Padalino Karalius prieš mirtį savo trims sūnums visą turtą.
Zaib*s pasakė ketvirtas.
Sako šykštus moka dukart. Eisiu dirbti pas šykštų.
1 diena. Paėmiau įkaitus. Išgėriau su jais. Vos galo negavau.
2 diena. Gėriau su įkaitais. Vos galo negavom.
3 diena. Pagiriojomės. Iškėlėm reikalavimus: lėktuvas ir už kiekvieną įkaitą dėžė alaus.
4 diena. Davė viską, ko reikalavau. Alų išputom. Įkaitai nenori skirstytis. Teko pragerti ginklus.
5 diena. Atvarė ARAS. Prisiliuobėm. Keitėm granatas į pilstuką taške.
6 diena. Dingo lėktuvas. Visą dieną ieškojom. Suradom. Pragėrėm.
7 diena. Laukiam ARO. Žadėjo alaus atnešti. Atėjo. Atnešė vodkės. Bjaurybės mentai.
8 diena. Visiems bloga. Atėjo gydytojas, atnešė spirito. Palengvėjo.
9 diena. Atėjo kažkokie žmonės. Sako, kad jie irgi įkaitai. Paaiškėjo priklydėliai. Nieko neatsinešė. Iškeitėm juos į alų.
10 diena. Šturmu paėmėm aviacinio žibalo sandėlį. Eina šikt, koks bjaurus skonis...
11 diena. Dvi dienas pylėm kaip už tėvynę tame sandėlyje. Daugiau negaliu. Reikia dingti.
12 diena. Norėjau nusiplauti, bet neleido. Sakė, į snukį duos, jeigu pasiduosiu mentams. Gėrėm.
13 diena. Mama! Pasiimk mane iš čia!!!
- Jaunystėje norėjau būti laivo kapitonu.
- Kodėl juo netapai?
- Labai išsiblaškęs... Galėjau nežinia ką su tuo laivu padaryti...
- O kuo dabar dirbi?
- Chirurgu.
Turite kalbos defektų? Mikčiojate? Jums padės imunocelistonatriochlorhidrokarbonatas. Teiraukitės šio naujo medikamento visose vaistinėse!
Pacientas pas gydytoją. Gydytojas:
- Turiu jums dvi naujienas, vieną blogą, kitą gerą, nuo kurios pradėti?
Pacientas:
- Na pradėkite nuo geros.
Gydytojas:
- Šią ligą pavadinsime Jūsų vardu...
Laima:
- Rolka, kodėl kasdien mes gaunam daugybę laiškų, kuriuose parašyta tik viena eilutė - "šiandien graži, tiesiog nuostabi diena!"?
- Matai Laima, kažkaip, tautą sveikindamas, prasitariau, kad galiu vieną gražią dieną atsistatydinti..
- Alio...
- Alio, čia Jums skambina iš Jaunimo Linijos. Ar viskas tvarkoje?
- Kaip?
- Čia Jaunimo Linija. Mes skambiname tikrindami ar niekas neketina žudytis.
- Ką! Trečią valandą ryto?
- Tai kaip tik tinkamas laikas tam. Tada žmonės būna labiausiai pažeidžiami. Jūs pavyzdžiui! Jus kankina nemiga.
- Kas per nesąmonės.
- Na paklausykit, kiti žmonės tokiu laiku miega, o ne sėdi prie telefono.
- Bet tai jūs man paskambinot.
- Kodėl Jūs taip tyliai kalbate? Vos galiu Jus suprasti.
- Tai dėl žmonos. Nenoriu jos žadinti.
- Ach. Turite paslapčių nuo savo žmonos? Kažkas netvarkoj jūsų šeimoje?
- Nesąmonė. Viskas tvarkoje.
- Bet Jūs neturite jai ko pasakyti ar kaip? Tylėdamas gulite šalia jos lovoje. Ir tai vadinate "viskas tvarkoje"?
- Yra trys valandos ryto!
- Žinau. Kol Jūsų žmona miega - priversta-, nes Jūs neturite jai ko pasakyti, neramiai vaikštote pirmyn atgal, nes Jūsų problemos neleidžia Jums miegoti.
- Tai jūs neleidžiate man miegoti!!!
- Aha, dabar Jūs susinervinote! Vienas paprastas telefono skambutis Jūs sunervina, kai tuo tarpu žmonai jau savaites este abejingas. Jūs tikriausiai turite krūvą problemų: darbe, seksualinių, su sveikata.....
- Mano sveikata puiki!!
- Su nemiga ir nervinga būsena? Nusiraminkit. Jūs tikriausiai pastoviai galvojate apie savižudybę? Nepastebite, kad Jūs drebate visu kūnu?
- Taip, nes aš jau 5 minutes stoviu su pižama koridoriuje.
- Ko Jūs ieškote koridoriuje, nedarykit ko nors neapgalvoto
- Mūsų telefonas stovi čia.
- Turite migdomųjų namie?
- Nežinau. Juos laiko mano žmona.
- Tai pažadinkit savo žmoną. Dievulėliau! Tuoj pat pažadinkit! Ji turi paslėpti tabletes. Nedarykit kvailysčių, dar kartą viską apgalvokit. Gyvenimas gali būti toks gražus. Be abejo ne Jums, tokiam ligotam, nusivylusiam, depresyviam, bet nesijaudinkit, aš Jums dar vėliau paskambinsiu. Dabar turiu baigti, nes jau pakankami vėlu.