Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-06-21, 22:23
2006-08-31, 10:22
Raiden, Aug 30 2006, 11:52 PM, pasakė:
Kodel Hall of Fame'ris Truballer pasitrauke is forumo?
http://www.wwe.vhost...?showtopic=1571
2006-08-31, 19:01
2006-08-31, 19:18
Raiden, Aug 31 2006, 07:23 PM, pasakė:
Skorpio, Aug 31 2006, 07:32 PM, pasakė:
Seip su tru smagu wisada pasneketi pataria wisada ir pns
Bam, Aug 31 2006, 08:01 PM, pasakė:
pointu rinkimo manija tesiasi...
o jej rimtai - ka jis ineshe i foruma? kure apklausas kuriose pac nedalyvavo (man sietina su negeromis mintimis)?. Parashe nors keleta Bio kaip `MK`, ar straipsniu kaip XEUS, ar realiai uzhsiiminejo adminstravimu kaip Lix?
Ash chia ne shiaip, gal nepamenu - be ironijos klausiu..

2006-08-31, 19:34
Skorpio, Aug 31 2006, 08:22 PM, pasakė:
2) logus? kokius?
3) noreti, bet buti konfliktishkam ar ne per daug uzhsispyrusiam, kad tai padarytum... tai nera geris, bent jau zhiurint ish rezultato perspektyvos. Ish esmes ash jo pagrindine ideja igyvendinaw su kitajs adminajs, manaw jejjis to tikraj norejo del tu pachiu tixlu kaip ash - jis bus laimingas tai suzhinojes.
4) populiarumo kurimas sukuriant topika, ir jame pachiam nepasisakant kitam vartotojuj nepaklausus... Tai panashiau i santyky dievybe/zmogus, negu i populiarumo kelima, todel tai nebuvo labaj vykes varijantas.
tuo tarpu galiu pasakyt viena dalyka: deka dalykines irtexnines srities naujoviu, iddiegtu per paskutinius du menesius forumas tapo tokiu, kokiu manaw Tru irnorejo kad butu, bet prie jo niekad tox ir nebuvo.

2006-08-31, 19:39
Na ne i visus topicus, bet tarkim tada forumas buwo giliame ziemos miege ir tru stengesi ji bent taip prikelti o mes nlb stengemes tiesa?
I topicus atsakinejo bet ne visus, tiesa tru dar ir uzsiemes budawo pakankamai

2006-08-31, 19:46
Skorpio, Aug 31 2006, 08:39 PM, pasakė:
Na ne i visus topicus, bet tarkim tada forumas buwo giliame ziemos miege ir tru stengesi ji bent taip prikelti o mes nlb stengemes tiesa?
I topicus atsakinejo bet ne visus, tiesa tru dar ir uzsiemes budawo pakankamai
Ka rejshkia ideju nevykde????????
Kas chia per pasakymas?
Ash net negirdejaw apie jo tokia minty, jej ka!
suzhinojaw jau tik tame topike, kuriame jau beviltishka buvo kad jis pasilix.
Be to, jis tikraj galejo taip daryti, kaip adminaj dbr daro - paprashyti vieno viena padaryt, kito kita, pachiam kazhka padaryt, paragint, pasitart..
man pvz nera problemu, kad kajkas su kaj kuo nesutinka. Nes galima priejtsprendimo bendro vis tiek. Man yraproblemu, kaj kasnors vadovauja bet nieko pac nedaro
(jej taszhmogus skajtys shi posta, jam vejdas truputeli paraus gal).
Dabar pvz pachiose gimimo uzhuomazgose yra straipsnis apie kovotoju/kovojimo stilius.
O kas jam tai trukde daryt?
Esme tame, kad jis mego buti uzhgujtas... Jis visada pasitejsindavo, kad Bam jam irc sake ta ir ana, ir jej mes nenorim, tai jam px... O kad Bam su mum nekalbejes taipasakydavo,tai jam irgi px...
Ash vertinu 90% jo postu ish pirmo 1000, ir gal tik 30% ish 1000. Ir negerbiu uzh tai, kad pasitrauke. Ash zhlugus forumuj irgi neturejaw fantazijos chia likt, bet jej zhmoguj patinka galvot,kad jis yra auka, ir tai daro ji patenkintu - prashaw, tegul dzhiaugiasi i valias;)

2006-08-31, 19:55
*+ Si vieta yra Fortaz-Free (galite laisvai reikstis, nebijodami jo reakcijos)
del to kad isejo? bent jau kiek prisimenu tj jo netiesiogiai bet paprase iseiti, aisq cia galiu ir suklysti.
Jei butu likes manau toliau butumet pykesi su juo kiekvienam topice.
Reikejo kazkaip ta pykti spresti tj tru pasirinko krastutinuma. Na krastutinumai yra gana kvaila. Tj tarkim tu cia teisus jis neteisingai pasielge, patinka galvoti kad jis yra auka? nu man taip neatrodo wis delto nes pasneku gana daznai poto kj isai isejo is forumo ir tikrai nepastebejau nei wieno sakinio kuris sawe jis pawaizduotu kaip auka.
Ir seip pakankamai draugiskas zmogus pasisiulantis padeti ir seip gali ramiai be pykcio pasneketi ir padiskutuoti, nu bent jau man su juo taip snekasi.

2006-08-31, 20:04
menka tik pastaba.
ash savo postu skajchium nesididzhiuoju, man px, galit nors ir ryt ishtrint ta skajchiuka, svarbu postai wrestlingo tema tegu lieka.
O su Tru postais gi prieshingaj - tu jo psotu skajchiu ishaukshtini dideliausiai:)
Tai pagalvokim - abu mes su juo kabinejames, mano postai nevertinami (kaip manaw, ir turetu but daugelio pastabu atveju postu skajchiaus kontexte), o Tru, tai nors ir kabinejosi, betgi 2000 parashe, kai visi kiti po 1000 parashe... Jau aklaj gini zhmogu, nezhiuredamas objektyvumo. Tai, kaip minejaw, nera svejkintinas dalykas.
ash zhinaw, kad kabinejuosi, ir taip pat zhinaw, kaip ir tu zhinaj, kaip ir visi kiti zhino, kad tai daraw obejektyviai, ir visiems vienodai. taip kad...

2006-08-31, 20:05
Skorpio, Aug 31 2006, 08:22 PM, pasakė:
Antras dalykas, tu paminejai "norejo" - as irgi noriu, bet nemegstu tusciai metitis idejomis ir sakyti: "na jei niekas nenori, tai ir man px". Taip jis siule padaryti najoku apmokima... Na ir kas? As pvz. dabar galiu pasiuliti isplesti forumo tema i MMA - bet bl, siuliti ir daryti yra skirtingi dalykai. Pametiti idejas gali betkas, o nMo rekrutu paruosima mes padare bendromis pastangomis ir be Tru kaip ir kruva kitu dalyku forume. Jis visus skaitino ir vis panikavo kad forumas mirs is neaktivumo - mane tai uzknisdavo ir visai jo neilgios. Taip, mes praradome viena aktivu nari, bet ne daugiau. Bent jau taip jaucios as. Mes istovejom ir toliau klestim. Taip, jis buvo viena musiskiu - "pirmuju" ir padejo pastatyti foruma ant koju - uz tai jam aciu, toliau musu keliai issiskire. Pzdc, nera cia jokios ragedijos. He left. Big deal.
2006-08-31, 20:08
seip tjs as niekur nesakiau kad tawo postai blogi ar mazai nuweikei forumo labui...
minedamas postus tiesiog dawiau faktoriu kaipo irodyma kad tru bande prikelti foruma
as aklai jo neginu as nepateisinu jo isejimo is forumo.
EDIT: prasau perskaityti
Ne del padarymo
Tarkim nera tragedijos bet jau kadangi diskusija kilo ir ja pradejau ne as o fortaz tjgi paprasciausiai nenoredamas nusileisti turbut atsakineju.

2006-08-31, 20:12
Skorpio, Aug 31 2006, 08:55 PM, pasakė:
"Svente daugumai forumo memberiams" (tema forume "Apie Viska")
"Pirmiausiai, tai iskarto pasakau, kad visus uzknises TruBaller nebebus sio forumo adminu."
Darikit isvadas - tokiu sakiniu variacijas jis naudojo daznai. Todel Fortaz'ui ir man jis pasiliko atmintije kaip "auka".
Skorpio, Aug 31 2006, 08:55 PM, pasakė:
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų