Peršokti prie turinio

WrestleMania XXVI

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 36

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
ShoMiz vs R-Truth&John Morrison
Gerai,kad si match'a padare opener'i,nes is visu sis butent labiausiai ir tiko siai pozicijai.Liudna,kad siam match'ui buvo skirta tiek mazai laiko,nes cia buvo galima padaryti visai gera ir greita spotfest'a visgi Morrison ir R-Truth,per tas ~5 minutes nedaug spejo nuveikti todel duociau ne daugiau *1/2,visgi kaip match'as atidarantis vakara suejo.

Orton vs Rhodes vs DiBiase
Idomu,kad Cody isejo pagal sena savo jobberio muzika,jei jau nenorejo jiems duoti tokiu pat entrance'u su Ted'u,tai galejo bent jau uzdeti senaja Priceless versija.Kaip ten bebutu pats match'as mano lukescius pateisino,jei butu jis trukes ilgiau bent 3-4 minutem,galeciau rasyti ***,dabar gi duociau **1/2-**3/4.Gerai,kad match'as buvo greitas,veiksmas vyko staigiai,tai suteike to demesio ir reakcijos is ziurovu,nes faktiskai nors Orton'as siame storylin'e yra publikos favoritas, visgi kazkokio tikro jo turno nebuvo,todel publikai nebuvo leista uzmigti,nepaisant to,kad galbut didelei daliai nebuvo ka palaikyti.Kaip ir tiketasi Randy laimejo ir dabar idomu ar jis toliau statys savo feuda greiciausiai tik su DiBiase ar vel bus grazintas kaip heel'as i potencialu title picture.

MITB Ladder Match
Geras ***-***1/2 spotfest'as su geru,netiketu nugaletoju.Visgi man cia pritruko kazkokio vieno Oh My God!!! momento kaip per praeitu metu WM Benjamin suolis nuo milzinisku kopeciu arba Hardy legdrop'as ant Edge per WM 23.

Triple H vs Sheamus
Dar vienas match'as pateisinas mano lukescius.Pavykes 10-12min brawl'as ir HHH pergale.Mano nuomone cia match'as svyruoja tarp **1/2-***.Cia bijojau,kad galejo buti squash'as kaip per pernykste WM su JBL ir Mysterio arba WM 24 Chavo ir Kane.Dziugu,kad to neivyko ir Triple H nesuvalge Sheamus'o.

CM Punk vs Rey Mysterio
Cia potencialiai ant popieriaus buvo geras ***+ match'as,visgi kazkodel jam buvo nuspresta skirti labai mazai laiko todel asmeniskai,nepaisant gero,greito ir technisko Rey ir Punk darbo,bei ju tarpusavio chemistry duociau tik ** del ryskaus laiko trukumo.Gerai bent,tai,kad Punk'ui pries match'a dave pasneket,bet dabar manau,kad gal geriau vietoj to butu geriau prideje tas 3-4 minutes prie match'o.Visgi pritruko kazkokio stipresnio revenge is Mysterio puses,nes viskas buvo stipriai buildinama itraukiant ir Rey seima,o baigesi taip paprastai lyg Mysterio jau butu tai pamirses.

Bret Hart vs Vince McMahon
Cia asmeniskai nusivyliau beveik viskuo-aisku nelaukiau stebuklingo pasirodymo,bet Bret yra vienas is megstamiausiu mano old-school in-ring workeriu.Hart net nepasivargino uzsideti savo senosios juodai rozines in-ring gear,maza to,kad lyg ir taip nebuvo aisku kas laimes,tai match'a dar buvo itraukti ir Hart seimos nariai,bei The Hart Dynasty kurie faktiskai atliko daugiau wrestlingo match'e uz pati Breta.Jei negavome squash'o per HHH/Sheamus match'o,tai gavome ji cia.Galu gale jei jau match'as yra No Holds Barred ir Bret taip stipriai nori atkersyti Vince uz tuos 12 metu galejo bent jau krauja jam paleisti ir palikti visiskai be samones ringo viduryje.Visgi pasirodo amzius tikrai daro savo todel cia 1/4*.Ta 1/4* bent jau uz,tai,kad Bret atliko Sharpshooter.

Chris Jericho vs Edge
Likau truputi nusivyles,nes negavau to ****+ match'o kurio laukiau.Publika beveik visa laika buvo mirusi,o ir tos itampos is wrestleriu kuri turi buti taip pat nelabai matesi.Negavome tos dramos,prituko nearfall'u ir kazkokiu astresniu spot'u.Vienteli grazesni spota pamateme jau po match'o kai Edge atliko spear nuo stalu.***

Batista vs John Cena
Cia gavau,tai ko ir norejau-Batistai ir Cenai pavyko uzvesti publika,pavyko sukurti didesne itampa,bei padaryti neprastesni match'a,nei pries 2 metus per SummerSlam.Galbut pabaigoje pritruko ilgesnio finish'o ir Batista galejo tapout'inti ne taip greitai,bet overall cia viskas pavyko.***1/2

Shawn Michaels vs Undertaker
Kaip ir tikejausi visgi sis match'as tapo Main Event'u.Pats match'as mano lukescius pateisino,bet pernykstis man patiko labiau.Vienu momentu pasijauciau lyg ziureciau ta pati match'a tik jautesi,kad tu tai jau matei.Asmeniskai man ptitruko nearfall'u ir didesnes publikos reakcijos,visgi ir Takeris ir HBK match'a atidirbo kaip ir pries metus todel duociau ****1/4.Nepaisant visko vis del to tikejausi giliai sirdyje,kad HBK nepralaimes,ivyks stebuklas ir jo karjera nesibaigs.Kaip bebutu manau,tai dar ne paskutinis jo wrestlingo match'as ir dar per kokias 2-3 Wrestlemania'as ji tikrai pamatysime wrestlinanti.This Show will Never Be Stopped!

Bendrai galiu paskyti,kad si Wrestlemania mano akyse pranoko pernykste ir dabar baiges ziureti ja as lieku su sypsena veida,skirtingai nei po pernykstes kai likau giliai nusivyles.Didziaja dalimi match'u likau patenkintas,as isvydau ta show kurio lauki kaskart artejant Kovo menesiui.Visgi prisikabinti yra prie ko-keliems match'as pritruko siek tiek laiko,turbut del to,nes siemet i transliacija WWE sugrudo 10 match'u skirtingai nuo praeitu metu kai teturejom 8.Ko gero labiausiai pritruko kazkokio shocker'io,kazkokio OMG momento apie kuri galvotum dar pora dienu i prieki.Desimtbaleje sistemoje Wrestlemania kaip pacia Wrestlemania ivertinciau 7,5,o kaip PPV eilini-8,5.

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2010-03-29, 17:18

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 349 Pranešimai:
-3
Stuff I loved:
  • THE POSE~! po triple threat
  • Y2J WINS! Siaip baiges zet pagalvojau, kad dabar Jericho laimejo taip kaip Edge laimedavo visus didelius matchus praejusius ~5 metus, t.y. per sukciavima. Aisku, cia netycia taip isejo, bet galbut E sita panaudos tesiant feuda. Nes is post-match ivykiu atrodo, kad feudas tesis, o tuo as patenkintas.
  • HBK vs 'Taker- Kas nors uz mane tikrai geriau apibudins sita match'a tai pasakysiu tik tiek, kad labai retai taip isijauciu i kova.
  • Big event feel- Labai gerai padirbeta su visais hype videos ir visa aplinka, nes tikai atrodo, kaip svarbiausias metu PPV.
  • Cena uztrollino savo haterius po matcho :)
Dalykai, kuriuos vertinu nevienpusiskai:
  • MITB- Viskas buvo kaip turejo but, bet as labai norejau, kad Christian laimetu. :) Nenoriu pasirodyt, kaip eilinis idiotas smarkas, bet man atrodo, kad jei dabar WWE neleido Christian laimet, tai sansu, kad jis taps main eventeriu beveik neber. O neskaitant, kad laimejo ne mano favoritas, tai patiko matchas, o laimetojas visgi netiketas buvo, ir ka gali zinot, gal Swaggeris dabar gaunas ME push'a ir viskas super ^_^
  • Tag Match- Per trumpas
  • CM Punk vs Rey Mysterio- Irgi per trumpas, galejo nuimt kokias tris minutes nuo Bret/McMahon, nes dabar matchas truko tik 6 minutes su puse. Suprantu, kad is WWE kvailoka butu duot daugiau laiko matchui negu Word Tittles matcham, bet 6 su biski minutes? Tuo labiau, kad buvo potencialo ****+ matchui.
  • Divas- Suprantu, kad is WWE puses jiem reikejo jas idet i show, bet velgi, laika galejo geriau panaudot pridedami jo prie kurio nors is dvieju auksciau parasytu matchu.
Dalykai, kurie man nepatiko:
  • McMahon vs Hart- Per ilgas

Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
trumpai apie svarbiasnes kovas.

MITB - taip ir norisi FU (attitude adjustment ) vince... ok mes jau supratom kad is cristiano wwe nieko nebus, bet tai kam mus dar erzint reikia. per entrance isejo paskutinis, kaip ir praitais metais buvo butent tas paskutinis zmogus ir kovoje kuris nusileidzia tik nugaletojui, zodziu vincas megsta juoda humora kaip matau. Del nugaletojo tai jai ne christianas tai swageris man pilnai tinka. Per 10/11 manau isvysim dar viena ryskiai suzibusia jauna zvaigzde.

HHH-sheamus. Beverte HHH pergale, ju tas "fjudas" buvo visiskai neisimintinas ir begalo trumpas, tad tikrai galejo hunteris sujobint airiui.

Edge-Y2K. Netiketas nugaletojas, bent man. pati kova irgi visai nebloga buvo. dar gal cia pozymiai i edge heel turna, tikiuosi kad taip ir yra nes nemegstu as jo face'o (ta visa programa su spear spear spear, man tokia nesamone buvo kad buvo graudu kartais ir ziuret i ta ju biulda iki wm).
Taipogi laukiau 2time amerikeicio pasirodymo ir cashinimo, nes pats zadejo kad taip padarys ir net Jerry uzsimine apie tai. (o pasvajojant, isivaizduokit camera shota jai butu mitb laimejes christian ir einant edge'ui rampa atgal is uz uzkulisiu pasirodytu jo "brolis" pabaigti Rater R pradeta darba, ech... FU vince!)

Hart - Vince. Prastai ir labai prastai ispildyta. Labai istempa bereikalingai. Tas double cross gal ir gera ideja, bet vos apsupus ringa 'lumberjackams" Bretui iskart reikejo nusisypsot ir pareikst kad Hart seima neparduodama ir kad si akrta bret screwed vince. taipogi sharpshooteri reikejo atlikinet pirmu kartu, sale buvo paciam pakilime. o kai tai muilino dar kelis kartus tai visi jau i tai nebetaip emocionaliai ziurejo ir tiesiog lauke kol visa shitas baigsis.

Cena-Batista. Labiausiai siam mace patiko kad jau eilini karta Cena eina ir uz face'a ir uz heala. nuskambejus jo muzikai gavo toki heata, lyg butu gryzes i ONS. Pats macas kaip ir coME nenuvyle, tiesa sakant net truputi nustebino, tikrai nebloga susuko. Bet nors ir nemegstant cenos, bet visgi zmogu reikai gerbt, po kovos pozavimas prie vyruku kurie buvo apsivilke WE HATE CENA marskineliais tikrai isspaude sypsena mano veide ^_^

HBK-Taker. beabejones praitu metu kova buvo geresne, bet. Kai visi zinom kazka ispudingo pakartot ar aplenkt yra begalo sudetinga, del to turim tiek mazai filmu kuriu antros dalys butu geresnes ar bent lygios savo pirmai daliai (sneku jai pirma dalis buvo labai pasisekusi) tad noret is ju dar geresnio negu praitais metais matcho manau nebuvo verta. Bet aciu dievui bent ir nesudege, ens tikrai bijojau kad is jo gali likti visiskas sh. Buvo ir spotu ir near finishu ir emociju. Ypac emocionalinga pabaiga, shawno nenoras pasiduot ir tada kai jau buna nugaletojas. Net truputi susigraudinau ziurint paskutinias minutes, visgi tikrai tikiu kad cia buvo paskutinis kaip aktyvaus HBK wrestlerio matchas. Kad jis pasirodys ateity tai ner klausimu, bet jau daugiau turbut niekada nebewreslins tokio macio kaip kad wrestlino vakar.
Atsisveikinimas buvo grazus, ir tas rankos paspaudimas takerio, pries tai padedant atsistot, lyg simbolizuoja kad tokio priesiniko per wm jis ner turejes.
Dar noreciau pridet, del sios kovos buildo.vienas geriausiu koki esu mates, sneku apie tuos trumpus video kuriu buvo berods bent 5 skirtingai, idealiai parinktos muzikos ir idealiai sudeti.

Ar si wm geresne negu praitu metu? turbut taip, nes ME buvo Taker-HBK. jai praitais metais jis butu paskutinis tai dar butu klausimas, nes nebutume po wm taip nusivyle ME. Bet tikejausi geriau, buvo kalbama kad cia vienas geriausiu cardu per ilga laika, bet istikro tai gavom 1 spotfesta 2 gerus 1 puiku ir 6 fillerius.
Bet visdelto man patiko :)

Šį pranešimą redagavo Hunter: 2010-03-29, 18:30

Wrestler-X

1000

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0
Nu ka ir as pasireiksiu :) :
1. Tag Team. Nieko gero... Eilinis matchas ir tiek, pabaiga visiskai nuspejama ir labai trumpas, aj zodziu jis nevertas mano komentaru...
2. Triple Threat. Taip pat nieko ypatingo nepamaciau. Galejo nors DiBiasi duot nupinint cody ir atiduot pergale, taip ir Ortonas butu islikes ,,stiprus". Isimintiniausia buvo tai , kad Ortona labai palaike publika bei jo tas ranku iskelimas po matcho, kurio jau senai nemaciau.
3. Triple H VS Sheamus. Oho gavo net ***1/4 mano akimis jie tiek tikrai nebuvo verti. Absoliuciai nieko idomaus jie tam matche ir nepadare, gale buvo nuspejamas Pedigree ,,is oro''.
4. MITB. SWAGGER WON???????????? REALLY????? Nu cia tai nustebau, swaggeris tiek laiko nebuvo gaves jokio pusho, o paeme ir laimejo MITB. Labiausiai gaila Christian :D turbut taip jis niekad ir neislips is mid cardo... Nieko pries Swaggeri neturiu, jis gerai wrestlina, prie mico irgi visai neblogas, turi ta ME gyslele. Pats MITB matchas palyginus su praeitais buvo nieko gero, galejo labiau Bourne pasireikst, butu daves vaizdu...
5.Hart VS McMahon. BOOOOOOOOORING.... McMahon kaip visad pasityciojo is saves... Tipo atvedes jis ta Hart family norejo mus labai suintriguoti, BLA BLA BLA jokios intrigos cia nebuvo, visi suprato kaip viskas baigsis is karto.
6.CM Punk VS Rey. Nu ka isspaude viska ka galejo per tiek laiko. Sie du tikrai galejo surinkt ****+ , bet tiesiog neuzteko laiko. Galejo Tag teamus daryt Dark matcha, o Divu nesamones isvis mest lauk, bet ne WWE geriau viska sukis i viena vieta, o potencialiai viena is geriausiu WM matchu paliks paskutineje vietoje...
7.Edge VS Y2j. OMG cia tai nusivyliau. Velgi manau buvo per trumpas matchas, o tiek daug is siu dvieju tikejausi. Kaip ir maniau laimejo Y2j. O tas Spear nuo stalo buvo geriausia ju programos dalis. Per Extreme Rules tikiuosi sie du atsigriebs ir labai noriu , kad butu Y2j VS Edge WHC title Ladder match , that would be AWESOME.
8. Cena VS Batista. Pazvengiau is tu Cenos hateriu, kai pristatinejo Cena ir uz jo didelem raidem plakatas CENA SUCKS :) , tos maikes we hate Cena irgi neblogos, noreciau tokiu ...Pats matchas tai tikrai labai geras kaip siem dviem. Nemazai finisheriu, nearfallu ir galu gale aisq Superman WINS!
9. Ir galu gale TAKER VS HBK , 18:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!! and bye bye to HBK... Praeitas ju match buvo geresnis, turbut taip atrodo, kad jau esu per daug ispuikes ir jie tikrai aukstai uzsikele kartele po praeitos WM :) , bet nzn kazko man siame matche truko, nebuvo tokios intrigos, kokios tikejaus, per mazai nearfallu, nors ir taip buvo aisq , kad Taker laimes... Bet as kazkaip buvau isitikines , kad Triple H isikis, deja...
Seip , kad HBK career is over man nei silta , nei salta. As esu uz tai ,kad WWE atsirastu ko nors naujo ^_^

Šį pranešimą redagavo Wrestler-X: 2010-03-29, 20:57

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132
Nuvyle mane si WrestleMania. Pasiziurejus i card'a sou turejo dideli potenciala i viena is geriausiu WM ever. Nuvyle beveik visi matchai pradedant nuo opener'io, IMO Miz&Show vs. Morrison&Ron isvis nieko nedomino, tai buvo prastas opener'is vietoj jo daug geriau butu tikes MITB kuris tikrai itraukia ir uzveda publika. Kalbant apie MITB matcha tai visu pirma ziauriai nusivyliau nugaletoju ir meldziuosi, kad pagaliau ateitu pirmas kartas kai nepavyks sekmingai cashint lagaminelio. Aisku tikejausi, kad laimes Christian ir cash'ins lagamineli ta pacia nakti, kai Jericho nugales Edge, tai butu grazi ir isimintina WM akimirka. Tiesa sakat visai noreciau, kad Christian butu itrauktas i ta pati angle su Edge ir Y2J. Deja vietoj to Vincas dar karta parode vidurini pirsta internetininkams. O kalbant apie pacia match'o eiga, jis man visai patiko, buvo daug graziu spotu, o tas Kofio triukas su kopeciom buvo over the top. Minusai: buvo nemazai botch'u, matchas buvo siek tiek per trumpas ir kaip kazkas jau anksciau minejo, pritruko to vieno didelio OMG momento.
Kitas dalykas kurio visiskai nesupratau, tai Triple H pergale pries Sheamus. Kokia viso to reikalo prasme? Ar Sheamus is matcho isejo nors kiek stipresnis? ... No I don't think so. Sheamus'as koks buvo toks ir liko. Ar is sios pergales Triple H gavo kokios nors naudos? Hell no... Nieks ir neprase is Triple H svaraus job'o, bet vistiek galejo Hunteris padovanot pergale Sheamus'ui, bent jau po big time cheap shot'o ir rollup. Istiesu keistas sitas reikalas zinant, kad Triple H is dalies yra kaip ir atsakingas uz Sheamus'o push'a.
Hart'ai vs. McMahon buvo ziauriai nuobodu. IMO viskas ka Bret'ui reikejo padaryt, tai minute pastiffint ir atlikt visu taip ilgai laukta sharpshooter. Viskas! Nemanau, kad ten kazkam buvo labai idomu ziuret i toki labai ribotu galimybiu squash'a.
Mysterio vs. Punk atvirsciai nei Hart vs. McMahon norejosi, kad matchas testusi kuo ilgiau. Matchas turejo dideli potenciala i ***3/4 - **** beda tame, kad buvo gerokai per trumpas. Matomai wrestleriai tarpusavy turi tikrai gera chemistry, tikiuosi ju feud'as tesis ir dar pamatysim nemazai geru match'u.
Batista vs. Cena ir Orton & Legacy matchai turbut yra vieninteliai prie kuriu negaliu prikibt. Match'ai gerai subookinti ko tikejomes ta ir gavom. Cena ir Batista galbut siek tiek net pranoko patys save.
Taker vs. HBK, pora kartu buvau nugirdes gandu apie matcho baigti kuri man labai patiktu. Tai yra Bret'o isikisimas i matcha. Cia WWE turejo dar viena galimybe padaryt viena is isimintiniausiu visu laiku WM akimirku. Isivaizduokit, HBK nuo pergales skiria vos viena sekunde, tada isikisa Bret'as ir trenkia Shawn'ui su kede. Kitaip tariant Bret screwed Shawn. Pripazinkim, kad Bret'o susitikimas su HBK buvo 13 year in a making, o paprastas rankos paspaudimas buvo gerokai per silpna. Sitaip Bret'as ale atsilygintu Shawn'ui uz sugadinta kariera. IMO tai butu pats geriausias imanomas variantas, tik zinoma toki atveju Bret'as gautu gera kibira heat'o, o jis to tikrai nenori. Pats match'as pateisino lukescius tik nelabai patiko finishas. Praeitam matche Shawn'as (kalbant markiskai) pralaimejo del vienos klaidos, tai yra buvo labai arti. Siam matche Undertakeris isejo per nelyg undestructable. Kickout'as po trecio SCM? C'mon... Hypinant macha rodydavo promo kur kiti wresteriai kalba, kad jei kas nors ir gali nutraukt Takerio streak'a tai HBK. Dabar taip gavosi, kad kartele ant Takerio WM nenugalimumo auros uzkelta pernelyg aukstai. Zinojau, kad streak'as nebus nutraugtas, bet tie near fallai tikrai stverdavo uz sirdies.
Tai tiek...

P.S gale jokio WM uzdarymo klipuko? C'mon...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Man tai prasčiausia matyta Wrestlemania. Visi mačai iš kurių tikėjausi daugiau negu vidutinybės, nuvylė. Legacy trijulė padarė tiek kiek tikėjausi, nes kartelė nebuvo aukštai. Taip pat Punk - Rey nenuvylė, nes pats feudas man yra žiauriai lievas. Mane knisa SES, tik priešingai nuo SD publikos kurie turi sėdėti arenoj, aš galiu tiesiog nesisiųsti SD. Tai pats mačas man nerūpėjo, tačiau tai ką jie padarė susižiūrėjo gražiai. Čia galbūt įtakos turėjo dar faktas, kad Punk'o plaukai nebuvo on the line, tada aš būčiau palaikęs Rey ir taip įsijautęs į mačą. Sheamus su Hunteriu padarė ką galėjo, o galėjo jie nedaug, tik nesuprantu, kam reikėjo Hunteriui sušerti neblogai subuildintą jauną žvaigždę? Nebent po kokių metų, kitų, jie vėl susitiks ir tada jau Sheamus bus "patobulėjęs" ir galės įveikti karalių karalių :)
MITB buvo tikras nusivylimas. Vos keli gražesni veiksmai ir tik krūva pavojingų, tačiau priešingai atrodančių kritimų nuo kopėčių. Čia jau prieš savaitę matytas Ladder mačas per Destination X mano akim buvo bent 10 kart gražesnis. Džiugina tik tai, kad nugalėtojas buvo netikėtas ir jis tikrai gali būt ME, kur manau iškart ir eis. Galbūt čia specialiai jis kurį laiką buvo jobbinamas, kad padarytų šitą pergalę netikėta?
Bret screwed Vince... ^_^ Sugaištas laikas ir tiek. Jei jau neplanavo jie wrestlinti bent tris minutes o padaryti mačą į lumberjack tai kam dar tas "no holds barred" pridėtas? Tam, kad laikydamas laužtuvą galėtų patrankyt Vincui nugarą, kai teisėjas yra ir taip savas ir tikrai nediskvalifikuotų Hitman'o... žodžiu kažkoks nesusipratimas ir tiek...
Malonus siurprizas - Cena vs Batista. Ko jau ko, bet kad mėgausiuos šiuo maču tikrai nebūtų privertęs patikėti net `MalioK` mušdamas mane 5 metrų pagaliu. Bet va, ėmė šitas mačas ir man patiko. Ką gi, pagarba iš manęs. (tiesa, man dzin, kas laimėjo :))
Y2J - Edge - dar vienas nusivylimas. žinoma tik dėl to, kad norėjosi bombos (arba bent jau SPEAR), bet dabar tik vidutinis mačas. Tik tiek aišku, kad feudas dar nebaigtas, o tai yra gerai, ypač žinant, kad sekantis PPV yra Extreme rules.
Na ir Streak vs Career. vėl gi mačas tai neblogas. Bet tik ne čia ir ne dabar. Nežinau kaip jum, bet man būtų atrodę daug įtikinamiau jei pvz visą mačą HBK būtų reversines Takerio veiksmus, pats karts nuo karto skeldamas SCM, ar šiaip kokį moonsault; ir pan. Dabar jis valgė dar daugiau finisherių iš traumuoto Deadman (jaučiu kokius ~septynis laisvai suskaičiuotume), ir visai neatrodė pasiruošęs ištaisyti savo prieš metus padarytą klaidą. Taigi mano galva, psichologija buvo pasirinkta netinkamai. Tik patiko, kad HBK po mačo buvo su šypsena veide, o ne ašarų upeliais.

Taigi, kaip jau sakiau, WM nuvylė, nors mano požiūris į PW paskutiniu metu pasikeitė, bet vistiek tikėjausi geriau. Patiko plakatas su užrašu "Vince fears Dixie" :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-03-29, 22:03

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Pradesiu nuo to, kad pacios dekoracijos buvo nuostabios - malonus, bent jau mano skoniui, patobulinimas nuo praeitu metu, t.y. man rimtai patiko ir isejimo "piramide" ir konstrukcija, kuri kibo virs ringo, nuleidziusi maza ekrana i ringa, isejimu metu. Dabar siek tiek negativumo: Fantasia reikia nusauti, nes iki sio vakaro as nei karto jos negirdejau ir tolimame gyvenime nenoriu niekur ja matyti, kadangi ta moteriske dainavo per subine. Deja, cia ne didziausias smugis, kuri as gavau pradzioje, nes Jim Ross nesedejo uz komentatoriu stalo - zinau, kad jis buvo praneses, jog nekomentos WrestleMania, bet maniau tai blefas. Jei pradzioje as dar stengiausi uzmerkti i tai akys, vakaro gale Cole ir Striker vede mane is proto. Visi sie smulkus elementai man sukuria show atmosfera, todel norejau atkreipti i tai demesi pradzioje - net pimp fanas kailiniuose, kuri pamateme pradzioje, kazkodel uzdejo man placia sypsena ant veido.
SHOW-MIZ © vs. MORRISON & R-TRUTH
- daug kas kritikoja si matcha, iskaitant IWC "seniunus", bet man jis nuostabiai nuteike visam vakarui. As istikruju nenorejau MITB matcho pradzioje, nes jis savyje nesa vistiek kazkiek rimtumo ir reikalauja demesio, o tokie mazai svarbus matchai su spalvingais personazais (pvz. kaip JBL ir Finlay per WrestleMania XXIV) su trumpu matchu, gerai pazadina manyje apetita. Be to, matchas per savo trumpa laika papasakojo gera istorija. John Morrison ir R-Truth isejo atskirai, kai Show-Miz isejo petis i peti, kaip komanda ir dirbo matche kartu: kai Show isgelbejo Miz, istraukdamas ji is ringo ir gale padare tag'a reikiamu laiku ir laimejo su KO. Man labai patinka ju komanda, ypac The Miz, kuris per pastaraji pusmeti tapo vienu mano megstamiausiu talentu PW'e, kai tik pries pora metu negalejau jo pakesti. Vaikinas spindulioja charizma, o jo partneris islaiko monstro aura, uz kuria padekokime JeriShow laikotarpiui. * ½
DIBIASE vs. ORTON vs. RHODES - tiesiog WOW. Ne del to, kad matchas buvo toks saldus, bet vel gi, del istorijos papasakotos ringe. As nesitikejau absoliuciai nieko is sio matcho, jis man rupejo vos ne maziau uz divu arba tag team matchus, atsizvelgiant i build'a, nes Orton taip ir negaudavo to pop'o is ziurovu, kuris pagaliau ikaltu ziurovams, jog jis face. Ir problema buvo bookinge - jis atrode gerai net handicap matche pries The Legacy ir nebudavo normaliai primustas per TV, taigi ir ziurovai negalejo prie jo prisitrinti, uzjausti ji. Ir pagaliau per pacia WrestleMania tai ivyko - matcho pradzioje Randy buvo tiesiog primustas ir ji istikruju pasidare GAILA, net man. As pagaliau galejau jo pasigaileti, kaip ir kiti ziurovai, nes blogieciai dirbo kartu pries ji viena. Orton gavo absoliuciai nuostabius pop'us siame matche, kai dare savo comeback'us: turejome aiskia face vs. heels dinamika. O paskutinis "bruksniai" matcho gale, kur mateme RKO (po kurio ziurovai sprogo) bei punt kick - tie elementai pabreze, kad jis nors ir face, bet with an edge, t.y. su savotisku Attitude Eros bruozu. Net jo gyvatiska pravarde "The Viper" iskart kelia mintis apie "The Texas Rattlesnake". Beje, tai, aisku, nieko nereiskia, bet tiesiog idomu, kaip praeitais metais Randy uzdare WrestleMania, o siais metais iseina i antra vakaro matcha. * ¾
SLIM JIM - ispradziu mane labai suerzino si durnyste, bet veliau pagalvojau, kad ji uzeme tiek mazai laiko ir is esmes buvo vienintelis segmentas is uzkulisiu visam vakarui bei gavau pamatyti Mean Gene, taigi tiek to. Vien uz Okerlund duodu ¼ *
MONEY IN THE BANK LADDER MATCH VI - man patiko visu isejimai, nes dauguma turejo naujus drabuzius ir tai viena is tu smulkmenu, kurios man patinka WrestleMania rengenyje. Jack Swagger isejimas... jam tetruko uzsideti koki medali ir nusiskusti plikai, kad net paskutinis retard'as tarp ziurovu pamatytu jame Kurt Angle. Nu bent jau jo izvaizda nebuvo "WTF?" kaip Kofi Kingstono. Pats matchas buvo vienas is prastesniu $ITB ir manau naujoji "politika" del smugiu i galva gerai apribojo potencialiu spotu arsenala. Kas liecia originalesnius spotus, tai buvo geru, kurie man patiko - pavyzdziui kai matcho pradzioje visi susirinko prie kopeciu ir po eile bande uzlipti (tas faktas, kad dalivauja 10 zmoniu, padare tai smagiu momentu) arba spotas, kai is kopeciu padare "A" raide su Jack Swagger viduryje, spaudziamu is abeju pusiu. Buvo ir fail 'u kaip Kofi spotas vaiksciojant sulauzitu kopeciu pusemis. Deja, buvo ir keleta gerai pastebimu botchu, kaip pavojingas Kingston uzbegimas kopeciomis ant Kane, pries powerbomb'a, Swagger ir Bourne turejo maza broka bei aisku pabaiga, kur Jack kokia minute bande nukabinti lagamina. Bent jau buvau teisus, kad jie neduos lagamino Christian ir McIntyre, nes tai butu pernelig akivaizdu, o Christian atveju - pernelig tobula. Be to, nemanau, kad Vince pakeite savo nuomone apie ji (kaip anksciau nemate ji main evente, taip ir dabar nemato). Tiesiog galvojau, kad is likusiuju, jie tos lagamina zmogui, kuris gali kalbeti kaip MVP - kas liecia All American American, tai iki siol neizvelgiu jame "IT" faktorio ir nemanau, kad is jo kazkas iseis. Galiu klisti. Bent jau dabar jis gaus mic laiko ir galbut patobulins savo promo igudzius. ***
HALL OF FAME - labai gaila, kad jie nesusitare su The Ultimate Warrior, nes be jo sis 2010 metu "komplektas" buvo, mano nuomone, silpniausias is modernios HOF eros, t.y. su 2004 metu atgimimu. Aisku, kalbu is mainstream JAV poziurio, nes dauguma zmoniu kas buvo pacioje cerimonijoje ir WrestleMania arenoje net nenutuokia, kad realiai Antonio Inoki buvo didziausia legenda tarp visu itrauktu vardu - jiems tai buvo tiesiog japonas. Net Stu Hart neziurint i ta itaka, kokia jis padare verslui, net nepateko i USA Network ceremonijos eteri, nes reikejo skirti laiko Bob f'n Uecker :) O Ted DiBiase, kaip ir Roddy Piper, yra vienas riskiausiu PW vardu, kurie taip ir nelaike pasaulio titulo. DUD
TRIPLE H vs. SHEAMUS - gerai, cia as nustebau, kad laimejo Triple H, nes realiai dvi savaites pries PPV, jis iseidavo on top konfrontacijuose su Sheamus, o kaip taisykle, tai reiskia "nuskriastojo" pergale. Matchas nebuvo ypatingas, paprastas brawl, tiesiog ilgas, tikriausiai norint suteikti Sheamus daugiau itikinamumo, kad jis gali laikytis su auksciausio ligio opozicija. Vienas dalikas, kuris nustebino, tai, kad kai Hunter surakino figure four ant airio, komentatoriai ramiai paminejo, kad taip jis pagerbia savo "mokytoja" Ric Flair - pasirodo TNA darbuotoju vardai nera tokie jau tabu. Griztant prie Trips pergales, pasirodo jis ruosiamas programai su Cena ir tikriausiai virs heelu. ** ½
CM PUNK vs. REY MYSTERIO - ispradziu apsidziaugiau, kad CM Punk gavo slota auksciau Triple H matcho, bet mano dziaugsmas buvo trumpalaikis. Duoti jiems tiek PPV laiko po blizganciu segmentu SmackDown!'e buvo tiesiog nusikaltimas. Be to, as suprantu, kad vaikuciams norejo duoti didvyrio pergale stambiausiame show, bet argi ir taip neuztektinai face'us laimejo savo matchus? Cia atrodo, kad feudas dar tesis kuri laika ir is Rey kankinimo kaip S.E.S. nario galima buvo daug ka ispesti - pavyzdziui jis veliau pastatitu savo kauke, kad istrukti is sektos arba panasiu scenariju. Net siame WrestleMania matche, jei Punk laimetu, galima buvo po kovos nuskusti Rey kasele plauku ant jo "Avatar" kostiumo (kuris, beje, buvo pasibaisetinas). Kas liecia matcha, tai jie pasistenge padaryti ka gali per ta trumpa laika, bet del "laikrodzio" ju WrestleMania matchas nusileido net ju nemokamam SmackDown! 2010-02-12 susitikimui (taip neturi buti).** ¼
BRET HART vs. VINCE MCMAHON - mes su Lix taremes net neliesti sio matcho su penkiu metru pagaliu ir net pamirsti apie jo egzistavimas, bet nesusilaikiau. WHAT THE FUCK?! As megstu Bret, net pradedu skaityti jo knyga ir sukandes dantis uzmerkdavau akys i, vietomis, jo prasta darba RAW segmentuose, nes galvojau, kad gausiu normalu payoff per pay-per-view. Ziuredamas si sudo gabala as norejau, kad mama pagimditu mane atgal. Tai buvo vos pakenciamas reginis - pradedant to, kad Bret isejo savo iprastuose rubuose. Visa mesmale su seima buvo absoliuciai kvaila. Pats faktas, kad heel'as buvo apsuptas face'u ir primusamas kaip suo - MAN BUVO RIMTAI GAILA MCMAHON. Kitais zodziais, Bret man atrode kaip si padugne su savo seima, kurie apsupo vienisa zmogu = ass backwards booking. Kaip jau kazkada rasiau RAW temoje, The Hitman neturejo kliuciu, kurias butu priverstas iveikti - ziurovai buvo mire, jie tik reagavo, kai Bret paimdavo Vince kojas ir duodavo sharshooter uzuominas. Tai atveda mane prie kito daliko - kokio velnio babyface tease'ina ziurovus ir vis neduoda jiems ko jie nori, t.y. sharpshooterio!? Visas sis clusterfuck tesesi amzenybe su smugiais kede, Bret sedzinciu ant kedes, smugiais i tarpukoji ir t.t. As maldavau Dievo, kad tai baigtusi. Man pasidaro graudu, kai as prisimenu, kad dar tik pries keleta dienu jie auksciausiame ligyje svarste ar nederetu padaryti McMahon vs. Hard sios sudeties main eventu ^_^ Klausikit, as zinau, kad Bret negalima liesti galvos ir, kad jo Lloyd's of London sveikatos draudimas is esmes suriso betkokius minimalius planus NHB matchui. Nu jei jus isvis negalite liesti Bret, tai kam sis cirkas? Tegul Hart iseina su savo wrestling gear kaip 1997 metais (nesvarbu man, kad jis tures pilvuka - mateme Roddy Piperi nepaliginamai storesni WWE televizijoje); uzdeda savo akinius ant vaiko; sulaukia Vince; matchas prasideda; Bret trenkia Vinnie i smakra kaip ta lemtinga Montreal vakara uzkulisiuose; surakina visu laukta Sharpshooter; McMahon tapina, bet Bret nepaleidzia, kol jis nepraranda samones (kaip WrestleMania 13 su Austin); spjauna ant gulincio be samones Vince; po to iseina visa Hart seima ir The Hart Dynasty, kurie uzpildo ringa ir pakelia Bret ant peciu kaip WrestleManai X vakara. VISKAS. Laiko tai uzims pakankamai, kad fanai nesijaustu apiplesti, bet to paciu paliktu kitam matchui kaip Punk/Mysterio ir butu kurkas ispudingiau. KA JIE MAN DAVE!? -*
CHRIS JERICHO © vs. EDGE - iki sio matcho as galvojau, kad WrestleMania XXVI bus epic fail, bet, laimei, paskutinis siu keturiu valandu trecdalis isgelbejo show. Cia gavome nuostabu matcha - taip, siek tiek daugiau laiko butu gerai, bet net tai ka gavome mane patenkino. Visu pirma, tai pirmas vakaro matchas, kur gavau gera matcho psichologija (Randy ir Legacy buvo grazus storytelling, bet techniskos psichologijos ten truko). Jericho iki matcho state feuda ant Edge traumu pagrindo, taigi cia maloniai kovos eigoje, ekspluatavo ir apdirbinejo jo achilo sausgysle. Machas turejo pora grazius spotu, kurie padare man ispudi: 1. Chris pavercia Edge spear i codebreaker; 2. Edge spiria Chris i veida, kai pastarasis pabando spear :) Abu fantastiski momentai, kurie man patiko labiau uz ivykius po matcho. Kas liecia Y2J pergale, tai pries WrestleMania buvau tikras, kad savo matchus laimes Y2J, Sheamus ir Punk - kaip matote, atspejau tik Chris atveji. Vel gi, kaip pagrinda emiau keleta aplinkibiu: feudas tik prasidejo ir sioje programoje tai ju pirmas matchas; Edge gaudavo the upper hand daugumoje ju TV konfrontaciju; Chris tik neseniai laimejo titula ir, aisku, faktas, kad nuo pat WrestleMania 21 abu pasaulio titulai nekeite seimininku ta pati vakara:
  • WrestleMania 22: John Cena apgina pries Triple H; Rey Mysterio laimi is Kurt Angle;
  • WrestleMania 23: John Cena apgina pries Shawn Michaels; Undertaker laimi is Batista;
  • WrestleMania 24: Randy Orton apgina pries Triple H ir John Cena; The Undertaker laimi is Edge;
  • WrestleMania 25: Triple H apgina pries Randy Orton; John Cena laimi is Edge.
Kadangi manau mazai kas abejojo, jog John nugales Dave, Chris tikimybiskai turejo apginti, ka jis ir padare. *** ¾
TEAM PHOENIX vs. TEAM MCCOOL - akivaizdziai pats matchas buvo tik publikos atvesinimui tarp championship kovu, bet idomi ideja gale. Nors ir pabaiga isejo blogai, t.y. Vickie negalejo normaliai nupininti Kelly Kelly is pirmo karto, buvo malonu, kad Vickie padare visa tradicini frog splash kaip ji dare Eddie. Gaila tik, kad tai gavo nedideli pop'a ir daugiausiai buvo nusvilpta. Jei kas nezino, jie neatsitiktinai nusprende cia pagerbti zmogu, kuris melavo, sukciavo ir voge - Eddie Guerrero yra palaidotas Phoenix'e, kur turejome sia WrestleMania. Tarp kitko, nemazai wrestleriu nuejo ji aplankiti. ½ *
DAVE BATISTA © vs. JOHN CENA - mano neoficialus Cena didziuliu WrestleMania isejimu recordas tampa 2-3. Kiek atsimenu man patiko WrestleMania 22 ir 23 (Chicago tematikos ir ant Mustang GT), o po to vienas nuobodus isejimas po kito. Net Batista "spotlight" isejiams atrode geriau, atsivelgiant i tai kaip ispudinga tai atrode didziuleje arenoje. Matcho kokybe buvo mazdaug tai ko ir tikejausi is siu dveju - tas retesnis ir neiprastas reginis kai John Cena call 'ina matcha :) Ir dare tai nepersvariausiai, nes keleta kartu jo call 'ai aiskiai pateko ant kameros (nors ir Y2J issidave bent karta, kiek prisimenu). Buvo ir pora botchu - pavyzdziui tas DDT pirmoje puseje mane rimtai priverte nerimtauti, nes John negerai nusileido ir Batista buvo pasimetes keleta sekundziu. Veliau tas didelis Batista bomb botchas, kai Cena nedaskrido ant Dave peciu nuo virviu. Na bent jau matchas turejo siek tiek psichologijos, kur The Animal stengesi apdirbti Cena kakla. Pabaiga, kaip ir tikejausi, buvo STFU, bet patiko tas mazutis elementas kai Batista toliau tap'ino jau kai John paleido lauzima ir nulipo nuo jo - tarsi parodidamas, kad jis nugaletas ir palauztas zmogus ta vakara. *** ¼
THE UNDERTAKER vs. SHAWN MICHAELS - ir cia noriu atkreipti demesi i isejimus, kurie buvo labai geri. Tarkim ju WrestleMania 25 isejimai buvo teatraliniai ir taip ispudingesni is "geris pries blogi" istorijoje (nes 2009 metais tai buvo ju storyline pagrindas: sviesa pries tamsa), taip gavome Shawn nusileidzianti kaip is debesu, o The Undertaker kylanti is pragaro. Cia gi feudo pagrindas buvo HBK karjera - jokio good vs. bad, taigi man labai patiko, kad Shawn padare savo klasikini, uzpatentota "The Heartbreak Kid" isejima, nes jis eina ginti savo ketvircio amziaus ilgio karjera. 'Taker nauja apranga ir isejimas su lazeriais irgi atrode awesome, primindamas mums The Ministry of Darkness metus. Dabar pats matchas. Kaip MMA fanui, atsizvelgiant i tai, kad pro-wrestlinge tai retai gaunam, ziauriai patiko staredown pries pradzia, ypac kai tas Michaels pirstas per gerkle TIEK DAUG reiske matcho pabaigai. Pradeti jums pasakoti kaip man patiko matcho psichologija net nezinau kaip, nes tai buvo fantastiskas darbas - jie sugebejo itikinti MANE, ilgalaiki IWC nari, kad The Undertaker rimtai patire kelio trauma po old school pacioje matcho pradzioje. Kai jus sugebate mane priversti matcho pradzioje pagalvoti "Holly shit, Takeris rimtai negales testi matcho - jo keliai yra fucked", jus padarete nuostabu darba. Manau visi PW geekai kaip as zinojo, kad Mark eina i matcha su ziauriai prastos bukles keliais, taigi jie puikiai isnaudojo tai ne tik pries casual fanus, bet ir pries smarkus. Undertaker puikiai sell'ino kelius viso matcho eigoje ir net nedare savo tradicinio suicide dive per virves. Vienas dalikas, kuris man nepatiko pradzioje, tai kad jie labai anksti pradejo atlikti finisherius ir kalti near fall po near fall, taigi einant i pacia pabaiga, as maniau matchas **** ¼, bet po to ivyko TAI. Gal tai taip stipriai paveike tik mane, bet paskutine matcho minute, kur nuolankus The Undertaker sako Shawnui "Stay down!", bet pastarasis "uzkopia" ant 'Takerio ir parodo ta throat slit is staredown. I marked out. Tai buvo tiesiog pasakiska pabaiga, kuri perdave tiek dramos. Ir, aisku, tas jumping piledriver pastate taska. Tiesiog BRAVO. Ta drama pabaigoje man patiko net labiau uz "I'm sorry. I love you." is WrestleManai XXIV tarp Shawn ir Ric. **** ¾ Man abu ju matchai patiko vienodai - pirmas buvo galbut siek tiek tvirtesnis techniskai, bet sis turejo daugiau dramos. Kas liecia Shawn "pensija" tai ne as sugalvojau si grazu paliginima, bet jis nuostabiai tinka sioje situacijoje - PW verslas yra kaip Hotel California (The Eagles grupes daina):
    You can check-out any time you like,
    But you can never leave!
Be to, jei ieskote bent silpnu uzuominu (ir viska galima interpretoti savaip), tai ziurekime i tai, ka Michaels pasake pries pati eterio gala, pasisukes i kamera: Gonna drive my kids nuts in three weeks :D Kita vertus, HBK jau ne pirmus metus bando pasitraukti is verslo, bet pastoviai gauna ta skambuti is Vince arba Paul ir ji ikalbineja grizti. Jis grizta. Taigi yra IWC seniunu (kaip pavyzdziui Bryan Alvarez), kurie mano, jog Shawn sugalvojo subookinti savo paties retirement, t.y. pasiule Streak vs. Career saliga siam matchui tipo "jo, pralaimesiu, pailsesiu siek tiek, o veliau kai jums reikes, skambinkite", o realiai atieis namo ir pakeisus visus telefono numerius (metaforiskai kalbant). Taigi gali buti, kad kai niekas to nesitiki, tai istikruju paskutinis kartas kai matome Michael Hickenbottom ringe.

`MalioK` WrestleMania XXVI ivertinimas pasakė:

| A+ | A | A- | B+ | B | B- | C+ | C | C- | D+ | D | D- | F |

Pridėtas failas(-ai)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
-Tag. Cia patiko kazkur skaityta mintis, kad matcho trumpumas ir zmogus priimantis pin'a galejo buti apsresti zodziu "Cena yra nuobodus" :) Neisbaigtas matchas, todel kaip openeris nera geras. Be to, WM nera ta vieta, kur toliau reikia build'int Shaw knockout power. WM yra ta vieta, kur reikia buildint tag-team'a. Viename segmente esantys du Miz'o isgelbejimai atlikti Big Show toli grazu nebuildina tag-team'o. As netgi linkes sakyt, kad per TV kartais gauname zymiai geresniu matchu. Be to, man siek tiek pabodo random-tag-teaming.

-Triple-threat. Zr punkta 3 zemiau. Matchu uztvirtinta Ortono asmenybe, kaip Face, kuris nedirba publikai. Kuo daugiau tokiu face'u ^_^ Kaip matchas jis irgi neisbaigtas, ir visumoje mane nuvyle. Vienintelis geras dalykas, tai yra kad ir toliau matome Orton'a savo psichuojanciais veiksmais vykdanti logiska puolima.

-MITB. As, skirtingai nei daugelis, neturiu problemos, kad buvo 10 zmoniu. Tai suteike daugiau galimybiu matchui, deja jis irgi buvo per trumpas. Siek tiek nepatiko, kad Swagger nebuvo buildinamas nei pries MITB, nei jo metu. T.y. jo pergale atrodo kaip fluke.. O kaip to irodymas - nusegimo fail'as ir juokinga chalatas, su kuriuo jis atejo... As cia nesu linkes itin tapatinti Swaggerio Man nepatinka, kad WWE match'e planuoja spot'us, kuriuos is 5 bandymu gerai igyvendinti iseitu tik 1-2 kartus. Deja, ta turesim ir toliau. O tai veda prie to, kad visa laika matome pritemptus judesius, tokius kaip Hardy flip'as po Swagger "pastumimo" - nors realiai Hardy akivaizdziai persiverte pats. MITB matchas yra tinkama vieta pakelti ne viena, o du ar tris zmones, kurie galetu sakyti "pritruko vos vos" ir uzsukti realu feud'a tarpusavyje. Deja, cia pasirinko, kaip minejau, kelia "anyone can win". Swagger, jei jau gavo lagamina, tai manau parode, kad juo pasitiketi visgi galima. Nors realiai jis gali but pirmasis sufeilines su MITB cash-in kandidatas.

-HHH vs Sheamus. Cia man uz pati matcha buvo idomesnis HHH interviu po jo, kur jis netgi istraukia fraze, kad jis respect'ina Sheamus. Cia jau turejome pirma isbaigta vakaro matcha, be kazkokiu ypatingu atminti edanciu botch'u. Deja, siek tiek truko kazkokio akcento matcho psichologijoje - asies, apie kuria suktusi visas matchas. Tipinis trukumas brawl stiliaus matchu.

-Rey vs Punk. Jei nepilnu 7 minuciu non-squash matcha aplamai galima laikyti isbaigtu, tai sis buvo artimiausias tam. Buvo daug counteriu, ir matchas buvo pateiktas, taip, kad buvo galima tiketis, kad kazkuris kazkuri "prigaus" bet kuria akimirka. Taigi, nors ir netiketa, bet itikinama pabaiga. Aisku, as geriau buciau atidaves sekancio "matcho" 7 minutes ir 3 minutes pokalbiu sitam matchui, taip gaunant 17min ****+.

-Bret vs Vince. Cia jie isispraude save su bookinimu i kampa, ir gavome TNA WTF stiliaus momenta, kur logikos nerasi su ziburiu. Seimos "nupirkimas", tik apie ji isgirdus tapo nusivylimu, nors ir is karto tapo aisku kad tai double-swerve. Jei jau reikejo susieti Bret'a su Dynasty, tai as buciau dares taip: naudojes tik Dynasty kaip "pagalbininkus" Vincui, kurie competetive (kiek tai imanoma) matcho gale turnintu ant Vince, su normaliu referee zinoma. Aisku jie norejo tai pateikti kaip Hart'u VISOS seimos kersta, bet gavosi kas gavosi. Tikiuosi bent Bret neturnins i heel, o Dynasty laikys ir toliau face'ais. Natalia is the most underated Diva, EVER. Period.

-Edge vs Jericho. Matchas neitrauke, nors ir turejo gera psichologija, su svarbiu posukiu matcho eigoje, su Jericho mintimi "jei jau negaliu iveikti taves kaip eilinio sudelio, kuriuo tave laikau, tai atsiimsi ant kojos". Nepatiko kaip jie igyvendino atomazga. Turejo viskas iseiti, kaip Edge atkersijimas uz Jericho bandyma traumuoti koja po matcho, o isejo, kad jis tiesiog isliejo pykti. Publikai, kaip ir man - nepatiko :) Tik del skirtingu priezasciu. Gaila, kad spear, tiek ilgai buildintas nebuvo matcho didelis akcentas. Aisku Jericho bandymas ji atlikti primena klasikinius WM (ir ne tik) susitikimus, ypac pamegtus The Rock, kai bandoma atlikti oponento finisheris - tai yra geras dalykas, tik siame matche tai buvo per mazai akcentuota. Kai nukirpo Jericho entranco gabala, pagalvojau kad jie patys taip pasirinko - geriau apkarpykit, bet leiskit daugiau pakovot.. Gal taip ir buvo, bet to buvo negana, nors matchas buvo itikinamas, su itikinama psichologija.

-Cena vs Batista. Sis matchas man patiko zymiai maziau, nei daugeliui kitu. Is esmes, as nemaciau, kad kam jis nepatiktu labiau nei man. Matchas buvo OK, bet tik *** maksimum. Galbut del to, kad as skirtingai nei visi kiti tikejausi, kad gausime minimum ***1/2. Trys dideli botch'ai - visu pastebetas DDT, liudnas Cenos supleksas Batistai Scot Steiner (Royal Rumble, vs. HHH) stiliumi, bet irgi visu minimas top-rope move turned into powerbomb/spinebuster. Cia gi Cena siek tiek bandytas vaizduoti kaip desperate, bet gavosi kaip durnelis, darantis ta pacia klaida... :) Aisku labai daug ateme Cenos garsiai callinami judesiai, kas siek tiek galbut isduoda du dalykus - pirmiausia jiems teko gan daug matcho pakeisti po DDT botcho (galbut jie WM6 stiliumi net neturejo callinti judesiu), bet teko (kai Batista sumokejo tribute Owen vs Austin matchui), nes Cena vienu metu tikrai turejo "Lesnar-WM19-face". Antras dalykas - jei Cenai tikrai buvo blogai, gali buti, kad jis nejuto kaip garsiai callina. Bet kokiu atveju elementari klaida atviru veidu callinti judesi. Taip pat nesupratau kam reikejo callinti, netgi 2 ar 3 kartus jau per baigiamaji STFU. Isivaizduokite Benoit per WM20 callinant kada tapint Triple H, arba per WM13 Hart'a sakanti Austinui kada atlikti pass-out'a. Cia yra itin pradziamoksliskos klaidos, jau nekalbant apie nesvarius reversals kuriu buvo ne vienas. Man sis matchas pastebimai prastesnis nei ju SummerSlam susitikimas.

-Taker vs HBK. Mark-outinau del Underio ministry-of-darkness laiku aprangos (kurios laukiau jau gan senai, ir manau, kad ji pernai butu labiau tikusi), taciau irgi manau, kad cia jie neisnaudojo viso potencialo kuri galejo skirti Underio isejimui. I want Paul Bearer back!!! Aisku cia jis butu ne i tema, bet iki Underis "nuriedes i saulelydi" noreciau dar karta ji isvysti. Cia galiu atsakyti `MK` del "labai anksti pradejo atlikti finisherius ir kalti near fall po near fall" - cia dazniausiai buna gero matcho pozymis. T.y. usual spot'u padarymas pradzioje parodo, kad likusi matcho dalis bus itin unikali, vietoj to, kad matchas butu tipiniu judesiu seka isdeliota laike su resthold'ais ir kitom low-workrate pertraukom. Techniskai matchas zymiai silpnesnis matchas nei pernykstis. Buvo kelios vietos, kai norejau prasukineti, o tai parodo, kad atokvepiu momentus jie pasirinko netinkamai. Gerai parinktuose atokvepiuose ziurovai pailsi neatitraukdami demesio, uzsuka kokia skanduote ir pan. Deja, cia tai nebuvo padaryta tobulai. Taip pat nepatiko Underio kojos selinimas, kai jis atsistodavo tiek nuo vienos kojos tiek nuo kitos - reikia pasirinkti nuo kurios neva patogiau, ir daryti tai vieningai. Zinoma matcho judesys (su artima antra vieta - jumping tombstone piledriver) buvo moonsault on the table, kuris buvo smarkiai bothcintas (nepataike beveik tiek pat, kiek Eve Torres divu matche). Viename pakartojimu netgi matosi, kad Takeris pakelia kaire koja tiek, kad HBK ja vos tekliudo, ir realiai "smugi" suvalgo desines kojos dalis. Reiskia judesys pateike maziau nei 25%. Cia galima sukritikuoti rezisieriaus darba, nors tas botch'as pastebimas buvo tik viename is pakartojimu. Negaliu sakyti, kad tai daug (ar net nors kiek) atima is matcho, bet palieka minti (su konkreciu pavyzdziu), kad matchas nebuvo tobulas. Panasiai kaip su Angle vs HBK WM matchu - ten Angle dare Angle Slam i ringo post'a, ir vienas is replay'u parode, kad jis visiskai nepataike. Ten gi situacija nebuvo tokia salyginai bloga, nes tai nebuvo vienas svarbesniu matcho judesiu, kas moonsault atveju is esmes buvo. As nesu linkes matchu vertinti pagal ju svarba atskiriant svarba nuo technikos. Svarba yra privalomas dalykas geram matchui, bet didele svarba **** matcho nepadaro ****1/2 matchu. T.y. dabar tai atrodo kaip svarbus matchas, emocinis itraukimas ir pan, ir visi cia dalina matchui ****1/2+ panasiai kaip ir HBK vs Flair matchui. Pamastykit apie tai, ar tiek pat duotumet tam matchui paziureje build'a+pati matcha po 10 metu (su salyga, kad wrestlingas is esmes nepatobules kaip "sportas"). As manau kad po 10 metu as tam matchui duociau ****1/4 ir mastyciau, kad tai yra labiau dosnu, negu skupu.

-Bendri pastebejimai:
1. Prasti special isejimai. As vis tikejausi, kad visgi gausim Shawn nusileidima kaip per WM12.. Gavome klasikini, kas buvo tiesiogiai susije su tuo, ka Shawn ir akcentavo tiek worked tiek semi-worked interviu - su matchu, su baigtinumu. T.y. oreantuotasi plain-competetive sriti. Deja, as cia nematau minties testinumo - reikejo arba pasirinkti emocionaluma pirmoje vietoje, arba techniskuma. As buciau bookines itin special isejimus abiems, kurie jau nuo pradziu itrauktu ziurovus IR tiesiogiai, o ne vien is build'o. Cenos isejimas yra vienas silpniausiu is jo visu special isejimu, Batistos isejimas man siek tiek primena Luger'io Total Package laikus, nors cia tik WCW markams bus suprantama :D Manau Batistai buvo galima skirti geresni isejima. Fantasy entrance isejimuose as kada nors noreciau ji pamatyti ateinanti i ringa bevedanti kokius nors tikrus animals. Butu Vinco spjuvis WWF i veida :D

2. Komentarai. As, priesingai nei MK, nesitikejau isvysti JR, bet turiu priekaistu visiems trims komentatoriams.. Ypac Kingui uz fraze kuri liko pasibaigus PPV (nustebau labai ja isgirdes, tai net nzn, ar dar buvo kas pasakyta) atmintyje - "it's over shawn" ar kazkas pan, aisku jis nenorejo taip pateikti, bet gavosi taip, lyg atrode "eik jau eik greiciau, viskas taves cia nebereikia, o as noriu eiti ieskoti kokios nors Cougar".. Ilga komentatoriu tyla tikrai nepadejo, ypac truko JR highlight kalbos, reziumuojancios karjera, kuri galetu buti voice'as ateityje prisimenant Shawn..

3. Special match'ai. NOT. Pries card'a atrode, kad tik vienas matchas (HHH vs Sheamus) yra straight one on one, bet po card'o pasirodo, kad special matchai build'e buvo, nepabijokim tiesos - apgavyste. CM Punk vs Rey build'o metu buvo street fight, bet paskui kazkaip persikvalifikavo i paprasta matcha. Ta momenta visiskai praziopsojau - kada ivyko konvertavimasis? :D Triple threat yra no-dq matchas, kurio stipulation nebuvo visiskai isnaudotas. Nei kiek. To pasekoje Cody ir Ted iseina kaip ziopliai, kurie nesugebejo pasinaudoti sukurtomis aplinkybemis. Shawn vs Taker - vienas spot'as virs standard matcho ribu, ir tas subotchint'as. Jei jau nedare wrestling-classic, tai reikejo stipulation'a isnaudot geriau. Bret vs Vince - matcho tipas igalino Vince tureti itikinama puolima, bet jam tai nebuvo suteikta. Zodziu keturi matchai, kurie neisnaudojo savo galimybiu vien del paties matcho rusies, o tai yra apibrezimas neispildytu galimybiu.

4. Isejimu trukmes. Jau ne pirma WM didelej arenoj, kai jie turi dideliu problemu del to, kad isejimai+build'o parodymas uztrunka artimai matchui, lyginant trukme. Labai blogas dalykas, ypac pasijautes matchuose, kurie galejo turet daugiau laiko - MITB, Edge vs Jericho, ir zinoma, Punk vs Rey.

5. Striker must call moves. Ne viena karta buvo taip, kad po neaiskiai atlikto judesio Cole ir King metesi, kas cia kam padare zala.. Tokias situacijas 100% turi "apdoroti" Striker, nes net jeigu jis ir nusisnekes, jis sugebes tai pateikti tinkamu kampu. O ne paprastu Cole pasakymu "it looks like it was ... afterall. Vintage.."

6. Baigiamasis filmukas (kuris reziumuodavo visa WM PPV gale). As suprantu, kad tai butu siek tiek ateme is HBK isejimo, bet ji galima palikti ir baigiamojo filmuko pabaigoje, taip is esmes nieko neatimant is HBK. As visuomet su malonumu laukiu to filmuko viso WM ziurejimo metu, bandydamas sau mintyse deliotis, kas turetu patekti i ta 3-4 minuciu visos WM santrauka. Gaila si karta jos nebuvo. O gal tik mano turimoj versijoj???

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Stai ir pasibaige mano sestoji Wrestlemania. Turbut labiausiai nelaukta per visus tuos metus, bet dabar jau ir taip per daznai burbu apie tai kaip man PW nebekelia to zavesio, kaip anksciau. Bet kol vis dar ziuriu rassling'a, tol WM bus laukiamiausias metu renginys, be jokios abejones. Taigi apie viska nuo pradziu.
Specialiai laukiau HDTV kokybes KYR rip'o, kad bent siek tiek suvokti kokio dydzio yra stadionas ir kiek jame yra zmoniu. Nesveiko ilgio isejimo rampa mums irgi parodo, jog tai yra Wrestlemania, The Granddaddy of them all. Mus pasveikina... Michael f'n Cole. Kur JR ir kada Cole paliks WWE ir iseis i TNA? Fuck. Prasukau himna, nes as ne amerikietis ir man nepatinka kazkokia random popdievaite. Taigi turime Morrison & Truth vs. Miz-Show. Iseinant dalyviams pagalvojau, jog tai yra tas momentas, del kurio dauguma wrestleriu lieja visa prakaita - jie nori buti WM dalyviais. Sis openeris buvo per trumpas bent jau man, Morrison ir Truth 'svajone' greitai subyrejo - siame match'e net nebuvo hot tag, kada mes paskutini karta mateme tag match'a be sio svarbaus elemento? O juk tiek daug laiko buvo skiriama siam feud'ui per paskutini SD, tiek daug vienodu BS match'u ir prastu babyface juokeliu.... Na bet cia WM. Tenka nesigilinti i subtilybes ir ziureti toliau. *.
Mums rodoma 'Wrestlemania Axxess' ir visas tas pamisimas del WM. Jo, kazkada as irgi buvau panasiai pamises. O dabar - prasukam, nes nesinori girdeti Cole balso. Toliau turime epini Ortono feud'a su savo mokiniais. Bent jau man, Randy normaliai ziurisi kaip face'as, nes jis islaiko visas savo heel'isko personazo charakteristikas ir nesvaido kvailu juokeliu kaip koks Edge. Kai iseidinejo Cody galvojau is kur man girdeta ta muzika, bet kaip jau kazkas minejo - tai yra jo jobberio muzika! ^_^ Match'as buvo gerai suplanuotas, siek tiek trumpokas, kad parodyti gera istorija, bet tikrai nepykstu, nes WM perpildyta match'u ir sis feudas visai nera svarbus. Uzskaitom triple threat'a. Tik kazkaip sunkiai publikai ipirsti tuos Ted ir Cody, o gal tik man taip atrodo. Jei sis feudas baigiasi, tai Randy kaip face turbut labai keistai ziuretis. **1/2.
O, Slim Jim reklama. Zinot, dabar pagalvojau, jog Santino kazkada irgi bus Hall of Famer'is. Ypatingas personazas ir tarsi WWE talismanas, zmogus newrestlindamas sugeba trintis WWE ir gauti pinigus bei buti over su publika. Mae Young galetu ir atsisakyti kada nors pasirodyti ziurovams, uzkniso tie patys bajeriai metai is metu.
Okei, MITB. Dabar aisku pasakysiu svarbiausia - didelis HA-HA `MalioK`ui - jis mane, jog laimes MVP :) Fucking loser. O as vienu metu beziuredamas si match'a buvau patikejes, jog laimes Evan Bourne, jis tikrai gerai atrode match'e. Manau 10 dalyviu sitam spotfeste tikrai yra per daug, nes kai kurie ju buvo mire per ilgai. Match'as turejo keleta ispudingu spot'u, taciau buvo pilna botch'u (Swaggerio nesugebejimas nuimti lagamino buvo katastrofa) ir kvailu akimirku (suskilusios kopecios - ramentai?), taigi be abejo vienas prasciausiu MITB. Tegu daro 6 dalyvius kitamet, duoda daugiau laiko ir tuomet tie high-spot'ai daugiau reiks. Palikit bereiksmius kunu metimus TNA (This is what X Division is all about!). ***.
Hall of Fame highlights. Nesu didelis HOF fanas, nes man reiktu susipazinti geriau su dalyviais, kad suprasti ju reiksme PW verslui. Be abejo, Inoki buvo didziausia zvaigzde, taciau ne Amerikos publikai. Tikiuosi kai Santino bus indukuotas, jis gaus tiek pat laiko kaip Bob Uecker.
Sheamus vs. HHH. Man Sheamus labai primena Dan Hardy: abu pasikele, keista sukuosena ir plaukai, airis ir britas taigi su panasiu akcentu ir netgi veido bruozai man siek tiek panasus. Neblogas buvo brawl'as, nors pradzioje isvis tingejau ziureti si match'a, bet po to uzkabino, kaip ne keista. Smagu ziureti i tai kaip Sheamus is nekenciamiausio IWC wrestlerio tampa vargseliu, kuris yra isjobinamas egomaniako Triple H. Sis match'as atliko savo paskirti, laiko buvo duota nei daug, nei mazai ir sie du isspaude visai nemazai. Taigi gal pagaliau uzsiciaupsime ir pradesime i Sheamus geriau ziureti? :) Nes kodel jis nusipelne nMo blogiausio metu wrestlerio titulo pernai metais man liks paslaptimi. ***.
Rey vs. Punkster ir Punkster'iui duodama pakalbeti, kaip miela. Malonu matyti ir tai, kad SES iseina labai panasiai apsirenge ir manau tai reiskia, jog si grupe egzistuos dar kuri laika. Tikiuosi taip ir bus, nes siais laikais stables labai greitai isyra, bet cia yra tarsi sekta, o jos nariai yra paveikti CM Punk'o. Rey Rey subotchina entrance ir iseina su kvailu kostiumu. Match'as, kaip cia jau daugelis sake, buvo nusivylimas, jam duota per mazai laiko. Gaila, jog pergale atiteko Rey'iui, nes pamatyti Mysterio kaip SES dali butu auksas, kokiu promo turetume is Punk'o... Dabar taip ir nesupratau ar uzbaigtas feudas ar ne. Gal ne, sekantis PPV yra extreme rules, o tai reiskia, kad turesime visus tuos pacius match'us, tik hardcore tipo. Bent tikiuosi, kad po sio feudo Punk'as nebus palaidotas kazkur giliai, o isliks upper midcarde ir gal main event'e, jei Edge uzbaigs feuda su Jericho kaip cempionas. **1/4.
Ir stai bega laikas, ir mes priejome WM dugna. Net Hart vs. McMahon video buvo blogas, buvo sukurta tikrai daug geresniu, nei sitas. Bet cia NIEKIS, paaiskeja, kad Vince NUPIRKO Hart seima, jog tie jam tarnautu. O uz minutes paaiskeja, kad Hart'ai ne tokie buki, ir jie pades Bret'ui. Tai yra double-swerve. OMG? Kas galejo tuo patiketi, kas, kas? Kas ten kelia ranka? Mike Tenay? Gerai, gerai, TNA turi mokytis is sio match'o, tikiuosi Hogan vs. Bischoff feudo kulminacijoje pamatysime panasu match'a. Tai buvo neabejotinai vienas prasciausiu WM matchu ever ir as to nesuprantu. Atsimenate Mayweather vs. Big Show? Vince vs. HBK? Tai buvo tikrai entertaining, netradiciniai match'ai, bet rade savo vieta WM. Galvojau cia ir bus kazkas tokio, bet gavome katastrofa. Neisivaizduoju kaip Bret galejo pasitenkinti tokiu absurdisku in-ring grizimu. Sekantis. (Oh and... DUD.)
Bet palaukite! Sekancio ziureti jau visai nebesinori. Atsimenate kai sakiau, jog WM pasieke savo dugna? Manau, ne as vienas, sprendziant is ziurovu reakciju, buvau issunktas jau po puses show ir nelabai noriai ziurejau Edge vs. Jericho. Match'o pradzioje net zvilgteledavau i TV, kur tevai ziurejo 'Amzinuosius Jausmus' per TV3. Bet mazdaug ipusejus match'ui supratau, kad as neisitraukiu tik del to, kad esu pavarges, man skauda akis ir norisi miego, o ziurovai yra tokie mire... Is tikro Edge ir Jericho atliko tikrai gera darba. Pradzia buvo siek tiek leta, bet tai yra iprasta tradiciniam PW match'ui, o tradiciniu match'u per si WM dar nelabai ir mateme - visi buvo kazkokie pagreitinti. Pabaigoje tikrai isijauciau ir dabar laisvai duodu match'ui ***1/2. Ne kazkoks show-stealeris, bet geras darbas. Tik tas post match'as atrode absoliuciai nereikalingas. Pataupykite tokius spot'us Smackdown'ui, kur tai sulauks didesnes reakcijos.
Woooo! Divas! Iskart kai Justin Rrrrrrroberrrrrrrrrts paskelbe, jog musu laukia divos, parodoma kaip ziurovai skirstosi ir eina nusipirkti kazko pavalygti ir tikekimes, pasikrauti energijos main event'ui. Siaip jau Eve Torres ir Kelly Kelly turetu buti toli nuo wrestlingo ringo. Ir Vickie... kodel ji cia? Nu gi nenoriu as jos matyti, o sitie istvirke WWE juokeliai nera juokingi. Bet visgi manau, kad jei paaiskes, jog Vickie yra lezbiete ir jos mergina bus Mae Young, tai atnes daug pinigu kompanijai. 1/4*.
Tarp kitko, kodel "Be Yourself" yra viena is WM theme'u? As dar dabar atsimenu, kai si daina buvo WWE RAW Diva Search 2005 theme ir tuo metu as kaip tik susidomejau Audioslave kuryba. Neisivaizduoju kodel po 5 metru pertraukos WWE vel istraukia sita daina is uzkampiu.
Atrodo keista ir juokinga, bet Cena vs. Batista buvo mano 2-oje vietoje pagal geriausiai uzbuildint'a feud'a einant i WM. Tikrai patiko Batistos darbas prie mikrofono, jis skambejo itikinamai, o Cena yra Cena. John'o entrance buvo totaliai ne i tema. Gal kita karta tegu atsiveda cirko artistus, kad jie pasokinetu ant batuto, o tada Cena paprasciausiai iseis ir prabegs pro visa takeli? Pats match'as buvo tikrai geras, visapusiskai pateisino lukescius. Aisku buvo botch'as, bet siame WM beveik visi match'ai tuo pazenklinti. Finish'as buvo aiskus. Patiko Batistos veido israiska po Cena'os kick-out'o po Batista Bomb bei, kaip `MK jau minejo, Dave labai smagiai tapp'ino net match'ui ir pasibaigus. Sis match'as ir feud'as tik patvirtina, kad Batista yra solidus darbuotojas tiek ringe, tiek prie mikrofono. Niekada jis neieis i geriausiuju sarasa, taciau jis gauna ryskiai per daug hate'o is IWC. Uzskaitau match'a. ***3/4.
Taigi Taker vs. HBK vistik yra main event. Ir gerai. Ziurovai tikrai atgijo siam match'ui, o as kartu su jais. Patiko entrance'ai ir staredown'as. Tikrai negaliu lyginti su praeitu metu match'u, nes turiu bloga atminti ir visiskai neebeatsimenu praeitu metu match'o. Bet tai ka maciau, buvo labai grazu. Daug dramos ir intrigos del Taker'io 'suzeisto' kelio. Man patiko tie finisher'iu darymai, nes tai sukure tikrai epinio match'o atmosfera, kuria ir reikia sukurti Wrestleman'ios main event'e. Bravo siems wrestleriams. Jei HBK tikrai baigia karjera - jis turejo puiku isejima. Tik dabar gaila, jei neliks HBK, kas uzims ta show-stealer vieta per sekanti WM? Be to, taip ir nepamaciau svajoto HBK vs. CM Punk feud'o... Na bet nenukrypkime. Match'as pozityviai uzbaigia Wrestlemania, nors as irgi pasigedau galutinio video package'o. ****1/2.
Bendrai galiu pasakyti, jog kaip ir per visas WM, buvo meslo, bet buvo ir aukso. Kai as neturejau dideliu lukesciu ir nelabai laukiau renginio, tai ir nenusivyliau. Patiko renginys, vertinti gal nevertinsiu, nes retai vertinu PW PPV ir sis mano ivertinimas nieko nereikstu. Tiesiog likau patenkintas renginiu ir nesijauciu, kad ismeciau 4 valandas, o to as siais laikais ir tikiuosi is PW. Tik va dabar, kaip prisiversti ziureti tolimesnius show, kai zinai, jog ateis vel tamsus laikai su prastais ir neidomiais feudais...? :)

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-03-30, 16:15, pasakė:

Cia galiu atsakyti `MK` del "labai anksti pradejo atlikti finisherius ir kalti near fall po near fall" - cia dazniausiai buna gero matcho pozymis.
Mano problema buvo ne tai, kad anksti pradejo daryti finisus - grinai tai, kaip tu rasei, tik prideda work rate i matcha, bei padeda atmesti nuobodzius casual fanams (ir smarkams, jei ilgai istempti) hammer lockus, headlockus ir pns. Man nepatiko tai, kad po tu finiseriu jie irgi naksti pradejo daryti near fall 'us. Man tai ateme itikinamumo nuo matcho. Jei tai butu grinai finiseris ir greitas 2 arba koks 1.5 count: gerai, grazu ir ispudinga, o jie svezi ir padaro greitus kick out'us. Kita vertus, daug kaltes uz tai suverciu ant Cole, nes jo "This is It!" pino metu, vos praejus 5+ minutems is matcho, tiesiog izeidinejo mano ir kitu ziurovu intelekta. Pries signature ir finisher judesiu panaudojima ankti matche neturiu nieko pries, jei jie greitai kick-out'ina, nes jie svezi.

Zinoma matcho judesys (su artima antra vieta - jumping tombstone piledriver) buvo moonsault on the table, kuris buvo smarkiai bothcintas (nepataike beveik tiek pat, kiek Eve Torres divu matche). Viename pakartojimu netgi matosi, kad Takeris pakelia kaire koja tiek, kad HBK ja vos tekliudo, ir realiai "smugi" suvalgo desines kojos dalis. Reiskia judesys pateike maziau nei 25%.
Kaip ir tu, manau tai buvo stambus matcho botch'as, bet matcho psichologija ir retas geras komentatoriu darbas ji gerai "uzmaskavo". Is esmes, 'Taker pradejo iskart kaip pamises sellinti savo kaire koja (nors ir ne ta, kuri gavo daugiausiai kontakto, judesio metu - bet casualai to nepastebetu), o Cole ir Lawler nedelsiant atkreipe demesi, kad jam "galjo luzti koja" ir kaip jis skausme ja apkabino. Va jei Undertaker pradeti sellinti savo pilva ar nugara, o komentatoriai nepadaritu to gero cover up, casual fanai pajustu ziauru botcha. Velgi, laime, kad turejome tokius profesionalsu kaip Michaels ir 'Taker.

CM Punk vs Rey build'o metu buvo street fight, bet paskui kazkaip persikvalifikavo i paprasta matcha. Ta momenta visiskai praziopsojau - kada ivyko konvertavimasis? ^_^
Matchas niekad nebuvo oficialiai paskelbtas kaip street fight. Kovo 19 dienos SmackDown!'e buvo Luke ir Rey matchas, kur jei Mysterio laimetu, jis gautu savo valia, t.y. jo matchas su CM Punk per WrestleMania virstu street fight, bet jei laimetu Gallows, tai, pralaimejimo per WrestleManai atveju, 619 prisidetu pries Straight Edge Society. Punk parankinis laimejo.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Na pagaliau ir aš su savo 30 kb/s internetu peržiurėjau WM. Iškart prieš žiūrėdamas pasakiau ,kad nebus jokių nuolaidžiavimu kaip buvo per XXV. Aišku buvau labai geros nuotaikos, pavarges po didelio darbo ir štai prisėdau prie renginio, kaip ir kažkas minėjo nors kasmet šiek tiek mažiau laukiamo, bet tai nereiškia ,kad šis renginys man atsibodo tiesiog i pro-wrestlinga žiuriu dabar kitaip.

Pirmasis matčas nustebino savo...trukme. 4 minutės Tag Team matčo? Nors aš per daug nenusivyliau, man šis matčas buvo: neseniai sukurta tag team vs. random tag team. Toliau ėjo Triple Threat, kadangi šiaip show atsisiunčiu labai retai, tai tas Randy palaikimas netgi šiek tiek nustebino ir patinka ,kad šis yra feisas nepadlaižiaujantis publikai. Žodžiu išskirtinis ir tai yra gerai. Pats matčas man patiko ir dėl trukmės ir psichologijos. Ortonas dar labiau buvo užtvirtintas kaip Face. Money in the Bank nebuvo nuobodus ir buvo gera spotu(kartais dėja ir botchu) fiesta. Tiesa šis MITB man buvo praščiausias iš visų matytu ir beje tikiuosi ,kad WWE gražins bent jau 8 žmonių slotą. Toliau mano nelauktasis Sheamus ir Triple H gana nustebino, geras brawlas ir Sheamus atrodė stipriai. Nesitikėjau ,kad tarkim Sheamus laimės tad jokios staigmenos po Pedigree nebuvo tik vienas pastebėjimas jei jau Triple H kick outino iš Pump Kick tai Sheamus galėjo kick outinti iš Pedigree! Bet visgi neblogas matčas. Rey ir CM Punk feudas man atrodo auksinis, dėja matčui buvo skirtas mažas time slotas ir to pasekoje jie nepadarė ko galėjo. Bet kokiu atvėju per tiek kiek turėjo laiko jie mane patenkino. Bret vs. Vince feudas man nepatiko taigi jų matčą žiurėjau prasukinėdamas nu Bret apgavo Vince tai kam jam dar tos šeimos? Čia dėl tų apgavysčiu visai durnai. Tai reikėjo jam nusisamdyt koki Khali, Vladimir Koslow, Mark Henry, Kane ir varyt daužyt Breto! Nosense. Toliau Edge vs. Jericho matčas jis man suėjo, nieko kažko didelio tokio ,bet patiko. Labiau nei WM 24 ir 25 Triple Threat'ai nors ir šiame fanai buvo šiek tiek apsimiegoje. Batista vs. Cena matčas buvo mano labai laukiamas iš vis aš jų rematčo laukiau nuo SumerSlam 08. Bet ir vėl gi šiek tiek trumpokas, bet kokiu atvėju vyrai dar karta įrodė ,kad nėra kažkokie pro-wrestlingo kovos guru ,bet gali sukurti gerą kovą. Ir čia žiurovai buvo labiau įsijaute ir aš kažkaip labiau įsijaučiau. Na ir pagaliau atėjo tas momentas Undertaker vs. Shawn Michaels "Career vs. Streak" aišku šis matčas nebuvo geresnis už praeitų metų ,bet užtad buvo geriau su buildintas ir jo reikšmė buvo didesnė. Pabaiga tai išvis epic, tas slap ir Tombstone Piledriver. Labai džiaugiuosi ,kad šioje Wrestlemanijoje jie buvo main evente.

Apibendrinant pats show buvo very good, kaip Wrestlemania tai neapsisprendžiu tarp Good/Decent. Viskas buvo gerai tik per mažai laiko kai kuriems matčams ir + šiai Wrestlemanjai akivaizdžiai buvo iškelta per aukšta kartelė. Žodžiu potencialo viso tikrai neišnaudojo ,bet po XXV tai geras atokvėpis. Mano nuomone daug geresnė Wrestlemanija nei XXV ir šiek tiek blogesnė už 23 ir XXIV. Vertinčiau 7/10.

Mano žiūrėtu Wrestlemaniju rankingas:

1. WM XXIV
2. WM 23
3. WM 21
4. WM XXVI
5. WM 22
6. WM XXV

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-04-03, 07:41

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Vakar, sveziausiame Wrestling Observer Newsletter, pasirode Dave Meltzer WrestleMania XXVI ivertinimai (idejau jos i pirma temos posta):
    Show-Miz © vs. John Morrison & R-Truth 1/2*
    Randy Orton vs. Cody Rhodes vs. Ted DiBiase **3/4
    Money In The Bank Ladder Match VI ***3/4
    Triple H vs. Sheamus ***1/4
    CM Punk vs. Rey Mysterio ***
    Bret Hart vs. Vince McMahon n/a
    Chris Jericho © vs. Edge ****
    Team Phoenix vs. Team McCool DUD
    John Cena © vs. Batista ***1/2
    Shawn Michaels vs. The Undertaker ****3/4

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0