Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Sveiki atvykę į jūsų paskutinįjį vakarėlį!

Temoje atsakymų: 1

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Suskamba The Empire Shall Fall - We The People. Skambant šiam experimental-metalcore kūriniui, arenoje pasirodo The New Age Conquerors. Oblivion ir Jason Clue pamažu nueina link ringo. Fanai juos nušvilpia. Kaip jau įprasta, Oblivion nešasi mikrofoną. Clue dėvi maikutę su blizgančių ružavu užrašu "We will eat you alive". TNAC prieina prie ringo. Clue užlipa laipteliais, o Oblivion tiesiai ant ringo krašto. Oblivion atsisėda ant antros ringo virvės, pro kurią pralenda Jason Clue. The Prison lipa ant turnbuckles, tą patį tik ant virvių iš išorinės ringo pusės padaro ir Oblivion. Fanai tiesiog plyšte plyšauja norėdami savo riksmais suplėšyti abiejų YAKUZA narių ausų bugnelius. TNAC nulipa nu ringo virvių ir Oblivion pradeda:

- Kaip kiekviena pradžia turi savo pabaigą, taip ir kiekvienas gyvas dalykas, turi kažkada... [pauzelė] ... mirti. Kadangi mes gyvename pakankamai civilizuotame pasaulyje, tai jos kiekį mums, žmonėms, pavyko sumažinti... [vėl trumpa pauzė] ... - laaabai sumažinti. Ir mes tapome tokais gyviais, kuriems mirtis tapo svetimu, atgrasiu ir nelaukiamu dalyku. Tu pabandyk šiais laikais nužudyti ką nors - iš kart kas nors prisikabins - gal netgi įgrūs tave už grotų... [pauzelė] ... IKI GYVOS GALVOS! Ir mūsų amžiuje, toks pat požiūris susidarė netgi apie žymiai mežesnio mąsto dalykus, tokius kaip smurtas, patyčios ir kova... Na gerai, pirmuosius pora mano paminėtų dalykų aš galiu pateisinti ir pasakyti, kad tai logiška... [pauzė] ... TAČIAU KOKIO VELNIO MALŠINTI KOVOS TROŠKIMĄ? Kam slėpti tai, kas akivaizdu - mes PLĖŠRŪNAI! Mes esame GROBUONYS! Juk tai mes rijame MĖSĄ, juk tai mes trypiame visa kas GYVA, juk tai mes naikiname mūsų "motiną" gamtą. Tačiau vis tiek, atsiranda tokių, kurie nori paslėpti savo šaknis... Ir kam?! Juk mes VISI esame vienodi! Bet ne! Atsiranda tokių "proto bokštų", kurie nutaria kovą paversti CIRKU! (WWE PG)

Clue perima mikrofoną:
- Kalbant apie cirką, jo poveikis jaučiamas net ir čia. Iš kažkokio zoologijos sodo pabėgo dvi gorilos, vienos iš jų vardas Kyo, kitos - Sick Extreme. Jie abu, kitaip dar žinomi kaip Sick-Extreme-Kyo. Aš gyvenime nesu matęs tokių... Kaip čia pasakius?.. Šiukšlų. Taip, labai banalu, bet aš jus galiu tevadinti tik šiukšlėmis. Hmm... Oblivion, gal tu gali man priminti, dėl ko tie du buvo susipykę? [Oblivion šypsodamasis pasukinėja galva] Aš ir to tiksliai nežinau. Bet spėju, kad tai buvo per vieną iš jų vakarėlių... Vargšeliai turbūt tiek nusigėrė, kad jų ir taip nedidukes smemgenis jiem dar labiau sutraukė, galų gale jie nutarė išsiaškinti, kuris gi didesnis kvailys... Pala... Aš juos ką tik paminėjau vargšeliais?! Aš klydau - jie ne vargšai, jie tiesiog apgailėtini. [gauna cheap heat'o] Ir žinot ką, nors aš pats asmeniškai gailesčio jums nejaučiu, bet noriu jums surengti vakarėlį. Tiesa, tasai mano minimas vakarėlis nebus paprastas - tai bus sadomazorchistinės orgijos!..

Oblivion vėl susigrąžina mikrofoną:
- Na, gal čia kiek per žiauriai. Aš tai pavadinčiau pamokėle. Nežinau kodėl, bet man kyla švietėjiška nuotaika. Aš noriu jus atvesti ant kelio, o gal tiksliau pasakius nuvesti NUO kelio? O pamoka būtų tokia: kaip jau minėjau pirmai, šiais laiakais, pasaulis išsigimė dėl požiūrio į kai kuriuos dalykus. Taip pat minėjau, kad šiuo metu aktyviai bandoma slopinti kovą... [pauzė] ... bet nereikia pamiršti, kad mes esame kompanijoje FUSION, kur priešingai, kova yra vertinama ir laikoma MENU! MES esame ten, kur neveikia pašaliniai visuomenės organai ir kur mūsų niekas nestabdo... [dar viena pauzė] ... IR NESTABDYS.

JC perima mikrofoną:
- Nes mes paprasčiausiai, esame NESUSTABDOMI!
Nes mes esame vieningi!
Nes mes esame galingi!
Mes esame stiprūs ir kovingi!
Nes mes esame naujieji pasualio užkariautojai
Nes mes esame tramdytojai
Nes mes esame YAKUZA
Nes mes esame Jason Clue...
... ir Oblivion
Nes mes esame THE NEEEW AAAGE COOONQUERORS!
[kartu į vieną mikrofoną]

Arenoje šiokia tokia tyla:
- ... ir mes būsime čempionai...

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-12-08, 14:38

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Netrukus po TNAC kalbos suskamba Benny Benasi - Satisfaction į ringa žengia Sick Extreme vienas be Kyo muzika nutrūksta

-Taigi, taigi, gorilos pabėgusios iš zologijos sodo, hehe, o tai pasako žmogus kurio partneris ant marškinėlių užsirašęs ,kad suvalgys tave gyva ir iškels tau mazochistini balių, hehe. Na neesmė ar mes gorilos ar jūs hanibalai stovintis čia ringe *Sick Extreme įlipa į ringa* per Final Frontier žiūrovai išvys mūsų kova ir aš visa savo širdimi pasistengsiu ,kad jūsų iškrypėliškas balius baigtusi pačių pabaiga, ne, ne man ir Kyo nereikia titulų mes kovosime ne dėl to ,bet mes kovosime dėl kiekvieno fano kuris tikisi ,kad jūsų veide atsiras ne viena kraujosrūva ir jums tektu užsiūti žandikauli, kad jūsų būtų galima negirdėti ne vien įsidėjus ausų kištukus ar užsidėjus mp3 grotuva, o tiesiog užsiūti jums žandikaulius! Jūs neberėgsit į mikrofonus, nebe meluosit ,kad jūs geriausi ,nes jūs tiesiog dingsit, mes puikiai suprantam ,kad Tag Team kova bus nejuokas ir ne todėl ,kad bijotume jūsų smūgiu ,bet todėl ,kad gali būti ,kad sulauksime dar kelių asmenų prie ringo. Jei jūs iškovosite titulus jūs nebūsite čempionai ,nes tai bus pasiekta ne jūsų krauju , prakaitu ar pasiaukojimu, tai nebus pasiekta niekuo ,nes jūs kaip ir minėjau nebūsit čempionais, jūs tik nešiosite blizguti ant savo pečių, kaip ir turtuoliai netampa didžiais žmonėmis , taip ir jums kol šitaip elgsitės nelemta vadintis čempionais, neverta.

Staiga titantrone pasirodo Kyo einantis į ringa ir lydimas žiurovu:
-Dabar pagalvokime ir pasakykime kas sutramdys TNAC kovingumą?! *S-K-E!* Kas sustabdys nesutabdomus *S-K-E*, *Kyo šypsosi ir pasiekia ringa ir prisijungia prie Sick Extreme* Mums nerupi titulai, jau seniai supratom ,kad kova ne dėl titulo tai kova dėl Fusion išgelbėjimo, mes kovosime dėl to ,kad ši federacija pagaliau pagaliau atsikratytu šiukšliu ,o jūs pagaliau suprastumėt ,kad elgiatės negerai. Nagi! Jugi tai taip lengva, duosiu pavyzdį iš gyvenimo, naujas mokinukas atvyksta į mokykla jo nekenčia ir užgaulioja tačiau kai užgaulitoja subaria mokytojas ar galų gale tėvai, vaikas dažniausiu atvėju susipranta, o jūs? Nejau jūs esate tokie pašlemėkai ir negalite kovoti garbingai, nejaugi jums patinka meluoti sau ir vadinti save nesustabdomais, neee...Čia ne jūs nesustabdomi, Clue kurį pažinojau ir kurio nekenčiau buvo visa galva už mane aukštesnis nors aš ir S-E daug kartų nugalėjome, jis buvo to vertesnis, o dabar, pažiurėk į save Clue pažiurėk į save Oblivion, jūs abu išklyde iš kelio ir tape badugnėmis, kažkokio antai čiurkos subinlaižiai, taip tas siauraakis davė mums darba .bet mes nebijome išreikšti savo nuomonės. Kodėl? Nes ar šiaip ar taip laukiam visos Yakuza šutvės ,o ne tik TNAC per Final Frontier. Aš nesikartosiu tą pačia giesme mes su S-E jums giedame jau kažkelinta savaite išvadu nėra, o kadangi išvadu nėra aš nejausiu jokios sažinės graužaties kai kartu su S-E sunaikinsim Yakuza.

S-E paima mikrofona:
-Mes aplenksim jūsų vakarėli, o sukrsime savajį ir gal jame nebus daug žmonių gal jis bus nepopuliarus ,bet tame vakarėlyje butinai dalyvaus Yakuza *Sick Extreme nusišypso*

S-E ir Kyo abu sušunka į mikrofona:

-Cause you are our bitch ass bitches!!!!

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0