Vaderis patvirtino, kad jis kovos Japonijos indie lygos DDT 2005-07-27 show, jis kovos tag teame su Tomohiko Hashimoto prieš Kenshin ir Senshu Riki.
Temoje atsakymų: 30
2005-07-25, 11:35
Siaip gal galima pasakyti jog esu Vaderio gerbejas
Super superheavyweight'as
Turiu nedaug jo matchu, bet visi man patiko.
P.S. Zinau kad siaip sia kova nerasiu net torrentose kai ji ivyks (tektu siustis visa show) - bet esu isitikines kad tu XEUS ja gausi (del suprantomu priezasciu) - taigi gal imestum? :wink:
P.S. Zinau kad siaip sia kova nerasiu net torrentose kai ji ivyks (tektu siustis visa show) - bet esu isitikines kad tu XEUS ja gausi (del suprantomu priezasciu) - taigi gal imestum? :wink:
2005-07-29, 00:46
Pagaliau radau rezultatus iš to show:
Tomohiko Hashimoto & Vader beat KENSHIN & Riki Sensyu (9:09) when Tomohiko used the XCT
Japonai, kurių klausiau sakė, kad Vaderis neatrodė blogiau nei matče su Suwama, o tai reiškia, kad pusė velnio jo forma buvo, aišku vertinant su visu jo ansvoriu ir traumuotais keliais.

He is back

Powebomb

German suplex

Chokeslam
Tomohiko Hashimoto & Vader beat KENSHIN & Riki Sensyu (9:09) when Tomohiko used the XCT
Japonai, kurių klausiau sakė, kad Vaderis neatrodė blogiau nei matče su Suwama, o tai reiškia, kad pusė velnio jo forma buvo, aišku vertinant su visu jo ansvoriu ir traumuotais keliais.

He is back

Powebomb

German suplex

Chokeslam
2005-07-29, 01:02
Hmmm... visai nieko
nezinojau kad jis german suplex moka
gal galetum kokia geresnę jo kovą įmest? nes mačiau gal 3, kur akis iškrito, 4tal 4way ir dar kažkokią :roll:
2005-09-02, 23:54
Taigi vėl gera naujiena Vaderio gerbėjams - rugsėjo 23 ir 24 Vaderis bus subookintas net 2 JAV indie lygų show: IWA (nepainioti su garsiąja IWA:MS) ir IZW impact zone wrestling). Konkretūs cardai dar nežinomi. Šių lygų reguliariuose rosteriuose beveik nėra pažįstamų kovotojų )Demolition AX, The Honky Tonk Man, Greg Valentine - IWA, o IWZ iš vis nie vieno pažįstamo), tačiau specialia šiems savo show IWZ pririnko žvaigždžių Dusty Rhodes, Doink the Clown.
2005-10-17, 20:37
TruBaller pasakė:
Vot dabar kazkaip toks klausimas kilo. Kazkada, man atrodo, esi kazka panasaus sake, bet nebepamenu tiksliai, tai dabar klausiu. Gal papasakoti apie daug pasiekusius, gerus wrestlerius, kurie butent turejo rimtu problemu del narkotiku ar alkoholio.
Čia toks wrestlerių gyvenimo būdas -steroidai, narkotikai, merginos - visa tai įtakoja labai mažai laisvo laiko, skausmai nuo traumų ir pan.
2005-10-17, 21:04
Ok... XEUS, dekui uz atsakyma
Beje, kiek suprantu, tai Eddie, Regal ir kiti wwe wrestlinantys wrestleriai yra su tuo parise. Ar as klystu ? Tai va, jei as suprantu teisingai, tai gal galetum ir tokiu wrestleriu pasakyti. Turiu galvoje tokius, kurie vistik mete tai del savo karieros.
2005-10-18, 15:44
XEUS pasakė:
TruBaller pasakė:
Vot dabar kazkaip toks klausimas kilo. Kazkada, man atrodo, esi kazka panasaus sake, bet nebepamenu tiksliai, tai dabar klausiu. Gal papasakoti apie daug pasiekusius, gerus wrestlerius, kurie butent turejo rimtu problemu del narkotiku ar alkoholio.
Čia toks wrestlerių gyvenimo būdas -steroidai, narkotikai, merginos - visa tai įtakoja labai mažai laisvo laiko, skausmai nuo traumų ir pan.
O kaip Benoit? Nesu nieko girdėjęs apie jo narkotikus ar kažką panašaus, kiek žinau, jis pilną skarbonkę alaus išgėrė kai atėjo į WWE, su SCSA ringe
2005-10-19, 11:12
TruBaller pasakė:
Ok... XEUS, dekui uz atsakyma
Beje, kiek suprantu, tai Eddie, Regal ir kiti wwe wrestlinantys wrestleriai yra su tuo parise. Ar as klystu ? Tai va, jei as suprantu teisingai, tai gal galetum ir tokiu wrestleriu pasakyti. Turiu galvoje tokius, kurie vistik mete tai del savo karieros.
Citata
O kaip Benoit? Nesu nieko girdėjęs apie jo narkotikus ar kažką panašaus, kiek žinau, jis pilną skarbonkę alaus išgėrė kai atėjo į WWE, su SCSA ringe bet čia jau per žiauru, kad būtų tiesa, nors...
2005-10-28, 17:27
Fortaz pasakė:
Nu kaj zhmoguj jau 49 metaj, o sveria koki ~150kg realiai, ir rejkia krutintis 15+min, taj turbut suvokia kad turi antsvorio... Del to stifinimas ir belieka...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų