-Turbūt nei vienas iš jūsų nėra manęs matęs, taigi žinokite visi vadina mane IKLi. Esu iš Lietuvos, būdamas jaunesniu turėjau potencialą būti plaukiku, bet įsivėliau į daugybę nemalonumų, kurie mane privertė išvykti toli nuo namų ir mesti plaukiko karjerą... Prieš atvykdamas čia karts nuo karto sukovodavau kokioje nors kovoje Japonijoje, bet po kurio laiko tiems kvailiams manęs nebereikėjo, jie manė, kad aš esu prastas kovotojas mat dažnai sutraumuodavau savo oponentus. Tai įvykdavo todėl, kad dažniausiai man duodavo silpnus, nieko nemokančius bukapročius, kurie maišė man tapti žvaigžde. Čia aš noriu kovoti tik prieš aukščiausių galimybių varžovus, tokie manau bus ir mano būsimi priešininkai. Kovodamas Japonijoje supratau, kad negalima nuvertinti priešininkų prieš kovojant su jais, nes Japonijoje laimėjęs tris kovas iš eilės aš nuvertinau silpnai atrodantį varžovą, kuris tik per atsitiktinumą manęs neužmušė, tai buvo viena vienintelė pamoka, kurią aš išmokau ringe.
Padaro trumpą pauzę per kurią jau gauna šiek tiek pagarbos šūksnių iš aplinkinių žmonių. Įkvepia oro ir kalba toliau:
-Na bet aš atėjau čia pasakoti ne apie savo karjerą Japonijoje, atėjau čia pasakoti, kaip aš savo ateinančioje, pirmoje JAV kovoje atiduosiu visas savo jėgas, visą save, kad išeičiau su aukštai iškelta galva. Aš jums pažadu aš lengvai nepasiduosiu, atliksiu tiek veiksmu, kiek tik leidžia mano jėgos, kick-out'insiu iš tiek pinfall'ų kiek tik turėsiu sveikatos. Aš jums pažadu, kad net ir jeigu pralaimėsiu savo pirmąją kovą aš grįšiu su dvigubai tiek jėgų, kiek tik palikau prieš tai buvusioje kovoje. AŠ JUMS PAŽADU, KAD JŪSŲ VISŲ, MANO MIELIEJI, AKYSE AŠ BŪSIU AUKŠČIAU UŽ BET KOKĮ KOVOTOJĄ, KURĮ JŪS TIK MATYSITE ŠIAME RINGE!!!!!! Aš būsiu aukščiau visų kitų todėl, kad aš nepalūšiu sunkiame kovotojo kelyje ir net pralaimėdamas išeisiu iš ringo atrodantis stipriau nei, bet kuris kitas pralaimėtojas ar laimėtojas. Ir pažadu kitoje kovoje atiduoti visą save, panaudoti visus įmanomus veiksmus tam, kad pakelčiau save jūsų, mieli žmonės akyse, kad parodyčiau, kaip aš stipriai stengiuosi patikti jums, suteikti jums džiaugsmo ir instinkto niekada nepasiduoti.
-Per mano būsimą kovą jūs išvysite nebe tą žmogų kurį jūs matote prieš savo akis, kuris bando patikti jums savo kalbomis, JŪS IŠVYSITE TIKRĄ MONSTRĄ, KURIS PAKEIS JŪSŲ SUPRATIMĄ APIE ŠĮ KOVOS MENĄ.
Dar kartą suskamba skillet - monster, žiūrovai pagarbiai skanduoja IKLi vardą, mikrofonas krenta ant ringo grindinio, IKLi išlipa iš ringo ir tokiu pačiu žingsniu kaip ir įėjes pasitraukia iš arenos.
Šį pranešimą redagavo DzeLine: 2010-11-03, 17:48
Prisijungti
Registruotis

Į viršų