2010-12-29, 11:46
5..........4........3..........2........1.......Satisfaction! Ties šiuo žodžiu sproginėjo pyro ir pasirodo Sick Extreme Kyo, jie sudaužinėja su fanais rankomis ir yra nešini Dynamic Duo titulais, jie abu įlekia į ringa užsikabina diržus už liemes, o patys parodo rankas ant kurių ištaituruoti įvairiausi simboliai. Sick Extreme kalba:
-Sveika, publika! *Cheers* Jūsų palaikymas mums daug ką reiškia, ačių už palaikyma, bet iš dalies jugi mes jums atsidėkojome, per Final Frontier Yakuza nelaimėjo nėi vienos kovos, nėi vienos, nelaimės nei likusių, o mes už pergalę gavome ko taip seniai norėjome, ne, ne šitie titulai irgi svarbūs ,bet čia tik blizgis palyginus prieš tai ką mes gavome, ogi šansa pamatyti TNAC ir Yakuza pralaiminčius ir jus patenkintus. Žiūrovai stebėdami internetu ir arenoje pamatė Yakuza kluptelėjima ir mes dar karta parodėme ,kad svarbiausia tai ne kažkoks pasiruošimas(nors jo reikia), o meilė ir atsidavimas wrestlingui.
Kyo tęsia:
-Tiesa pripažinsime mes mylime ir šiuos dirželius ant mūsų pečių ,o juos jau teks ginti, užkart po naujųjų, nežinau gal čia tas japaškė kovas sudarinėja? Po naujųjų?! Po naujųjų!!? Na jei norėjai atkeršyt, tau pavyko. Kausimės prieš The Lett ir Makiwaro, prieš priešus tapusius draugais, jūs labai panašūs į mus ,mes irgi ilgai dvėjojome kol nusprendėme padaryti teisingiausia žingsnį, susivienyti, bet žinai kodėl mes pranašesni, nes ir čia sukovojus viso labo kelias kovas išlenda jūsų pasipūtimo šešėliai kurie neleis jums kovoti taip kaip reikia, žinau dar kuo? Jūs ir mes abi komandos susivienijome po pykčiu ,bet mes esame sukovoje gal 30 kovų, po velniais mes ,net tarp savęs kovėmes kokis 5 kartus, jau nekalbu apie pasistumdymus per vakarėlius! Taip, taip sakai pasenę veidai, bet atsimink žmogau tas pasenęs veidas kuris bėje nėra toks pasenęs turi daugiau patirties už jus abu sudėjus, o jei dar pridėsim Sick Extreme...
Sick Extreme atima mikrofona
-Na Kyo čia puikiai pakalbėjo ,o aš tiktai pridursiu, mus gali vadinti idiotais, girtuokliais, narkomanais ,net beždžionėmis iš zologijos sodo, nors zulusas taip mus pavadinęs gerai ir gavo per Final Frontier, bet jei kas pavadins šį mums brangų vardą S-K-E - Atgyvena gero nelauk, pastaruoju metus aš esu labai geras vyrukas ir gerbiu ,net Yakuza narius ,bet tai nereiškia ,kad man nekils ranka sudaužyti jus taip ,kad iš jūsų veidų pasipiltų kraujas. *Sick Extreme ilgai pagalvoja*
-Jūs taip pat padarėte vieną didžiulę klaida, Yakuza buvo blogi todėl be sažinės graužaties mes juos ir nugalėjome, o jūs išsityčiojote iš mums taip svarbaus triejų raidžių ir žodžių junginio, tad nematau reikalo gailėtis ir jūsų *Sick Extreme šypteli*
Kyo perima estafete
-Esmė ta ,kad tikimės, kad parodysite puikia kova ,bet ir matome ,kad jūs krypstate ten kur buvome ir mes, kur dabar yra TNAC į pasiputima kuris nuveda į tokias pergales dėl titulu kaip ,kad sieksite sausio 2, gal kelis kartus per kelis metus, ir aš nesakau ,kad mums tai nepatinka, juolab, kuo daugiau tokių pasipūteliu, tuo mes lengviau tuos titulus ir išsaugosime, na ,o dabar jums leidus, reikia ruoštis naujam vakarėliui. Sėkmės Sausio 2d. jums jos prireiks...
Sick Extreme Kyo fanams plojant palieką areną.
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D