Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 230

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
msn šiuo metu bando žmonių nervus..
Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Man eina, bentjau taip.
Tools -> Options -> Connection -> Start... Patikrina spaudi repair, ir quit. Po to kelis kartus sign in, kol prijungia. Man taip pavyko.

Grįžau?!

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
tai kad man jokių problemų net neranda troubleshooteris, ždž, užsipisimas, einu miegot :D
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Man irgi nerado, bet tada kaip Fantazy sakė quit, ir iš 2-3 karto prijungia, aš ką tik pasijungiau :D matau winstoną online :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
tai ubna jai neprikonektina, tia toj lenteleje cancel ir vel connect man dazniausiai is 2 karto pajungdavo
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Nezinojau kur sito paklaust,cia gal bus tinkamiausia:

Kodel Hall of Fame'ris Truballer pasitrauke is forumo?

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąRaiden, Aug 30 2006, 11:52 PM, pasakė:

Nezinojau kur sito paklaust,cia gal bus tinkamiausia:

Kodel Hall of Fame'ris Truballer pasitrauke is forumo?

http://www.wwe.vhost...?showtopic=1571

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Ir jis nusprende iseiti.....Nu ir kam,be jo forumas nebetoks,buciau zinojes ka nors apie ta tema-tai buciau ji atkalbejes.:thumbdown:

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nu jo ir man nebetas ;) bet neatkalbinejau iseiti nes asmeninis reikalas.
Seip su tru smagu wisada pasneketi pataria wisada ir pns :thumbdown: wienas is 3 zmoniu is forumo su kuriais daug bendrauju.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Aišku, kad gaila, kad išėjo, jis buvo ir liko forumo dalis, labai padėdavo forumui, dirbo jo labui, gaila, bet ir be jo nesugriuvom, viskas gerai, tik praradom vieną labai gerą lankytoją :mellow:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąRaiden, Aug 31 2006, 07:23 PM, pasakė:

Ir jis nusprende iseiti.....Nu ir kam,be jo forumas nebetoks,buciau zinojes ka nors apie ta tema-tai buciau ji atkalbejes.:mellow:

Rodyti pranešimąSkorpio, Aug 31 2006, 07:32 PM, pasakė:

nu jo ir man nebetas :( bet neatkalbinejau iseiti nes asmeninis reikalas.
Seip su tru smagu wisada pasneketi pataria wisada ir pns :P wienas is 3 zmoniu is forumo su kuriais daug bendrauju.

Rodyti pranešimąBam, Aug 31 2006, 08:01 PM, pasakė:

Aišku, kad gaila, kad išėjo, jis buvo ir liko forumo dalis, labai padėdavo forumui, dirbo jo labui, gaila, bet ir be jo nesugriuvom, viskas gerai, tik praradom vieną labai gerą lankytoją :blink:
ne, nu blt pizdauskas...
pointu rinkimo manija tesiasi...
o jej rimtai - ka jis ineshe i foruma? kure apklausas kuriose pac nedalyvavo (man sietina su negeromis mintimis)?. Parashe nors keleta Bio kaip `MK`, ar straipsniu kaip XEUS, ar realiai uzhsiiminejo adminstravimu kaip Lix?
Ash chia ne shiaip, gal nepamenu - be ironijos klausiu..

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
efeda nu tarkim tas tau nesvarbu, nmo wme logus atrado, hmz kiek supratau norejo naujowiu forume, ir manau svarbus dalykas palaike forumo aktyvuma kj forumas buwo prie mirties?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, Aug 31 2006, 08:18 PM, pasakė:

pointu rinkimo manija tesiasi...

Aha, gerai, kad jie nezino, jog taskai renkasi tik wrestlingo forumuose :mellow:

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąLix, Aug 31 2006, 06:23 PM, pasakė:

Aha, gerai, kad jie nezino, jog taskai renkasi tik wrestlingo forumuose :mellow:
na seip zino ;D nes pac tj pasakiai POINTS topike ir man per msn dar sakei ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąSkorpio, Aug 31 2006, 08:24 PM, pasakė:

na seip zino ;D nes pac tj pasakiai POINTS topike ir man per msn dar sakei ;D

1. Cia buvo bajeris.
2. Kreiptasi ne tik i tave.
3. Nereikia cia nieko atsakineti.

:mellow:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąSkorpio, Aug 31 2006, 08:22 PM, pasakė:

efeda nu tarkim tas tau nesvarbu, nmo wme logus atrado, hmz kiek supratau norejo naujowiu forume, ir manau svarbus dalykas palaike forumo aktyvuma kj forumas buwo prie mirties?
1) efed - sakykim susije su wrestlingu, ir shita ash buvaw pamirshes, ir tailabaj vertinaw. Tixliau ne tai,kad turim efed, bet kiekjis ten darbo ideda, tikiuosi ir jus tiek idesit. Bent puse tiek.
2) logus? kokius?
3) noreti, bet buti konfliktishkam ar ne per daug uzhsispyrusiam, kad tai padarytum... tai nera geris, bent jau zhiurint ish rezultato perspektyvos. Ish esmes ash jo pagrindine ideja igyvendinaw su kitajs adminajs, manaw jejjis to tikraj norejo del tu pachiu tixlu kaip ash - jis bus laimingas tai suzhinojes.
4) populiarumo kurimas sukuriant topika, ir jame pachiam nepasisakant kitam vartotojuj nepaklausus... Tai panashiau i santyky dievybe/zmogus, negu i populiarumo kelima, todel tai nebuvo labaj vykes varijantas.

tuo tarpu galiu pasakyt viena dalyka: deka dalykines irtexnines srities naujoviu, iddiegtu per paskutinius du menesius forumas tapo tokiu, kokiu manaw Tru irnorejo kad butu, bet prie jo niekad tox ir nebuvo.

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
taip tapo tokiu kokiu niekada nebuwo, bet nebuwo todel kad jo ideju gal nevykde? [nu del tu naujoku paruosimo taip pat jis sumaste]
Na ne i visus topicus, bet tarkim tada forumas buwo giliame ziemos miege ir tru stengesi ji bent taip prikelti o mes nlb stengemes tiesa?
I topicus atsakinejo bet ne visus, tiesa tru dar ir uzsiemes budawo pakankamai :mellow: beto kaip neatsakinedamas i topicus jis tuo metu buwo surinkes 2000 postu kj mes wisi 1000 neturejom

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąSkorpio, Aug 31 2006, 08:39 PM, pasakė:

taip tapo tokiu kokiu niekada nebuwo, bet nebuwo todel kad jo ideju gal nevykde? [nu del tu naujoku paruosimo taip pat jis sumaste]
Na ne i visus topicus, bet tarkim tada forumas buwo giliame ziemos miege ir tru stengesi ji bent taip prikelti o mes nlb stengemes tiesa?
I topicus atsakinejo bet ne visus, tiesa tru dar ir uzsiemes budawo pakankamai :mellow: beto kaip neatsakinedamas i topicus jis tuo metu buwo surinkes 2000 postu kj mes wisi 1000 neturejom
buvo surinkes visokiom smulkiom pastabelem, patixlinimajs ir t.t. paskutinis 1000 postu, ishskyrus efed, buvo laviracija tarp kabinejimosi ir taisymo, tarp wrestling ir shiaip pliurpimo.

Ka rejshkia ideju nevykde????????
Kas chia per pasakymas?
Ash net negirdejaw apie jo tokia minty, jej ka!
suzhinojaw jau tik tame topike, kuriame jau beviltishka buvo kad jis pasilix.
Be to, jis tikraj galejo taip daryti, kaip adminaj dbr daro - paprashyti vieno viena padaryt, kito kita, pachiam kazhka padaryt, paragint, pasitart..
man pvz nera problemu, kad kajkas su kaj kuo nesutinka. Nes galima priejtsprendimo bendro vis tiek. Man yraproblemu, kaj kasnors vadovauja bet nieko pac nedaro
(jej taszhmogus skajtys shi posta, jam vejdas truputeli paraus gal).
Dabar pvz pachiose gimimo uzhuomazgose yra straipsnis apie kovotoju/kovojimo stilius.
O kas jam tai trukde daryt?

Esme tame, kad jis mego buti uzhgujtas... Jis visada pasitejsindavo, kad Bam jam irc sake ta ir ana, ir jej mes nenorim, tai jam px... O kad Bam su mum nekalbejes taipasakydavo,tai jam irgi px...

Ash vertinu 90% jo postu ish pirmo 1000, ir gal tik 30% ish 1000. Ir negerbiu uzh tai, kad pasitrauke. Ash zhlugus forumuj irgi neturejaw fantazijos chia likt, bet jej zhmoguj patinka galvot,kad jis yra auka, ir tai daro ji patenkintu - prashaw, tegul dzhiaugiasi i valias;)

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
fortai pl kabinejimosi ? ;D na manau tu uz ji ne ka maziau kabinejasi -
*+ Si vieta yra Fortaz-Free (galite laisvai reikstis, nebijodami jo reakcijos)
del to kad isejo? bent jau kiek prisimenu tj jo netiesiogiai bet paprase iseiti, aisq cia galiu ir suklysti.
Jei butu likes manau toliau butumet pykesi su juo kiekvienam topice.
Reikejo kazkaip ta pykti spresti tj tru pasirinko krastutinuma. Na krastutinumai yra gana kvaila. Tj tarkim tu cia teisus jis neteisingai pasielge, patinka galvoti kad jis yra auka? nu man taip neatrodo wis delto nes pasneku gana daznai poto kj isai isejo is forumo ir tikrai nepastebejau nei wieno sakinio kuris sawe jis pawaizduotu kaip auka.
Ir seip pakankamai draugiskas zmogus pasisiulantis padeti ir seip gali ramiai be pykcio pasneketi ir padiskutuoti, nu bent jau man su juo taip snekasi.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
diskusijos netesiu, apie atitinkamam kontexte mirusius zhmones kalbeti nemandagu, ash chia kaltas kad uzhveliau gal shiek tiek, nors ne ash pradejaw bendrai apie tru.
menka tik pastaba.
ash savo postu skajchium nesididzhiuoju, man px, galit nors ir ryt ishtrint ta skajchiuka, svarbu postai wrestlingo tema tegu lieka.
O su Tru postais gi prieshingaj - tu jo psotu skajchiu ishaukshtini dideliausiai:)
Tai pagalvokim - abu mes su juo kabinejames, mano postai nevertinami (kaip manaw, ir turetu but daugelio pastabu atveju postu skajchiaus kontexte), o Tru, tai nors ir kabinejosi, betgi 2000 parashe, kai visi kiti po 1000 parashe... Jau aklaj gini zhmogu, nezhiuredamas objektyvumo. Tai, kaip minejaw, nera svejkintinas dalykas.

ash zhinaw, kad kabinejuosi, ir taip pat zhinaw, kaip ir tu zhinaj, kaip ir visi kiti zhino, kad tai daraw obejektyviai, ir visiems vienodai. taip kad...

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąSkorpio, Aug 31 2006, 08:22 PM, pasakė:

<...> nmo wme logus atrado, hmz kiek supratau norejo naujowiu forume <...>
nMo logo padare mano draugas (Observer), uz ka galime jam padekoti.
Antras dalykas, tu paminejai "norejo" - as irgi noriu, bet nemegstu tusciai metitis idejomis ir sakyti: "na jei niekas nenori, tai ir man px". Taip jis siule padaryti najoku apmokima... Na ir kas? As pvz. dabar galiu pasiuliti isplesti forumo tema i MMA - bet bl, siuliti ir daryti yra skirtingi dalykai. Pametiti idejas gali betkas, o nMo rekrutu paruosima mes padare bendromis pastangomis ir be Tru kaip ir kruva kitu dalyku forume. Jis visus skaitino ir vis panikavo kad forumas mirs is neaktivumo - mane tai uzknisdavo ir visai jo neilgios. Taip, mes praradome viena aktivu nari, bet ne daugiau. Bent jau taip jaucios as. Mes istovejom ir toliau klestim. Taip, jis buvo viena musiskiu - "pirmuju" ir padejo pastatyti foruma ant koju - uz tai jam aciu, toliau musu keliai issiskire. Pzdc, nera cia jokios ragedijos. He left. Big deal. :mellow:

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
visiems vienodai hmr cia irgi patylesiu
seip tjs as niekur nesakiau kad tawo postai blogi ar mazai nuweikei forumo labui...
minedamas postus tiesiog dawiau faktoriu kaipo irodyma kad tru bande prikelti foruma :mellow:
as aklai jo neginu as nepateisinu jo isejimo is forumo.

EDIT: prasau perskaityti

Ne del padarymo :blink: as sneku del to kad jis sugalvojo toki dalyka kaip nmo dar kiek prisimenu kad noreta daryt mwe ar kazkas neprisimenu wisko.
Tarkim nera tragedijos bet jau kadangi diskusija kilo ir ja pradejau ne as o fortaz tjgi paprasciausiai nenoredamas nusileisti turbut atsakineju.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąSkorpio, Aug 31 2006, 08:55 PM, pasakė:

<...> patinka galvoti kad jis yra auka? nu man taip neatrodo wis delto nes pasneku gana daznai poto kj isai isejo is forumo ir tikrai nepastebejau nei wieno sakinio kuris sawe jis pawaizduotu kaip auka.
Bl, man net nereikia ilgai galvoti - pira tema kuria prisimeniau...
"Svente daugumai forumo memberiams" (tema forume "Apie Viska")
"Pirmiausiai, tai iskarto pasakau, kad visus uzknises TruBaller nebebus sio forumo adminu."
Darikit isvadas - tokiu sakiniu variacijas jis naudojo daznai. Todel Fortaz'ui ir man jis pasiliko atmintije kaip "auka".

Rodyti pranešimąSkorpio, Aug 31 2006, 08:55 PM, pasakė:

<...> bent jau kiek prisimenu tj jo netiesiogiai bet paprase iseiti, aisq cia galiu ir suklysti.
Nesuklidai - mano zodziai panasiai nuskambejo ir nekiek nesigailiu kad siek tiek ji paskatinau :mellow:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tru screwed Tru... Ir viskas:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąFortaz, Aug 31 2006, 07:13 PM, pasakė: