Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Beterz

Temoje atsakymų: 20

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Klasiokas neseniai parekomendavo vieną įdomų projektuką. Esmė panaši į Lockerz, BET! Lockerz nuobodus tuo, kad ten tik prisilogini ir atsakai į klausimą, grynai automatinis darbas kiekvieną dieną. Beterz siūlo sporto lažybas iš netikrų taškų. Tik prisiregistravę gaunate 10 000 taškų ir su jais galite dalyvauti lažybose. Krepšinis, futbolas, regbis, tenisas ir kita. Svarbiausia, kad jei prarandi tuos 10 000 taškų per artimiausią naktį tie 10 000 sugrįžta į tavo account'ą, todėl visada galėsi žaisti toliau. Kaip ir Lockerz, taip ir Beterz gali laimėti prizus. Čia dar vienas pliusas, kad nėra taip sunku pasiimti daiktus kaip per Lockerz. Tarkim kokį Ipod gali pasiimti bet kada, niekieno netrukdomas. Na užteks kalbų, daugiau darbų.

Apačioje yra nuoroda ir jei pagal ją užsiregistruosit į mano sąskaitą ateis 5 000 taškų. Jums tai įtakos nedaro. Taipogi yra Bonus Code, kuris veikia ne visiems, bet pabandyti verta. Jei jis jums suveiks, į savo sąskaitą gausite dar 5 000 taškelių. Registruodamiesi į Bonus Code skiltį suveskite "FEEDMYAPP". Prisiregistravę numeskite man PM su jūsų vardu ir pavarde, kad žinočiau kas toks prisiregistravo (man beterz puslapyje praneša, kad prisiregistravo atitinkamas žmogus) ir galėčiau atsiųsti jums 150 taškų.

Štai nuoroda -> http://beterz.com/?Referer=12565

Šiaip labai patariu pabandyti, nes aš labai užkibau ir dabar vis spėlioju.

P.S.: jei šis dalykas sulauks įdomumo tai kur kitur galėsim susikurti temą ir pasipasakoti kaip sekasi ir pasidalyti patarimais :lol:

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Visi užsiregistravę parašyk man savo VARDĄ ir PAVARDĘ į PM, nes man Beterz būtent juos ir rodo, todėl nežinau kam siųsti 150 taškų. Ačiū :lol:

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Mačiau kaip šį saitą kažkas reklamavo, nu pabandysiu jei jau SmS siūlo. :lol:

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Nelabai aš suprantu, vakar užstačiau už faug NBA rungtynių jos jau visos praėjo, dauguma atspėjau gerai, bet rašo taip, kad rungtynes dar net nevyko. Kaip suprast ?
EDIT: Ups, paskubėjau, viskas gerai jau.

Šį pranešimą redagavo Impact: 2009-12-06, 10:05

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
As taippat uzsiregistravau,gavau dar ir bonusa :D Tasku nereikia :lol:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Ar kam nors atsiunte i mob. telefona,ta patvirtinimo koda kurio reikia norint pirkti prizus,ar as cia vienas jo negavau?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-12-06, 12:28, pasakė:

Ar kam nors atsiunte i mob. telefona,ta patvirtinimo koda kurio reikia norint pirkti prizus,ar as cia vienas jo negavau?

Tu į e-mail pažėk ar negavai, nes pagal įdėją tai ten turi siųst.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-06, 13:19, pasakė:

Tu į e-mail pažėk ar negavai, nes pagal įdėją tai ten turi siųst.
As ne apie pacio account aktyvavima kalbu jei tu apie,tai pagalvojai.Kur yra skyrius su dovanu kainomis raso,kad tau reikia aktyvuoti savo telefona nr,kad jie tau atsiustu patvirtinimo koda tam,kad veliau galetum pirkti dovanas ir paciam tavo profilyje raso:Enter the code we sent you by SMS.Ar kas nors ji is cia esanciu gavo?

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2009-12-06, 13:31

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-12-06, 13:31, pasakė:

As ne apie pacio account aktyvavima kalbu jei tu apie,tai pagalvojai.Kur yra skyrius su dovanu kainomis raso,kad tau reikia aktyvuoti savo telefona nr,kad jie tau atsiustu patvirtinimo koda tam,kad veliau galetum pirkti dovanas ir paciam tavo profilyje raso:Enter the code we sent you by SMS.Ar kas nors ji is cia esanciu gavo?

Ne, nes nevedžiau telefono numerio. Tu kai jau turėsi tiek taškų, kad gautum daiktą, tai galėsi iš naujo pabandyt tą kodą gaut. Dabar nesvarbus jis juk.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-12-06, 13:31, pasakė:

As gavau, tiesiog prie savo numerio pridek 370. Tarkim tavo numeris 860012345, tai turi parasyti 37060012345.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Skamba visai idomiai.Uzsireginsiu...Bet tik nelabai linksma ,kad visi mano spejimai bus random,nes nenusimanau as futbole ir krepsinyje ir kituose minetuose sportuose :lol:

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Norejau paklaust yra MMA cia?

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-12-06, 17:15, pasakė:

Norejau paklaust yra MMA cia?
Ne į temą
Nera,bet as tikiuosi ,kad kada nors ides..

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-12-06, 17:20, pasakė:

Ne į temą
Nera,bet as tikiuosi ,kad kada nors ides..

Aš irgi taip manyčiau, nes kiek kolkas suprantu, tai projektas yra jaunas ir tikrai turėtų plėstis. Juolab jiems naujų spėjimų padaryti yra visiškai nesunku.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Eina nx nebegaliu. Paskutinius 70k padėjau ant Knicks, būčiau laimėjęs 185k, bet... Ketvirtą kėlinį gaidžiai pralaimėjo 15 taškų ir gavo! Maurai, aborigenai, asilai, išsigimėliai. Negražiai šneku, bet taip negalima. Per paskutines 3 dienas atspėjau maksimum 10% baigčių ir tai dėdamas už favoritus ar tikrai galinčius laimėt. Einu miegot ir tegul tiems gaidžiams kas nukerpa ausis arba nukirpsiu varpas.

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
bet tai irgi protas, dėt už silpnesnė komandą, ir dar kuri lošia išvykoj :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąEzzy, 2009-12-16, 12:57, pasakė:

bet tai irgi protas, dėt už silpnesnė komandą, ir dar kuri lošia išvykoj :D

Protinguoli, komanda 4 kartus iš eilės laimėjus, be to ir laiminėjo visą žaidimą. Jei šiaip paimtų ir praloštų tai man nusispjaut, bet kad per 4-ą kėlinį taip susišikt, tai nafik.

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-16, 14:09, pasakė:

Protinguoli, komanda 4 kartus iš eilės laimėjus, be to ir laiminėjo visą žaidimą. Jei šiaip paimtų ir praloštų tai man nusispjaut, bet kad per 4-ą kėlinį taip susišikt, tai nafik.

Užjaučiu, na tuo tarpu aš lyg ir išbridau iš duobės ir jau pasiekiau 50k (:D). Na, 20k už City pergalę prieš Tottenham'ą jau pastačiau, kof'as nesveikai geras, manau City laimės (nepasiant to, kad loš išvykoj), tačiau ką jau ką, bet Man. City žaisti su stipriomis ekipomis moka.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2009-12-16, 16:14, pasakė:

Na, 20k už City pergalę prieš Tottenham'ą jau pastačiau, kof'as nesveikai geras, manau City laimės (nepasiant to, kad loš išvykoj), tačiau ką jau ką, bet Man. City žaisti su stipriomis ekipomis moka.

o jūs statot vadovaudamiesi tik emocijom?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąEzzy, 2009-12-16, 23:14, pasakė:

O tu galvoji kalbėdamas/rašydamas? :D

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąEzzy, 2009-12-16, 23:14, pasakė:

Kokios dar emocijos, Man. City tikrai gali nugalėt Tott-ham'ą, deja to nepavyko. Bet aš nesigailiu, kad stačiau už City, nes jie nesvarbu prieš ką lošia gali laimėt. Tik daugiau šansų jei žaidžia namie.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0