Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

ECW - Tajiri VS Psicosis (2000)

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 16

Guest_spyxter_*

• Svečiai
Nu niriali kova :)

Siustis

Kiek duodat zvaigzduciu?

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Macaw sita dudou 9 is 10

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
nera 10 zvaigzduciu :wink:
Nuotrauka

Guest_spyxter_*

• Svečiai
bet machas unreal ;)

Guest_spyxter_*

• Svečiai
Gal galetu si matcha paziuret kas nors is musu pripazintu wrestlingo expertu? (turiu galvoj: XEUS, TruBaller, Fortaz...) :)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
As neekspertas :) Nu jei jau pats uploadintojas reikalauja, kad paziureciau si matcha, tai parsisiusiu :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nors ir nėra manęs ekspertų sąraše, bet vistiek atsisiųsiu :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
9 ish 10 kas ten dave, taj galima taip vertint, tik rejkia padalint ish 2:) ****1/2. Nemachiau, siunchiu zhiuriu, bet ash ne tik 1/4 bet ir 1/2 tixlumu neivertinu, ash tik riebiai - vienos * tixlumu:))

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_spyxter_*

• Svečiai
Na na, jei paziurejot kova, laukiu Jusu verdikto, ponai expertai... :)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
na ash nesu CW'u megejas, taj ir matchas manes nesuzhavejo, nors jie pusiau bande kovot ne kaip CW'aj (chopaj, strog sholder block, ir dar visokio bieso).
Taj matchas tuo ir geras, kad jie visokio stiliaus ten prikisho:) Man asmenishkaj niekad nepatinka kovoj tokie dalykaj kaip 'stare-downaj', ir kitokio tipo sustojimaj, kaj atrodo tarsi prashoma publikos 'davaj paplokit, o mes pagalvosim ka chia mum toliau daryt, tuo pachiu ir pailsesim bishki'.
be to, man nepatinka visokie show elementaj, tauntaj ir pan (ten kaj tajiri vis acistoja kaip nindze ir t.t. ir pan).
Nu ir asjhq vidury kovos acistojimas kampe ant viduriniu ringo virviu ish viso su kova nesusijes:) ir realumo tikraj neprideda:) Dar kaj priesh kova tokie dalykaj buna, taj dar imanoma suprasti...:D
Be to, ash nesu ir ECW megejas, taj nzn koke ten publika vidutinishkaj renkasi, bet dabar ta atrodo kazhkokie apsipute fanatikaj, kurie tik renkia y-sy-dab (ECW), ir jiem px ten ringe vyksta (ar tajiris acistoja ant ringo virviu, ar psichosis jam pirshtukus rodo - visi vis tiek be proto lajmingi:D nesamone kazhkokia)
Tajgi objektyviai jau neivertinsiu (net ir su savo kosmine paklajda), nes buvo kruva dalyku kurie man asmenishkaj nepatinka. Nors shi kova tikriausiai perzhenke gero matcho riba (***1/2)

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_spyxter_*

• Svečiai

Fortaz pasakė:

na ash nesu CW'u megejas, taj ir matchas manes nesuzhavejo, nors jie pusiau bande kovot ne kaip CW'aj (chopaj, strog sholder block, ir dar visokio bieso).
Taj matchas tuo ir geras, kad jie visokio stiliaus ten prikisho:) Man asmenishkaj niekad nepatinka kovoj tokie dalykaj kaip 'stare-downaj', ir kitokio tipo sustojimaj, kaj atrodo tarsi prashoma publikos 'davaj paplokit, o mes pagalvosim ka chia mum toliau daryt, tuo pachiu ir pailsesim bishki'.
be to, man nepatinka visokie show elementaj, tauntaj ir pan (ten kaj tajiri vis acistoja kaip nindze ir t.t. ir pan).
Nu ir asjhq vidury kovos acistojimas kampe ant viduriniu ringo virviu ish viso su kova nesusijes:) ir realumo tikraj neprideda:) Dar kaj priesh kova tokie dalykaj buna, taj dar imanoma suprasti...:D
Be to, ash nesu ir ECW megejas, taj nzn koke ten publika vidutinishkaj renkasi,  bet dabar ta atrodo kazhkokie apsipute fanatikaj, kurie tik renkia y-sy-dab (ECW), ir jiem px ten ringe vyksta (ar tajiris acistoja ant ringo virviu, ar psichosis jam pirshtukus rodo - visi vis tiek be proto lajmingi:D nesamone kazhkokia)
Tajgi objektyviai jau neivertinsiu (net ir su savo kosmine paklajda), nes buvo kruva dalyku kurie man asmenishkaj nepatinka. Nors shi kova tikriausiai perzhenke gero matcho riba (***1/2)

O tu kazkoks saliskas :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nu taj ash pasakiau, kad objektyviai nevertinsiu, net jej ir mokechiau taj normaliai daryt:)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Siaip tai CW'u matchai daznai ir buna tokie kokiu apibudinai sita matcha :?

Siaip nelabai supratau, ka norejai pasakyti del sirgaliu, bet man atrodo, kad tu sakai, jog blogai kai fanai saukia abieju wrestleriu vardus. Nezinau ar tai turejai galvoje, bet bent jau man toks ispudis susidare. Nu siaip ar taip, mes esam truputi kitokio stiliais wrestlingo fanai :) Supranti apie ka as ;) Todel turbut musu nuomones ir skiriasi.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

TruBaller pasakė:

Siaip tai CW'u matchai daznai ir buna tokie kokiu apibudinai sita matcha ;)

Siaip nelabai supratau, ka norejai pasakyti del sirgaliu, bet man atrodo, kad tu sakai, jog blogai kai fanai saukia abieju wrestleriu vardus. Nezinau ar tai turejai galvoje, bet bent jau man toks ispudis susidare. Nu siaip ar taip, mes esam truputi kitokio stiliais wrestlingo fanai :) Supranti apie ka as ;) Todel turbut musu nuomones ir skiriasi.
ne ta turejaw galvoje. Turejaw galvoja, kad fanaj kazhkokie kaip apsipute - tajiri elgiasi kaip Face (uzhvedineja publika, shypsosi ir pan), Psichosis kaip Heel (fuck'us rodo), o publikaj px ant ju charakteriu - taj kokia tada prasme vienam face kitam heel but, jej publikaj px, jiem svarbu tik rekt ECW:)
Tas ir yra, kad kaj rekia abiejo kovotoju vardus taj dzin, bet kaj kazhka ne i tema:/ Taj tox jausmas kad tada fanams nusishikt kas ringe vyxta:D Che tas pac kaip kazhkada per kazhkoki 4 way dance WCW, kaj Goldbergo nebuvo o visa sale skandavo 'Gooooldberg'...:) Nu taj jau matcho likimas ajshqs:)

Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu as nieko nebesakysiu, nes dar viso matchi neperziurejau. Nespejau dar. Taciau mano nuomone, tai koks skirtumas ar heel'as padaro high spot, ar face. Tai man del to kazkaip jokio skirtumo.

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Fortaz pasakė:

TruBaller pasakė:

Siaip tai CW'u matchai daznai ir buna tokie kokiu apibudinai sita matcha :?

ne ta turejaw galvoje. Turejaw galvoja, kad fanaj kazhkokie kaip apsipute - tajiri elgiasi kaip Face (uzhvedineja publika, shypsosi ir pan), Psichosis kaip Heel (fuck'us rodo), o publikaj px ant ju charakteriu - taj kokia tada prasme vienam face kitam heel but, jej publikaj px, jiem svarbu tik rekt ECW:)
Tas ir yra, kad kaj rekia abiejo kovotoju vardus taj dzin, bet kaj kazhka ne i tema:/ Taj tox jausmas kad tada fanams nusishikt kas ringe vyxta:D Che tas pac kaip kazhkada per kazhkoki 4 way dance WCW, kaj Goldbergo nebuvo o visa sale skandavo 'Gooooldberg'...:) Nu taj jau matcho likimas ajshqs:)

Tai, ROH, TNA ir kitur juk taip daznai buna, kad Fanai rekia This is Awsome arba Holy shit ir tt nors ir heel'u yra ringe ir jie bando gaut Heat'o ir kolkas buna labai geras matchas, tai kaip tik fanai wertina ir supranta kas yra heel ir face pvz ROH fanai kaip tik protingi ir jiem daznai nusispjaut ar heel'as ar face'as kur nors, jiem swarbu matcho kokybe ir jie supranta, kad heel'ai tik waidina blogiecius :) juk per ROH promo net sako parodzius promo, neisjungia kameros o dar biski parodo ir dar pasako : Ok this is cut, thanks for the promo guys" o tie wrestleriai kurie daro promo per promo waizdawo ipikusius ir tt o po jo tokie ramus nueina kalbedamiesi :) , ir man tokie fanai geriau nei tokie wwe fanai kurie paskanduoja tik kai padaro koki high spota o po to wel nurimsta, nes nesupranta ar cia geras matchas wyksta :)

nu nzn gal netaip biski isidesciau ar wisai ne taip supratau tuos ecw fanus nes pacio video dar nemaciau :)
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Gaila, kad dabar negaliu parsisiusti - neturiu, nei greicio, nei vietos. Bet pergivensiu - vistiek esu heavyweightu megejas :wink: O posta rasau tik tam, kad pridurti dar viena dalyka prie Fortazo zodziu:

Fortaz pasakė:

<...> Che tas pac kaip kazhkada per kazhkoki 4 way dance WCW, kaj Goldbergo nebuvo o visa sale skandavo 'Gooooldberg'...:? Nu taj jau matcho likimas ajshqs:)
Tiesiog prisiminiau viena jokinga momenta, kai ziurejau Batista vs. Triple H per Vengeance'05 - vienas kazkos fanas kampe pradejo klikauti: "GOLDBERG, GOLDBERG..." ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0