Peršokti prie turinio

Royal Rumble 2010

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 44

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
Ted Dibiase siu metu RR nugaletojas. Na bent tikrai to noreciau neskaitant kandidatu kaip kad Christian ar Edge, bet pirmas del to kad jis jau tikriausiai palaidotas vinco o antras todel kad tikrai netikiu kad edge spes sugryst. Tokie gandai jau buvo kad Ted pries Randy ir jau patys yvikiai tam duoda pagrindo, o daba ir Randy del titulo kovoja ir tikriausiai ji pasiema.
Kitas realiausias kandidatas mano manymu - Y2K. Todel kad dar nera laimejes, o cia jau kaip ne vienas pastebejo dabar jau tampa kaip ir tradicija duoti laimet zmogui kuris to dar nebuvo padares ir yra nusipelnes kompanijai. Cena jau laimejes todel mazina jo sansus, nors zinant wwe nenustebciau jai ponas Jonas keliautu i WM main eventa is RR. CM Punk butu tikrai realus kandidatas, bet man kazkaip rodos ji truputi nurase kaikuriam laiko, nors RR ir butu puiki galimybe sugryzt.
O jai imam visiska fantasy scenariju tai HBK nesulaukes per kita raw atsakymo is Takerio, laimi RR keliauja i WM26 laimi WHC titula ir nutraukia Takrio wm serija :) butu patys nuostabiausiai menesiai iki wm wwe ir epinis machas per wm!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Taip, dabar jau pradeda šviestis kitas nugalėtas. Nors labai nenorėčiau, bet šansų manau turi DiBiase kuris stotų prieš Ortoną (kuris, beje, nelaimės prieš Ryžą.) Su Edge bus taip pat kaip pernai su Christian - visi laukė, o Vince parodo špygą.
BET, aš dar labiau tikiu, kad tai bus HBK. NES žinant, kad tai turės būt WM ME reikia tikrai užtikrinto žmogaus, kad mačas nebūtų nuviliantis. O tai gali "garantuoti" tik keli vardai. Tai Taker, HBK, Edge, Y2J. ir GAL Cena. Bet jis čia sunkiai paišos, nors manau, kad jis iš ringo kris 29-as. Taigi man pakankamai realus variantas atrodo HBK - Taker.

Taip pat dar nenurašau galimybės, kad Orton po pralaimėjimo Sheamus sugalvos save įtraukti į Rumble mačą ir padaręs gana nemažą netikėtumą jį laimėti.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Žygi, prieš post'indamas galėtum pasidomėti šiek tiek. Taip pat atsakant į CM Punk šansus laimėti - Punk'ui tikrai ne per anksti, galėčiau pasakyti, kad dabar yra puikus metas (nepaisant to kvailo burry), be Punk'o IMO didžiausias galimybes turi Edge ir dabar Cena, bet ko jau ko, Cena'os pergalės mano nuomone nebus. Dėl Edge irgi klausimas, prisiminkime Christian situaciją. Daugelis to tikėjosi, bet jo net mače nebuvo, o dabar pridėkime ir tai, kad Edge turi traumą (žinoma, neaišku kiek jis iškritęs), bet net jei ir padarytų return'ą, tai manau, kad nebūtų build'inamas titului, o feud'ui su Y2J. Dėl Morrison, Kofi ir Ted, jų pergalės galiu teigti 99% nebus (1% procentą palikau dėl kartais (tiksliau dažno) kvailo booking'o). Punk'as nelaimėjo Homecoming, todėl jei reiktų lažintis, mano pinigai būtų "ant jo".

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Na, Žygi... Tikrai galėjai pasidomėti. Pilnai sutinku su UNBROKEN :) Aišku, pirmadienį matydamas Kofi kartu su Ortonu ir Cena aš pagalvojau, kad gal tai gali būti kažkoks tai build Kofiui (Visgi toks match ir nešvari pabaiga). Aišku Kofi su Ortonu turėjo match'ų ir anksčiau, bet čia buvo NR.1 contender ir jei dabar kas pasakytų, kad Kofi laimės RR ir gaus push'ą iki WM, tai gal ir patikėčiau. Punk visgi išlieka mano favoritas ir daugiausiai šansų mano manymu yra, kad jis laimės Royal Rumble. Morrison jei laimėtų lagaminą būtų labai didelis pasiekimas. Christian bijau, kad išvis nepasirodys match'e, nors kažkaip nuojauta kužda, kad jis atiduos titulą Zeek'ui. Jei tai reikštų ėjimą iš ECW lauk ir push'ą, tada OK. Edge bijau, kad išvis nepasirodys RR, kažkaip kuo toliau, tuo labiau tokia nuojauta yra. Tai koks JR pasako, kad jis nespės išgyt, tai dar kas parašo tai. You never know... Cena manau, kad kris iš RR. Ir nenoriu, ir nemanau, kad John'as laimės Royal Rumble. Be to jam to nereikia. Vieną WM po šitiek metų galime pamatyt be jo title picture. Ted mano manymu nebūtų pats blogiausias variantas, bet jam dar tai per anksti. Nors pvz Sheamus pakilo kaip ant mielių, tad ir čia negali žinot, kas Vincui šaus. Vat kas įdomu, tai WWE title. Ne pats match'as, bet title likimas. Pats sirgsiu už Ortoną ir man bus šimtą kart mieliau jį matyti su WWE title, nei Sheamus. Gal ir neprotingai mąstau, bet man Sheamus nesižiūri kaip Champ'as. Aišku jei turėsime WM 25 WWE title match'o pakartojimą(kalbu apie kokybę) ar net rematch'ą tai nesmagu, bet dar iki WM toli, todėl dar galima nesvajot. Pirmadienį pamatysime ar Taker duos "atsaką" HBK dėl WM 25 rematch, tada galėsime vėl daryti prielaidas. :)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-13, 20:02

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 66 Pranešimai:
0
Taip. Kai sužinojau, kad Ortonas NR.1 pretendentas kažkaip pagalvojau, kad jis laimi RR titulą, tada Ted DiBiase laimi RR ir tada galėtų daryti panašiau kaip per evoliucijos galą, tačiau kad būtų įdomiau DiBiase galėtų WHC pasirinkti (manau, kad Batista bus WHC). Na ir per WM manau visai padoriai atrodytų O kalbant apie Ortoną jis galėtų tam DiBiase prigasdinti, kad jis išeitų, o kokį balandį patį Ortoną išdraftinti Į SD (žinoma per WM pralošus titulą). Tada būtų faina Ted DiBiase WHC o Ortonas Chalanger'is. Ot būtų manau visai faina. O šiaip manau, kad realių šansų laimėti RR dar turi Y2J, CM, galbūt Matt Hardy, bet abejotina. Dar galėtų juk Kokiam Carlito duoti, bet čia fantastika ir tiek. :)

Šį pranešimą redagavo Virmantas: 2010-01-14, 19:24

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Niekaip negaliu patiketi, kad del dirzo turesim heel vs heel, one on one matcha..
Kazkaip dar tikiuosi, kad i ji bus pridetas Cena, ar bent Kofi, kad publikai butu ka per ta matcha palaikyt..
Suprasciau, jei dar RR vyktu Missouryje - home crowd advantage butu Orton puseje..
Bet kai pasitikrinau, kur vyksta Rumble, tai dabar tikiuosi to 0,001% tikimybes issipildymo, kad isvysime Rumble matche Atlanta's own - Bill Goldberg! :)
Sakysite tokiems sugrizimams visiskai nera sansu? Pasiziurekite pirmaji siu metu Raw :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Na ką, turime sarašą tų, kurie dalyvaus Royal Rumble ir net (Paskelbtų daliyvių skaičius)
Spoiler'is

Kadangi tai gan didelis Spoileris, tai šnekėsiu po spoiler tag'ais.
Spoiler'is
.Taipogi nematau Christian, kas yra negerai :D WWE tinklalapis papostino šį sarašą. Aišku tikėtina, kad ne visi pasirodys, bet vistiek sarašas per daug teigiamų emocijų nesuteikia. [/spoiler]

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-19, 20:19

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 321 Pranešimai:
5
Na va, negalima iškart remtis išankstiniais sąrašais. Jau yra paskelbtas atnaujintas (kuriuom taip pat neturėtumėm aklai remtis):
Spoiler'is
Atsižvelgiant į tai, kad yra nemažai laisvų vietų(pagal sąrašą 6) ir remiantis Meltzerio naujiena, kad Edge sveiksta greičiau nei planuota, tikrai yra šansų, kad jis grįš, BET pastarosiomis dienomis mano nuojauta sako, kad laimės HBK ir ji vis didėja. Neseniai per Raw Takeris atsisakė kovoti su HBK. Tikriausiai daug kas tuo metu pagalvojo: ačiū Dievui, kad nebus to rematcho...bet HBK laimėjus RR kovą, Takeris nebeturės kur bėgti. Gaunasi gan intriguojantis build up'as: Undertaker nenori kovot(o gal net bijo) ir tai gali įtikint, kad jis iš tikrųjų gali pralaimėt. Na tokie mano pamąstymai dėl HBK(nors gan vėlokai susipratau). Jei Edge laimėtų Rumble, greičiausiai jam tektų kovot prieš Jericho, bet kaip tada pastarasis "pavogtų" titulą iš Taker? Šitas scenarijus mažiau realus. Galiausiai lieka variantas su Ortonu: jis nugali Sheamus, o rumble laimi Kofis arba DiBiase, bet dėl jų abejoju, nes Kofį kažkaip nustojo pushint, o DiBiasiui LABAI trūksta overness. Neatmetu ir kitų galimų laimėtojų, bet dėl Punko, Jericho ar Cenos pradedu labai abejoti. Galbūt Cena ir Batista vienas kitą išmes iš ringo ir pradės feudint?...Galiu pasakyt, kad nuomonė dėl laimėtojo labai pasikeitė nuo mėnėsio pradžios.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Atsakydamas į Spectre "klausimą" pasakysiu, kad Y2J (arba bet kuris kitas "taikinys" RR laimėtojui) gali laimėti diržą per Elimination Chamber :D

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Įdomus PPV, gan geras, bet buvo galima išspausti daugiau. Taigi, šou prasideda ECW Championship maču (nenustebau, nors man labiau patiktų, kad pirma praeitų div'ų crappy stuff, o tada prasidėtų rimtas wrestling'as). Tačiau nepaisant to, mačas kaip opener'is buvo kaip per viduriuką. Christian kaip visada, atliko gerą darbą ir kas svarbiausia, kad jam ne taip blogai kaip tikėjausi talkino ir Ezekiel. Visiškai nesitikėjau, kad taip palyginti trumpai build'intas Jackson iškovos diržą. Pats netgi vietoje jo norėjau matyti ką nors kitą. Na, bet šis mačas neblogai nuteikė visam sekančiam renginiui. Na, mačui galėčiau parašyti apie **3/4. Sekantis segment'as, kuriame Cryme Tyme prašo antros vietos RR mače ištiesų buvo juokingas, negaliu jo nepaminėti :D. Khali nerealiai suvaidino :D. Tai mane dar labia uužvedė artėjančiam Royal Rumble mačui. Taip pat, man patiko sprendimas padaryti Miz vs. MVP, card'as kuris atrodė gan skurdžiai kiek išsiplėtė. Prieš mačą beveik neabejojau, akd U.S. titulas pakeis rankas, tačiau tai neįvyko. Mačas buvo prastesnis nei opener'is, taipogi kiek keistai atrodė post-amtch MVP turn'as (kuris gal net nebus turn'as, tiesiog taip bus vystomas storyline). Na, bet mačas nė kiek nesugadino nuotaikos, nes man labai daug nereiškė. **1/4 Toliau, griūnantys JeriShow ir The Legacy tarpusavio santykiai, it's cool with me, ryškėja galimi WrestleMania mačai. Toliau Randy Orton vs. Sheamus ir kirbanti mintis, kad titulas grįš tinkamam žmogui. Sheamus įgrįsęs WWE universe netgi padeda Orton'ui gauti nemažai pop. Deja, sulaukėme labai poor mačo, juk tai WWE Championship mačas! U.S. titulo mačui tai atleistina, bet tk ne WWE. :) Žinoma, esmė buvo ne pats mačas, o Legacy suskaldymas, bet tai atrodo toks atmestinai paruoštas mačas. Tik kažkodėl dabar neatrodo, kad matysime Randy vs. Ted, o matysime Randy vs. Cody (nors gan logiška, juk kažkada buvo feud'as tarp Rhodes family ir Orton). Mačui skirčiau ne daugiau **, mačas underdeliver'ino + kiek sugadino nuotaiką. Divas skipped. Undertaker vs. Rey Mysterio. Antras mačas pagal svarbą šiame PPV man. Ir jis nenuvylė, Taker'is gerai dirbo su Rey Rey. Kas man labai patiko šiame mače - Under'io kraujas iš nosies - tai padarė Rey'iaus 619 efektingesnius, atrodančisu realiau. Ir manau nelaimei, Under'is padarė labai netikėtą back on track! Powerbomb! 1... 2... 3... Šiaip mačui duodu ***, bet jis buvo trumpokas. Nugalėjus Taker'iui, aš beveik neabejojau Shawn'o sėkme main-event'e. Taigi, neaptarinėsiu sekančio segment'o ir peršoksiu prie THE ROYAL RUMBLE MATCH! God damn it! I'm so freakin' excited and hyped! Pristatomas mačas ir pirmieji ringe: Ziggler'is ir Bourne. Geras sprendimas pradėti jeis, juk jie nebuvo pretendentai į pergalę. Jų nebloga pradžia ir... ... sekantis žmogus yra CM PUNK!!! Pukus raudonas attire! Ir mano nuomone pats puikiausias įmanomas build'as, Evan is elimintaed, Dolph is eliinated too! Ir CM Punk'as prašo mic'o. P.s. I'm not a big fan of bald girls :D. Labai puikiai atliktas visas to Punk'o mic'ų veiksmas. JTG krenta iš karto. Ir vėl mic'as. Punk'as iš tiesų atrodo kaip Jesus :D. Great job, kažkodėl pagalvojau, kad iš kart po vienos Punk'o pasirodys Edge'as. Boom, Khali. Ir vėlgi, puikus "I can save you!". Awesome!!! And next is Beth Phoneix. Dang, nejaugi WWE nerado kokio laisvo jobber'io? :D Anyway, tai tik parodo koks Punk'as yra heel'as, kai jsi išmeta ją iš ringo. Zack is here. Ir žiauriai pralinksmino "You have potential!", boom shot with mic and ZR is out!!! Įdomu, kad tada Punk'as netgi sulaukė pop'o ir "CM Punk chant'ų". Po dar vieno Punk'o mini-promo HHH! Ir kažkodėl pagalvojau, kad Punk'as išmes ir jį. Drew McIntyre is in the ring. GTS Tripliui? Ne! Punk is out! Ir tas jo atliktas puikus darbas nuėjo šuniui perniek. Tiesą pasakius labai pikta, kad Punk'as buvo išmestas tai neefkting'ai (ne ta prasme kaip pats išmetimas, bet jo atlikimo laikas), Punk'as turėjo tikrai ringe pabūti ilgiau ir palinksminti publiką. Tai buvo turbūt didžiausia Rumble atlikta klaida... Na, nors tai gali būti tik mano subjektyvi nuomonė, labai neteiskit. Po to gan ilgą laiką labai nieko įsimintino labai neįvyko iki MVP entrance kuris buvo skirtas tik jo ir Miz'o feud'ui plėsti. Kaip ir tas jų pačių double elimination ir beat-down'as. Po to iki HBK pasirodymo nieko pernelyg rimto taipogi neįvyko. Taigi, ringe Cena, HHH ir Shawn'as. HHH is eliminated! Bet, tai atrodo lyg HBK pradės feud'ą su Hunter'iu. Show is here, ir labai įspūdingas Shawn'o vos neiškritimas. Tiesa kai Shaw pagavo HBK, logiškiau buvo bandyti jį permesti per virves, o ne ant ringo grindinio. Ir Swagger'is vos neišmeta Michaels'o! Tuo HBK Rumble mače ir yra unikalus, tie jo almost'ai labai gerai atrodo. Kofi is here. Po to Y2J! Ir Kingston gan greitai iškrenta. Dabar prisiminkime, kad jie buvo laikomi tarp galimų nugalėtojų, nors Rumble to visiškai nesimatė. Holy... EDGE IS BACK! Nors to ir tikėjausi, jo grįžimas man patiko. Jerich'o is out! Tai panašu, kad matysime Edge vs. Y2J per WM! The last guy is Batista. Ir Shawn'as krenta iš ringo!!! Jis arba Edge'as turėjo būti nugalėtojai iš likusių žmonių, bet HBK iškrenta ir Edge'as lieka stiprus favoritas. Po to Shawn'o heel turn'as, tai tik galutinai parodo, kad turėsime HHH vs. HBK, o ne programą su Taker'iu. Po to nuspėjamai krenta Batista. Ir lieka Cena su Edge'uĄ Ir nors Edge'as buvo nenuginčijamai aiškus nugalėtojus, bet vis tiek kirbėjo abejonių dėl jo programos su Jericho. Ne! Edge'as eliminuoja Cena ir tai yra viskas! Šansas fanams suvirškinti informaciją. Taigi, Edge vs. Undertaker WM24 rematch'as. Įdomu, bet ne taip kaip galimi feud'ai HBK vs. Taker ar Y2J vs. Edge. Žodžiu, šou buvo geras, bet neįsudingas. Apsidžiaugiau tuo, kad RR mače nebuvo RVD, tai reiškia, kad jis bus TNA. Taigi, šou vertinčiau 7.5.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-02-01, 22:33

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
As asmeniskai neizvelgiau Heel turno pas HBK. ;oo o vat wwe daug pinigu praras jei nedarysim HBK vs Taker. Tada isvis net nereikejo apie tai uzsimint. Man kazkaip dar nuojauta kuzda, kad vistek bus Taker vs HBK.

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
As istikruju neplanavau rasyti jokios apzvalgos, bet man labai nepatiko Unbroken review daugelyje vietu. Dabar issakisiu savo nuomone, nors gal viskas in some crazy way ivyks pagal auksciau mineta scenariju. Visu pirma Punk mano nuomone buvo isnauduotas fantastiskai ir labai originaliai, duodant jam laiko promo ir leido eliminuoti net 5 zmones (siame matche pagal kieki jis nusileido tik HBK, kuris eliminavo sesis). Matchas anksciau ar veliau turejo virsti rimtu ir CM negalejo duoti visa matcha plepeti, o jei jis nelaimi Royal Rumble tai anksciau ar veliau vistiek ji turejo eliminuoti - ir jei jau tave eliminoja, tai tegul viena didziausiu zvaigzdziu, t.y. Triple H, o ne koks R-Truth, kuris pavaizdavo Show ir Henry kaip mulkius. Taigi CM gavo nusotabu pasirodima ir normalu eliminavima - aisku, jis negavo toki "isimtini" eliminaviam kaip Shawn, bet ir neturejo tokio gauti (jis heelas). Toliau tas uzsiminimas apie Cody vs. Randy WrestleManai programa be Ted. Unbroken, jei tai istiesu ivyks, as asmeniskai viesai taves atsiprasisiu, kad netikejau, BET mano akyse to jokiu budu nebus. Jei Orton tures programa su The Legacy einant i WrestleMania tai bus tik arba Orton vs. DiBiase arba Triple Threat tarp treju biciuliu, bet niekaip DiBiase neliks "uz borto" - jis raktine zvaigzde, o ne Cody. Nueinant i sali, Beth Phoenix mano nuomone buvo fainas mazas elementas, kuri as paimciau vietoj betkokio kito jobberio igrusto i Royal Rubmle - Khali eliminavimas su buciniu buvo mandras ir idomus matcho elementas. Na ir pagrindine nesamone - jokio Michaels turno nebuvo (vel gi, jei paaiskes siandienos RAW, kad buvo - atsiprasisiu ir suteiksiu tau menesi Globalaus Moderatorio). Ir jokios programos su HHH dabar jau nebus (nors buvo kazkada manoma, kad D-Generation X gal tures savo feuda einant i WMXXVI). Dabar jie idejo perdaug darbo ir laiko i Taker/Michaels rematcho programa, kad jei ja atimti butu vos ne panasi i bait and switch situacija. Zmones, kurie laukia jo (o tokiu, su mano isimtimi, daug), jau planoja, kad sis matchas bus, taigi jei kokiso nors nenumatytos aplinkybes nenubrausk planu - mes turiem Undertaker vs. Shawn II.

P.S. I hope I was right...

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-01-04, 20:55, pasakė:

<...>Gal cia daugiau mano fantazijos, bet irgi speju, kad Royal Rumble 2010 laimes Edge kaip face. <...> Zodziu, mano fantazijoje yra Chris Jericho © vs. Edge per WrestleManai XXVI.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Noriu tik paantrinti `MK`. Gi HBK netapo heel'u superkickindamas HHH per Survivor Series 2009. Prieš Rumble HBK pasakė, kad darys viską, kad laimėtų. Labai patiko kaip buvo išnaudotas CM Punk. Gal kiek per anksti iškritimas ir man nepatiko, bet tai nėra svarbu. Kas svarbu tai, kad Punk gerai pasirodė, nors aš maniau, kad WWE jam buvo numatę RR laimėtojo vietą. Kas liečia Randy, tai taip pat labai abejoju ar kas darys RKO vs Cody match'ą. Cody yra ryškiai per silpnas WM main eventui 1 on 1 prieš Randy. Gali būt, kad bus Triple Threat, bet tikrai ne 1 on 1. Senai skaičiau, kad WWE creative ruošia kažką DiBiase, todėl nenustebčiau per daug. Džiaugiuosi, kad Michaels nelaimėjo RR, nes visgi manau, kad bet kokiu atveju jis turės rematch, o va Edge tai turbūt gaus ir diržą po WM. Turbūt Y2J pasiims WHC per Elimination Chamber ppv, nes kitaip neįsivaizduoju judviejų WM match'o be diržo. Na, gal EDGE mes "iššūkį" champui jei tai bus ne taker ir prie jų prisitrins Y2J, bet tai tik mano pasvarstymai. Likus finaliniam ketvertui tikėjau EDGE pergale, nes visi kiti buvę RR laimėtojai. Manau, kad turėsime Cena vs Batista feuda, nes abu kaip ir neužimti. Cena eliminavo Batista, that makes sense. Tikiuosi, kad Sheamus praras WWE diržą per Elimination Chamber ir kažkokiu būdu nebus WM main evente, nes kaip matėme nėra jis įspudingas. Žodžiu nuotaikos geros, viskas susiklostė taip kaip maniau, belieka tik laukti RAW.

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
Royal Rumble tikrai isskirtinis PPV, labai patiko.
Visu pirma pradedant nuo legendary 30-Man Royal Rumble!
Pradzia buvo gera, atbega wrestleriai ir juos ownina punk'as su savo coffee break'ais po kiekvieno ismetamo.
Na tada uzgroja HHH muzika ir aisku, kad nebebus daugiau tokiu greitu ringo tustinimu. Isimine Matt Striker fraze "CM Punk is the cerebral assasin and that shows you why". Dar karta beroc jis sumaises vardus buvo kai HBK ismete tris ar keturis wrestlerius ir Striker'is pasake, kad HHH ismete, bet si karta ji pataise :D. Morrison ir Drew vienu metu ringe! Ir Morrison biski nepataiko su Starship Pain, bet nieko, jeigu priesininkas raistos is skausmo, reiskias gerai. Atsimenu patiko Cody dropkickas Morrisonui kuris bande kazka nuo springboard daryti. Graziai tesiamas MVP ir MIZ feudas. O kai MVP isverte Miz is ringo ir kartu pats iskrito dauzydamas Miza, atrode tikroviskai :D. Matt'a greit ismete... Nesitikejau, kad HHH taip greit iskris, bet reik pripazint, SCM tikrai buvo grazus. Tada buvo biski boring part with fat guys... Tada biski boring parts with fast guys :D Visiskai nesureagavau kai ibego R-Truth ir Kofi. O kai Jericho ibego tada prasidejo itampa, bijojau, kad ji gali, bet kada ismesti. Kai ringe gulejo Jericho, HBK ir Cena tai isvis sedejau susiemes uz galvos ir tikejaus, kad Jericho patupes kur nors kampe kol HBK ismes Cena. Ir tada nauja contestant... Uzgrojo You Think You Know Me, isvis apsalau. Mazdaug kai isgirdau buvo taip:
:D -> :D -> :D -> :D! :)! Tik tada suvokiau kas ivyko, pamirsau apie Jericho, juk grizo Edge! Spear! Spear! Spear!
Jericho ismetamas! Truputi action ir uzgroja Batistos muzika... Mano laimingas veidas tapo tokiu :D
Kodel jis visada turi gadinti man nuotaika? Baisiausia mintis buvo, kad dar ir laimet gali! Tokia mintis atejo kai HBK su EDGE buvo kartu uz virviu ir bande viens kita nuversti, tai bijojau, kad Cena ar Batista ju abieju nenukaltu. Bet ne lyg ir issigelbejo. Ir tada huge shocker!
Batista ismeta HBK! Greit galvoje prabego, kad gali but dar vienas feudas Batista vs HBK... Tikiuos vis delto laikysis HBK vs Undertaker plano.
Is likusios sudeties ir taip aisku, kad laimes Edge. Well, sugrizimas neblogas.Congratulations Edge :D!
O apie likusi PPV...
ECW TITLE MATCH: Na nieko nuostabaus nepamaciau... O siaip is tikruju vos neuzmigau. Gal kokiai ECW paprastai laidai ir tiktu, bet ne PPV IMO.
Legacy griuna...
MVP vs Miz matchas buvo neblogas. As kazkaip galvojau, kad MVP laimes title ir sitas feudas baigsis. Tada Miz keliaus auksciau, i ME pvz... Bet kadangi ME ir taip uzkrautas yra + Miz laimejo + Thing that happened in RR match= Miz vs MVP feud, to be continued.
Orton vs Sheamus(Gavo toki maza reitinga :D O man jis rimtai patiko :D): Is tikruju man sitas matchas patiko. Taip sakant budriai ziurejau, nieko nepraleidau, nebuvo nuobodu. Ypac patiko crowd reaction. Visa arena cheerino uz Ortona. Vieta kuri mane dar labiau uzhypino buvo ten kur po Ortono smugio visi klykia "YAAAAAY!!!!" O po Sheamus smugio "BOOOO!!!". Net pradejau tiketi, kad Ortonas gali laimeti... As visada norejau, kad jis laimetu, bet nemaniau, kad tai bus imanoma si karta... Na ir nebuvo, gavo DQ, so no title for Orton :/. Kaip jau sakiau auksciau Legacy griuna.
Taker vs Rey: Nezinau net... Nepatiko visai man sitas matchas, buvo trumpas ir net neidomu buvo ziuret. Vienintelis dalykas kuris mane laike prie to matcho buvo pradzioje as vis bandziau iziureti ar is tikruju Takeris siek tiek kraujuoja. Na veliau jis pradejo kraujuot vis daugiau ir daugiau, bet siaip ne taip matcha praziurejau... Tikiuos Takeris negaus pylos nuo Vince, kad kraujavo pries visa arena kurioje pilna vaiku su tevais.
Tai kaip ir visi ispudziai, palyginus su pastaraisiais PPV tai drasiai sitam duodu 9/10, labai patiko + buvau labai uzhypintas ir dar vienas + muzika derejo prie visko :D

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2010-02-01, 23:48

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Man is Rumble uzstrigo pora dalyku..
1. Is Jackson galima butu kazka isspaust, nes Christian, nors ir yra geras workeris, nera miracle workeris (ala HBK), ir sukrapstytas **+ ivertinimas si ta pasako - Jackson nera visiskai grybas (bet tik tiek), kaip as buvau pradejes galvot. Aisku ju isplestine House Shows'u programa perspeja, kad tai tegali buti per krauja pasiektas rezultatas, ir matchas daugiau maziau atkartotas..

2. Tikiuosi Miz nebus turnintas i face, nors palaikymo gavo itin daug - panasi situacija kaip su Randy. Del paties Randy - pritariu kazkieno issakytai minciai, kad ji daryti face galima tik vienu atveju - visiskai nieko nekeiciant personaze. Vis delto, del didziulio Randy palaikymo kiekio reikia duoti credit ir Sheamus - zmogus gauna "Kane push'a" (kai yra pushinamas kaip main-event'eris, nors tam nera subrendes), bet kol kas su tuo sekmingai tvarkosi gal net geriau nei Kane savo laiku.

3. Taker vs Rey. As nesu salininkas Cat vs Mouse matchu, nes jie manes neitikina dar labiau nei mouse vs mouse (CW) matchai.. Netgi ir tai pasakius.. Labiausiai nepatikes dalykas - Taker'io per mazas sell'inimas po finisho - suprantu, kad zmogus yra zymiai maziau nei 100%, ir vien jo mimikos (juk tai Taker~!) yra didelis sell'as.. Bet visgi po dvieju 619 padarytas counter ir is karto atsistojama? C'mon.. Rey's better than that..

4. RR matchas.

4.1. Nepatiko du eliminavimai. Morrison'o ir CM'punk. Suprantu, kad gerai, jog juos eliminavo siu metu favoritai, taciau kaip tai buvo padaryta - nera gerai.. Punk'ui linksminantis su mikrofonu buvau ~95% tikras, kad jo sita "programele" nutrauks HHH, nes jei kas nors turi Mommentum - "HHH will cruch it.." (su retom isimtim, uz kurias paskuj kencia tokie kaip Punk). Kol Punk linksminosi rijau kiekviena sekunde - taciau pasirodzius HHH viskas tapo aisku: 95% kad Punk skrenda, ir 5% kad Punk ismeta HHH ir turime "Austin RR show v2".. Deja, Punk buvo ismestas beveik kaip tarp kitko, su po counter veiksmo einanciu paprastu ismetimu.. Kodel jis negalejo buti ismestas kaip HBK - po keleto tikru teas'u, ir paciam ismetimo momente uztempti guma.. O dbr ismete kaip eilini Jobberi.. Zodziu visame tame CM Punk programa + HHH atejimas as matau toki vaizda HHH:"ok, pazaidet cia mid-card'e, o dbr varykit is cia". Su Punk situacija gan linksmai aprasyta dar iki RR matcho yra cia: http://www.camelclut...-rumble-script/
Analogiskai su Morrison, nors ten zmogus net negavo pasirodyti, kaip gavo Punk, nors cia galvos neguldau - kai ismete Punk pradejau prasukineti iki 22 (berods big show) entranco. Galima juk buvo padaryti ilgesni ismetima, reiksmingesni "pasipriesinima"...

4.2. RR struktura. Siemet pasirinkta gan originali struktura, kai nera labai daug zmoniu, ir nebuvo gan daug tu "bandom kampuose beveik itikinamai palengva ismesti ka nors, kol kazkas dirba ringo centre". Tokiu "bandymu" buvo maziau, tai tam tikra prasme tai yra geras sprendimas. Taip pat originalus buvo Final4 susirinkimas - paskutinis zmogus (Batista) ieidamas i ringa jau zinojo, kad jis yra Final4 - idomu ar taip yra buve nors vienam Rubmle?

4.3. Finishas - aisku cia turbut yra like po Taker vs HBK nerealiu 9 (berods) minuciu is 2007 Rumble - norisi kad paskutiniai zmones ilgiau palaikytu intriga. Taciau matesi, kad buvo tam tikru problemu su laiku - wrestleriai turejo begti i ringa (berods su pora isimciu - Khali ir Henry). Is esmes Rumble matchas pasirode neisbaigtas kurybine prasme.. Gal Patterson'as pavargo, ir gala subookino kazkas kitas :) Nors nenustebciau, jei tai aplamai nebutu Pat kurinys.

4.4. Nuspejamumas. 27 isejus Kofi, as jau atsiskaiciavau, kad liko Jericho, Batista ir Edge (del jo juk daugelis buvom tikri, taip?), nors ta atsiskaiciavima buvo galima pasidaryt ir dar anksciau. Zodziu kazkaip siame Rumble buvo tik viena staigmena tarp iseinanciu zmoniu, ir ta pati buvo nuspeta (t.y. Edge pasirodymas nebuvo nei 10% tiek netiketas kiek buvo Cenos). Nebuvo tipinio "now everybody's overselling to some out-of-shape legend with more overness than our champions"

All in all apie Rumble matcha (kuris is tikro vienintelis ir tedomino) - nebuvo pateikta staigmenu, sugadinta nuotaika del Punk, taciau pataisyta laimejus Edge. Kaip RR matchas jis yra tik siek kiek daugiau virs vidutinybes, sakyciau.

Atmeskim RR matcha, ir PPV yra tipinis average PPV - nebuvo nieko, kas isskyrus PPV varda ir RR matcha darytu si PPV isskirtiniu...

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Nematau prasmes cia gincitis del CM Punk eliminavimo, nes cia tik nuomoniu skirtumas, o ne faktinis klausimas, bet visgi noriu dar karta pabrezti, kad asmeniskai nesuprantu sio nepasitenkinimo. Jei tai grinai "kelintas/kada" Punk buvo eliminuotas - jo, gal toki argumenta galiu mazdaug suprasti, bet pats budas... Jis buvo eliminuotas po normalaus spoto, i kuri buti ideta gera mintis, t.y. Triple H norejo atlikti Pedigree, Punk tai apsuko i GTS, bet Hunter pagavo jo kelia ir ismete ji. Ir tai atrode gerai. To momentu ringe buvo tik trys zmones ir McIntyre to metu ilsejosi, taigi CM eliminavimas buvo skirtas demesis ir "scena". Tai kurkas geriau nei jis butu eliminuotas, kai ringe jau minia ir jis tiesiog butu ismestas kaip koks Hardy "tarp kitko". Po ismetimo ji dar parode bandanti ilisti atgal nepatenkinta. Aisku, atsiprasau uz WWE, kad arena nepasidare tamsi ir Punk nenusvete sviesos spindulys su grojancia liudna muzika, bet eliminaviams buvo tenkinantis. Be to, jis heelas - kaip buvo eliminuoti kiti high profile heelai siame matche? Batista is esmes su nedidele Cena pagalba kaip nerangus kvailis pats save ismete per virves, Jericho bendrai negavo istorijos matche (net Beth f'n Phoenix gavo didesni vaidmeni), tik patalze Cena ir buvo palidetas Edge. Taigi neziurint i ankstiva iskritima, Punk is didziuju heelu gavo geriausia ir istorija (kas yra kurkas svarbiau bei isimintiniau tokio tipo matche nei laikas), ir daug eliminavimu ir "Dieva" eliminotoja.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Man sunku atskirti kur manyje Punk markas, o kur normaliai mastantis zmogus, tai pasakysiu tik tiek - Punk pasirode stipriausiai is Heel'u, bet buvo eliminuotas kaip ir visi. Manau cia reiketu testinumo - jei stirpiai vaizduoji kazka, tai sunkiai jis turi but ir eliminuojamas. O ne paprastu rankos mostelejimu.

Su kuo, beje, as ir turiu didziausia problema - yra visiskai nerealus eliminavimas, tai paimama uz sprando (tiesa, HHH neva prilaike ir koja) ir tiesiog "svystelima" ir varzovas skrenda per virsu :) Man pvz Batistos eliminavimas atrodo itikinamiau. Siuo atveju kalbu apie itikinamuma (jau veiksmo bendraja prasme), o ne kaip zmogus pasirode.

Griztant prie Punk - turiu problema del to, kad Batista gali istraukti Brock pasiteisinima po UFC debiuto - mazdaug "padariau klaidele" ir iskritau.. Punk gi, ismestas superiniu HHH vienos rankos mostelejimu. Pvz galejo po to buti bent HHH tauntinimas Punk'o ar pan.. Antraip - kam visas tas build'as - cia tas pats kas menesius kokiom monstrui maitinti Jobberius per TV show, o po to per PPV ta monstra duoti suvalgyti.. Tam paciam HHH :D

Fortaz is in crying Punk's IWC smark mode... :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-02-02, 20:27, pasakė:

Antraip - kam visas tas build'as - cia tas pats kas menesius kokiom monstrui maitinti Jobberius per TV show, o po to per PPV ta monstra duoti suvalgyti.. Tam paciam HHH :)

Fortaz is in crying Punk's IWC smark mode... :D

Nu o kas geriau, Punk'as ateina i RR ir pasirodo kaip Jericho, su "itikanamu" ismetimu ar padaro mums toki show ir yra ismetamas neitikinamai? :D As pasirinkciau antra varianta.

`MalioK`

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Dameskim ir tai, kad CM Punk yra ne monster heel, o paprastas chickenshit heel, kuris slepiasi uz moters nugaros - ar turejome matyti kaip Triple H vargtu ir prakaitautu ji ismesdamas tarsi ismeta koki Henry, Khali, Show arba bent Batista? Zmones ne akli, mato, kad CM yra du arba pusantro karto mazesnis uz Triple H arba Batista. Buvo pagautas uz kojos spot'o metu ir issiustas is ringo :) Zodziu neikertu as visu asaru del Punk vaizdavimo - net Lix, didziausias CM fanas forume liko patenkintas savo favorito pasirodimu.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14

Rodyti pranešimąLix, 2010-02-02, 20:42, pasakė:

Nu o kas geriau, Punk'as ateina i RR ir pasirodo kaip Jericho, su "itikanamu" ismetimu ar padaro mums toki show ir yra ismetamas neitikinamai? :) As pasirinkciau antra varianta.
Ne į temą
Taip, is tu dvieju geriau antras.Bet as kalbu apie trecia varianta.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0