Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-11-03, 21:06
Nu jau mane nerealiai uzpiso, ieini i foruma rodo naujus postus, nu gerai nueini i koki topica, po to atgal ir jau niekur neberodo kad yra nauju postu, nors pries tai rode. Tai bl turi pagal data ziureti i last reply ir sekioti kur kas naujo papostinta :evil: Taigi jei galit, pasistenkit istaisyti...
2005-11-03, 21:19
Skorpio pasakė:
o man taip yra kad nueini paziuret naujo topico paziuri ir vis tiek rodo kad isai neperziuretas ir taip kol viskas raudonai dega
tai jai tu paziurejes ta posta spaudi back, tai jo rodys, kad tu to posto nepaziurejes, kad taip nebutu reikia kai perziuri posta/tema spaust Pagrindinis puslapis

2005-11-03, 22:23
Insect pasakė:
Nu tai gal jus einat per domena ne per tikra adresa?
Buna daznai tokiu problemu , tai geriausiai eikit per wwe.vhost.lt/forum/ .
as per sita ir einu

2005-11-22, 20:07
Jei kas vis dar susitaduriat su kazkokiom problemom tai galiu pasakyt kaip ja panaikinti. Kai padarot view new posts naujus langus pradarinejat su shift+click tada naujame lange perskaitot tema, uzdarot, o sarasas lieka. Jei norit paziuret ar neparase nieko naujo spaudziat F5 ant saraso.
2006-01-09, 22:00
nezinau, man viskas veikia puikiai, pabandykit naudot pvz firefox ar opera ar netscape
2006-01-09, 22:11
Bet cia tokie bajeriai buna ivairiai. Pvz vienam forume as kai uzeinu bunu neprisilogines ir forumas nepasizymi kaip perskaitytas kol paspaudi 'mark as read only', nauju postu zymeklio nerodo, tai reikia paciam topice ieskotis. Tai turbut kai kurie ir cia turi tokias problemas, man bent jau ne
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų