Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Makiwaro & The Lett vs The Chain & Lord Of Darkness

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 2

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Arenoje keliom sekundėm užgęsta šviesa. Staiga pasigirsta pirmieji Megadeth - Symphony Of Destruction dainos akordai ir arenoje užsidega trumpa, labai akinama šviesa. Kai ji užgęsta, entrance takelio pradžioje jau stovi Makiwaro. Visiškai bejausmiu veidu, lėtai žengia į ringą. Atėjas į ringą, užlipa ant antros ringo virvės ir lėtai apsidairo aplink areną. Nulipa ir visiškai nejudėdamas stovi. Salėje sumišusi reakcija. Vieni bando Makiwaro palaikyti šūksniais, kiti jį nušvilpinėja. Mako lėtai prieina prie ringo krašto ir ištiesia ranką. Ringo announcerė paduoda jam mikrofoną. Mako, bejausmiu veidu, atsistoja ringo vidurį ir lėtai sukiodamas galvą apžiūrinėja arenoje esančius žiurovus.

-Konnichiwa (Mako atrodo liūdnas, matyt dėl pralaimėjimo paskutiniame savo match'e). Sausio antroji... Ko gero nelaimingiausia diena mano gyvenime... Kovojau su The Lett tag team match'e... Ir... Pralaimėjau (keista, bet žiūrovai skanduoja Makiwaro vardą). Tam momentui... Buvau pats nelaimingiausias žmogus pasaulyje... Ir žinote kas dėl viso to kaltas ? Na, dėl to, kad pralaimėjau. O gi latvis!!! (Makiwaro "latvis" ištaria su tokia pagieža ir pykčiu, kad keli salėje sėdintys 10-mečiai pypliai pašiurpsta) TAIP!!! TAIP!!! TAIP!!! (Makiwaro atrodo kaip išprotėjąs. Niekas dar jo tokio susinervinusio ir pikto nematė) Latvis!!! JIS (Mako labai piktai pabrėžia šį žodį) yra kaltas dėl to, kad męs pralaimėjome! JIS paskutinę kovos minutę buvo atsakingas už mūsų abiejų pergalę! JIS turėjo šancą mum abiem laimėti taip išsvajotą pergalę!!! O ką jis padarė?!!! Jis tiesiog leido save ir mus abu sutriuškinti!!! JIS priėmė Frog Splash ir męs abu pralaimėjome!!! Iki pergalės mum nedaug trūko (Mako šiek tiek nurimsta)... Bet kai kas mum atėmė šancą ją išplėšti... Aš neišplėšiau pergalės Sausio antrąją... Tačiau galiu išplėšti širdį iš Elgars krūtinės tuojau pat, kai paliksiu šitą suknistą ringą!!! Gruodžio devynioliktąją man trūko vieno žingsnio iki pergalės (bandėt kada nors įsivaizduoti kaip atrodo išprotėjąs debilas kuriam labai stipriai paraudusios akys ir kuriam iš burnos drimba putos? NE? Dabar pamatytumėt Makiwaro, suprastumėt kaip tai atrodo)... VIENO VIENINTELIO ŽINGSNIO!!! (Mako šiuos žodžius į mikrofoną išrėkia su tokiu pykčiu ir agresija, kad susidaro toks jausmas, jog salėje sėdintiems vaikams greitai reiks duot pauostyt amoniako) The Lett yra dėl visko kaltas... KALTAS DĖL TO, kad męs pralaimėjome... KALTAS DĖL TO, kad neiškovojome tag team championship belt'ų... KALTAS DĖL TO, kad netapome čempionais!!!!!!!!!! (salė skanduoja "Lett SUCKS") Tačiau vieną klaidą padariau ir aš. Aš per daug pasitikėjau Latviu ir laikiau jį savo komandos draugu. Bet dabar pamačiau koks jis yra nevykelis ir pats nieko nesugeba padaryt. Todel ateinančiame matche The Lett man nebus komandos draugas. Jis man bus tiktai įrankis, kurio pagalba aš sieksiu savo tikslo. Jis pats nemoka išnaudot savo progų todėl aš juo pasinaudosiu, laimėsiu matchą, o latvis toliau liks toks koks jis ir yra dabar: The Liurbis! (keista, bet ir vėl girdisi velniškai garsus cheer'inimas už Makiwaro. Toks jausmas, kad Makiwaro šios kalbos metu, po truputį turninasi face'u :D) Bet... Dar yra proga viską atitaisyti (Makiwaro nusiramina)... Viską atitaisyti laimint match'ą prieš The Chain ir L.O.D (salė cheerina (beabejo dėl to, kad išgirdo šiuos du vardus) ). Ir męs tai padarysime... Aš netgi nenoriu vartoti žodžio "męs"... Nes turiu sukruštai blogą nuojautą, kad tas Latvijos avigalvis ir vėl gali man viską sušikti (salė labai garsiai, turbūt pirmą kartą gyvenime, cheerina už Makiwaro)... Gerai... AŠ tai padarysiu!!! AŠ laimėsiu match'ą prieš The Chain ir LOD. AŠ iškovosiu čempiono diržą. AŠ būsiu nugalėtojas... AŠ... Ne Elgars... Bet Makiwaro (salė cheerina). Aš savo tikslą pasieksiu ir pateksiu į Iron man championship XScape match'ą. Vienintelis dalykas dėl kurio mano būsima pergalė nebus saldi, aš gal netgi jausiu šiokį tokį šleikštulį burnoj, ta pergalė nebus labai maloni todėl, kad laimėdamas tą matchą ir patekdamas į Iron Man championship XScape match, aš kartu su savimi ten pasiiimsiu ir... Latvį ??? Kas čia per nesąmonė ? Tadashi, nejaugi visiškai negerbi savo tėvynainių ? Už ką man tokia bausmė ? Už ką mane verti trintis su tuo nevykeliu ? Jis man trukdo! O XScape match'e jis bus tik visų naudojama mazgotė! O dabar aš jum pasakysiu dėl ko aš laimėsiu artėjantį match'ą... O gi dėl to, kad mano oponentų komandą sudaro kažkokie du avigalviai, lygiai tokie patys kaip ir Latvis!!! (salė apsiramina, nebesigirdi jokių cheerinimų už Makiwaro) Taip... Gerai... Jūs tik pasižiūrėkite į The Chain (Makiwaro iš kažkur, neaišku iš kur, išsitraukia The Chain nuotrauką) Ką matote ? Aš matau grupės HIM vokalisto brolį dvynį! Kai laimėsiu match'ą prieš jį ir tą "tamsos mulkį", turėsiu slapstytis nuo teisėsaugos... Žinot kodėl ? O gi todėl, kad mane apkaltins HIM grupės nario mirtinu kūno sužalojimu!!! (Mako iš kišenės išsitraukia raudoną flomasterį ir nupaišo per visą The Chain nuotrauką didelį raudoną kryžių) Įsivaizduokite, kad šitas jau palaidotas... Sekantis - Lord Of Darkness (salė cheerina išgirdusi LOD vardą)... (Makiwaro ir vėl neaišku iš kur išsitraukia ir šio vyruko nuotrauką) Gerai... Aš suprantu koks mulkis yra The Chain... Bet šitas... (Makiwaro rodo pirštu į LOD nuotrauką) Šis vyrukas mane į neviltį varo... Žinot kokias man asociacijas sukelia žodis LOD ? Liurbis!!! Ožys!!! Debilas!!! (salė boo'ina Makiwaro) Surašysiu sąrašą dalykų, dėl kurių šį asmenį laikau būtent tuo, kuo išvardinau (Makiwaro pradeda vardinti):

1) Jo tikras vardas ir amžius nežinomi
2) Jis yra mazochistas
3) Nešiojasi kardą, būtent tam, kad dar labiau pabrėžti koks jis yra idiotas
4) Maža to, kad kardą nešiojasi, tai dar turi drąsos juo ir pasišvaistyti!!!
5) Kovoja ne dėl pergalių o dėl kažkokio tai suknisto chaoso
6) Susimętęs skudurus su kažkokia tai durna ir neprognozuojama boba
7) Visą laiką šypsosi kaip debilas
8) Mėgsta filosofuoti... Gerai. Filosofavimas yra geras dalykas... Bet ne iš tokių lūpų kaip LOD. Kad mokėt filosofuot reikia turėti nors gramą smegenų savo makaulėje. Tačiau kiek žinau LOD tokių neturi, nes jis yra Liurbis Ožys Ddebilas!!! Įrodymas to, kad jis neturi smegenų yra tai, kad jis apie savo vaikystę neatsimena ničnieko! (Makiwaro ant savęs užsitraukė labai didžiulę žiūrovų nemalonę, greičiausiai visam likusiam gyvenimui) Ir devintas dalykas tas, kad jis labai panašus į japoną. Jis gali būt japonas... O tai yra bjauru, nes jis teršia japonijos garbę! (salėje girdisi boo'inimas) Visiem būtų geriau jei jo iš vis nebūtų. Ir aš pasirūpinsiu, kad jo šiame pasaulyje nebeliktų (Mako atrodo kaip pamišęs psichopatas). Galiausiai aš judviem turiu kai ką pasakyti. Jūs galite slėptis už savo nevykeliams skirtų ginklų, galite vaizduoti ninzes, samurajus ir atsilikelius išlindusius iš rūsio, kurie įsivaizduoja, kad valdo tamsą, bet faktas tas, kad jūs nieko nesugebate valdyti, nebent savo dešines rankas, atsisėdę namie ant sofos. Per Suicide Solution daugiau nebedarysiu tokios klaidos ir nebepasitikėsiu Latviu. Jei jis man trukdys, aš pats jį iškirsiu, nes jei nori ką nors padaryti gerai, turi tai padaryti pats. Tuo tarpu, jūs toliau galite "valdyti tamsą" savo rūsiuose ir žaisti turginėmis riedlentėmis kurias perkate iš bobučių už porą kapeikų. Nes čia yra wrestlingo kompanija, o ne cirkas ir kol to nesuprasite, tol nieko ir nepasieksite. Sayonara!

Makiwaro numeta ant žemės mikrofoną ir nuspiria jį tiesisiai į žiūrovus. Piktdžiugiškai nusišypso ir bando palikti ringą, tačiau ant jo pasipila visokių daiktų lavina. Makiwaro tampa visų salėje esančių daiktų magnetu, nes į jį skrenda kėdės, visokie pagaliai, popkornai ir panašūs dalykai. Makiwaro vos sugeba išnešti kudašių iš arenos, jį palydi nežmoniškai garsus boo'inimas. Tai pamatę operatoriai nusprendžia kad įjungti Megadeth'us būtų beviltiška, nes vis tiek dainos nesigirdėtų.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-01-09, 21:25

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Praėjus kelioms minutėms salė nusiramina ir tada pasigirsta Etiennie - Bounce. Tik po 10 sekundžių muzikos į areną įžengia The Lett. Matosi susikaupimas The Lett veide, jis net neduoda "penkių" žiūrovams ir tiesiog tiesiai nueina.

- Sveika publika, Sveikas FUSION. Kad jūs žinotumėte koks blogas jausmas dabar yra manyje. Pripažįstu, kad aš kaltas dėl pralaimėjimo. Turbūt per mažai stengiausi dėl pergalės... Man tikrai labai gaila , kad nesugebėjome iškovoti Tag team titulų. Tikrai labai atsiprašau fanų. (Salė tyli) Tačiau neviskas yra taip jau blogai. Na, bent jau man tai atrodo gera naujiena... Sužinojau, kad turėsiu kovą per Suicide Solution iPPV. Tag Team kova, kurioje ne ką svarbiau puikus sutarimas su komandos draugu norint laimėti nei puiki fizinė forma... Vieną iš šių dalykų aš jau turiu. Taip, tai puiki fizinė forma. Aš pasiruošęs atlaikyti stipriausius oponentų smūgius, aš pasiruošęs smogti priešininkams į smakrą, aš pasiruošęs viskam, ką man yra paruošęs likimas. Tačiau nežinant to, ar aš vis dar galiu pasitikėti savo komandos draugu, visa tai praranda savo vertę, viskas nublanksta. Kadangi jis dabar labai supykęs ant manęs ir iš jo visko galima tikėtis. Jeigu aš negaliu juo pasitikėti – reiškias kovą galima laimėti tik vienu būdu – žinant, jog priešininkai pjausis vienas su kitu lyg du gaidžiai iš gaidžių peštynių. O mums, t.y. Man su Makiwaro, tiesiog tereikės padėti tašką kovoje ir išeiti su pakeltomis galvomis ir iškeltomis rankomis. Bet žinant tai, jog tai ne eilinis kiemas, o FUSION, pravartu žinoti jog reikia laukti staigmenų. , pavyzdžiui... hm, galbūt kito imtyninko įsikišimo, ar GM naujo pakeitimo, nežinau, tai gali būti bet kas, ir štai kodėl man tai patinka. Man patinka žinoti, jog iššūkis gali pavirsti dar sunkesniu nei buvo iki šiol. Nuo pat mažumės aš esu kovotojas, tad kuo didesnis iššūkis – tuo smagiau ir geriau man. Kas nors gali sakyti, kad aš dar per jaunas, kad imtyninko patirties pas mane – beveik nerasta, o šie teiginiai gali prieiti prie išvados, kad aš būsiu apskritas nulis toje kovoje, tačiau tie žmonės, kurie taip mano, klysta. Ir aš užčiaupsiu jiems burnas, aš paneigsiu šiuos gandus, ir štai mūsų su Makiwaro taikiniai – Chain ir LOD. Du žmonės, kurie mano, jog blogiukai laimi šiame pasaulyje. Kas netiki pasakomis, jog gėris nugali blogį, galėsite pamatyti, jog tikrovėje irgi taip nutinka, jog galiausiai gėris triumfuoja. Ir tetrenkia į mane žaibas, jeigu aš meluoju...Šie du žmonės turėtų susimąstyti, ar dar verta jiems žengti į kovos ringą ir ten kautis su geležinį kumštį turinčiu žmogumi. Dar norėčiau pasakyti kelis žodžius. (nuleidžia galvą).Tegul prieš mane eina armija, tebūnie aš kaunuosi prieš FUSION garsiausias žvaigždes, gal netgi prieš savo paties komandos draugą, bet tol, kol nelaimėsiu, napasieksiu savo užsibrėžto tikslo, man niekas nebaisu, man nesvarbu, jog pabaiga neišvengiama ne mano naudai, esmė tame, kad kiekviena mano kova suteikia man jėgų stotis vėl ant kojų ir neprarasti ryžto kautis. Ir tepadeda man Dievas iškaršti dviejų veltėdžių subines. Ir taip iškaršti, kad jie tai atsimintų dar metų metus. Tačiau visiškai nesuprantu tavęs Makiwaro. Elgiesi kaip tikras nevykėlis (Kaip nekeista salė booina). Taip kaltas aš. Ir sakau dar kartą dabar po tavo ištartų žodžių negalėsiu tavim pasitikėti... Noriu pasakyti tai man nesvarbu, ar man teks kovoti ir prieš tris, kartu ir tave Mako. Aš kausiuos kiek galėsiu. Ir tikrai stengsiuosi įrodyti kiekvienam prie TV ekranų, arenoje esantiems žmonėms, kad aš tikrai nesu niekas ir be tavęs nieko nelaimėčiau. Turbūt visi dabar labai esate nusivylę manimi. Galbūt jūs labiau palaikote Makiwaro. Tačiau aš prižadu jūsų daugiau nebe nuvilti. Ir tikrai prižadu laimėti tą prakeiktą kovą. Kad ir kas atsitiktų, aš kovosiu, nes man dabar svarbiausia yra laimėti tą kovą. Laimėti ją ir patekti į XScape match'ą. Manau ten aš gausiu progą pasireikšti vienas. Be to dviveidžio Makiwaro. Ten pamatysit tikrąjį THE LETT FROM LATVIA! Ne tą The Lett kuris kovojo 1on1 match'e su The Chain. Tai buvo mano pirmasis matchas. Taigi jaudulys padarė savo. Tai nebus tas The Lett kuris kovojo prieš Makiwaro 1on1 match'e, ir tikrai tai nebus tas The Lett kuris kovojo per New Years Gift. Per tuos du matchus buvau visiškai nesavas, ne toks kokį visi mane žino, tikrai ne tas kuris bus per XScape Ironman ir Mako & Mano vs The Chain & LOD mačus! Na žinoma aš jau pasakiau, kad būsiu tame XScape matche, tačiau kažkodėl manyje tvyrauja toks jausmas, kad aš tikrai nugalėsiu. Taigi iki pasimatymo per Suicide Solution.

The Lett palieka areną ir sulaukia rekordiškai mažai cheero.

Šį pranešimą redagavo emouTion: 2011-01-15, 09:05

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Arenoje šiek tiek pritemsta, prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, pasigirsta muzika, ties antru posmu iš dūmų išlenda LOD ir jam į ranką įsikibusi palydovė. Jie abu išlėto prieina prie ringo, vaikinas įsliuogia į jį, mergina lieka stovėti šalia. Muzika nutyla, šviesos "susitvarko". LOD nužingsniuoja į ringo vidurį ir apžvelgia publiką. Kurį laiką stovi tylėdamas, tada pakelia prie lūpų mikrofoną.
- Tai, kas atsitiko per Final Frontier, privertė mane susimąstyti, privertė atverti akis ir pažvelgti į gana nemalonų dežavu, kuris regis atsekė mane iš NME laikų – pralaimėtas battle royal nustūmė mane į antrą planą, kur aš likau kovoti dėl antrarūšių diržų, priverstas lipti į ringą su kovotojais, kurių potencialu arba netikiu arba nematau jo apskritai, priverstas kovoti vienoje komandoje su tais, kuriais ne tik nepasitikiu, tačiau niekinu, kiekvienu savo sielos krisleliu, priverstas mirkti savo paties iliuzijose, bandydamas įprasminti tai, kas man negalėjo turėti jokios prasmės jau nuo pačios pradžios...
LOD atsidūsta ir kiek pavaikšto po ringą.
- Aš ilgai mąsčiau, ar man apskritai verta dar lipti į Fusion ringą, tačiau...-salėje girdisi „booo!“ Vaikinas šypteli,- tačiau po kurio laiko supratau, kad istorija kartojasi tik todėl, kad aš pats PASIRINKAU tą istoriją kartoti – darydamas tas pačias klaidas, vaikydamasis tų pačių iliuzijų, kurios privertė žlugti ir pasitraukti, pamiršdamas tai, kas svarbiausia...
Tamsos valdovas pasisuka į šalia ringo stovinčią palydovę ir ištiesią link jos ranką. Mergina įlipa į ringą ir nužingsniuoja prie jo. LOD paima jos ranką ir atsiklaupia ant vieno kelio.
- Atleisk man, kad aš leidau žemiškajai tuštumai aptemdyti mūsų kelią, kad užmiršau tai, ko mus mokė protėvių dvasios, kurios padovanojo MAN tamsos kardą, o tau, amžinybės šydą, chaosas tėra efektas ir pasekmė, tačiau jis niekada neatstos tikslo, kurį mums nupiešė MŪSŲ dievai, MŪSŲ tikrovėje, tas tikslas...
LOD atsistoja ir apkabina merginą.
-...būti kartu, BŪTI, dėl vienas kito. Nuo šiol, kiekvieną kovą aš skiriu ne chaosui, ne tamsai, aš ją skiriu tau. Ir nesvarbu kiek aš laimėsiu kovų ar titulų, nesvarbu kaip visos jos suluošins mano kūną ar protą, viena kas svarbu, kad mūsų sielos bus visados surištos amžinybės saitais, spindėdamas viena dėl kitos begalybėje, dėl vienintelio tikslo, kuris nepasiekiamas nei pilkai realybei, nei chaoso pagimdytiems demonams.
Vaikinas pasisuka į publiką.
- Man nereikia paauksuotų diržų, man nereikia pergalių, kad jausčiausi kažkuo viršesnis už kitus, nes AŠ jau esu laimėtojas, tačiau nenusiminkite, mano draugai, mano pasikeitusi motyvacija jokių būdų nesumenkins JŪSŲ malonumo, nes visa tai tereiškia, kad į kiekvieną kovą, į kiekvieną užduotį mes kibsime dvigubai aršiau nei bet kada, nes pagaliau, pirmą kartą gyvenime, aš matau dalykus tokiais, kokie jie yra. Taigi... Makiwaro, Lett – saugokitės, su jumis į ringą žengs naujas LOD ir visiškai nesvarbu ar man šioje kovoje padės Chain, ar viską turėsiu padaryti vienas, kovos su manimi jūs nepamiršite niekada, lygiai taip pat, kaip nepamirš visi tie, kurie teiksis nusipirkti bilietus į šį renginį.
Dalis publikos ploja ir mojuoja LOD plakatais, skamba muzika ir LOD su savo palydove susikibę už rankų palieka areną.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0