Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Jusu megstamiausiu Top 10

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 63

WrestlingMashine

Baltas diržas

• Naujokai
0
1. The Rock
2. Rob Van Dam
3. HBK
4. Y2J
5. Sting
6. Goldberg
7. Kurt Angle
8. Chris Benoit
9. Kane
10. Undertaker

ehw orange

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.The Rock!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.Triple H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.HBK
4.Kurt Angle
5.Kane
6.Undertaker
7.RVD
8.Chris Jericho
9.LITA
10.MICK FOLEY!!!!!!!!!!!!!

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2006-05-13, 19:57

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąehw orange, May 13 2006, 08:54 PM, pasakė:

1.The Rock!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.Triple H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.HBK
4.Kurt Angle
5.Kane
6.Undertaker
7.RVD
8.Chris Jericho
9.LITA
10.MICK FOLEY!!!!!!!!!!!!!
ajshq su shauktuku kiekiu, ir postinimo stilium, vyras, galetum sussimt, o taj vel iki bano grejt pritempsi:)

Nuotrauka
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
1.Undertaker-Phenomenas ..Aukstas atletiskas .mistiskas...nu tikras super.....Neimanoma jo nemegti(bet jau man)Per kiekviena jo isejima i ringa man nugara perbega siurpulikiukai:D
2.HHH-turbut geriausias hellas wwe istorijoje:D
3.Kurt Angle-olimpinis cempionas...Viena ka pasako kai Booker T vienam interviu sake jai tektu wwe imtis ir mustis istikruju -niekas Angle nenugaletu
4.C.Benoit-uz tai kad jis yra tox koks yra:D
5.The big Show-mielas didelis vyrukas kuris graziai svaido priesininkus ore:D
6.B.Lesnar -uz tai kad nera vien didelis zmogus be jokiu judesiu kaip Batista...
7.M.Foley-uz nuostabius hardcore matcus kurie mane paskatino doetis wrestlingu(mano piramas matytas matcas buvo kai jis ausi prarado:D)
8.Rick Flair-tiek metu ringui atidavusi zmogu butina gerbti.
9.Cristian Cage -wwe prarado puiku sportininka...O TNA lygoje jis parode kad jis nevien kvailas istizelis kuris nemoka kautis vienas.
10.Lillian Garcia-uz naturaluma(kitos divos silikono arba peroksido pripurkstos barbes)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąUndertaker, May 26 2006, 11:17 PM, pasakė:

M.Foley-uz nuostabius hardcore matcus kurie mane paskatino doetis wrestlingu(mano piramas matytas matcas buvo kai jis ausi prarado:D)
Em... Shiek tiek suabejojaw kad butent ta matej, plachiau papasakok apie ta matcha? T.y. ash ji zhinaw, bet ash abejoju ar tu butent ji matej. T.y. kur vyko, kox ringas, kaip filmuota? Gal galiu ir klysti

Nuotrauka
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
voketijoje su vaderiu ir dar tada mick foley i meskinma buvo panasus
senai as ji matciau man gal koksai 12metu buva..tada net kompo neturejau
tik neseniai nete radau
bet linka paciam pasiziuret galiu duot
http://rapidshare.de/files/699197/WCW_-_Ca....3.94_.asf.html

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąUndertaker, May 27 2006, 08:27 PM, pasakė:

voketijoje su vaderiu ir dar tada mick foley i meskinma buvo panasus
senai as ji matciau man gal koksai 12metu buva..tada net kompo neturejau
tik neseniai nete radau
bet linka paciam pasiziuret galiu duot
http://rapidshare.de/files/699197/WCW_-_Ca....3.94_.asf.html
Achiu, parsisiunchiu, pazhiuriu ir pasakaw ar tas.
Shiaip parashyt reik Credit (t.y. ish kokio forumo ir kokio zhmogaws emej) dedant linka;) Taisykles lieka tajsykles...:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na matchas atordo taj tas, bet kokiu budu tu jame izhiurejaj jam plyshtanchia ausi??????:D

Nuotrauka
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
tai as sakau kad as 12 metu pirma kart per kazkoki uzsienio kanala maciau/ir patikek neprisimenu koki ..
tai ir buvo pradzia ziurjimo...o po to teko panasiais kovas pamatyt tik po kokiu 4 metu:D

o sita klipa as nete tik nesenai radau geresnio nepavyko rast:D

Guest_Tomas_*

• Svečiai
1.Undertaker
2.Hulk Hogan
3.Bret Hart
4.Stone Cold
5.Ultimate Warrior
6.Sting
7.Big Show aka Giant
8.The Rock
9.Brock Lesnar
10.Bill Goldberg

kastel

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Triple H.
2.AJ Styles.
3.Christian Cage.
4.Booker T.
5.Kurt Angle.
6.Samoe Joe.
7.Diamond Dallas Page.
8.Jeff Jarrett.
9.Rey Misterio.
10.JBL.

Dowydas

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Triple H
2.Bill Goldberg
3.Kurt Angle
4.Sting
5.William Regal
6.Undertaker
7.Shawn Michales
8.Christian Cage
9.Sabu
10.Rob Van Dam

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
1.The Rock
2.Kurt Angle
3.Triple H
4.Brock Lesnar
5.Stone Cold
6.Bret Hart
7.Shawn Michaels
8.Edge
9.Undertaker
10.Chris Jericho

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2009-04-28, 17:53

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
1. AJ Styles
2. Edge
3. Shawn Michaels
4. Rob Van Dam
5. Kaz
6. Samoa Joe
7. Christian Cage
8. Naomichi Marafuji
9. Mr. Kennedy
10. Chris Hero

Siaip yra keletas man tikrai patinkanciu wrestleriu, kaip HHH, Y2J ir Kurt Angle, taciau ju neitraukiau i top'a, nes man nepatinka dabartiniai ju personazai (Nu tik Jericho jau pradeda taisytis, per Raw jau heel'ino). Dar keletui patinkanciu wrestleriu kaip Shelton Benjamin, Chris Sabin, Nigel McGuiness, John Morrison ar MVP tiesiog neatsirado vietos.

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Christian Cage
2.HBK
3.RVD
4.Y2J
5.Kurt Angle
6.Randy Orton
7.Santino Marella
8.The Rock
9.HHH
10.AJ Styles

Na pasikartosiu kaip Walleris,nes tai pat vietos neliko MVP,John Morrison,Edge,Sonjay Dutt.

Šį pranešimą redagavo Jojuks: 2008-04-17, 17:08

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.HHH
2.Cena(ne tas naujas o su word life gimiciku)
3.HBK
4.Randy Orton(Geras heelas bet pradeda feisint)
5.The Rock(if you smell what the rock is cokin!!!!!!!!)
6.Undertaker
7.Edge(turi charizmos geras heelas)
8.Jeff Hardy
9.AJ Styles
10.Shelton Benjamin

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
1. The Rock
2. HBK
3. Stone Cold Steve Austin
4. Y2J
5. Batista
6. HHH
7. Christian Cage
8. Rhino
9. RVD
10. Sting
na va mano sarasiukas :?

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
1. Shawn Michaels ,,The Heat Break Kid'' - Mano megstamiausias kovotojas WWE ir aplamai. Jis irodo jog amzius geram matchui padaryti yra ne kliutis. Wrestleris dalivaves dauguma mano megstamu matchu..

2. Petey Williams ,,Maple Leaf Muscle'' - Nors sio wrestlerio matchu esu mates neperdaugiausiai bet sis wrestleris mane labai uzveda. Ispudingas move-setas , sudejimas ir finisheris. Beabejo sio wrestlerio finisheris yra mano megstamiausias.

3. Jeff Hardy - Nors dabar jis ir narkomanas, nebeatlieka puikiu veiksmu jis vistiek yra mano favoritas ir jam atitenka 3 vieta.

4. Brock Lesnar - Heavy Weight wrestleris pasizymintis netik dydziu bet ir jega,movesetu.

5. Bret Hart - Turbut megstamiausias legendinis wrestleris ;) .

6. The Undertaker - Jo gimickas VEZA !! Ir siaip jo move-setas kazkoks nenormalus =/

7. Chris Jericho - Puikus wrestleris... Puikus sugebejimai...

8. Team 3d a.k.a Dudleyz Boyz - Mano megstamiausias Tag-Team

9. Triple H - Puiki iskalba, Kartais man jis patinka , kartais UZKNISA!

10. Abyss - Thumbstacks ir Hardcore jega :)

Nuotrauka

hustlerlt

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Austin Aries-del jo sugebejimo buti geru highfyer'iu ir wrestler'iu vienu metu.
2.Mitsuharu Mitsawa-legendinis wrestler'is isrades tokius veiksmus,kaip Tiger Suplex '85,Tiger Driver '91...
3.PAC-pats geriausiais highflyer'is.
4.KENTA-vienas is geriausiu jaunos kartos wrestler'iu isrades Go 2 Sleep.
5.Teddy Hart-nes yra beprotiskai isradingas.Tik gaila,kad jis kartais pradeda daryti neplanuotus spot'us.
6.Claudio Castagnolli-nes yra pats geriausias europietis wrestler'is.
7.Roderick Strong-del jo ivairiu backbreacker'iu ir vienu stipriausiu chop'u.
8.Super Dragon-nes patinka jo gimmick'as ir veiksmai.
9.Human Tornado-nes patinka jo gimmick'as ir veiksmai.
10.Mike Quackenbush-nes turi begale ivairiu smugiu.

Bixter

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.The Rock. Visiskai nesvarbu tai kad jis isejo "dejes".Toks zmogus kaip Dwayne Johnson gali sau tai leisti. Per palyginti trumpa laikotarpi federacijoje atliko tikrai daug(budamas feisu) materialiniu atzvilgiu,buvo labai stiprus ramstis WWF pusei per Monday Night Wars. Be abejo vertinau praktiskai tik kaip entertaineri,nes geriausi jo macai beveik visada buvo padaryti oponentu.
2.Edge. Sis asmuo kantriai sulauke savo valandos. Pakeliui i WWE ir World titulus buvo begale tarpiniu stoteliu vadinamu Tag Team Championshipais. Copeland'as puikiai susitvarkydavo/susitvarko su savo gimikais,turejo paaukoti netrumpai kurta(sedint antram plane) geriecio ivaizdi vardan didziojo titulo,del kurio,mano galva, jis buvo pilnai subrendes ir anksciau.
3.Kurt Angle. Fantastiskas heelas,rodos, su tokiu gimiku kuri turedamas,neistengtum buti kuo kitu apart feisu,zinant kaip JAV gynetojai myli savo sali. Nuostabus,be abejones, ir kaip pro-wrestleris,turintis puikius,per ilgus metus subrandintus igudzius,technika ringe.
4.Booker T. Dabar jau kultine figura pro-wrestlinge. Kad ir kur kovesi/kaunasi visur budavo pastebima zvaigzde, momentais - ir ryskiausia. Karjeros nuopuolis- "karalisko kraujo turincio juodaodzio" gimikas, nepaisant jo,visur kitur - tiek WCW Harlem Heat, tiek WWE/TNA Bookeris,rodo pavyzdi kitiems koks turi buti wrestleris virs iprastu standartu.
5.Triple H. Zmogus su talentu,tiesiog sutvertas wrestlinti ir nesvarbu heel'as ar feisas - entertainmentas kone visada maksimalus(pradedant senaja DX) . Sugebejimai ringe augo su metais iki tam tikru pointu,kurie dazniausiai budavo traumos. Bet svarbiausia kad be sio zmogaus tiesiog kazkaip nebeiseina isivaizduoti WWE.
6.Chris Jericho. Itin charizmatiska persona, suderinusi grupes gastroles ir wrestlinima. Tai zmogus kuris is publikos puses turi buti megiamas ir palaikomas,"badass" role jam ne velnio netinka,tik skatina atrodyti kaip eilini nevykeli jobberi,o jis toks tikrai nera.
7.Christian Cage.Paskutiniaisiais metais WWE neatleistinai neisnaudotas,reabilitavosi TNA.Talentingas,techniskas kovotojas,neturintis nei kokiu ypatingu fiziniu duomenu,nei atletiskumo,bet sugebejes savo pasiekti per darba ir nora. Ir dar pasieks.
8.Stone Cold Steve Austin. Kaip Angle'o atveju tik priesingai. Atrodytu,su tokiu gimiku tik heelu ir tebuti."baddest son of a bitch" priversdavo ziurovus plusti i arenas kartais ,praktiskai, vien del jo. Neitiketini feudai su Vinnie Macu,be abejo, geri ir su kitais asmenimis.SCSA taip pat neblogas wrestlinimo atzvilgiu,turi nemaza jau legendinemis tapusiu catchphrase'u uztaisa.
9.Sting. Ikona pro-wrestlinge,kurios geriausi metai,deja, isnyko kartu su WCW. Jis dar ilgai bus prisimenamas wrestlingo fanu,kaip lojalus asmuo WCW, taip pat pakankamai nestandartiniu gimiku ikunitojas ir dar daug del ko.
10.Hulk Hogan. Tragiskas wrestleris,su itin ribotu movesetu ringe,taciau su niekad nesibaigiancia armija hulkamianiaku uz ringo. Aisku nWo be Hulksterio nebutu buvusi tokia kokia buvo. Labai idomu buvo stebeti heeliskaja Hogano puse(Hoolywood),tuo laiku jis labiausiai isnaudodavo savo mic skillus.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
1. Christian Cage
2. AJ Styles
3. Jeff Hardy (TNA)
4. Edge
5. LAX
6. Samoa Joe
7. Tripel H
8. CM Punk
9. Randy Orton
10. Kurt Angle

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Triple H, nes jis mano mėgstamiausias ir tiek.
2.Shawn Michaels, nes jau jis senstelėjęs, bet rodo veiksmus kaip jaunas.
3.Chris Jericho, nes man labai patinka jo firminis ir dar todėl, kad jis grįžo. ;D
4.Undertaker, nes jis gerai skraidina žmones.
5.Kane, nes Undertaker brolis ir jo veiksmai labai panašūs į jo brolio.
6.Jeff Hardy, nes nors jis ir narkomanas palikęs, bet visada išliks kaip geras skraiduolis.
7.Hulk Hogan, nes geros kovos žiauriai būdavo su juo, ir geri filmai yra su juo.
8.Rick Flair, nes leegenda.
9.Matt Hardy, nes jis atėmė iš MVP diržą ir šiaip dabar yra gersnis už Jeff'ą.
10.Bill Goldberg , nes legenda. ;D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
1. The Rock - Auksinis entertain'eris. Nenuginčijamai, iškalbingiausias wrestleris wrestlingo istorijoje, bent jau "trash talk" prasme. Kaip ir pats Rock kažkada yra pasakęs, kad kai visa minia pradeda cheer'inti nuo antakio pakėlimo, žinai, kad esi "at the top". Taip pat ir jo matchai nebūdavo nuobodūs. Ne dėl arsenalo, grapplingo ar high-flying'o, bet visi jo taunt'ai padarydavo juos įdomiais. Nežinau, ar jis kada nors grįš į WWE, bet kaip bebūtų, aš jo visada lauksiu 100%.

2. Samoa Joe - Oh, what an athlete. labai geras stiffleris, iš bet kokio rookio išgaunantis bent ** matchą. Gaila, kad praėjo jo visi win-streak'ai, bet užtat pagaliau jis su titulu.

3. RVD - Neblogas entertain'eris, o tuo labiau wrestleris. Manau jis WWE buvo tikrai nuvertinamas. Taip pat tikiuosi jo grįžimo, ko manau tikrai sulauksiąs.

4. Edge - Jis buvo geras face'as, tačiau kaip heel'as - super. Kiekvieną SD pakyla nuotaika, kai išgirstu jo muziką, nes žinau, kad greit išeis Edge ir pradės nervinti USA vaikučius :D Taip pat jis yra ira geras wrestleris. Man jo matchas prieš Undertaker per WM24, buvo Match of the night.

5. Steve Austin - Future hall-of-fame'eris. Ne veltui jis buvo išrinktas "Best gimmick of the year" 4 metus iš eilės, ne veltui išrinktas Numeris 1 wrestleris per RAW 15 gimtadienį, ne veltui jis gaudavo atlyginimo rekordinę sumą WWE. Austin tiesiog visada būdavo toks, kuris niekada neatsibosta ir sergi už jį, nepriklausant nuo to, ar jis face'as ar heel'as. Gaila, kad jam taip blogai su kaklu...

6. Y2J - Labai charizmatiška asmenybe, bet dėl Vinco požiūrio, gaunantis per mažai push'o. Jis taip pat vienas iš iškalbingiausių wrestlerių WWE ever. Jei jis artimu metu dar turn'intųsi į heel'ą, jis būtų mano favoritas RAW brand'e :lol:

7. Kurt Angle - Buvo super face WWF laikais, super heel WWE laikais, o dabar toks TNA. Turėjo daug gerų fjudų, gerų matchų nuostabių promo. Negalima nepaminėti, kad jis yra nuostabus atletas ir pro-wrestleris.

8. Randy Orton - Jaunas, talentingas, gerai naudojamas WWE top heel'as. Kas būtų 2007m. pradžioje pasakęs, kad jis dar tais pačiais metais laimės HW titulą ir išlaikys apie pusę metų, tuo pačiu apgindamas jį per WM.

9. Shawn Michaels - Legenda, bet tokioje žemoje vietoje, nes nesu didelis jo fanas. Taip man patinka jo matchai ir promo, jaučiu jam didelę pagarbą, bet esu naujesnių laikų PW fanas, kuris neišgyvenęs senų WWF laikų, kai jis būdavo savo prime.

10. Booker T - Talentingas wrestleris, kurį mėgau labiausiai 2001-2003m., kai jis būdavo labiau "fun-like", turėjo daugiau juokingesnių fjudų. Pvž prieš Rock ar kad ir Goldust.
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Hmm.. mano top 10

1-Triple-H
2-SCSA
3-Randy Orton
4-The Undertaker (bad ass)
5-HBK
6-The Undertaker (dabartinis)
7-EDGE
8-Y2J
9-Jeff Hardy
10-UMAGA

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
10. AJ Styles už super kovas ir jo phenomaliskuma :)
9. Randy Orton nes matcai nenuobodus ir gerai hellina.
8.Booker T patinka jo kovos hellinimas ir feisas jis nenuobodus.
7.RVD kaip jau sake Bottom neblogas entertaineris o kovso man jo laaabaj patikdavo.
6.Jeff Hardy del savo move listo ir dar tikiuos kad prades vel rodit savo sugebejimus jeff nes dabar...
5.Samoa Joe mano favoritas visoje tna atletiskas moka truputi ir pasneket.
4.Steve Austin nezinau kodel bet man praeina jo visos frazes ir jo gimikas.
3.Y2J Charizmatiskas puikiai hellina na feisas is jo nekoks bet hellinimas oho!
2.HBK charizmatiskas geru skillu wrestleris atrodo kad jam tie metaj nesvarbu.
1.The Rock Best of the Best nesustabdomas entertaineris ir kovos jo neblogos.

It doesnt matter what you think!!!!!

If you smell what The Rock is coking!!!

Sory jei su klaidom :o

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-06-30, 11:18

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0