Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-09-19, 16:28
Jame renki taškus (PTZ (POINTZ)). Jų gali gauti:
Komentuodamas ŠIANDIENINIUS ten esančius įrašus. (Ten tiesiog klausimai, tokie kaip WHAT IS YOUR FAVORITE PAINTER?, ORGANIC FOOD or JUNK FOOD?) (Gauni po 2 PTZ)
Žaisdamas žaidimus (kartais pasiūlo) (Gali gauti 10 - 30 PTZ, man atrodo pasiūlo bent vieną į dieną)
Kviesdamas draugus (gauni po 2 PTZ, o nuo 20ties draugų ptz dvigubinasi.)
Gauni 2 PTZ už tai, kad prisilogini (užsiskaito kartą į dieną)
Už visą šitą yra pilną visokiu prizų. Pavyzdžiui iPod Shuffle tik už 150 PTZ. Aš jum nesiūliau būtinai dalyvaut ir rinkt taškus, tiesiog jai galit prisiregistruot (tikru vardu, pavarde, ZIP kodu ir el. paštu) duodu 100 taškų.
Rašykit savo emailus čia, arba man į PM. Pastebėjęs nusiūsiu jums pakvietimus ir kai pamatysiu jog prisiregistravot pervesiu taškus
Grįžau?!
2009-09-20, 12:39
2009-09-20, 18:07
Dizzee, 2009-09-20, 13:39, pasakė:
|
Ne į temą | Va cia susilaukiau problemu. Juk kievienas butas turi savo atskira indeksa, iejau i paieska, su lietuviskom raidem viska surasiau. Ismete ten daug indeksu mano gatves. Bet vienam namui vienas indeksas. Arba as nesuprantu, arba kas cia per problemos? |

Priklausau Tinklui
2009-09-20, 21:17
2009-09-21, 17:16

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų