Skamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane" seskius iseina i arena su 69 buvusiomis, esamomis ir busimomis olialia mergaitemis. 68 merginos sustoja aplink ringa, na o viena laimingoji atsistoja kartu su seskiumi ringo viduryje, seskius rodydamas publikai kad ne jums toksai kasnelis pasilaizo su panele, na o likusios merginos apsilaisto savo krutintines su vandeniu. Po šio brangesnio pasirodymo už visa indy federacijos metų biudžeta prabyla amžinasis čempionas Šeškius Pyzdeškius:
Sveiki ponios ir ponai, visų pirma norėčiau jums padėkoti už dideli maišą pinigų, kuri susikroviau iš Unforgetable ir Masters of War II renginių. Žinau, kad jumis apgavau žadėdamas savo paskutinę kova per Uforgetable PPV, bet toks jau tas verslas, rimti vyrai iš jo niekada nepasitraukia. Pagrindinė priežastis dėl ko šio verslo nepalieka tokie veteranai, kaip aš, yra ta, kad tokie žmonės gimsta tik kartą per šimtą metų. Be manęs šis verslas nebūtų ištvėres nei vienerių metų, tačiau kai ateina į šia rinka charizmatiški, talentingi ir dievo apovanoti žmonės, federacijų populiarumo kreivė nesustabdomai kyla į viršų. Per pastaruosius penkis metus aš sugebėjau sukovoti penkiose federacijose, įsigyti nekilnojamo turto populiariausiose pasaulio kurortose ir pamylėti puse pasaulio. Rodos šiam žilam seniui daugiau nieko nereikia, bet kad ir kiek pinigų aš turėčiau, kad ir kiek sutriuškinčiau netalentingų kovotojų man vis dar yra mažai, man baisu pagalvoti kas bus šiam verslui kai aš mirsių, mirus man mirs ir šis verslas, nes jūs vidurinioji klasė negalite gyventi be manęs, na o aš negalių gyventų be jūsų sunkiai uždirbtų pinigų. Jūs tokštate manęs nekęsti, nes žinote, kad dėl tokių šiknių kaip aš, šis pasaulis yra didelė šūdo krūva, kur turtingieji tampa dar turtingesni, na o skurdžiai dar skurdesni. Tad galite ruošti savo šimtines, pūdyti daržoves ir gaminti mane žeminačius plakatus, Amžinasis čempiojnas sugrįžo dar vienam kartui, ir jis tikrai čia neatėjo pasidalinti patirtimi su jaunimu. Jo tikslas vienas, dar vieną karta užkopti į kalno viršūne, uždirbti milijonus ir kai viskas atsibos palikti šia federacija likimo valiai.
Debiutinė mano kova tikrai manęs nedžiugina, nesidžiaugiu nei vieta Prelude carde, nei savo varžovais, nei savo nevykusių partnerių, taip yra švaistomas tik mano, kap pinigų darimo mašinos potencialas. Supraskite vieną, iš šūdo aukso nepagaminsi, to nesugebėjo padaryti viduramžių alchemikai, to nesugebės padaryti ir amžinasis čempionas. Tačiau gal trash talkinga palikime mano komandos "draugui" Maniac, jis su savo minimalių IQ tikrai gerai moka menkinti varžovus, kažkada per fuksa jis net sugebėjo tapti čempionu, tačiau žmogau, tu nesi tas individas, kuris gimsta kartą per šimtą metų, ir jai mane permesi šioje kovoje, galėsi pradėti kalendoriuje braukyti dienas iki tavo menkavertės karjieros pabaigos. Jai netiki pasidomėk mano paskutinių varžovų karjieros įvykiais, Answer slepiasi iš gėdos, kad jo dievukas žaidžia eurocupe, na o mano nevykęs mokinys DaMan bala žino ka daro, faktas tas kad du didžiausisi šio verslo žmonės, kurios sukūriau aš, dabar skaičioja centus ir prakeikė ta dieną, kai jie susipažino su garsiausiu visų laikų kovotoju – Mr. Šeškium Pyzdeškium. Kvailas žmogus mokosi iš savo klaidų, protingas iš svetimų, tai "gerbiamas" kolega Maniac daryk savo išvadas, klaidos kaina žinai, jai dar abejoji parašyk mano mielom kolegom į veidaknygės profilius: "DaMan-is-out" ir "Answer-love-eurocup". Na o kalbant apie partyboy komanda, pasakysių jum štai ką, niekada neturėjau jokios istorijos su jais ir nenorėčiau su jais tūrėti kažko panašaus į istorija, ne dėl to kad jų bijau, o tiesiog, kad jūs man neįdomus. Jūs geriausių atvejų esate vidutinės klasės atstovai, kurie nori šoti aukščiau bambos, tačiau šis pasaulis yra sudėtingas ir tokie šudžiai kaip jūs tampate patrankos mėsa. Jai norite įgyvendinti savo svajones, nestokite skersai kelio žmogui, kuris sukūrė šį verslą, jums gan vidutiniškai sekėsi iki tos akimirkos kol nesutikote manęs, norėdami toliau turėti vidutiniška karjėra, šiame sporte, draugiškai jums siūlau parodyti viduriniji piršta mano kolegai ir pajausti Šeškiaus Pyzdeškio
finger poke of doom galią. Tai vienintelė teisinga išeitis iš šos keblios situacijos, patikėkite manimi, aš šiame versle sukuosi ilgiausiai iš visų fushion kovotojų ir šiš mano patarimas, bus pirmas ir paskutinis jaunajai E-fed verslo kartai, nestok skersai kelio amžinajma čempijonui, nes atsidursi nejaukioi situacijoi, kaip mano ilgamečiai varžovai Answer, DaMan ir Extremist

Dekui už dėmesi, Šeškiaus darbo valandos bagėsi, atėjo laikas išbandyti amerikietiškas silikonines pupytes, susitiksime per Prelude show

Šeškius tradiciskai parodo viduriniji pirštą, ir raudonas ne iš pykčio, o nuo pomidorų palieka šia nušiurusia vidurinės mokyklos sale.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-11-17, 01:30