Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Diskusijos apie muzika

Temoje atsakymų: 30

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
man metalas nepatinka,net nzn kodel man jis is vis neprie sirdies, o labiausiai megstu tokias grupes kaip DMX,50 cent. t.y. repas man patinka labiausiai.
Nuotrauka

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai
man senioau patiko Rapas db metalas pradejo patikti 8)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
aMiGoo, o kokios grupės patinka {metal}?
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
O is kur jus traukiat, kad visokie 50 kapeiku yra repas ;) Nesuprantu as tu jaunuju reperiuku ;)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Jaunystė - kvailystė, seni ;D
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Guest_Triple-H`_*

• Svečiai
Man tai asmeniskai patinka ziauriai ATB manau ju muziak tinka visom progrom todel ja klasau :) nors ne ji ne pati megemiausiai grube : bet visteik siuliau visiem paklausty tai gera muzika : :Dkrc nzn ka prikliedziau :(

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0