Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Jusu megstamiausiu Top 10

Temoje atsakymų: 63

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
1.Randy Orton
2.Christian Cage
3.Petey Williams
4.Triple H
5.The Rock
6.Shelton Benjamin
7.Brock Lesnar
8.HBK
9.Y2J
10.Kaz

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2008-07-01, 15:52

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1.CM Punk
2.Edge
3.Test
4.Christian Cage
5.Samoa Joe
6. John Morrison
7.Shawn Michaels
8.Chris Jericho
9.Kane
10.Austin Aries

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
zmones, prasom argumentuoti.

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
OK rašau priežastis:

1.CM Punk - patinka jo gimmick, kovos stilius. Turi gerus mic-skills. Nors nėra high-flyer gali pašokinėti (pvz. Springboard Diving Clothesline arba pažiurėkite paskutinį RAW ir po mačo su JBL kai užšoko ant apsauginių)
2.Edge - best heel. Tačiau man jis buvo no.1 kai buvo face. Gali sukurti labai netikėtas situacijas, turi gerus mic-skillus. Gimmick toks geras.
3.Test - tikras vardas - Andrew James Robert Patrick Martin. Kartais jis ne koks brazilas ar portugalas? Just kidding. Šiaip geras wrestleris. Labiausiai patiko kai Stacey Keibler pakeitė jo gimmicką. Patiko ir kai grįžo į WWE ir wrestlino ECW. "I am the Impact player!"
4.Christian Cage - puikus wrestleris. Patiko ir tada kai teamino su Edge, bet atsiskleidė tik nuvykęs į TNA.
5.Samoa Joe - Amazing wrestler. Jo ir CM Punk kovo s buvo nuostabios. Tikrai techniškas wrestleris.
6. John Morrison - jaunas ir LABAI talentingas wrestleris. Gimmickas (bent seniau) man atrodė jo tikrai "bobiškas" :) Bet jis man patiko jau nuo Johnny Nitro - Jeff Hardy laikų.
7.Shawn Michaels - gyva legenda. Ši tiek metų, bet vistiek puikus wrestleris. Bet 42 metai dar savo...
8.Chris Jericho - labiau patinka kaip heel. Turi tris finisherius. Walls Of Jericho, Lionsault, Codebreaker. Geras daininikas.
9.Kane - man ne kaip daugumai Kane patinka be kaukės. Chokeslam labai tink jam.
10.Austin Aries - šiuo metu (man) geriausias wrestleris ROH.

Dar neblogi: Homicide, Matt Hardy, Colt Cabana...

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
0
1.EDGE (best heel and my best wrestler ever)
2.Chris Jericho (irgi labai geras heel'as. Ir techniskas wrestleris ir jo matchai nenuobodus. PVZ.: per GAB 2008 su HBK. Matchas buvo SUPER. Dar labai patiko NM 08 matchas. Irgi su HBK)
3.Aj Styles. Viska pasako jo matchai ir jo techniskumas.
4.Shawn Michaels. Legenda. Wrestleriai tokio amziaus jau issiseme dazniausiai buna ir jau nebesugeba wrestlint taip gerai kaip anksciau. O HBK tox jausmas kad nesensta. Visa laika matchai geri ir techniski.
5.Umaga. Veiksmu arsenalas nemazas. Visi dbr turbut klaus kdl butent Umaga??? Ogi todel kad man patinka jo matchai. Man nenuobodu stebet jo matchu.
6.Randy Orton. Wrestlina labai gerai. Vienas geriausiu WWE wrestleriu. Matchai geri. Ko dar reikia. Ir entertaineris neblogas. Labai geras heel'as
7.Shelton Benjamin. Vien tik del jo techinskumo ir soklumo.
8.R-Truth. Tiesiog suzavejo jo tas soklumas. Veiksmu arsenalas irgi nemazas.
9.MVP. Matchai geri. Seip neblogas wrestleris.
10.John Morrison. Gerai wrestlina ir tiek. Ydejau del to kad nebuvo ka det daugiau

Šį pranešimą redagavo Triple-H: 2008-10-21, 20:30

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąRazieL_, 2005-10-07, 22:33, pasakė:

1. Chris Sabin - del geru kovu , dar del kartais padaromu nerealiu combo ;)
2. A.J. Styles - del amazing kovu ir t.t.
3. Samoa Joe - TNA's goldberg :D
4. Petey Williams - geros kovos.. :)
5. Jeff Hardy - geras gimmickas ir tiek. Na dar del to kad high flyeris :)
6. X-Pac - del gimmicko : HIPPIE DUDE :D
7. Alex Shelley - Johny Knoxwille :D
8. Christopher Daniels - del geru kovu padarytu kartu su Styles ir Joe
9. Truth - gimmick.. :D
10. Sonjay Dutt - del enzuiguriu :D

Jeff Hardy geras gimmick'as ??? Luztu :) :lol: (H) Tai dar pasakyk kad jis geras entertaineris :) :) :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąTriple-H, 2008-10-21, 22:57, pasakė:

Jeff Hardy geras gimmick'as ??? Luztu ;) :lol: (H) Tai dar pasakyk kad jis geras entertaineris :) :) :)

O tu dauostai,kad prieš tris metus jis tai parašė? :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Jeff Hardy geras gimmick'as ??? Luztu ;) :lol: (H) Tai dar pasakyk kad jis geras entertaineris :) :) :)

Ne į temą
Na kaip sakoma dėl nuomonės nesiginčyjama, jeigu žmogui taip atrodo... Be to nederėtų kabinėtis kai pats daugumoje punktų bet kaip ir bet ką surašęs.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Visu pirma, kaip parasyta sios temos pirmame pranesime, cia negalima prikabiauti prie zmoniu nuomoniu ir pasirinkimu, kadangi tai skonio reikalas. To labiau, kai tu neturi nieko gero pasakyti ir nesuvoki ka rasai, kaip tavo atveju. Jeff Hardy, patinka jis tau ar ne, yra vienas populiariausiu wrestleriu WWE kompanijoje, kuris sekmingai parduoda vezimus merch'o (pavyzdziui net dabar, artejant Halloween, butent jo rinkinis WWE Shop parduotuveje yra №1 preke) ir del to, neziurint i jo neitin stiprius promo igudzius ir Wellness Policy prazangas, Jeff laikomas main-evente ir gauna padoru pusha. Priminsiu, kad "Twist of Fate" DVD (Hardy broliu) laikesi apie 4 menesius Top 10 geriausiai parduodami DVD sarase. Taigi vaikis turi daugybe jaunu merginu ir berniuku, kurie megsta daredevil gimmicka ir mano, jog tavo nuomone yra BS.

P.S. Gauni 20% ispejimo, uz anksciau minetos taisykles pazeidima.

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
0
Spoiler'is
1. Undertaker - del gimicko ir in-ring skillo; jo deka pradejau dometis wrestlingu.
2. Chris Jericho - geri in-ring ir mic skillai.
3. Edge - geriausias heelas pastaraisiais metais.
4. The Rock - geriausias visu laiku showmanas wrestlinge.
5. Steve Austin - geras gimickas.
6. John Morrison - megiamiausias is jaunesniu wrestleriu.
7. Shawn Michaels - daro gerus matchus.
8. Triple H - del savo statuso ir "anti-hero" gimicko.
9. Batista - del isvaizdos, pastaruoju metu rodomo mic skillo ir gimicko.
10. CM Punk - geras wrestleris su neidomiu gimicku.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
1. Shawn Michaels - pirmiausia del SCM grozio, o po to visa kita. nieko negaliu isskirt, jis man perfect :lol:
2. Matt Sydal (Evan Bourne) - Incredible talent
3. Ron Killings (R-Truth) - patinka viskas kas su juo susija: Theme, moves ir t.t.
4. Sean Waltman - (X-Pac) del visu kick'u, nes as juos dievinu
5. Carlito - wrestling skills, mic skils, gimmick.
6. Umaga - vienas geriausiu sunkiasvoriu pagas wrestling skils (taip pat labai geri mic skils ;))
7. AJ Styles - no reasons found (H)
8. Santino Marella - Mic & Gimmick
9. Curry Man (Daniels) - Gimmick, in-ring skils
10. Roxxi - Best woman in wrestling eveeeeeeer.

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
  • Shawn Michaels - Techniškas wrestleris, ir man jis labiausiai patinka iš viso PW.
  • Edge - mėgstamiausias mano heelas.
  • Chris Jericho - good mic-skills, neblogas heel.
  • Randy Orton - neblogai atlieka savo vaidmenį WWE, kaip sakant gimęs būti heel'u.
  • Christian - nežinau šiaip patinka ir tiek. ;)
  • AJ Styles - net nežinau irgi dėl ko, bet patinka.
  • The Miz - turbūt todėl kad jis yra AWESOME :D
  • CM Punk - va jei jis taps heelu tai man dar labiau patiks.
  • John Morisson - gražūs moves ir ką žinau talented.
  • Jeff hardy - neturiu ką argumentuot.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
1.Aj Styles
2.Edge
3.Chris Jericho
4.Randy Orton
5.Shawn Michaels
6.Chris Sabin
7.Evan Bourne
8.Amazing Red
9.John Morrison
10.TeD DiBiase

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Argumentuosiu ne visus , ir tik WWE wrestleriai ;]

1.John Morrison - šiuo metu mano mėgiamiausias kovotojas, geri mic skillai, ir žinoma pora veiksmų, kurie yra tikrai ispudingi ;]
2.HBK
3.Randy Orton - seniau buvo mėgiamiausias, tačiau dabar atrodo jau šiektiek pabodes tas gimmickas, tačiau seniau per feuda su tripliumi jo tie visi žvilgsniai, judesiai ir t.t. buvo man asmeniškai unreal ;]
4.Edge
5.Chris Jericho
6.Ted DiBiase - Nežinau net kodėl, tačiau patinka man jis, tikiuosi, kad jo ateitis WWE bus šviesi.
7.Evan Bourne
8.The Miz - He's the Miz, and HE'S AWESOME ;)
9.Kofi Kingston
10. Santino Marella - nors jau ir netaip dažnai pasirodo, tačiau tie jo seni segmentai tai tiesiog unreal...BABTISTA ;D

Būtu ir Rey Mysterio bei Jeff Hardy, tačiau kadangi jie nebe WWE, jų nerašiau.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0