastatysiu i vieta. As jaunas, vikrus, stiprus. Tu Truth tesi eilinis, kuris nera nei second nei tuo labiau third generation zvaigzde! Manyje yra mano tevo genai! Ar jus nesuprantat? Mano tevas kai buvo mano metu draske i gabalus visus Brutal Fighting Zone federacijoje, kurioje puse is cia esanciu kovotoju ten neisgvyentu! As siuo metu esu toks pat kaip tais laikais mano tevas! As po biski panaseju i ta zmogus, kuris iskovojo BFZ cempiono titula! Ir Truth tu manai galetum atsilaikyti pries tokia jega?! Kiek ta kova truks? Tris, penkias minutes? Is tikruju visiskai nesvarbu kiek ta kova truks. Reikes as kausiuos puse valandos, taciau manes jus nepalausit! Nei tu Jasonai, nei tu Truth. Sakoma patarle "Neprisisik tiek kiek nepanesi", o si karta tu prisikakojai Truth, kad trauka prie zemes tau atrodo desimteriopai didesne. Tau reikia atsipeiketi ir suprasti, kad uzsirovei ne ant to, kurio reikia. Sunaikinsit viena Answer rases atstova yra kitas. As visiskai tikiu, kad ar as vienas, ar mano tevas vienas jus sudraskytu. Jus net neisivaizduojat juk kaip as atrodau ringe. Manot, kad as toks pat kaip tevas? Galbut taip! Juk as sakiau, kad esu jo maza kopija, taciau jus negalit net numanyti, kad as galiu buti perzenges jau savo tevo galimybes ir esu galbut net geresnis! Jums reikia tik zengti su manim i ringa. Nepabijokit mergaites tiktais, nes as butinai lauksiu. O kai zengsit i ringa tada ir pamatysim who is the man! As jusu NME federacija, kovas stebiu kiekviena sekmadieni, zinau kiekviena jusu veiksma, o jus manes nepazystat. Visa publika aimanuos, kai Answer Jr. atliks savo darba siame ringe ir iskovos pergale garsindamas savo, savo tevo, bei seimos varda!
Prisijungti
Registruotis

Į viršų