Na mano -
Benoit vs Booker - ajshq kad Benoit'as taip yra ishjobonamas yra paskutinis shudas... Vienas geriausiu wrestleriu kovoja opener matche, ir jame jobina... po kazhkokios bobos isikishimo... Nu i nx.. Ir man ta Sharmel visa matcha sushiko, be to, kaj jin spaude koja gale matcho kad Bookeris lajmetu... Nu nesamone, ja rejkejo kelti (kad paslinktum svorio centra link Benoit) norint vajzduot kad padedi...:DDD Nu man pac matchas taj... Vienas prastesniu ish to ka jie turejo, labaj kazhkox... Kaip Maliok sake - pilkas... Gal net perdaug J.D.Dunn dave...
Bobu matchas - ejaw parukyt, nes mane nervina kaj bobos labaj krejvaj viska daro, labaj vejxmu seka ishsiduodanti. Man tas buvo DUD, nes bevejk kiekvienas judesys buvo nenaturaliai pradetas ir dar nenaturaliau suselintas... Abi jos singles matchuose yra pasirodzhiusios zhymiai geriau (bent jau shviechia taip galvoj)
HHH vs Flair... Man jin nemazhiau patiko uzh pask ju matcha, tik kaip Last man Standing galejo buti ilgesnis... Pac matchas turbut galetu buti ivertinatas ir ****, bet Flairas visishkaj, VISISHKAJ neselino HHH smugiu... Zhinaw, jis prastaj smugius nuo senu lajku selina, bet shitajp... Ne...

3 Pedigree - viskas normalu (che kazhkas sake kad nepagarba judesiuj, kad 3 kartus acistojo, bet sulyg 10 acistot, taj bishki lengviau nej sulyg 3 kick-outint). Plaktukelis - irgi normalu...Smugis i stubura, kaj puse matcho buvo dirbta ant nugaros (BackDrop ir Suplex uzh ringo, Standing Vertical ringe ir keli kiti)... Be to, stuburas yra butent vieta, kuri nelejs tau acikelt jej skauda (kazhkas rashe, kad negyvybishkaj svarbi ar pan)
Angle vs Cena.. Ajshq referee bumpaj graudus, ir tik kelia klausima - ar taj Buvo NODQ???????? Seniau WWE budavo, kad jej nupisi specialiai tejseja, taj DQ...

Nu ir ajshq Cenos lajmejimas kaj visi nori matyt Angle ir Face'u ir chempijonu... Irgi kazhkaip numushe visa matcha man... Bet man jis vis tiek buvo geresnis nej *1/2, sakychiau ** buvo minimum.
Be to -
1) jej jau Angle aciveda savo Heel tejseja
2) jej Eric'as Vincuj shneka kad jis Screwins Cena
3) Jej daromas AngleLock vidury ringo...
taj -
WTF????????????? Taj tejsejuj terejkia parodyt kad Cena pasidave... Ir viskas... Butu kaip priesh 8 metus... Bet mat ne... Jie nori padaryti ish Angle Heel'a kuris:
1) sako 'Screw America', bet ishejna su dajna 'USA' ir jo wrestlinimo apranga su Amerikos spalvom
2) Aciveda savo tejseja, bet nori lajmeti shvariai...
nu taj koki byby che McMahonas daro... Bl kaip nervina taj nerealiai... Neacimenu kad butu shudiniau ka sugalvojes...
kas ten dar...
GM'u matchas - nu linxmas dalykelis, kazhkas tokio kaip priesh du ar tris metus Shane vs Eric.. Tik chia vietoj SCSA debiutavo Boogey Man... Man jis patinka:) Kaip ir daugumaj publikos:/ Ajshq linxmumas nuo dudsvilio negelbsti...

Kaip ir nej vieno wrestlingo vejxmo neatlikimas (ishkyrus ta ish interferience)
em...
Raw vs SD
Nugal ir nieko, bet man aplamaj SS tipiniai matchaj nepatinka, nes ten gera dalis wrestleriu isheliminuojama neshvariai, ir tejsejas del to nieko, VISISHKAJ nieko nedaro...:/

((
Ajshq matcho bookinimas kejtas... Galas tox pac kaip priesh 2 metus... Lieka negyvas HBK priesh 3, vienas ish ju - Ortonas... Tie du atijobina shvariai negyvam zhmoguj, o Ortonas priesh lejsgyvi zhmogysta lajmi tik po isikishimo...
Taj jej jau taip ruoshiasi pushint Ortona, taj jau geriau jis butu like vienas priesh 3 ar priesh 2, ir butu visus svariai nugalejes... Tada ir gresmingiau atrodytu, ir Taker vs Orton HIAC'as keltu dideli susidomejima...
Nu ir kokia proga ten Underis joberius ir Regali nujuge BBZ:/ Shiaip jie turejo visi kaip pelytes pabegt, o likt Ortonas, ir jis aciimt visa raga..

Nu krejviau nebuna...

Viska atvirkshchiai padare...
p.s. Atrodo zhinaw i ka panashiai kovoja Lashlej, perzhiurejaw jo 3 singles ir shita matcha, taj gezas daro daug suplexu ir kitu metimu (kurie irgi yra suplexu varijacijos), ir yra geraj uzhsivares...
Pagalvokim - kas yra geraj uzhsivares, ir daro xx rushiu suplexu... Ogi Scot Steiner...

Taj jej jis nenori kad ji ishtiktu Schotchio likimas, taj tegu bishki ka nors kejchia;) Nors man kaj atliekama daug metimu visaj patinka (geriau negu tingus braulinimas)
p.p.s. kitos mintys ish PPV - zhiauriai patiko visas JBL dalyvavimas... Ash jauchiu tiek pat stipiai kaip noriu Angle, taip nori ir JBL matyti Face'u... Jis NEREALUS... Tas segmentas kai Ortonas kalba uzhkulsiuose kad Batista suzhejstas... Nu ten JBL dievishkaj varo... jo frazes 'what, we'll need a translater, please?', 'randy was' (kaj oronas Batistaj sake kad MES kalbejom apie tave), jo vejdo ishrajshkos, jo protrukiai... Kaj Edzhio nebera... Taj geriausias live Entertaineris SD mano nuomone... Antra vieta - Kenedis. Che gali prikisht kas nors Underi, bet jis Live savo jegomis labaj mazhaj ka padaro - viskas buna suplanuota ish anxto, jis tik kelias frazeles numeta... taj va...
aj dar - Vinco 'niger', jej jau driso ji pasakyt, galejo buti garsesnis, o taj dabar gavosi lyg pac bijojo taip sakyt...