Įdomus PPV, gan geras, bet buvo galima išspausti daugiau. Taigi, šou prasideda ECW Championship maču (nenustebau, nors man labiau patiktų, kad pirma praeitų div'ų crappy stuff, o tada prasidėtų rimtas wrestling'as). Tačiau nepaisant to, mačas kaip opener'is buvo kaip per viduriuką. Christian kaip visada, atliko gerą darbą ir kas svarbiausia, kad jam ne taip blogai kaip tikėjausi talkino ir Ezekiel. Visiškai nesitikėjau, kad taip palyginti trumpai build'intas Jackson iškovos diržą. Pats netgi vietoje jo norėjau matyti ką nors kitą. Na, bet šis mačas neblogai nuteikė visam sekančiam renginiui. Na, mačui galėčiau parašyti apie **3/4. Sekantis segment'as, kuriame Cryme Tyme prašo antros vietos RR mače ištiesų buvo juokingas, negaliu jo nepaminėti

. Khali nerealiai suvaidino

. Tai mane dar labia uužvedė artėjančiam Royal Rumble mačui. Taip pat, man patiko sprendimas padaryti Miz vs. MVP, card'as kuris atrodė gan skurdžiai kiek išsiplėtė. Prieš mačą beveik neabejojau, akd U.S. titulas pakeis rankas, tačiau tai neįvyko. Mačas buvo prastesnis nei opener'is, taipogi kiek keistai atrodė post-amtch MVP turn'as (kuris gal net nebus turn'as, tiesiog taip bus vystomas storyline). Na, bet mačas nė kiek nesugadino nuotaikos, nes man labai daug nereiškė. **1/4 Toliau, griūnantys JeriShow ir The Legacy tarpusavio santykiai, it's cool with me, ryškėja galimi WrestleMania mačai. Toliau Randy Orton vs. Sheamus ir kirbanti mintis, kad titulas grįš tinkamam žmogui. Sheamus įgrįsęs WWE universe netgi padeda Orton'ui gauti nemažai pop. Deja, sulaukėme labai poor mačo, juk tai WWE Championship mačas! U.S. titulo mačui tai atleistina, bet tk ne WWE.

Žinoma, esmė buvo ne pats mačas, o Legacy suskaldymas, bet tai atrodo toks atmestinai paruoštas mačas. Tik kažkodėl dabar neatrodo, kad matysime Randy vs. Ted, o matysime Randy vs. Cody (nors gan logiška, juk kažkada buvo feud'as tarp Rhodes family ir Orton). Mačui skirčiau ne daugiau **, mačas underdeliver'ino + kiek sugadino nuotaiką. Divas skipped. Undertaker vs. Rey Mysterio. Antras mačas pagal svarbą šiame PPV man. Ir jis nenuvylė, Taker'is gerai dirbo su Rey Rey. Kas man labai patiko šiame mače - Under'io kraujas iš nosies - tai padarė Rey'iaus 619 efektingesnius, atrodančisu realiau. Ir manau nelaimei, Under'is padarė labai netikėtą back on track! Powerbomb! 1... 2... 3... Šiaip mačui duodu ***, bet jis buvo trumpokas. Nugalėjus Taker'iui, aš beveik neabejojau Shawn'o sėkme main-event'e. Taigi, neaptarinėsiu sekančio segment'o ir peršoksiu prie THE ROYAL RUMBLE MATCH! God damn it! I'm so freakin' excited and hyped! Pristatomas mačas ir pirmieji ringe: Ziggler'is ir Bourne. Geras sprendimas pradėti jeis, juk jie nebuvo pretendentai į pergalę. Jų nebloga pradžia ir... ... sekantis žmogus yra
CM PUNK!!! Pukus raudonas attire! Ir mano nuomone pats puikiausias įmanomas build'as, Evan is elimintaed, Dolph is eliinated too! Ir
CM Punk'as prašo mic'o. P.s. I'm not a big fan of bald girls

. Labai puikiai atliktas visas to Punk'o mic'ų veiksmas. JTG krenta iš karto. Ir vėl mic'as. Punk'as iš tiesų atrodo kaip Jesus

. Great job, kažkodėl pagalvojau, kad iš kart po vienos Punk'o pasirodys Edge'as. Boom, Khali. Ir vėlgi, puikus "I can save you!". Awesome!!! And next is Beth Phoneix. Dang, nejaugi WWE nerado kokio laisvo jobber'io?

Anyway, tai tik parodo koks Punk'as yra heel'as, kai jsi išmeta ją iš ringo. Zack is here. Ir žiauriai pralinksmino "You have potential!", boom shot with mic and ZR is out!!! Įdomu, kad tada Punk'as netgi sulaukė pop'o ir "
CM Punk chant'ų". Po dar vieno Punk'o mini-promo HHH! Ir kažkodėl pagalvojau, kad Punk'as išmes ir jį. Drew McIntyre is in the ring. GTS Tripliui? Ne! Punk is out! Ir tas jo atliktas puikus darbas nuėjo šuniui perniek. Tiesą pasakius labai pikta, kad Punk'as buvo išmestas tai neefkting'ai (ne ta prasme kaip pats išmetimas, bet jo atlikimo laikas), Punk'as turėjo tikrai ringe pabūti ilgiau ir palinksminti publiką. Tai buvo turbūt didžiausia Rumble atlikta klaida... Na, nors tai gali būti tik mano subjektyvi nuomonė, labai neteiskit. Po to gan ilgą laiką labai nieko įsimintino labai neįvyko iki MVP entrance kuris buvo skirtas tik jo ir Miz'o feud'ui plėsti. Kaip ir tas jų pačių double elimination ir beat-down'as. Po to iki HBK pasirodymo nieko pernelyg rimto taipogi neįvyko. Taigi, ringe Cena, HHH ir Shawn'as. HHH is eliminated! Bet, tai atrodo lyg HBK pradės feud'ą su Hunter'iu. Show is here, ir labai įspūdingas Shawn'o vos neiškritimas. Tiesa kai Shaw pagavo HBK, logiškiau buvo bandyti jį permesti per virves, o ne ant ringo grindinio. Ir Swagger'is vos neišmeta Michaels'o! Tuo HBK Rumble mače ir yra unikalus, tie jo almost'ai labai gerai atrodo. Kofi is here. Po to Y2J! Ir Kingston gan greitai iškrenta. Dabar prisiminkime, kad jie buvo laikomi tarp galimų nugalėtojų, nors Rumble to visiškai nesimatė. Holy... EDGE IS BACK! Nors to ir tikėjausi, jo grįžimas man patiko. Jerich'o is out! Tai panašu, kad matysime Edge vs. Y2J per WM! The last guy is Batista. Ir Shawn'as krenta iš ringo!!! Jis arba Edge'as turėjo būti nugalėtojai iš likusių žmonių, bet HBK iškrenta ir Edge'as lieka stiprus favoritas. Po to Shawn'o heel turn'as, tai tik galutinai parodo, kad turėsime HHH vs. HBK, o ne programą su Taker'iu. Po to nuspėjamai krenta Batista. Ir lieka Cena su Edge'uĄ Ir nors Edge'as buvo nenuginčijamai aiškus nugalėtojus, bet vis tiek kirbėjo abejonių dėl jo programos su Jericho. Ne! Edge'as eliminuoja Cena ir tai yra viskas! Šansas fanams suvirškinti informaciją. Taigi, Edge vs. Undertaker WM24 rematch'as. Įdomu, bet ne taip kaip galimi feud'ai HBK vs. Taker ar Y2J vs. Edge. Žodžiu, šou buvo geras, bet neįsudingas. Apsidžiaugiau tuo, kad RR mače nebuvo RVD, tai reiškia, kad jis bus TNA. Taigi, šou vertinčiau 7.5.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-02-01, 22:33