Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2007-12-04, 17:25
Is esmes Scorpio viska isklojo 100% teisingai.
Rasomos tik tokios naujienos, kurias idomu aptarineti (dazniausiai nelaimingi atsitikimai - atleidimai, traumos, mirtys, skyrybos) arba tokios, kokiu daugelis neskaito kitur (MMA naujienos - off goes the hat due THE respect 4 `MK`)
Rasomos tik tokios naujienos, kurias idomu aptarineti (dazniausiai nelaimingi atsitikimai - atleidimai, traumos, mirtys, skyrybos) arba tokios, kokiu daugelis neskaito kitur (MMA naujienos - off goes the hat due THE respect 4 `MK`)

2007-12-04, 20:55
Istikruju, as labai norieciau, kad kazkas uzsiimtu to reikalu, nes kaip skaudu bebutu tai pripazinti, man labai patinka Romeo forumo formatas sio atzvilgiu. Kasdien naujienu rinkinukas - labai patogu. Kaip sakiau anksciau, padaryciau tai aisku kitaip - ne po nauja tema kiekviena diena, bet kaip MMA skiltyje - viena tema ir po posta. Deja, pats neturiu pakankamai laiko, kad kasdien surasyneti RAW/SD!/iMPACT!/ECW/PPV rezultatus, priziureti MMA skilti ir DAR surasyneti PW naujienas, kuriu paprastai buna daug. *Esu studentas su artejancia sesija ir turiu tik "tiek" laiko, kuri galiu skirti forumui, kuri bandau isnauduoti maksimaliai.*As su didziuliu malonumu suteikciau vienam is forumo "senuku" (nes jiems galima butu pasitiketi) moderatoriaus laipsni Naujienu sub-forume (aisku, su Fortaz'o pritarimu;), jei jie skirtu tam laiko kasdien, bet esu tikras, to nesuviliosiu nieka. Manau tai ispustu kiek gyvenimo i foruma.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų