Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Survivor Series 2005

Temoje atsakymų: 45

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

dogmas pasakė:

Nu as ir nurejau pasakyk kad cia bus survivor match 5vs5 :P  

O del Eric vs Lond tai man vienodai kas laimes paprasciausiai as neisivaizduoju Teddzio nusantis :D

nu jau padarei ta pacia klaida du kartus tai : Teddzio pawarde yra Long o ne Lond :wink:
Nuotrauka
Nuotrauka

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Oi sorry cia zioplumo klaida :P

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Fortaz pasakė:

`MalioK` pasakė:

Jeigu ir cia duos pergale Tedziui - as nusisausiu! :x Eric Bischoff = GOD. Jis tiesiog privalo nugaleti Teddy - bent jau cia jis gali pasinauduoti savo juoda karate dirza - arba sukciauti. Bet kurio atveju jis turi laimeti.
Kazhka majshaj, chia bus tipinis SS matchas. T.y. survivor match. Ir rejkia labaj tiketis, kad lajmes butent ne Bishop, nes antrajp SD numirs, jau ir taip jie ja marina (che kelios paskutines pergales nieko nerejshkia)
Ka as maisau? :P
Sakau man svarbiausia kad laimetu Ericas savo matche pries Longa, o pati ta SS matcha tegul laimi SD! - man ne gaila :wink:

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Maliok, manau Fortaz norejo pasakyti dogmui, kad jis kazka maiso ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne, ash `Maliok`'ui sakiau:)
Man tiesiog neskamba 'kad Long lajmetu priesh Eric' nes jie stoves tik uzh ringo kaip ash suprantu. Ir rejketu sakyt 'kad Longo komanda lajmes priesh Erico komanda' na chia smulkmena, bet ash ta turejaw galvoj:)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Fortaz pasakė:

Ne, ash `Maliok`'ui sakiau:)
Man tiesiog neskamba 'kad Long lajmetu priesh Eric' nes jie stoves tik uzh ringo kaip ash suprantu. Ir rejketu sakyt 'kad Longo komanda lajmes priesh Erico komanda' na chia smulkmena, bet ash ta turejaw galvoj:)
Fortaz, cia tu turbut kazka sumaisei - jie kausis :wink: Eric Bischoff vs. Theodor Long (atskirai nuo kito matcho - RAW vs. SD!). Longas pats tai pasiule Ericui:
http://www.wwe.com/shows/1346432/matches/1...645812/preview/

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ajshq. Susimajshew:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Kažkodėl manau, kad gal kažkaip bus išsisukta nuo to matcho, pvz subėgst RAW ir SD superstarsai ir sukels riaušes ar kažką pan.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
gal kas gali patejkt nuorodu kur yra iverinimaj? Butu geriau daugiau negu viena... Tarp 411mania.com dar nera:/
p.s. Gal XEUS perzhiurejes gali savo parashyt?

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Fortaz, J.D. Dunn jau parashe jei dar nematei. O as tuoj parasysiu kaip man patiko PPV

Lix

• Administratoriai
36
RAW vs. SMACKDOWN!

Nu man tai visai patiko matchas, ypac tais momentais kai pasipildavo finisheriu krusha kaip pvz ant Big Show :D Taip gan nusivyliau, kad laimejo Ortonas, bet bent jau ne JBL.

ERIC BISCHOFF vs. THEODOR LONG

Nu visiskas meslas, Bischoffas vel pralaimejo, o cia tas Boogeyman isvis ne prie ko buvo :?

JOHN CENA © vs. KURT ANGLE

Tikrai nustebino garsus 'Cena sucks' chantai, nu tai turetu paskatinti Vince'a bent laikinai atimti is Cen'os dirza ir galbut ji padaryti heelu. O pats matchas tai buvo nesamone, tie referiai buvo kazkokia pisnia, nu toks daugiau kaip 'matchas pokstas', kuris velgi pasibaige FU.

RIC FLAIR © vs. TRIPLE H

Matchas butu buves visai geras, jei Flairas butu greicau atgules, o dar geriau butu buve jei butu buvusi pusiausvyra tarp wrestleriu. Cia dabar gavosi taip kad Triple H sukruvino Flair'a matcho pradzioje, kaip ir per steel cage, o po to dar Flairas turi atsitiesti ir kovoti. Nu tarkim Flair'as siek tiek dar pakovojo su HHH, kol po to HHH galutinai pereme iniciatyva ir jau gal 5min laike ja iki matcho pabaigos. Trys Pedigree? WTF? Cia man atrodo kazkoks finisherio sumenkinimas buvo, kad po tiek Pedigree, dar galejo flair'as atsistot, o jis atgule nuo kazkokio smugio i nugara(bent butu i galva, kuri kraujavo ar kur nors i pilva ar krutine, nes tipo Pedigree ten padare daugiausiai zalos)... Ai ir pasirodo sitas matchas buvo non-title kazkodel, nors ju matchas per TT buvo del IC title. Cia turbut HHH atsisake tureti toki 'menka' dirza...

TRISH STRATUS © vs. MELINA

Nu mane tai pradeda uzpisti visi sitie Divu matchai nuo Trish sugrizimo. Kazkokie durni feudai, o Trish laiko titula jau beveik metus(ir turbut laikys bent metus) ir vis neturi normalaus feudo.

CHRIS BENOIT vs. BOOKER T

Mane sitas feudas siek tiek erzina, del to jog visos Bookerio pergales su Sharmell pagalba ir todel, jog aisku kad Benoit neatsikovos title, nes vien jo kontraktas jau turetu tuoj baigtis, taigi tikrai nemanau, jog jam bent per sita feuda bus grazinamas title...

Taigi man PPV kaip ir nelabai patiko. Nuvyle beveik visi matchai, patiko tik SD vs RAW na ir Takerio sugrizimas.

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLix, Nov 29 2005, 04:20 PM, pasakė:

Taip gan nusivyliau, kad laimejo Ortonas, bet bent jau ne JBL.

Jo as pradedu bijot del Orton`o. Jeigu wwe is jo padarys ka nors panasaus kaip Taker`iui. Niekda nepralaimet Survivor Series :/

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na man jau geriau butu JBL ta matcha lajmejes - nors uzhkulsiuose padorus zhmogelis, protingas, nepasiputes, ir labaj gerus skilus su Mic'u turi - shiaip zhiauriai geras face'as butu. Tikraj.
O J.D.Dunn jau pamachiau, bet tada kaj rashiau (nakti) dar nebuvo.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Na perziurejau si PPV - vos neuzmigau...
Chris Benoit vs. Booker T - visai neblogas matchas, abu akivaizdziai stengesi, bet kazkaip nepavyko jiems padaryti puikaus matcho. Negaliu prisiminti jokiu ipatingu momentu - high spot'u pritruko. Nors gero mat-wrestlingo buvo. Labai pilkas matchas.
Trish Stratus vs. Melina - pirma, ka galiu prisiminti - Melina atrode puikiai. Viskas.
Triple H vs. Ric Flair - jau nuo pat Triple H'o sugrizimo manyje auga kazkokia ypatinga pagarba Paul'ui. Nors dabar siame storyline'e mums bando parodyti jos, kaip priesus - as mataiu si feuda is visiskai kitos perspektivos. As matau ne saltakrauji heel'a, o tikra flair'a'maniac'a. Ziuredamas pirma ju matcha, as beveik maciau kaip Levesque didziavosi Flairu, o siame matche jis sellino Ric'o judesius, tarsi jis butu jo bendraamzis. Matchas buvo puikus, fanai parode didele pagarba ir HHH'ui ir Flair'ui - nes abu pasistenge. Ir netiesa, kad tie tris pedigree sumenkina finisheri - tai buvo pagarba Flairui (tarsi tribute). Prisijokiau kai Flair'as keliaklupciaudamas po dveju Pedigree dar parode Fuck'us (o Batista po vieno Pedigree buvo priverstas vaidinti pusiau-mirti;)) Fainas matchas - sis feudas tik ak dziugina.
John Cena vs. Kurt Angle - matchas sudas. Kurto gaila. Cena jau ne jokais erzina.
Eric Bischoff vs. Teddy Long - bookinimas arti katostrofos. Visiska nesamone - The Boogeyman? As supantu, kad uz pinigus galima iskesti betkoki izeidima, ber norisi pasakyti: Eric, where is your pride? JUK TU WCW PREZIDENTAS, VELNIAI GRIEBTU!
RAW vs. SMACKDOWN! - labai patiko keli momentai. Kaip, t.y. su kokiomis pastangomis eliminavo Big Show - ji kirto, tarsi azuola. Isvis esu patenkintas tuo, kaip vaizduojamas Giant'as nuo pat atvikimo i RAW. Idomiai kovojo HBK pabaigoje - tokioje "girtoje" bukleje eliminavo Rey Rey'u ir JBL'a - visai smagu. Ir aisku Takerio pasirodymas buvo visai ispudingas (net tokiose 'retro' kelniose - turbut norejo prikelti dalelite senojo jo gimiko;) Net ta atauginta barzda jam puikiai tiko (kaip ir Goldberg'ui tame "de-activation" angle).

Bendrai PPV nesuzavejo (isskirus kelias isimtis). Buvo gan nuobodu ziureti ir patis resultatai nuvyle.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na mano -
Benoit vs Booker - ajshq kad Benoit'as taip yra ishjobonamas yra paskutinis shudas... Vienas geriausiu wrestleriu kovoja opener matche, ir jame jobina... po kazhkokios bobos isikishimo... Nu i nx.. Ir man ta Sharmel visa matcha sushiko, be to, kaj jin spaude koja gale matcho kad Bookeris lajmetu... Nu nesamone, ja rejkejo kelti (kad paslinktum svorio centra link Benoit) norint vajzduot kad padedi...:DDD Nu man pac matchas taj... Vienas prastesniu ish to ka jie turejo, labaj kazhkox... Kaip Maliok sake - pilkas... Gal net perdaug J.D.Dunn dave...

Bobu matchas - ejaw parukyt, nes mane nervina kaj bobos labaj krejvaj viska daro, labaj vejxmu seka ishsiduodanti. Man tas buvo DUD, nes bevejk kiekvienas judesys buvo nenaturaliai pradetas ir dar nenaturaliau suselintas... Abi jos singles matchuose yra pasirodzhiusios zhymiai geriau (bent jau shviechia taip galvoj)

HHH vs Flair... Man jin nemazhiau patiko uzh pask ju matcha, tik kaip Last man Standing galejo buti ilgesnis... Pac matchas turbut galetu buti ivertinatas ir ****, bet Flairas visishkaj, VISISHKAJ neselino HHH smugiu... Zhinaw, jis prastaj smugius nuo senu lajku selina, bet shitajp... Ne...;) 3 Pedigree - viskas normalu (che kazhkas sake kad nepagarba judesiuj, kad 3 kartus acistojo, bet sulyg 10 acistot, taj bishki lengviau nej sulyg 3 kick-outint). Plaktukelis - irgi normalu...Smugis i stubura, kaj puse matcho buvo dirbta ant nugaros (BackDrop ir Suplex uzh ringo, Standing Vertical ringe ir keli kiti)... Be to, stuburas yra butent vieta, kuri nelejs tau acikelt jej skauda (kazhkas rashe, kad negyvybishkaj svarbi ar pan)

Angle vs Cena.. Ajshq referee bumpaj graudus, ir tik kelia klausima - ar taj Buvo NODQ???????? Seniau WWE budavo, kad jej nupisi specialiai tejseja, taj DQ...:P
Nu ir ajshq Cenos lajmejimas kaj visi nori matyt Angle ir Face'u ir chempijonu... Irgi kazhkaip numushe visa matcha man... Bet man jis vis tiek buvo geresnis nej *1/2, sakychiau ** buvo minimum.
Be to -
1) jej jau Angle aciveda savo Heel tejseja
2) jej Eric'as Vincuj shneka kad jis Screwins Cena
3) Jej daromas AngleLock vidury ringo...
taj -
WTF????????????? Taj tejsejuj terejkia parodyt kad Cena pasidave... Ir viskas... Butu kaip priesh 8 metus... Bet mat ne... Jie nori padaryti ish Angle Heel'a kuris:
1) sako 'Screw America', bet ishejna su dajna 'USA' ir jo wrestlinimo apranga su Amerikos spalvom
2) Aciveda savo tejseja, bet nori lajmeti shvariai...
nu taj koki byby che McMahonas daro... Bl kaip nervina taj nerealiai... Neacimenu kad butu shudiniau ka sugalvojes...

kas ten dar...
GM'u matchas - nu linxmas dalykelis, kazhkas tokio kaip priesh du ar tris metus Shane vs Eric.. Tik chia vietoj SCSA debiutavo Boogey Man... Man jis patinka:) Kaip ir daugumaj publikos:/ Ajshq linxmumas nuo dudsvilio negelbsti...:) Kaip ir nej vieno wrestlingo vejxmo neatlikimas (ishkyrus ta ish interferience)

em...
Raw vs SD
Nugal ir nieko, bet man aplamaj SS tipiniai matchaj nepatinka, nes ten gera dalis wrestleriu isheliminuojama neshvariai, ir tejsejas del to nieko, VISISHKAJ nieko nedaro...:/ :(((
Ajshq matcho bookinimas kejtas... Galas tox pac kaip priesh 2 metus... Lieka negyvas HBK priesh 3, vienas ish ju - Ortonas... Tie du atijobina shvariai negyvam zhmoguj, o Ortonas priesh lejsgyvi zhmogysta lajmi tik po isikishimo...
Taj jej jau taip ruoshiasi pushint Ortona, taj jau geriau jis butu like vienas priesh 3 ar priesh 2, ir butu visus svariai nugalejes... Tada ir gresmingiau atrodytu, ir Taker vs Orton HIAC'as keltu dideli susidomejima...
Nu ir kokia proga ten Underis joberius ir Regali nujuge BBZ:/ Shiaip jie turejo visi kaip pelytes pabegt, o likt Ortonas, ir jis aciimt visa raga..:) Nu krejviau nebuna...:) Viska atvirkshchiai padare...

p.s. Atrodo zhinaw i ka panashiai kovoja Lashlej, perzhiurejaw jo 3 singles ir shita matcha, taj gezas daro daug suplexu ir kitu metimu (kurie irgi yra suplexu varijacijos), ir yra geraj uzhsivares...
Pagalvokim - kas yra geraj uzhsivares, ir daro xx rushiu suplexu... Ogi Scot Steiner...:) Taj jej jis nenori kad ji ishtiktu Schotchio likimas, taj tegu bishki ka nors kejchia;) Nors man kaj atliekama daug metimu visaj patinka (geriau negu tingus braulinimas)

p.p.s. kitos mintys ish PPV - zhiauriai patiko visas JBL dalyvavimas... Ash jauchiu tiek pat stipiai kaip noriu Angle, taip nori ir JBL matyti Face'u... Jis NEREALUS... Tas segmentas kai Ortonas kalba uzhkulsiuose kad Batista suzhejstas... Nu ten JBL dievishkaj varo... jo frazes 'what, we'll need a translater, please?', 'randy was' (kaj oronas Batistaj sake kad MES kalbejom apie tave), jo vejdo ishrajshkos, jo protrukiai... Kaj Edzhio nebera... Taj geriausias live Entertaineris SD mano nuomone... Antra vieta - Kenedis. Che gali prikisht kas nors Underi, bet jis Live savo jegomis labaj mazhaj ka padaro - viskas buna suplanuota ish anxto, jis tik kelias frazeles numeta... taj va...
aj dar - Vinco 'niger', jej jau driso ji pasakyt, galejo buti garsesnis, o taj dabar gavosi lyg pac bijojo taip sakyt...:D

Nuotrauka
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
ok, ka tik baigiau ziuret ppv. Siaip PPV tikrai gana neblogas buvo, ypac patiko pora segmentu :D JBL`as biski ispudi padare 10 man survival tage, nepasisiukslino nors.

pirmas matchas, buvo neidomus :D nervavo, kad benoitas jobbint tam negrui turejo ;) ir dar open matche, ta sharmel visai ne prie ko, pradzia ne kokia buvo.

moteru matchas, kas ten, mellina vs trish? beveik neziurejau, prasukau viska, tai nieko gero negaliu pasakyt

last man standing, man labiausia patikes matchas. tikrai geras, idomus, ilgas, tik flairas poroj vietu neselino, ir kuo toliau, tuo labiau atrode arba kaip supermanas arba kaip 20metis pilnas jegu :D nes jegu jis turbut energintesnis uz HHHa buvo.

Eric Bitchoff vs Teddy Long

kaip turbut visiem, shudas. Biski gaila buvo ziruet i Teddy, kazkoks nedavalges biski. vnz, shudas. Laukiu tolimesniu boogieman pasirodymu

John Cena vs Angle

ok, prisipazinsiu, beveik neziurejau sito matcho, nes nekenciu cenos, ir nieko gero jo matchuose nepamatau, tai nieko daug ir negaliu sakyt, ir man atrodo per daug teisejo voliojos, ir kaip ir fortas nesupratau, kodel Angle negavo dq kai uppercuttino teiseja?

RAW vs Smackdown

labai patiko, nustebino JBL`as, taip kazkaip nesusimove. Patiko tas negras naujokas, pamirsau jo varda :D visi gana neblogai pasirode, high spotu ir tt buvo, tik pabaiga biski matyta kazkur, o HBK gerai moka vaidint :D vnz, matchas tikrai patiko, idomus buvo. Tik nepatiko, kad Takeris, kazkoks old school buvo, kaip 91 metais. tik galejo daugiau ortona must, o ne SD jobberius :D

vos ne pamirsau, segmentu :D labiausia prajuokino Vince ir Cena :D pasisveikino kaip tikri reperiai, o Vinco "nigger" isvis nemirtingas :D ir dar savo firminia eisena praejo pro Bookeri su pasididziavimu

viska susumuojant, tikrai neblogas PPV buvo, likau visai patenkintas.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
ish to ka kartu daro SD su Raw, shis PPV, bet jau shiem metam tikraj blogiausias, o gal ir praejtu metu daliai... Turi pilnus rusterius, taj gali jau pamastyt geriau bishkeli...

Nuotrauka
Nuotrauka

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As tik dabar perziurejau si ppv ir jis man visai patiko :) Stai mano trumpas ivertinimas.

Booker T vs Chris Benoit

Abu westleriai tikrai pasistenge ir padare nebloga matcha. Aisku gaila tik to, kad nelaimejo Benoit. Komentatorius pabreze, kad Sharmell vel padejo laimet booker'iui, bet ten ji ne prie ko buvo :)

Labai prajuokino McMahono ir Cenos reperiskas pasisveikinimas :D

Melina vs Trish Stratus

Divu matchas nebuvo toks lievas koki ispudi buvo susidares apie ju wrestlinima. Tik labai kniso bobu klykimas ypac Melinos :D

Triple H vs Ric Flair

Bene labiausiai mano lauktas matchas. 3 pedigree? 3 pedigree is eiles tikrai bent jau man atrode nekaip... Ypac kai flaras po ju atsistodavo. Smugis i nugara su plaktuku butu atrodes tikrai geriau jei HHH butu trenkes ne su kotu, bet su plaktuko galu.

Kurt Angle vs John Cena

Man labai patiko Kurto wrestlinimas. Kai Angl'as dauze Cena aiskiai girdejosi "Cena Sucks". Bloga buvo ziuret kai Kurtas atiduoda visas jegas, kad padarytu gera matcha, o Cena tiesiog padaro finisheri ir laimi.

Eric Bischoff vs Teddy Long

Teddy tikrai atrode apgailetinai. Aciu dievui, kad bent jau su maike buvo :) Kai kuriom akimirkom galvojau, kad jei Bischoff'as ji permes per save tai Teddy perlus per puse :)

SmackDown! vs RAW

Sis matchas buvo geras ypac po jo Takerio sugryzimas ispudingas. Viskas kaip ir neblogai, bet mane biski kniso Leshley, nes pries ji RAW wrestleriai turejo vaidint, kad jo bijo :) Labiausiai patiko Rey pasirodymas, ypac kaip jis elminavo Big Show :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
O kaip teisejas galejo diskvalifikuot angle jei jis buvo 'be samones'

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąBeef, Dec 5 2005, 03:05 PM, pasakė:

O kaip teisejas galejo diskvalifikuot angle jei jis buvo 'be samones'

suktas klausimas :) nu jei butu noreje, butu diskalifikave :)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na man tai kova pati tokia gan idomi, bet tik del entertainment, nu bet reikia wwe kazka galvoti, nes jau ntoji angle cenos kova, o kuo toliau tuo labiau cena nusvilpiamas ir nekenciamas

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0